GErika: Beni nagyon édes, tényleg nagyon sóvárog a torta után..
Gigi: Igen hazajött, tegnap délután!
Nagyon örült Violának, meg nekem. Össze vissza puszilgattam, meg ölelgettem, ő is úgy szorított engem, hogy beleremegett

Tele van élménnyel, sorolta fel mikkel utaztak, először autóval, majd repülőgéppel, busszal, hajóval és megint autóval

Bővült a szókincse, ilyen szakszavakra, hogy búvárkodni, komphajó, matróz, tengericsillag, légikisasszony(aki tudott magyarul is és nem magyarul is

, és piros ruhában volt, nagyon csinos volt

...... stb Megzabálom

)))
Képzeljétek mi történt tegnap délután!Lent voltunk a játszón. Viola a kezemben volt a padon ültünk. észrevettem, hogy mellettem van egy táska, mondom a Violának poénból, hogy Violám hányjál bele . . . . . . . és belehányt!!!

Elkezdtünk röhögni (voltunk jópáran a szokásos játszótéri közösség , szomszédok, barátok, ismerősök...., engem is lehányt, de úgy rendesen, de a táska is kapott! Tényleg csak poénból mondtam, de komolyan ahogy kimondtam, fél másodperc múlva sugárba jött ki a tejcsi

Áhhh nem égtem nagyon nehogy azt hidjétek...... Tök ciki, volt, nem győztem elnézést kérni a táskatulajtól, persze ő nem volt humoránál

De nem izgat annyira jól jött ki :-))))))))) A bnőm férje, el volt ájulva, milyen szófogadó gyerekem van

DDDDD Hát igen, enyim gyerek
Csajok tök jó volt a tali! Én nagyon jól éreztem magam

Bogi is tök jól elvolt, Viola egy kicsit besokalt, biztos a sok babahordozóban töltött időtől....
Pusz