A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

ildi,
este írok mailt és mindent elmésélek,jó?

most tiplizek vásárolni......

pussz
Vendég

Hiányzó adatok !
28, választott doki, Szülésznő : Csizmadia Erika

Köszi

Kép
Kép
greenolive

Köszi!

KépKépKépKép
proone

Proone!
Király ez a táblázat!

Adataim:
Nick: Manóka11
Kor: 29
Gyerkőc: Emma, 2005.06.12.
Orvos: Dr. Kocsis Éva (választott)
Szülésznő: Kecskeméti Vera (választott)
Lakóhely: Bp., XI.

Kép
Kép
manoka11

Jesszus, elírtam a saját gyerekem születési idejétKépKépKép
Szóval helyesen: Emma, 2005.05.12.
Jujjj, de szégyellem magam!

Kép
Kép
manoka11

Proone!

Szuper!Nem lehetne egy jelszóval levédeni?Ha igen akkor belekerülhetne még emailcím és telefonszám is.Szerintetek?
adataim:Jucus
35
Soma(2002.01.22)
Panna(2005.02.19)
XI.ker Kelenföld
Dr.Balogh Tibor választott orvos(császár)

Juc
20170114224602

Jucus... Ahhoz sajna nem értek, ennyire nem vagyok profi...

KépKépKépKép
proone

Szia Proone!
Ötyék is jöhetnek a tábliba? KépKép
zozi

Bárki jöhet, aki ebbe a topicba tartozik! Kép

KépKépKépKép
proone

Zozi!

Mennyire vagy Te ötye?Én vagyok a topik nagy öregje 35!Kép

Proone! Megkérdezzük Moose-t,ö a nagy titkosító!

Moose!

Hogyan tudnánk titkosítani a táblázatot?

Juc
20170114224602

sziasztok,
egy kézzel gépelek, mert a másikkal tartom a kicsinyemet, aki mostanság nyügi, sztem pocibajok vannak ... v a front. ma lett 2 hetes Vince, és mi már kettecskén vagyunk, mert anyukám és András is dolgoznak. egyszer csak elmesélem a szülést, lehet, h majd a talin. jól vagyunk, szokjuk egymást,főként mi őt. csak a hosszúúúúúúúúúúú alvások hiányoznak ... de kárpótlásul minden szopikor kapok angyali mosolyt és elégedett elernyedést.
nézzétek meg a 3wpontdezsovincepontcom-ot!

mindenkinek puszi, ügyesek legyetek! soxor gondolok rátok, és várom a talit, addig igyexem magam kialudni! Kép

cupp,
Fic+Vince
ficánka

én is írom az adatokat, még bírja a karom

ficánka
29
Vince (2005.06.21.)
IX.ker.
dr. Szőnyi István v.
Váradiné Ica v.

fic.
ficánka

most pont nincs itt senkise?
akkor megyek aludni!
ficánka

Fic!

Én vagyok de inkább menj aludni!

Pusz:Juc
20170114224602

Oké, akkor jövök:

zozi kor:33
nagyfiú (Vitor) kor:8
kisfiú/kislány (mi)kor:??? (vicc)
Baross u. I.sz.Klinika
Dr.B.Zs. v
szülésznő: nem volt
zozi

lakhely: Budaörs
lemaradt...
zozi

Nekem meg a szülésznő maradt le!

Tóth Irén (v)

Proone! Tudod még követni?

Ildi
ildi76

<font color="0000ff">Zozo!
Mikor született a nagyfiad? Így nem tudok csinálni neki 'vonalzócskát'...</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Igyekszem, igyekszem. KépKépKép
http://proone.fw.hu/szentimre.htm</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!

Hű, de gyors vagy! Nem semmi! Kezed mint a villám!Kép Nagyon tetszik a vonalzócskánk!Kép
ildi76

1997.április.08.
Köszi!

Ja, még azt szerettem volna kérdezni, hogy megy-e valaki közületek a mai előadásra (intim torna, ha jól néztem)? Meg hogy melyik épületben van?
Kösz Kép
zozi

Proone!

Én már jártam ezen a Lilpie oldalon,meg is csináltam a gyerekeket de azt szeretném ha a levelezömben megjelenne mindig a két centi.Tudsz segíteni?

Juc
20170114224602

Milyen leveleződben..?

KépKépKépKép
proone

Proone!

Ok,megnéztem de nem Outlook-ot használok ezért nem sikerült.

Juc
20170114224602

Hú, nekem mindjárt indulnom kell a gép elől, ezért ha tudtok segíteni ea.-hely ügyben,az nagyon jó lenne hogy ne bolyongjak....
Proone!Kíváncsi vagyok milyen vonalzót szánsz nekünk! Kép Kép
zozi

Hello Csajok!

Akkorát, de akkorát sétáltunk (fél8-2ig), kezdjük felfedezni a környéket, meg persze a játszikat is körbejárjuk. . . készülvén a jövőre.
Megy a brekegés a kiságyban, remélem lesz eredménye.

Most cindinéniztünk (Cindy Crawfordos torna) a csajommal, piszkos mód élvezte, amikor guggolásnál letettem a földre és közelítettem hozzá, teli szájjal vigyorgott, amikor távolodtam meg ráncolta a homlokát és nem értette, hogy hova tűntem. . . ééééééééédes. . . . , na meg nem utolsósorban ő a súlyzóm. . . tudjátok, folyamatosan növekvő terhelés a legjobb a fejlődő izomzatnak ;-)
Az bizti, hogy az egészségnevelés nálunk már jó korán elkezdődik. . . ma este api rabolja el futni :-))))))

Na, megapiki kiszabadult, királyság.

Tegnap voltunk dokinéninél, szépen hízunk, két hét múlva oltás :-( Felirattam az új fajta oltást . . . . persze jó drága: első 8eFt, másik kettő 4 eFt.
Kaptunk új popikrémet, mert a régivel a kis nunija két szélén (combtő inkább) keletkezett egy érdes hámréteg, valószínűleg a kipállás miá, hátha ezzel eltűnik.

Tegnap a boltban egy nemzetiségi kiscsaj megrohamozta Lizzit, épphogy el tudtam kapni a karját és odasziszegtem, hogy ne nyúlj hozzá. . . légy szives (ez utóbbi udvariassági formulát csak nagy nehezen sikerült a mondatom végére biggyesztenem, legszivesebben ráütöttem volna a kezére)!
Szegény kiscsaj (amúgy azon kívül, hogy kicsit neveletlennek tűnt, tiszta volt, meg semmi ciki nem volt vele) félve nyögte ki, hogy csak meg akarta simogatni. . . no jó, mondtam neki, hogy csak a lábát a takarón keresztül. . . .
Pfúúúúú, de disznó vagyok. . . pedig semmi bajom a nyúlkapiszkával, meg tőlem nyúzhatja bárki ISMERÕS a gyerekemet, de idegenek kíméljenek.

Annyira királyság ez a babázás, nem? Én ollllllllllllllllllllllllllllllyan boldogságos vagyok, hogy le sem tudomírni mennyire. Fellegekben járok, és nem hiszek a reinkarnációban azt hiszem, vagy mittomén, de biztos vagyok abban, hogy angyalok léteznek és az én imádott dédimamám amikor meghalt ő lett a főangyal és LizaHannát ő küldte maga helyett. . . . valahogy annyira úgy érzem, hogy rá fog hasonlítani. . . olyan simulékony, meg kedves, meg csupa szeretet, meg. . . . . . . . . . . . jujj, most fulladtam bele a nyáltengerbe, amit gerjesztettem. . . . feladom, befejeztem.
Boldog vagyok, na. Ja, és nekem van a legszuperebb férjem (oké, a Tiéteken kívül)!!!!!!!!!!!!

No, visszaolvasok. Hátha sikerül :-)
ada007

Megvan, akit esetleg érint: F ép. I.em.
További szép napot!Kép
zozi

Ada!

Tök jó, hogy ilyen happy vagy!Kép
És kicsit irigykedem, hogy Ti tudtok sétálni!

Én haramosan bedilizek! Tegnap sem jutottunk le az utcára és ma se biztos, hogy párom estig hazaér és sikerül! Nem tudom még meddig bírom!

Ez a 3. változat az oltások árában, amit hallottam! Létezhet ilyen? Párom most vette meg az 5 hósat 7e Ft-ért!

Gigi!

Oké! Várom a mélt!
ildi76

Ildi!

ha sétálni szeretnél majd megyünk és segítünk.Nehogy má a lakásba legyetek egész nap.
Mi a gond pontosan?Lecipelés?Abban már ász vagyok!
És tényleg 1 hónap 1 nap van a csajok között!

Ada!

Ez tényleg kicsit csöpögösre sikerült,de ha így érzed akkor ez így van jól!
Az én Pannám meg az apukám helyett jött hozzánk.Azon a napon halt meg apu amikor Pannó elindult kifeléKép

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Ezek szerint csak nekem nem jelenik meg a táblázat? Kép
Adataim:
Oxigen
29
Viktória 2005.06.10
Dr Csabafi Csaba (v)
ügyeletes, passz, bocs
Fót

Nálunk ma addig volt csend, amíg babakocsiztunk... Kép És szétmegy az én fejem is...

Fic: Szióóóóóóóóóóóóóóóó!

Ada: Hogyirigyellek... Kép

Többi passz, sikít a ded...

KépKép
oxigen
Györköny

Fic!

Tetszenek a képek! Nagyon édesek!Kép
ildi76

Helló!

Táblázatba én is be szeretnék kerülni. Kép Nagyon menő a dizájn! Kép

Szóval adatok:

Ruzicsky
28
Gellért Bendegúz (2005.03.25)
X. ker
Orvos: Tasi Róbert ü. (Fülöp Tamás v.)
Szülésznő: Kondor Kata v.

Köszi

ruz
ruzicsky

Jucus!

Igen a lecipelés a gond! Dög nehéz ez a hülye babakocsi! Azért aranyos vagy! Köszönöm!
Csak szar ez a kiszolgáltatott helyzet, hogy nem mehetek le akkor amikor akarok, hanem mindig meg kell várnom, amíg párom hazajön és segít!
Most amíg pár napot anyukáméknál voltunk, tök jó volt pl. reggel közértbe menni a babakocsival! Úgy élveztem! De jövőhéten, ha összejön megint kimegyek hozzájuk és akkor kisétáljuk magunkat!
ildi76

Proone, én is szeretnék bekerülni a táblázatba

Zanza
26
Réka Lili (2004.12.31)
Orvos: Bálint Balázs v.
Szülésznö: Kecskeméti Vera ü.
VIII. ker
Köszi Kép

Fic, jók a képek, Vince nagyon helyes!
zanza

Ildi!

Azért én csak megküzdenék vele mert a lakásban egésznap nem nyerö!Hány kiló a kocsi?A mienk 10,8 nem könnyü de azért gyerek nélkül kibírható a 2.-ról föl-le.Babakocsit lecipel,addig gyerek kiságyban aztán fel dedért.Aztán ez fordítva:dedet fel kiságyba,majd le a kocsiért.Jó kis edzés!
Persze én nem mindig cipelem mert lent hagyom a tárolóban ami nálunk is nedves sajnos.MIndennap cserélni kell a pelust a feje alatt,mert különben büdös,dohos.

De tényleg megyek segíteni,csak szólj!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Proone!
Igaz én nagyon új vagyok de a táblázatba én is szeretnék bekerülni.

Adataink:

Eszti25
Korom:25 év
Babóm:Dominik Bendegúz
Született: 2005.06.15 (3870g;58cm)Szent Imrében
Orvos: dr. Horvát Ferenc(ő a nőgyógyászom, és mázlimra ő volt épp ügyeletes is)
Szülésznő: Vastagné Nagy Éva(választott)

Ja és császáros voltam.

Lakhelyem: Diósd

Előre is kösziKép
eszti25

Eszti!

25?Ez felháborítóan kevés!Kép

Juc
20170114224602

Szia Juc!

Hát a könnycsatornáim nem fognak kiszáradni az tutiKép
Ma a kismanyó ugy döntött, hogy ő frontérzékeny lesz, és csak sírt és sírt és még mindig csak sírt. Nem tudott szegénykém elaludni, és semmi nem volt jó neki amiről úgy gondoltam, hogy jó lenne. Nálatok mi a helyzet? Jól vagytok? Most megyek mert jön a hugom, de este szerintem visszajövök.

Pusz

ja és láttam a kisfiad képét azon amit küldtél és gyönyörű kissrác!
Panna babó meg zabálni valóKép
eszti25

Juc!

Ja ezt nem mondta senki, hogy szemtelenül fiatal vagyok?? Kép
bogyika28

Amikor nevet választottunk a babónak, azt hittem sikerül olyat, ami nem 1 sűrű név.
Ehez képest annyi Dominik van, meg Bendegúz hogy csak naKép
De ebből is látszik, hogy jó lett a névválasztás!

Most látom az előbb a másik névvel írtam véletlen. Ez lett volna amire nem kaptam aktiválót.

Szóval az is én lennékKép

Mellesleg te pedig ne panaszkodj, mert nem nézel ki annyinak amennyi vagy. jó párat letagadhatsz!!!
eszti25

Jucus: bocs, amúgy nem vagyok ez a nyálcsorgatós csöpögős fajta, de most ez vót, oszt kész Kép

Ildi:nekünk van egy nagy Quinny 3 kerekű futós, dögnehéz, de nagyon rulez bébékocsink, azt akkor használjuk, ha api itthon, vagy valaki segíteni tud...(no meg ha nem tud róla, hogy le meg felcipeltem, mert bazi nehéz ugyan, de imádom..szóval megerőltetem magam, ha megy, vagy becsengetek a szomszédhoz, akit nem is ismerek és megkérem, hogy segítsen lecipelni, meg én amúgy is mindenkit felszólítok az utcán, meg a bkv-n is cipekedésre Kép), no meg van a legkisebb Pierre Cardin kocsi (18 e-ért vettük), ez esernyőre csukható sportautóka, kb 6 kila és majdnem vízszintesre dönthető...a majdnemet egy ékpárnával teljesen vízszintesre igazítva használjuk már Lizzi 1 hetes kora óta...ez az én kis szaladgálós kocsikám, szívből ajánlom...no meg persze a kendő, ami mindig nálam van!
Huhh, remélem tudtam segíteni, tényleg szerezzetek be egy könnyű kocsit, a mi PC-nk használtam szerintem már van 5-8 ezerért is.

Proone: király ez a táblicsku, nagy vagy Kép
Név:Ada
Kor:26
Név: Liza Hanna 2005.05.17
Lakhely: IX. ker Lury ház felé
Orvos: Urbán Márta v.
Szülésznő: Czakker Judit

Lányomat megcsípte a cecelégy, remélem lesz alvás éccaka.
Ja, és IX kerületi anyukák...közös séta???? 'Házhoz' is megyünk, ha Ti még nem nagyon merészkedtek messzire!

Végül, de nem utolsó sorban: ZSANCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ?????????????????????????????????????????
Csóka
Köszi
ada007

Eszti-Bogyi!

Jól megtévesztettél!És köszi,most már le is fogom tagadni!

Mi jól vagyunk Panna pl.3 óta alszik.

Bendi meg biztos a front miatt sírdogál,annyira megérzik a picik.

Juc
20170114224602

Mi meg jól megjöttünk az egésznapos kirándulásból, Dóci kinyúlt, szerintem most egy JÓT fog aludni Kép

Proone,
itten mennek az adatok:

Nick: Kisün
Kor: 31
Gyermek: Dóra Piroska (2004.09.09.)
Orvos: Bardóczy Zsolt (v)
Szülésznő: Kecskeméti Vera (v)
Lakom: XI. ker.

Ada,
király Kép

vera
kisün

Juc: nagy bébékocsival én is ugyanezt csinálom, mint te, és én is a 2.ról Kép annyi különbséggel, hogy a Quinny 16 kila gyerkő nélkül....
...és télleg simán elmész 28-nak, a 35-öd helyett...
ada007

Fic,
örülök, hogy jól vagytok, és próbálj napközben pihizni! V nagyon édes! Kép

A mi V-énknek megjelent az egyik kis foga, alul, még csak picit látszik, de annyira édes!!! és képzeljétek, nem is vettem észre, csak egyszer bekapta az ujjamat és jól megharapta és akkor éreztem, hogy itt valami van! Aztán jól megnéztem, és tényleg. Most egy kicsit megy a nyafi és kevés az alvás, de remélem, gyorsan túl leszünk rajta. Kép

Neet,
Esztinek is alul jön először? És neki már teljesen kibukkant (mármint a fog)?

Proone,
szuper a tábla, adatok:
Blaye
30
Vince, 04.12.09.
dr Ráboczki Marietta v
H Kondor Kata v
Bp II. ker.

Tegnap a macskánk befeküdt a kiságyba! Edidg még nem merészelt ilyet tenni, azt hittem, hogy már rendesen megneveltem, de a macskák ilyenek, gondolnak egyet és azt teszik, ami a legkényelmesebb! Még haragudni se tudtam rá... Kép

Ja, és megérkezett a babaútlevél, tehát összesen 5 munkanapig tartott, amíg kiküldték, szerintem nagyon gyorsak voltak!

Sziasztok! Blaye
blaye

Név: Pipocska
Kor: 30
Gyermek: Marcell (2005.05.05)
Orvos: Abkarovics Géza (v. Péterfy)
Lakhely: XVII.ker.

köszi PruneKép

Kép
Kép
pipocska

[color=#0000ff]<center>

KépKépKépKép
proone

Jucus!

Nem akartalak megtéveszteniKép

Bendi babóm 4kor aludt el, és most még alszik, de nemsoká keltem mert fürcsike van. Sajna szerintem is a frontKép

És tényleg nyugodtan letagadhatod mert megteheted !!!! Más gyerek nélkül nem néz ki úgy mint te 2 gyerkőccel!

Késöbb még írok megyek ébresztgetem a szivem csücskét!

Pusz
eszti25

Hü, Proone, nagyon jó lett.Kép
zanza

Proone!

Az adataimban kérek változtatást:
kor:28 évKép

Ja és aki nem akarta már az is megnézte szerintem a táblázatot.Ekkora betükkel Te hogy tudsz írni?

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: