A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

MegannKép

a Concord márka az ami borzalmasan drága, de állítólag a legjobb.
Annak 30-40000 az áraKép

Mea
mea

Nekem a csütörtök kivételével minden nap jó, végül is aznap is jó, de csak délután, a doki után.
Lehet, hogy hülyének néztek, de kimentem a kertbe, a kis kézi fűnyíróval lenyírtam a füvet, összegereblyéztem, és most egész jó lett a pocakom. Ezek szerint valószínűleg csak emésztési probléma lehetett és jót tett neki a mozgás.
Most már csak feszül, mint neked BenianyuKép De akkor ezek szerint ez normális lehet, biztos nőnek a kis porontyainkKép

A talival kapcsolatban: jó lenne, ha ezt most már tényleg összehoznánk, ne hagyjuk elsikkadni mint a múltkorit! Én már úgy szeretnék menniKép

Az újpesti üzletről nem adtatok további infót! Valaki írja meg hol van, mert akkor lehet hogy elmennék holnap. Köszi

Mea, tényleg tök jók a cuccok, ha hozzátok megy valaki, már pont olyan érzése lehet, hogy már meg is van a babátokKép Nálunk még semmi nincs összeszerelve, mert hogy szoba sincsKép De remélem lassan jobban lesz a párom és nekiáll. Olyan büszkén mutogatja már az ismerősöknek a pocakomat, mintha csak az ő műve lenneKép Örülök neki nagyon, mondta tegnap hogy az elején nagyon megijedt tőle, hogy babánk lesz, de most meg már alig várja, hogy megszülessen. Remélem októberig nem változik megint a véleményeKép

Hari 24+5

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Most csak óvatosan írok, mert alszik a nagy babámKép (férjem)Kép Kép
Ezért csak pár mondat, hogy nem zörögjek a billentyűkkelKép

Mea!
Gyönyörűek a rucikKép
Valóban olyan, mintha már meg lenne a babaKép
Annyira szépen berendeztétekKép Vagy egyedül csináltad?
Én majdnem mindent egyedül csinálok, míg a papa távol van, de én nagyon élvezem. Õ meg szereti látni a végeredményt. Már elment venni kislámpát is, hogy ha éjszaka szopizunk és pelust cserélünk, akkor legyen külön fény a kiságynál. Én tuti, hogy a legolcsóbb lámpát (990.-)vettem volna meg, amit a falra akasztunk egy csavarra. De Õ megvette azt amit, oda lehet csíptetni bárhova. Jó drága volt, de örömmel vette megKép
Megvette a PVC lepedőt is. Na meg a textilpelust is meg akarta venni, de mondtam, hogy máshol olcsóbb. A babyfun-ban (azt hiszem). Az auchanban 5db kerül 999Ft-ba. Azt sokallom.

Lányok!
Én is szeretnék menni a taliraKép
Én viszem az innivalót, meg egy kis rágcsálnivalót (süti, ropi). Ennyi még beleférKép , ettől még nem hízunk elKép.
De ha gondoljátok főzhetek is valamit, vagy sütit is süthetek.

Képzeljétek, az allergiám alábbhagyott kopp..kopp..
Lehet, hogy tényleg a Magne B-6 okozta.
Ma még nem vettem be, de már tegnap is csak reggel.
Régen csak rosszul éreztem magam.
Holnapra ha elmúlik, akkor megint beveszem. Ha valóban ettől jön ki, akkor viszont abbahagyom.
Ma csak Maltot vettem be.

Megann!
Lehet, hogy megpróbálkozom az általad leírt magnéziummal.
Ha a doki ajánlja, akkor csak jó lehetKép

Na hagyom a papát nyugodtan pihizniKép
Én is mellette pihentem vagy 1 órát.
Lehet visszabújokKép

Puszi!
Angelani
28+3

Kép
angelani

HariKép

Prüntyi tudja hol van a bolt.
Õ volt már ott.
Ajánlom ott nézetek körbe, mert esküvőre vettem ma a Wetendben nacit(len) és nem is merem leírni menyni volt.Kép Dupla annyi mint az újpesti boltban.

Csak nekem messze lett volna elcammogni oda.
Elég nehezen bírok sokat mászkálni ilyen melegben.

Én párom is megijjedt elején egy kicsit szerintem, most meg már látom a lelkesedésétKép
Olyan jó érzés, nem?

Pusszans

Mea
mea

Ja és lehet, hogy sokan bolondnak tartanak hogy össze szereltünk mindent meg már meg is van minden, de én ilyen vagyokKép
Szeretem időben elrendezni a dolgokatKép

Mea
mea

KISMAMA ÜZLET NYÍLT ÚJPESTEN!!!!!!!

TIP-TOP KISMAMA RUHÁZAT kedvező árak divatos modellek!
Újpest Árpád út 56.
Tel:06306858177
Az üzlet most nyílt és kismamáknak fiatalos , divatos ruhákat; fehérneműt, Hastámasztót, fürdőruhát; szülés utáni időszakra pocakleszorítót, szoptatós melltartót kínálunk. Tel:06306858177

MOST KISMAMA FÜRDÕRUHA AKCIÓ!!!
3 fazon 4 méretben és vagy 5 féle színben!

Mea
mea

Hari!Kép

Megvan a címe a boltnakKép

Mea
mea

Köszi Mea! Holnap nekifutok, hátha eljutok odáig.

Lányok, valakinek a családjában próbálta valaki ezt a chi gépet? Anyukámnak kéne, de annyi féle van, és fogalmam sincs mi a különbség a sok fajta között.Nincs valakinek tapasztalata?

Kép
Kép
hari

Hari
anyuéknak van.Én próbáltam, de annyit amennyit ők adatak érte nem ér(40 vagy 50 ezer forint).Az ember lába a támasztéknál fáj, és az a műanyag bigyó amit a feneked alá lehet tenni kényelmetlen.Sztem egy jó masszázs sokkal többet ér.Anyuék pl már nem is használják.Ja, és ahhoz képest, hogy ki kellene közben kapcsolódnod,zavaróan hangos.Röviden ennyi.

Rokica
nekem a doki Magnezii Citricit írt fel 3x1 naponta.Ezt nem érdemes recept nélkül venni, mert úgy 260 ft körül van, receptre azt hiszem 29 Ft.
Érdemes átnéznem a nyáribabásokhoz, feldoptad a témát?

A babák nagyon édesek.Hari jó, hogy feltetted mert nagyon jól kivehető.Ildi a tiéd is nagyon édi.Jól teszed , hogy nem aggódsz.Kép

Mea jó látni, hogy ilyen jól álltok a baba fogadására.

Megann
téged is dícséret illet a vásárlások miatt!!!Kép

Az én alvós kérdésemre senki sem reagált.Ezek szerint mindenkit hagy a csemetéje aludni az oldalán csak engem nem.Senki nem hallott még arról , hogy ne aludjon a hátán?

Én bizti nem megyek a talira, ha csak a férjemmel nem tudok úgy egyeztetni.Az a baj, hogy ő Dunaharasztiba szokott menniKépDe kíváncsían várom a beszámolót.

Most lefényképezem én is a mi szerzeményeinket (azt a pár db-otKép), és ha minden jól megy fel is teszem.

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi!Kép

Köszi a dicséretetKép

Akkor én most gyorsan pótolom a mulasztást.
Engem sem hagy oldalt feküdniKép
Nem tetszik neki, olyankor annyir amozog, hogy kénytelen vagyok forogniKép
Viszont háton tényleg nem jó aludni, mert erekre feküdhet rá a baba.
Ahogy ránehezedik jobban mondva, elnyomhatja.
Én múltkor úgy aludtam és éreztem alvás közben hogy rosszul vagyok és halál közeli állapotot éreztem(gondolom, csak az ájulás kerülgetettKép )
mindenesetre gyorsan még oldalra tudtam fordulni és jobban is lettem egyből.
Ezt kell ilyenkor csinálni.

Állítólag automatikusan reagálunk erre amúgy is , nem kell félni.Kép

Remélem segítettem egy kicsit ezzel.Kép

Mea
mea

Szilvi,

Köszi az infót! Nyári babásoknál most tök pangás van, de mindjárt bedobom a kérdést. Csak a fő szószólóink vagy éppen kórházban szülnek, vagy otthon babáznak és alig néznek a netre. Kép Nem azért mert nem érdekli őket, de szerintem többet elkapott a baby blues...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

AngelaniKép

Egyedül rendeztem be a dolgokatKép
De én is imádom csinálniKép

A magnéziumot folyamatosan kell szedni, nem szabad csak úgy abbahagyni még egy napra sem.
Nekem ezt mondták.

Egy csomóan azt mondják nagyon nagy a pocim a korához képestKép
Nem is hiszik el, hogy csak szeptemberre vagyok kiírva.
Hát remélem nekem már nem nő tovább sokkal nagyobbra mert akkor tényleg gurulni fogokKép

Ja és most mindenki fiús pocakot mond rámKép
Pedig ma is azt mondta doki, hogy lányka.

Ja és már nem medencefekvésű volt ma hanem be van fordulva koponyafekvésbeKép
Remélem marad is ígyKép

Mea
mea

Gyorsan csináltam fotót a pocimról közelrőlKép
Velem egyidősek, szerintetek nagy???Kép

Mea
mea

RokicaKép
Ha szabad csatlakozni én is szívesen jönnék a talira!Annyira kíváncsi vagyok már rátok!Kép
A múltkori próbálkozásoma rossz idő miatt kútba esett,aztán meg nem voltam elég erélyes....KépKépKép Kérlek legalább TE ne hagyk minket punnyadni!!!Kép

annamami akinekakkoráranőttapocijahogymaátadtáknekiahelyetavillamosonKépKépKép
19+4
annamami

Sziasztok!

Szilvi!
Engem oldalt még hagy aludniKép
Sőt! Néha még hasra is fordulok csak olyankor a térdem jól fel kell húznom.
Való igaz, hogy nem jó a hátonfekvés. De szerintem egyszer-kétszer nem ártalmasKép

Jajj, le kell lépnem.
Mindjárt visszajövökKép
Sziasztok!
Angelani
28+3

Kép
angelani

Na lássuk a macit, todok-e nektek valamit mutatni!?KépKépKépKép

A két rugi turis, de sztem nagyon szupik, ha-ha különben nem vettük volna meg.
A zöld rugi felett egy fürdőlepedő látható a picurnak, és a rózsaszín az én hálóingem amit a kórházba beviszek.

Sajnálom, hogy el van fordítva, hogy én erre nem gondoltam.Ejnye Szilvi!!!!
Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Látom egy kicsit átszabtam a felületet! Bocsika!

Ja az alső képen csak a mintát próbáltam nektek közelebbről megmutatni.

Hát nekünk egyenlőre csak ennyi cuccunk van a babó számára.

Sz.

Kép
Kép
kismama2004

Kismama!Kép

Nagyon édik a babaholmikKép
Ügyi vagy Te isKép

Szerintem ha most elkezditek szépen beszerezgetni, akkor pont meglesz szépen minden szülésigKép
Ilyenkor szokták kezdeni általában.Kép

Mondom azért én erősen egyedi eset vagyok.Kép

Mea
mea

Kismama!

Nagyon ari cuccokat vettetek!
Látom te sokkal óvatosabb vagy mint én!

Most jöttem haza, a barátnőimmel találkoztam, akiknek szintén van a családban "melléjósolt" nemű baba!
Hát én jól nézek ki!
Mi van ha mégsem lány??? Akkor most vegyek még ruhákat fehérben, hogy az biztos jó lesz???
Ráadásul én amilyen kis hülye vagyok vettem pl rózsaszín badyt 3 dbos 62-es!
Tiszta lökött vagyok, na jó, holnap veszek valami unisex színű badyt is, vagy inkább rugit vegyek???
És mi van ha csak 1-2 db rugi van?
Max hazaküldöm kimosatni apávalKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Lányok
ti milyen arányban szerzitek be a rövid és a hosszú ujjú bodykat.Szeptemberben lehet hideg is meg meleg is, igaz szept elejére vagyok kiírva.Ma én is nézegettem, de még nem szántam el magam, és a méreteket sem igen tudom.
Én csak unisex színt veszek mert nem kérdezzük meg a nemét.

Ja, kínaiban néztem 690 ft, de magyar termék. Benne van a cimke.Sztetek ez jó ár?

Sz

Kép
Kép
kismama2004

Kismama!Kép

Jó ár érte.
Nem olyan amin édi kis minta van az elején?
Olyat én is vettem, magyar termék és 100% pamut ugye?
Szerintem zöld, sárga megy mindkét nemnekKép
Még a kék is lánynak.
Csak a rószaszín húzos, nekünk is van, aztán ki tudja 100%-ra hogy lány is lesz?!?

Én szerintem inkább hosszú ujjast vegyünk már.

Kánikula ritkán van olyankor, nem?

Meg a mi házunkban hideg van itt kell a hosszú nekiKép

Na megyek zuhizni+hajat mosni.

Sziasztok!

Mea(28+4)

Mea
mea

Sziasztok!

Mea!
Nagyon szép a pocikádKép
Szerintem pont jóKép

Kismama nagyon szépek a rucikKép

Én mindenből 3-3db-ra gondoltam.
Ha még jó idő lesz, akkor a hosszujjú rugi alá rövidujjú bodyt adok. Ha meg rövidujjú a rugi, akkor meg hosszujjú body-t kapKép Vékony cérnasapitKép
Aludni meg hálózsák. Ott is ugyanígy. Ha a hálózsák hosszujjú, akkor rövidet kap alá....
Télen meg aztán jól felöltöztetemKép Kép Kép

Jajj!
Nem is meséltem, hogy ma kaptam az Ex-sógornőmtől 2db terhesnacit. Pont jók!
Annyira örültem nekik.
Majd holnap megpróbálom lefényképezni őket.
Sajna elvitték a digitális fényképezőt (így is kölcsönbe volt). Majd webcam-mal lefotózom.
Meg a pocimat isKép

Nektek mennyi ideig szokott csuklani a baba?
Szegénykém, ma vagy 20 percig csuklott.
De ma feszült is a hasam, pedig nem is melóztam annyitKép

Na megyek ledöglök.
Holnap papa dolgozik, igaz délután.
Majd akkor folytatom a varrogatástKép
Már úgy várom, hogy elkészüljenek. Arról is teszek fel majd képeketKép

Bocsika, hogy mindenkit megőrjítek a hülye képeimmelKép
Én viszont szeretem nézni mások fotóitKép

Szép-Jó Éjszakát!
Sziasztok!
Angelani
28+3

Kép
angelani

Sziasztok!

Mea!
Nagyon szép a pocikádKép
Szerintem pont jóKép

Kismama nagyon szépek a rucikKép

Én mindenből 3-3db-ra gondoltam.
Ha még jó idő lesz, akkor a hosszujjú rugi alá rövidujjú bodyt adok. Ha meg rövidujjú a rugi, akkor meg hosszujjú body-t kapKép Vékony cérnasapitKép
Aludni meg hálózsák. Ott is ugyanígy. Ha a hálózsák hosszujjú, akkor rövidet kap alá....
Télen meg aztán jól felöltöztetemKép Kép Kép

Jajj!
Nem is meséltem, hogy ma kaptam az Ex-sógornőmtől 2db terhesnacit. Pont jók!
Annyira örültem nekik.
Majd holnap megpróbálom lefényképezni őket.
Sajna elvitték a digitális fényképezőt (így is kölcsönbe volt). Majd webcam-mal lefotózom.
Meg a pocimat isKép

Nektek mennyi ideig szokott csuklani a baba?
Szegénykém, ma vagy 20 percig csuklott.
De ma feszült is a hasam, pedig nem is melóztam annyitKép

Na megyek ledöglök.
Holnap papa dolgozik, igaz délután.
Majd akkor folytatom a varrogatástKép
Már úgy várom, hogy elkészüljenek. Arról is teszek fel majd képeketKép

Bocsika, hogy mindenkit megőrjítek a hülye képeimmelKép
Én viszont szeretem nézni mások fotóitKép

Szép-Jó Éjszakát!
Sziasztok!
Angelani
28+3

Kép
angelani

Hali!

Megann, szép cumókat szereztél be, nagyon mutatósak, főleg a hálózsák.
Amennyiben nem lányod lesz, akkor én átveszem a rózsaszín badykat, mert az enyém 100%, hogy az.
De többször megmutatta már a Te lánykád is magát, így valószínű nem csalódsz.

Ildi!

Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen! Csak egyet kérek, ne töltsd magad negatív dolgokkal.

Mea!
Te is egy örökmozgó vagy. Gyönyörű minden holmid.

Szilvi, nálatok is szép minden.

Róki!
Sz...r ügy, hogy nem sikerült a vizsga, de majd a következő. A diabetológus meg elmehet a sunyiba.

Ruhák, én sem vettem még semmit, nem is nagyon fogok, mert annyi mindent kaptunk és még nincs itt minden.Leltár szerint a köv. 56-62 bady 14db, rugi 17db van amihez tartozik pici póló. 6 db kising, 4db rékli, 4 sapi 8pár zokni 2 hálózsák. Egy halom nagyobb ruha. A sógornőm meg az uncsitesóm most fogja még összekészíteni, lesz miből válogatni.
Megnézek mindent én is de lebeszélem magam mindig, hogy minek, mikor így is va egy halom.

Teszek majd fel képet, de lemerült az aksi és fel kell töltenem előbb.

Izgat a tali de még nem tudom mi lesz a jövőhetemmel.
Majd még írok.

Kriszta
27+6
85 nap még
Bocs, hogy nem reagálok mindenre.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Pusszancs!

Én is jelentkezem a talira, csak délután legyen.

Voltam a foti corában, körülnéztem a babaosztályon (gyorsan) ami meglepett, hogy 5db hosszú ujjú kínai body 2700 Ft, és nem is akciós. A többi cucc se túl drága, pl. travel babakocsi van 40eFt-ért. Most valami gyerekágyat is akcióznak. Megbeszélet a pasimmal, hogy amig korházban vagyok, elmegy a tesómmal bevásárolni. Mindent egy helyenKép.

Mea, szerintem jópárszor tévednek a nemét illetően (most ne legyen igazam!). Akinél biopsziát vagy vízvételt csináltak, annál tuti a neme. Ha mégse kislány, majd pizsinek használod a rózsaszín rugit, a kicsi úgyse tud tiltakozniKép. Egyébként engem "jóindulatúan" felvilágosítottak, hogy fehérben kell hazahozni a gyereket (ha-ha-ha: abban hozzuk, amit vesz az apjaKép).

Jó éjszakát!

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Angelani!Kép

Senkit sem őrjítesz meg a képeiddel.Kép

Remélem én sem TiteketKép

Várom a fotóidat, meg a Tiédet is KrisztaKép

Kriszta!Kép

Nektek jó sok minden megvan már.Tök jó, hogy nem kell venned annyi mindent.
Sajnos nálunk a családban nincs kitől kapniKép
Így hát vettem őket innen onnanKép

Mea
mea

Én is fogok kapni, apuéknál már vár egy zsák ruha, de csak mert jó érzés veszek neki egy-két bodyt újat is.KépKépKép

Angelani
nekem anyós túrkált igazi kismamai gatyót, én is tök örültem neki!!
Csuklás: nekem nem csuklott még 20 percig, de napi 3x biztos csuklik szegénykém.Ma mikor ettem a cserkót, olyan bulit rendezett, hogy a végén természetesen csuklásba fulladt.Én ilyenkor mozgolódok, beszélek hozzá hátha előbb elmúlik neki.Bár úgy tudom ők ezt nem élik meg túl tragikusan, sem pocakban, sem amikokr újszülöttek.

Mea
sztem uarról a márkáról beszélhetünk.Én csónaknyakút nem igen akarok neki venni, mert a barátnőmre mindig rászól a dokinő, hogy kint a gyerek egész nyaka.Arra törekszem, hogy minnél kisebb legyen a nyaka, de patentos vagy gombos.

Sziasztok
Sz

Kép
Kép
kismama2004

A sárga ruci még Ivetté volt, lassan 12 éves, de szupi állapotban.
Egy kép, még amikor nem volt albérő a hasamban.
Na megyek vacsit készíteni, mert párom most indult Gödről.
KrisztaKépKépKépKép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kismama!Kép

Akkor azok nagyon édi bodykKép
Szerintm jók.Kép
Én is kínaiba vettem őket.

Kriszta!Kép

Te is milyen csini vékony "voltál"Kép
Most egy kicsit gurulunk de remélem lemegy hamarKép
Bár rám a nadrágaim (régiek) feljönnek csak a hasamon kicsik.Kép

Jók a rugik isKép

Eddig comban fenékben nem híztam sokat szerencséreKép(le is kopogom)

Nektek vannak már csíkok?

Nekem még szerencsére nincsKép
De még a végére jöhet ki.

Kenem minden nap a pocimat, combimat, de szerintem nem biztos hogy ezen múlik.
Inkább bőrtípuson, nem???
Anyukám se csíkosodott csak nagyon picikét.

De jó ma sehová sem kell mennemKép
Takarítgatok finomanKép Elég nagy a kupi+kosz márKép

Este megyünk párommal moziba és megnézünk babaszobás pelenkázószekrénykét.
Képzeljétek natúr színű és 9000-ről 7000Ft-ra le is akludtam.Kép

Enyit megér szerintem, párom is ezt mondta.
Persze így megint megussza, hogy neki kelljen csinálniaKép
(aszalos ugyebár a lelkem!)

De ennyi lenne legalább az anyagra az összeg.

Remélem tetszeni fog akkor el is hozzuk.

Ja és utána irány a MOZIKépKépKép

Imádjuk, ez a hobbinkKép

Holnap meg esküvő egy kis kastélyban Nógrád megyében.
A barátnőmnek lesz, igaz most össze voltunk veszve fél évig, de kibékültünk és meghívott.

Nem jó haragban lenni, nem szeretek.

Szerintem sokáig nem leszünk, mert a lábam úgysem bírja majd.

Így is mindig fáj a talpam a súlytól.Kép

Soha nem voltam még 62 kg.

Na regényt írtam Nektek így korán reggel.Kép

Szép napot, megyek ki locsolni a kertbe.

Puszi

Mea(28+5)

Mea
mea

Hello csajok!
voltunk 4D-n a Mammutban,szupi technika,de fiatal,kezdő doki,szivem szerint átvettem volna az irányítást,annyira béna volt.no,mindegy,azért élmény volt!
Kázmika(ez még a neve,amíg nem véglegesítünk,bár lehet rajta ragad,mert már mindenki így hívjaKép),
25+3 volt a vizsgálaton:
BPD:70mm
HC:228mm
FL:48mm
AC:206mm
Becsült súly:1000gr
méretben utolértünk egy-két 27-28hetes babókát,mi?!KépKépKép
minden rendben volt,picit nagy a feje a drágámnak,lehet az nyom ennyitKép,vagy a fütyi,csak azt a béna doki nem tudta rögzíteniKép
majd ha párom felébred megpróbálom átküldeni a sztárfotót(már ami a dokikánk szerint azKépKépKép),és a pocakomról is!

Nyúlné,25+4

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mea,

csíkok, hát nekem egyenlőre a régiek vannak, remélem nem is lesz több. Ezeket anno az utolsó 2-3 hétben szereztem. Alkati, kötőszöveti és számos dolog befolyásolja.
Nagyon remélem, hogy viszonylag gyorsan visszafogok állni a régi súlyomra. Nem mindegy se a lábamnak se aszívemnek, hogy mit kell cipelni. Majd jön a torna mewg a többi.

Az esküvő is romantikus lesz bizti, legalább is a helyszínből ez következik. Érezzétek jól magatokat.
Ja meg tudod a mondás a cipésznek a cipője illetve minden szakma képviselőjének a saját házatáján nincs meg minden. Ezen meg ne bosszankodj.

Szilvi, jónak tünik az ár a bodykra.

Angelina,
dehogy őrítesz meg bárkit is a fotókkal, örülünk ha teszel fel.

Ma Karácsony van, itthon a férjem, lyen is ritkán van. Reggel 1/2 7-kor már gőzölgő capuccinot kaptam az erkélyen felszolgálva.
Most meg reggelit készít, legalább egy kicsit kényeztetve vagyunk.

Kriszta
28
84 nap még

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Jó reggelt!

TALI!!!

Mivel nem nagyon dobtatok be időpontot, önkényesen kijelölöm a jövő péntek (júli 1)délután 3-4 órát. Aki nem dolgozik, jöhet korábban, aki még dolgozik, jöhet munkaidő után. Nem akartam hétvégére se tenni, mert tudom sokak csak akkor élnek családi életet.

Akit érdekel, irjon emailt a rokica kukac yahoo pont com cimre és küldöm a részleteket.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Terhességi csikok:

Mivel nem a bőr felszine, hanem a bőr alatti kötőszövet az ami megrepedezik, nekem eddig minden bőrgyógyász/szakértő azt mondta, tök felesleges kenegetni, mert alkati kérdés, jelentkeznek-e vagy sem. Persze a bőrt magát érdemes hidratálni, főleg ha ez ember hajlamos a kiszáradásra.

De a legaranyosabbat egy kismama mondta az amcsi fórumról: fogjuk fel úgy a csikokat mint a terhességi csatatetoválásokat. Kép Viseljük őket büszkén mint az anyaság jegyeit. Szerintem tök igaza van.

Vizesedés:

Nálam is megkezdődött a folyamat, tegnap egy jót röhögtem mikor megláttam a bokámat. A testem többi részével ellentétben a bokám mindig is karcsú volt, hát most úgy néz ki, mintha ki lenne párnázva. :D No mindegy, 30. héten talán már megengedhető.

Viszont a gyűrűimtől nemsokára meg kéne szabadulnom, de mivel az egyik a karikagyűrű a másikat pedig az eljegyzésünk alkalmával kaptam, ezért nemigen akarok tőlük megválni. Párom azt igérte egyszer, még mielőtt beállt a vizesedés, vesz nekem egy aranyláncot majd ha nem tudom őket az ujjamon hordani, akkor a nyakamba rakhatom. Akkor elhessegettem, hogy felesleges, de most lehet "behajtom" rajta :D Mondjuk ebből látszik, mennyire nem vagyok ékszeres...

Pocakkeményedés:

Köszönöm a jótanácsokat. Tegnap bedobtam két MagneB6-ot, de szerintem a görcsölgetés bélprobléma lehetett mégis, mondjuk a keményedések voltak estig. De rájöttem hogy egész nap alig ittam valamit, ami miatt már többször rászóltam itt másokra, úgyhogy azonnal elkezdtem vedelni a vizet. Ma reggelre már nincs semmi ilyesmi. Jövő héten meg nem dolgozom, és a hétvégét is szeretném pihengetéssel tölteni. Igaz, rám is csak akkor jön a pakolhatnék, mikor éppen pihennem kéne. Sokkal hajlamosabb vagyok akkor kényeztetni magam pihenéssel mikor pszichésen van rá szükségem, mint mikor fizikailag...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica!

Én is szívesen csatlakozom hozzátok, bár munka után érek csak oda. Mail megy. Kép Előre is köszi a meghívást!

Nem volt még időm visszaolvasni, de máris megteszem!

Nekem először éjszaka annyira begörcsölt a lábam (jobb vádlim), hogy felébredtem rá, a hallottak alapján visszafelé feszítettem, de arra sem múlt el. Felkeltem mászkáltam, masszíroztam, és kb. 10 percig így volt. Kép

Annyira sz@r volt, és még most is nagyon fáj, iszom egy kalcium pezsgőtabit, az jó lehet még azt hiszem. Kép

Na visszaolvasok!
Pussz mindenkinek!

Dóri
24+4
Vendég

Szilvi:

Most már érdemes átnézni a nyári babások közé, egy páran reagáltak a haskötőre.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

A vádligörcsökre a kálium is nagyon jó, magyarán banán. Nekem anno terhesség előtt mikor néha előfordult, ezt javasolták.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jaj Kriszta!

De jól indult a napod, én meg csak sóvárgok itt!
Mikor kaptam én reggelit vagy akár egy kávét is a férjemtől???
Félre ne értsd, nem panaszkodom, mert ő ettől még arany ember, csak hát nem az a kényeztetős típus!
Egyáltalán nem!
Egyszer kivertem a balhét, hogy én soha nem kapok reggelit, erre csinált hagymás tojásrántottát!
Háááááááááááááttttttttttt ne tudjátok meg!
Először is vajban sütötte meg(bllllleeeeeeeee), aztán felaprított lilahagymát(tudjátok annak ilyen undi szürkéslilás színe lesz, ha megpirul), és végül a hagymát összekeverte a nyers tojással és úgy öntötte a serpenyőbe persze só nélkül!
KépKépKépKépKépKép Na el tudjátok képzelni, ugye???KépKépKépKép
Még jó hogy nem akara megextrázni egy kis szalonnával és nem kevert bele a tojásba egy kis nyers füstöltszalonnát isKépKépKépKépKépKép

Róki!

Örülök hogy jobban vagy!Tényleg nem fog ártani neked egy kis pihengetés!

Egyébként tegnap este én is nagyon sz@rul lettem, lehet hogy a gyerek feküdt kényelmetlenül, nem tudom, de úgy feszült a hasam, azt hittem kidurran, és fájt mindenem, próbáltam kényelmesen lefeküdni, de sehogy nem volt jó!
Lehet hogy én is túlpörögtem magam???
Jó lesz nekem is visszavenni, ha csak nem akarok koraszülni....

Mea!
Te árguru, nem is gondoltam hogy van még olyan amit nem vettél meg a gyerkőc 1 éves koráigKépKépKép

Csík: szerencsére még nyista, egy darab sincs sehol semKépKépKép
Viszont a doki rávetődött a piercing témára, hogy mostmár kivehetném, de én nem akarom, honnan a fenéből szerezzek terhespiercinget???
Nem akarom újraszuratni!Kép

Nyúlné!
De jó hogy jöttél, már olyan rég hallattál magatokról!Tényleg jól beindult a babód!
Gratulálok!Uh-kép nincs?
Várjuk!

Képzeljétek, jövő hét kedden vesszük át az új autónkat emlékeztek egy Citroen Xsara Picasso!
Nem bánjátok, ha majd dobok föl egy képecskét??

Megann 28+5

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

jaj de jó, akkor most végre összejön a tali ugye????Kép

Róki, írtam neked mailt.

Nagyon sok a hasznos infó, és most pozitív minden, és mindenki, ennek nagyon örülök!!!!

Mea, nekem ugyanekkora a pocóm, és én egy héttel "fiatalabb" is vagyokKép Nálam is mindig csodálkoznak, hogy csak szeptemberKép

Pusz

Luc
27
lucretia

Angelina!

Lenne egy kérésem: mérd le légyszi a kombi kiságyadat.
Köszi
Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok,

kicsit sűrűre sikeredett ez a hetem is. Sok a dolog, és estére kipurcanok.
voltam védőnéninél, néztünk súlyt Kép már +14kilóm van, néztünk vérnyomást, pisit (bocsi) és szívhangot is, minden rendben Kép Képzeljétek, találkoztam a gyerekorvossal, aki már fel is írt a Babónak kenőcsöt, amit már az Õ nevére kell majd kiváltani a papának, ha majd megszületett Kép ez annyira jó, de furi érzés, gombóc van a torkomban, ha erre gondolok Kép

Tegnap volt a szülinapom Kép tudom, hogy ezzel nem illik dicsekedni, de ... ha nem veszitek zokon, megosztom veletek Kép 26éves vagyok már.

És szeretnék Veletek megosztani egy hasznos dolgot, látom a vizesedés is napirenden van Kép nos, idézem:

... határozottan álljon, ellent (a kismamáról van szó Kép), ha az orvosa vizelethajtót akar felírni, mert a várandósság alatt dagadni kezd a keze és a lába. Ez a tünet, amely a folyadék-visszatartás következménye, majdnem minden várandós nőnél fellép a várandósság valamelyik szakában. Szinte minden esetben normális jelenségről van szó és egyben hasznosról is, mivel a szervezetben elraktározott folyadékra, amely az ödémát előidézi, az anya és a gyermek megnövekedett vérmennyisége miatt van szüksége a szervezetnek.
Sok orvos a terhességi toxaemia tüneteként értékeli a jelenséget, ,és vizelethatót ír fel, hogy eltávolítsa a szervezetből az elraktározott folyadékot. Ez az eljárás az esetek többségében helytelen, mert megfosztja az anyát és gyermekét a számukra szükséges folyadéktartaléktól. A következmény katasztrófális lehet. Az ödéma nélküli anyáktól született újszülöttek halálozási (bocsi, ezt a szót utálom ki se mondom, de most benne van a szövegben Kép) aránya 50%-kal magasabb, mint azoké a gyermekeké, akik olyan anyától jöttek a világra, akiknek a szervezete bőséges folyadékot raktározott el. A vizelethajtó szedése ráadásul az anya számára is veszélyes, hiszen ezek a gyógyszerek annyira lecsökkenthetik a vérnyomást, hogy hypovolaemiás sokkot idézhetnek elő.........
Remélem, nem gond, hogy megosztottam Veletek. Nagyon okos kis könyv, most kaptam anyósomtól, egy doki írta, a címe: GYermekorvos nélkül.

Bocsi, ha untattam valakit Kép
Puszi nektek, még írok, nem szabadultok meg tőlem Kép
szmercsa
szmercsa

<!--attachment: kkk-235655.unk*attachment_icon.gif*image/x-bmp*203.5**kkk%2ebmp --><center><pre>
Kép
kkk.bmp (203.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szép jó reggelt mindenkinek!

Szmercsa nagyon boldog szülinapot kívánok! Kép

Ti hogy bírjátok a meleget? Én sehogy... Legszívesebben ki sem mozdulnék a légkondis szobából. Pedig tavaly mindig reklamáltam a légkondi miatt, mert fáztam...

Ildi 31+0

Kép
vrucsincá

KépKép
na itt vannak a pocak képeim is,puszi mindenkinek!
Nyúlné,25+4

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Jó sok üziről lemaradtamKép

Bkrisztina!
De jó nekedKép Én meg azt sem tudom, hogy mit is vegyek még, mi az ami kellhet.
Te is jó vékonyka voltál. Igaz, most nem látlakKép
Tuti most is csak pocid vanKép
Az ágy: 180X90-esre mondták, de csak 175X75-ös, ez a teljes hossza és szélessége. A pelenkázó nélkül (csak a rácsos rész):az 115X71,5.
De lehet, hogy szétszerelve a hossza eléri a 180cm-t. Szerintem egy ideig jó lesz a gyereknek. Majd később matracot kell venni hozzá és tök jó kis ágya leszKép

Mea!
Jó mozizástKép
Majd tegyél fel képet a pelenkázószekrényrőlKép
Az esküvőn meg egyél helyettem isKép

Nyúlné!
Gratula az UH-hoz!
Növöget a babóKép
Mennyi ideig néztétek, ha már kezdő volt az illető?
Remélem kompenzálta a bénaságát+10perccelKép
Örülök, hogy jól vagytokKép

Rokica!
Igazad van a terhescsíkokkal kapcsolatbanKép
Nekem még nincs, de nem is rejtegetném ha lenneKép
Próbálj meg könnyű kajákat enni. Izgultam ám a görcsölésed miatt!
Neked is szép elefánt lábacskád lett?
Reggelre meg lemegyKép
Már nem vizesedem annyira, néha bedagad de én is csak egy jót nevetek ha nem fájKép
Még megnézem a jövőhetet és írok mailt,ha jó nekem isKép

Megann!
Tudod, a szándék a fontosKép Kép Kép
Majdnem leestem a székről, ahogy olvastam a rántottás storytKép
De aranyos tőle, hogy megpróbálta. Ugye nem szóltad meg? Inkább megsóztadKép
Kérünk képet az autóról isKép

Lányok!
Tegnap nekem is elég kellemetlenül feküdt a baba.
De ma reggel volt fura érzésem. Most egy kicsit érzékeny is a pocim.
Úgy nyilallgatott a méhszájamnál. És teljesen olyan érzés volt, mintha a baba kidugná rajta az ujját. Jó, tudom, ez hülyén hangzik, de tényleg ilyen volt. Hihetetlen. Szerintem nyúlnak a dolgok és én így éreztem. Minden feszül, nő bent. Már ideje hízni is a kicsikénekKép
De nem bánom, ha ilíen kellemetlen fájdalmakkal jár a dolog. A lényeg, hogy minden rendben legyen.
Na megyek vasalokKép (úúúútálok)
Már kimostam 2 adag ruhát, száradnak az erkélyen.
Utána összepakolgatok és varrogatokKép

Időnként benézek hozzátok!
Mindenkinek Szép napot!
Sziasztok!
Angelani
28+4

Kép
angelani

NyúlnéKép
Gratulálok,nagyon formás szép pocak!!!Kép

RokicaKép
Mail ment!Kép

Mi most elmegyünk a Tiszára,hétfő délelőtt jövünk haza.Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok,pihizzetek sokat!Kép
Pussz: annamami

Én is küldök egy képet a nagy hasamról!KépKépKép
annamami

Kép
annamami

KépBoldog Szülinapot Szmercsa!Kép
annamami

Megann,

Jot nevettem a tojasrantottan. vegul is a lenyeg nem a vegeredmeny, hanem az, hogy megprobalta.

Szmercsa,
Akkor most mar tudom, miert ellenezte a nodokim a vizhajto szedeset.

Nagyon meleg van errefele. Tegnap 38c°, de komolyan 38!!!!!!!! volt a teraszunkon.
Meghalok, meg a medenceben sem volt konnyebb, annyira meleg van. Ma meg be van fulladva a levego, valoszinuleg vihar keszul.

Angelani,
Ha lenn nyilal, az lehet a medencecsontod is, ami most kezd tagulni a baba fogadasahoz.

Aniko
33+2

KépKép
KépKép
aniko47

Szmercsa! Boldog Szülinapot kívánok!!!!KépKép

Nyúlné, tényleg szép kis formás pocid van. Azt nézem, hogy van akinek "kifordult" a köldöke, van akinek nem. Az mitől függ? Nekem egyáltalán nem fordult ki, pedig már fönt van a baba és jó nagy a hasam.

Annamami, Te is szép vagy, bár a pocid még tényleg nem túl nagy. Jó neked, még nem kell cipelniKép Nekem van hogy leülök és leér a hasam az ágyra. Tök fura érzés. De mindig arra gondolok, hogy ha még egy kicsit nő, akkor már simán támaszthatom majd a széken, nem kell "cipelni" csak a lábamat tudjam szélesre tárni. De a metrón mondjuk nem kivitelezhetőKép

Mea, szép a pocid, de szerintem is normális, és nem azért hogy ijesztegesselek, de lesz ez még sokkal nagyobb isKép Engem anyu mindig ezzel fogad, hogy jaj, milyen szép nagy már a pocid lányom, de lesz ez még nagyobb isKép

Én tegnap átnéztem a babacuccokat, és rengeteg rucija van. Aztán kíváncsi leszek jó lesz-e mindegyik rá. Mert ha nagy baba lesz, akkor a felét rá se tudom majd adniKép De kiderült, hogy a barátnőmnek is kislánya lesz, ő kb. 2 hónappal "fiatalabb" úgyhogy majd átpasszolom neki.

Nemsokára indulok Újpestre, bár kicsit félek tőle, olyan messze van. Igaz csak metrózni kell, de azt jó sokat. (Határ útról Újpest Központig) majdnem a két végállomás. De remélem találok valami jó ruhát magamra.

Hari 24+6

Kép
Kép
hari

Dudukly!
Egy kérdés hozzád: jól emlékszem, hogy a 15. ker.-ben laktál? Én ott lakom, és keresek egy jó fodrászt, mivel a babó születése után már nem fogok tudni ide a 8. ker-be a munkahelyemhez közel lévő csajhoz járni. Tudsz ott valakit ajánlani????

Köszi előre is
Luc
27
lucretia

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: