Látom, valami van a levegőben.
Azt hiszem, ha baba lennék, most én is ordítanék, de lehet, hogy egyébként is így fogok tenni. El nem tudjátok képzelni milyen ideges vagyok! Három sza.os kölyök itt robogózik a ház körül már órák óta, azt hiszem, hogy megőrülök. Közben persze huzzatják a rohadt motorjukat, kiabálnak stb. stb. Nem tudjátok, hogy a robogóhoz milyen életkor kell és jogsi kell-e hozzá, vagy bármi? Mert lehet, hogy kiszólok nekik, csak felkészült akarok lenni, mert ahogy látom az egyik hülye kölkének az anyja itt iszik a kocsmában (ugye, az is kijutott nekünk
). Ha a drága mama esetleg rossznéven venné, hogy kiszólok, akkor legalább ne hülyeségekkel "fenyegetőzzek". Bocsi a közjátékért.
Mindenkinek köszönöm Gábor nevében a szülinapos köszöntéseket.
Hát itt voltam apósomék, és mit hoztak a nyár közepé, na mit?????? Hát egy fenyőfát, amit beültethetünk a kertbe. Anyósom (hangsúlyozottan nem Gábor édesanyja!) persze már meg is határozta a helyét, apósom meg már ásni kezdett volna. Erre köszöntem szépen a segítséget: majd Gábor beássa. Nem mellesleg majd mi eldöntjük hová is rakjuk a fát. Hát jól megleptek engem is
Györgyi!
Örülök, hogy a Ti hétvégétek is jól sikerült. Ne is mesélj semmit, majd ha lesz valami, akkor ráér! Szorítok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!
Irigy vagyok, hogy Norbika ilyen klasszul alukált.
Zsófi!
Mi lett belőled a fősulin? Én a gazdasági szakra jártam.
Nagyon édi Bence így oldalt fekve. Marci tegnap is így aludt el, ahogy fekve szopizott, de aztán átváltott hanyattba, ami ugye nálunk nagy szó! Olyan nagyfiúsan alszik Bence!
Mica!
Klasszak a fotók és édik a fiúk! Nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy szegény Nagyi jól megszenvedte Zolika pehelysúlyát
Nálunk anyukám nem sokáig bírta Marci fenekét cipelni
Évi!
Látod, milyen klassz, hogy a Nagyok otthon vannak és akár 1,5 óráig is szórakoztatják Rolcsit.
Csak ugye az a fránya nyügi ne jönne utána
Marci ma még mindig alig eszik. Egy kis tejpépet kínáltam Neki, hogy legyen benne valami, de a cicik már elég csomósak. Tegnap is kénytelen voltam fejni, mert mellgyuszi lett volna belőle
Rolcsi ma szopizik rendesen?
Megyek egy kicsit ledőlök, mert Marcus is alszik
Pusz: Melinda