A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Proone,
aranyosat kaptunk, köszi!! Kép
zozi

Proone!
Akkor hiányzó adatok:
Kor: 30
Szülésznők: 1. Váradiné Ica (ü), 2. Mózer Mária (ü)
És igen, jól írtad, a dokim v.
Ja, és nem Budafok, hanem már Budatétény.

Nagyon szupi egyébként a tábla!

Na, húztam aludni...

Jóéjt Mindenkinek!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Proone,
nagyon klassz a táblázat, az én adataim:

Név: Nonni
Kor: 33
Szülés várható időpontja: 2005.09.07. (most: 32. hét)
Orvos: dr. Urbán Márta v.
Szülésznő: ?
Lakóhely: Bp. XIII.

Köszi,
Nonni

KépKép
nonni

Csajok!

HEEEEEEEEEEEEEEEEELP!
Lassan a 62-es cuccokat is kinőjük és egy darab 68-as sincs, szóvalvételezni kell ajd a hétvégén. Nem tudtok valami tutijó, ócsó secondhand izét, vagy börzét? Mert ha egy rend 68-ast kell venni, rámegy a gatyánk is Kép
....és minderre ma jöttem rá Kép gondos anyuci vagyok, mi?

Na, jóccakát Lánykák!!!!!
ada007

Proone!
Mégegyszer, csak hogy megerősítsünkKép:szóval téllleg klassza tábla, jó hogy ilyen kreatív vagy! Kép

A mai ea. jó volt, kicsit száraz talán, dehát végülis ez nem gyakorlati oktatás volt... (intimt.)
Nekem legalábbis sok újdonsággal szolgált , megtudtam pl. hogy azok az "erősítő" gyakorlatok amiket még a gimis tornatanárnőnk ajánlott nekünk csajoknak...nos azok mind kifejezetten károsak voltak, és jó hogy még nem pisilek be. Viccesen hangzik, de azért felállt a hátamon a szőr amikor mondta Kép
Aztán csodálkozunk az érettségitalin hogy miért van majd' mindegyikünknek ilyen-olyan hólyag-baja....
zozi

Zozi!

Hát igen! Kár, hogy erre nem figyelnek az iskolában! Eszükbe se jut szerintem még most sem a tornatanároknak!

Jucus!

Jó erőben lehetsz!Kép A mi kocsink is jó súlyban van! Most, hogy írtátok, hogy mindenki lecipeli, felbuzdulva megpróbáltam felkapni, hát úgy 10 centire sikerült elemelnem a földtől és majd be pisiltem! 3.-ra magasföldszinttel együtt felhozni már body building edzés lenne szerintem!

Ada!

https://www.babanet.hu/hol-mi/borze.php
Itt vannak börzék! Sajnos a közelben mostanában nem lesz! A legközelebbi talán az a 9.-ei lesz az Örs vezér tér környékén!

Megyek csicsilni, mert leesem a székről!
Jó éjt!

Ildi
ildi76

Ha még csak nem figyelnének oda külön, az még elmenne, de nekünk akkor kifejezetten intimtorna jelszóval gát,stb. erősítésre ajánlotta/tanította a tornatanárNÕ. Igaz ez már régen volt, talán még nem tudták igazán a módját, de akkor könyörgöm miért kell egyáltalán belefogni? Persze, biztosan jót akart, de kíváncsi lennék hogy ő most hol tart inkont. ügyben!? Kép Kép
zozi

ildi,
mail ment
Vendég

Bogárka!
A Budafokot magamhoz akartam írni... Kép

Nonni!
A centicskét a kiírt időpont alapján csináltam...

Jucus!
Az a Kép fejecske elbizonytalanított... Kép
Nagy betűkkel írni:
\ 1 { szöveg }
Vagy még nagyobbal, ahogy én írtam:
\ 2 { szöveg }

Férjem most ment el dolgozni fél órája. KépKépKép

Proone
19+0

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Még valami:
Küldhettek képeket a centik mellé, ahogy a pocakomat odaraktam, szívesen felrakom.
De hogy ne nagyon terheljük vele a topicot, küldhetitek az emailcímemre is nyugodtan. (profilomban található).

Jó éjt!</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
Küldtem fotókat! Kép Köszi!!!

Lányok!
Én egyre zombibb vagyok Kép Doni éjszaka kb. 3 óránként szopizik, de sokszor alvás közben is nyekereg, én meg nem tudok aludni. Petra meg az eddigi fél 8-8 óra helyett átállt a 6 körüli ébresztőre (ma pl. negyed 6). Nem tudom meddig bírom még így...Kép
Na jó, nem panaszkodom, mert egyébként mindkét kőc tünemény és imádnivaló, aztán majd csak túléljük valahogy ezt a kezdeti időszakot...

Zsanci még mindig nem került elő???
Jucus? Te se tudsz róla semmit???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, egyébként jó reggelt Mindenkinek (ha már így én vagyok az első Kép )!!!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Sikerült megnéznem a táblát, de a mac nem mutatja, mert jó kis spec Windózos progival készült Kép Majd néha bekérem magam Apa jáccósgépére Kép

Nálunk is ébresztés volt reggel 5-kor, most aludt vissza a csaj, végigasszisztálta a reggeli készülődést. Remélem most egy kicsit békén hagy, nekem is kellene aludni.
Bogárka: Nem irigyellek, neked ilyenkor már ott van Petra. Azt hiszem mégis maradok az egy gyereknél, önző dög vagyok Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jó reggelt!

Az orkánszél pocakban is orkánt gerjesztett Kép
Megyünk Heimbe csípőszűrésre, nagy bbkocsival, habár 800 méterre lakuk tőle, de olyan szél van, hogy kifújná a kezemből a kicsikocsit, az tutter.

Bogár: biztos lesz sokkal jobb is, kitartás!

Ildi: szerezzetek egy könnyebb kocsit! és kösz a linket Kép

Zsan?????????
ada007

Sziasztok!

Ada a Mária bababoltban (XIII. Visegrádi u. láttam olcsó cuccokat. Vagy próbáld meg a bababolt.lap.hu-n keresgélni.
zanza

Proone!

itten vannak az én adataim is:
Beetrix
29
Lilla 2004.08.29
Dr. Kocsis Éva választott
Csizmadia Erika választott
XI. ker Albertfalva

Johi te merre laksz? Én vegyész utca környékén.
beetrix

<font color="0000ff">Bogárka!
Beraktam a képeket, aranyos gyerkőceid vannak. Kép
A 47-es villamos végállomásánál a 10 emeletes házak egyikében lakom immár 5 éve... Azelőtt törökbálinti voltam kertes házban, de sajna szüleim elváltak, eladták. Kép

Oxigen!
Sajna a Windows ilyen nagy hatalom... A FrontPage-dzsel szerkesztés nem tetszik neki..? Vagy csak a centik nem jelennek meg?
A te hősembered az Oxigen nevű..?

Proone
19+1</font>

KépKépKépKép
proone

ZSancit mindjárt felhívom,mert ez tarthatatlan!

DE tegnap Moose is eltünt.Votivról már nem is beszélve!Kép
Juc
20170114224602

Zsanci jól van csak nincs Net(j)ük.
20170114224602

Sziasztok:

szuper a tábla....Proone nagyon ügyes vagy...

Beetrix: mi a verbénában lakunk, jó közel egymáshoz...Csak nem a kedvenc telepemen lax_ a kis egyforma de mégis különböző házakban?

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Gigi!

Visszaméltem!

Zozi!

Még az intim tornás témához...
Nekem akkor állt égnek a hajam, amikor elkezdtem intim tornára járni és kiderült, hogy az előző Kriston Andrea könyv (pár évvel ezelőtti) még egy csomó olyan gyakorlatot tartalmaz, ami nem jó a gátnak és aranyeret, hüvelyi visszeret stb
okozhat! Én meg abból gyakorolgattam! Tök jó, nem?Kép

Proone!

Én is küldök majd képet!

Ildi
ildi76

Sziasztok!
Mostanában csak read-only vagyokKép Emma délelőttönként nem sokat alszik, du. viszont rendesen benyomja a szunyát, meg éjjel is alszik elég jól, egyszer persze még mindig felébred szopizni, de az félálomban megy neki is, nekem isKép
Tegnap bevittem a munkahelyemre, teljesen odavolt tőle mindenkiKép Persze ő nem annyira élvezte, nagy fény, sok ember, stb., de aztán szerencsére bealudt és tudtam dumcsizni egy kicsit a kollégákkal. Még csak 3 hónapja nem dolgozom, de soha nem gondoltam volna, hogy ennyire nem fog hiányozniKép

Jó, hogy tudunk Zsanciról, már én is aggódtam. Remélem rendeződtek a dolgaik!

Ada!
Szupi lehetett a hétvégi kiruccanásotok, jó, hogy így megleptétek a szülőket!

Na megyek, itt áll egy halom vasalnivaló Kép Habár lehet, hogy meg kellene várni anyósomat, ő majd kivasaljaKép

Kép
Kép
manoka11

Ildi,
azért ez elég hátborzongató! Mármint a Kriston könyv. És ez hogy derült ki? Õ maga vallotta be? Akkor ezek szerint ő sem annyira profi, mint ahogy eladja magátKép

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok !

Ada ! A kenguru goldnak van egy üzlete A Trend2 mellett . Ott vannak "kifutó modellek " ( értsd tavalyi ) azok nagyon olcsók . Én szoktam ott vásárolni , bár múltkor bosszankodtam , hogy csak lányos cuccok vannak Kép

Beetrix ! Ugyanaz volt a dokin és a szülésznőnk is Kép

Szerintetek mit érdemes elrakni a fagyasztóba ? Barack ? Azon kivül ? És a biopiac mitől bio ? Egyáltalán nem permetezik ?
Green ( a tudatlan Kép)

Kép
Kép
greenolive

Proone!
Mindjárt küldök képet, de van egy hülye kérdésem: ez a táblázat frissíti saját magát? Tehát holnap már egy nappal több jelenik meg a gyerekem neve mellett??
M, a tudatlan

Kép
Kép
manoka11

Green!
Igen, barackot tegyél el, meg meggyet! Ezeket már elég korán ehetik (azaz 6 hótól), jól fog jönni ősszel, télen Kép

Proone!
Akkor messze laksz... kááár Kép

Jucus!
Köszi a Zsanci-infót! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Proone: mivel semmi nem jelenik meg, a FrontPage nem tetszik. Azért utálom a Win-t, mert semmivel nem kompatibilis Kép
Igen, enyém Oxigen, meg Mordon, meg még egy pár hősember, a készítői csapatba tartozom Kép Miért?

Green: Hol van ez a kenguru üzlet? Mert olyannagyon drága cuccaik vannak, de ha vannak kifutók, én is megnézném, mert egyébként jók.

KépKép
oxigen
Györköny

Manóka!

Az intimtorna tanfolyamon mondta a tanár, hogy az új könyvet vegye meg, aki meg akarja venni! Én is ezen háborodtam fel, hogy biztos sokan vannak, akiknek az előző könyv van meg a polcon és egyszercsak előveszik, hogy gyakoroljanak belőle és nem is tudnak róla, hogy árthatnak vele maguknak!

Green!

Hol van ez a Kenguru Gold? Van itt a közelben?
Ami az Auchannál (Savoya Park) van az sima Kenguru?

Na megyek főzni, mert éhen halunk!

Ildi
ildi76

Hogy kell eltenni a barackot a gyereknek? Meghámozzam? Most kaptam egy csomót, ennyit úgy sem tudnék megenni... Kép
A meggy nem savanyú nekik? Vagy hülyeséget kérdezek?

KépKép
oxigen
Györköny

Proone,
nagyon jó lett a tábla!!!

Ildi
ez intimtornás könyves dolog tényleg szörnyű, nálunk a családban is megvan néhány példányban (mondjuk szerintem nem nagyon csinálják, és úgy látszik ez a szerencséjük) de akkor ezt miért nem teszi közzé KristonA, hogy a régi könyvet NE használják a nőcik?!

A Szt Imre kismamatornáján Andi is csináltat gáterősítő gyakorlatokat, azok jók???

Oxi,
Én a meggyet keverem más édesebb gyümölccsel, pl. őszibarack vagy alma, és így imádja a csöppség! Cukrot soha nem teszek bele.

Na megyek én is főzni, ne haljunk éhen...

Blaye
blaye

Sziasztok!

Na énis előkerültem nagy nehezen:-Ö
Szóval velünk minden rendben a Manó tegnap volt 3hetes olyan hihetetlen!

A tegnapot meg a mai napot olvastam csak végig de tényleg hiányzik Votiv, Neet, Zsanci!
Hol vagytok??

Én beszélek aki hetekre eltünik mi?!:-Ö

Proone!
Küldök neked mélt!

Ada!
Hogy, hogy kinötte a csajod mekkora most??

Oxi!
Az normális, hogy mi 2 óránként eszünk ujabban szerinted?

Kérdés:
Mennyit kell hízni a gyereknek 3 hetesen?

na jó megyek harapok valamit
manó27

Manó: Nálunk heti 22 deka a hízás, azt mondta a védőnő, hogy ez tök jó. Nálunk is vannak napok, amikor 2-2,5 óránként kér enni, valszeg kevesebb a tej olyankor, de miért engem kérdezel drága? Kép Épp ma akartam SMS-elni, hogy élsz-e még, mert rólad álmodtam Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Bogárka ! Köszi !
A meggyet meghámozva ? És mibe teszitek el ? Az jó ötlet hogy jégkockatartóban lefagyasztom , majd ha megfagyott , átrakom folpackba ?

Kenguru : http://www.kengurugold.hu/index.php?inc=tartalom&FaId=75
A budaörsi Obinál van , a Trend2 mellett . Van egy körforgalom és a sorompós úton kell bemenni .

Itt is van teljes kínálat , ugyanaz mint a többi üzletben , de van egy akciós rész is . Itt főleg a kifutó modellek vannak , meg kis hibás termékek , pl.: a hímzés nem tökéletes , de én általában meg sem találom rajta a hibát Kép
Most hétvégén is voltam , akciós cuccokból vettem : farmersapkát ( 600 Ft ) , meg zoknikat ( 129 FT ) . Sajna mást most nem sikerült beszerezni , mert főleg rózsaszín , sárga , kislány cuccok voltak ...

Ildi ! Én jártam Intimtornára , de nem nagyon hatott meg , na meg lusta is voltam csinálni ...de a foglalkozások 90%-ban beszélt , a maradék időben gyakoroltunk .

Kép
Kép
greenolive

Szia Manó !
Én mindig adok neki enni , ha éhes . Ha ez 2 óra múlva van akkor akkor . Mostanában már 3-4 óránként eszik .
Hizás : Áron az elején nem hizott nagyon , aztán viszont erőteljesen belelendült Kép

Kép
Kép
greenolive

Fagyasztos csajok!

Barackot meghámoz,leszeletel(le is turmixolhat)és pici zacskókba,jégkockatartóba bele!

ADA!

KENGURU:Rossmannban(én a Móricz Zsigán voltam) van Baby Björn utánzat 1990FT-ért.Szerintem ugyanazt tudja,megnéztem.Kicsit nem annyira finom kidolgozás de pl. a hátmegoldás az egyezik a standart Baby Björnével.

Na megek megenni a fözést.Értsd:vettem kaját kif&#337;zdében.Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Green!

Köszi a Kengurus ötletet. Tényleg meggondolandó, ha ilyen áraik vannak. Kép Én is vásárolgattam otthon (Békéscsaba) a Picurnak. 2e-ért rugi+pulcsi, meg bodykat 5-600 Ft-ért, de jó minőségűek. Örültünk neki nagyon. Kép Meg a nagyszüleitől kapott egy 4 részes együttest. Hófehér színű, hófehér a hímzés is. Pulcsi, rugi, sapi, meg cipőcske. Gyönyörűszép. Kép

Szokott járni valaki a Mária Bababoltban? Annyian dícsérik, de még nem voltam, nem tudom érdemes-e, mármint az árai miatt?

Murr! Jó volt Veled találkozni! Bár ami miatt találkoztunk, igazán kihagytam volna. Kép (Cukor)

28+6
mkatus

Mkatus!

Mi van a cukroddal?
Máriában most voltam elöször amikor a Maxi Cosi ülést vettük de ez itt volt a legolcsóbb,söt még le is volt akciózva!Érdemes benézni!

Jucus
20170114224602

Jucus!

A terheléses 8,4 lett, így a diabetológiára irányítottak. Azt hittem megőszülök mire végeztem, mert fél 9 körül értem oda, 10 óra volt mire bejutottam, de akkor csak az adatokat vették még fel, mert nem volt doki. Az csak fél 11-kor kezdett. Aztán dél körül volt egy oktatás, hogy hogyan kell diétázni. Első hallásra nagyon nyomasztóan hatott, de kezdem emésztgetni, és végülis nem nagy katasztrófa, csak jöjjön rendbe szülés után. Jövő héten kontroll lesz, amikoris alacsonyabb terheléses értéket kell produkálni a korábbinál. De legalább szendvicset lehet enni, és nem a cukros löttyöt kell meginni. Viszont volt ott egy anyuka, aki a 6 hetes kontrollra jött vissza. Neki nem lett jó az eredménye. Most abban bízok, hogy inzulin se lesz.

Pké, sztem megnézzük a héten. Ha mást nem hétvégén. Kép
mkatus

Blaye!

Elvileg Andi is ért az intimtornához, de én az Õ óráján soha nem csináltam a gyakorlatokat! Szerintem annak aki még soha nem gyakorolta, annak nagyon nehezek ezek a gyakrolatok abban a tempóban és nehézségi fokon ahogy Õ diktálja a tornán! Nekem pl az aranyér és hüvelyi visszér miatt nem is szabadott ülve sem gyakorolnom csak fekve vagy térd-könyök helyzetben!

Green!

A Szt. Imrés intimtorna jó! Ott fele idő volt az elmélet, fele a gyakorlás!

Manó!

Timi ha jól emlékszem még 3 hónaposan is 2 óránként kért enni!
ildi76

Ildi !
Állítólag aki ott tartott intimtornát , annak nem is volt képesítése hozzá Kép

Kép
Kép
greenolive

Green!

Az kizárt! Szerintem nem egyről beszélünk! Úgy rémlik Borinak hívják, aki tartotta és látszott, hogy nagyon ért hozzá! Elmélethez és gyakorlathoz is! Pedig én nem voltam egyszerű eset a visszér miatt!
ildi76

Jucus!
Ez a Rossmannos kenguru mostanában volt? Mert ha igen, rohanokKép

Kép
Kép
manoka11

[color=#0000ff]<center>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Manoka!
A táblázat frissíti magát, tulajdonképpen a http://lilypie.com/ csinálja...

Oxigen!
Csak érdeklődtem, az emailcímedből gondoltam... Tulajdonképp csak költői kérdés volt... Kép

Lányok, akik voltak Intim tornás előadáson!
Milyen könyvet ajánlottak, amiből lehet gyakorlatokat végezni?
A Szent Imrében tartanak intimtornát? Vagy hova lehet járni ilyenre???

Proone
19+1</font>

KépKépKépKép
proone

Kösz csajok a ruhatippeket.Budaörs kocsi nélkül 2 óra, azt nem vállaljuk be Kép, marad a Mária.

Manó27: csajszim tegnap volt 7 hetes és a lába legalább 46-osnak ígérkezik, ezért a 62es rugik kezdenek kicsik lenni, meg a bádik is hosszban.

most 25 perce nézelődik, nézi magát és dumál a tornaszőnyegén lévő tükörben Kép
ada007

Manó,
hízás: gyerekenként változó. Az átlag heti 110-250g hízás, tehát látod, hogy az átlag értéknél is baromi nagy eltérések lehetnek. DE hetente változó, lehet, hogy egyik héten csak 70g-ot hízik, következőn meg 270-et. Azt szokták mondani, hogy a havi 450g min legyen meg. És a hízás csak egyik jelzése a baba egészséges fejlődésének: pisis-kakis pelusok, nyugodtság, növés mindmind számít Kép

proone,
tábla tökjó Kép

Moose,
te is Zsancinál vagy, ahol nincs net? Kép

vera
kisün

Green!
A babák szeretik a savanyút! Kép Petra imádta a meggyet, de ami n agyon ment, az a meggyes krumpli! A megyet én kimagozva, zacsiban tettem el, ha kellett kivettem pár szemet, felengedtem, meghámoztam (ezt nem sokáig) és a krumplival turmixoltam össze. A barackot praktikus jégkockataróban, bár nekem az is félbevágva volt eltéve.

Manó!
Nekünk a dokibácsi azt mondja, hogy heti 15 deka hízás legyen meg, és akkor oké. Mondta, hogy most az első héten azért még ne várjak el ennyit... erre Doni hízott 20-at (kórházból való hazajöveteltől számított első héten) Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada,
Dócit is nagylábnak becéztük egy időben, de volt olyan, hogy a feje nőtt meg baromira, nagyon murisan nézett ki Kép
kisün

Vera
ne ijesztegess....nem akarok nagyfejű gyereket, most olyan kis arányosan karcsú, de ha még egy kicsit nő a feje, visszacserélem Kép
(persze vicc, szóval nem megyek a mókusok elé!)

Neten hol érdemes rucikat nézni és legfőképpen kitől érdemes venni?
Juc: te a múltkor ajánlottál valakiket a Vatera-ról, csak elfelejtettem felírni, kiket.
Ja, és még mindig keresek pihenőszéket...Auchanban elfogyott az ócsó Kép
ada007

Proone: igen, a Szentimrében van tanfolyam.....egy nagyon helyes csajszi vezeti... a szülészeti oszályon van egy plakát én onnan néztem le anno a számát. Ja és ingyenes a tanfolyam, csak egy beutaló kell a dokidtól... A kriston féle könyv az jó... intimtorna a címe.
www.intimtorna.hu honlap is van.... johanna

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: