A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok,

Ki sem látok a szememből a fáradtságtól, de gondoltam beköszönök és megnézem mi történik itt.. :-))

Bogárak nagy nagy gratula Donihoz és a gyors szüléshez. Ügyes vagy és még vágásod sincs, ez külön jó.

Mi jól vagyunk, csak fáradtak. Fanni még rendszertelenül szopizik igy egy kicsit kimerít. Ki hogyan szoktatta "fegyelemre"? én hagyom sírni egy ideig, de megszakad a szívem, amikor már több mint fél órája keresi a cicit? lehet, hgoy nem elég a tejem? hú ebbe bele sem merek gondolni. :-((
Azért néha alszik nagoyn nagyokat is, de 3 óra fölé azért nem szokta vinni a mennyiséget. Éjszakákon különösen szeret enni. Meg szerintem fáj a pocakja is? azzal mit lehet tenni?

Meg aztán nagyon elrontom, ha nem minden alvás a saját ágyában van? Mennyit szabad kézben tartani a csöppséget, mert imádjuk Õt és jó is ha ott van, csak nehogy aztán ott ragadjon a karunkban 40 éves koráig....

Voltunk nagyokat sétálni, remélem nem gond, hogy ilyen korán, de annyira élvezi és ott nagyon jókat alszik.

Most ennyi, mert ébredezik és elő kell készülni a pelenkázáshoz, még nem megy nagyon flottul a dolog, de alakul. Mennyire jó és nehéz maminak lenni.

Johanna1975

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Esténként gyorsolvasással olvasgatlak ám Titeket, csak írni nincs időm!:-)

Bogárkának nagy-nagy gratula! Hasonlít a szüléstörténetünk, vagyis engem emlékeztet az enyémre!

Johanna!

A baba akkor is a cicit keresi, ha nem éhes, csak mondjuk fáj a hasa vagy álmos és nem tud elaludni, mert a szopi megnyugtatja Õt! A lényeg, hogy tarts 2 órás szüneteket minimum a szoptatások között és akkor nem fog a gyakori szopi miatt fájni a hasa!
Meg tudod nekem írni a címedet mélben? Valamikor beugranék a CD-kkel! Nem zavarok, csak beadom Õket! A látogatás még korai, de később bepótolom!:-)

Ada!

Szerintem fontos, hogy elő legyen készítve a babának a terep a szüleidnél! Például, ha kiságy van, az be legyen állítva, meglegyen a helye, hogy rögtön bele tudjátok tenni a hosszú út után! Csak, hogy ne kezdjetek el kapkodni, mert az kellemetlen szitut is teremthet, de Te ismered a családodat! Egyébként nem hangzott rosszul a meglepi, de kicsit mégis elő kell készíteni, szerintem is! Ugye azért nem vettem el a kedved?:-)

Jucus!

Láttalak ma dedekkel a kocsiból! Épp hoztak haza minket nagynénémék! Ma nyaraltunk egy kicsit kertes háznál!:-)

Puszi
Ildi
ildi76

RUZI!
taliról infot írnál egy megtért nyaralónak? neet kukac freemail pont hu. (Ezt pl itt tanultam, hogy így adjam meg a címem, szpemek ellen...)
Semmit nem ígérek, de ha úgy alakul, nehogymá azért ne menjünk, mert ne tudom a paramétereket. Köszi!

Eszti újdonsága az oldalt vagy hason alvás, zabálnivaló, a fogacskája meg csak érzödik, de alig látszik még. Kép

Visszaolvastam az elmúlt hetet, szerintem ez is megér egy gratulációt, jóvan, nem szültem, meg nem diplomáztam, de visszaolvastam egy hetet! Kép
neet
neet

Neet!

Fogacskához gratula Esztinek!Kép

Oxi!

Remélem nincs nagy gond nőgyógyászatilag!Kép
Úgy Timi 3-4 hónapos koráig én is toltam-húztam, ahogy csak tudtam a látogatást. Nem örültem a rokonságnak, legszívesebben mindenkit kitiltottam volna. Még az is zavart, ha közel hajoltak hozzá, hátmég, ha fel akarták venni! Ezzel Timi 4 hós koráig senki nem is mert próbálkozni, biztos látták rajtam, hogy nem éri meg a kísérletet a kérdés. Szóval meg tudlak érteni.

Johanna!

Még az jutott eszembe, hogy ha nagyon meleg a lakás, akkor ebben a kánikulában lehet, hogy tényleg szomjas a ded! Timi ilyen melegben 2-3 óránként szokott szopizni és még vízzel is megkínálom időnként és el is fogadja! Most este pl. nem tudott elaludni. Fél órába telt, mire a hülye anyja rájött, hogy szomjas! Megivott egy egész cumisüvegnyi vízet, pedig előtte egy órával szopizott!

Ildi
ildi76

Johanna!
Igen, szerintem is próbálj meg vizet adni Fanninak! Korábban én sem akartam adni Emmának, de amióta ilyen melegek vannak, mindig forralok egy kis vizet. Cumisüvegből nem tud inni, így csak csöpögtetem belőle a szájába, de sokat számít neki.
Ráadásul ma észrevettem, hogy van egy pici mélyedés ott, ahol a kutacs van, és eszembe jutott, hogy valahol olvastam, hogy ez a folyadékhiány jele, így jól be is tojtam és nyomtam a csajsziba a vizet. (Hú, ezt alig mertem leírni, Moose-tól biztosan kikapok, hogy jól kiszárítom a gyerekemet). Tényleg Moose, azt szeretem benned, hogy mindannyiunk élő lelkiismerete vagy, és néha jól helyreteszed a bandátKép

Ildi!
Jöttök Ruzhoz?

Kép
Kép
manoka11

Na jó, látom nincs itt senki, pedig közben le is zuhanyoztam, megyek aludni, Emma mostanában úgyis gyakrabban ébred éjszaka.

Kép
Kép
manoka11

Itt vagyok csak egyedül a kölkökkel és mindenkit nekem kellett altatni.
Szóval nálunk ma többszörös dráma van:
1.Apa el Svájcba,Soma meg teljesem ki van.Ezt hallgatom 5 óra óta:"Nagyon szomorú vagyok,hogy Apa elutazott Svájcba,jöjjön haza most!...stb és persze ordítozással elöadva.
2.Mai ,tök új labdáját levittük kipróbálni a játszóra és még csak bele sem tudott rugni mert egy kutya oda rohant és széttépte.Megint ordítás.

Ildi!

És milyen állapotban volt Soma,nem üvöltött ,zokogott éppen?vagy azt nem láttad?

És ma Panna is nehezen aludt el,de ö nem volt szomjas csak kaszinózni akart.Ha bevittem akkor üvöltött(ma ez a program a gyerekeimnélKép)de ha kihoztam akkor hangosan rötyögött.Nagyon édi ám,ki is hoztam 2x.

JOhanna!

Szerintem még nem kellene fegyelmezni Fannit.Hadd cicizzen amikor akar.Tudod,igényszerint szoptatás!Ez jól hangzik így,de amikor nekem kellett csinálni azért ki volt a fejemKép

Zanza!

Jól nézett ki Mazsolka?Én kerestem!Mész Egerbe gyakran?Szeretnék!

Juc
20170114224602

Manoka. koszonom a bokot Kép Most eppen Adanak a lelkiismeretet probalom helyettesiteni, es remelem, hogy nagyonis elvesszuk a kedvet az ilyen csoppel vonatozastol! Oxit meg arra kene ravenni, hogy ne engedjen be senkit, telefont se vegye fel, most tenyleg ne zavarjak! En csak nyuszi 2-3 hos koraban hivtam latogatokat, de meg csak telefonon sem zaklattak elotte, es meg szulove valasunk elott, mikor baratainknal potyogtak csemetek, en sem telefonoztam ket ho elott, az biztos, de asszem megvartam, amig ok invitalnak. Szerintem ez tok termeszetes, valszeg Oxi barataival van a baj. Oxi, ha nem birod lerazni oket, szivesen segitek. Vagy inkabb csereld le az egesz garniturat. De most tok komolyan! Nem kell jopofiznod senkivel, most kettotok nyugalma es pihenese a legfontosabb, mindenki kopjon le.

Johanna, egyetertek Jucussal, ne legyel mar olyan koszivu es bizd a lurkodra, mikor ker cicit, ollllyan picurka o meg! A sok cipelessel meg nem fogod elrontani, ne aggodj, ezt nalam jobban senki sem tudja (vagy ot honapig egesz nap rajtam logott a nyulam, ejjel meg koztunk aludt). Szoval ahogy egyre nagyobb lesz, ugy egyre kenyelmetlenebb is neki a karban hordozas, es erre hamar ra is jon. Persze azert probald a kisagyba pakolni, mert a derekad meg a hatad nem orulne ennek a projektnek, meg aztan nem is tudsz olyankor semmi mast csinalni, ha rajtad alszik, max babanetezni Kép

Neetnek gratulalunk Kép de pontosan mennyi ido alatt olvastal el egy hetet?
moosejaw

Hello Csajok!

Manóka: elküldöm még egyszer, de holnap rádcsörgök a bizti kedvéért, oké?

Moos: akkoris megyünk Kép, Te meg csak edd a kefét drága, de azé' szeretünk ám Kép
Ja, és ha tudnád, hogy ma Múzeumok Éjszakáján voltunk a deddel Kép és jó volt és ő is élvezte, meg relax módszerrel kultúrálódott Kép

Jucus: részvétem, az ordítás már nekünk is ismerős, habár nemtom olyan kemény e a Somáé, mint a Pannáé, szurkolok, hogy az éjszaka jól teljen.

Oxi: ez nem hiszem, hogy front, inkább kicsit be van golyózva az én édes lyányom.

Ruz: elhallgatad, hogy Bendi is egy picit hasfájós....de Ti már 3 hósok vagytok, irigyirigy
No, most megyek, mert HannaBogyó is gyakrabban ébred, gondolom a növekedési ugrás miatt.
ada007

SEhol senki?
Most ébredtünk,tök jó!

Most el de este jövök,tessék írogatni!

Juc
20170114224602

Sziasztok !

Ada ! Köszi , megnéztem ezt ismerem , de szinte ugyanaz mint PSZF volt , az meg elég volt egyszer Kép

Manóka ! Én is próbáltam vizet adni , de kiköpi.

Látogatókról : nálunk valszeg a család egy része berágott rám ( Apu felesége ) , mert nem adtam oda Áront 4! hetesen a 16 éves féltesómnak , amikor épp tök nyügi volt . Hát én meg ilyen Anya vagyok Kép Mostmár egyébként szívesen odaadom a családnak , de persze mindig megkérdezik , vagy én ajánlom fel . Persze főként a két nagymamának .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Manóka, Ruz!

Én most nem megyek talizni!Kép Anyukáméknál leszünk Mátyásföldön!Kép

Jucus!

Hisztit nem láttam!Kép A Bikszádinál voltatok éppen a sarkon és beszélgettetek Somával!
Labda: És legalább ott volt a kutya gazdája?
Én már kész idegbeteg vagyok, ha leviszem a kutyusunkat sétálni. Annyi kutyatulaj van, aki nem teszi pórázra a kutyáját. Az egyik dög múltkor majdnem széttépte a kutyusunkat.Kép

Oxi, Moose!

Én direkt megbeszéltem a családdal, hogy 6 hétig nem szeretnénk látogatókat. Főleg, hogy pont influenzás időszak volt. Erre föl a kórházból hazajövetelünk másnapján már itt volt a famili! Csak beugrik egyik tag címszóval, aztán jött a másik, hogy megvárják egymást és együtt haza, aztán itt voltak 4 órát. Én meg ki sem láttam a fejemből a fáradtságtól és alig tudtam tűrtőztetni magam. Szóval ilyenkor még, amikor nem alakul ki a rendes kerékvágás, a háta közepére nem kíván az ember senkit.
Oxi! Szerintem barátok megértik, ha megbeszéled velük, hogy kicsit várjanak. Mondd nyugodtan, hogy fáradtak vagytok, sok az éjszakai felkelés stb. Ha meg nem értik meg, akkor nem barátok.

Annyira kell figyelnem magamra, hogy ne írjak mindenkhova felkiáltó jelet. Most vettem észre, hogy minden mondat végére azt rakok. És mióta csinálom már ezt és fel sem tűnt. Most megpróbálok leszokni róla. Csak már azt sem tudom, hogy melyik mondat végére mit kell tenni! vagy . (???)Kép

Ildi
ildi76

Ildi!

Kutyán volt póráz csak a póráz végén nem volt gazdi.De aztán jött és elnézéseket kért,tul.kép. rendes volt csak szuegény Soma ki sem próbálhatta a labdáját.Annyira sajnáltam!

Juc
20170114224602

Neet

gratulálok az első foghoz Kép Ezek szerint kb. féléves korban kezdenek jönni a fogak? Elküldtem a mélt. Kép

Johi

Én nem nagyon tartok fegyelmet. Bendi annyira igény szerint szopik, hogy van, hogy fél óra telik csak el, de hát lehet, hogy előtte nem evett eleget, vagy szomjas vagy ki tudja. Meg alig alszik a kiságyában, velem szokott aludni, apa meg másik szobában alszik, mert nekünk nem elég hármunknak egy 160 cm széles ágy Kép, szeretünk terpeszkedni. Kép Meg kézben is nagyon sokat van stb. Ez azért is alakult így, mert az elején túl fáradt és törődött voltam ahhoz, hogy gyereksírást hallgassak, meg sajnáltam is volna, meg honnan tudják a nagyokosok, hogy muszáj rendnek lenni stb.

Ada

Szerintem nem titkoltam el semmit. Tuti írtam már róla. De egyébként amit hasfájásnak szoktak mondani, hogy esténként vígasztalhatatlanul sír stb. az nem igazán szokott lenni, inkább ez a ficergés, erőlködés, nehenen jövő kaki. Amúgy nekünk a sab simplex javít a helyzeten. Kép
Szerintem nem gáz az utazás, én támogatlak Kép Moose-ék kicsit túlaggódják a dolgokat, különben is a ti életetekben úgy látom alap dolog ez a pörgés, szerintem ő ezt már a pocakban megszokta. Kép

Zsanci, Bendi március 25, ezek szerint Igi február 25. Kép

Jucus

Látod én itt vagyok, most apjuk szórakoztatja Bendit Tankcsapdára táncol vele, Bendi meg akkorákat kacag, hogy csak na, nálunk meg ehhez kellett alkalmazkodnia szegény gyereknek. Kép

ruz
ruzicsky

Ruz!

Én is itt vagyok!Panna alszik,szerintem most lesz valami átállás alvásilag mert éjszaka nem ébredt csak 1/2 8-kor és azóta megint durmol.Soma elment papával.

Juc
20170114224602

Zsanci!

Akkor most hivatalosan látogatunk holnap vagy mi lesz?

Juc
20170114224602

RUZ!
Mélt megkaptam, köszi. Még nem tudom, hogy alakul a holnap, de az biztos, hogy nagyon messze lakunk töled. Kép
Tegnap az osztaliról is egy rémálom volt hazajutni, ha épp nem utat javítanak, akkor banzájkodnak a hidakon, így Budáról Pestre és vissza nehezebb átjutni, mint valaha. Kép

FOG: valszín a 6 hó körül jönnek elöször, de ez is tökváltozó, mint annyi minden más. (Tesómék kisfia pl 11 hós lesz, és még sehol semmi. Dehát a fiúk ráérösebben fejlödnek. Kép)

JUCUS!
Lasztit sajnálom, a mi Marcinknak biztos tovább tartott volna szétrágni, szóval legközelebb inkább ide gyertek labdázni. Kép Nap mint nap hálát adok a sorsnak, hogy ide az Isten háta mögé ejtett minket, elzárva a külvilágtól. Asszem kissé rasszista lettem: ha ember, meneküljön, mert nem bírom ezt a fajt valahogy mostanában.

MOOSE!
Néha idegesítö tudsz lenni, de most kimondottan tetszik, ahogy helyrerakod népet. Kép Legalább valaki jól megaszongya, még ha nincs is igaza (teljesen..). Kép
Nem mértem, mennyi idöt vett igénybe az olvasás, de nem keveset. Pedig gyorsan olvasok, és néha szelektíven, tudod... Kép

neet
neet

Neet!

Kicsit agyaltam az osztalin,de rájöttemKép
20170114224602

Képzeljétek!
Timi az előbb megfordult! Hasra fektettem, aztán most megyek be és látom, hogy az oldalán kalimpál és néz rám, hogy most mi van!
Olyan édi volt!Kép

Ildi
ildi76

neet,
mail ment

majd jövök csak bálint állati nyügi ma,majd este bekukk
Vendég

Sziaszok Sziasztok'

Hát mit ne mondjak nem egyszerű internet közelébe férközni gyerek mellett...
Ja és nagyik mellett....

Először is nagy nagy gratula Ficánkának és Bogárkának!!!

Oximama!
Nem vagy egyedül a problémával tudd meg!
De én hálátlanul megmondtam mindenkinek, hogy Zsombi nem akar még vendégsereget...
Nem is tetszett egyeseknek!
De hát ez van...

Neet!
Hát én meghajlok elötted én nem tudnék 1 hetet visszaolvasni!!!:-)

Johanna!
Nálunk szintén zenész ugyan ez a probléma..
Zsombi nappal óránkénk képes felébredni és kajázni sőt 2 nap múlva lesz két hetes és nappal 4 órákat van fent egy huzamban ez nem sok ilyen idősen???
Éjszaka meg 3 órákat alszik menetrend szerint pontosan mint egy óramű.

Tegnap itt volt a két nagyi hát mit ne mondjak osztották az észt ezerrel...
Milyen dolog az, hogy én óránként szoptatom ha kell Zsombit, meg az ő idejükbe éjszakánként teáztaták a gyereket....stb stb stb.
kicsit lefáradtam...
manó27

Sziasztok,

Köszönöm a válaszokat... én is igy gondoltam, mármint, hogy nem leszek kőszívű, de azért valami határt fogok szabni, most a két és fél órát tűztük ki. Előbb is felébredt vigasztalhatatlan lett,úgyhogy most kenguruban itt alszik rajtam a csöppség. Köszi a tippet a vizzel kapcs. meg fogom próbálni.

Manó27: akkor ismerős neked is a téma... hú én nagyon ki tudok fáradni egy egy éjszaka, nappal meg nem annyira tudok aludni, meg hát azért van tenni való bőven.
Egyébként jól van Zsombi? Igen a szülők, nagyszülők tudják osztani az észt, de hát akkor más volt a helyzet. Én viszonylag sokáig hagyom sírni, de aztán megszakad a szívem. Olyan keserves szegényke. De majdcsak beáll valami rend. Most nagyon örülök, hogy még alszik, annyira édes.

Éjszaka jól elrontottam a szopizást, mert mellen elaludtunk mind a ketten. Hát eléggé vicces volt. De utána borult az egész rendszer, én meg jól megijedtem, mert el is felejtettem, hgoy ott van rajtam egy baba. A mellem is jól bedurrant, alig tudtam kimaszírozni a csomót. Meddig tart ez az állapot? 20 évig? annyira sok tejem nincs, remélem azért elég a kismanónka.

Tényleg fejni vagy nem fejni? ez itt a kérdés...

Johanna Fanni

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Nem tudtam még visszaolvasni, csak azt látom, hogy Ficánka is megszült meg Bogárka, gratulálok nekikKép Mindjárt olasom, hogy hogy ment nekik.
Nálam pont egy hete villám gyorsan lezajlott az egész, ilyen szülést kívánok mindenkinek!
5-kor ébredtem egy brutál fájásra, de érdekes módon, amikor felkeltem, éreztem, hogy más, mint az eddigi fájások, de eliselhetőek. Nem volt rendszeres, úgy 8-15 percesek, szóval még nem aggódtam. Lefürödtem, megtejeskávéztam, szemöldököt szedtem, szóval egy csomó fontos dolgot csináltamKép
7-kor felhívtam a szülésznőt, aki azt jaasolta, hogy 8-ra menjek be, de mondtam, hogy várjunk még, mert szerintem ritkulnak. Megbeszéltük, hogy fél óra múla jelentkezem. Felébresztettem Apát is, gyermek, meg nagyi húzták a bőrt. molyoltunk, de áltozás nem nagyon történt.Végül beparancsolt a szülésznő, és 9-re beértünk. Úgy búcsúztam otthon, hogy mindjárt jövünk, a csomagot sem akartuk felvinni a kocsiból.
Szülésznő megizsgált, bő 2ujjnyi és nagyon puha méhszáj, juhhé. Adatfalvétel, ctg és barátai, fél tízkor már bő 3 ujjnyi, de még simán viselhető fájások, 6-8 percenként. Teljesen hihetetlen volt, hogy szülök. Megkaptam a beöntést és át lettem zavarva a vajjúdóba, ahol csak a fürdőben zuhiztam egyet, ez tök jó volt. Ez 1o-kor lehetett, még felhívtam a lányom, meg anyukám, kellemesen elbájcseegtünk. Átmentem a szülőszobába, ahol olyan 5 perces még vidám fájásaim voltak, de nem sok, mert 1o:15-kor megjött a doki, lecsapolta a vizet. 1o perc múla eltűnt a méhszáj, szóval volt komoly 5 egyperces fájásom, oszt annyi. Mindenki hüledezett. Közben meg röhögött a dokim, hogy a mellettünk léő szobában egy szegény anyuka, aki 2 ujjnyi volt, már be lett etetve, hogy az ő manója lesz az idei 1ooo. baba, erre beelőzök illámulKép 1o:3o-ra oda jutottunk, hogy nyomhatok. Nyomtam, ami a lukon kifért. Ez a rész viszont igen fájdalams volt, én úgy emlékeztem a lányomnál, hogy a kitolás megkönnyebbülés volt már. Most iszont, gondolom nem fáradtam bele a ajjúdásba és ráadásul gátédelmet csináltak, szóval éreztem minden kis milimétert és feszülést. Végül 1o:45-kor Wentzel András Barnabás kicsobbant, és gyönyörű volt! Nekem egy kis horzsolásom olt csak, az összehúzta a doki, ennyi volt az egész. A szülés maga tehát 9-től mondjuk egy és háromnegyed óra volt. Annyira profi kezekben voltam, és olyan jó olt, hogy nők között lehettem, pedig nem gondoltam, hogy nekem ez fontos. Nem volt szülés hangulat, inkább természetes volt minden. Megérte a gátvédelem, bár magamban anyáztam nyomás közben, mert már délután pattogtam és teliseggel ülte, most pedig szinte csak enyhe nyomást érzek ott, ahol picit repedtem.
Gyanítom, hogy a illám tágulás a Caulonak köszönhető, még szerencse, hogy bementünk a kórházba, mert a szülésznő szerint a burok tartotta Andrist. Ha itthon elment volna a víz, percek alatt megszültem volna...
Szóval ennyi! Gyermek eszik, alszik, tiszta mintagyerek.
Most megyek és elolasom, hogy Fic-nek és Bogárkának hogy ment.
sziasztok
lenocs
lenocs

Jaj még valami....

Azt a sok rohadt papírt hol és hogyan kell intézni? mármint segélyek, támogatások, tajkártya... Meg egyáltalán mi jár és mikor. Mit kell beadni? Ha valaki tud segíthet egy teljesen béna anyának. Köszi előre is.

Van valami oepes papirunk. onnan kell a tgyást meg a gyedet, lehet egyszerre a kettőt? hány példányban kell? akkor anyasági támogatás stb....

A születési anyakönyv meg van, tb kártya papírt kitöltöttem, csak itt akadtam el.
Meghatalmazással bárki intézheti?

És még valami a kerületi támogatás kerületenként változó? mennyit ad a 11. ker? és esetleg Lindi tudod-e hogy a második ker mennyit ad? egyáltalán melyiktől kell igényelni? hú de nem értem én ezeket....

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Jucus, 29-én megyek Egerbe, akkor veszek egyet mindenképp. Majd csinálok róla sztárfotót és elküldöm neked. Utána nem tudom mikor megyek, tervezem, hogy kiscsaláddal kirándulunk egyet Eger és környékén. Már csak a jó borért is.Kép
zanza

Lenocs: nagy nagy gratula neked a mintabébihez... Örülök, hogy jól mentek a dolgok. és akkor végül a caulo is bevált neked.

JohannaFannibaba

Kép
Kép
johanna1975

sziasztok!
Jucus!
felőlem mehetünk holnap, bár nekem a "minél előbb" lenne jó, mert fiamat hétvégére kölcsön adtam a nagyszülőknek (hurrá hurrá...végre le tudtuk passzolni, bár már tök hiányzik).
Lenocs!
Gratula a gyors szüléshez, mintha csak a sajátomat olvastam volna...Kép
Milyen 2 gyerekkel??? Bár úgy tűnik, tök jól vagy...
További ilyen szép szüléseket, és szép napokat a gyerekekkel...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Köszi mindenkinek, aki válaszolt az autósüléses kérdésemre, ezek szerint elmegyünk ilyen üléshuzatot nézni, addig pedig a textilpelust teszem alá. Ez jó ötlet, annyira sajnálom szegényt, amikor a merő vízben ül, és félek is, hogy aztán megfázik... De ezt megoldjuk végre.

És annyi gratulát kell küldeni, hogy előre is bocsi, ha valakit kifelejtek!

Lenocs,
Gratula a szuper szüléshez! Én is ilyet akarok másodikra! Kép

Gigi,
Gratula a diplomához! (Csak azt nem értem, hogy ha megvan, akkor miért kell ősszel tovább folytatnod a tanulást... ?) Kép

Bogárka,
Nagyon köszönjük a hiper-gyors szüléssztorit Neked is Nyanyinak! Talán holnap már mehettek is haza... Kép

Ildi,
Gratula Timinek a megfordulásért! Kép

Neet,
Gratula a visszaolvasásért! Kép
blaye

Zanza!
Lányodnak is gratula a felülésért, V. is nagyon igyekszik a babakocsiban, de nem húzza magát, hanem tolja hátulról. És én is már néhány hete félig ülő helyzetbe állítom a kocsit, és NAGYON szereti, tud nézelődni, figyelgetni mindent! Szóval kövesd, amit Kisün írt!

Lindi,
Előre is köszi, ha küldöd... Aztán lehet, hogy majd felhívlak érdeklődni róla bővebben...

Moose,
pelenka méret ügyben tejesen egyetértek, mi is eggyel nagyobbat hordunk, mert a kisebbikből egyrészt kifolyik, aminek nem kéne, másrészt nagyon szorítja, a nagyobb méret pedig tökéletes, ez van.

Kókuszdió,
És mikor kell figyelni a reklámot, amiben benne lesznek a kiscsajok?

Sziasztok, Blaye
blaye

Zanza!

MSN-t nem tudsz küldeni nekem majd Mazsoláról?Ha nem akkor viszont látatlanban vennél nekem egyet?Pénzt át is utalhatom most rögtön,ha küldesz egy számlaszámot.És el is megyek majd érte ha megírod,hogy hol laktok!

Zsanci!

Holnap reggel fél 10 körül rád csörgök és megbeszéljük OK?

Ildi!

Ügyes lány TIMI!És innen nincs megállás!

Képzeljétek:Somát elvitte reggel apósom,bár én próbáltam rávenni,hogy ilyen melegben ne..stb.És amikor felhívom öket 4-kor,hogy mikor hozza haza,anyósom mondja,hogy a papa rosszul van,nem tud magáról,most jön a doki hozzá.Gondolhatjátok,hogy mit éreztem.Tesóm aki szintén tanulóvezetö,bevállalta és elvitt minket a gyerekért.Tök ügye,most már én is fogok vezetni mert ö nálam is bénám,és ha neki megy akkor nekem is!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Lenocs: Neked is gratula! De jó lehet így szülni...

Jucus: Messze laknak? Soma mit szólt? És mi van apósoddal?

Johanna: én fejek, mert rengeteg van, és ha nem fejem le, akkor csomósodok, mint állat, de majd le akarok vele állni. Fárasztó dolog Kép

Nálunk ma 2 óta megy a nyűgi, felváltva lóg kettőnkön a gyerek, le is mondtam a mai venségeket, baromira nem érdekelt, mit szólnak.
Ha nem a hasa fáj, 2 hetesen 80g-ot szopik 2,5 óránként kb., akkor ugye nem lehet más baja, csak a mai front? És akkor mikor fog végre aludni? Ma eddig összesen 2-3 órát aludt, egyhuzamban kb 10 perceket, és már félek, hogy baja lesz. Meg nekem is, mert lassan megőrülök a tehetetlenségtől Kép etkőztettem, öltöztettem, kitakartam, betakartam, forgattam, de sehogy se jó neki, csak ha valamelyikünkkel van, vagy akkor sem.
A barátok meg bonyolult téma. Először apának kellene megértenie, hogy nem azért nem akarok látni senkit, mert depis vagyok. Attól fél, hogy anyatigris leszek, ezért ő szervez a háttérben.

Nah megyek, hív a nyűgösViki

KépKép
oxigen
Györköny

Én is baromi nyügös vagyok ma, pedig rám nem hatnak a frontok. Vagy ez most mégis? Pedig ma vagyok pont egy éve a zuram neje.
neet
neet

sziasztok!
Blaye!
Gratula, hogy mindenkinek gratuláltál!!! Kép Én nem tudtam mindenkit megjegyezni...de utólag én is gratula mindenkinek, akinek kell!!! Kép
Ildi!
Én is sok felkiáltójelet használok!!! Kép
Jucus!
Szegény Soma!! Kép Ügyi vagy, indulás vezetni!!!
Hivj holnap!
Fiam nem akar hazajönni...jó anya vagyok, vagy jó anya vagyok??? Kép Kép
Kókusz!
Tényleg szólj, ha figyeljük a bébiket!!!!
Oxi!
Ügyi vagy, hogy volt bátorságod lemondani a látogatókat...nekem ez nem szokott sikerülni...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!
Boldog 1. évfordulót!!!!!!!!!!!!!!! Kép Még legalább 50 ilyet!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csajok, ti figyelitek milyen mértékben nő a hozzászólások száma??? Ha grafikont kéne késziteni, egész meredek ugrás lenne a 2005-ös év...
Éljünk mi, a dumálós kismamák!!!!!!!!!!!!!
Mindenki fogadja meg, hogy mostantól minden nap ir még egy hozzászólást...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hali,

csak bekukk,mert mindjárt megyünk pancsizni.
szóval nem csak az én gyerekem extra nyügi,ez jó,mármint hogy nem én szívok egyedülKép
ma letettem 11kor és fél 3ig aludtKépde ha fent van üvölt egész nap!meséltem nektek hogy mondja hogy anyaKép?????????????azaz aja,de így:aja aja aja aja aja aja aja és ez így megy egész napKép

zsanci,
szerintem nem lenne vicces viszzaolvasni ha valaki több napig kimaradKép

neet,
te akkora gratulát érdemelszKépnem semmi egy hetet visszaolvasni,mesélj rólaKép aztán romizni nekem ma esteKép

lenocs,
gratulálok én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
konzekevencia:második szülés minig gyorsabb mint az első!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ellenvélemény vagy más tapasztalat valakinek?

nálunk is jöttek ezerrel a látogatók,de én nem bántam,helyesbítek,attól függ ki akart jönni.például hétfőn délelött értünk haza a H-ból és du jött az uncsitsóm,neki nagyon örültem,csomót tudtam még tőle kérdezni meg mutatott pár dolgot meg tanácsot adott!szóval őt nem zavartam elKépaztán volt olyan akit be sem engettemKépmert ugye hát az a 6 hét legyen mán 6 hétKépés kész,pont lekakiltam hogy megsértődtek e, nem akartam a gyerek közelébe őket és kész!!!!!!majd megértik ha nekik lesz,ha meg sajnálom!gondolatmenetem a következő idézettel zárnám "márpedig itt rend lesz,mondta a nagymama és berúgta a sz@rt a szőnyeg alá" Kép

cupp
Vendég

Neet!

Gratulálok az 1 éves feleség léthez.

Gigi!

Én ellenpélda vagyok a 2.szüléssel,de ne foglakozz vele.

Zsanci!

Rajtam nem múlik a grafikon meredek ívelése.

Oxi!

Kodály köröndnél laknak a nagyszülök.Jó kis belváros de ma nem volt nagy forgalom.Szóval a Podlovics sisters akcióba lépett az utakon,tessék vigyázzniKép
Juc
20170114224602

Na akkor én nem is szaporítom a szót, kivetödök a számmal, mint Tom Hanks. Kép
Ja, már szaporítottam...
neet
neet

Zsanci!
És hozzunk magunkkal még egy embert, mingyá ez jön, mi? Kép Kép
neet
neet

Na, grafikon rajtam nem múlik, lelkem tiszta és kezeim is mosom. Kép
neet
neet

Lenocs, gratulalunk, szuperugyesek voltatok, erot, egeszseget stb. Kép Koszonjuk a gyors beszamolot, de hol vannak a kepek? Kép

Jucus, ha szabad kerdeznem, nagypapa mennyi idos? Vagy milyen problemakkal kuzd? Csak hogy tudjam, kinek kell majd nemet mondanom, ha a nyuszim meg akarja setaltatni.

Ada, tudom, hogy muzeumizen voltatok, de nemtom pontosan mi az, meg gondolom, nem akkora tavolsag, meg egyebkent is sokat kell setazni az utcan, ezert attol meg nem estem ketsegbe Kép

Ruz, hogy tudsz a parod nelkul aludni? En nem birnam. Es egyebkent nem aggodjuk tul, csak apa, eshat o az erosebb. En csak a nagyon piciket feltem annyira, enyem lanyt mar nem, gyalogosan mar regota viszem mindenfele, es mar egy csomo autozast is kiharcoltam apatol (nagyimek, bevasarlas, kirandulas stb.). Meg elvileg holnap megint piknikre megyunk, ugye? Ugye holnap?

Oxi, nem ertem a parodat. Vagy nincs otthon, vagy felhoz mindenkit. en kitekernem a nyakat. Nemigaz, hogy nem erti, ra es csak ra van szukseged Kép Beszeljek a fejevel?

Ja Neet, mi az, hogy kiborito vagyok es hogy nincs igazam? Ez most kiboritott es nincs igazad! Most jol meg is haragudtam, es itt egy nagggyonnagggyonmergesrondannezohomlokrancoloszmajli
moosejaw

Ja, azt irtad, idegesito. Mindegy, az is kiborito...
moosejaw

Ruz!
Ha tudod, légyszi írd meg, hogy a környéketeken hol van útfelújítás, meg hogy érdemes, és ki lehet-e kerülni valamerre? Álítólag bazi nagy dugók vannak a városban, még megyek Adáékért is, és nem szeretnénk órákat aszalódni a dugóbanKép
Ja, és csokis muffin jó lesz?

Kép
Kép
manoka11

Jucus!
Akkor holnap hivj!!!Várom!
Zs. aki holnap már ismét 2 ded anyukája lesz!!!
Mindenkinek jó tv-zést, vagy akármit...én számkivetettet mégegyszer nem tudom megnézni, főleg, amikor visszamegy, és igazából a csajt sajnálom, olyan rettenetes lehet...
ja, és ma van a kapcsolat koncert, ugye?

Valaki átvette már a Rossmannos fotókat? Kérték a számot???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Igen Ruz, ezt azonnal ird meg! Es csokis muffin szuper Kép A szamkivetettet en se birom nezni, mar a harmadanal rohadtul unatkoztam, de nem akartam otthagyni a haverokat a moziban...
moosejaw

juc,
mesélj az ellenpéldáról... és mi az hogy ne foglalkozzak vele?????????????ezt te sem gondolhatod komolyan!először megdöntöd a teóriámat(a diplomásatKép ),aztán el sem magyarázodKép

na mászok aludni
jó éjt
Vendég

Proone,
A kedd délelőtti tornára nem kell polifoamot vinni, mert van ott.

Gigi83,
Gratulálok a diplomához.

Bogárka, Johanna, Ficánka, Lenocs
Gratulálok a bébikhez. Kép

Neet,
Nekünk is ma van az egyéves házassági évfodulónk. Kép

Móni, 30

KépKép
nonni

<font color="0000ff">Nonni!
Köszi az infót!

Proone
17+5</font>

KépKépKépKép
proone

Na,kölkök alszanak.Komolyan mondom,hogy egy egyedülálló anya nem semmit melózik otthon ha min.2 kölke van.Nem akarok egyedülállniKép

Diplomás Gigi!

Nekem elsö szülésem hosszú volt,vajúdós,nem fájós ,császáros.2.hosszú,vajúdós,FÁJÓS és császárós.Pedig anyukám engem kipottyantott seperc alatt.Na erre varrj gombot!

Moose!

Számkivetett nekem is hozzád hasonló moziélmény volt.

Talizosók!

Kérünk ám sok-sok képet csinálni,hadd irigykedjünk!

Zsanci!

Hívlak és Rossmannban a n&#337;vérem volt átvenni a képeimet de még a bugyija színét is felírták mert nem tudta a számot.Bezony ám!

Lenocs!

Ezt a szülést jó gyorsan elintézted,gratulálok!Gyanus voltál nekünk,hogy nem jelentkeztél pár napig.
Juc
20170114224602

Jucus, a gombot rad varrtak! Kép
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: