A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

na szép, igy jár aki nem olvas vissza. Most jól leégettem magam a Kriston féle könyvvel.. na én már csak ilyen vagyok....én meg szintén azt hittem hogy az jó....

Kép
Kép
johanna1975

Proone!

Jó a könyv, de az újat vedd és csak abból nem szabad megtanulni, kell tanfolyamra is járni, mert, ha valami rosszul rögződik be az gondot is okozhat és aztán nehéz kijavítani is!
Megpróbálom megkeresni az oktató számát! Valahova elraktam!

Nem fontos ám, hogy a táblázatban benne legyenek Timi születési adatai! Akkor a képek egymás alatt lehetnek, ha úgy jobban elfér! Rád bízom!Kép
ildi76

Mit jelent, hogy az új könyvet? Mikori kiadás..?

KépKépKépKép
proone

ManÓ11!

mA LÁTTAM A KENGURUT rOSSMANNBAN.

Ada!

Pihenöszék mennyiért olcsó?KIKAban vannak 6000Ft körül.ÉS a Vaterán Enikö31 és Pocka rendes de ök inkább játékokban utaznak.A babaszobán Mariska árul jó kis cuccokat.De ö csak postázni tud vagy néha jön fel Pestre akkor egy tali esetleg.
Vagy nézd meg:
http://www.gyerekruha.hu

http://www.babaholmi.hu

Jucus
20170114224602

Ada,
Máriában láttam pihenöszéket, 10.e Ft alatt volt. 3 féle volt. Ja, és itt vettem orrporszivóhoz üvegmosót.Kép Micsoda találmány.

Zanza
zanza

Proone!

Ezt sajnos nem tudom! A könyvesboltban biztos megmondják, melyik a legújabb kiadás!
ildi76

Zanza !
Micsoda találmány lehet Kép Nálunk férjem hurkapálcával igyekszik kimosni Kép

Bogárka ! Ismét köszi ! Még egy kérdés Kép megéri biopiacra menni ?

Kép
Kép
greenolive

Green, a hajfestö ecset nyeléhez képest tényleg nagy találmány.Kép
zanza

Sziasztok lányok!
Hazajöttünk Szolnokról, és mire hazaértünk Grétinek kinőtt az egyik foga. Szokás szerint a kezem csuklóig a szájában volt, amikor éreztem, hogy valami csikar, csodálkoztam is , hogy mi lehet a szájában. Hát a foga! És még nincs 5 hónapos.
Tapasztalt anyukák! Ugye nem fogja a cicimet harapdálni?

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Proone
Csak ismételni tudom az előttem szólókat: a táblázat szuper! Nagyon köszi!
Adataink:
Név: Murr
Kor: 30 év
Gyerekek:
1. Endre (Andris) 1999.10.25.
2. Viktor 2002.10.10
3. ? 2005.11.01. körül
1. és 2. a Margitban született
Most:
Orvos: Dr. Barna István
Szülésznő: Nyulas Jolán
Lakhely: Bp. III. - Csillaghegy

Mkatus
Én is örültem a találkozásnak. Ismerőssel még ez a nyomorult délelőtt is könnyebben telt. Csak azt remélem, hogy ezentúl valamivel könnyebben szabadulunk!

Bogárka
Nem minden baba szereti a savanyút. Nekem Andris fiam imádta, de nála ez meg is maradt: ha most megkérdezed tőle, mit kér: 1 sport szeletet, vagy egy csemege ubit, biztos, hogy az utóbbira szavaz. Viktor viszont mindig is édesszájú volt. Babának is, ma is. Ha hagynám, 1 kg. csokit meg tudna enni együltő helyében. Szóval szerintem már az elején kicsit arrafelé fordulnak, amerre később az ízlésük alakulni fog. Legalábbis az én tapasztalataim szerint.

Greenolive
Az orrszívó szerencsére nekünk már mindkét fiúnál csak a mumus, hogy jó nagyot fujjanak, de amíg kellett, nálunk remekül ment a tisztítás úgy, hogy negyed órára beáztattam csapból folyó forró vízbe, és utána meleg vizet folyattam át rajta mindkét irányból. Mindig kijött minden.
Puszi mindenkinek:

Murr
murr

Ada,

Egy barátnőm ajánlotta a "jelszavas" vásárlást a Máriában, amivel a feltüntetett árhoz képest további kedvezményeket lehet kapni, különösen ruháknál. Ha nem tudsz erről és érdekel, küldj egy emailt.

Móni

KépKép
nonni

ildi,
mail ment!

juc,oxi,green,pipocs,moose,
sajnos rossz hírem van,nem kaptam meg minden szükséges anyagot a névtáblákhozKép
és ezen a héten már nem is tudok máshol keresni,csak jövő héten,szóval tolódikKép
azt szeretném kérdezni hogy nagy gáz lenne ha azon amin lógnak az állatok nem kerek rúd lenne hanem kicsit lapos léc?mert az az egyik amit nem tudtam keríteniKép de léc met volt,csak nem mertem megvenni.....
Vendég

Green!
Biopiac ügyben sajna nem tudok nyilatkozni, nekem valahogy sosem fért bele az időmbe... szóval Petra mindenből a "bótit" kapta Kép

Murr!
Akkor enyém lányka vegyes gyerek Kép Csemegeubit szerintem egy üvegnyivel meg tudna enni egy ültő helyében, de ugyanez vonatkozna valami édesre is... Kép Bááár, ahogy így belegondolok, a csokit magától abbahagyja, az ubit meg már dugni kell előle a 10. után Kép

Pihenőszéket mennyi idős kortól lehet használni? Úgy veszem észre, hogy Doni olyan nézegetős-féle baba (gyorsan kop-kop Kép ), szóval ha ébren van, nem kell feltétlenül hurcolászni, szórakoztatni, mint anno Petrát, jól elnézelődik magában. Szóval el tudnék neki képzelni egy ilyen székecskét... Csak mikortól?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
szerintem bármikortól. Ahogy elnéztem, ezek vizszintesig dönthetők és kényelmesek, nem hiszem, hogy a babának baja lenne tőle... inkább majd később lesz nehéz benne tartani Kép
kisün

Sziasztok!

Nincs valakinek véletlen megvételre fölöslegben egy Babyőre? Ha igen milyen(típus) és mennyiért?

Előre is köszi mindenkinekKép

Juc!

Hogy tetszett a Focus? Nekem nagyon bár én csak képen láttam. Olyan mázlista apa, hogy nézegettem neki a neten és ezt az 1et találtam, ami mindenben megfelelt, erre kiderül hogy 1 haverja kereskedésében van. Folyton röfögnek azok a kis malacok a lába alattKép

Legalábbis mostanság. Persze én csak örülök neki, mert kezd rendbejönni minden körülöttünk, és Õ is sokkal nyugodtabb.

Jövő szerdán ha gondolod és neked is jó 4 kor talizzunk a Petzvál környékén. Vagy a Mazsola elött. Az a tuti. Odavitetem magaunkat apával, és onnan sétálhatunk is egyett ha gondolod.

Pussz
eszti25

Sziasztok!

Nincs valakinek véletlen megvételre fölöslegben egy Babyőre? Ha igen milyen(típus) és mennyiért?

Előre is köszi mindenkinekKép

Juc!

Hogy tetszett a Focus? Nekem nagyon bár én csak képen láttam. Olyan mázlista apa, hogy nézegettem neki a neten és ezt az 1et találtam, ami mindenben megfelelt, erre kiderül hogy 1 haverja kereskedésében van. Folyton röfögnek azok a kis malacok a lába alattKép

Legalábbis mostanság. Persze én csak örülök neki, mert kezd rendbejönni minden körülöttünk, és Õ is sokkal nyugodtabb.

Jövő szerdán ha gondolod és neked is jó 4 kor talizzunk a Petzvál környékén. Vagy a Mazsola elött. Az a tuti. Odavitetem magaunkat apával, és onnan sétálhatunk is egyett ha gondolod.

Pussz
eszti25

LIndi!

Ez igen,gratulálok a foghoz viszont azért biztos elö fog fordulni egy kis rágcsálásKép

Nonni-Ada!

A Máriában adnak törzsvásárlói kártyát és a következö vásárlásodból le jön még valamennyi százalék.

Bogárka!Szerintem is bármikortól használható a pihenöszék.Kisün jól beszélt megintKép

Gigi!

Nekem nem gond,de a rudat hogyan postázod?Én ezt nem is figyeltem,hogy az egy igazi rúd.(na hosszú vagy rövid u?)

Murr!

Most azért volt ilyen hosszú a diabétesz rendelés mert még oktatást is kaptatok.Legközelebb ugye ez már nem lesz,de azért ne számítsatok arra,hogy túl korán el tudtok jönni.A doktornök sajnos nagyon sokat melóznak az osztályon és csak fél 11 körül tudnak elszabadulni.Ha le kerültetek a földszintre akkor viszont gyorsabban fog menni.Ha ott maradtatok fent akkor kicsit lasabban,mert nagyon alaposan elbeszélget veletek a doki néni.
Én mindkettöjüknél jártam,ezért okoskodom ittKép
Jucus
20170114224602

Bogárka!
Pihenőszék szerintem is bármikortól mehet, és tényleg szeretik a babák. Nem azt mondom, hogy órákig elücsörögnek benne, de egy ideig leköti őket a nézelődés-

Juc!
Köszi a kengurus tippetKép Elmentünk, belepróbáltuk Emmát és tényleg jó volt, úgyhogy gyorsan meg is vettük. Szerintetek 8 hetesen rövid időre már vihetem benne?

Kép
Kép
manoka11

Eszti!

Én sajnos annyit értek egy autóhoz,hogy szép-e a színeKépDe egyébként jól néz ki,nekünk is Fordunk van(Mondeo)és ez a szín.
Hát nincs közel ez a Hidegkút!De azért túl éltük mind a kettenKépFejlödöképes vagyok!
Most már nekem is kilátásban van egy Punto,holnap megy István megnézni.

Szívesen találkoznék veletek,de ez az idöpont nem a legjobb sajnos mert alvás van.De majd igyekszünk megoldani!A Petzválban hol van csípöszürés?

Jucus
20170114224602

Jucusmamus!

Köszi az okoskodást!
Nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de én nagyon örülnék bármilyen recept ötletnek, étrend ajánlatnak, tapasztalatnak, egyéb segítségnek.
Ha lesz egy kis időd, megkeresnél esetleg magánba?
donner.wetter@freemail.hu
Holnaptól ugyan bejárjuk a nagymamákat, de hetente legalább egyszer visszanézek, és nagyon jó lenne bármilyen útmutató, mert most eléggé elveszettnek érzem magam a számok között. Kép
Előre is köszi!

Murr
murr

MAnóka!

Nagyon örülök!És nyugodtan beleteheted a 8 hetest.Sosem értettem,hogy miért mondják,hogy csak akkor használd ha már tud ülni a gyerek.Akkor már el sem bírja az emberlánya!
Na jó egy friss újszülöttet nem kell abban cipelni egész nap,de egy 8 hetes már kenguruzhat!

Jucus
20170114224602

Jucus!

Köszi az infót. Amit én tudok, az valami olyasmi, hogy az ember nem egyénleg vásárol, hanem egy kereskedő nevére. De ha legközelebb a Máriában járok, rákérdezek a törzsvásárlói kártyára is.

Nonni, 32

KépKép
nonni

Murr!

Persze,küldök majd neked föleg linkeket,ahol sok okosság le van írva a cukorról.Illetve itt is van egy topik:Terhesség,cukorbetegség címmel,mondjárt megkeresem neked.Ezt már Katusnak is ajánlottam,de azért fenntartásokkal kell olvasni:
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7484/1498.html?1120417959

Juc
20170114224602

Köszönöm a válaszokat pihenőszék ügyben! Akkor mostmár én is keresek egyet! Kép
Jucus! A kikás 6000 körüliek szerinted jók? Azért egy vagyont én sem akarok kiadni érte...

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
Szuper, akkor holnap ki is próbálom, remélem Emmának is tetszeni fog!

Nonni!
Igen, nekünk is van egy imerősünk, akinek van ott valami kedvezménye, én csak bemondom a cége nevét, és az alacsonyabbik árat kapom. Nem tudom, ez ugyanaz-e, mint a törzsvásárlói.

Lindi!
Tök jó neked, hogy ennyit vagy a szüleidnél pihizniKép

Na megyek én is aludni!

Kép
Kép
manoka11

Bogárka!

Tök jól néztek ki!Nem akarok hülyeséget beszélni,de Peg Perego is volt ott,de nem tom,hogy ez került-e ennyibe.Baby Björn is volt de az 17.990FTKépJa és most látom,hogy 0-24 hóig,12 kg-ig ajánlják.
Most voltunk vasárnap de nekem lyukas az eszem,föleg a számokkal van gondom!
Juc
20170114224602

Na Nonni,Manó!

Én is akarok titkos ismerös nevet a Máriába!Lehet,hogy az kedvezöbb!

Juc
20170114224602

Szia Juc!

Azt mindig is láttam, és tudtam, hogy fejlődőképes vagy. Nem vezetsz rosszul, szerintem!

Remélem összejön az autódKép Szorítok majdKép

Sajna nem tudok csak annyit, hogy Petzvál J. u 3 szám alatt kell keresnem, és dr Szabó Tünde. Ha ez mond vmit. Nekem sajna nem. és csak 1/2 4re kaptam időpontot. Én sem örülök neki, mert nálunk is aluka lenne. Most megyek mert hula vagyok, de holnapra remélem használható leszekKép

Pussz Jó éjt
eszti25

Szia Proone!

Köszi!!! Képnagyon gyors voltálKép
eszti25

Juc:
köszönöm a kikás tippet, holnap megnézzük a kiscsajjal, 'oszt ha nem jó, akkor a Máriában veszünk egy szép zöldet Kép
Ja, és a linkeket is köszönöm, meglesem.

Nonni:
mail megy

Gigi: én igénylésemet nem is kaptad meg mailben? Kép akkor mi már lecsúsztunk Kép, Kép

Na, jóccakát, holnapra mindenkinek sokkal könnyebb napot kívánok.

Csóka, Ada
ada007

Manóka olyan jót mosolyogtam azon ahogy írtad mennyire nem hiányzik a munkaKép

Proone!

Tegnap csak leírtam az adataimat, de csak ma tudtam ránézni a táblára/ Lassan, de biztosanKép/.Nagyon klassz. Holnap talán képet is tudok küldeni a kicsi fiamról.Kép

Ildi!

És akkor melyik tanfolyamra érdemes menni?

Zanza!

Olyan nekünk is kellene!
Õrület, hogy mik tudnak kijönni ebből a pici nóziból.Kép

Green!

Az sem egy utolsó ötlet.

Kérek szépen én is jelszót a Máriába.

Kép
Kép
pipocska

Pipocska,

írj egy emailt és küldöm.

Nonni, 32

KépKép
nonni

[color=#0000ff]<center>

KépKépKépKép
proone

Hello Lányok!

Egy óra múlva szopi, aztán cuccolunk a Kikába bkv-val pihiszéket nézni Kép

Jók legyetek, du. jövök, ha engedi a csajom, aki most a kiságyában nyűglődik valami pukival.

Csóka
ada007

<font color="0000ff">Sziasztok!
Táblát frissítettem, Köszönöm a dícsérő szavakat! Kép

Én ma megyek (vagyis férjemmel és Babóval megyünk) ultrahangra. Kép
Jó lesz újra látni! Na és remélem, minden a legnagyobb rendben lesz a babával! Kép
Utána dokihoz is megyek.

Pussz!

Proone
19+2</font>

KépKépKépKép
proone

Jó reggelt!

Képzeljétek, olyan rosszat álmodtam! Azt, hogy egy reggel felébredtem és kiesett vagy 10 év az életemből! Timi már 10-12 éves volt és az utolsó emlékem az volt róla, hogy 5 hónaposan a kiságyban fekszik!
Álomfejtők???Kép

Pipocs!

A Szt. Imrében lévő intim tornára szerintem érdemes menni! Mindent felforgattam, de nem találom a lány számát, aki tartja!Kép Valaki kérdezte! Még azért keresgélek!

Lányok! Mostanság Ti hogy juttok be a Fehérvári úti nőgyógyászatra! Adtak egy hülye telefonszámot, amin be kell jelentkezni időpontra, de felhívni azt nem lehet, mert vagy foglalt vagy nem veszik fel! Órákat próbálgattam hívni! Most reggel meg a bunkó asszisztens csajszi már meg sem akarta mondani mikor rendel a dokim, úgysem tudnak fogadni, csak időponttal címmel! Mások, hogy kérnek időpontot? Mindenki odamegy személyesen a kartonozóhoz? Nem értem!Kép

Ma szuri lesz délután!Kép
ildi76

Jó reggelt !

Ildi nem tudom mit jelenthet , de nem szeretném ha kimaradnának azok az évek Kép

Vki ? Biopiac hol van pontosan ? És mikor van nyitva ?

Gigi ! Nekem úgy is szuper ! Kép A betűkhöz adottak az állatok ? Úgy értem a "t " betű békás ?

Képzeljétek változások vannak a munkahelyemen . Elvileg az van megbeszélve hogy másfél év múlva megyek vissza . ha erre gondolok már akkor is beleborzongok Kép Viszont most elgondolkoztam kicsit...ha a második gyerköc megszületik Áron két éves koráig , akkor ugye újra ugyanezt a tgyást kapon fél évig ?

Pronne ! Táblázat továbbra is szupi !

Ada ! A Vatenán van egy pihenőszék , ha még érdekel !

Kép
Kép
greenolive

Green!

Biopiacon még én sem voltam, szombaton készülök menni! A MOM Művháznál van valahol! Kinéztem a címet: Jagelló útnál, az Apor Vilmos tér felé, ha minden igaz! Csörsz u. 18. Szombaton van, nekem az van felírva, hogy 8-12-ig, de mintha Johanna azt mondta volna, hogy reggel 6-tól van! Õ a szakértő!

Gigi!

Ez az a magasságmérő, amiről a többiek írnak? Megnézhetem én is hogy néz ki? Hol van?
ildi76

Köszi Ildi !
6-ra úgysem mennék , 8-ra sem Kép Remélem délig odaérek Kép

Kép
Kép
greenolive

Jó reggelt mindenkinek!

Proone! A mi adataink:

Lindicita (30) Margaréta - 2005.02.11. - 3900 g, 56 cm - Dr.Bardóczy Zsolt (v), Kecskeméti Vera (v) - Budapest II.
Fényképet e-mailben küldjem?

Kinek kellett Freud-nak az a fényképe, amin a feje egy meztelen nő? Mert megvan nekünk az a kép. Aktuális még?

KépKép
KépKép
lindicita

A védőoltást megint elnapoltuk, mert a 3 oltóanyag közül az első hiánycikk, majd csak a hónap végén lesz meg. Így aztán Gréti a 3 hónapos oltást 6 hónapos korában kapja meg.
Hülye gyógyszertáros meg azt mondja, hogy visszaadják az első oltóanyg árát (mert ki kellett fizetnem előre mind a hármat), és az első oltást kapja a hagyományosból. De mondtam, hogy inkább kivárjuk.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

És akkor nektek mennyibe került? Mert mintha azt írtad volna, hogy 4e Ft a 3. és nekünk 7e Ft-ba került!

Azthiszem Johannának kellett a kép! Úgy rémlik! Nekem is küldd el lécci, ha tudod! Kíváncsi vagyok rá! Imádom az ilyen képeket!
ildi76

Sziasztok!

Proone
Nagyon köszi a frissítést, szuper lett!

Lindicita
A Freud képet ugyan nem én kértem, de nem szeretnék lemaradni róla!
Ha tudsz, küldj nekem egyet:
donner.wetter@freemail.hu
Előre is köszi!

Kimegyek pár napra a fiaimmal Surányba, szüleim telkére. Kívánjatok nekünk kevés esőt!
Puszi mindenkinek:

Murr
murr

Lindi,
Gratula a foghoz! Nekünk csak most, majdnem 7 hósan kezdett kibújni. Én is féltem a harapástól, de állítólag csak kicsit oda kell figyelni, ha véletlenül harap, de nem kell izgulni emiatt. Kép

Mindenkinek köszönöm, aki írt olcsó babacucc vásárlásokról, nekünk is lassan akuális lesz sok dolog(pl.: új autósülés, mert a korábbit kinőtte: Maxi Cosira gondoltunk, azt hiszem, Jucus ajánlotta)....

Sziasztok! Blaye
blaye

sziasztok,

na akkor gyorsan tisztázzunk valamit: amit most csinálok egy párótoknak az névtábla,nem magasságmérő!!!!!!!!!!!!!!van olyan is,de az még nincs kész és azt nem is vállalok,mert marha gáz,asztalos kell hozzá meg ilyenek és én már vagy egy hónapja csinálom a mienkétKép

ada,
tőled nem kaptam mailt,de az istenek veled vannak,mert moose-nak nem kell és így amit neki csináltam volna te megkaphatodKép
küldjél mailt a gigi83kukacgalampontnetre a címeddel és én majd elküldöm amit már atöbbel megkaptak!

juc,
ez jó kérdés erre nem is gondoltam,mert ez egy egy méteres rúdKép majd kitalálom.....legrosszabb esteben viszem a következő taliraKép

ildi,
kuksizd meg a profilomat!de névtábla!

lindi,
ne izgulj emiatt,mi is csúsztunk két és fél hónapot az oltásokkal!!!!!!csak bosszantó az ilyen!

green,
nincsen,úgy rakod őket ahogy akarod!

ja,moose,juc,blaye
mail ment

cupp,
gigi
Vendég

Murr,
Szép időt kívánok!!!
(De sajna a meteosok esőt mondtak hétvégére, de azért sokszor tévednek, hátha most is...) Kép
blaye

Láááááááááányok: jó hírem van.... támogatás adható minden gyesen, gyeden lévő kismamának... tanfolyamokra. akár diplomásoknak is.... a kerületi munkaügyi kp. illetékes, illetve diplomásoknak a VI. kerületi kirendeltség Andrássy úton... lehet nyelvi képzési is és még egy csomó. Hú most feldobott a dolog... be fogok nevezni angol tanfolyásra..... Szóval szerintem kérdezzetek utána, még ha távol is van a dolog...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ildi!

MIvel mész a Bio piacra?Ha BKV akkor 61-el a MOM-ig és onnan séta felfelé a Csörsz utcán kb.5 perc a müv.ház.Annak a kertjében van.Anyukám a Csörszben lakik és már volt.Azt mondta,hogy nagyon kultúrált de ugye drága.És a bioalma tiszta kukac meg aszottKépKépUgy hogy én maradok a sima almánál.

Még magamnak sem akartam bevallani,de estére tényleg kevés a cici Pannának.Kipróbáltam,hogy szopi után kap még üveges cicit és bizony 80-100ml-t még bepuszilt.De mivel a készletem véges volt ezért hivatalosan is tápos csirke lett a csajombólKépEz van,de fejni már nem tudok mert nincs mit szopi után.
Mókusok?

Juc
20170114224602

Gigi,
köszi! és válaszoltam!
blaye

Johanna!

És már találtál konkrét nyelvfolyást?Mert elméletben ez így van csak nincs gyakorlatban egy nyelviskola sem aki támogatná!Ha tudsz konkrétumot akkor engenm érdekelne!

Gigi!

Honnan tudod,hogy Moose-nak nem kell?jelentkezett nálad?csak minket utál?Kép

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: