A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilva Kép különben érdekes ez a vizsgálat dolog Kép Mikor Z. mondta - én különben K.hoz járok, de Z. sokszor helyettesíti K.t - hogy Szűcs fog megvizsgálni, eszembe jutott, mikor kb. fél éve odáig jutottam a vizsgálatokkal, hogy bármikor bárkinek szétdobom a lábam, ha azt állítja magáról, hogy orovs Kép. Pedig 21 éves koromig egyáltalán nem voltam nőgyógyászati vizsgálaton, és 2003 decemberéig, amikor a BMC-be kerültünk, összesen voltam életemben 2x. Jó, mi? Az ember bármit megtesz ... Kép csak jönnének már azok a lurkók...
Persz azóta 10x is bepótoltam a vizsgálatokat KépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok
Kép

Kép
lara26

Lara, nagyon-nagyon gyanús vagy!
Mikor tesztelsz megint??
Vendég

Gyerekek!
Ha a teszt negativ meg most, es mar korabban irtam milyen bajaim vannak - de most megmerve a homet 37.5!!!, ennyi, sosem volt nekem reggel. A legmagasabb eddig reggelente 36.9 volt. Ez jelenthet esetleg babat???????
Es ha igen, akkor ez a p3 mit fog nekem befolyasolni?????
Nagyon izgulok, elsosorban azert, mert ez a p3 most kiderult, nem lehetne project, es esetleg megis osszejott egy baba. Masodsorban azert, mert ha csak kesik, akkor pont a nyaralast teszi tonkre - eletem elso tengerparti nyaralasa lenne, amit ugy lottunk be a naptarba, hogy amikor megjott, arra 2 hetre megyunk (kozepidosen)!!!!
Mit gondoltok? Lehetseges??? p3 mellett nem lesz baja a babanak?

Lilypie Pregnancy tickers
babszi

a homet most mertem, nem reggel. Ez mennyire szamit?

babszi

Babszi Kép
a hőddel, ha nem ébredési feleslegesen izgatod magad. Sokat számít, semmi értelme nézni, KOMOLYAN nem jelent semmit.
A PIII-es citológia önmagában még annyira nem vészes, a babát nem befolyásolja, semmi baja nem lesz tőle!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ja, a PIIIas ciotlógiai eredmény meg befolyásoljatja a hődet is, mert a gyulladt területen eleve melegebb van, így ugyancsak értelmét veszíti a hőmérőzés.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Délután csak a táblára volt időm. Szerintem holnap veszek ( ha kapok) egy másik fajta tesztet hátha az pozitívan áll a dolgokhoz. :-)

Kép
lara26

Koszonom a valaszt Icsilya! Atgondolva lehet semmi nincs is. Varok egy kicsit, es ha nem jon meg, megyek orvoshoz. De az biztos, hogy febr.ban vettek a kenetet, es akkor is, utana is pontosan jott meg nekem (4 honap), es fura ez a helyzet.
Izgulok, mert szeretnek babasodni, de egyben izgulok, hogy minden rendben.
Vagyis pont ugy vagyok, mint ti Kép)

babszi

Szétszort vagyok.

Vasárnap vagy hétfőn teszteljek? ma vagyok a 32.cn-n.

Kép
lara26

Babszi, nekem gyanús, akárki akármit mond. Majd vmikor tesztelj még egy reggeli pisiből vmi jó teszttel. Egyébként a legtöbb kismaminak van vmi fertőzése, és kezelik. Vannak jó gyógyszerek, amik nem bántják a bébit.
Noémi, te vagy a mésik esélyes, hajrá! Ha most nem, akkor júlis végén legkésőbb szeretnélek nagyon boldognak látni!

Nekem most járt le a Closti szedés. Apropó, Bartika, én is érzem a petéimet... Nyom rendesen, eddig ilyenem nem volt, de Clostit sem szedtem mostanáig.
Vasárnap megyek uh-ra, nem tudom, mit fognak látni...
Félek a beavatkozástól, mert a férjem tenyésztés leletét nem fogjuk még addig megkapni. Mi van, ha van benne vmi és nem tudunk róla? Azt ki tudják szűrni még az inszem előtt? Lányok, segítsetek, mi van ilyenkor?
kisegér

OFF
<font color="ff0000">Orsi Kép
Lesz Kaális tali vasárnap. Gyertek el ha tudtok Kép
Részletek a vonatkozó topikban
</font>
ON

wish

Lara Kép
Hány napos szokott lenni a ciklusod egyébként?

wish

Kép
Kép

wish

Wish, te miért nem alszol már??? Pihenj sokat! Vagy nappal alszol??? Kép
Én ügyelek Kép Ilyen éjszakázások, röntgensugár és véres dolgok közt ha terhes leszek akkor bárki az lehet!
potter_76

OFF: Wish Kép köszi, hogy szóltál, de vasárnapra családi programunk van. Majd talán a következőre már eljutunk Kép ON

Orsi
KépKépKép
icsilya

Annnnnnyira gyanus vagyok magamnak Kép Soha nem kesett, most meg a szele sem akar megerinteni a menstruacionak. 30 napra szokott megjonni, most kb. 38-nal vagyok.
Nagyon koszonom a biztatast Kiseger!!!!

babszi

Babszi Kép
el kellene menned egy vérvételre, az a tuti Kép
drukkolok!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Igen, de sajnos az orvosom szabin van a jovo heten, en meg utana heten megyek H.orszagba, es igy marad a kivancsisag. A teszt eddig negativ volt, de van a csaladban olyan, aki azt mondja koran neztem, es meg az nem jelenti azt, hogy nem. Viszont a hom reggel 37 volt, tehat nem esett le...
Nemtom, de izgulok nagyon, mert sose kesett.

babszi

Hi!

Wish! Szorítok neked nagyon!!!

1.(január) gyógyszermentes hó: 28cn
2...........: 28cn
3. .........:24 napos
4. 25cn
5.27cn
6. (június)eddig még 32cn :-)

Kép

Kép
lara26

Tundi - meg nem tesztelsz? szerintem ott a gyerek !! Kép

Lara - ugy tunik, neked is Kép

Babszi Kép sokat nem olvastam visssza, de neked is jot jelenthet Kép
Te a rakszures eredmenyetol tartassz? erdemes mashol ujra csinaltatni !!

Wish Kép mar csak 1 het kb es tesztelhetsz,,ugye? mesz erre a Kaalis napra? (az miert off? - nem ugyanez a tema ott is? vagy hulye vagyok? Kép )

jo hetveget mindenkinek ! udv. Saci
saci

Wish!

Ma van a 33.cn-m hiszen ma 9.e szomban van.
Szerintem ez már a korral jár nem hiába öregszem.

Saci!
Ma veszek tesztet, holnap reggel tesztelek,
Nagyon bízom benne!

Kép

Kép
lara26

Saci
Febr.ban voltam orvosnal, akkor kenetet vett, de szervileg mindent rendben talalt. Kesobb kuldott levelet, hogy ujbol kenetet kell venni, menjek be. Akkor en kulfoldon voltam, utana allamvizsgaztam, es nem mentem vissza csak junius vegen. Akkor meg se vizsgalt, csak elmondta, hogy p3 lett az eredmenyem, es felirt ra kupot (megsem ismetelte meg a kenetvetelt, es nem mondta meg miert nem) En kerdeztem ra, hogy mi lesz a baba-projecttel, igy tudtam meg, hogy 2 honap szunetet kellene tartani. Februartol (kenetveteltol szamitva) minden honapban napra pontosan jott meg nekem, es eletemben nem kesett meg soha. A hom reggel 37 volt, 2an kellett volna megjonnie, de mar 9 van. Izgulok nagyon a dolog miatt. A kupos kezelest meg nem kezdtem el, mert a patikaban azt mondtak, hogy ha most varom a menstruaciomat, akkor csak utana kuraljam magam, hogy a 10 nap egyben meglegyen. Ja, kozben teszteltem egyet7-en, de az negativ volt (remelem csak koran volt a teszt). Szoval izgulok nagyon, de mivel soha nem kesett, igy hajlok arra, hoyg esetleg most ez az egesz pozitiv jelentest kap, bar felek a kenet-dolog miatt, nehogy baj legyen. Ennyi osszefoglalva a dolog; bocsanat ha vki mar olvasta, de ugy izgulok mi lesz velem. Egy kis biztatast remelek Kép
B.

babszi

Babszi!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!
A többit te is tudod! Szorítok! :-)

Kép
lara26

Sziasztok Kép
Nem tudom eljutott-e hozzátok a hír, hogy...

ADRI77 július 7-én, hajnali 3:30-kor világra hozta Bálintkáját!! !KépKépKépKép Babszi paraméterei: 3050 gramm és 53 cm.

Kép

Pocakosoknak kellemes pocinövesztést, zebraváróknak pedig csíkokat Kép kívánok!

Vanda
39+1

Vanda

Kép
vanda

Adri Kép
Gratulálok Kép Sok-sok tejcsit és vidám napokat Kép

Lara Kép
Nagyon bíztató ez a hónap, drukkolok neked holnap nagyon a teszthez.

Saci Kép
Csak azért off, mert végül is nem ehhez a topikhoz tartozott az üzi.

wish

haaat Babszi Kép akkor tehat nagyon drukkolok, es koszi a reszletes leirast. De meg mindig nem ertem, hogy a doki miert nem csinalta meg a vizsgalatot/kenet/stb megegyszer. Azert annnak jarj utana...De a jo hir, hogy 99 % hogy terhes vagy !!

Adri Kép nem ismerlek,,de gratula a fiuhoz!! Kép

Wish Kép ...ja? ertem...Kép

Tundi Kép nem tesztelsz? vagy csak a jo hirt unnepled vhol?
saci

Persze, meg utana jarok a dolgoknak, de a doki most szabin van, en meg penteken megyek H.orszagba nyaralni. Nem szeretnem elhuzni a dolgokat - lehet a doki nem akart ujbol kenetet venni, mert szabi elott nem lett volna ideje a leleteket atnezni, vagy csak az volt a "baja", hogy olyan keson tudtam visszamenni hozza. Nemtom.
Koszonom, es viszont kivanom a drukkot!

babszi

Vanda Kép köszönjük a híreket! Neked nagyon szép találkozást kívánok a bébivel Kép!

Adri Kép Gratulálunk a kisfiadhoz! Várjuk a fotókat rólatok!!!

Lara Kép nagyon izgulok érted holnapra! KépKépKép
Nekem úgy tűnik ma jött meg. Ha tényleg megjön rendesen, akkor holnap igazi 1. cn. végül is ma vagyok a 33. cn.on.

Babszi Kép remélem a teszted pozitív lesz, kérjél olyat a gyógyszertárban! KépKépKépKép

Lehet, hogy várunk még egy hónapot az inszemmel Kép csütörtökön akartunk elutazni pihenni szabadságra, de utána szombatra van egy menyasszonyi sminkem. Kép Tanácstalan vagyok. Talán nem kellene? Kép
Vendég

Visszavonok mindent, pedig mar kezdtem benne hinni. Kép Elmentem keseregni.

babszi

Sziasztok!Kép

Megkezdtük 31.hetetKép
Tettem fel új pocakos képeket, ha estleg valakit érdekelne.(Mea albuma)
Szerintem már jóóóóóóóóóó nagyKép

mindenkinek kellemes vasárnapot és sok sok drukkokat küldök pozitív teszthez!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni az elmúlt hét történéseit, végre egy kicsit nyaraltam és elfelejtettem a gondokat.

Wish,
Nagyon drukkolok neked, remélem a kis fickók erősen kapaszkodnak Kép Hány picurkát ültettek be ? Gondolom nagyon lassan telnek a várakozás napjai, de kitartás, meglesz az eredménye.

Noémi,
Nekem most kéne megjönnie, de már 1 hete fáj a hasam, furcsa érzéseim vannak. Az első vérzésem is olyan furcsa volt a műtét után. Egyszercsak véreztem, semmi barnázás vagy ilyesmi. És tök sokáig fájt előtte a hasam. Most megint ugyanezt érzem. Előszőr azt gondoltam biztos terhes vagyok, de nem ilyen tüneteim voltak a terhességnél. Habár nem hiszem, hogy össze lehetne hasoniltani egy spontán terhességi érzést egy stimulálttal.

Nem tudjátok mi van Bercivel, hogy döntött hány babát tart meg?

Nem emlékszik valaki, hogy az inszemnél a Clostyt, a menses hányadik napjától kell szedni és milyen arányban?Csak azért kérdezem, mert nem biztos, hogy kapok időpontot augusztusban úgy hogy ne vesszen el az a ciklusom is. A Káális dokim, úgy tudom júliusban szabin van és ezért augusztusban nagy lesz nála a tumultus. Ha esetleg egy két napon múlna, el kezdeném szedni. Vagy ez hülye ötlet?

Mindenkit puszil:

Fruzsina Kép

fruzsina32

Sziasztok!

Teszteltem pregimax- féle teszttel de ez is negatív lett. :-(
A hőm viszont:
Kép

Nem értem a dolgot. Lehet, hogy mégis a 21.cn-n volt pé-m.

Addig is mindenkinek szorítok!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Azt mondta a férjem, hogy mire megjövünk a nyaralásról már tudni fogjuk, hogy mi van.
Szerdán megyünk a Krk szigetre: Silora. (szerdán megyünk és köv. hét csütörtöker érünk haza.

Kép
lara26

Lara Kép
szerintem a 21. napon volt a pé, mert utána nincs visszaesés, és egyértelmű az emelkedés. Te mikorra gondoltad???

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Orsi!

Egyik nap megmértem 4 (37.0)és 7(37.3) óra alvással a hőmet :3/10 fok eltérés volt közötte. az volt a 27.cn-n.
Ott a 18.és 21. cn körül nem aludtam 7 órát. De ahogyan visszanézem a görbémet mégis reálisan mutatja. Remélem majd kb. 9 hónap múlva jön meg legközelebb.

Kép
lara26

Lara Kép
Szerintem is a 21. napodon volt a PÉ, a naptárad is odajelöli be! De ha jól látom a 20. napon volt eksön KépKép tehát egy kiscsajszi-befutó esélyes Kép (Persze a kisfiú is, csak mondják, hogy a kiscsajszis spermák hosszabb élettartamúak).
És a hőd is szép! Kitartás 21+14=35 => holnap, holnapután már több esély van csíkokat látni.
Drukkolok!
Vanda
39+2

Vanda

Kép
vanda

Vanda!

Most aztán akkora vigyort varázsoltál az arcomra hogy csak na!
Igen azt tudom, hogy a fiúk fürgébbek a lányoknál, viszont a lányok tovább bírnak "élni".

Kép
lara26

Lara Kép
azért nem kell ezt a hőmérőzést olyan komolyan venni. Ha meg egynap egyszer megméred, és akkor felébredsz, akkor utána ne mérd meg, mert a második valószínűleg már téves számot mutat. Ugyanígy nincs értelme napközben mérni.

Szerintem a hőmérőzés arra jó, hogy ne lőjön nagyon mellé az ember, de sokszor azért ez is tévedhet, nem szentírás.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép Lara Kép
A hőmérőzést annak idején én is abbahagytam. Arra volt jó, hogy kimutassuk nincs ovulációm, aztán meg arra, hogy a bromo meghozta. Ez összvisz volt talán 5-6 ciklus, hogy mértem. Utána már úgy voltam vele, enélkül (is Kép sőt KépKép) megfogan a baba Kép na meg bevallom stresszelt is rendesen.

Lara Kép
Remény mindig van! Kép Kép
Nagyon drukkolok továbbra is! KépKép

Vanda
39+2

Vanda

Kép
vanda

Ma voltam uh-n, van egy 21-es tüszőm. A nyh. csak 4.5mm...Kép
Nem biztos, hogy lesz inszem. Kaptam nyh vastagító gyógyszert, meglátjuk mit tesz. Nem akarok több clostit.
kisegér

Sziasztok Lányok ! Kép

Pár napja nem jelentkeztem, mert elutaztunk Apával, Kép de a jó hír amivel jöttem: voltam orvosnál, és minden rendben van, 9 hetes a Picúr, aki már több kicsivel mint 20 mm.Kép Volt szívhang is, és már kivehetőek voltak (nagyításban) a kis kezek lábak kezdeményei.Kép

Persze zokogtam a szívhang láttán, nagyon jó érzés volt látni!!Kép

WishKép
Nagyon szorítok Neked/Nektek hogy sikerüljön! Pihenj sokat, és próbálj kikapcsolni egy picit.

NoémiKép
Sajnálom hogy megjött, nagyon bíztam benne hogy sikerült, persze gondolom Te is. De ! az inszem biztos hogy sikerül.Kép

A többieknek is nagyon szurkolok, hogy NE jöjjön meg.Kép

Rólam még csak annyit, hogy nem lélegeztem fel,bár nagyon örülök, de 2 hét múlva is megyek UH -ra és ha minden rendben lesz, talán akkor.

Alina
Vendég

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, el sem tudom hinni, de ma reggel POZITÍVAT TESZTELTEM!!!!!!! KépKépKép
Azóta csak itt "bűvölöm" a tesztet, olyan hihetetlen még, hogy kisbabát várok!!!!

Puszi és mindenkinek ilyen gyönyörű napot kívánok!!!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok lányok Kép
Mi is megérkeztünk. Kép Szupi volt nagyon a hely. Kép Nagyon sokat úsztam, meg pezsifürdőztem is.
Na és befeküdtem szoliba egy picit úgy olvastam nem árt egy pici.
Képzeljétek egy kicsit felsültem, úgyhogy most ápolgatom a bőrömet.
Remélem nem csináltam rosszat a bébinek, mert az nem bocsáltanám meg magamnak. Kép

Kép

Kép
pkagi

Timika
Hatalmas gratula a pozitív teszthez és perze a babóhoz. Nem vagyok képben de ez most spontán babo lett?

Szilva
Te mikor is tesztelsz?

Noémi
Sajnálom reméljuk a kov. honapban sikerul

Wish
Szorítok és sok babatapaszt kuldok+++++++++
mili

Timi Kép
Gratulálok. Kép Kép Kép

Kép

Kép
pkagi

Eltűnt mindenki??????

Kép

Kép
pkagi

Timi Kép
Gratulálok Kép Ez aztán a nagy hír!

Alina Kép
Neked is gratulálok, jó érzés lehetett hallania szívhangot Kép

Ági Kép
Szegénykém, jól megjártad. De ettől eltekintve ugye jó volt? A babának nem hiszem, hogy ártott, csak te szenvedsz vele sajnos.

Wish

wish

Kép
Kép

wish

Wish Kép
Nagyon jó volt. Kép Teljesen feltöltődtem. Kép
Hogy vagy(tok)?

Lányok Kép
Most megyek 4D UH-ra. Kép lehet, hogy kiderül a neme is. Kép Majd jelentkezem, ha visszajöttem. Kép

Kép

Kép
pkagi

Lányok nem tudnátok segíteni??? Már egy hete nagyon érzékenyek a melleim. A mellbimboim gyakran kidudorodnak nagyon keményre és eléggé kellemetlen szinta fáj ha hozzáérek. De normális állapotban is is érzékenyek és a punkcio után a petefészkeimet is eléggé érzem. Semmit sem szedek mivel a transzfer elmaradt.Mitol lehet ez?
mili

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: