A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Judit, RoxalKép
Köszi az érdeklődést, megjöttünk. Hála az égnek a méhszáj OK, pedig már riogatott a kórházzal mikor mondtam, hogy mennyi keményedésem van. Egyedül a fehérjeszintem miatt kaptam ki csúnyán, mmegint alacsonyabb az alsó határértéknél. Azt mondta ha nem elég a 3 szelet, egyek ötötKép 300g fehérjét kell nyomni naponta (mindenkinek 100g). Megnéztem, 1 kanál porban csak 9 körül van..., szóval az tényleg csak kiegészítő.
Mindegy, próbálkozom. Továbbra is sok pihi és figyelni a kajára. Most 3 kritikus hét jön, aszonta, de azért elengedett egy kis nyaralásra, úgyhogy szombaton kiruccanunk picit.
Juditom. A csokiból benyomtam egyet tegnap este még. Egész jóKép
WishKép Holnap v. holnapután lenézek, de előtte csörgök. Addig is pihi!!!Kép Vigyek valamit?
StellusKép Te szegény ezzel a sok szurival. Le a kalappal. Gondolok rád a varrás miatt. Ja igen, az ikres film. Ahogy írtad, vannak "érdekes" szituk.
HajnikámKépÍrhatok én neked bármit.... gratula a hatalmas tüszőidhez és endodhoz, remek kezdésKép!! Igen, mi is kapunk kúpot. Holnap gondolok rád ezerrel.

Sokminden egyezik, de most eszembe juttatva itt kuncogok: Waczak szálló!!! Igeeeen. (már kiadták dvd-n!!)
Na pussz
enigma

Enigma!

Ez nagyon jó hír. Miért lenne kritikus a három hét? Nem lsz semmi gond!

Eszter
Kép
roxal

CsajokKép ma ugye be kellett jönnöm kicsit melózni, hál'Isten, végeztem is, csak még itt kell ügyelnem fél ötig. Képzeljétek, már alig vánszorgok, a buszon egy csomóan nézték a hatalmas pocakomat, azt hitték, baba van benne, pedig csak ping-pong labdák, de azok már az oldalamat nyomják, meg a derekam majd leszakad. De ennek közben örülök, mert azt jelenti, hogy még egyben vannak a tüsszencsek!Kép
Jaj, köszi, hogy gondoltok rám, muszáj még egy kicsit kitartaniuk!!!
WishKép
Twist család most nem megy sehol, 4 éve volt, de van egy pár videón. De hogy az hol van...
EnigmaKép
Fú, szegényke, ennyi husinál már én is kezdenék besokallni. Örülök nagyon, hogy rendben a méhszáj!!! Remélem, csak szokásos "Dévais riogatás"Kép ez a 3 kritikus hét és nem lesz az ég világon semmi probléma. Kellemes ruccanást Nektek!!!Kép
RoxalKép
Most egy kicsit nehéz nekem agyilag feldolgozni ezt a telcsis infóözönt, tudod mit, inkább elküldöm a számom emilben is, jó? Kép
Holnap amint tudok, smsezek, néhányotoknak megvan a telcsiszáma.
hajnesz

Hajnesz! Nagyon Veled leszek holnap!!!!! A ping-pong labdák tetszenekKépKép
Hamarosan már nem hiába néznek majd a buszonKépKépKépKépKépKép

Estére jövök részletesebben isKép
lkt

Enigma Kép
300 gramm fehérje? Az másfél kiló hús, ezt nem gondolhatja komolyan Kép
Gyere nyugodtan bármikor, amikor kedved van Kép

Hajni Kép
Szegénykém... Legalább átadták a helyüket a buszon? Kép Vigyázz magadra, pihenjél, remélem most épp a Jóbarátokat nézed Kép.
Nagyon drukkolok holnapra Kép

wish

Remélem mindent sikerült átvezeteni Kép Várom a visszajelzéseket az üres helyekre.

Tali. 2005. Július 23 vagy 31. Budapest

wish

Wish! Kipróbáltad már a szépséges erkélyedet, hogy milyen is a szép virágok között pihizni??
Én is 3-t kértem volna vissza, ahogy Te tetted.

Emi! No para! A doki nem véletlenül ezt a 3 napot adta meg, sőt még a napszakot is a tüszők fejlettségi foka alapján szokta meghatározni. Tudja ő, hogy miért pont mostanra írta elő a csábítástKépKép

Stella! Hogy vagy? Most kicsit könnyebb volt??

Enigma! Ez a gigamennyiségű húsevős party csak erre a 3 hétre szól ugye?? Nekem az nagyon jó jel, hogy elengedett Benneteket nyaralászni, ez azt jelenti, hogy alapjában minden ok.

Png! Mikor láthatunk képet a babóról? Most mekkora is a mérete??

Közben én voltam már 2-szer a Szani által javasolt egészségfilozófusnál. Hát mit mondjak...? Szívesen kihagytam volna az életemből a nem túl fényes gyerekkorom boncolgatását. De persze az is igaz, hogy nem véletlenül nem emlékszem rá, valami(ke)t nagyon ki akarok törölni, amik simán állhatnak a baba útjában. Úgyhogy ha ez a mi utunk, akkor ezt járjuk. Azt állítja a nő, hogy az első 5-6 alkalom a rossz, aztán már csak jó leszKépAz kb.1 hónap múlva lesz.

Wish! Nekem berakhatod a Kép-t a 31-re isKép
lkt

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot!
Túléltem a cérnázást, utána egy csomó ideig még ott maradtunk és így nem lett baj.
Most egy ideig (szerencsére) nem kell mennem a lombik miatt. Ki sem bírnám, úgy tele van a hócipőm.

HajneszKép
Ma neked mennek az extra drukkok!

EnigmaKép
szegénykém! Rendesen tele lehet a hócipőd ezzel a sok husival! Kitartás.
A keményedésre nem mondott semmi okosságot. Mitől van, mivel lehetne megelőzni?
Értem én a kirtikus 3 hetet, de ezt már rég megbeszéltük, hogy nem lesz gond a 32-34. hétig!

LktKép
Lehet, hogy pont ez kell, hogy fel tudd dolgozni és túl tudj lépni a múlt dolgain.
Ha meg nem tudsz és nem akarsz beszélni róla, akkor fel kell oldani ezt a gátat és át kell programozni a fejedet, hogy a szép dolgokra tudj emlékezni.
Nem értek hozzá, de így gondolom!
Kitartás, szerintem tutira meglesz az eredménye!

WishKép
Annyit gondoltam rád tegnap!!!
Remélem még bírod a fekvést!
Stella

Kép
stella9

LktKép

Tudod, hogy én is hetente járok pszichoterápiára a depresszió miatt. És mondta az Éva, hogy tuti biztosra mondja, hogy én pszichés okok miatt nem estem teherbe. Soha nem gondoltam, hogy járni fogok egyszer ilyen helyre. Akinél előszőr voltam nem jött be, nem is volt annyira szimpatikus. De azért annyit hozzá kell tennem, hogy akkor tombolt a depresszió. De az Éva nagyon jó fej és már a picivel kapcsolatban is másképp érzek. Amit le kell írnom nekte - és remélem nem rontom a hangulatot- az az , hogy azért mert mi megküzdünk a picikért, még lehet belőlük elegünk. Én teljesen kikiészültem amikor úgy éreztem, hogy tele a hóciípőm a gyerekkel. És nem gondoltam volna, hogy az anyaság nagyon kettős érzés. Néha szabadúlna az ember, de ha meg mehetne akkor meg visszahúzza a szíveKép És vonjátok majd be a kedves apukákat is. Én játszottam az eszem, hogy szuper anya vagyok, nem kell segítség. Na aztán ez lett a vége. Szóval nagyon nehéz, 24 órás meló. De azt is el kell mesélnem, hogy egyik nap ült az etetőszékben, ebédelt, egyszercsak oldalra hajtotta a fejét és úgy nézett rám, olyan szeretet sugárzott a szeméből, hogy elsírtam magam. (most is Kép ) Na tömören ennyi.
Mindenkinek drukkolok!!!! Ja és a húsevésről annyit, hogy elvileg a 16.-ig kell nyomatni. Persze én kb. 2 hétig ettem, utánna már undorodtam tőle, úgyhogy hyperstimuláltak a petefészkeim, de szerencsére nem lett belőle baj.

Puszi mindenkinekKép

KépKép
gigi28

Lkt!
Nekünk is ugyanez van. Az én pszichológusom is azt mondta, hogy a gyerekkori élmények gátolják a gyereket. Meg az anyakép. Teljesen rendben volt a gyerekkorom, "csak" anyukám egyedül nevelt bennünket a tesómmal. A tudatalattim így védekezik az ellen, hogy esetleg én is egyedül maradjak a gyereknevelés gondjával.
Csak az a baj, hogy ezt csak úgy lehet kitörölni, ha az ember feloldja ezeket a rossz emlékeket. Ez meg időbe telik.

Hajni, Wish!
Mi újság!

Enigma!
Husi, husi, husi.

Stella
Ügyes voltál. Hová rakták a cérnát?

Lányok, nagyon sajnálom, de nekem egyik időpont sem jó, pontakkor megyünk nyaralni.
Emi
emi31

Hajni hiradó Kép
Hajninak 12-es ikrei lesznek a dokija szerint Kép
Jól van, csak picit fáj a pocija.

Gratulálunk Hajni Kép Drukkolok a piciknek Kép

wish

Jaj de szépek a hírek Hajniról!!!!!! Ez aztán a gyönyörű eredmény!!!!KépKépKépKépKép
Köszi, Wish az infótKépKépKépKépKép
lkt

Sziasztok Kép
Pocsék hiradós vagyok, elaludtam a nagy hírt egy órával Kép
Éjjel nem tudtam aludni, csak fél négykor kerültem ágyba, úgyhogy reggel meg felkelni nem bírtam. De megbeszéltem magammal, hogy ez így nem jó, úgyhogy ma már rendes alvás lesz Kép

Timi Kép
Igen, kipróbáltam milyen az erkélyen pihizni. Nagyon jól esik, úgyhogy kibérelem magamnak és a kicsiknek egész nyárra Kép

Stella Kép
NAgyon ügyes vagy. Tudom én,hogy nem egyszerű ez a cérnázás, de reméljük használt Kép
Én is mindig a harmadiknál sokalltam be. Most is fájnak a lábaid tőle? Ugyanaz a doki volt mint a múltkor, vagy másik.
Kitartás lányka Kép Nemsokára túl vagy rajta és a telefonszámlámat fogod növelni, hogy tudjam mi van veled Kép
Egyébként nem fekszem folyamatosan. Képtelen vagyok rá. Amikor tv-zek, vagy olvasok, akkor igen, de különben üldögélek. Csak az első nap volt fekvés Kép

Gigi Kép
Én szerint köszönöm, hogy leírod ezeket, mert ez is az anyasághoz tartózik, de ezt nem nagyon mondják, a kirakatban a mosolygó anyukák vannak.
És azért tudd, hogy nagyon büszke vagyok Rád, mert szerintem ahhoz is nagyon sok erő kellet,hogy feldolgozd, ami történt Veled és tudjál rajta változtatni. Tök mindegy, hogy segítséggel vagy anélkül sikerült, mert igaziból Te kellettél hozzá.

Enigma Kép
Majd cseréljünk húsrecepteket Kép

Engem rendesen beszaratott a doki, főleg, hogy eléggé érzem a petefészkeimet, úgyhogy én most húst-hússal és a párom szigorúan felügyeli, hogy mennyit eszek. Meg kell mondjam, hogy általában egyáltalán nem vagyok éhes, fogalmam sincs, hogy sikerül legyürni mndig az adagomat. Azaz tudom sok zöldséggel és szósszal és nagyon lassan.

wish

Lányok, elfelejtettem hogy mire is kell pontosan a sok hús?

Emi
emi31

Hajnesz,
Kis cápanövesztő!!!! Gratula. Gondoltam ám rád, ma reggel a buszon, remélem nem csuklottál vészesen, mert amúgy is mindenkinek eszében voltál. Mikor lesz a transzfer, és mikor kell telefonálni, hogy mennyien indultak útjukra. Pihentessél, óriási termés!!!

Stella- szurizós, cérnás istennő
Én holnap megyek cérnázni, majd beszámolok.

Wish,
Nehogy valami partit rendezz mire hazamegyek, mert fenéken billentelek.

Enigma,
Szerintem ez jól hangzik, nyomassad a husit, meg a port ( mint valami narkós), szólj időben, hogy be tudjuk szerezni már ha kérsz még.

Lkt,
Beszélni kicsi magyar.

MAdaran,
Hova repültél vagy csak olvasol?

Emi,
REmélem rendesen megszeretgettétek egymást!!!!

Wish,
Nekünk jó 23 és 31 is , majd meglátjuk hogy alakul a nyaralás vagy a családi prg.

