Noémi, gratula az állalmvizsgához!
Csengő, külön keverő lapátot (szervízben vagy valahol) nem lehet venni a kenyérsütőhöz? Hogy legalább az újra tökéletes legyen. Vagy esetleg a szeletelőhöz is új alkatrészt.
2005.07.04 18:10
Nektek is puszi, édesek a gézengúzok!
Dokkernénit fogunk váltani, holnap magyünk hozzá, majd oö talán megmázsálja a kiccsajt.
A védönöt is lassan meg kell keresnem, de olyan jól esett ez a hónap külsö "zaklatások" nélkül!
Az a baj, hogy néha elfogy a türelmem , és egy párszor már beígértem
. Majd szülinapra meg kap hozzá egy fiút, csak nem akartam hogy egy alomból legyenek. 2005.07.04 18:19
Na mind1 ..
Most már tényleg Liv jön majd!
) És CSÚCS volt!
2005.07.04 19:41
2005.07.05 07:23
Szerencsére pont ott volt egy újságpapír, azt aládobtam, így arra esett.
KÉpes volt állva, meztelenül, a szőnyegen nekiállni kakilni. De kivédtem. 
2005.07.05 11:20

A paraméterei alapján 11 hetes "nagy-gyerek". Van neki kettő keze, kettő lába, és egy hangosan kalimpáló szívecskéje, szimmetrikus agya, feje szemmel-szájjal. Szóval úgy tűnik minden alkatrész a helyén van
Búcsúzáskor ( a vizsgálat végén) állítólag szalutált - na de beszélek én a fejével, hogy még mielőtt megtanulná mi az, felejtse is el a katonaságot
2005.07.05 13:19

2005.07.05 13:53

Hát ez isteni lehetett
Ti már itt jártok?
Csirkemellel kezdted?
A lényeg, hogy Ti jól vagytok!

Eszti is így imádja a macskáinkat és persze Zénót is (a labinkat)

De fura, hogy uh-ról írsz

De elég kitartó tudok lenni...

Szegény pici lány..

Négykézlábra áll, de úgy, hogy a két mancsa, meg a két talpa van lent és ha már tutira áll, akkor felemeli a magasba az egyik lábát és így marad egy darabig

Nagyon édes

Na, meglátjuk. Az biztos, hogy nagyon aktív, ezért sem csodálkozom azon, hogy nem hízik. 
2005.07.05 15:24
Nem semmi, hogy 5-ös lett
Mi lettél? Helénának gyógypusz.
nem híztunk megint
2 hét alatt 6 deka a teljesítmény, így másfél hónap alatt kb 15 deka
kaptunk tápszermintát, Beba 2+. Szerintetek? 2005.07.05 20:24
Még szerencse, hogy a babák Isten kötényébe esnek
Nem piszkálja állandóan?
Várunk, hogy jelenzkezz
Áron egy hétig Barcelonában minta gyerek volt
Bezzeg itthon...
Tudom, könnyű mondani
Alig hisztizett
Szeretném, ha már kibújna az alsó két founk, igen dagadt már az ínye. 2005.07.05 20:59
Ha már visszaolvastál láthatod nálunk is forrázás volt
Remélem Heléna már jól van
hisztizés
nálunk is előfordul néha házi nyuszi
Hollandiába mi is voltunk egy családnál vendégségbe,ott volt egy nyuszi már 5. éve.Bandóval kergették egymást rakok fel képet róla
Kicsit nyügös is miatta
Vmelyik nap emlegettünk Dinoval
már jó nagy fiucska biztos Marci Lánykád hogy van ? ha esetleg olvasol irj vmit magatokról 
2005.07.05 21:44
, én nem adnék tápszert. Másfél hónap alatt 15 dkg nem annyira kevés. Hetente 4-8 dkg a "normális" hivatalosan (!), de ezt nem lehet minden babára ugyanúgy vonatkoztatni. Dávid régebben rengeteget hízott, volt, hogy egy héten 45 dkg-ot (!), de most épphogy 4-et hízik hetente. KisG ezek szerint az elmúlt két hétben 3-3 dkg-ot hízott. 4 hivatalosan jó, 3 már nem?
2005.07.06 09:05
vizet szokott kapni, ugyanazzal a variábilis cumival, amivel este a tápit. De vízhez ez nagyon gyors, és ezért bukta vissza a vizet... most 3as aventtel kapja, és azóta semmi gond. 

2005.07.06 13:27
2005.07.06 14:02
2005.07.06 15:06
Hány foga van?
Szerencsére nem piszkálja, bár tegnap nem hagyta bekenni alkohollal. Észre sem vette még. De sajna a ficánkolása miatt nem egyformák, így lesz még egy fülbelövés, de majd holnap derül ki, hogy mikor.
2005.07.06 19:12
: szerintem se aggódj a kutyaszőr miatt. Ha nem lenne kutya, akkor is találna mindenféle szösszencset, amit megeszik
.
, de fölösleges
. Most már azt is megengedem, hogy anyukám macskáit simizze
. Olyan édi. Sajnos nem lehet kivédeni, hogy néhanapján egy-egy szőrt, szöszmöszt, koszt megegyenek.
.
.
.
. És milyen ügyesen áll
.
. Nekünk továbbra sincs (Livike tegnap volt 8 hónapos). 2005.07.06 21:29
de hallottam már olyat is hogy 1 éves volt a baba mire kijött neki azt mondják az is teljesen normális ,ne izgulj nem maradtok fog nélkül
Bandónak is csak 2 van pedig már elmult 10 hónapos is,igaz most szenvedünk nagyon mert már kijövöben van a felső kettő ráadásul egyszerre
2005.07.07 06:35

egyébként 8,3 kiló, és 12-én lesz 9 hónapos.
Két hét múlva megint vinnem kell mázsálni. Asszem nem adok neki tápot addig.
Azt mondják minél később jön, annál jobb fogai lesznek
képek szupik
Sokat gondolok Rá
2005.07.07 08:56
2005.07.07 09:05
. Nem tudok napi 2x porszívózni, hogy szőrmentes legyen a lakás
.2005.07.07 22:27
, végül is nem tudom, volt-e lemaradás. Mindent csinál határidőn belül, de semmit nem siet el. Ilyenkor tényleg olyan nagyok még az eltérések abban, hogy melyik baba mit mikor csinál, hogy az, hogy Dávid nem kapkod el semmit, lehet a másfél hónappal előbb érkezés miatt is, a tónuszavar miatt is, vagy egyszerűen azért, mert nagyon nyugodt.
Tök jó ez a járóka, el is hiszem, hogy tetszik neki. Hol vettétek? 2005.07.08 07:22
2005.07.08 09:23
: vettunk up and go pelust, mert mar elszalad, ha tisztaba teszem, de nagy dolgokkal baj van. Rajottem, hogy az oldalan a varras menten nagyon konnyen el lehet szakitani, igy pedig mar olyan mint a normal pelus, csak eppen konyebb raadni. 2005.07.08 09:42
!
.Esik kel,nem sok kell hogy Õ is magátol járjon.Szekrényeket már elvittük így szabadon garázdálkodhat a szobákban és ezt jól ki is használja.Időm még nem volt visszaolvasni,most megpróbálom behozni a lemaradást!!! 2005.07.08 12:35
Nem tudom, mit csináljak. A védőnőnk szerencsére ilyesmivel sosem cseszegetett, most se, de mondta, hogy most aztán már sulykoljam a husit, meg mindent Esztibe. Nem rendelt vissza két hét múlvára meg ilyesmi. Az a baj, hogy nem nagyon kéri még a kajcsikat Eszti, tejcsi már nincs annyi, hogy elég lenne, a tápit ma próbáltuk először, se cumival, se csőrössel, se pohárral nem kell neki. Úgyhogy egyelőre fogalmam sincs, hogy fogom egy pici hízásra bírni.
Csak megfőzöm a krumplit, összetöröm egy kis főzőlével v. tejcsivel és ennyi a főzi? Mit tegyek még bele? Fűszer?
Megírnád léci (ha akarod az emilemre), hogy hol vettétek és hogy mennyibe került? Meg hogy mik a méretei...
Esztinek már nagyon látszik az egyik felső, szerintem egy-két nap és már szúrni fog...
, Bandó meg olyan szép
Remélem nem baj, hogy ezt írom, de a megszólalásig hasonlít a tesóm kisfiához. De komolyan, már régebben is írni akartam..

Kis kópé arca van Dávidnak
Annak ellenére, hogy kint laknak, a lakásban rendszeresen jelen vannak a szőrikék, nyilván a lányka is találkozott már velük..

Szóval már csomagoltok... Sok erőt kívánok hozzá!

2005.07.08 13:13
Így másnaptól már husit is kapott, és azóta is elég szépen eszik. Viki sem szereti a tápszert, így már le is mondtam róla, hogy vegyek, mert 2 dobozzal már kidobtam a szavatossága miatt. 2005.07.08 13:20
Így másnaptól már husit is kapott, és azóta is elég szépen eszik. Viki sem szereti a tápszert, így már le is mondtam róla, hogy vegyek, mert 2 dobozzal már kidobtam a szavatossága miatt. 2005.07.08 14:04
Ha művelődni szeretne, megteheti, a járóka ajtaja mindig nyitva van...
Tiszta anyja, apja
Voltatok vérvételen, mi újság Miki karikáival? 2005.07.08 14:14
2005.07.08 15:00
. Ha híznia kéne, lehet ez egy megoldás. Én pl. ezeket most kihagyom, mert szerintem elég jó húsban van Andris. Bár mérve már 1 hónapja nem is volt.
! 2005.07.08 17:20
2005.07.08 19:05
élvezi nagyon,mindig tolja a kis fejét a keféhez
Járás
Köszi a dicséretet
Judynak is
vagy inkább a szenvedés miatt
nem kis munka,de a végén annál nagyobb öröm 
2005.07.08 19:17
. Általában pici falatokkal meg szoktuk kínálni, és mindig ízlik neki, kér repetát
. Kivétel: egyik nap dinnyét ettünk, ami nagyon finom volt. Néztem, 8 hónapos kortól ehet, gondoltam, megkínálom egy kis falattal. Köpte ki és öklendezett
. Úgyhogy ez az egy nem volt nyerő, de minden más igen
.
. Lehet, hogy nektek is érdemes lenne megpróbálni.
. (tegnap este fedeztük fel, fürdetés közben, majdnem elsírtam magam
. Gondoltam, most már nyugis éjszakánk lesz. Erre legalább háromszor felkelt, még jobban szenved, szerintem jön a mellette lévő is
.) Szegény gyereknek ma egész nap a fogát néztem, meg tapiztam
, hogy biztos kijött-e, vagy csak képzelődtem
. De tényleg határozottan kinőtt az első fogunk
. 2005.07.08 19:50
) 100-150 gr gyümi megy hozzá.
?
Gratula az 1. fogakhoz.
Ez óriási az előző éjszakánkhoz képest!!! 2005.07.09 08:17
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint