Ez az ózonijesztgetés már nem újkeletű dolog, jó pár éve hallani. én mindig bekenem Danit legalább 20as faktorú krémmel, hiába barnulós a bőre, akkor is kell vigyázni rá, mert a bőr nem felejt, szokták mondani. meg mindig van rajta vmi lenge kalap, ami védi a tökfejét. a déli órákban meg amúgy sem vagyunk kint, mert ebéd és alvás van. ha nagyon tűz a nap, akkor is félárnyékban vagyunk.
Csics
Nincs honlapjuk, már én is kerestem, csak telszám, de azon is automata beszél. Mi személyesen adtuk le a rendelést, van rendes fényképes katalógusuk, külön gyerektortás is, abból lehet választani. húzós az áruk, de egy évben úgyis csak 1x van szülinapja a gyereknek.
Judy
Gergő csajozott
Tavaly Dani is egy fekete hajú, nagy kékszemű 4 éves kiscsajt szemelt ki, állandóan követte
olyan Bódy Szilvis arca volt a csajszinak, és égetően rossz volt
úgy látszik ezek a kispasik az idősebb nőkre buknak
Bár nem nekem szólt, de aszfaltkrétát lehet Tescoban kapni, de láttam az Árkádban is a Játékszigetben. nekem a tojásalakú tetszik, azt nem tudják összetörni és jól meg lehet markolni.
Halacska
Gratula az ovihoz!!! Gondoltam pont a hétvégén rátok, hogy előttünk 2 nappal már ünnepelni fogtok. Mi vasárnap ünnepelünk. és pont utánatok megyünk Bfenyvesre 16-ától.
Kíváncsi leszek, idén félni fog-e Dani a hínártól. pedig visszük a búvárszemüvegét és a pipáját. idán jó lesz már, nem kell kiságyat és kádat meg etetőszéket sem vinni.
Jókor csinálják ezt az Aquaarénát, amikor a legtöbb apuka dolgozik. az én párom is péntek éjjel jön csak haza Münchenből. Dani úgy mondja, hogy Münyheny

De legalább nem Münkennek, ahogy sokan, brrr.... egy csomó kollégám is, pedig beszélnek németül. engem tuti nem lehetne kirángatni a csúszdákról

pár fürdőruhát már elszaggattam lánykoromban 

Igy nekem aztan nem kene kert,a kicsi csomo foldtol amit megeszik feketet kakil