A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Bogica!

Itt vagyok!!! Írjál csak! Dolgozni úgyse tudok, inkább itt lógok KépKépKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni valakitől! A párommal 6 hónapja próbálkozunk eredmény nélkül. A doki PCT-t csinál pénteken? Hogyan működik ez? Mikor lesz eredménye? Mik a következő lépések?

Előre is köszi.

Gabi
gabi29

Sziasztok!

Tacsifül
Én meg most jöttem...
Bocs, hogy leléptem, de mennem kellett!
Egyébként ez lesz az első baba, és még csak ez a 2.hónapunk, h próbálkozunk...
Drukkolok a dokihoz!
Ja, és küldtem neked MIckey-t mailbe! Remélem örülsz neki, és kicsit felvidit!!! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni valakitől! A párommal 6 hónapja próbálkozunk eredmény nélkül. A doki PCT-t csinál pénteken? Hogyan működik ez? Mikor lesz eredménye? Mik a következő lépések?

Előre is köszi.

Gabi
gabi29

Gabi!

Először is üdv nálunk! A vizsgálat(ha jól tudom) úgy zajlik, mint egy rákszűrés. Együttlét után valamennyi idővel kenetet vesznek, és megvizsgálják, hogy hány kiskatona van életben. Ezzel azt tudják kiszűrni, hogy nem "nyírod-e ki" a párod kisfickóit. Nem tudom, mennyi idő múlva lesz eredménye, mert nekem ilyet sose csináltak. Remélem nem írtam nagy hülyeséget. A következő lépés pedig attól függ, hogy eddig milyen vizsgálatokon vagytok túl. Remélem tudtam segíteni!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

<font color="0000ff">Dbogica!
Megnéztem a hőgörbédet. Szerinetm amíg nem esik le vagy 2 tizedet, addig van esély a babára. Kép Persze nem tudom, mikor szokott megjönni neked...
Nekem pl. 2 napig barnázás is volt, aztán abbamaradt és nem jött meg. A hasam is fájogatott, mintha meg akarna jönni. Én a 29. cn-on teszteltem, de láthattad, hogy nekem elég korán volt pé-m, neked csak a 18. napon...
Persze csak dumálok, nem nagyon értek a hőmérőzéshez, mert az volt az első hónap, amikor csináltam és egyből jött a baba... Kép

Proone
18+6</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Évi77Kép
Köszönöm az infókat az inszemről, jól fognak jönni. Kép
És úgy irigyellek, amiért ilyen boldogságban volt részetek otthon a hétvégén! Gratulálok!!! Kép
Te is a kaaliba jártál?

SzisszkaKép
Te olyan, de olyan gyanús vagy nekem... Kép
Biztos, hogy nem lakik senki odabenn? Tipikus tünetek... Kép Mennek a drukkok! +++++++++++++

TacsifülKép
Üdv újra itt! Nagyon drukkolunk Neked a délutáni dokis vizithez!!! Írd meg majd, mi történt!

BogicaKép
Gyönyörű a görbéd, igazán! Nekem még 1x sem volt ilyen szép, szabályos! Minden reményed megvan a babóra!

MóniKép
Szerintem jó teszt az a Lilly, a múltkor én is azzal teszteltem, bár sajna negatívot... Kép De azért jó az! De nem biztos, hogy attól még, hogy negatív a teszt, nincs ott semmi, tényleg. Én drukkolok!!!

Jaj, csajok. Van egy kis gondom. Voltunk reggel dokinál, megvannak az eredményeink. Szóval férjemmel minden OK, a Ginseng hatott. (4 hónapja 25Mio kiskatona, most 60Mio és 55% gyors, aktív)
Páromnál egy a bibi (és ezt csak a kaaliban nézik), hogy 24 óra múlva nem mozognak a katonák. Elég gáz. Kép Egyértelmű inszem.
Velem van más gond is. Egyrészről magas a prolaktinom (49), ami még talán elviselhető lenne a Bromocryptinnel, de az LSH/TH értékem pont fordított, mint kellene. Ez elég gázos a dokim szerint. Elküldött terheléses cukor vizsgálatra meg CT MRI-re (koponya)a prolaktin miatt.
Inszem lesz ha mindkettő negatív. Dokim szerint jók az esélyeink. Azt még hozzáteszem, hogy a bal oldali pfészkem PCOs. Na, ennyi kicsit sok is egy napra. De a dokim még így is bizakodó volt.
A vérvételre csütörtökön megyek, de a CT-t sehogy sem tudom elintézni. Esetleg nem tudtok egy dokit, aki fel tudná írni nekem (ugyanis a kaalis beutaló nem elég) a beutalót (fizetnék érte) vagy esetleg egy magánkórházat, ahol csinálnak ilyet? Vagy esetleg valaki, akinek lenne kapcsolata eg CT-hez? Jó lenne minél előbb megcsinálni, és természetesen itt is Mo-i viszonyok vannak, hónapos sorbanállásokkal... Persze szeretnénk minél előbb túllenni rajta, hogy inszemre mehessünk...
Kérlek, segítsetek!!!
Előre is nagyon köszönöm.
A nődokimhoz nem nagyon szeretnék visszamenni ezzel a kéréssel, főleg, hogy olyan volt, amilyen (hogy nem vette észre a PCO-t????) úgyis újat kell majd keresnem... Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

De beindult az élet!

Babus
Megint csak ismételni tudom magam... Kristóf gyönyörű, és nagyon édes!

Évi
nem csodálom, hogy nem tudsz dolgozni... én se tudnék..

szisszka

Szia Évi77!
Megpróbálom betenni a hőgörbét!
dbogica

Unique
Nem tudom, hogy mi van... majd meglátjuk, végül is asszem szombaton kellene megjönnie. De azért remélem nem fog.
Egyébként amit leírtál, vizsgálati eredméyeket... hát nem tudom, én nem sokat értettem belőle... de majd kitanulom ezeket a dolgokat is... igyekszem megérteni... Kép

Sziszka

szisszka

ValiKép
Remélem, hogy jó híreket kapsz délután.

Lányok!
Nem akarok hülyeségeket beszélni és kuruzslónak tünni, de nekem csomó cisztám lett a decemberi stimu után.
Ittam rendszeresen (napi 1 csésze) a cickafark teát és csináltam magamra mezei zsurlós dunctkötést.
Gőz fölött meg kell melegíteni a zsúrlót és rá kell kötni a pocira a petefészkek területére, aztán be kell bugyolálni magad, hogy tartsa a meleget. Én este csináltam és így aludtam.
Igaz nyáron ez elég kellemetlen, mert amúgy is melege van az embernek, de nekem használt és felszívódtak a cisztáim.

UniqueKép
Tök jó, hogy így megnött a párod eredménye!
Sajnos nem egyformák a dokik és a gépek sem. Sok esetről hallottam, akiknél nem vették észre a PCO-t. Ezért is jobb, ha megfelelő szakemberhez jártok, mert ők tényleg próbálnak és tudnak is segíteni!

MóniKép
Ha abbahegytad a gyógyszert és nem jött meg, akkor nem lehet gond az esetleges pocaklakóval.
Szerintem most egyszer nyugodj meg, várj pár napot és közben mérd ha hődet, de csak ha nem stresszeled vele magad.
Ha mondjuk péntekig nem jön meg és nem esik a hőd sem, akkor csinálj egy újabb tesztet.
A Lily az, amelyikben 2 db van, ugye?
Szerintem próbálj másfajtát szerezni, mondjuk Gabrielt, Medilab-ot, Clearblue-t.
Drukkolok neked tovább, mert nagyon jók a tüneteid!
Stella

Kép
stella9

Próbálom!Kép
dbogica

Szóval elszomorító, nem?
dbogica

Unique!

Ezt találtam a neten az FSH/LH arányról:

"Az FSH az ovarium stimuláhatóságát mutatja.Általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó, 9-10 még megfelelő, 10-13 nehezen stimulálható, 13+ nagyon nehezen stimulálható. A PCO-s betegek kivizsgálásakor az FSH/LH arányt is nézik. Ez az arány normálisan kb. 1:1, ha az LH értéke magasabb, a PCO diagnózisa valószínű." Ez lenne az? A CT-vel kapcsolatban nem tudok segíteni, nekem csak sima koponyaröntgen volt, ahhoz elég volt egy sima beutaló a nőgyógyásztól. Nekem anno azt mondták, hogy az agyalapi mirigy elváltozása nagyon-nagyon ritka, és az ő esetükben is jóindulatú . Emiatt szerintem nem kell aggódnod. A prolakitnt helyre rakják, és jöhet is a baba.

Sziszka!

Remélem nem kell megtanulnod neked is ezt a sok dolgot! Inkább sikerüljön minél előbb, és ne is kelljen ezzel foglakoznod!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bogica!

Hát, a hő leesés annyira nem jó jel...Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép
Kép
Kép

KépKép
unique

Évi
köszönöm! Kép
Már csak azért is megtanulnám, mert érdekel mi történik veletek, és szeretném megérteni!!!

De amit leírtál Uniquenak az is sokat segített!!! Kép

szisszka

Bogica, sajna a görbéd utolsó pontja eléggé mensit jelez. De ne keseredj el, az tök jó hogy ezt a hónapot igy végigcsináltad, legalább látod hogy jól működsz!!!!

Bocs, hogy nem emlékszem, de orvosnál már jártatok? Egyenlőre "még csak" próbálkoztok, vagy vannak előzmények? Ahogy látom lassan lejár nálatok az 1 év, azért kérdezem.

Kép
szdorka

Tündiről vajon fogunk hírt kapni? Csak mert ugye neki lassan esedékes a mensije, és még jó sokáig nem fog felénk nézni...

Vali, te esetleg el tudod majd őt érni? Egyébként jó hogy újra ittvagy köztünk!!!

Kép
szdorka

ÉviKép
Köszönöm az infókat, nekem az FSH-m 10,3, amire azt mondta a doki, hogy nem valami optimális, de azért még nem veszett fejsze.
A dokim látatlanba lediagnosztizálta nekem a PCO-t a vérvizsg. alapján, még melőtt UH-n látta volna.
Lehet, hogy van valami a cukrommal is, ehhez kell a terheléses cukorvizsg.
A CT pedig valami cizsta-féleséget akar kizárni a magas prolaktinom miatt. De ez is fura, mert a prolaktinom 25,6 volt kb. 1 éve, most meg 49. Elég érdekes... Kép
Még 1x köszi az utánajárást!!!
Neked miért kellett röntgenre menned? Volt valami gond?

SzisszkaKép
Igen, Évinek van igaza. Kívánom Neked, hogy soha ne kelljen megtanulnod ezeket. De azért szép dolog, hogy miattunk szeretnéd megtanulni.. Kép

BogicaKép
Tényleg nem annyira jó ez a hő leesés... Kép Olyan menzi-szaga van, nem? Kép

StellaKép
Köszi a receptet! A teát mindenképpen kipróbálom és ha nem segít a betekerőst is... A párom már úgyis leizzad mellettem éjszaka (más a hőigényünk), ez már nem is számít Kép
Neked teljesen elmúlt tőle?
Tudom, Te nagy szakértő vagy ezekben a kérdésekben meg a természetes gyógymódokban ez szupi! Kép
Nem is hiszed el, mennyire örülök neki, hogy jó szakember kezében vagyunk! Annyira mekönnyebbültem! És az főleg bíztató, hogy a lombik központjában, a kaaliban a doki azt mondja, hogy szerinte 2-3 inszemet mindenképpen megér a dolog és hogy addig viszont ne kezdjük el, amíg ki nem zár mindent és meg nem gyógyít minden bajomból. Ez tényleg rendes hozzáállás. Azt mondta, hogy elsőre kell, hogy sikerüljön. Optimista vagyok.
Ilyen mezei zsurlót meg cickafark-teát hol kapok? Patika? Gyógynövénybolt?

Unique

Ui, azért halad ez a tábla, ugye? Kép Tehetséges kezdő vagyok Kép

KépKép
unique

SzdorkaKép
Igen, fogunk hírt kapni Tündiről. Õ maga ígérte meg, hogy mindenképpen szól/ír, ha lesz vele valami. Addig pedig így távolról drukkolok neki!!!!+++++++++++++

Unique

KépKép
unique

UniqueKép
Dehogy vagyok szakértő! Csak mindent megpróbálok, ami segíthet! Hiszek a gyógynövényekben, főleg miután használtak! És ezeknek legalább nincs mellékhatásuk!
Igen, a cisztáim teljesen elmúltak, az utóbbi 3 uh-n külön ki is hangsúlyozta a dokim, hogy nincs ciszta.
Lehet, hogy az is belejátszik, hogy nekem nem PCO szindrómám volt, hanem a stimu után alakult ki a sok ciszta, de azért egy próbát megér!
A tábla nagyon jó!!!
Stella

Kép
stella9

Jófi, Seszi!!!!!
Mi van Veletek???? Régen nem jelentkeztetek!!!!

KépKép
unique

Unique!

Nekem is magas volt a prolaktinom, ezért kellett a koponyaröntgen. kiderült, hogy nem ott volt baj, nálam pajzsmirigy alulműködés okozta a magas prolaktint. Érdekes, hogy időnként teljesen magától helyreállt, így kész szerencse, hogy olyankor mérték, amikor éppen magas volt, így kiderült a bibi. Most gyógyszert kell szednem a pajzsmirigyemre, és ezzel teljesen kordában lehet tartani a prolaktint is.
Ki a dokid a Kaáliban? És igazad van, az optimista hozzállás nagyon fontos!!! Sikerülnie kell, és miért ne sikerülhetne elsőre? Csak hinni kell benne!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Örülök, hogy Nálad a végén ilyen megnyugtatóan rendeződött a helyzet! Kép
Nekem is volt gondom a pajzsmirigyemmel (alulműködés volt), lehet, hogy ezt említeni kellett volna ma a dokimnak? Nem is gondoltam bele... Lehet, hogy megúszhattam volna a CT-t? Szerinted hívjam fel emiatt? Vagy most már úgyis meg kell csináltatnom azt a CT-t?
Én a Krizsához járok. Te kinél voltál?
Így van, sikerülnie kell elsőre. Addig kell a kivizsgálásokat csinálni, amíg nem rendeződik minden.

KépKép
unique

StellaKép
Õszintén csodállak a hozzáállásod miatt. Tényleg.
Lehet, hogy nekem is a stimu miatt lettek ám a PCO-im, szedtem Closty-t 2 hónapig.
Hol is lehet kapni ezeket a gyógynövényeket? Patika?

KépKép
unique

Unique!

Egy telefont megér, de lehet, hogy mindenképpen meg kell csináltatni a vizsgálatot. Nem tudom.
Én a Kovács dokihoz jártam (furcsa ez így, mert kétszer látott összesenKép)Csak jót tudok róla mondani, de lehet, hogy kicsit elfogult vagyok veleKépKépKép, mert segített. Krizsáról is csak jót hallottam, de vele nem találkoztam. Minden rendben lesz, meglátod!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mindenképpen felhívom, már csak azért is, mert ha nem találok vkit, aki beutal a CT-re, akkor kell az ő segítsége hozzá. És akkor mindeképpen beszélni kell vele.
Kovács dokiról is csak jókat hallottam, jó kezekben voltál! Kép
Remélem, tényleg minden ok lesz. Úgyis mesélek majd! Kép

KépKép
unique

Sziasztok, lassan lépek hazafele...

Pusza

Unique,
akinek még erőt kell gyűjtenie magában ahhoz, hogy felhívja a régi dokiját a beutaló miatt, hogy ne küldje el a manóba amiért elment egy meddőségi centrumba és nem szólt erről neki... Kép

KépKép
unique

Sziasztok Kép
Három babát kaptunk vissza. Most jön egy pár nap pihenés és eremélem minél többen megkapaszkodnak Kép

Wish

wish

wish Kép itt is iszonyúan szurkolok, hogy megkapaszkodjanak! Szupi mami leszel!!!
Babatapasztók mennek!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Wish
Mi is nagyon drukkolunk!!!KépKépKép

Nicol
Kb. 3 - 3 és fél hónapos korábanKép

Babus

Kép
babus2005

Wish,
Szurkolok nagyon!!KépKép

Babus,
Nagyon aranyos Kristófka, és már milyen nagy fiúKép Még nem adtál neki semmit anyatejen kívül? Én ennyi idősen már mindenféle zöldséget kaptamKép

Unique,
Sajnálom, hogy ilyenek lettek az eredményeid. Remélem hamar megoldódik a gond és nem is lesz szükség az inszemre.
Az a ginseng, amit a férjed szedett azt doki írta fel, vagy bárki megveheti a patikában? Lehet, hogy a férjemnek is használna?

Stella,
Köszönöm a bíztatást, most én is úgy gondoltam, hogy várakozom, háthaKép A hőmérőzést azért nem hagyom abba, de ha a hét végéig is így marad, akkor kérek egy vérvételt a dokitól.

Lányok,
Nem tudtok véletlenül itt Budapesten andrológust, akihez beutaló nélkül is lehet menni? Magán doki is jó lenne.

Móni

Kép
móni23

Wish!

Jaj, de jó! Növesztgesd őket, ügyesek legyetek!!!
Most sikerülnie kell!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Wish!!!

A három is mágikus szám!!! Nagyon drukkolok!!!

Unique
Remélem dokinál minden ok lesz, és ad beutalót!!!

szisszka

Móni!

Az én férjem a BM Kórházba ment annak idején, beutaló nem kellett hozzá, és egy óra múlva megvolt az eredmény. Dr. Albert István volt a doki neve. Tök rendes. Egy próbát megér.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Wish!
Mennek a drukkok a babáknak! + Kép + Kép + Kép + Kép + Kép
Aztán minimum kettőnek muszáj megkapaszkodnia!

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok,

MóniKép
Nem akartam ma benézni még most is, de beleolvastam abba, amit kérdeztél. Andrológia ügyben saját tapasztalat: férjemnél csináltak ilyen 1-óra-múlva-eredmény vizsgálatot. Annál nem is mutatták ki a gondot, hiszen neki jók az eredményei (ha csak azt a tesztet néznénk, kiválóak!), de épp ma tudtuk meg, hogy az a baj nála, hogy 24 óra múlva már nem mozognak. Azt meg ugye az 1 órással sosem derítették volna ki. Ez pedig fontos amiatt, hogy nem elég nekünk kétnaponta akciózni, hanem akár naponta (többször is) azokon a napokon.
Szóval én mindenképpen tanácsolnám, hogy hívd fel az egyik meddőségi centrumot, hogy megcsinálnák-e a férjednek ezt a vizsgálatot, a kaaliban 10e Ft-ért (beutaló nem kellett hozzá, TAJ kártya meg dokival konzultáltunk, ami szerintem megérte).
Gondold át, csak segíteni szeretnék a saját példánkból okulva. Az első vizsgálatot Telkiben csináltattuk, ott 40e Ft volt. Elég húzós... Kép
Szóval zerintem magánklinikára lehet beutaló nélkül is menni, de válassz nagyon elővigyázatosan! Kép

Sok sikert hozzá! MINÉL ELÕBB, annál jobb!!!Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

WishKép

Nagyon-nagyn szorítok Nektek!!! Mennek ababatapasztó drukkok!!!! Nagy puszi a pocinak!!! Kép ++++++++++++++++++++

MóniKép
Bocsi, elfelejettem. A ginseng-et én pl. DM-benvettem, de kapható patikában is.
És bevált. Legalábbis aférjem példája ezt mutatja. (KÖSZÖNÖM, STELLA!!! Kép )

SzisszkaKép
Köszi, én is remélem. Holnap fogom felhívni, mert a mai napon nem sok jó történt eddig velem... BabonábólKép

KépKép
unique

Unique!
Tessék jelentkezi a Kaális párok fórumába, mert hiányolunk!!!!!!! Kép

Evi!
Mi is Albert dokinál kezdtük a "pályafutásunkat" nekünk ő írta a belutalót a lombikra. Szeritnem is rendes volt, próbált segíteni de miután belátta a spermák nem akarnak gyorsabbak és többen lenni mondta ne húzzuk az időt. Õ ugyan a Nyírőt ajánlotta, de mi a Kaáliba mentünk. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Na nem sikrült titeket végigolvasnom. Nagyon fáradt is vagyok. Megvolt az első önálló utam. Székesfehérvárra mentem. Nagyon féltem tőle, de aztán végülis minden rendben volt. Kép

Sziszka!
Intranetem lesz, nem léphetek be vele internetre az adatvédelem miatt. Így marad ez a gép.

Móni!
Kérdeztél a Duphastonról. Magnéztem neked, ha még érdekel. Lehet mellette áttöréses vérzés, bár ezt nem tudom, hogy te kérdezted-e.
6 cikluson keresztül kell alkalmazni, és mellette teherbe lehet esni, sőt a terhesség 1. hónapjában is szedni kell tovább. Bármi érdekel még, csak szólj.

Tacsifül!
Vigyázz a természetgyógyászokkal, nem egy embert láttam már akit átvágtak. És ki is használják azt, hogy az orvosok nem adnak megfelelő felvilágosítást.

Mindenkinek sok-sok drukk megy.
Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Gabi29, te kérdeztél a PCT-ről, remélem még nem késtem el a válasszal. Az infokat egyébként Stella dokija küldte el nekem e-mailen, mikor nálunk aktuális volt a kérdés. Tehát: a PCT vizsgálat csak a tüszőrepedés időpontjában megbízható, mely annyit jelent, hogy főleg rendszertelen ciklusú betegek esetén nem a ciklusnapokhoz, hanem a tüszőrepedéshez kell igazodni. Ez vizsgálatokkal (ultrahang, hormonmeghatározások, stb.) megállapítható. A vizsgálat előtt 3-5 napos megtartóztatás javasolt, a mintavétel 9-24 órával az együttlét után kell, hogy legyen. Az eredményeket így is kellő kritikával kell kezelni. A módszer nehézségei, illetve megbízhatatlansága miatt ma már nem tartozik a "perdöntő" vizsgálatok közé.

A vizsgálat maga egyáltalán nem fájdalmas és nekünk az eredmény is kb. 15 percen belül megvolt.

Wish Kép NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK!!! Kép Kép Kép

Puszi: Timi

KépKép

KépKép
timika

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:56-kor.
seszi

UniqueKép
Bocsi, tegnap valahogy kimaradt.
A fűveket Herbáriában szoktam beszerezni, elvileg patikában is lehet kapni, de nem mindegyiket. A gyógynövényboltokban nagyobb a választék (filteres, ömlesztett).

BabusKép
Kristófka nagyon aranyos!!!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!!!
Reggel 4 óta vagyok ébren, nagytakaritást csinálok ma...
igyekszem jönni, amennyit csak tudok!

Addig is puszika nektek!!!

Sziszka

szisszka

Sziasztok!Kép

Remélem hogy mindenki jól van,én most várakozó állásponton vagyok. Tegnap csináltam egy tesztet mert már olyan nehezen bírom a várakozást,persze negatív lett,de hát még van másfél hetem hogy megjöjjön,és lehet hogy ez a teszt csak utána mutatja ki hogy terhes vagyok. Én annyira úgy érzem magam. Napok óta feszülnek a melleim és fel van puffadva a hasam,és olyan érzés mintha meg akarna jönni.
Szerintetek mi lehet ez? Volt valakinek hasonló tünete? Létezik olyan teszt ami már ilyenkor(fogamzás után)is kimutatja aterhességet,vagy meg kell várnom hogy a mensim kimaradjon? Annyira lassan telik az idő!!!!!!!!!!
Segítesetek légyszi!

Sysy
sysy77

Sysy!
A teszt a HCG-t méri a szervezetedben. Ezt azok a sejtek termelik (sycyciotrophoblastoknak hívják őket)amik akkor alakulnak ki, amikor a pete már beágyazódott. Ez a fogamzástól kb 14.nap, így a kimaradt menstruáció után 2 nappal érdemes tesztelni. Vagy esetleg nagyon halványan lehet pozitív a 10-12. napon, de kicsi rá az esély. Egyébként ez minden tezstre érvényes, és mindegyik dobozára rá van írva.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Szia Narco!Kép

Köszi a segítséget.Ezek szerint akkor mundenképpen várnom kell.
Esetleg a tünetekből szerinted azért érezhetek valamit már?

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Nem tudom, emlékeztek-e még rám, Réka vagyok.
Nekem volt gondom elutazásom előtt a mensi előtti pecsételő vérzéssel, meg hogy mit fogok csinálni odakinn Szlovákiában, ha nem jön meg. Hát ilyen gondom nem lett, mert utána megjött rendesen.
Szóval 27. napra megjött, azaz ma van a 11. ciklusnapom. Unique légyszi' jegyezd fel a táblába!
Az alacsony progi szintet valószínűleg meg kellene nézetnem, mert már másodjára fordul elő, hogy mensi előtt 1 héttel kezdődik valamilyen pecsételő vérzés. Férjemmel abban maradtunk, hogy még egy hónapot várunk, aztán menjek csak el az orvoshoz.
Most az a legfőbb problémám, hogy lassan jönnek az "aktív napok", de annyira meg vagyok fázva, hogy két napja lázam van. Ilyenkor nem lenne jó fogannia a picinek, ugye?
Örülök, hogy újra köztetek lehetek, hamarosan visszaolvasom a korábban írtakat!
Addig is szép napot mindenkinek!

Réka
Vendég

Zsebi!

Kicsi a világ! Szerintem a Kaáliban nagyon jó kezekben vagyunk, a Nyírőről mondjuk nem tudok semmit. Nektek mikor lesz a lombik? Vagy már volt? Minden jót nektek!

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: