Almodo, en es a baratnem Urban Marta doktornonel szultunk tavaly edaval. Szoval o biztosan tud adni.
Zsanci, vegre a mokusok ele kerultel! Nem mehet be senki es kesz! Punktum. Negy napot mindenki kibir. Meg en is, csak az otodiken sirtam, amikor apa hazament, de a masodik gyereknel mar egyaltalan nem fogok. Vagy csak azert, mert akkor megmar hianyzik majd az elso, aki otthonmaradt

Azt viszont nem is tudtam, hogy nem szabad kezben hurcolni a babakat, de nekem eszembe sem jutott megprobalni, mert en tenyleg alig vonszoltam magam a gatsebbel, ugyhogy tuti elvagodtam volna
Manoka, en altalaban mindig furdes utan etettem a csajt, mivel ugy mukodott, hogy eves utan (vagy inkabb mar kozben bealudt) es kovetkezo evesig aludt, ugyhogy eselyem sem volt, hogy eves utan vagy ket eves kozott furdessek, a parom meg anyosom allandoan szidtak is, hogy milyen gyerekkinzo vagyok, hogy mar ehes en meg furdetek. De akkoriban meg ilyen kegyetlen anya voltam, aki miatt tiz percet kellett varnia a gyereknek mindig a kajara (mert a mastitisek miatt minden szopi elott meleg vizzel kuzdottem a csomok ellen).
Es a felvevos temahoz meg: mar csak aludni szokott a csajom a kisagyban, illetve meg reggel, ahogy felebred es megetetem meg tisztaba teszem, akkor egy tonna jatekkal be tudom rakni es kb negyedorat elvan, en addig elviharzok zuhanyozni, de kesobb mar egyaltalan nem. Sajnos a szervezetem meg nem alkalmazkodott teljesen a gyerek eletritmusahoz, ugyhogy naponta 1-2 alkalommal elofordul, hogy olyankor kell slozra mennem, amikor csak ketten vagyunk itthon es o ebren van, ugyhogy olyankor ketpercre berakom a kisagyba. Hat, kb olyan rossz ez neki, mintha a sotet, hideg vilagvegen akarnam orokre magara hagyni, mar mielott leer az agyba, sirni kezd, es annyira, hogy hirtelen tokvoros lesz a buraja, hang nem jon ki a tagranyitott szajan es nyujtja a karja(i)t, hogy vegyem ki

aztan meg ugy sir, hogy a ket perc alatt tiszta voros meg konnyes lesz az egesz buraja

most mitevo legyek? en felvegyukparti vagyok, de pisilni muszaj, es nem akarom, meg sztem nem is tudom magammal vinni, mint Gigi (mert en ugyetlen vagyok ehhez), meg nem is ferunk be ketten, olyan apro ez a mellekes. javaslatok?
Kisun, ez jo, minden hulyeseget vegigolvashatnak a Hban rolunk, roluk meg semmi

viszont igy legalabb ertesulnek rola, mikor hol tudnak ingye fotokat elohivatni
Ja, a nyulam ma megint ketszer alszik napkozben. Mi ez a visszaeses?