Nagia,
ahogy nézem, a lányok már mindent megválaszoltak, én sem tudok hozzátenni semmit. Egyébként én nem vagyok valami tejguru, csak a leányom sok mindenre megtanított - ja meg persze itt a lányok is (akkor még elég gyakran járt itt Pele = Schneiderné Diószegi Eszter, és néha Iboly = Rózsa Ibolya). Amúgy a kérdéseiddel semmi baj nincs, akkor lenne, ha nem tennéd fel őket, csak rágnád magadban, ami aggaszt... Amúgy anno az én egyik intelligens kérdésem a következőképpen hangzott: "Miért nem eszi meg ez a gyerek az adagját???"
Eggen, Zeze is vmi hasonlót szokott produkálni esténként - mivel Cicó ilyet sosem tett (vsz. sosem ette agyon magát, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor bukott életében), én is csak tippelek: pocak már tele, van benne levegő is, de ha ki is jön a felesleg, éhesnek már akkor sem éhes, viszont álmos (legalábbis Zeze), cicin szeretne elaludni, de abból meg jön a tej...és már nyelni is rest
Eszter,
ha nagyon aggódsz, keresd meg itt a Bneten Afonyát. Van neki egy külön topikja, az Afonya Réka babája az Ismerjük meg egymástban. Anno én "A "normális" gyarapodás" topikban futottam bele, ahol akkoriban többen összejöttünk, és kórusban szidtuk azokat, akik szerint a gyerekeink nem jól híznak
Az ő leánya is meglehetősen lassan gyarapodó gyermek volt, és ha jól emlékszem, most a kisfia is hasonló típus. Biztosan tud mondani valami megnyugtatót. Ja hogy én is írjak valami konkrétat: a lányomnak semmi nem kellett, ami nem ciciből jött (igaz, a cicis kaja se nagyon), tehát hiába próbálkoztam a legínségesebb időkben lefejt tejjel, szépen köpte kifele. Aztán mondhattam: én megpróbáltam, látjátok, nem kell neki... Yoan,
hát, ha le akarod beszélni...
Érdekes, Cicó elég szépen abbahagyta, de ő sosem volt nagyon lelkes cicifan
Kíváncsi vagyok majd a fiamra, hogy lesz ezzel - egyelőre sokkal lelkesebb, mint a nővére
Amúgy front van, vagy mi, Zeze tiszta zizi ma, éjjel kétóránként öt perc erejéig rángatott, ma nem alszik rendesen, egész nap cicin lógna, pedig nem sokat szopizik, csak alszik rajta - ő nem ilyen szokott lenni...én meg fejek utána, hogy be ne durranjak...
Üdv
Kriszi