Bea: Helyzet? Válaszolt Ágci?
TFIldi: Wer írta jól a címet! Kihez mentek szemorvosi vizsgálatra? Melyik dokihoz? Agusztus 1-re kaptatok időpontot? Nem siették el, bár ez annyira nem sürgős vizsgálat! Mivel mentek villamossal, vagy autóval? Viliről a Hősök kapujánál kell leszállni és tovább sétálni a vasútállomás felé. Lesz egy utca jobbról a Vitéz utca, és tovább kell menni, és jobbról lesz egy zöld színű, régi "szocreál stílusú" -vagy hogy szokták ezt mondani

- épület. Na oda kell menni! Volt a doki? Mit mondott?
Karmen: Nekem is nagyon szimpi volt a doki, bár csak UHát csinált, de mindent mondott, mutogatott, nagyon alapos volt, ahhoz képest, hogy végül is ingyen bérmentve nézett meg!
Gigi: bebarnult a haja Boginak, mondjuk tavaly nyáron tényleg szöszke volt, de őszre, télre szépen bebarnult! Most nagyon kiváncsi vagyok, milyen színt kapott és úgy egyáltalán nagyon kíváncsi vagyok már Rá!

Alig várom, hogy megszeretgessem, sok volt ez a 10 nap és még 3 mire hazajön...

De annyira jól érezte magát, este beszéltünk, mesélte, hogy utaztak metróval és nagyon gyors volt és hangos a metró, de mondta, hogy nem félt

Megzabálom

Ja és akart beszélni Violával

Odatettem a Viola füléhez a telefont, és hallottam, ahogy mondogatta, Viola itt vagy? Mit csinálsz? Holnap megyek haza (neki a holnap az úgy cakkumpúder a jövő idő)!!! Nagyon édes volt!
Gabi3, Wer üdv!
E