Hahó Lányok!
Csak most tudtam jönni, mert Anyukám és az unokahugom voltak nálunk egész nap.
Reditke

: a standard szövegünk, amiben nincs semmi kölünleges a köv.: "Nincs semmi baj kicsi Balázs, nyugodj meg itt van Anya/Apa, alukáljál szépen". Ezt nyomattuk első este 5 percenként, a doktornő azt mondta, hogy az a lényeg, hogy érezze a csemete, hogy ott vagyunk, számíthat ránk. Mi 20-30 másodpercnél tovább nem maradtunk benn Balázsnál. Szerintem ennél tovább ne maradjatok nála, mert lehet hogy megérzi rajtatok, hogy nem szívesen hagyjátok ott sírva. Amúgy nagyon okosak ezek a babák, többet megértenek mint amit mi gondolunk róluk.
Amikor Balázs állva sírt a kiságyban, akkor megfogtam és próbáltam hasra fektetni, közben simiztem a buksiját. De persze esze ágában sem volt hasra feküdni, rögtön felült vagy négykézlábra pattant. Szóval mi nem próbáltuk lenyomni.
Nem semmi Bálint amit nektek produkált, jó erős akaratú kiscsávó az biztos

.
Ja, és nálunk is kb. fél óráig ment a hüppögés, miután sikerült neki elaludnia.
A legnehezebb ebben az egészben az, hogy kitartóbbnak kell lenni Anyának és Apának, mint a gyereknek. Bizony, volt olyan pont nálam, hogy hagyom a fenébe az egészet és felveszem Végül is számomra az megkönnyebbülést hozott, hogy nem fogok lelki sérülést okozni Balázsnak. Hiszen nem hagyjuk magára, folyamatosan ránézünk, éreztetjük vele, hogy számíthat ránk.
Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mostani éjszaka hogyan fog alakukni.
Ja, nem semmi amit Anyudék csináltak anno veletek, 14-15 hónapos korotokig. (Én úgy érzem képetelen lennék még ezt fél évig csinálni.)
Liv
Először is: Dehogy kövezlek meg
Jó hogy nálatok sikerült így megoldani az alvás problémát, sajnos nálunk az sem segített hogy magunk közé vettük. Csak még jobban ordított. Szerintem bezavarta még az is hogy ismeretlen volt számára a mi szobánk.
Lau
Osztom Liv véleményét.
Én úgy tudom, hogy még kb. 40 napig van tejcsi a ciciben. Úgyhogy szerintem ne add fel!!!
Kormi
Én is gratulálok a pocilakóhoz
Vera
Szerintem ne hagyd sötétben sírni Kornélt, a doktornéni akinél voltunk, azt javasolta, hogy tompán égjen vmi kis lámpion a szobában.
Timoca
Nem tudom, hogy ez hisztinek tekinthető-e, de nálunk olyat csinál Balázs, hogy addig kiabál, nyafog, amíg oda nem megyünk hozzá. De a földhöz még nem akarta vágni magát és nem toporzékolt

.
Viola
Nekünk Be Be Go márkájú esernyőbabakocsink van, amit itt zuglóban vett Apa egyedül akciósan (6900,- Ft) a Minimanóban. Csak dícsérni tudom, könnyen lehet tologatni, nem dögnehéz, 2 féle pozícióba lehet a háttámláját dönteni, és van napellenzője is. Ha sikerül a képet lekicsinyíteni akkor dobok majd egy képet is róla, amiben Balázs csemete pöffeszkedik
Dino
Én is úgy tervezem hogy 1 éves koráig fejek Balázsnak. Bár a családban már kezdenek furcsán nézni rám emiatt. Egyesek szerint már nincs erre Balázsnak szüksége. Engem nem érdekel mit mondanak, csinálom és kész. Egyedül Anyukám támogat ebben.
Az a bajom, hogy már több a tejem, mint amit Balázs megiszik, a fagyasztó meg csurig van. Kevesebbszer fejni pedig nem akarok, mert akkor szerintem nagyon lecsökkenne a mennyiség. No majd megoldom vhogy, de semmi esetre sem öntöm ki, inkább odaadom egy másik babának.
Kérdésem lenne: mikor, milyen fűszereket lehet tenni a babák ételébe? Ti miket használtok? Fokhagyma, petrezselyem és egybek???
Üdv
Edit