nagyon tündériek a gyerkőcök! Áron kilenc kiló? Szerintem mi 1évesen leszünk annyi...PViki, a mi lányaink úgy tűnik együtt vannak fittnessprogramon
Bár Zsófi szerintem még annyi sincs mint Dóri, hisz 3 hónaposan volt 5,1 kiló... Babus jó volt újra "látni", Jimbone, Téged is!
Timurr! Tudod, a remény hal meg utoljára! Remélem tudtál Te is többet pihenni! Ásványvizes témához nem tudok hozzászólni, mi szopizunk, a vizet egyszer próbáltam, de kiköpte, azóta nem erőltetem.. Szopizunk gyakrabban, ha szomjas.
Hadri, kitartás, és jobbulást Nektek!
Connie, köszi az epres választ, kihagyom, nem iszom. Áááá, alig lehet enni-inni vmit... Hogy csináljátok ezt a cédés albumot? Nagyonnagyon jó!!! Tamesz,Marci nagyon édes érdeklődő baba!
Zsófi 18-án lesz 4 hónapos és úgy tűnik jön a fogacskája. Szegénykém... Dentitoxal bekentem és adtam chamomilla homeós bogyót. Nem tudjátok hogy kell azt szedni? Vmi ötlet még, hogy lehet segíteni neki? Szegénykém most picit nyűgösebb..Keresztelő: nálunk is húzós lesz, a Húgom lesz a keresztmami, de nincs megkeresztelve... (én is csak felnőtt fejjel lettem). A Húgom viszont veszélyeztett terhes, most nem járhat oktatásra sem. Nem tudom mi lesz. Szerintem ilyenkor igenis elvárható a rokonságtól, hogy segítsenek, egy párhónapos baba mellett képtelenség nagy lakomát csapni. Kicsit off topic, de erről jutott eszembe: van vkinek ötlete, hogy nyaralásra milyen kaját lehetne előkészítve elvinni, illetve ott gyorsan miket lehet csinálni? Szombaton megyünk Horvátországba, de apartmannba, s bár mindennap nem akarom bevállalni, hogy főzök, azért vmit mégis kell. Húú, és ha van vkinek ötlete, hogy mit érdemes magunkal vinni, azt is megköszönöm!
Mondták pl a szélsátrat, nekem ilyesmi nem jutott volna eszembe.
sziasztok,
Eszter

Nyúljál egyet
A Humana meg nagyon drága.