A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Wish
Köszi, hogy kérés nélkül is kijavítottál a táblában! Olyan kis figyelems vagy!

Saci
Mint látod, nekem nem adatik meg, hogy teszteljek Kép Nagyon kész van a fejem, kezd betelni a pohár Kép Augusztusban mindenesetre elmegyünk a párommal a dokihoz...

Tündi
Vendég

Mili
Nekem gyakran van ilyen mensi előtt pár nappal. Néha úgy befeszül, hogy maszirozni kell, hogy ne fájjon. Aztán ha megjön elmúlik.
Emi
emi31

Tündi,
ne búsulj, az egy év nagyon szűkre szabott idő. Próbáld meg élvezni a nyarat, lazíts, biztos meg lesz az eredménye!!! Szurkolok neked!

Múlt hét vége felé nekem is elkezdett görcsölgetni, reggel óta feszül a mellem, szerdára biztos megjön, ilyen szokott lenni. Utóbbi pár hónapban nekem is késett pár napot, előtte meg napra pontos volt. (látod, Tündi, mióta téged olvaslak, szolidáris vagyok Kép Nekem kb a középidő óta érzékeny a mellem, asszem most volt pém, s ennek örültem is rendesen!!!

Wish,
mikor tesztelsz??? hogy vagy???

Timika!
Gratulálok!!! Kép
potter_76

Wish,

Légyszi javits ki a táblán 1 cn -ra. Hány picurkát ültettek vissza?

Fruzsina

fruzsina32

Tundi Kép nagyon sajnalom ! mar csak a tablaban lattam, hogy megjott neked, a hozzaszolasodat nem talaltam. tudom, hogy nem vigasztal,,de hidd el , 1 ev meg abszolut normalis, hogy addig "keszul" a bebi. Es hogy betelt a pohar,,abban az a jo, hogy akkor elkezdtek cselekedni. Szoval sok sikert ! fol a fejjel Kép Kép

Timi Kép ugy latszik, ez a Te honapod ! jo Pocakodast es sok boldogsagot a bebihez !

Alina Kép Agi Kép jo hallani feloletek ! majd gyertek tovabbi hirekkel

Wish Kép hogy vagy? ment a mail..

saci
saci

Fruzsi Kép
Hármat ültettek vissza. Remélem ott lapul még belőlük legalább egy.

Tündi Kép
Szomorúan tettem, remélem többször nem kell javítaanom Téged.

Potter Kép
Jövő héten tesztelek majd valamikor. Ma még csak transzfer utáni 7. nap van, nagyon korai lenne.

Én jól vagyok, petefészkek továbbra is sajognak. Időnként émelygek, de nem hiszem, hogy ez már a gyerkőcöktől lenne. A mellem persze feszül, de az a progipotló gyogysezrektől a múltkor is volt. Próbáltam röntgenszemüveggel belenézni a hasamba, de nem működik Kép

WIsh

wish

Hi!!

Kép

Kép
lara26

haat Lara ,ez tuti gyerek !Kép

es meg mindig nem mutatja ki a teszt? mikor teszteltel utoljara?
saci

Sziasztok Kép
Megjöttünk.
Kismaszattal minden rendben. Egészséges mint a makk. Kép
KISFIÚ. Kép

Saci Kép
Jónás szerinti napon történt a fogamzás és jónás szerint kisfiúnak kell lennie. Nálam bejött. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Lányok!

Szeretném mindenkinek megköszönni a sok-sok gratulációt! Kép Olyan hihetetlen még mindig, de persze csodálatos!!! Kép

Mili Kép Igen, spontán babó lett Kép A dokim úgy jó 2 hónapja kiakasztott és végül nem csináltattam meg újra a PCT-t, a HSG pedig teljes egészében kimaradt. Úgy gondoltuk a párommal, hogy adunk még pár hónap esélyt a spontánnak és ha nem sikerül, keresek egy másik orvost... de szerencsére sikerült KépKépKép

Ági Kép Milyen volt a 4D UH? A Praxisban voltál? Kiderült a baba neme?

Tündike Kép Olyan nagyon sajnálom KépKépKép

Saci Kép, Potter Kép köszönöm szépen nektek is a jókívánságokat!

Lara Kép Mikor tesztelsz újra?

Wish Kép Nagyon szorítok, hogy megtapadjanak a babók!!! Kép Hétvégén fogsz tesztelni?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Ági Kép Egyszerre írtunk üzit Kép GRATULÁLOK AZ EGÉSZSÉGES KISFIADHOZ!!! KépKépKép Tudjátok már, hogy hogy fogják hívni? Teszel fel képeket róla?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timi Kép
Teszek majd fel képet. Neve még nincs, ez nagy meccs lesz. Kép

Kép

Kép
pkagi

Huuu, Agi Kép gratula a fiukahoz ! Erdekes, hogy bejott a jonas ! nagyon jo!! Kép
Szoval milyen nevek vannak kilatasban?

saci
saci

Ági Kép Milyen variációk jöhetnek szóba? Kép Kép Kép Várom a képeket! Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Most tudok írni is.
31. és 34. cn-n teszteltem negatív lett mind a kettő. Holnap kedden veszünk tesztet, és akkor szerda reggel tudok tesztelni. azután dél körül megyünk Horvátországba nyaralni.

Timi!

ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lara26

Saci,Timka Kép
Két névre azért leszűkítettük a kört.
A vezetéknév : Patkós
Keresztnév lehetőségek:
- Benjamin
- Dominik

Lara Kép
Jó utat. Kép

Kép

Kép
pkagi

Lara Kép
Ez még mindig nagyon bíztató! KépKépKép
Kellemes nyaralást kívánok nektek.
Vanda
39+3

Vanda

Kép
vanda

Timi, gratula!!! Vigyázz magatokra!

Ági, nem kell meccsezni, mindenkinek legyen igaza, és a baba is jól jár akkor. A Patkós Benjámin Dominik nagyon különleges és szép név lenne. És csupa jót jelentenenének így a nevek. Hm?

Alina, de jó, hogy vki le meri írni, hogy aggódik. Azt hittem, laza, fesztelen, boldog kismama létezik csak, és csak én voltam az aggódós.

Vanda, te nem akarsz még szülni???

Wish, biztató, amit írsz magadról! Nagyon szurkolok!!!

Lányok, holnap megyek inszemre, de vasárnap még csak 4,5mm volt a nyh. a closti miatt. Kaptam rá 2x1 Estrofen 2mg tablettát (ösztrogén, idősödő hölgyeknek Kép). (egy pofon jobbról, egy pofon balról). tegnap este beadtam a hcg injekciót, hát úgy émelyegtem tőle, hogy majdnem találkoztam rókakomával.
Kíváncsi vagyok a holnapi uh-ra. Szerintetek mennyi az esély az inszemre? Mennyire hízhatott a nyh? Drukkoljatok holnapra!
kisegér

Kisegér Kép Köszönöm szépen a gratulációt! Kép Drukkolok az inszemhez! Kép

Ági Kép Szerintem mindkét név nagyon szép és illenek a vezetéknévhez is Kép Bármelyik nevet is választjátok, jó választás lesz Kép

KépKép

KépKép
timika

Kiseger Kép remelem vastagodott a nyh. - arra a sok folyadekot javasoljak !

Agi Kép Kiseger mar mondott egy jo otletet...Ja,,es jok a nevek !!! (bar nekem a Dominik jobban tetszik. ) Ha mar ilyen franciasan csengoket szerettek, meg egy otlet : Philipp ? Kép A PAtkos mely hangzasat ellensulyozza. hm?

Lara Kép haat ez hihetetlen, hogy meg nem lett + !! De szerintem par nap es kimutatja. Jo nyaralast !
saci

Agi - Phillip (inkabb igy kell irni Kép Kép
saci

Reggel voltam Kaáliban, 11-kor lesz inszem. 7,8mm a nyh, szép és 3 rétegű. Van esély. Nagyon örülök, most éppen azon fáradozom, hogy ne éljem bele magam még semmibe. Hiszen alig több most az esély, mint szeretkezéskor. És még érzelmi háttér sincs hozzá. Na meglátjuk.
Félek a fájdalomtól...
kisegér

Köszönöm a biztatást.
kisegér

Kisegér Kép
Megy a drukk. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Azért fordulok Hozzátok, mert látom, hogy itt sok a szakértő a témámban :-)
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy az (utolsó) inszemináció után mennyi idő kell, hogy elteljen a lombikig. Vagyis mennyi idő kell a szervezetnek, hogy arra felkészítsék, s ez hogyan történik?
Kellenek új vizsgálatok a lombikhoz?

Köszönöm szépen előre is a segítésgeteket!
Mandy
mandy30

Ági Kép
Nekem mind a két név tetszik.

Kisegér Kép
A nyálkahártyához kapjál be egy bébi aszpirint naponta az inszemig (Aspirin 100 néven árulják a gyóhyszertárban)

wish

Mandy Kép
Intézete válogatja,hogy milyen vizsgálat kell a lombikhoz. De általában fél évnél nem régebbi leleteket elfogadnak mindenből.
A lombikig nem kell várni, ha megvolt a hat inszem és megvan róla az igazolásod mehetsz lombikra egyből. A stimuláció attól függően hogy long vagy short protolkoll 2-4 hét, de ezt ajd a dokid elmondja.
Sok sikert, ha van kérdésed nyugodan tedd fel Kép

Wish

wish

Kiseger Kép az inszem egyaltalan nem faj !! Olyan, mintha egy normal vizsgalatra mennel ! Sok sikert !

Mandy Kép neked megvolt a 6 inszemed? nekem 2 volt idaig,,,,de en is a lombikon gondolkozom
saci

Hány inszemet illetve lombikot támogat a tb?
potter_76

Potter Kép
6 inszemet és 5 lombikot támogat a TB.

Kép

Kép
pkagi

Köszi szépen Ági.
potter_76

Sziasztok!

Teljesen új vagyok itt. A problémám, hogy kb. 4. hónapja próbálkozunk a férjemmel. Rendellenes vérzéseim vannak. 30 napos ciklusomból 24. nap körül 5-6 nap pecsételő vérzés jelentkezik, aztán megjön.Voltak vérvételeim, megállapították, hogy alacsony a progeszteronom. Aztán UH-gal is vizsgáltak, ahol mindig szépen mutatkozik egy vagy két növekvő pete. orvosom tanácsára azon a napon aktivizáljuk magunkat. Kaptam clostilbegytet, de a vérzési rendellenesség nem szűnik. Orvosom szerint, így marad, az nem baj. Én nem tudom. Kicsit aggódom. Tudom, hogy vannak párok, akik évekig próbálkoznak. De én nem szeretnék az az ember lenni, akinek azt mondják, hogy rendben van, majd jön a baba, Clostylbegit-tel egyenesen sikeresen kezelhető. Mégis azt szeretném kérdezni, hogy vérzési rendellenesség hogy lehet normális?valamint ha pontosan azokon a napokon együttvagyunk, miért nem tapad meg?és miért kellene évekig várnom?Egyébként is a kezelőlapomra azt írta a doki, hogy STERIL I. Hát köszönöm szépen!Nem jó érzés ezt olvasni!!!Steril?!Borzasztó!lKérdezlek én, Titeket Kedves Sorstársaim,és leendő Anyukák és már Anyukák mit javasoltok?Mit csináljak?keressek más orvost?van bevált orvosi kezelés?megmondom őszintén nincs rá kéthetente 10000 Ft-om, hogy kísérletezgessenek rajtam?Férjemmel minden rendben.
S.O.S
juj

Juj Kép
Nagyon sok oka lehet annak hogy valakinek évekig kell várnia babával. Ha minden hónapban néznek Uh-val az már jó dolog. Vannak külömböző meddőségi centrumok, illetve orvosok. Ha alacsony a progiszinted, akkor a megtapadással gond lehet.
Merre laksz?
Az én orvosomat tudom neked ajánlani. Anyagilag nem megterhelő egyátalán és ő egy meddőségi szakorvos. Nekem inszeminációval sikerült a terhesség, igaz 2,5 év után, de nálam más bajok is voltak, amik eddig kitolták az egészet.
A férjed ha jól értem volt spermavizsgálaton.?

Kép

Kép
pkagi

Szia Juj Kép haat itt sokan vagyunk Hozzad hasonloan. Hidd el, az a legrosszabb, ha nem talaljak az okot, mert akkor nem tudnak mit orvosolni. Nalad legalabb tudjak mar, hogy a progi szint alacsony...az is vmi ! Azt irod, 4 honapja probalkoztok..Es miota mentel dokihoz? az utolso honapban? es regota igy menstrualsz?
hol laksz? videkkel nem tudom, hogy mi a helyzet, de pesten tobb olyan meddosegi centrum van, ahol sok mindent tamogat a Tb.
irjal tobbet es segitunk ! Hany eves vagy? mert sajnos a noknel ez is szamit...
Mindenesetre ne keseredj el ! szia: saci
saci

JujKép
Szia, üdv a körünkben.
Progipótlót gyógyszert nem ad a dokid a ciklus végére? Ha nem, akkor esetleg legközelebb kérdezz rá, hogy nem lehetne-e.

wish

SZIASZTOK!

Szerintetek mikor érdemes tesztelnem? Mert a fertility 16.-ra tette a tesztelés napját.Kép

Köszönöm a biztatásokat!!!!!!!!
Mindenkinek szorítok!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

Sziasztok!
Üdv itt is Lara! Én a helyedben Pregimaxxal tesztelnék, akár holnap. Nekem a Gabriel nagyon halvány csíkot adott a 23. cn-on, 11. pé utáni napon, másik topicban fenn van a képe. Lehet, hogy láttad.

moni

Pontosítok Pregimax plusszal.

moni

megvolt az inszem, tényleg nem fájt. Köszönöm a drukkot.
Kaptam ingyenes terhességi tesztet, asszem 14 nap múlva csinálhatom meg, ugye? Most vmiért nem vagyok biztos benne, ti mit tudtok? Elég a 14 nap?
kisegér

Timika Kép nagyon gratulálok a zebrádhoz! De jó!!!

Ági Kép nagyon szép nevet választottatok a kisfiúhoz, további szép pocakosodást kívánok nektek!!!

Alina Kép a 20 mm-es kiscsillag Kép szenzációs 9 hetesen. A mi angyalkánk csak 1 cm volt az utolsó UH-on, amikor már nem volt szívhangja sem asjnos. NE AGGÓDJ!!! MINDEN RENDBEN LESZ VELETEK!!! DRUKKOLOK EZERREL!!!! TUTIRA!!! KépKépKépKép

Lara Kép nem izgulok a teszt miatt, biztosan zebrás lesz. Szerintem biztosan baba. Ha jól emlékszem Oliknál volt ilyen a zebra, hogy kb. a 40. napon lett neki pozitív. Ez minden jel szerint egy új jövevény Kép. GR..... KépKépKép Jó nyaralást!!!

Juj Kép ne keseredj el, lesz kiút! Írd le, hogy kb mit kell még tudni rólad, és számtalan helyet tudunk javasolni neked. Klassz csapat van itt, de azért ne maradj sokáig!

Fruzsi Kép Nekem is furi a mensim a vetélés óta, azt mondják most állt helyre a progi, mert én is szoktam előtte barnázni régen. Most meg elvágták!

Wish Kép nagyon izgulok értetek!!! KépKépKép
Fújok neked sok sok babatapasztót!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisegér Kép remélem minden rendben ment az inszemmel ma! Sok-sok babatapasztót küldök neked!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKép

Mi végül úgy döntöttünk, hogy nem megyünk nyaralni, és belevágtunk a 3. inszeminációba KépKépKép, ma van a 3 cn. Wish Kép kijavítasz a táblicskuban? Tegnap óta megy a stimuláció... napi 50 puregon. Én véletlenül 60-at adtam mindkét nap. Az baj? Remélem nem, holnap jobban vigyázok. Hétfőn megyek UH-ra, és szerintem kedden vagy szerdán inszem.

Küldök nektek nagyon-nagyon sok drukkot és energiát!!! (Hogy utána zebrás drukkokat kapjak vissza tőletek KépKépKép))

Jó éjt! Kép

Noémi
Vendég

Kisegér Kép egyszerre írtunk! A 14 nap nem kevés! Éppen elég lesz! És remélem pozitív tesztet adtak Kép pihenj ma még sokat, aztán holnap még szeretgessétek meg egymást apával, és utána pedig jó tesztelést neked!!! Drukkolok!
Vendég

Noémi Kép
Nagy levegő és belevágtatok megint? KépKépKépKép Jól van! Kép
Nagyon-nagyon fogok drukkolni Nektek! Kép

Kisegér Kép
Hát akkor mostantól a te pocid is zsákbamacska, remélem nyerő sorsjegyet húztál hozzá! Drukkolok Nektek is. Kép
A teszt 14 nap múlva nagyon jó lesz, ha nem csal a meteorlógia aznap bárányfelhők helyett zebrák fognak úszni az égen.

wish

Noémi Kép Köszönöm szépen a gratulációt! Kép Nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen az inszem! Kép

Kisegér Kép Neked is mennek a babatapasztók! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lara Kép Szerintem is babás vagy, csak valószínűleg nem félidőben fogant Kép

Szép napot mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Nagyon régen írtam már, kb. egy hónapja, mert hogy azóta van nyári szünet és nem jutottam internethez. Ma ügyeletes vagyok, úgyhogy fogom magam és végig olvasom hogy kivel mi történt azóta.
A HSG elött tudtam utoljára írni Nektek. Na, hát nem tartozik a legjobb élményeim közé. Hősként tekintek mindannyiótókra, akik azt írtátok, hogy nem fáj. Brrrr, rettenetes volt. A lényeg, hogy teljesen átjárható mind a kettő, tehát ez nem lehet akadály. Tegnap reggel meg volt a 3. inszem, úgyhogy most megint jön ez a rettenetes várakozás 14 hosszú napig. Azt mondta a doki, hogy ha ez nem sikerül, akkor még egy inszemet megcsinálunk, és ha az is sikertelen, akkor elkezdjük a lombikot. Hát így állunk most éppen.
Nem tudom ki csinálja most a táblát, de létszi javítsál ki! Ma van a 15. cn., és 3. inszem.Köszi!
Puszi: Fjm
fjm

Sziasztok!

Leeset a hőm 36.9-re. Most nagyon furán érzem a hasam mintha meg akarna jönni. Nem láttam értelmét tesztelni.

Köszi a biztatást addig is.

Kép
lara26

Kisegér
Szerintem is inszem után 14. napon ki kellene mutatni a tesztnek a terhességet. Kívánom hogy gyorsan reppenjen el az a 14 nap és azután
zebrás tesztel gyere.

FJm
neked is megy a drukk. Jo hogy jelentkeztél.

Noémi
Sok sikert kívánok. Jo hogy belevághattatok már újbol.

Agi
Itt is gratula a kisfiúhoz.Kép

Lara
En nem értek nagyon a hogorbéhez, de amíg nem jon meg addig reménykednék a helyedben.

Wish
Sok babatapaszt kuldok hogy jo erosen kapaszkodjanak a babocáid, legalább 1.KépBiztosan rettenetesen lassan telik az ido neked.

Szilva
Merre vagy? Jelentkezz hogy vagy! Mikor kellene tesztelned?
mili

Sziasztok lányok!

Ma jöttem vissza a szabiról, elég sok mindent kellett visszaolvasnom.
Gratula a zebrásoknak és megadrukk a várakozóknak.
Az idő rossz volt a nyaralásra,de jól éreztük magunkat.Sokat kirándultunk és pihentünk.

Wish
Javíthatsz a táblában ma vagyok a 3. cn-n,hétfőn jött meg, a 2.cn-n gyenge vérezgetés, azóta semmi , szórakozik velem a menszim.
Volt már valaki olyan, akinek a 20.cn után jött meg a menszije?
Szerintem ez nem normális. Amióta abba hagytam a closty szedését (májusban szedtem utóljára) azóta rövidül a ciklusom és a menszi napok száma is.
Bahika
bahika

Noémi,

Helyes, hogy újra belevágtatok, én is csak arra várok, hogy leteljen a 3 hónap. Hogy hogy puregonnal stimulálnak? Az injekció? Én csak Closty-t kaptam..de perszem mindenkinek más hat. Én is bejelentkeztem már augusztusba a Kaaliba, nem akarnám kihagyni az augusztusi ciklust.
Nagyon drukkolok neked.

Wish,
Nagyon izgulok érted, kapaszkodjanak a picik minnél erősebben. Elképzelted, hogy mi lesz ha mind a három picur megmarad? Bátor vagy, én max 2 mertem volna beültetni. 2 ismerődömnek is 3-as ikrei lettek lombikos beültetéssel. Hajrá!!!!!

Kisegér,
Amikor nekem az eslő inszem sikerült, a 15 napon mutatta ki a teszt, addig nem. De akkor is csak nagyon halványan. Tudom, hogy most ez a 14 nap nagyon hosszú időnek fog tünni, nekem is az volt. De reméljük meglesz az eredménye.

Puszi

Fruzsi

fruzsina32

Kép
Kép

wish

Lara Kép
A 36.9 azért még nem annyira alacsony. Kitartás Kép

Fruzsi Kép
Hát ha mind a három megmarad akkor nagy család leszünk Kép. Igaziból mindegy, csak legalább egy legyen ott, ha meg többen vannak, azzal is megbirkózunk majd valahogy Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: