A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hajni!

Ez nagyon jó eredmény, az ICSI-sek is beindulnak. Blasztoval sokkal biztosabb eredményt értek el, ennek sikerülnie kell. Persze, hogy ki fogják bírni.

Eszter
Kép
roxal

Hajnesz! Nagyon-nagyon szép eredmények!!!!!!KépKép Hétfőig szépen fejlődgetnek, elkezdik a tapadócsápokat kifejlszteni, hogy Anya hasában ezzel már ne kelljen foglalkozni, csak odatapadni azonnalKépKépKépKép Úgy örülökKépKépKépKépKépKépKép

Wish! Tényleg szép kis kertet csináltál az erkélybőlKép Itt nagyon jó lehet pihizni és olvasgatniKépKép Ha én baba lennék, ilyen erkélyt szeretnék látni, ha kibújtam anyukámbólKépKép
lkt

Kép

wish

Stella! De jó, hogy már Érted is lehet izgulniKépKép Pillanatokon belül Nálad is várjuk a "hányat sikerült leszívni" híreketKépKép

Hajnesz! Gondolkodtatok már, esetleg beszéltetek róla a dokival, hogy hányat kapsz vissza?
lkt

Sziasztok!

Nem tudom miért de nem sikerül bejelentkeznem ide általában, olyan lassú, és semmi nem jön be. Nagy az örömöm, hogy most sikerült.

Olvasgatva titeket, semmit nem értek, de nem adom fel, hátha megvilágosodik. Pl.: fennmaradt tűkről írtok - brrrr, kemény a burok, stb. Áruljátok már el nekem mi az a punkció?

Stella!
Filmügyileg nagyon jó vagy, én is imádtam az első 50 randit, a Jóbarátok meg egyenesen kiváló.

Koviubi ügyben én is próbálkozok, ma reggel tettem ki a tornácra egy üveggel, csak félek nehogy megfagyjon, mert nálunk olyan hideg van. Kép A kertbe szedtem szép kaprot, pedig biztos finom lenne, ha lenne.

Van jó hírem is: megindultam a csinosodás útján, már leadtam egészen kettő kilócskát. Örülök én ennek is, sok kicsi sokra megy.

Írjatok már nekem légyszi. Wish-nek pihenni kell, azt olvastam, neki drukkolok nagyon.
vanda978

Sziasztok!
Tök ritkán tudlak olvasni Titeket, mert itt van nálunk két keresztfiam, plusz egy tesó, és minden percem lefoglalják -hála Istennek.
Most megijesztettetek. A körzetim minden alkalommal kiírt táppénzre, de hogy milyen indokkal, nem tudom. Akkor mi van. Mennyi idő múlva derül ki, hgoy a TB kettőt támogatott egyszerre. Akkor rohadtul szívunk. A körzetinek tudnia kell, nem? mármint, hgoy nem támogatják...

Hajnesz Kép Gratula, nagyon ügyi vagy!!!!!

puszi mindenkinek, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

VandaKép
A punkció a petesejtek leszívását jelenti. Ezután jön a megtermékenyatés lombikban, majd a transzfer, amikor az osztódásnak indult embriókat beültetik a leendő kismami méhébe.

azért reméljük, hogy Hajnesznál nem maradt bennt semmilyen tű! De az tény, hogy a leszívást követően tud fájni a pocak rendesen.

HajenszKép
Van már hír az ICSI-sekről??

WishKép
Nálad már nagyon működnek a fúrógépek odabennt Kép!
Tegnap hallottam is, olyan hangosan fúrtak a barackmagok!!

AnnaKép
Csak úgy lombikra nem jár a táppénz. Ha ki is ír a doki, akkor szerintem mást ír a papírra. Nekem pl. azt írta rá, hogy veszélyeztetett terhesség.
Reméljük téged sem szivatnak meg!

LktKép
Bizony indul nálunk is a pörgés! Sőt, két hét múlva remélhetőleg már otthon lesznek a gyerekek is velünk Kép!
Stella

Kép
stella9

StellusKép Nem emlékszem, mit írt. És egyáltalán hova írja? Arra, amit visszaviszünk a munkahelyre? Kérdezzek rá, vagy hagyjam a francba? Talán terhességnek vették... Azt lehet?
anna

madaran

Hajni!

Hogy állnak az embrióid?

Anna!

Jó lenne, ha tudnál valami közelebbit a táppénzről, mert nekem is esedékes lenne a következőnél...

Stella!

Érted is izgulunk. Mikor lesz az első uh?

Eszter
Kép
roxal

AnnaKép
Én azon a papíron néztem meg, amit a melóhelyre kellett beadni.
Ott is csak kódok voltak, de apróbetűssel ott volt a lapon, hogy melyik mit jelent.
Talán kérdezd meg a dokidtól, hogy hogyan írt ki!

RoxalKép
Jövő szerdán lesz az első uh, addig is köszi az izgulást Kép!
Stella

Kép
stella9

Lányok, az nagyon durva lenne, hogy vagy a lombikot, vagy a táppénzt téríti a tb. Anno a törvénytervezet még úgy volt, hogy köteles arra a három hétre fizetés nélküli szabit adni a főnök - ezen végül változtattak?
png

Png!

Nem, végülis így született meg a törvény, hogy 1. felmondási védelem illeti meg az emberi reprodukcióra irányuló eljárás kezelése alatt az embert, 2. nem lehet a kezelés alatt munkára kötelezni a delikvenst (tehát kötelező fizetés nélküli szabira engedni). De az időtartam nincs meghatározva...

Eszter
Kép
roxal

Azért írhatták volna, hogy kötelező táppénzre engedni... úgy, hogy a tb a lombikot is téríti természetesen. Amennyibe a gyogyik kerülnek, amellett még fizetés nélküli is...
png

Png!

Ebben neked tökéletesen igazad van, de legalább már ez is valami. Tipikusan a csináltunk is valamit, meg nem is.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok LányokKép
WishKép olyan jó nézegetni ezt a táblicskut, nagyon profin megcsináltad. Nem akarok az alján kikötni!!! Mindenki szépen át fog bandukolni a sárgába, ugye??? Kapaszkodjatok Pincúrok!!!
TimiKép
Ha lesz annyi, hármat kapok vissza, ennyit írtunk alá. Gondolom, függ ez attól is, hogy transzfer napján milyen minőségűek az embriók, ha gyengusabbak, még négyet is visszatesznek.
VandaKép
Gratula a -2 kilóhoz! Bár nekem is sikerülne!!!Kép
Ja, néha kicsit elhumorizáljuk itt a dolgokat, bocsi, ha megbotránkoztattunk, csak a punkció után úgy éreztem a szúrások helyét, mintha ott felejtődött volna a tű!Kép A kemény burok pedig a petesejtjeim külső burka, ami sajna néhánynál igen makacsul ellenáll a tűszúrásnak (ICSI). Nyugodtan kérdezz, meglátod, hamar belejössz!!!Kép
Ja, és ha szeretnéd tudni, kikért lehet éppen nagyon izgulni, csak nézz rá Wish táblázatára, ott minden lényeges infót megtalálsz! Pl. Te is "feliratkozhatnál!"Kép
AnnaKép
Oké, megbocsájtunk, most, hogy tudjuk, miért hanyagoltad a klubbot!Kép Azért ha tudsz, gyere ám!
StellaKép RoxalKép
Még nem tudtam a biológussal beszélni, mert mindig foglalt, vagy a laborban van, de remélem, minden rendben, különben hívott volna. Amúgy nagyon optimisták, mert tegnap úgy váltunk el a telefonban, hogy akkor hétfőn találkozunk. Hát, ámen, de azért csak szeretnénk tudni, mi van, nem?Kép
StellaKép
Milyen a Gonal? Nincs szontyi, ugye?Kép
hajnesz

HajneszKép
Biztros a többiek is hivogatják ezerrel a biológust!!
Azért még próbálkozol, ugye? Mert nekem már kifúrta az oldalamat a kiváncsiság és az drukkolok ujjaim is kezdenek begörcsölni Kép!

A Gonal fincsi Kép, és nincs szontyi sem Kép!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
HajniKép
Nagyon drukkolok a manócskáidnak, remélem eléred majd a biológust és megtudjuk mi van az ICSI-sekkel.

Stella Kép
Ügyes kislány Kép

Tudjátok én most nagyon azt érzem, hogy mind a hármunknak sikerülni fog. Nem is tudom miért, de olyan biztos vagyok benne valamiért Kép
Nekem rendesen bedurrant a jobboldali petefészkem, szinte folyamatosan nyilall. Remélem azért van, mert ahogy Stella hallotta tegnap fúrnak ezerrel a kis Barackmagok Kép

Wish

wish

WishKép
Remélem jó a megérzésed!
Ennyi boszorkányság után (tudod, az éjféli macskapörgetés Kép) jó lenne ha a megérzések is bejönnének!
Dolgozik a petefészek is, ez jó!
Hajrá Barackmagok!!!!
Stella

Kép
stella9

Wish!

Tudod, husi, husi, s még egy kis husi. Meg sok víz. Én is úgy érzem, hogy sikerülni fog nektek. Meg ugye Png álma is ott van, tehát jók az esélyek. Kép

Eszter
Kép
roxal

WishKép
Most paskolgatják pihe-puhára a dunnyhát meg a vánkost, ágyaz(ód)nak ezerrel, azt érzed!Kép
Ügyes kis Barackmagok!!!

Továbbra sem sikerült beszélni illetékessel, úgyis hívnak, ha van valami, amíg nem jelentkeznek, úgy veszem, hogy minden szuper módon alakul!
Viszont kicsit beijedtem, mert tegnap reggel óta mintha leállt volna az emésztésem, nagyon feszeget minden belülről, nem is tudom mihez hasonlítani, mintha az egész emésztőendszerem egy merő gyulladás lenne. Megnéztem a hiperstimu tüneteit, köldök alatti és feletti puffadás, kevés pisi, szomjúság, száraz bőr..., na ez mind stimmelt, kész voltam. Mára inkább izomláz érzésebe csapott mindez át, de minkét oldalam nagyon szúr még. Valaki érzett már ilyet? 12 tüszővel lehet hiperstimuzni???Kép
hajnesz

Hajni!

Én folyamatosan meg voltam győződve róla, hogy hiperstimuzok. A férjem minden este mérte a hasam, még centiben is gyarapodtam. Nem tüszőfüggő. Nyomasd a húst, meg a vizet, s nem lesz baj! Én is állandóan fel voltam fújódva. Ne izgulj. Nyugalom kell, lassan kapod vissza a babókat. Nem aggódunk!!!!! Kép

Eszter
Kép
roxal

Wish! Azt mondják, hogy az anyai megérzéseknél nincs biztosabbKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Hajni! Szólj, ha utólérted Illetékes Nénit!!! Persze hogy lesz 3, én jóval többre számítokKépKépKépKép

Stella! Bizony-bizony, mindjárt sokan lesztek már otthonKépKépKépKép

Itt van hülye olasz állatorvos, úgyhogy még dolgozom, meg holnap isKép Viszont a kőv.inszemnél legalább 1 hetet (inkább 10 napot) otthon leszek, ezt eldöntöttemKépKépKép Már mindjárt itt vanKépKépKép
lkt

Hajni Kép
Én is annyival hiperstimuzok. Dévai szerint enyhe és közepes közötti hiperstimum volt a transzferkor. A tünetek stimmelnek. Egyél sok húst és idd a vizet, az segít. Ne izgulj ez azért még nem tűnik komolynak.

Wish

wish

Sziasztok!

Remélem, hogy Wish megérzései igazi női megérzések, és sikerülni fog mindenkinek.

Hajnesz!
Köszi a gratulációt, bár nem nagyon érdemlem két kilócskáért, bár D. doki azt mondta, havi egy kilót vár el. Én biztos, hogy nem botránkozok meg a humorizálásotokon (alig tudtam leírni, egyáltalán van ilyen szó?), másképp nem is lehetne kibírni. Azt bevallom, hogy nem gondoltam, hogy ennyi gonddal, bajjal jár egy lombik, persze mint bárki mást, engem sem foglalkozatatott, amíg nem lettem valamilyen szinten érdekelt.

Aktuális kérdéseim: Miért kell ennyi rengeteg húst ennetek, és mi az a hiperstimu? Fájdalmas a punkció és a transzfer?

Az irányított azt jelenti, hogy folyamatos uh van, mikot kell akciózni? Látom, hogy Png-nél sikerült.

Elfelejtettem tegnap írni, hogy meglett a D-dimer vizsgálatom, és bár még orvos nem látta, én úgy vettem ki, hogy jó, vagyis negatív. Ez talán azt jelenti, hogy szedhetek majd gyógyikat, ez nekem nagyon sokat jelent. Csak a házidokim elment 3 hét szabira, addig nem tudok biztosat.
vanda978

VandaKép
Látod, lassan Nálad is beindulnak a dolgok, örülök a jó eredménynek!
Itt meg tudod nézni, mi a hiperstimu:
http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=25
és itt választ kapsz arra is, hogy miért kell sok husit és vizet fogyasztani.
A punkcióról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire fájdalmas, mert altattak (az viszont nagyon jó!Kép), csak AnnaKép állta ki a próbát altatás nélkül, ő azt mondja, ki lehet bírni. A transzfer egy egyszerű nőgyógyászati vizsgálathoz hasonlítható. Nekem eddig egyáltalán nem fájt, de volt, aki ezzel is megszenvedett. Gyanítom, most rám is ez vár (tudod, a bentmaradt tű...).Kép
WishKép RoxalKép
Köszi, akkor nem lehet nagy baj, nem hívom még a dokit.Kép Kicsit javult a helyzet, csak fura, hogy mindig máshol szúr.
Lányok, azt hiszem, nem zargatom tovább a Nyírő meddőségi személyzetét, derüljön ki hétfőn, legalább kicsit kikapcsolok addig.Kép
hajnesz

Kép
Kép

wish

Hajnesz!
Köszi a választ, már tudom is mi a hiperstimu, stb. Szóval izgulni kell, hogy ne legyen. Az is ujdonság volt, hogy altatás közben végzik a punkciót, nem tudtam. Ezen a lombikbaba oldalon olvasgatok, és akkor nem kell titeket állandóan a kérdéseimmel zaklatnom.

A kétnapos koviubim elkezdett zavarosodni, gyanítom, hogy ebből már nem lesz semmi. Megfagyott. Kép
vanda978

Vanda Kép
A koviubi vize zavaros, nem átlátszó. Szóval még ne temesd el. De ha nagyon hideg van este nálatok, akkor lehet 4-5 nap is lesz mire elkészül.

wish

Mi ez nagy pangás? Mindenki átaludta a napot, mint én? Kép

wish

Wish!

Én a magam részéről nemzetközi jog szigorlatra készülök, ami hétfőn lesz. S már nagyon unom. Szerintem mindenki vagy nyaral, vagy pihen valahol, vagy értetek izgul Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok! Én is nagyot aludtam, amíg Kekszikének nem lett gazdihiánya és fel nem ébresztett (Apa most dolgozik hétvégén). Du meg dolgoztam.

Roxál! Fincsi lehetKép Nagyon felnézek rád, hogy jogot végzel munka mellett. Nagyon erős lány vagyKépKép
lkt

Roxal Kép
Remélem már megtanultál mident és ma délután pihenni fogsz. Kép Drukkolok a vizsgádra.

Wish

wish

Sziasztok Csajok!
Nem jellemző ránk ez a nagy hallgatás. Elég álomkóros az idő, RoxalKép, minden elismerésem, biztos sikerülni fog!
Nekem még az is eszembe jutott, hogy tegnap biztos megint szarakodott a küldés funkció, azért nincs új üzi, de látom, csak általános punnyadás vett rajtunk erőt.Kép
TimiKép
Milyen volt a hülye olasz állatorvos?Kép
hajnesz

Hajni Kép
Holnap telefonálsz reggel, vagy mész egyből transzferre? Neked is nagyon drukkolok.

Holnap tiszta drukkban leszek egész nap. Roxal vizsgázik, Neked transzfer, a barátnőm munkinterjúra megy. Remélem mindenki szuper sikeres lesz Kép

Wish

wish

WishKép
Nem lesz telefon, 10:30-ra megyek be, aztán végre minden kiderül...és remélem, holnap mindenki derül! (ha, ha)Kép
Köszi a drukkot! Nektek is megy folyamatosan!!!
hajnesz

Hajnesz, ha kiderül, ha nem, én nagyon drukkolok neked is, na meg Roxalnak is a vizsgához.

Én is punnyadok egész nap (kivéve amikor anyóspajtásnál voltunk ebédre hivatalosak), de az idő is hol füllesztő meleg, hol meg esik. Legalábbis mifelénk. Tegnap este-éjszaka, nagyon nagy vihar volt, jól bevert minket a víz.

Wish! Hogy érzed magad?
vanda978

Sziasztok!

HajneszKép
Remélem megúszod a hiperstimut. Bár az én dokim szerint egy pici hiperstimu jót tesz a megtapadásnak!
Drukkolok a transzferhez!

WishKép
Hogy érzed magad magad 3 hetes kismamiként?

LányokKép
Én nem érzek semmit Kép!
Lehet, hogy még korai, bár múltkor ilyenkor már volt hasfeszülés.
Már nagyon várom a szerdai ellenőrzést!

RoxalKép
Drukkolok a vizsgádhoz!
Stella

Kép
stella9

Hajnesz! Nagyon várom az eredményeketKépKép

Wish! Esetleg kérhetünk megint Hajnesz híradót, ha telcsin megtudsz valamit korábban?Kép
Különben hogy sikerült a Kaális tali??

Roxal! 1 kalappalKépKépKép vagy inkább 1000-relKépKép
lkt

szevasztok,

Hajnesz,
Ezer drukk megy Nektek, mindjárt visszakapod a törpéket.

Wish,
Remélem jól éreztétek magatokat este, hamar elmentetek vagy valami gyogyit kellett bekapnod? Kérlek ha tudsz valamit Hajneszről és bírod még a nyúzásunkat kérlek adj le valamilyen közleményt.

Roxálkám,
Ez az utsó? Megadrukk!!!

Lkt,
Mikor lesz a következő inszem Nektek?

Stella szurizó istennő,
Mindjárt szerda, aztán uzsgyi lesz!!!!

Vanda,
Nem ám nem írsz ide csak a lombikos topikot olvasod!!!!!

Farkasok J

Kép
farkasok

Jaj elfelejtettem írni, hogy Enigma mindenkinek sok puszit küld és sok babaragacsot.

Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok Kép

A háromhetes kismama jól van, eltekintve a folyamatos petefészek fájástól és enyhe émelygéstől, amit reményei szerint a babák okoznak, de lehet hogy csak a kialakult húsundortól van. Kép

Stella Kép
Nem baj ha nem feszül a hasad, én inkább annak drukkolok, hogy most emberibb mennyiségű tüsződ legyen. A múltkori nagyon sok volt.

Judit Kép
Az este nyolc hol korai lelépés? Kép Gyógyit kellett bevenni. Bár Krisztián próbálkozott, hogy biztos nektek is van olyan, amit szednem kell, de a prednisolonon elbukott a történet. Egyébként jól éreztem nagyon magamat. Bár talán nem kellett volna annyit innom, mert estére megfájdult a fejem, amit nem is sikerült kialudnom.

Remélem mindenki drukkol Roxalnak is Kép

Wish

wish

Sziasztok!

Hajneszról még semmi hír? És Roxalról? Bár még kicsit korán van...

Farkasok!
Azt az egy nekem szóló mondatot nem tudom összerakni sehogysem!

Mindenkinek szép napot!
vanda978

Sziasztok! Úgy látom mindekiért lehet izgulni, úgyhogy megy a drukk ezerrel.++++++++++++++++
Nem jártam erre, néhány napja. Egyrész visszajött szabadságról a főnököm,másrészt hétvégén nem voltunk itthon.
Remélem minden pocaklakó jól érzi magát és a picúrok meg tapadnak rendesen. Én is reménykedek egészen vasárnapig majd. Nem érzek semmi különöset, de úgy tudom ez jó jel is lehet.

Emi
emi31

Vanda,
Csak annyit akart jelenteni, hogy tessék ide is írni, és kérdezni is nemcsak a javasolt lombik.com oldalon olvasgatni az esetleges válaszokat.

Roxál-foxál,
Mi az ábra? Remélem földbe döngölted az okosakat!!!

Hajnesz!!!!???????

Wish,
Nálad sem jelentkezik Hajnesz néni?
Farkasok J

Kép
farkasok

Nos, én végeztem mára. 4 lett. Viccesen alakul az utóvizsga időszakom... Két négyes egy ötös. Még egy van pénteken, s akkor készen vagyok. Nagyn megalázó volt, olyanokat engedtek át, akiket én repítettem volna. Na mindegy. Az a lényeg, hogy nekem megvan. Köszönöm a drukkokat, akkor biztos ez segítet. Félek a péntekitől, az lesz az egyik legnehezebb.

Hajni!
Mi lehet vele, hány babót kaphatott vissza, s mi lett a többivel?

Farkasok!
Lassan itt az augusztus. Kép

Emi!
Neked mikor kellene kiderüljön az eredmény?

Wish!
Hányinger jó jel, nekem is volt. Remélhetőleg tapadnak, s zavarják a keringésedet. Még két hét... Szurkolok nagyon.

Timi!
Ugye jön kex a talira? Tényleg, mi van a talival? Mikor lesz végülis?

Eszter
Kép
roxal

RoxiKépKép Ügyes vagy!! Gratulálok!!!!
HajniKép MÁr biztosan túl vagy rajta!!!!KépKép
Mi holnap elutazunk Djerbára, remélem jó lesz, mert kicsit ki vagyok purcanva. A tervem, hgoy jóóól ki lazítom magam -agyilag is. Hiszen nehéz hónapok jönnek utána megint....
WishKép Remélem, mire megjövök, fantasztikus hírek lesznek a táblázatban!!!!

Este még benézek, mi is van Hajnival!!!
anna

madaran

Anna!

Nagyon jó pihenést, s feltöltődést kívánok. Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Gratulálok Kép Nagyon ügyes vagy. Pénteken is szurkolunk majd és akkor reméljük ott sem lesz gond.

Anna Kép
Biztos szuper lesz a nyaralás, phenjétek ki jól magatokat!

Wish

wish

A talival jelenleg ez a helyzet.
A júli 31 talán egy kicsit jobbnak tűnik.

Tali. 2005. Július 23 vagy 31. Budapest

wish

Sziasztok,

Hajnesz férje vagyok, most én írok helyette:

Kicsit elhúzódott a Transfer, alig 20 perce ért véget. 2 "cicát" kaptunk vissza (a legszebbeket KépKép), mindkettő a természetes megtermékenyítésből származik.
Fagyasztani ilyenkor már nem szoktak, szóval tartalék nem maradt, de reméljük nincs is rá szükségünk!

Köszönjük a sok bíztatást, biztos meglesz az eredménye! Kép

(Hajni egyébként bezárta a szekrénybe a telefonját, ezért nem tudott SMS-ezni)
hajnesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: