A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nálunk meg inkább csak 2-3 naponta(de volt már 4 kakamentes napunk is), akkor viszont gigantikus adag jönKép Gyerekdoki szerint anyatejes babáknál ez normális. Én sem akarok tápot!

Figyelj, te Tapasztalt-Juc! Szeretnék kengurut venni, milyet érdemes? Lehetőleg olyan kéne, amit nem nő ki a gyerkőc 2 hónap múlva. Hol nézzek?

Kép
Kép
manoka11

Hat igen, ez titkos informacio, ami csak pikniken vagy e-mailben szivaroghat ki! Kép Gigi, neked nemtom az e-mail cimed, pedig azt akartam kerdezni, hogy mas tipusu megrendeleseket is veszel-e fel, mondjuk peldaul kanapehuzatra? Egesz jol kereshetnel rajtam, mert lehet, hogy kettot is rendelnek, mert mi nagyon amortizaljuk a butorokat. Szoval egyszeru darab es kuldenek neked fenykepet, hogy tudd, vallalod-e a munkat. Kép Lehet, hogy en nem is rendelek magassagmerot, csak kanapehuzatot, mar igy is temerdek melod van Kép Ja, es rakerestem az archivok kozott, de nem irtal semmit a magassagmerorol, mindig csak azt, hogy csinalod. Szoval milyen?

Pipocs, orulok, hogy mosolyogsz. Szornyu aggodos vagyok meg akkor is, ha nincs ra okom (mi lenne ha tipusu elgondolasok, inkabb nem is mondom), de ha akad, akkor meg plane.

Petra tunemeny!! Kép Hu, de varom mar, hogy az en lanykam is ilyeneket mondjon! Kép Ma ugy tunt, hogy "apa"t mondogatott, de nem vagyok benne biztos, majd jol megfigyelem. Kulonben nem igazsag, "anya"t kene neki eloszor, mert velem van egesz nap, meg engem szeret legjobban, nem? Biztos a "p" betut kepzese sokkal konnyebb, mint az "ny". Csak ez lehet az oka Kép

Manoka, ha valami tefal digitalis merleged van, akkor hajitsd ki a kukaba! En is orjongtem mindig, mert sokszor fogyott a gyerek eves kozben...

Neet, rendszergazda vagy fejleszto lenne a parod? Probalok korbekerdezni, meg apanak is szolok, de mostanaban en is hasonlokat hallottam a haveroktol, hogy mennyire nincs infos munkajuk Kép

A hangolos konyvekbol van meg egy harmadik is, a kamaszokhoz. Most neztem az alexandra.hu-n.
moosejaw

Mano!

Kika:BAby Björn.Az ára egy dráma de igen jó!Kérdezd róla Lindit!

És ma Soma névnapja volt és ilyen egeres sütikéket kapott:
KépKép
20170114224602

Sziasztok!

Ezt muszály elmesélnem:
Andris fiam (majdnem 6 éves) gyakran odaül mellém este, és símogatja a pocakom. Ilyenkor be is jelenti: "Most baba-simi van." Egyik este egyszer csak döbbent arccal felnézett rám és azt mondta: "Visszasimizett a baba!" Kép
Annyira édes volt! Nem számítottam rá, hogy a picur rúgásai már olyan erősek, hogy az én szeleburdi nagyfiam is felfigyel rájuk, ezért nem szóltam neki előre. Megbeszéltük, hogy a baba eddig is örült a siminek, és most már válaszolni is tud rá. Andris örült, és még lelkesebben símogatta a hasamat. De az első reakcióját szerintem még az unokáimnak is mesélni fogom!

Bogárka
Én a 2. fiamnál, Viktornál használtam kendőt, és 6 hetes korától tettem bele ülve. Azt mondják, annyira tartja a gerincét, hogy szinte újszülött kortól szabad, de én a legelején inkább fekve kötöttem magamra.

Jó éjt mindenkinek:

Murr
murr

Moose,
nem tefal, hanem valami momert vagy mi, egykutya, viszem vissza a kölcsönzőbe vagy dobom ki az ablakonKép

Juc,
tudom, hogy jó a BB, láttam Beetrixnél, de olyan drágaKép
Soma nagyon édes! Az egeres sütiket te sütütted? Milyen izűek? És miket kapott ajándékba?

Murr,
ez nagyon édes történet, hihetetlen, milyen aranyosakat tudnak mondani a gyerekekKép

Na megyek én is aludni, mert leragad a szemem.
Jóccakát!

Kép
Kép
manoka11

Murr!

Ez nagyon helyes történet!Gratulálok a fiadhoz!

Juc
20170114224602

Mano!

Most mondhatnám,hogy én csináltam de ez nem igaz!
Belül fözött csokikrémes,meggyes piskótás és rengeteg marcipán van rajta.
Természetesen autókat kapott,meg Csigafutam c.társasjátékot és gyurmát és egy NÉMO-s perselyt.
Ezt nem csak tölünk hanem a családtól(nagymamák,keresztszülök)
És én is ilyen Moment vagy milyen mérleget bérlek de már nem sokáig mert szórakozik velem is!
Jucus
20170114224602

Ja Pipocs, ezt jolmegaszontad, hogy meg eletunk hatralevo reszeben takarithatunk eleget. Most lehet csak a babahoz bujni! Ugyhogy sirni hagyok, jusson eszetekbe, hogy nehany ev mulva a gyerkoc fog titeket sirni hagyni, amikor elhuz az ejszakai lebujokba es akkor majd a sajat kormotoket raghatjatok le...

Jucus, baby branch torzsvasarloi kartya hogy mukodik?

Murr Kép Kép
moosejaw

Murr
fiadra egyszerűen nem találok szavakat KépKépKép kölcsönadod majd???? Kép

Moose,
mintha te írtad volna, hogy téma lezárva Kép vigyázz, mert jól kikotyogom a lányod nevét Kép ez most fenyegetés volt Kép levél nálam is készül, csak hát lassú munkához sok idő kell Kép

Jucus,
sütik királyok Kép

Manóka,
nekem is momart vagy mi volt, azóta itt pihen a szekrényben Kép a ritkább kaka abszolút normális, kérdezd Neetet, ők a rekorderek Kép

v
kisün

Sziasztok!

Képzeljétek volt két annyira klassz napunk, hogy el sem akartam hinni.
Volt időm /2,5 hét után/ hajat mosni, leradírozni a talpamat, arc, és hajpakolást feltenni, tehát egy csomó olyan dolgot csinálni, ami mostanában luxus számba megy. :mrgreen:
Na gondoltam elkezdődött egy másik korszak. :lol:
Erre estére Csipi belázasodott. Kép
Legalábbis én azt hittem. 38.1 volt a hőmérséklete. Úgy megijedtem, hogy felhívtuk az ügyeletet, erre megnyugtatott a nő, hogy ha popiban lett mérve, akkor abból 0.5 tizedet le kell vonni. Tehát akkor 37.6, az pedig enyhe hőemelkedést jelent az ilyen csöppöknél. Ettől függetlenül javasolta, hogy adhatunk egy 0.1g-os lázcsillapítót, és ha nem javul, vagy feljebb megy, menjünk be. Kb. 1 óra alatt teljesen lement neki, de én azalatt háromszor bőgtem el magam.
Olyan kis piros volt a szeme, és kis bágyadt volt, látszott, hogy valami nem százas, de azért néha ránk mosolygott. Szívszorító volt. :?
Gyakorló mamik nyugtassatok meg, hogy meg lehet edződni, és ez a helyzet javulni fog, mert ha én egy kis hőemelkedéstől így kiakadok, akkor mi lesz ha komolyabb dolog adódik.
Viszont ma reggel ismét kellemes meglepiben volt részem.
Az első olyan ébredésünk, ami nem sírással kezdődött. Felébredt, a mocorgásra én is. Elkezdett nézelődni, forgatta a kis fejét, majd a hátára fordítottam, és tovább nézelődött, járt keze, lába, mosolygott. Aztán amikor elkezdtem vele játszani, akkor óriásiakat mosolygott. Igaz hang nélkül, de teli szájjal. Ez kb. fél órán át tartott. Aztán mikor kezdett lebiggyedni a szája, akkor gyorsan megetettem, és büfi után már vissza is aludt. Hát ennél csodásabb dolgot el sem tudok képzelni, mint egy ilyen jókedvű kis Csipit hajnalban az ágyamban.Kép
Megjegyzem a jókedvű nagy Csipi meg álmában mosolygott. Két ilyen pasit!!!

Johanna!
Fel a fejjel, mert lesz ilyen is! :lol:

Somának boldog névnapot!

