A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilva Kép attól, hogy nem érzed, még sikerülhetett! A tüneteimet én csak utólag értettem meg. Lehet, hogy neked más tüneteid vannak, amit nem gondolsz tünetnek. Szóval, nehogy feladd!!! Kép
Vendég

Ja, lassan esik le a tantusz Kép
Ági Kép nincs otthon netünk, de ahol most lakunk ideiglenesen - vasárnap költözünk az új lakásba -ott van net. És garázdálkodtam este Kép muszáj volt, úgy fel voltam dobva. Persz reggel már nem annyira Kép
Vendég

Sziasztok!

Megpróbálok képet csatolni...

Köszönjük a gratulációkat Kép

Noémi
sajnálom a - tesztet de kitartás!
(nem akarlak feleslegesen bíztatni de nekem is csak a 35en lett pozitív....)
Köszönjük kérdésed, mostmár remekül vagyunk, kicsit sok megpróbáltatáson mentünk keresztűl, de szerencsére minden oké. A kisfiam pedig igazi tündér, eszik, alszik, nézelődik, gügyög...és csak fürdetés közben sirdogál

Kívánok mindenkinek ekkor boldogságot! Kép

KépKépKép
drika

Drika Kép nagyon szép kisfiú András! Nagyon sok örömetek és boldogságotok legyen benne!

És sok-sok finom tejcit kívánok neki Kép

Drika Kép tényleg csak a 35 cn-on? előtte te is negatívat teszteltél? Akkor még reménykedek, mert Halacska lenne a kisbabánk is, mi én Kép

Puszi
Noémi
Vendég

Noémi
Sajnálom Kép De ahogy írod is, amig nincs menzi bármi lehet, csak bújkál még picit az az embriócska Kép
Én köszi jól vagyok, hőm fenn (csak hétfő óta mérem) Kép Most picit hosszabbak a ciklusaim, ezért 32-35. nap előtt nem is várok semmi eredményt. Tök nyugis vagyok, mert most nagyon hiszek a sikerben, nagyon akarom és nagyon úgy érzem a lelkemben hogy sikerült Kép Remélem nem koppanok, illetve ezen egyáltalán nem is gondolkozom, mert szemernyi kétely sincs bennem Kép De talán csak beleélés, ki tudja... Kép

Drika
Nagyon szép a kisfiad, sok boldogságot nektek! Kép

Tündi
Vendég

Noémi

Nem + tesztet kértél a patikában?
Legközelebb olyat vegyél!
Félre a tréfát, remélem azért még nincs minden veszve! Fura dolog ez a természet, engem is megtréfált a múlt hónapban.

A jövőhéten szabin leszek, ezért val.színűleg nem tudlak tájékoztatni benneteket, hogy mi lett az eredményem, de azért kedd körülre kérem a drukkokat! De tényleg, vigyázzatok, mert le fogom ellenőrizni ha visszajöttem!

Ja, és ismét Noémi, addigra remélem már beszerzel magadnak egy olyan + teszteredményt! Én minden esetre azt kívánom neked!

Puszi nektek

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép jó pihizést nektek a szabira, és legfőképpen nagyon BOLDOG szabit!!!! KépKépKépKép Küldök egy kis elődrukkot!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tündi Kép szívből kívánom neked én is azt a zebrát! Gondolkodtam, hogy talán mérnem kellene a hőmet Kép de végül nem mértem ... Kép

Nem tudom mi lesz ennek a ciklusnak a vége, mensi még mindig sehol. Bár reggel a váladékom nem teljesen fehér volt Kép valószínüleg meg fog jönni.
Vendég

Noémi
Köszi a drukkot! Kép Párom azt mondta hétfő reggel, hogy szerinte most felesleges mérnem, mert hát nem sokat tudtunk együtt lenni, mondtam neki hoyg azért én szeretném tudni mikor fog megjönni Kép Hagyom ebben a hitében, hogy ezért mérem Kép Vasárnap lesz az első házassági évfordulónk, de szép ajándék is lenne.... Kép
Ha most megjön neked akkor következő inszem lesz?

Tündi
Vendég

Tündi Kép de jó kis ajándék lenne Kép az én párom se tudja, hogy késik a mensim, ma ráadásul elutazott, holnap este jön haza.
Ha most megjön, visszamegyek a dokihoz, és ha tud hormonvizsgálatot csinálni ebben a hónapban, meg minden más vizsgálat ok lesz, akkor én augusztusban folytatnám az inszemet. Gondolom, hogy vetélés után nem folytatják csak úgy az inszemeket mindenféle vizsgálat nélkül. Meg minek is várjak tovább? Az idő csak megy, nem fog megvárni.
Vendég

Noémi Kép
Örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz. Kép Ez nagyon klassz. Kép

Tündi Kép
Akkor most neked is mennek a drukkok. Kép

Szilva Kép
Akkor mikor fogjuk megtudni mi lett az eredmény?

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép már úgy szeretnék a helyedben lenni Kép
Vendég

Ági Kép

Csak a jövőhét utáni hét hétfőjén!
Tudjátok mit? Ha sikerülne, akkor majd valahonnan bejelentkezem! De csak akkor!
Ha nem hallotok felőlem, az azt jelenti, hogy Kép nem sikerült! Jó lesz így?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noémi Kép
Képzeld éjszaka rémálmaim voltak. Tegnap tudtam meg, hogy a férjem unokatesojának 21. hétben elment a baba. A 18. hétig semmi gond nem volt, utána elkezdett görcsölni, befektették a kórházba és 3 hét után történt ez. Igazából nem tudom pontosan mi is volt az oka, hogy elment, de ez borzasztó. Egész éjszaka erről álmodtam. Kép Rossz volt. Kép
Nem is merem felhívni igazából hogy mi van vele, mert ők még nem tdják a mi babánkat és szerintem az nagyon rossz lenne ha rámterelődik a szó és mondanám, hogy terhes vagyok.
Rossz ez a helyzet.

Egyébként nagyon kívánom tudod neked ezt a csodás másállapotot. Hála istennek nekem eddig teljesen problémamentes volt az egész. Se egy hányinger meg ilyenek.
Leszel te is még egy gyönyörű kis babó anyukája. Kép

Kép

Kép
pkagi

Szilva Kép akkor nagyon várjuk, hogy bejelentkezz valahonnan! Úgyse fogod kibírni, hogy ne oszd meg velünk a jóhírt! KépKépKép

Ági Kép nagyon sajnálom ami a férjed unokatestvérével történt. Hogy tudtátok titokban tartani a ti babátokat a családban? Szörnyű lehetett nekik. Mikor a mi babánk elment, hálát adtam az Istennek, hogy ilyen korán vette el tőlünk. Nagyon aranyos a fotója a babátoknak, megnéztem ám mindegyiket. Szép napot!
Puszik
Vendég

1. cn Kép úgyhogy megyünk a dokihoz. Kép
Vendég

Noémi!
Nagyon sajnálom!
Nekem a tesztem negatív lett, de viszont a hőm még mindig 37.1.
Kép

Kép
lara26

Noémi Kép
Mivel ritkán látnak és legutóbb bő pólót vettem fel, így fel sem tűnt senkinek. Kép

Kép

Kép
pkagi

Lara Kép neked is 31 cn? Gyanús vagy! Ez nagyon jó jel! Drukkolok neked! Én hétfőn csináltam volna a következő tesztet Kép
Vendég

Ági Kép és hogy bírtátok ki, hogy nem újságoljátok el? Mekkora már a pocid, nőtt valamit? És most hány hetes+napos a bébi?
Írd a neved alá a heteket, olyan szép!
Vendég

Noémi!

Én még nem tudom, hogy mikor csináljam a köv. tesztet.

Kép
lara26

Drukkolok Lara! Küldök mensielfújó energiákat!
+++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Noémi Kép
A szülők tudják és sógoromék is.
A többieknek azért nem mondtuk el nehogy valami baj legyen és utána jöjjenek a sajnálkozások. A barátok persze tudják, mert sokan tudták, hogy éppen milyen fázisban van a babagyártás. Kép
A poci hát az nagy. Családi vonás is, meg szerintem a sok hormon. Majd teszek fel egy pocis képet is, de előre mondom nagy. Kép

Lara Kép
Ha biztosra akarsz menni vársz még 5 napot a tesztel. Légyszi mérd meg így délután is és írd meg. Abból sokmindenre lehet következtetni.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép nagyon várom a fotókat!

Lányok Kép küldjetek ti is Stellának sok-sok babatapasztót, mert elkezdte a lombikra a szurikat, jövő héten megy UH-ra!

Stella Kép nagyon-nagyon szorítok értetek! Átadom a helyem a táblicskuban neked és a babócának! Sikerülnie kell!!!

Ezt most neked küldöm Stella!!!
NoémiKép

Millió puszik
Vendég

Kép
Kép

wish

Sziasztok!

Noémi!

Rendes vagy kívánom, hogy mihamarabb

Ági!

Megmértem és 37.7 lett 19:30 perckor.

Kép
lara26

Stella!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A többit már te is tudod!

Kép
lara26

Sziasztok,

látom él még a topik. Régen én is idevalósi voltam, most van két gyönyörű fiam, 2,5 éves és 6 hónapos. Fel a fejjel, sikerülni fog Kép
lora

Noemi!

Sajnalom, kivanom, hogy a kov. honap a tietek legyen!

Stella!

Juj, de drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++ energiakat kuldok neked!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Noémi Kép

Sajnálom, de majd K. bácsi biztosan fog neked segíteni! De, addig még akár sikerülhet is, hiszen addig még van 1 kimaradós hónap. Nem de?!

Stella Kép

Csak ügyesen, szorítok a stimuhoz!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép Dodo Kép köszönöm. Remélem Kép már nagyon várjuk Kép

Lora Kép köszönjük neked.
Vendég

Kedves Tündi!

Igaz, én jobbára csak olvaslak titeket, mindenkinek drukkolok, neked különösen, mert eléggé hasonlít a sztorink, és a te vágyaid olyanok, mint az enyémek. Írás helyett elég, ha olvaslak :-)))
Pécsre jártam egyetemre, szuper volt, úgyhogy plusz egy indok, hogy odafigyeljek arra, amiket írsz.
Hajrá Pééééécs!!!!! (PVSK k.... ... vagyunk! :-)
potter_76

Noémi,

Mesélj majd hogy mi volt a dokinál és mikor kezdődhet a következő stimuláció.Szerintem te már nyár végére babás leszel.
Végre nekem is megjött, ma van a 2 cn, nekem jövő hét végén vagy az követő hét elején lesz a műtét. Kíváncsi leszek a BMC-be milyen plussz vizsgálat kell a következő stimulációhoz.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok! Most csak olvasni szoktalak benneteket, régen nem jelentkeztem, de most szükségem lenne a tanácsotokra.
Clostys hónapom van, ez a második. Rendesen érzem is, hogy fájdogálnak a petéim, főleg a jobb oldalam. De erre mindig ennyire érzékeny voltam. Ma vagyok a 11. napon. A kérdésem az lenne, hogy valakinél előfordult-e már, hogy így középidőben fájt volna a dereka is? Olyan kisugárzó fájdalom és pont a jobb oldalamon szintén. Csak azért parázok ennyire, mert endometriózissal műtöttek 2 hónapja és annak volt ilyen tünete, néha majd leszakadt a derekam. De most középidőben fáj.
Tudtok segíteni?
Köszönöm előre is!
Puszi:
Bartika

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Wish Kép egyelőre megteszed, hogy hagysz 1 cn.on egy darabig? Tegnap óta a mensi jelem eltűnt. Gondolom egy pár nap múlva jön meg rendesen. Köszönöm.

Barbi Kép nagyon drukkolok neked a műtéthez. Ma délután elmegyek a BMC-be, hogy mondjanak valamit. Ha tudok este jelentkezem, hogy mi a helyzet.

Bartika Kép sajnos nincs clostys tapasztalatom. Talán a lányok közül valaki fog tudni segíteni.

Wish Kép ma csak neked küldök egy babatapasztó fotót és sok-sok energiát, hgoy a lurkóid megtapadjanak!!! De legalább 1 közülük!
KépKépKépKépKépKépKépKép
Kép

Puszik
Noémi
Vendég

Bartika Kép
Nekem volt úgy hogy nem bítam egyhelyben állni, mert úgy éreztem leszakad a derekam. Kép

Lara Kép
Tesztelj, mert a hőd nagyon ígéretes. Kép

Noémi Kép
Majd jövőhéten teszek fel képet. Kép

Barbi Kép
Előre. Kép

Kép

Kép
pkagi

Potter Kép
Ez kedves, köszi Kép És pont ott tartasz most te is mint én? Kép
PVSK ja, bár én nem vagyok nagy sportrajongó Kép
Hogy hogy nem ragadtál Pécsen? Kevés ilyet hallok Kép

Tündi
Vendég

Pkági! Köszönöm, most megnyugodtam egy kicsit! Nekem mindig csak mensi alatt fájt eddig. Neked is Closty és peteérés alatt fájt?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok Kép

Noémi Kép
Köszönöm a fotót, remélem 9 hónap múlva hasonlóakat rakok fel a saját lurkókról Kép

Bartika Kép
Nekem ugyan erősebb stimu volt a lombik miatt, de nekem is fájt a derekam.

Lara Kép
Tényleg szépen alakul a hőd, reméljük fenn is marad Kép

Potter Kép
Ezek szerint te is meg vagy Kép Helyes néáha azért jelentjezz majd, be hogy mi van veled.

Mi megvagyunk fájdogáló petefeészekkel. Buliznak benn a kicsik Kép

Wish

wish

Noémi, érdekes hogy ilyen hammar elmúlt egy napig volt utána semmi, nem lehet hogy egy pocok próbál megkapaszkodni.Megköszöném ha elmondanád hogy mi volt a BMC-be.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Bartika Kép
Igen a mensi előtt is fájt, sőtt nekem a mensi alatt nem is nagyon inkább előtte egy pár héttel. Kép

Wish Kép

Kép Kép Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági! Köszönöm, hallottad mekkorát koppant a kő a szívemről? Kép
Wish megy a drukk! Hétfőn tették be a srácokat?
Nagyon drukkolok neked!
És köszönöm neked is a megnyugtató választ!
Puszi:
Bartika

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Tündi, ha nem késett volna egy hetet a mensim múlt hónapban, akkor én is azon a cn-n lennék, mint te. Remélem babád tapad ebben a hónapban Kép

Férjemnek nem volt melólehetősége Pécsen, de amint lesz odaköltözünk. Kép

Wish! Wish jú bébiz!
Ha nem is 1rok, azért gyakran olvaslak titeket. Úgy 3-4 naponta igyekszem mindent visszaolvasni. Persze mensiközelben lelkesebb vagyok írogatás terén. Aztán lelombozódom kissé, aztán elfelejtem, aztán akció, aztán lelkesedem megint, hullámzom, mint a progeszteron! Hormonvizsgálatot melyik cn-okon vizsgálnak, szakértő lányok? Aktuális nőgyógyászom keressem fel ezen óhajommal, vagy menjek el egy meddőségi centrumba? Igazság szerint az utóbbihoz még idén nem nagyon mennék... Pláne, hogy az elmúlt 10 hónapból a pém körüli időszak éjszakáinak 50%-át a melóhelyen töltöttem. De azért hajrá!
Kép
Á.
potter_76

Potter
Akkor drukk ezutánra!
Vérvételt egy ciklusban 3-szor csinálnak, ha jó a dokid Kép 3. napon, 21-en és 24-en. És ha ultraszuper jó a dokid, akkro még UH-n is néz közben Kép

Tündi
Vendég

SOS!
Ki tud kello felvilagositast adni, mi pontosan a p3, milyen veszelyes, egyaltalan hogy is van ez???? Voltam orvosnal, de nem magyarazta el nekem, hanem visszarendelt 2 het mulva egy ujboli kenetvetelere, mikor egy 10 napos kupos kuran tul vagyok. 2 honapra fel kell fuggeszteni a baba-projectet, helyette kupozni, aztan visszamenni. DE! Nekem soha az eletben nem kesett a menstruaciom, de most legalabb 1 hete nem jon meg, viszont a terhessegi teszt szerint nem vagyok terhes.
Olyan kacifantos lett a helyzetem, es most kezdek egyre jobban ketsegbe esni, hogyha eppen most terhes lennek, akkor mi lesz a babaval, ha meg nem vagyok terhes, miert kesik...
SOS!

Lilypie Pregnancy tickers
babszi

Babszi,

Én úgy tudom általába minden nőnek p2 a rákszűrés eredménye a p3 valamivel rosszabb, de ne gondolj rosszra attol is rossz lehet a rákszűrés ha fertőzésed volt, én már jártam így. Újból meg kell ismételni a kenetet. Számok fokozatott jelent 1 a legjobb és így tovább. Remélem nem mondtam rosszul.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babszi!

A p-k ugye a méhnyaknyálkahártya szövettani képeinek megfelelő számozások 1-4 közt, a p-t Papanikolau doktorbácsiról nevezték el, aki kitalálta. A kenetvétel ugye a méhnyakrák szűrés része. A p1 a legjobb, semmi eltérés, de az ritkán van, a legtöbb nőnek p2, ami enyhe fertőzést jelent, addig nincs semmi tennivaló. A p3 általában vmi komolyabb fertőzést jelent, amit kezelni kell. Ez is okozhatja, bár ritkán a mensi késését. Azért rendelt vissza a dokibácsi, hogy megnézze, reágáltál-e a gyulladás elleni terápiára, feltehetően újabb kenetet vesz majd. Hogy megnyugtasd magad, van pl a Rossmannban kapható, otthon elvégezhető teszt az irányban, hogy van-e vmilyen hüvelytáji gyulladásod. Persze pár napos eredményes kúpozás után lehet, hogy negatív lesz majd. Szerintem ne aggódj, valószínűleg nem lesz baj. Egyébként nyugodtan kérdezz a dokitól, ha nem értesz vmit, többek közt a felvilágosítás is része a munkájuknak.
Feltehetően nem vagy terhes, néha minden nőnek késik. Ha gyulladás van a méhed környékén és az esetleges babód elég erés hozzá, akkor fittyet hány rá, ne aggódj. Ilyen esetekben a partnert is kezelni kell, a nemi érintkezést a kezelés idejére kerülni kell.
Egyébként a barátnőmnek nagyon durva petefészek-gyulladása volt, nem menstruált rendesen, így tudta meg aztán egyszer véletlenül, hogy terhes. 12 hetesen! Kép
potter_76

Babszi Kép én nem értek ehhez, nem tudok segíteni sajnos.

Képzeljétek, nem várt fordulat a BMC-ben. K. szabin van, és Z nézett meg, ő csinálta a műszeres befejezését a terhességemnek is. A nagy hír az, hogy most folytatjuk az inszemet júliusban. Szóval, kérlek drukkoljatok, hogy ma vagy holnap most már igazán jöjjön meg rendesen Kép, mert akkor kezdhetem a stimulációt a hétvégén. Ugye milyen jó? Annyira örülök!Hétfőtől két hét szabin vagyunk a férjemmel, úgyhogy lesz időnk pihenni is, meg egy hetet Erdélybe is akarunk menni, és akkor az inszem után már mehetnénk is rögtön, hogy a babák nyugodt körülmények között meg is tapadhassanak. Vagy legalább egy Kép. Drukkoltok nekem egy kicsit? Kép

Szilva Kép Szűcs Z-nél voltam UH-n. Hozzá jársz? Nagyon szimpatikus volt.
Vendég

Potter Kép nem semmi a barátnőd Kép 3 hónap izgalmat megúszott Kép persze gondolom szenvedett a gyulladástól rendesen.

Különben gyere nyugodtan a ciklus első napjaiban is, hátha jó hatással leszünk rád Kép. Drukkolok nektek! Elkél egy-két új zebra a táblicskuban, növelhetnéd a statisztikát! KépKépKép Remélem Wishtől Kép hamar átveszi majd valaki a táblicskut, Zituskánál bejött Kép.
Vendég

Koszonom hogy valaszoltatok maris! A tovabbi gond az, hogy amikor ezt a bizonyos kenetet vette, az febr. vege volt, es levelben ertesitett, hogy menjek vissza. Akkor nem tudtam visszamenni, mert kulfoldon voltam, aztan meg allamvizsgaztam, es csak most, junius vegen mentem vissza, amikor nem vizsgalt meg, csak felirta a kupot, azt mondta 2 honap project felfuggesztes es kupozas. Mindekozben napra pontosan jott meg nekem, soha nem kesett semmit - vagyis csak ebben a honapban, mikor ezt megtudtam. Tehat minden pontos volt febr. vegetol, mig ki nem derult, hogy bajom van, most viszont, hogy project nem lehet, kesik... ORULET!!!

Lilypie Pregnancy tickers
babszi

Noémi Kép

Hurra! Remélem mielőbb babás leszel!

Igen, a Szűcs Z-hoz járok. Nekem is nagyon szimpi, és még idelye is van foglalkozni velünk!

Wish Kép
A babócáknak jó tapadást kívánok!

Üdv

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: