Sziasztok!
Cerka: pihenj kicsit a kórházban, ha hagynak. Biztos elbírnak a gyerekekkel nélküled is. Persze az anya hiánya nem pótolható. Szorítunk, hogy meg legyen a héten a babóca.
Bimbam: én már rég hallottam, hogy nagyon lepukkant a vidámpark. Ezért is akartam volna most menni, amikor ingyenes. Nem mertem ilyen időben bevállalni, hogy felmenjünk. Mi fél nyolc után értünk haza, így a szokásos időben volt alvás. Sajnálom a fiadat, de tényleg nem lehet őket mindentől megvédeni.
Kushel: én csak 6 hétig szoptattam, +4 hétig fejtem, aztán elapadt. Már tudom, hogy sok rossz tanácsot fogadtam meg akkoriban, és a pszichés tényezők is hozzájárultak.
Hát igen ebben a korban már nem valószínű, hogy a tejcsi miatt szopiznak még, inkább az anyához való közelség miatt, meg a cumizás kedvéért.
A tanulás nem is egyszerű gyerekek mellett. Sok-sok segítség kell hozzá, vagy kitartás az éjszakázáshoz. Azt hiszem egy ideig ez lesz az utolsó sulim, a férjem nem nagyon tolerálja a dolgot, pedig a nagyik sokat segítenek.
Most megpróbálom majd magam rászedni, interneten keresztül angolt tanulni. Az egyedül tanuláshoz eddig nem volt kitartásom.

(van egy ingyenes oldal kismamáknak)
Dandy