Farkasok J

Kép
farkasok

Emi Kép
Azért kell ragadozót játszanunk, mert a fehérje kell a hormonok felszívódásához, vagy valami ilyesmi.

wish

Wish!
Köszi az infot. Egyébként nem tudom, hogy itt olvastam vagy máshol, de a bio c cink pedig segít, hogy megmaradjanak a bébik! De lehet, hogy ezt pont te írtad valamelyik topikban?
Nagyon drukkolok neked. El is felejtettem mondani,Lacid tök rendes volt a múltkor. Mikor a bementél a műtétre elkezdtünk vele dumálni, meg röhögcsélni. Aztán mondta, hogy hát akkor ő indulna haza. Erre én meg csak úgy mondtam, hogy már megy is? Erre komolyan megkérdezte, hogy megvárja-e amig én is bemegyek. Nagyon rendes fickó, szerencséd van vele! Persze én sem panaszkodok. Apus is nagyon figyelmes.

Farkasok
Minden jól ment, remélem lesz eredmény!
emi31

Hú, megint nagyon aktívak vagytok.

Wish!
Neked nagyon sok pihi kell, szeded rendesen a sepiát? Nem elfelejteni!

Emi!
Remélem rendesen elkaptad apát, s rögtön eredményesek is lesztek.

Stella!
Te egy igazi hős vagy! Cérnázás, szurik, ezek után már csak a bébik kellenek Kép

Lkt!
Talira hozzátok Kexet is?

Hajni!
Hú de ügyi vagy! 12 az nagyon szép!

Úgy tűnik, nekem most lesz az ominózus beszélgetés!

Eszter
Kép
roxal

Roxal!
Mindent bele. Ne hagyd magad és sz... a fejükre nagy ívben! Nem számítanak, csak a bébi fontos!
Emi
emi31

Roxal! Hajrá!!!!Számolj be!!! Keksz talira való szállítását majd megbeszéljük. Függ attól. hogy vonattal megyek-e, zavar -e valakit (kisbabások)stb. Már hihetetlen nagyot nőtt.
lkt

Sziasztok CsajokKép!
Csak most tudok írni, mert az ELMÛnek pont ma kell kábelt szerelnie, eddig se tévé, se internet nem volt.
Köszönöm szépen a drukkokat, használtak!!! Előtte azért kicsit kétségbeejtettem doktoromat jó kis szontyi képpel, hogy nem érzem a tüszőimet. Tényleg nagyon be voltam tojva. Aztán megnéztük uh-n, ott voltak, megnyugodtunk.
Állítólag a Choragontól van az a nagy feszítés, mikor már azt hisszük, kidurrannak, aztán ez fokozatosan elmúlik, miközben megérnek a petesejtek. Kár, hogy ezt nem közlik időben, totál kicsináltam magam reggelre, hogy mind elovulált.Kép Pedig mondtátok, hogy minden rendben lesz, dehát konok egy lyány vagyok...
Most is fájdogál, vagy inkább olyan, mintha bennem maradt volna a pungáló tű, ülni még nem igazán tudok (Úristen, akkor milyen egy gátseb???), meg nagon fáj, ha nevetek Kép. Remélem, a doki este megnyugtat, hogy ez belefér.
Most nem beszéltem baromságokat ébresztés után és nem voltam úgy földobva, mint az előzőeknél, ez biztos jó jel!!!Kép
Lányok, majd jövök még és "beszélgetek" is, kicsit pihizek előtte.Kép
hajnesz

Roxal, hajrá!
Hajnesz, gratula a 12-höz, nem semmi szám!
Lkt, szívesen olvasnék még lélekbúvár történeteket, engem nagyon érdekel az ilyesmi Kép Persze, csak utólag, ha már minden hülyeséget feldolgoztál Kép Abba bele sem gondoltam, hogy ez azért télleg szar lehet az első pár alkalommal. Most amúgy kb. négy és fél centis lehet a baba Kép Ma voltunk védőnőnél, kaptam egy csomó könyvet, meg tájékoztatót Kép
png

Télleg, Wish, ha tévézel, akkor kicsit legyél elnyúlva, lábakat székre, az már félig fekvésnek oké Kép
png

Megvolt a beszélgetés. Természetesen nem fogadták el az indokaimat, de nem baj, mert bíróság előtt ez nem érv, s nem indok... Ha erre lesz szükség. Folyamatosan azt hangoztatták, hogy csalódtak bennem. Következő lépés, beszélek a főnökömmel, hogy ez volt az utolsó, hogy megvédtem a hátsóját, s én is csalódtam, s ezek után az én hozzáállásom is ilyen lesz! Pontosan 8,5 órát fogok dolgozni, aztán majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Kb az történt, amire számítottam.

Eszter
Kép
roxal

Roxal! Valszeg azért van, mert a nyaralás alatt írtad le, de nem is értem, hogy mire ez a nagy csalódás? Vagy egyszerűen csak megértették, hogy közelben a gólya (ugyebárKépKépKép), és nem számíthatnak Rád sokáig, ráadásul még a Gyededet is fizethetik?
Ahogy kiveszem a szavaidból, Te végig higgadt voltál, ami a legfontosabb, mert ez rohadt idegesítő a másik félnek.
lkt

Valóban!
Alapvetően nyugodt típus vagyok, s ezen szokták a főnökök a hajukat tépni. Nincs vesztenivalóm. Most nem rughat ki a törvénymódosítás miatt, meg mert nem tud kivel helyettesíteni. A következő lombikot 3 hét betegszabival fogom végigcsinálni. Aztán meg tehetnek egy nagy szivességet. Csalódás? Hát azért mert én milyen jó munkaerő vagyok, s ezt nem várták volna tőlem, bla-bla. Tényleg nem tud érdekelni. Egy hét még a vizsgaidőszakomból, aztán utána nyaralás. Utána leállás van, amikor én ügyelek, senki nem fog zavarni, szinte egyedül leszek a cégnél. Aztán következő lombik, s utána meg úgysem akarok ide visszajönni...

Eszter
Kép
roxal

Roxal! tetszik a programod meg a hozzáállásod is. Tanulnom kellene TőledKépKépKép
Ezt is boncolgatjuk a lélekváj(ly?)árral, hogy miért is vagyok én ilyen hiper kötelességtudó és hiper mindent magamra vevő. Ez is valamilyen álca, valamit elfed, amit a gyerekkorból hozunk. Mondja ő.
Nagyon szívesen lejjebb adok ezekből a tulajdonságaimból, csak érje ezt elKépKép
lkt

Roxal!
Lkt-nak igaza van. Az én dokim is mindíg ezt hajtja. Ha valami nem tettszik meg kell mondani. Amit nem érzel magadénak, nem kell magadra venni. Persze könnyű ezt mondani, de én próbálom a munkahelyemen érvényesíteni és úgy tűnik működik. Persze én szerencsés vagyok mert alapból jó nálunk a hangulat. De azért így is vannak dolgok, amin föl tudja húzni magát az ember.
Ez a csalódás duma nagyon gáz. Tán csak nem gondolták hogy egy fiatal nő nyugdíjas koráig híven szolgálja a céget? Elvégre nem 2 hónap után szeretnél elmenni, már ott dolgozol 3 éve! Gondolom nálatok sem teljes a hiv. fizu?

Emi
emi31

Sziasztok Kép
Roxal Kép
Ezek szerint mehetett volna jobban is a megbeszélés, de hát vannak ilyen főnökök. Majd elmesélem velem is miket csináltak az elöző munkahelyemen.
A lényeg, hogy már védve vagy. Én is biztos, ami biztos írtam ma egy levelet a munkaügyesünknek, hogy akkor van ez a törvémymódosítás hozzak-e igazolást a lombikról, vagy elég hogy tudják. Szerintem köpni nyelni nem tudott, úgy meglepődött Kép De azt mondta utánnanéz kell-e tenni valamit és hogy mit jelent pontosan a dolog.

Hajni Kép
Pihizzél. Ezek szerint este még visszamész a dokihoz? Vagy csak telefonáltok?

Én ma délután aludtam egy nagyot, aztán elmentünk kaprot venni kovászosuborkához. A harmadik zöldségesnél kaptunk csak, úgyhogy jó nagyot sétáltam Kép. Laci két zöldségesnél is vett málnát, az összehasonlítás végettKép

wish

RoxalKép
Nagyon jól kezeled a szitut, csak ámulok bámulok.
TimiKép
Én is ilyen vagyok, mint amit magadról írsz. Ráadásul a mentségként felhozható érvek vagy a másik szembesítéséhez használható gondolatok a lezajlott vita után kb. 10 perccel jutnak eszembe...
Egyre jobban érdekel ez a lélekvájárkodás. Szerintem is minden ilyen vonásunkat gyerekkorunkból hozzuk. Hú, mesélsz majd, hogy haladtok?Kép Én végig pasinak gondoltam, nem tudtam, hogy nőci!Kép
WishKép
Csak telefonálni kell. Mindig 7-kor kell hívni, hogy rendben van-e minden. Érdekes lesz, mikor öten fogjuk egyszerre hívni 7-kor.Kép
Kovászosuborka, imádom!!! Melyik málna jött be?Kép
hajnesz

Hajni Kép
Mind a két málna finom Kép.
Hogy van a bennmaradt tű, remélem már nem nyom annyira Kép
Holnap reggel mondják meg hányan vannak?

wish

WishKép
Néha szúr egyet.
Délben telcsizünk.
Ennyit engedett az uram írni.
hajnesz

HajniKép

Szerintem ne akard tudni, hogy milyen egy gátsebKép

LktKép
Mi nagyon szeretjük a kutyákat. Nekünk is van, csak még elég undok Olivérrel, de már mint egy testőt fekszik mellette. Csak Keksz kutya bírja idegilegKép

Anno amikor én jártam lombikra még a doki aláíratott egy papírt, hogy tudomásúl veszem, hogy a lombik miatt nem lehet táppénzre menni. Végre vmi okosat is csináltak a nagyokosok.

Puszi

KépKép
gigi28

Wish! Jól értem, hogy tudsz táppénzen lenni a lombik miatt? Arról volt szó, hogy fizetés nélküli szabit lehet kivenni. De jól hangzik!!!!!
Lányok! Hol lehet ennek az új törvénynek utánanézni? Látta valaki, "csak" lombikosoknak szól?

Hajnesz! Ügyes az urad, hogy nem enged a gép előtt ülni!Kép Persze, mesélek majd a lélektisztogatás menetéről, ha találkozunk. Különben nehéz leírni egy-egy ilyen találkozót. Az egyik barátunk szakvizsgázni készül pszichiátriából neki is be kell részletesen számolnom a terápia mikéntjéről, de készülnöm kell rá.

Wish! De jó, hogy mondod, már tényleg lehet csinálni nyami-nyami kovi ubitKép
lkt

TimiKép
Tényleg, elfelejtettem mondani, én úúúgy szeretném látni Kex kutyát, most már biztos tiszta kamasz, csupa láb az egész eb, mi? Hozd magaddal léccííííí!!!!Kép
GigiKép
Hát nem is tűztem ki feltétlen megtapasztalandó élménynek! Ezek szerint Te megszenvedtél vele? Szegényke.

Én sajnos csak a főnököm jóindulatában bízhatok, mert határozott időre vettek fel. Másrészt meg vállalkozó vagyok és egyikre sem vonatkozik a lombikos törvénymódosítás.Kép
hajnesz

TimiKép
De mint azt a mellékelt ábra is mutatja, nem tartja elég szorosan gyeplőt...Kép
Persze, elhiszem, hogy nem lehet pár sorban beszámolni az élményekről, akkor majd ha találkozunk kifaggatlak!Kép
hajnesz

Timi!

Én is extra kötelességtudó vagyok. Csak 3.5 éve mindent megteszek, maximálisan, s ez a köszönet, akkor elszakad a cérna. S jön az, hogy engem nem fognak kihasználni, nem teszek én keresztbe, csak betartom az előírásokat. Azt hiszem, ezt hívják munkalassításnak.
Táppénz. Valóban aláirathák velünk, hogy nem mehetünk táppénzre a lombik miatt. De, ha te mondjuk kificamitod a bokádat, vagy idegi fáradság vesz rajtad erőt, akkor nyugodtan kiír az orvos (főleg, ha a valódi okot megmondod). Ez a törvény is kijátszható.
Törvényt Wish javaslatára a www.magyarkozlony.hu oldalon lehet megnézni. 86 szám, munka törvénykönyv módosítás. Nem lombikként fogalmaz, hanem emberi reprodukcióra irányuló kezelésre. Szerintem ebbe az inszem is belefér.

Emi!
Nálunk minden hivatalos. Azaz van egy mozgóbér részünk, amit most természetesen nem kapok Kép

Hajni!
Muszáj erősnek lenni. Nem vagyok harcias típus, de eljött az ideje, hogy nincs vesztenivalóm, s szokjanak hozzá, hogy engem nem lehet megfélemlíteni. Hajni, kiváncsian várom, mi a helyzet. Nem kell, hogy az a gyeplő olyan szoros legyen. Kép

Wish!
Jó málnaevést, én is imádom. Uborkában én inkább a csemegére szavazok.

Eszter
Kép
roxal

Hello csajszikKép

Olvastam, hogy WishKép sem aludt jól tegnapra virradóra. Tuti a hidegfront, ami engem is megviselt. Én semennyit nem aludtam, másnap nem léteztem - ezért sem neteztem. Plusz görcsölt a hasam ezerrel, úgyhogy pihi volt egész nap. Most sem vittem túlzásba, de már valamivel jobb.
Szombaton elutazunk jópár napra - gáz, hogy pont most lesz szar idő. Amikor meg itthon punnyadok akkor meg brutál meleg van....
WishKép Ma 3-ig órám van. Utána eszem valamit és leugrom. Jó így??? Nekem azt mondta, hogy az egy nagy tenyerényi húsban van 100 g fehérje. Na ennek utánanézek. Nekem mondjuk mostmár egész másért kell a hús. A lombik után nem vittem túlzásba, de sansz sem volt a hiperstimura. Amiért most kell, mert a babák elszívják és ha nincs elég a szervezet lebontja minden tartalékomat és jön a visszafordíthatatlan toxémia. Õ ez ügyben nagyon szigorú. Ahogy ő mondta: az egész gyerek egy fehérjeKép
HajnikámKép Itt is ezer gratula! Pihi, pihi! Móka és kacagás = Sex és NYKép Drukkolok a cicákhoz, délben megtudjukKép
StellusKép Ügyi vagy, örülök, hogy nem lett gond. Most egy picit pihizz, relaxálj!! Mire jön a real stimu, nehogy kimerülj nekem!!! Sokat gondolok rád!!!
RoxalKépÚgy sajnálom ami bent zajlik, de nagyon klasszul csinálod!! Legyél önző, te vagy a fontos, csak te számítasz!!! Gátlástalanul elmenni 3 hétre, utána meg kiíratni magad azonnal. Kapják be!
PngKép Hogy vagytok??? Semmi rosszulét, mi? Lehet, hogy fiad lesz??Kép Kerületváltozás???
FarkaslányKép Megnéztem az all time favourite filmedet. Jaj, nagyon cuki. Majd valamikor levisszük, úgyis még egyeztetünk a virágokkal kapcsolatban.
na pussz
enigma
enigma

EnigmaKép
Hallottam erről a toxémiáról! Az tényleg nem jó dolog, úgyhogy nincs cicó, muszáj husit enni!
Szegénykém, igazi tortúra ez neked, de tutira megéri!
Igyekszem tartani magam, tegnap volt egy kis pityergés, de meg is könnyebbültem tőle.
Ma már kapom a Gonal-t is, úgyhogy le vagyok tiltva a depiről Kép!

Jó pihit nektek! Szerintem jobb ha enyhe az idő, nem? Azt a dög meleget még nyaralás közben is nehéz elviselni!

Ha már szóba kerültek a filmek. Nálam most az 50 első randi a nyerő, sorozatokból pedig a Jóbarátok (többet nem bírok megnézni)!

HajneszKép
Már nagyon izgulok, gondolom Ti is Kép!
Stella

Kép
stella9

Enigma, fehérjetáblázat: http://www.egeszsegesen.hu/pdf/tapanyagtablazat.pdf. Én is nézegettem az elején, aztán feladtam, mert nekem ez alapján még a 100 sem jött össze Kép De a babákért mindent Kép Azért picit szokott hányingerem lenni, meg szédülök is néha, még ne fixáljuk le azt a kisfiút, ok? Kép
png

Csak semmi cicó!!!! Csak ismételni tudom Stellát.

Ami pedig a sorozatokat illeti a korábban említettek közül van olyan amiről fogalmam sincs. Az én kedvencem a Hallmark csatornán a McLeod lányai, és a Szívek szállodája. Utóbbit most kezdték el ismételni az M1-en és szeptembertől kezdődnek az új részek.

Ma megyek cénáztatni 3-ra, majd estefelé írok, vagy Krisztián.

Hajneszkám,
azonnal írj, hogy mi az ábra a kis mikiegerekkel.

Wish,
Tegnap beakartam menni, de valahogy kész voltam, ma nem ígérem, de talán ha holnap megy ZSebes akkor beugrok én is. Addig is rendesen viselkedjetek, husi ezerrel, megkóstoltad a port?

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Enigma Kép
Várlak Kép
Én a neten azt találtam, hogy 100 gramm húsban 16-25 gramm fehérje van, a hús típusától függően. Itt néztem: http://www.kcal.hu/kcal.php
De mindegy, nem baj ha nem így van, a lényeg, hogy nem kell másfél kiló húst enned naponta Kép
Csak azt tartsd be, amit a doki mond Kép

Mi Judit all time favourite filmje? Nekem több is van abból is Kép

Stella Kép
Éljen az igezi stimu!!!!!!! Végre Kép
Én a gonaltól voltam csak igazán bőgőmasina. Laci sírós injekciónak hívta, mert ha beadta fél-egy óra múlva tuti elsírtam magam valamin Kép

Hajni Kép
Mikor telefonálsz?

Wish

wish

Sziasztok Lányok !

Vigyázzatok a lombik alatti táppánzzel, mert - mivel mind a kettő egészségügyi ellátás - párhuzamosan a kettőt nem fizeti a TB.
Nem régen volt egy konkrét eset (a Dévai Intézetben): a TB csak a táppénzt fizette ki (az kevesebb) és a klinika felé nem térítette a lombikot. A klinika így a kezelten hajthatja be a felmerült költségeket. Kb. 260.000 - 400.000.- ft-ot.

hatodik
hatodik

PngKép
Jó ez a táblázat! tényleg rohadt sokat meg kell enni, hogy egy kis fehérjéhez jusson a szervezet. Ki gondolta volna, hogy a téliszalámiban több a fehérje, mint a sovány marhahúsban??? Tegnap akkor egyáltalán nem mondtam az uramnak baromságot, hogy mi van?, kell a sok fehérje (pedig meg voltam győződve róla, hogy igenKép), mikor bevágtam 10 dkg Pick szalámit magában!Kép
WishKép
Tegnap 18:35-ös üzi. Rövidre kellett fognom, de benne van, hogy délben telcsizünk.Kép Biztos csicsikáltál.Kép Fú, örülök, hogy nem a Gonalt nyomattuk. Bár néha jól jön egy kis sírás, kiadni mindent, ami nyomaszt.
EnigmaKép
Mondanám, hogy nyomasd a téliszalámit meg a gépsonkát, de tudom, mit válaszolnál,... májfunkció. Akkor marad a fűszermentes fincsi párolt husi! Nyammm! Kép Ugye most ezerrel rádtört a húsevés kényszere?Kép
StellaKép
Mától semmi depi! Na jó, egy kis szontyizás néha tényleg belefér, de fő az optimista hozzáállás! Kellemes tüszőnövesztést kívánok!Kép

Délben jövök a hírekkel, jaj, úgy izgulok!!!

AnnaKép, SzaniKép merre vagytok mostanában?
hajnesz

Látom mindenki pihenősre vette a délelötött, nem sokat írtunk Kép

Hajni Kép már nincs egy fél óra. Úgy drukkolok a picikéidnek Kép

wish

Bemenekültem az erkélyről, nagyon melegen süt ma is a nap.
Ezeket Nektek fotóztam Kép
Az első kettő képen egy centis virágok vannak , csak makróval készültek a képek Kép
A harmadik képen az erkély virágos része van, a képen elrejtett fél pata az enyém Kép
Kép

Kép

Kép

wish

Wish!

Igazán szép környezet... Biztos a babáknak is tetszik Kép

Hajni!

Elmúlt dél, mi a helyzet?

Enigma!

Sajnálom ezt a hús dolgot, de a babákért mindent. Már nem kell olyan sokáig kibírni Kép

Eszter
Kép
roxal

WishKép
Ez a pad ott volt, mikor Nálatok voltunk? Nekünk is ilyen van az erkélyen!Kép Nagyon szépek a virágaid és ügyin makrózol!Kép

Na megvolt a telefon. Képzeljétek, úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna, csak nem mertem ezt ott kérdezni, hátha nagyon bugyuta kérés lenne:
Ráeresztéssel kezdték, 6 megtermékenyült, a többinél ICSI-ztek. (én úgy kértem volna, hogy ha lehet, felét hagyományosan, felét ICSI-vel csinálják!Kép)
Most még nem tudni, mi lesz az ICSI-sekből, de 6-an mára bizti elindultak a 12-ből, ez azért bíztató.
Szóval megint hoztam a formámat, fele jó minőségű, felénél meg kemény a burok.
Hétfőig akarják őket vinni, jaj, Lányok, ki fogják bírni???
hajnesz

HajneszKép
Nagyon jó eddig minden!
Holnapra beindulnak az ICSI-sek és szerintem simán bírják majd hétfőig!
És a blasztok rögtön fészkelik is be magukat!
Drukkolok tovább!!!
Neked hétfőig pihi, víz és husi! Ja, és hajráááf!
Stella

Kép
stella9

Hajni Kép
Ez tök jó eredmény Kép Biztos az ICSI-sekből is még jópár be fog indulni.
Naná, hogy kibírják hétfőig, ügyes kis pockok ezek, a punkcióig is kibírták Kép
Mikor kell megint telefonálnod?
(A pad ott volt mikor voltatok, már a régi lakásban is megvolt Kép)

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: