Zozi! köszi, megnyugodtam, remélem a terhességi hormonoktól van.
Proone! iszonyat édi a bébi! ugye neked is az én dokim a dokid?

) mert nagyon ismerős amiket mondott!!!

) korábban mesélte, hogy 1:300 az esélye az AFP eredménynek, hogy valós, tehát, hogy tényleg gáz van, és emiatt korábban 300 babát elvettek, mert hogy 1 ebből beteg lehet. kicsit rossz arány! igazából a tudomány is találgat. képzeld, hogy én olyan laza voltam, hogy elfelejtettem megkérdezni az eredményt, mert aszonta, hogy majd úgyis hív, ha gáz van. aztán 2 hónappal később jutott eszembe

. addig se izgultam.
nekem is mondta, hogy 19-én ő tartja az előadást, de mivel éppen vizsgált, a nagy izgalomban elfelejtettem a dátumot, úgyhogy köszike, Proonika, mi ott leszünk a papával, hogy meghallgassuk a doki előadását.

jöttök ti is??? hánykor is lesz, meg hol?

))
na! és cukros vérvétel: figyi! lehet, hogy hülyeség, de én vittem jég hideg fél lityós mentes ásványvizet, és kértem, hogy azt keverjék be, mert hogy hideg és attól nem lesz olyan hányingerem. persze nekik is ásványvizük van, de komoan mondom, zongorázni lehet a különbséget! régebben majd kidobtam az italt magamból, mikor ilyen vizsgálaton voltam, most meg, hogy hideg volt a víz... és egy fél citromot a kezükbe nyomtam, mert csak ők keverhetik be, és nyomhatják bele. aztán mikor bementem ivásra, mondták, hogy a maradék vizet is beleönthetem, mert az alján mindig marad cukor a bögrének. így tökre kellemes volt, nem mondom, hogy egy coca-cola, de a cukortartalma majdnem....
és mikor megittam, akkor elmentem sétálni a kórházban, felmentem a szülészetre, és ott a fotelekben ültem végig az 1 órát, majd vissza vérvételre, és megint a fotelek. így nem kellett a tömegben várnom az "sztk" részen.
hát ez a tábla, valami fantörpikus! én is bekerülhetnénk naivan???? ha igen, hát itt vannak az adataim:
Ancsipancsi 30 gyerök még nincs, a dokit még hagyjuk ki (majd ha végleges lesz), lakhely Bp. XI. , UH kép a profilomban

)
Ildi! képzeld, hogy mikor UH-n voltunk, egyszer nagyon közel a fejéhez matatott az UH-s néni, és akkor szétnyitotta az ujjacskáit, és rátette az arcára a kezét. ez is megerősített abban, hogy valamilyen módon igenis érzékelik ezt a számunkra hallhatatlan ultrahangot.
Vera! ha Isten is megsegít, akkor a te párosodnál szülök!!! ha nem, akkor csak félig
Ancsipancsi
34 (vagy mennyi is?