Köszönöm a boltos infókat.Érdekelne a pontos címe a diósdi kereskedésnek és a Minimanónak is.
Benianyu
mi a Photo hall-nál szoktuk előhivatni neten keresztül.Pont most volt akciójuk, 30 képet ingyen előhívtak.Nagyon jók lettek. Mi elégedettek vagyunk.
Ildi
Tényleg nem jó amit írtál, de nekem is több ismerősöm van akinek a babájára volt tekeredve a zsinór.Az egyik simán született a másikat császározták.Próbálj meg egy kicsit megnyugodni, de őszintén bevallom, hogy én is biztos paráznék.
Megann
édik a cuccok!
Róki
remélem a mai napod sokkal jobban alakul.Írtam neked tegnap egy kérdést, megtaláltad?Ha esetleg tudnál rá válaszolni annak nagyon örülnék.Köszike!!!De csak ha nem olyan zűrös a napod mint tegnap
Tegnap voltam az új védőnénimnél.
Háááát még nem tudom igazán milyen.Az mindenesetre már biztos, hogy 4 hét múlva kell elkezdenem számolni a magzatmozgást.
Rokica te még nem számolod?
Angelani
én csak egy hálóinget viszek be a kórházba. Nálunk adnak "szép" kéket
, de arra, hogy tiszta dzsuva legyen arra az tökéletes.Akikkel én beszéltem nem ajánlották a saját hálóinghasználatot.Egyébként én is a Tescoba vettem 1000 Ft-ért, aranyos és a célnak megfelel. Úgy gondolom, hogy eldobható bugyit fogok a kórházba vinni, mert az sem marad szép tiszta.
Sziasztok
Szilvi