sziasztok!
Jucus!
az a dolog liberós akció, én nem kaptam tőlük sem semmit, de a házban lakó, Iginél 3 nappal fiatalabb srác anyukája igen. Õ mondta. Van egy csomó babám, mert B is liberót használt a vége felé, csak abba fért bele a nagy segge...
Viszont a csaj (anyuka) meg nem tudott a június 30-án lezáródott pampers akcióról, amikor is fisher price játékokat lehetett kapni. Ezt én mondtam neki, és ő meg beküldte az én nevemben nekik. Ti értitek ezt? Hogy mi alapján szelektálnak??? Mert pl. Liberótól kaptam levelet, hogy menjek állatkertbe, de mondták, hogy elég nagy tumultus szokott lenni, ezért nem mentünk. Viszont ilyet meg a 3 nappal fiatalabb fijjú anyukája nem kapott...Az élet ollllyan végtelenül bonyolult...
Eszti!
Nem semmi lehetett...

Sztem is édi édi édi a fiatal Barna doki...

De a többi, amit irtál, elég szomorú...áldom az eget, hogy velem még csak hasonló sem fordult elő soha. Vmiért szeretnek a kórházi dolgozók...

na, jó, biztos nem, de szerencsém van velük...
Nálunk is zsancikantApu altatott ma Bigikét...
Iszonyat gáz napunk volt, de nem is panaszkodom, mert egyszer küldtök ide vkit, hogy hallgattasson már el...
A nagy, amig a kicsit altattam, eltört egy poharat, és abba öntögetett vizet. Még szerencse, hogy nem vágta szét a kezét...de a kicsit csak úgy lehet altatni, hogy lefekszem vele az ágyba, és becsukom az ajtót, hogy csend legyen. Főleg mostanság, mert a munkások már a közelünkben vannak, iszonyat hangosak, és a picúr meg tök fél, és felriad és sir...ma kb. 30 percet aludt össz-vissz...a nagy meg SEMMIT...és ez még semmi...voltunk sétálni is...esőben...de ezzel már tényleg nem fárasztalak titeket...
Be kell látnom, hogy nem vagyok alkalmas anyának...Pedig mindig azt hittem, ez majd megy ,mint karikacsapás, hiszen 3 tesóm van, a legnagyobb közülük 20 éves, a legkisebb 12. Én meg 30 vagyok. Ezért tök sokat babáztam velük, és mindig arra gondoltam, hogy nekem nem fog gondot okozni néhány ded felnevelése...hehe...