Kép
Kép
pipocska

Hat, ooo, ize, a Pipocs kezdte... de jovan, mostmar tenyleg abbahagyom. Egyebkent a hisztisirast en sem respektalom, nalunk mostmar rengeteg ilyen van, de akkor meg azert csinalok valamit, mert 1. jobban mar ne szokjon ra, hogy ezt csinalja, 2. attol en is hisztis leszek Kép

Pipocs, nana, hogy elerzekenyulsz, nincs is annal rosszabb, ha beteg egy gyerkoc, plane ha ilyen apro. Enyem eddig csak egyszer volt lazas, a 3 hos oltastol, dehat arra szamitottam, persze igy is szornyu volt. Egyebkent meg nehany orrcsopoges, ami azert tokrossz, mert akkor nem kap rendesen levegot, meg terrorizalni kell az orrszivoval. Mostanaban csupa kek-zold a laba, mert sokat esik, ot nem zavarja, de minket ketsegbeejt.

megyek, mert most is hisztisir, a sz.r.rt kellett 4.30kor kelnunk...
moosejaw

Moose!

Jól szóltál!

Nekem nincs olyan kártyám nem tom hogyan müxik.
Juc
20170114224602

Köszi a megnyugtató szavakat.

Látom másnak is para a kevés tej probléma kör... én is mindig azt hiszem, hogy tök kevés neki, ráadásul nem is hízik olyan ütemben, mint ahogy azt a doki szeretné... én is azt hiszem, hogy kevés a tejcsim.. és jó kicisk is a melleim.. Na de majd a szakember megmondja jól a frankót, mert holnap elviszem dokihoz.... olyan szarul veszi a levegőt... mintha meg lenne fázva. De nem folyik az orra, meg nem köhög, de nagyon aggasztó a légvétele.

Nektek milyen lázmérőtök van? nekünk flexibilis digi Omron, de szerintem szarul mér. az én hőm, mindig 36,00 körül van rajt, mig a rendesen mondjuk 36,4.. ki érti ezt, na ennyit a technikáról...

Pipocs: átérzem amit irtál.. tényleg nagyon szar, és ez bizony már mindig igy lesz. Mert valami kis apróság mindig lesz. Beüti magát, köhög, lázas, vagy más egyéb... vagy egyszerűen én már attól parázni fogok, hogy az oviban mondjuk jó helye van-e.. de hát ez igy van jól. Én is amolyan überparázós vagyok.

Hát akkor Moos el kell mennem egy talira, hogy szert tegyek a szupertitkos infóra... pedig biztos szép neve van egy ilyen szép csöppségnek.

Manó: tényleg édes Emmababa... némelyiken tiszta Fanni, majd meglátjuk élőben mennyire hasonlítanak egymásra...:-))

Mi lehet Ficcel és Manó27tel?

Cumit Fanni undorral kiköpi, amolyan mit akarok én ezzel a szarral pofát vág hozzá?

Oxi: tényleg ne méregess folyton... bár én is ezt teszem, de csak para leszek tőle. úgyhogy nem fogom ezt tenni...

Kép
Kép
johanna1975

Manóka!

Nekünk is a napokban volt ilyen sírás a cicin.
Mit sírás! VISÍTÁS!
Tök ledöbbentem.
Ugyanaz jutott eszembe, mint ami nektek.
Viszont utána jött az a két szupi nap amiről írtam.
Ki érti ezt?

Moos!

Nálunk órszívás így műkszikKép
Kép
kishíján bealszik közbenKép

Kép
Kép
pipocska

Ada!

Ez a paradicsomhéjalehúzás nagyon bejött. Olyan jól belaktam pariból, hogy még. Már megőrültem érte.
Van még esetleg ilyen jó kis praktikád?
Most kipróbáltam a gombát, és az is teljesen jó neki.Kép

Kép
Kép
pipocska

A paradicsom héjjjjjjjjjjjjáttt le kő húzni és úgy csipázzák a bébik is? Nem is tudtam

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci, adj eletjelet! Fold hivja Zsancit, Zsanci jelentkezzen! Vetel...
moosejaw

Pipocs, makod van. Enyem eros pasi nem foghato be meg pelenkazasra sem, nemhogy orrszivasra, pedig talan o le tudna birkozni a csajt.

Igen Johanna, legkozelebb el kell jonnod! Meg Giginek is mostmar! Dehat az mar menni fog, augusztus vege, ugye?

Egyebkent biztos apat mond a csajom, mert reggel, miutan egy csomot ugrabugralt, hosszas munkaval leszerelte a radiatorszelepet meg szazszor vegigneztuk az allatos kepeskonyvet, megragadta az alvo felmenoje hajat es azt kialtotta: ap! pa! meg utogette a vallat Kép Hat en mar unalmas voltam... arra gondoltam, hogy biztosan azert is konnyebb az "apa", mert velem van tobbet, tehat ezt a szot hallja tobbet, az "anya"t meg kevesebbszer. De aztan rajottem, hogy megiscsak ot szereti jobban, mert most delelott annyit hisztizett, hogy valami szornyu, mire vegre most bealudt, es volt olyan, amikor apa atadta nekem es rogton elkezdett sirni, es ra mutogatott, ugyhogy visszaadtam. Szoval mar nem szeret a lanyom, biztos ezert hisztizik velem annyit, hat most nagyon elkeseredtem... Kép Kép
moosejaw

Jucus, nincs mar torzsvasarloi kartyajuk (most hivtam oket), westend nem javitotta a honlapjat. Es azt is mondtak, hogy ilyen elso lepes ciponek csak zartak vannak, mert abba lehet jol beidomitani a labikokat. En azt hittem szandalt is vehetek, mert most ugyis nyar van, na mindegy. Ja, es a Mammutban is van branch baby, de nekik most nincs richter, csak egy honap mulva lesz, westendben viszont van meg. Es a branch-ekben nincs gyerekcipo, csak a branch baby & juniorokban (tehat westend, mammut, campona, polus, osszesen negy van). A kengurunal is van richter, de csak nagyobb gyerkocre, nem az elso lepes cipo. Na, most jol ossze-vissza hadovaltam, de hatha valaki le tudott szurni valami hasznos infot belole...

Es sok boldog nevnapot Somanak, tenyleg. Ugy latom, ma is van neki! Kép
moosejaw

Juc, most olvasom, hogy mar egy eve megvette az osztrak Shoe & Shirt Group a Siestat, szepen integraltak is. Nezd csak meg a www.jela.at oldalt, ott mar mindegyik marka szerepel: richter, jela, siesta, gbb. Akkor most a siesta mar ugyanolyan jo, mint a richter, azt is vehetnek? Ezt a jelat te ismered? Na jo, mostmar eldugulok, mindenkitol bocs, akit nem erdekel a tema, mostmar csak csendben folytatom az oknyomozast.
moosejaw

Szia Lányok!

Na megjöttünk a nagy kirándulásból, de már Cegléden nyomulunk a nagyinál csütörtökig. Szerencsére van net, úgyhogy intenzíven foglak olvasni benneteket és irogatni.

Most gyorsan visszaolvasok és utána majd mesélek.

pusz
Beetrix
beetrix

Neetmég mindíg Balcsin?

MÁZLISTA!

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

nem azért mérek, mert ez a hobbim, csak nem értettem, miért sír a csajom 2 órával szopi után éhesen. Most már értem. Egyébként ritkán stresszelem magam a méréssel Kép
Nekünk Tefal van, ami szintén nem jó, de ez van.
Eddig egy mellből szoptattam, most megy a 2 melles megoldás, mert a kevéstejcsis kínzás után azért jóllakatom a csajt Kép

Bogárka: Csipa ellen mi még a H-ban kaptunk steril sósvizes ampullát, kívülről befelé kellett áttörölni vele a szemet.

Beetrix: Hogy én hogy irigyellek... Mi meg csak szeptemberben mehetünk a nagyihoz, addigra végeznek a lakásfelújítással Kép

Neet: megkérdem a párom, nincs-e valami a párodnak.

KépKép
oxigen
Györköny

Pipocs, reggeli mosolygasKépKépKép imadom.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

off:
hazahoztunk ma egy nyuszit! nagyon edes. tiszta fekete.
multkor ajanlgatott itt Neet egy megmentendo nyuszkot, amit befogadtunk volna, de vegul megse kellett megmenteni. de ezutan meg mar ugy ereztuk, ures lenne nyul nelkul az eletunk...KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!
Örülök, h nem maradt üresen a nyúlház! És így bevágódsz Moosénál is. Kép (Nyúl nélkül nem élet az élet, ugye Moose? Kép)

Moose!
Mindkettö, söt! (Rendszergazda, programozó, fejlesztö, meg ami van.) Köszi!

Pipocs!
Neked is köszi! (Balcsira még nem indultunk el, majd a hét közepén, majd szólok, nyugiKép)

Visszasimi: ééééééédes!
neet
PS: EZ a VIP annyira rossz, hogy már szinte jó... Kép
neet

Hoho, megvan a nyulcipo! Mar ki is probaltuk. (Juc, a westendes branchbol egy elso lepes richter szandi, erdekes, mert pont ok mondtak delelott a telefonba, hogy zart lesz, nem szandi, na mindegy.) Meg kapott ket ujabb lapozot en meg egy ujabb utesallo telefont (kar, hogy gyerekallo nincs, mert az elozo is utesallo volt, aztan a csajom megis leamortizalta) es osszefutottunk ismerosokkel, akiknek holnap szuletik a babajuk (mert sajnos csaszarozni kell). Szegeny kispapa nagyon be volt sozva Kép a mama sokkal nyugodtabb volt. En nem is emlekszem, az enyem mennyire izgult, asszem nem is figyeltem ra. ti emlekeztek a tietekre?

Igen, minden nyul rulez! Kép Nekem is volt evekig anno, Emmanak hivtam, direkt lanykat valasztottunk, de aztan kesobb kiderult, hogy alaposan elneztek, mert fiu, egy csomot udvarolt is nekem, ugyhogy aztan Emmo-ra modositottuk a keresztnevet Kép es korabban a mamaja is nalunk lakott.

Neet, mar szoltam apanak, hogy figyeljen, van-e valami. Egyebkent kepzeld egyik nap azt almodtam, hogy megszunik a Balaton es minden szallashelyet bezarnak. Es nem azon csodalkoztam, hogy a to megszunik, hanem azon, hogy miert szuntetik meg a szallasokat, hiszen egy csomo olyan helyre is utaznak emberek, ahol nincs to...

Ancsi, legkozelebb ha nagyon meleged lesz, akkor lehetne, hogy csak a ti hazatok fele kersz szelet meg zaporokat?
moosejaw

csajok,
mindenki aki akar valamit az írjon nekem mailt a gigikukacgalambpontnet-re!!!!!!!!!!ott megadom a számlaszámomat meg mindent megbeszélünk.kedden megyek vásárolni hozzá pestre,és utána tudom megmodani hogy mennyit kell fizetnetekKép
magasságmérő még azóta sem készült el,de ígérem igyekszem és azt is felrakomKép
tehát aki eddig szólt:juc,moose,oxi,pipocs,igaz?

moose,
várom mailbe nyúl nevétKép

juc,
mailba megmondom hol lakomKép

ildi,
azt sajnos ismerem,én is szedtemKép

gigi
Vendég

Hello Lányok!

Megérkeztünk!!!!!!!!!!!!!
Király volt a vonatozás a kis hathetessel, nagyon büszkék vagyunk ám rá.
Afranc, most műsorozik, beszámoló később Kép

Remélem mindenki jól van.

csóka
ada007

Moose!
Ha (rém)álmaid valóra vágynak, én akkor is odamegyek: anyukám ott lakik a tóparton. Kép
neet
neet

Lehet, h a mi készülékünkben van a hiba, de itt rohadtul nem a Dirty megy... Kép
neet
neet

Gigi!
Mondjad már!

Neet!

Nektek nyaralótok van a Balcsin?

Oxi!

Ha esetleg kijuttatom Szadára vagy nem igérek semmit de ha mi megyünk valamelyik hétvéginap Szadára és megmondod,hogy merre keressünk titeket akkor bedobhatnám a szönyeget Vikinek.

Johanna!

nekünk Braun diit hömérönk van.Az mindegy,hogy a rendessel mennyi a höd.Evvel kell elöször méricskélni párszor és amit ez mutatpl.:36,7 akkor evvel neked ez a normál.HA ettöl eltéröt mutat(többet pl.1 fokkal )akkor már höemelkedsz.

Moose!

Örülök a cipöcskének,de én nem vagyok ennyire kimüvelt ám a márkákból,azok tulajdonosából.Én csak kinézem és jól megveszem a cipöt,nem nyomozok utána ennyit mint TeKép

Valami állat szomszéd most fúrfarag.Át kell mennem pofánvágni azt hiszemKép

Panna meg annyira mászik már hátrafelé,hogy mindig különbözö helyekröl kell kihalásznom.Nagyon helyes!És dumcsizik is,föleg a forgó,gyönyörüséges lámpájának.

Jucus
20170114224602

Jucus!
Köszi az anyatejcseppentős ötletet! Valahol én is olvastam már ezt, de most magamtól eszembe nem jutott volna. Reggel óta kapja a szemébe a tejcit, és úgy néz ki, hogy javult. Kép

Oxi!
Irigyellek, hogy javul anyóssal a helyzet!!! Azt hiszem nálunk Doni születésével csak romlott minden. Kép Tegnap ünnepeltük Petra szülinapját családilag, és képzeljétek, amíg itt voltak le se sz.rta Petrát, Donit abajgatta egyfolytában. Ha Petrához hozzá is szólt, az bizt valami fegyelmezés volt (pl. hogy hisztis - hát persze, hogy az volt a drágám, rajtam is érezte, hogy feszült vagyok, Anyukámon is, mert mindketten ki voltunk akadva anyóson...) Hogy lehet valakinek ennyi érzelmi intelligenciája szerintetek??? Kép

Na megyek, kicsit lefáradtam, 8-tól fél 10-ig egyszerre altattam a két gyerkőcöt, de mostmár szerencsére mindkettő durmol Kép Doni viszont nemsokára ébred (sajna még éjszaka is 3 óránként), úgyhogy megyek pihenek addig kicsit...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Eszti
Nincs mit, teljesen abban a tudatban voltam, hogy Jucusnak kell a két Mazsola, mondván 2 gyerek - 2 zöld malac. Kép

Bibi-bi, én is tudom Nyuszi nevét. Ja, és Moose-ét is.

Réku-méku kifejlesztett egy új elérési módszert: ha vmit kinézett magának, akkor kutyázni kezd, aztán hirtelen elöreveti magát, és megragadja a tárgyat. Egyébként meg nyuszi ugrásokat gyakorolja.Kép

Boldog névnapot Somának!
zanza

Szóval beszámoló:
Péntek 1/2 4-kor szopi, 4-re taxi, negyed 5-re le is cuccoltunk, úgy néztünk ki, mintha két feldíszített karácsonyfára ráakasztottak volna még egy-egy menórát is pluszba az ökumenozmus jegyében. Egész nap alig aludt Lizzi, így a taxiban már durmolt, fel sem ébredt egészen Hajdúszoboszlóig (cirka 4 óra), majd egy villámszopi után gyorsan lecuccoltunk Debiben a vonatról. Nem így terveztük, de végig a hordozóban aludt, ami közöttünk volt, elfér az ülésen, de azért tartottuk, le ne essen :-))))
IC első osztály, fülkés, simán elfértünk, igaz a bébékocsi vázát kerülgethették a törpi utasok, dehát ez van. Ja, vigyázat, külön helyjegy kell a PelenkásTörpöknek is!!!!!! 3 fiatal sráccal utaztunk egy fülkében, nem győztek félrenézni, amikor elkezdtük a szopit :-DDDDDD szegénykéim.

Taxival haza, szerencsére vittem a kulcsaimat, így a kapun bejutottunk és nagyon csendben hátrasunnyogtunk a teraszra, ahol anyukámék éppen mehgitten beszélgettek. . . . nahát, azt az örömöt nem lehet leírni, amikor meglátták a begördülő babakocsit, meg minket :-)))))
Hihetetlen volt, nekem előtte kezem-lábam remegett, annyira izgultam. . . . tudjátok, amikor valakinek ajándékot adtok és várjátok, hogy kibontsa :-))))
Szóval volt öröm a köbön :-))) Apukám egy fél órán keresztül csak egy szót volt képes mondogatni: Lizácskám, drága Lizácskám. . . . sztán meg azt, hogy Adrienn, Te mindigis ilyen hülye voltál, hát mér' nem szóltatok, hogy jöttök??????

A hétvége jól telt, volt nagy kádban együtt fürdés (itthon csak zuhany van), meg nagypapi/nagymami általi pelusozás, meg ilyesmi fincsiségek.

Visszafelé ugyancsak simán telt az út, igaz ki kellett venni bogyeszt a hordozóból, mert az nem tetszett neki, de a kezünkben Rákosig aludt, ott persze eszébe jutott, hogy éhes, szóval ismét vonato villámszopival zártunk.

KIRÁLY VOLT, MINDENKI VÁGJON BELE EKKORA ÚTBA NYUGODTAN !!!!!!!!
Óriási élmény és természetesen nagy kaland.

(Persze szombat reggel pocakbulival ébredtünk, szegény apukám együtt pityergett az unokájávalm de aztán elmulsaztottuk ám és minden szép volt ismét :-))))) )

Na, most megpróbálom visszaolvasni a hétvégét.
ada007

Jóreggelt!

Juc: Fóton vagyunk, ha jötötk, csörrents meg, mert macerás elmagyarázni, merre lakunk Kép

Bogárka: Ez rettenetes. Mondjuk nálunk is ilyen volt az első látogatás, de szerintem az akkori viselkedésem hatott. Illetve utána anyám telefonált nagyon anyósommal, meg a párom, nem tudom, mit tettek, nem mondtak semmit, szóval nem tudom, mi változott. Mindenesetre jobb lett. Kép

Tegnap megérkeztek a bátyámék Finnországból, ahol laknak. Hát nem voltam elragadtatva a látogatásuktól, mindenestre érdekes volt, hogy a tesóm nem merte megfogni az unokahúgát Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Gigi: A gigikukacgalambpontnet visszajött, hogy nincs ilyen cím. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

oxi,meg minden érintett

bocs,gigi83kukacgalambpontnetKép
Vendég

Gigi!
Direkt rossz címet adsz meg, hogy ne zaklassunk, ugye? Kép

Ada!
Ez nagyon jó kis történet volt, éljenek a kalandor mamák és babák! Kép

Bogárka!
Drukkolok, h sikerüljön jól kipihenni magad, és nem csak 1x.

Jucus!
Az volt, de miután anyu odaköltözött, átminösült lakóházzá. De azért a szívünkben továbbra is nyaraló. Kép
neet
neet

Zsanci szívem: küzdjetek és minden jobbra fordul

Neet: irigyirigy a Balatonra, én imáááááááááááádom, de keletiek vagyunk, nincs nyaralónk, meg anyukánk sem a Balcsin Kép

Jucus: egeres sütik, nyammmmm....

Manóka: nem láttunk az Auchanba, de még keresünk olyan székizét

Bogárka, Lenocs: kistestvéres képek nagyon aranyosak, kekeckedő anyósokat meg tessék jól fenékbenillenteni Kép

Jujj, ébredés van.
ada007

Pipocs: örülök a jó hírnek, vigyázz magadra Kép
ada007

Zanza!

Mazsola-ESzti hosszú,de leírom emilbe nekedKép

Neet!

És Balcsin merre?

kiváncsiJuc
20170114224602

Jucus, nem muszáj.Kép

Ada, azért nem vagy semmi a meglepi utazással.Kép

Anyós helyzet nálunk kezd nagyon furcsa lenni. Már lassan több, mint egy hónapja nem látta az unokáját, elötte sem sürün, mikor a kezébe kapta a gyereket, meglepödött, hogy sír. Ezek után remélem nem fog meglepödni, ha Réka sírni fog a kezében.Kép
zanza

Neet: Balcsi, ééééééééén is akarok... elvonási tüneteim vannak. Be is pakoljuk a héten a picit és jól lemegyünk.... bár nekünk sincs senkinek arra, de azért megnézzük a Balcsit...

Zanza: Réka édes lehet, anno én is imádtam állítólag kutyázni, úgyhogy remélem Fanni is ezt fogja tenni.

Bogárka: hát anyóshoz no comment, nem semmi a nő... hogy lehet valaki tényleg ennyire érzelem mentes... gyereket bűntetni szeretet megvonással??? hú az nem jó és akkor még enyhén fogalmaztam...

Ada: örülök, hogy jól sikerült a kirándulás.. és a kiscsaj is ilyen jól viselte, nem semmi. Ügyesek vagytok. Ugye Te vagy? "érobik tréner" mikor szabad elkezdeni tornázni és szaunázni? MÉg csak 17 napja szültem, tudom, még korai lenne, de lassan már mennnék...

Hát én kész vagyok. Gyerekem egy bőőőőőőőőőgőőőőőőőőő masina.... Ilyen szerintem nincs még egy a földön. Állandóan valamiért bömbizik. Annyira édes még olyankor is csak nagyon sajnálom. Aztán reggel már lehet, hogy én sírtam jobban. Egész éjjel fél órákat aludt, azt is úgy, hogy a szívem megszakadt, mintha rémálmai lettek volna..... Aztán reggel kezdődött előröl minden. Sírás, szieszta cicizés, bealvás, lerakás, hiszti.... de már olyan szinten volt, hogy ku..a fáradt... most alszik, hát nem adok neki fél órát.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Na már megint hétfő van Kép. És olyan rossz, hogy a páromnak dolgozni kell és nincs itthon.

Zsanci

Ne szomoríts! Sztem meg tudjátok ti ezt oldani, csak ne veszekedjetek, inkább próbáljátok kitalálni mi a baj és megoldást keresni. Nekem ez a filozófiám, hogy a problémákon nem keseregni kell, meg kiakadni, hanem megoldást kell rájuk találni. Szóval ezt szoktam magamnak mondogatni és általában használ. Kép Meg ne röhögjetek, de sokszor az lendít át dolgokon, hogy eszembe jut, hogy egyszer meg fogok halni és ki tudja mikor, szóval gyorsan meg kell oldani a problémákat és tovább élvezni az életet, mert ki tudja meddig tart, meg egyszer vége lesz és minden pillanat számít. Kép

Bogárka

Bendinek is volt csipás a szeme, a kórházban adták azt a sósoldatot, aztán itthon én is anyatejet csöpögtettem, de attól csak ideig-óráig múlt el, utána visszajött, aztán a dokinő írt fel egy szemcseppet, amitől 1 nap alatt úgy elmúlt, mintha nem is lett volna. Kép

Nekünk is Tefal digitális mérlegünk van és én meg vagyok vele elégedve. Mondjuk én nem mértem szinte sosem a szopikat, mert macerás, meg mindig elfelejtettem szopi előtt megmérni és közben jutott eszembe, hogy kellett volna ahhoz, hogy tudjam mennyit szopik. Szóval naponta egyszer mérjük és így tök jó, meg azért egyszer kétszer lemértem az elején a szopikat és nekem akkor is jónak tűnt.

Na megyek, mert Bendi felébredt a fél órás alvásból...miért nem alszik ez a gyerek többet napközben???

ruz
ruzicsky

Sziasztok !
Manoka tényleg átmentem kissé read-onlyba , néha még abba se ...és annyit irtok hogy csak kapkodom a fejem ! Kép
Igen akkor tudom melyik , köszi ! ( pihenőszék ) , de elvileg az is csak 9 kilóig jó , ugye ? Na mindegy szerintem már megleszünk nélküle . Áron 6,5 kiló már . Tiszta hurka Kép ( Az albumot egyébként frissítem : https://www.babanet.hu/album/main.php?album=5436, te is szoktad ? )
Ada ! Örülök hogy jól éreztétek magatokat !
Mi még csak kisebb " utakat "
vállalunk be , pl.. hétvégén Apukáméknál voltunk , igaz Bp. csak a világ vége ( innenKép). Ott jól viselte , csak túl sokat volt fent mintha a túl sok inger nem tenne jót neki , estére nyügős lett .

Gigi ! Mi az amiről mindenki érdeklődik ? Az elejéről lemaradtam Kép De nem akarok tudatlan maradni ! Kép

Bogárka ! Anyós Kép

Johanna ! Nem lehet hogy a pocakja ?

Kép
Kép
greenolive

Nekünk is Tefal van , úgy működik , ha a gyerek feje pontosan ugyanott van és ugyanabban az írányba forul , egyébként ( nekem ) hülyeségeket mér !

Kép
Kép
greenolive

szia Pipocska!

Megírnád, hogy hol vettétek ezt az orrszívó porszívót, amit porszívóra lehet csatlakoztatni?
Köszi:

Cicabo
13

Kép
cicabo

Hú Csajok!

Vettem alma-banán-ananász túró Mildibé desszertet és nyammm, nagyon finom és nincs benne sem cukker, sem tartósítószer!!!!!
Hú, micsoda kánaán lesz itt, ha megkezdjük a hozzátáplálást...igaz az csak novemberben lesz....még odébb van.

Etetés, aztán dokinéni.
Csóka
Green: gyere többet
ada007

Johi: leírás alapján ez biza pocak.

Lányok: nekünk nincs mérlegünk, a dokinéni ősrégijével pedig én is meg vagyok elégedve Kép
ada007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: