A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok Lanyok!
Nagyon, nagyon koszonjuk a gratulakat! Kép (Dandy! Neked pedig,hogy beirtad a hirt! Kép )
Velunk minden ok, egy gombaporkoltes/hafajos ejszakan kivul eddig minden tenyleg igazan jol alakult! Szulestortenetet leirtam a korhazak/Szt.Imre szuleszet topikba ha valaki raer olvasgatni. Kepeket pedig itt talaltok: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=5625
Szep napot mindenkinek! Kép
Norka es a ket kis rosszcsont
norkini

Hahó,
Norka,
most írtam neked mélt is, de azóta megnéztem Pannit, bűbáj bébi Kép Nagyon szépek vagytok mind a ketten a fotókon, igazán jól áll neked a szülés Kép
Csak így tovább,
üdv
Kriszi
kriszi

Sziasztok!
Megigértem,hogy gyakran jövök, de aztán a gyerkőcök betegsége közbeszólt.Mire este lehetőségem lett volna írni, már szinte
állva elaludtam.
A fiamnak valószínű skarlátja volt.A doki szerint olyan volt a tünete, aztán meg hallottam, hogy valamelyik oviban volt is több gyereknek.Mi a Magyar L.utiba járunk.
Hurrá!Úgy néz ki, hogy a Réka lányomnak talán végre kibújt a fölső foga is.3 hónapja szenvedünk vele.Ma voltunk a nagyszülőknél, és Réka eljátszotta a "rám ne merjetek nézni, meg ne merjetek fogni,CSAK ANYA" monológot.Nem is akadtak ki nagyon!De nem tehetek róla, nagyon anyás lett mostanában.Amúgy nagy huncut.Íme:
Kép

NORKA! NAGYON SZÉPEK VAGYTOK! NAGY GRATULA!!
sildiko

Sziasztok!
Nem tud valaki eladó pelenkázós kiságyat olcsón?Mert úgy volt hogy kapok eggyet,de időközben azt lefújták,mert másnak adták.Vagy ha tudtok olyan bababoltot,ahol lehet kapni,kérlek írjátok meg.Előre is köszi.Sziasztok!
Móni

cerka

Sziasztok

Gyors segítséget kérnék, az egyik ismerősömnek a 2 éves kislánya mellé kellene heti 2 alkalommal 1,5-2 órára du. babysitter.Már hétfőtől azaz 06.06-tól. Ha tudtok megbízható, leinformálható babysittert megköszönném.
És hogy mennyiért vállalná.
Köszi Szilvi
Kuschel

Ha tudtok valakit aki sziámi /fóka/ cicust keres azt is megköszönném TK-s oltva , féregtelenítve 12 hetes, kettő kandúrkám van még.A gyerekeim imádják őket!
SzilviKép
Kuschel

szia szilvi!
nagyon édi macsekok mennyit kérsz értük?
bim_bam

Szia

20 ezer Ft-ot , vasárnap viszem őket a vásárba, ha olyan lesz az idő.
Nem csak édesek, hanem nagyon okosak , játékosak , aki ismeri egy kicsit is ezt a fajtát tudja, hogy nagyon különleges jelleműk van .
Az én gyerekeim nyúzzák őket , de szó szerint és még csak oda se kapnak.Mindent megengednek, a kislányom beleteszi őket a játékbabakocsiba és ide-oda tologatja.
Szeretnék nekik jó gazdit találni.A többieknek sikerűlt nagyon jó , szerető gazdikat találnom.

Nem tud senki babysittert???
Szilvi
Kuschel

Szilvi! engem érdekelne mert Ricsi imádja a cicákat de az apja meg útálja őket, megpróbálkozom rábeszélni nekem nagyon tetszenek.Igaz vasárnap még nem lesz pénzem az tuti de lehet kinézünk ha jó idő lesz.

babysitter fronton teljesen tájékozatlan vagyok de ma megyek mikróból korrepetálásra lesz ott egy csomó egyetemista hátha tudnak valakit.
puszi Csilla
bim_bam

Szia Csilla

Nagyon köszönöm , ha hallasz valamit babysitter kérdésben.
Macsi ügyben beszéljétek meg , ha tudom , hogy biztosra kell nektek akkor előleg ellenében tartom addig neked amig lesz manid.
Ha nem kell akkor úgy néz ki, hogy egy Osztrák csaj elviszi őket, mert kint egy ilyen cicáért 350-450 Eurót kérnek.
De elöbb döntsetek ....ok?
Köszi várom válaszod
Privit is írhatsz , bár úgy néz ki teljesen leült a Pécsi topik, én is sokszor benéztem de láttam , hogy nincs fejlemény ezért én sem írtam...
Szióka
Szilvi
Kuschel

Szia Pocok írtam privit, képekkel.Gyönyörűek a gyermekeid...gratula!!!

Szió Szilvi
Kuschel

Sziasztok!
Hú pár napig nem néztem be,és egyből írtatok egy páran.Az utóbbi napok elég zűrösek voltak,és azok is lesznek még a jövő héten,be kell feküdnöm a megyeibe,és a dokim azt mondta,mivel tuti csaszival fogok szülni,már a jövő héten megcsinálják a műtétet,nem kell kivárnom a végét.Bár már csak 2 hét lenne vissza.Tegnapelött kiszedték a fiam manduláját,tegnap reggel hoztuk haza,szerencsére jól van,csak még nehezen nyel.Ráadásul épp hogy eljutottam nst-re,már ott szólt a telefonom,hogy a nagylányomat el kell vinni a sebészeti ügyeletre,mert egy rozsdás drótkerítés felszakította a lábát,elég csúnya volt,és nagyon sírt is.De szerencsére nem kellett összevarrni,bár nemsok hiányzott.Röviden ennyi.
Sajnálom hogy már csak ilyen kevesen és ritkán írtok be,pedig nagyon jó kis topik volt ez nem is olyan rég Kép .
Ugyhogy legközelebb valószinű csak miután hazajöttünk a kórházból akkor fogok jönni.
Mindenkinek jó hétvégét,sziasztok.
Móni

cerka

Sziasztok!

Cerka: Jobbulást a csemetéknek!
Neked meg minden jót és kitartást! Mindjárt itt lesz a bébi a kezedben! Sok tejcsit kívánok neki!

Én is sajnálom, hogy kihalóban a topik!Kép

Kriszi!! Még 2 az 1 -ben??

Dandy
dandy

Kriszi!

Most látom a szopis topikban, hogy meg van az öcskös! Gratula! Sok tejcsit kívánok! A feszülés miatt nem aggódj, nekem csak addig volt, míg belövelt a tej, és a sárgaság miatt 1 napig az aluszékony csemete nem szívta ki rendesen.

Dandy
dandy

Sziasztok!
Köszi Dandy,én is nagyon bízok benne hogy sok tejcsim lessz,mert eddig eggyiket se tudtam szoptatni,mert vagy túl tudatlan voltam,vagy belázasodtam Kép .De remélem most sikerülni fog.

Milyen esős idő van,pedig én még le szerettem volna meni a vásárba,hát nemtudom érdemes-e.

Sziasztok!
Móni

cerka

Szia Cerka!

Az elsőt én se tudtam szoptatni, a 2. még mindig szopik. Kép

Én is gondoltam, hogy lemegyek a vásárba, ha már a Vidámparkot keresztül húzta az idő, de az eső miatt vásár se lett, hanem vásárlás.Kép
Anyám volt vásárban, be is vásárolt rendesen.Kép)

Dandy
dandy

Szia Dandy!
Én se tudtam lemenni a vásárba,pedig még egy csomó dolgot nem vettem még meg a kórházba,és holnapután megyek.Apának ell kellett mennie megnézni valami melót,utána itthon volt fél órát,és már el is ment dolgozni este 10-ig. Kép(
Holnap de nekem van még egy csomó elintéznivalóm,du meg megint megy melózni.Ugyhogy nemsokat lessz eggyütt a család mielött befekszem.
Valahogy a kedvem is rossz ebben az időben Kép .
Szia!
Móni

cerka

Szia CErka!

Hát ennyi dolog, meg ilyen idő miatt nem is csoda, ha nincs jó kedved.

Mi du. voltunk a városban, meghallgattuk a bányászzenekart a Színház téren, és ha már ott voltunk pancsiztunk a szökőkútban.Kép
És hallgattunk egy kis sramlizenét is a Széchenyi téren egy osztrák együttes jóvoltából. Persze a Mc-it se hagyhattuk ki.Kép)

Andi
dandy

sziasztok!
Kushel bocsi hogy csak most válaszolok de otthon nincs net, sajnos apa hajthatatlan még a márkás macsek sem jöhetKép
Cerka! nagyon drukkolok neked Kép Nem semmi hogy mindíg történik valami nálatok bár ahol ennyi gyerkőc vaKép
Dandy! mit nekünk a rossz idő du. kimentünk a vidámparkba. Elszomorítóan lepukkant de a srácok élvezték. Ricsike batman Barbus meg kiscica ábrázattal járt kelt.Vonatoztunk is annyira élvezték, ragyogó szemekkel csodaként élték meg.
Én meg azt hogy este fél nyplckor mind a kettő nyikkanás nélkül aludt elKép)
Ja azt még nem is mondtam hogy Ricsi motorostó leesett a teraszról épp felfele igyekezett és lhorzsolta a bal arcáról a bőrt és persze szerzett egy nagy púpot is a homlokára amit alig tudtam visszanyomni, és én eközben tőle 3 lépésre szedegettema fáról a cseresznyét Barbikának.

Beatrix nagyon ari a három kispuncisKép, és végre rajta van az összes csimota a profilképeden.
Mindenkinek balesetmentes nyarat kívánok, a vizsgaidőszak után jövök, ez a félév nekem nagyon nem jön össze eddíg semmi sem sikerült, de nem is csoda ki vagyok mint a bili füle nincs időm tanulni, ill. ami az előző félévben ment hogy este-éjjel fenntmaradok , az most kilőve mert 10kor már elealszom.Kép
bim_bam

Sziasztok

Csilla

Semmi gond , vasárnap elvitték az utolsó kettőt is.!
Húúú nagyon sajnálom ami a kisfiaddal történt, ilyenkor olyan tehetetlen az ember nálunk is volt már hasonló baleset még anno a nagyobbik lánynál.
De nem lehetünk mindig a sarkukban .
Remélem már kicsit jobban van és az ilyedelem nagyobb volt mint a sérűlés!
Én tuti nem tudnék a lányaim mellett tanulni, mert tudom milyenek, mennyire igénylik, hogy foglalkozzak velük.
Most is egész nap kint vagyunk a kertbe, de lassan itt a suli szünet és kiköltözünk, úgy hogy én sem leszek egész nyáron néha biztos be-be nézek...de élvezzük a panelos szomszédok mentességét.

Pocok

Átküldtem mégegyszer!!Remélem megkapod.

Cerka / Dandy

Ez olyan érdekes mert én sem tudtam szoptatni az első lányomat 8 hónapon keresztűl fejtem, és megfogadtam akkor, hogy ha valaha mégegyszer babám lesz mindent megteszek azért, hogy szoptatni tudjam, sokat olvastam a jó technika után, és bejött a kisebbik 27 hónapos koráig szopott és azt is azért hagytuk abba mert a nőgyógyász kiakadt, amikor a tablettát akartam felíratni, hogy ekkora gyerek már minek szopik, azonnal abbahagyni!!!
Két nap szenvedés után a kisebbik is megértette , hogy vége . Velem volt a dokinál, és szerintem ő rá is nagyon hatottak a Dr. bácsi erélyes szavai.

No hosszúra sikeredtem bocsi...
Szilvi
Kuschel

Sziasztok!
Ez az uti estém itthon,és mást se csinálok,mint pakolok,takarítok,és még vasalnom kell.Nagyon nem várom a holnapot,nem szeretnék befeküdni,de muszály.Szoritsatok nekem,hogy a héten meglegyen ez a babóca,végül is addigra 39 hetes leszek.A legjobban a gyerekek miatt nem szeretnék sokáig bent lenni,hogy fognak velük bírni nélkülem Kép .
Na mentem,mert még sok a dolgom.
Sziasztok!

cerka

Sziasztok!

Cerka: pihenj kicsit a kórházban, ha hagynak. Biztos elbírnak a gyerekekkel nélküled is. Persze az anya hiánya nem pótolható. Szorítunk, hogy meg legyen a héten a babóca.

Bimbam: én már rég hallottam, hogy nagyon lepukkant a vidámpark. Ezért is akartam volna most menni, amikor ingyenes. Nem mertem ilyen időben bevállalni, hogy felmenjünk. Mi fél nyolc után értünk haza, így a szokásos időben volt alvás. Sajnálom a fiadat, de tényleg nem lehet őket mindentől megvédeni.

Kushel: én csak 6 hétig szoptattam, +4 hétig fejtem, aztán elapadt. Már tudom, hogy sok rossz tanácsot fogadtam meg akkoriban, és a pszichés tényezők is hozzájárultak.
Hát igen ebben a korban már nem valószínű, hogy a tejcsi miatt szopiznak még, inkább az anyához való közelség miatt, meg a cumizás kedvéért.

A tanulás nem is egyszerű gyerekek mellett. Sok-sok segítség kell hozzá, vagy kitartás az éjszakázáshoz. Azt hiszem egy ideig ez lesz az utolsó sulim, a férjem nem nagyon tolerálja a dolgot, pedig a nagyik sokat segítenek.
Most megpróbálom majd magam rászedni, interneten keresztül angolt tanulni. Az egyedül tanuláshoz eddig nem volt kitartásom.Kép (van egy ingyenes oldal kismamáknak)

Dandy
dandy

Dandy ez az ingyenes oldal kismamáknak hm mit takar a kismama kategória?
Igen főleg mnálunk is az a gond hogy mikor elkezdtem a sulit és apával megbeszéltük hogy csináljam vagy ne nagyon mondta hogy hú perzse okos vagy te meg tudod csinálni majd segítek bla bla bla... aztán most hogy már egy éve állandóan kimerült vagyok nincs időm semmire rá meg pláne elkezdett lázadozni.
Ricsi már rég túlvan a dolgon ezt nézegeti e tükörben hogy alig látszik a bibije, erre tegnap az oviból(rövidgatyós napok) lehorzsolt térddel sántikált haza.
na tényleg csak olvasni jövök mert megin hosszú lettem Kép
puszi Csilla
bim_bam

Bimbam: szerintem otthon ülő kisgyerekesekre gondoltak, de nem tudom, hogy mennyire tudják ellenőrizni, hogy ki kicsoda, mert semmilyen adatot nem kérnek a regisztrálásnál.

Dandy
dandy

Sziasztok! Úgy jártam, mint Cerka, amikor benézegettem ide, csak pangás, most meg győzöm visszaolvasni.Sajna nekünk is mozgalmasak voltak a napjaink, főleg a sok betegség miatt.A kislányom mindent elkapott a bátyustól.De vége az ovinak és talán most már majd a jó idő is megjön és akkor miénk a nyár!!!!A nagyon nagy meleget sem szeretem, de ez már túlzás.(Sajnos mi örülünk a hűvösebb időnek nyáron, mert akkor nyugisabb Orfű.Bocs!MI nem ebből élünk)

Cerka túlvan már?

Mindenkinek melegebb napokat! il.
sildiko

Sziasztok

csak azért irok mert a CErka megszült kisfia van zsolti és 3330gr és 49 cm !!!!!!!!!!!
gabi32

Cerkának nagy gratula!!!!!!!!!!!4
bim_bam

Sziasztok!

Mi is élünk,megvagyunk.A bölcsit nyuzzuk rendesen,szerencsére háromhavonta betegek egy hétig a csajok!Eddig is olvastam az irásokat,bár ha visszanéztek a kihalt topicban is én voltam az utolso hozzászolo.Nem volt lelkieröm írni eddig,ezt írjátok a lustaságom számlájára.

Cerkának oriási gratula,és sok boldogságot az oriási igazi nagycsaládhoz!!!!!!!!!!Kép

Bea

Kép
beatrix2

SziasztoK!

Cerka: gratulálok az újszülötthöz!Kép

Bea: hogy csinálod, hogy csak 3 havonta betegek a lányok?

Dandy
dandy

Cerkának én is nagy gratulát küldök!!!!!!!!!!!

Bea nekem is mond el a titkot! A Réka lányom február óta nem szopik és az ovis bátyjától mindent elkapott.Így ez a tavasz(vagy már ősz van??)betegen telt, hol az egyik, hol a másik, hol mindkettő.
sildiko

Ildikó: az én fiam még mindig szopik 21 hónaposan, mégis mindent elkapott az ovis nővérétől.Kép
dandy

Sziasztok!
Köszönjük a sok gratulát,jól estek nagyon.Tegnap jöttünk haza a kórházból,és egy kicsit hosszu volt az első éjszaka itthon.Vagy lehet nekem tünt annak,mert tegnap nemigazán tudtam pihenni,és amikor a pici felébredd este 11kor,már igencsak fáradt voltam,és ő el sem aludt 1 óráig.De amúgy jól vagyunk,van sok-sok tejcsi,a pici is nagyon jól szopik,csak el-el alszik közben.De nagyon aranyos,és a tesóknak is nagyon tetszik.Na majd még jövök,kihasználom az itthoni csendet,mert apáék lementek a játszóra Kép ,sziasztok majd még jövök.
Móni

cerka

Cerka!
Üdv.újra otthoni környezetben!
Növezd szépen a gyerkőcöt, szép szál legény legyen belőle!

Dandy!
Akkor már nem tudom mire fogni, hogy miért ilyen sokat beteg.Azt gondoltam a szopi megvédi kicsit.Nem lehet , hogy ennyi idősen már nincs meg a tejcsiben az a védelem?0,5 éves korig szerintem tuti olyan összetételű ami ellenállóvá teszi őket.De ez csak magánvélemény tudás nincs mögötte!
sildiko

Ildi: a magánvény ellenére igazad lehetKép), az okosok is ezt mondták volna valószínűleg.Kép)
dandy

Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak így bejöttem, de
egy nagyon fontos felmérést végzek a Szoptatásért Magyar Egyesület megbízásából, az anyatejet helyettesítő termékek marketingjét szabályozó WHO-kódex betartásának magyarországi helyzetéről.
Lenne egy pár kérdésem a 6 hónapnál fiatalabb babák anyukáihoz:
-a csecsemő életkora?
-táplálja-e csecsemőjét valamilyen gyári élelmiszerrel?
-ha igen, milyen márkájú tápszert, teát, tejpépet, gabonakészítményt vagy egyéb élelmiszert használ, és miért?
-miért?:-A: az orvos javasolta B:a védőnő javasolta C: a dietetikus javasolta D: más egészségügyi dolgozó javasolta E: saját, előző gyermekével szerzett tapasztalata alapján F: reklám alapján választotta G: rokon vagy barát javasolta H: egyéb:....
- kapott-e ingyenes mintát csecsemőélelmiszert (és cumit?) gyártó cégtől? (Nestlé, Milupa, Hipp, Kecskeméti, Humana, Mildi, Avent, Chicco, Mam stb.)
-hol?:A: egészségügyi intézményben B: gyógyszertárban C: otthon D: üzletben E: postai úton F: egyéb:...
-ki adta?: A: a cég üzletkötője B: egészségügyi dolgozó C: egyéb:...
- kapott-e bármiféle tájékoztató vagy reklámfüzetet, ajándékot?
- ajándékfajta: A: cumi- cumisüveg B: előke C: pelenka D: játék E: dísztárgy F: pelenka és cumisüveg együtt G: ajándékcsomag H: egyéb:...

Bármit amit kaptatok szülésnél, vásárlásnál, postán, bárhol, kérlek írjátok meg nekem, azt is amiben nem vagytok biztosak, hogy ide tartozik.
Melyik kórházban született a baba?

Köszönöm, hogy ídőt szakítottatok rám és elolvastátok.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Sziasztok, Petra
anyatigris2

A válaszokat erre a címre küldjétek: munkacsi.petra@freemail.hu
anyatigris2

Most végre tudok megint írni, eddig nem akart bejönni ez az oldal.
Kicsit zűrös volt az elmúlt napunk, de túléltük.Voltunk a gyerekórházba a fülészeten, hát szabi miatt csak 1 doki volt és rengeteg gyerek.Mindegyik nyügi stb.Sajnos Rékának kicsit gyulladt mindkét füle, így megint antibigyót kell szednie.
Dandy!
Nem probléma ilyen sokáig a szoptatás.Mármint ha elmentek valahová, tehát nem teher? CSak mert máshol olvastam , hogy többen panaszkodtak erre.Én kitűztem magamnak, hogy min 9 hónapig szeretnék szoptatni, de az én öntudatos kislányom 8 hó után egyszerűen elválasztotta magát.Napközben egyáltalán nem fogadta el, csak éjszaka, de azt meg 8 hótól átalussza.Bár mostanában megint nem alszik végig, de már lekésett!!!
sildiko

Ildikó: nem vagyok egy "természetanya" típus, de szerencsére nincs gond avval, hogyha elmegyünk valahová, ugyanis, ha nem vagyunk otthon általában nem igényli. Ha mégis, akkor meg már meg lehet vele beszélni, hogy majd otthon.
Általában egyébként is ébredéskor, meg lefekvés előtt kéri.
dandy

Szia Dandy!
Jól elbeszélgetünk , biztos a többiek élvezik a jó időt.Ez már egy kicsit túlzás is, de amikor meg hideg volt májusban , akkor meg az volt a baj.Szóval nyár van, hurrá!!!A Réka kezd javulni, ma is "csak" 4 kor kelt fel, szomjas volt.Sikeresen visszaaludt.Sosem értettem azokat akik mondták, hogy a gyerek éjjel is iszik.A nagyfiammal ilyen dolgok nem voltak.A férjem szerint csak szoktatás kérdése, hát most ő is látja, hogy nem úgy van az.Próbáltuk,hogy nem mentem át hozzá,nem kapott inni, de nem hagyta abba a sírást,és annyira felpörgette magát, hogy amikor végre átmentem fél óra után, nem tudott visszaaludni.Így az egész éjjelünk oda lett.Akkor már inkább felkelek arra az 5 percre, én is simán vissza tudok aludni.Így ma is fél 8-ig aludt.
Na nem untatlak továbbm éljen a nyár!<!--attachment: vir_g-235661.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*78.6**vir%e1g%2ebmp --><center><pre>
Kép
virág.bmp (78.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
sildiko

Sziasztok!
Már két hetesek vagyunk,és lehet azt mondani,hogy elég jó baba a kisfiam,bár vannak olyan órái amikor csak sír,vagy csak ébren van 2-3 órát,de ez napjában csak egyszer fordul elő.Az éjszakákat is elég jól viseljük,épp csak eszik,és már alszik is vissza.És már pár napja lemegyünk sétálni a nagyokkal,bár ők igencsak morcik mikor fel kell jönni,mert a kistesó éhes!De elég megértőek,és türelmesek vele szemben.Rosszabbra számítottam.
Nektek hogy telik a szünidő,esetleg a nyár?Mentek valahova nyaralni?
Sziasztok!
Móni

cerka

Moni!

Jo volt találkozni,és beszélgetni veled!
A pici csudaszép.és a nagyok is aranyosak.A nagylányod azéert fogott meg,mert hasonlít az én nagylányomra(mármint 8 éves korában),a fiad kis cserfes.A kislánnyal nem beszéltem,de ö is ari!
Majd egyszer-kétszer még bizti összefutunk!

Bea

Kép
beatrix2

Szia Bea!
Én is örülök hogy találkoztunk,holnap megyek arra felétek,megyünk tanácsadásra a Dóberhez.
Neked meg kitartás apa nélkül egy hétig.Amúgy sokszor szokott elmenni így melózni?Hú szerintem én nem bírnám,pedig volt már egykétszer hogy elment,és nagyon rossz volt.
Na megyek pihizek egy kicsit.Én is remélem hogy még összefutunk.
Szia

cerka

Sziasztok!

Cerka: nálunk szokott helyettesíteni a Dóber dr-nő.Kép Gondolom akkor a mienk meg nálatok.

Dandy
dandy

Szia Dandy!
Nem tudom ki szokott helyettesíteni,mert nemrég jöttünk át ehhez a dokinőhöz.Miért hogy hívják a ti dokinőtöket,és hol rendel?Jó tudni h kihez kell menni,ha nincs a mienk,és milyen amúgy?
Móni

cerka

Szia Cerka!

Dr. Tóth Zsuzsa, Kertváros u.-i Rendelő, jó diagnoszta.

DAndy
dandy

Szia Dandy!

Köszi szépen,megjegyzem hátha szükség lesz rá.

Móni

cerka

Itt nézhetitek meg a kicsi fiam képét:
https://www.babanet.hu/album/albumimages/1834/141753.jpg

Móni

cerka

Dandy!

Igen,ö szokott itt helyetesíteni sajnosKép

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Bea!
Melyik dokira mondod hogy sajnos,és miért,ha megkérdezhetem?

Voltunk tanácsadáson,és 2 hét alatt nőtt a picim 3,5 cm-t,és 660 g-ot.Lassan 4 kiló lessz.
Tegnap nagyon nyűgi napunk volt,délután kb. fél 6-tól este fél10-ig csak sírt,és én meg nemtudtam mi lehet a baja,aztán nagynehezen elaludt,de még utána 3x felkelt.Nagyon rossz volt hogy nem tudtam sehogy megvígasztalni.

Móni

cerka

Sziasztok!

Cerka: nagyon helyes kis pasi, a kicsi fiad.

Bea: miért, mi a baj vele?

DAndy
dandy

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: