Szia Boncsi,
most hol laktok? En elvileg most Pesten (ha hazamegyunk), de en is Pest melle szeretnek menni valahova, mindenesetre nem a belvarosba.
A ferjem nem amerikai, hanem marokkoi, hazajonne velem, de elvileg nem maradnank othhon, csak egy idore, mig jobbat ki nem talalunk...aztan ki tudja, szerintem ugyis ottragadnank.
A gyurut havonta kell cserelni, harom hetig van bent aztan egy het szunet, ugy mint a gyogyszernel, es ez is hormonalapu (ugyhogy tok mindegy hol van a gyuru csak bent valahol, ha kiesik valami veletlen folytan csak megmosod es visszeteszed). A tapaszt hetente kell cserelni, ugyanugy harom hetig aztan egy het szunet, de a gyurunek kisebb a hormontartalma. Vegulis attol fugg neked melyik kenyelmesebb, es a lenyeg, hogy sokkal nehezebb elfelejteni, mint a napi gyogyszert. Szerintem ha igy a boron keresztul szivodik fel, akkor nem megy at a majon, ugyhogy lehet jo lenne neked, viszont a hugom azt mondta otthon meg nem aruljak a tapaszt, ugyhogy akkor azt a doki se irja fel...vagy nem tudom.
Ha esetleg meg szeretnel gyereket, akkor spiralt szerintem nem ajanlott hasznalni.
Eniko