A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bogárka, ez mind igaz, de neked ideologizálás helyett nem szülnöd kéne má'?

KépKép
KépKép
lindicita

De, csak most az a stratégiám, hogy elterelem a figyelmet róla ... Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,zsanci,
én is klubbtag lettemKép kivételes dolog hogy én nem kaptam az áldást mert folyton felkaptam,mert anyuék is meg mindenki folyton felkaptaKépés a végén már ezért lettem idegbajos hogy miért kapkodja mindeki az én gyerekemet,azt csak nekem kéneKépde szerintem mi csináljuk jólKép

manó,
mobil klíma szart sem ér,én lebeszéllek rólaKépuncsitesóméknak volt,azóta már nincsKépők is vettek inkább rendeset hogy hideg is legyen tőleKép,ne csak legyen!

még 5 tétel a mai napra és és kész vagyokKép,már létrehoztam az EU-t meg cstlakoztunk is hozzá,már csak liberális iskolázódunkKép
cupp,
gigi
Vendég

Fic!

Óriási gratula Vince babához!

Bogárka!
Drukk, drukk, utánad ki a következő pocakos?

Ara
ara

Gigi! És én? Hisz én alapítottam a klubot!

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Fic!
Nagy-nagy gratula!Kép

Bogárka!
Drukkolok tovább!Kép

Pipocs!
Azért még én is reménykedem, hogy lesz valami nyaralásféle, de abban jobban, hogy párom talál valami munkát és akkor nyaralás nem is érdekel, csak már az lenne!Kép

Zsanci!
Én is megkaptam az értesítést a Rossmanntól, de előbb küldték ki az értesítőket, mint a képeket, úgyhogy képek még sehol, talán délután 5 után megérkeznek azt mondták!

Bocs, ha valamit kihagytam, de csak szelektíven végigfutottam a sorokat!

Ma voltunk Timivel vérvételen! A kézfejéből vettek vért! És képzeljétek, nem is sírt! Pedig majdnem elbőgtem magam, amikor a dokinál a nővér kikapta a kezemből, hogy elviszi vért venni!
Egy hét múlva eredmény! Nagyon reménykedem, hogy nincs baj!

Ildi
ildi76

Lenocsról tudtok valamit?
ildi76

Én is klubtag lettem....Kép
Bogárka!
Én is tanultam sok sok pszichót, és engem is ez a rész fogott meg a legjobban...már akkor eldöntöttem, hogy nem lesz Dr. Spock elszabott babája!!! Kép
Egyébként nekem azért van lelkiismeret furdim, mert Igor nem igényli annyira a felkapkodást, mint B, és én arra gondolok, h első napokban nem mindig tudtam felkapkodni B miatt, és ettől elveszett az ősbizalom!!! Kép
Szóval én ultra felkapós vagyok, talán mert engem nem kapkodtak, sőt tápszeres is voltam...Kép És tegnap is majdnem elsirtam magam, mert tesómék játszottak vele a földön, és néha ásitott, és mire mindent elintéztem, elaludt EGYEDÜL, cumázva az ujját!! Kép
na, tudom, hogy ez ultra-para, tehát inkább azt mondom, hogy BOGÁRKA, SZÜJJJÉ MÁÁÁÁÁ!!!!
sziasztok!!!

Lindi!
Szerdai csoportba volt hely, 12 ezer/hó, két szülő mehet, stb...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Johanna, Ficanka gratulalok es nagyon sok boldogsagot a babakhoz!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci! Mindent harapófogóval kell kihúzni belőled? Írj már el telefonszámot is! Hol van ez a Rubin?

KépKép
KépKép
lindicita

óóóó, bocsi!
tel számot most nem tudok dobni, a rubin a budaörsi út mellett van, a tesco, ikea felé...tel.számot megpróbálok estére...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Helló!

Ada, enyém bébi mindjárt 3 hós lesz. Nekem az első 3-4 hét volt brutál, amikor Bendi éjjel ha felébredt, volt, hogy 2-3 órán keresztül sem aludt vissza, de minimum 1 óra, és legalább kétszer ébredt éjjel, kész voltam. De aztán mindig ahogy telt az idő egyre jobb lett. Magában még nem sokáig van el, de már nagyon jól el lehet vele játszani, olyan jókat gügyög, magyaráz egyfolytában. Kép

És én is mindig felveszem ha sír, engem nem érdekel ki mit mond, én gyerekem és kész. Kép

Ficánka!

Gratula, aki megy hozzá adja át jókívánságaimat neki és Vince babának, aki csak kibújt végre! Kép

ruz
ruzicsky

lindi,
ezer bocs,én is szelektíven olvastamKép
kárpótlásul ha akarsz kidobhatsz,mint alapító tag jogod van hozzáKép

zsanci,
legyünk mi is őslapítók és alapítsuk meg a lelkismeret furdalók klubbjátKép
én azért vagyok tök kész,mert most hogy egész nap tanulok bálint úgy néz rám mint valami "öreg haver"-re,tök azt érzem hogy nincs rám olyan szüksége mint eddig és nagyon nagyon rosszul érzem magam emiatt!!!!!!és vissza akarom csinálni hogy olyan legyen mint eddig hogy tapadjon rám meg nyúzzon meg nyüszögjön meg húzzon-vonjon......
mert ez így nekem rossz és én egy önző dög vagyokKépszóval én is depis ultra para korszakomat élem,az államvizsga csak levezetésKépde kész vagyok megint egy tárggyal,most megyek és elvasok mindent mégegyszer és utána már fürdetés.

cupp
Vendég

Gigi!
Örülök, h nem vagyok egyedül!! Kép Kép
Tanujjjjáááá! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok,

Mindenkinek köszönjük a drukkokat, gratulációkat és hasonló jókivánságokat.. nagyon jól esett...

Ildi: nem írtam, mert az egész olyan hihetetlenül jött, hogy nem is volt nálam senkinek a száma.

Egy gyors bekukkantás... sokat nem tudtam olvasni, ezer bocsi...:-)) felmentésem van...

Ficnek gratula a szép nagy babához.

Mi jól vagyunk, bár most hogy itthon vagyok, sokkal jobban fáj a gátsebem, mintha rosszabb lenne mint bent. De igaz, hogy egy percet sem feküdtem, éjjel 4 óta, kis szoptatás, mászkálás, hazajövés, pakolás, mosás főzés stb... Tudom pihenés, de.... meg lehet állni, hogy ne keljen fel az ember?

Szülésemet leírom majd bővebben, a kútvölgyisen olvasható a kispapa verziója azt hiszem 18 19-én tette fel...
Zsebi végül tényleg Fanni Sára lett és egy tündér, mint minden más kisbaba. Gyönyörűséges és hát eddig jó babának tűnik. Bár a szoptatás körül vannak gondok... szopizik, bealszik, majd nagyon gyorsan követeli újra a cicit, tehát olyan vagyok mint egy fejős tehén lassan egész nap ott lóg rajtam a gyerek. Pedig jó lenne ha ritkábban szopizna kicsit többet, tudom még nagyon kicsi a gyomrocskája, de.... igy a mejjjjjjjjjem nagyon fáj. Van tejcsi, még nem rengeteg, de lényeg, hgoy van....

Zsanci: milyen bogyót is mondtál aranyérre,mert abból lett rendesen.

Megyek, mert hallom Fanni hangját

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci!
Ne legyen lelkifurdid amiatt, hogy Igi nem igényli annyira. Szerintem a második baba már a pocakban megtanulja, hogy nem lehet mindig övé a mama, és ez a pocakon kívüli életben is megmarad... ugye erre is gyártottak elméleteket, hogy hogyan befolyásolja a személyiséget a születési sorrend. Ez nem az ősbizalom elvesztése!!! Kép
Annak meg csak örülj, hogy elalszik magától. Enyém öcsém, még ovis korában is képes volt ilyeneket művelni, játék közben a szőnyegen.

Gigi!
Te se depizz, vissza fog még térni a nyúzás, ne félj!!! Kép

Johanna!
Akkor személyesen is gratula Neked, Fanni gyönyörű baba! Szüléssztorit elolvastam, de azért majd Te is írd le a verziódat, arra is kíváncsi vagyok! Kép

Ildi!
Szerintem Lenocs szombaton megszült Kép Legalábbis akkor jelentkezett be utoljára, és eléggé úgy állt a dolog Kép

Nekem meg ma megint távozott egy kis dugeszdarab, gondoltam felhívom a dokit, hátha mond vmi bíztatót (pl. hogy éjjel szülök), de nem kellett volna: azt mondta ez nem jelent semmit, akár még újra is termelődhet...Ne mááá! Én már nem akarom újratermelni!!!

Na megyek, kiülök a teraszra megkeresem a teliholdat, és jól megszugerálom, hogy csalja ki Donibabát Kép

Bogárka (39+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johanna!
Gratula Fanni Sárához!!!
Aranyérre:
sepia off. Ch9, Aesculus hippoc. D12, Hamamelis CH9, Sulphur C12, Phöno Ven cseppek és Apo-Ham kenőcs. Az utóbbi 2 nagyon sokat használt nekem. De én az összeset szedtem, igy együtt gyorsan elmúlasztotta...Én a cseppen és a krémen kivül a Hamamelist és az Aesculust ajánlom. De lehet,h neked más fog bejönni...
Gyors gyógyulást!!! Ja, és a Hypericumot ne felejtsd el!!!
Zsanci

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
Jut eszembe, hogy hivatalosan én is 39+4 voltam, amikor szültem!! Ezt szuggeráld Donibabába!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada!
Szerintem én el tudlak vinni Ruzhoz, majd egyeztessünk!

Képzeljétek, ma voltunk látogatóban egy ismerősnél, akinek a kislánya egy napon született Emmával, így a csajok már a kórházban bandáztak. Most meg annyira édesek voltak, ketten feküdtek egy nagy utazóágyban, és tök jól elvoltak. Igaz, Emma majdnem végig aludt, délelőttől késő du-ig voltunk ott, és csak szopizni ébredt fel, szerintem teljesen agyonvágta a jó levegő (kint voltunk végig a teraszon).

Lányok, segítsetek, hogyan szerettessük meg Emmával a fürdetést? Már 6 hetes, és még mindig végigüvölti. Egész pontosan azt a részt, amíg a vízben van nem, sőt úgy látom, az még talán tetszik is neki, de az előtte és utána való maceránál borzasztóan sír. Ahogy kiveszem a vízből és rárakom a törölközőre, elkezd üvölteniKép Igyekszem gyorsan végezni, de hát akkor is eltart egy ideig, mert fürdés előtt be kell olajozgatni, fürdés után meg azzal szenvedek a legtöbbet, hogy a nyakát kitöröljem, mert olyan kis husi, és alig lehet a redők közé benyúlni, meg nem is hagyja, befeszíti magát, és egy csomószor nem is tudom rendesen kitörölni, ami ugye nem jó, mert felázik az egész nyaka.
KépKép

UI: Lehetek klubtag? Bár szerintem megismerve az itteni anyukákat, mindenki az lehet, nem?Kép

Kép
Kép
manoka11

Hali!

Én meginvitáltam ide valakit de még nem látom,hogy írt volna!
ESZTER!GYERE!

Milyen klubba kell tagozódni?Én is!
Most el mert hulla vagyok,de még benézek ám!

Jucus
20170114224602

Csajok!
24-én 20db ingyen kép:http://www.elektropont.hu/

Juc
20170114224602

Johanna!

Tök jó, hogy már fel is néztél hozzánk! Azért pihizz, amennyit tudsz! Van segítséged?

Jucus!

Te egy Isten vagy!Kép Hol találod ezeket az ingyenképes infókat! Köszi szépen ismét!

Manóka!

Timi is sokáig sírt fürdetésnél! De ezek szerint Emmának a pancsival nincs gondja, csak az előtte és utána lévő dolgokkal! Nem lehet, hogy már nagyon fáradt vagy éhes, mire a fürdzsihez értek? Persze nagyon nehéz kitalálni a megfelelő időpontot, hogy minden klappoljon és még nagyjából azonos időpont is legyen! Nálunk egyébként nem sikerült időpontot találni, még mindig összevissza fürdetünk, általában este 9 és 11 között és ritkán előfordul, hogy reggelre marad! Nem lehet, hogy épp azért, mert tudod, hogy Emma sírni fog, egy kicsit kapkodsz az öltözésnél, meg törölgetésnél? Lehet, hogy ezt megérzi és ezért lesz nyugtalan! A nyaki redők törölgetése meg hát tényleg nem lehet kellemes neki! Az érthető, ha e miatt sír, de tényleg kell! Nálunk akkor ment egyszerűbben, amikor már Timi tartani tudta a fejét! Így hasra tettük és úgy hintőporoztuk be elől a nyakát! Na, erről most jó kis regényt írtam neked!

Megyek csicsilni!
Holnap ismét dokihoz megyek! A változatosság kedvéért Újpestre!Kép

Jó éjt!
Ildi
ildi76

Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak így bejöttem, de
egy nagyon fontos felmérést végzek a Szoptatásért Magyar Egyesület megbízásából, az anyatejet helyettesítő termékek marketingjét szabályozó WHO-kódex betartásának magyarországi helyzetéről.
Lenne egy pár kérdésem a 6 hónapnál fiatalabb babák anyukáihoz:
-a csecsemő életkora?
-táplálja-e csecsemőjét valamilyen gyári élelmiszerrel?
-ha igen, milyen márkájú tápszert, teát, tejpépet, gabonakészítményt vagy egyéb élelmiszert használ, és miért?
-miért?:-A: az orvos javasolta B:a védőnő javasolta C: a dietetikus javasolta D: más egészségügyi dolgozó javasolta E: saját, előző gyermekével szerzett tapasztalata alapján F: reklám alapján választotta G: rokon vagy barát javasolta H: egyéb:....
- kapott-e ingyenes mintát csecsemőélelmiszert (és teát,cumit?) gyártó cégtől? (Nestlé, Milupa, Hipp, Kecskeméti, Humana, Mildi, Avent, Chicco, Mam stb.)
-hol?:A: egészségügyi intézményben B: gyógyszertárban C: otthon D: üzletben E: postai úton F: egyéb:...
-ki adta?: A: a cég üzletkötője B: egészségügyi dolgozó C: egyéb:...
- kapott-e bármiféle tájékoztató vagy reklámfüzetet, ajándékot?
- ajándékfajta: A: cumi- cumisüveg B: előke C: pelenka D: játék E: dísztárgy F: pelenka és cumisüveg együtt G: ajándékcsomag H: egyéb:...

Bármit amit kaptatok szülésnél, vásárlásnál, postán, bárhol, kérlek írjátok meg nekem, azt is amiben nem vagytok biztosak, hogy ide tartozik.
A válaszokat erre a címre küldjétek: munkacsi.petra@freemail.hu
A matrica, tea, kiskanál stb. is ide tartozik, ja és melyik kórházban született a baba?

Köszönöm, hogy időt szakítottatok rám és elolvastátok.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Sziasztok, Petra
anyatigris2

Jó asszonyok!Mi van már?Mindenki szül vagy gyereket nevel?

Jucusakiunatkozik
20170114224602

Klubhoz sajnos én nem csatlakozhatok, sőt szerintem Neet sem, de ő most nyaral Kép de mi már egyszer úgyis megalakítottuk a szívtelen sírnihagyó anyák önsegítő csoportját Kép én mindig vidámnak-nyugisnak-derűsnek gondoltam Dócit, de lehet, hogy ahogy Bogárka mondja, ez inkább apátia Kép, sőt: az apátia végső stádiuma KépKép létezik olyan egyáltalán, hogy apatikusan göcögve nevet? Vagy depressziósan vigyorog? KépKép

Ja, erről jut eszembe: Bogárka, MÉSZ SZÜLNI AZONNAL!!!!!! Kép

Fürdés: Dóci se szerette a fürdés utáni szakaszt, nekünk sokat segített, ha énekeltünk neki, attól megnyugodott Kép. Utána meg megtanult fogni, és akkor érdekes dolgokat adtunk a kezébe. Lehet, hogy ténlyeg jól elfárad és megéhezik a fürdésben, mert ilyenkor mindig nagyobb elánnal eszik, mint napközben Kép

Johanna,
hellóóóó, jó, hogy hozzánk is benézel Kép megnéztem a profilod, lány gyönyörű!!!! Kép

Ancsi,
te szerintem már otthon vagy, nem???? Kép

na jóccakát,

vera
kisün

Kisün!
Azér se megyek, hanem most jól válaszolok Neked Kép
Szerintem nem minden kőc születik úgy, hogy alapszükséglete a kézben való ringatás, hurcolászás... ugyebár vannak temperamentumelméletek is. Ti Neettel egyszerűen mázlisták vagytok, hogy gyermekeitek göcögve nevetnek egyedül a kiságyban, majd vigyorral a szájuk szegletében maguktól elalszanak. Kép
Remélem másodszorra én is ilyet kapok Kép!

Zsanci!
A 39+4-ről asszem már lecsúsztunk Kép Hacsak nem produkálok egy fél órás villámszülést Kép De ma még egy fia keményedésem se volt Kép

Bogárka (39+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na, jó reggelt!
Én vagyok az utsó, meg az első is? Kép
A telihold jót röhögött rajtam, hogy hiszek a mesékben és elhúzott aludni... mi meg itt maradtunk egyben...na mindegy...csak így a szülinapi hazaérkezés egyre esélytelenebb...Kép
Persze Petrának még fogalma sincs, hogy mikoris van a szülinapja, felőle bármikor ünnepelhetnénk, inkább nekem lesz rossz, hogy nem lehetünk együtt azon a napon...na de ne legyek már ilyen önző, nem igaz?...

Bogárka (39+5)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
én is itt vagyok, és sajnállak!!!!!!!!!!
de talán majd ma....igaz??

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Helló!

Zsanci, Bogárka, de korán keltetek! Kép Én is 6-kor, de nem önszántamból...Bendegúz gondoskodik róla, nehogy túlaludjam magam. Kép

Johanna!

Tessék pihikézni! Nekem is fájt a gátseb ha sokáig álldogálltam, meg nem pihentem. Mégegyszer gratula a kicsi lányhoz! Kép

Manóka

Én nem szoktam olajozni, meg utána hintőporozni sem. Meg ha fürdi előtt 10 perccel éhes, akkor én megszoptatom. Első időkben nem csináltam, de akkor nálunk is ez volt, hogy már előtte is sírt, a vízben nem, mert az élvezte, de utána is üvöltés, amíg cicit nem kapott. Így sokkal nyugisabb a fürdés, tegnap is pont amikor a nyakát törölgettem akkor nevetett a legjobban. Kép

ruz
ruzicsky

Bogárka,
szemét telihold, jól megrugdostam Kép
én is válaszolok: teljesen egyetértek veled, sőt, továbbmegyek: szerintem az anyák sem születnek egyformának! Van, akinek óriási erőfeszítést-lelkifurdalást-fájdalmat okoz, ha sírni hagyja a babáját, és van, aki abba őrül bele, ha állandóan fel kell venni. A temperamentumok itt is nagyon különböznek. Én mindig azt gondoltam, hogy mindenkinek az épp divatos elméletektől függetlenül azt az "életformát" kell kialakítania a gyermekével - természetesen most nem a szélsőségekre gondolok, ami neki-nekik a legjobban megfelel, és amiben a baba ÉS az anya is a legjobban érzi magát, mert a gyereknek szerintem a kiegyensúlyozatlan, boldogtalan anyánál, aki bizonytalanságot közvetít felé, kevés dolog árt jobban. Ezért haragszom mindig a kizárólagásságot hirdető trendekre, mert ezek szinte elítélik a nem az elveik szerint cselekvő anyákat, és az anya a egyébként is egy bizonytalan állatfaj Kép, szeretne "jól" csinálni egy olyan dolgot, amit szerintem sokféleképpen lehet jól csinálni.
Neet és én nyilván mázlisták is vagyunk, de hozzá kell tenni, hogy én pl. gyereknek, sőt babának is állítólag kis magamnakvaló voltam, szóval nyilván örökletes tényezők is belejátszanak Kép De én így kiegyensúlyozottnak és boldognak érzem magam, és végtelenül szeretem a lányom, és szerintem Dóci is ezt érzi, és ezért ő is boldog és kiegyensúlyozottKép és így az, hogy egyedül hagyom játszani meg elaludni, nem oszt, nem szoroz Kép

jó reggelt egyébként, Zsanci neked is Kép

vera
kisün

Bogárka!

Szurkolok Neked. Az jutott eszembe, hogy a tegnapi délutáni előadáson Bálint Sándort elmondta, hogy kb. 30%-al nőtt a szülések száma, ezért rendszeresen teltház van a kórházban. Éppen ezért kicsit engedékenyebbek a hazaengedésben, ha minden rendben van. Ha valaki kerületi lakos, vagy van egy papírja a választott gyermekorvostól, hogy ő vállalja a baba vizsgálatát, akkor akár előbb - 2 nappal korábban - is haza lehet menni.
Nem tudom, ki mit gondol erről, hol érzi biztonságban magát, csak gondoltam, jó róla tudni, ez is egy lehetőség.

üdv, Móni, 29

KépKép
nonni

Vera! tegnap láttam egy teforma mamát, egy Dóriforma lánnyal az Diószegin. a baba nagyon nézett engem, biztos mert vigyorogtam rá!!

ITTHONLEVÉS: egyelőre - köszönhetem magamnak is részben - minden nap van valami, amitől lefáradok, hol egy vérvétel, hol egy szt. imre, hol egy uh, hol egy doki, hol egy egyéb, úgyhogy azt várom, hogy legyen egy nap, amikor sehova nem kell elmennem, és végre pihenhetek! már 25 fokban is izzadok, a pulzusom meg ezer, mert híg a vérem (88-as a süllyedésem), úgyhogy olyan baromi fáradt vagyok (csak tudnám mitől!!!), hogy napközben is alszom és este 9-kor már megint! ilyet még nem pipáltam! mindenem volt a net, meg a számítógép, szóval javarészt ez volt a hobbim, aztán most még a sejhajom is fájlalom, ha le kell ülnöm. egyelőre csak céges ügyben ültem ide a géphez, mitóta (kemény 2 nap) táppénzen vagyok.

viszont megnéztük a babucit UH-n, nagyon kafa lett a kép, be is másolom ide.

Kép

ancsipancsi

Ancsi,
nagyon edesKép

Kép
babarozsa

sziasztok!
Vera, jó reggelt!
Igazad van!! Én is mindig azt mondom (amikor józan eszemnél vagyok), hogy az anya legyen biztos abban, hogy amit csinál az jó. A bizonytalanságot azonnal érzik, és rossz nekik...
Én csak azért mondtam, hogy én egy ilyen rossz sorsú gyerek voltam, mert nekem szükségem volt a bújcsira...ezt egyébként bepótoltam, amikor megismerkedtem a pasimmal/férjemmel, szegény egy időben nem tudott levakarni magáról, és mindig azt mondogatta, hogy megfojtom...Kép
De látom én a fiaimon is, hogy egész mások...És köszi, Bogárka! Ha tudományosan meg van magyarázva, hogy a második kisfiam miért nem igényel annyira, akkor máris jobban érzem magam, és talán neki is jobb, ha nem mászom rá, amikor nem akarja!!! Ugye??? Kép

Nálunk anno a férjem uncsitesója is kb. akkor szült, amikor én. Soha nem szóltak, de láttam rajtuk, hogy nem igazán tetszik nekik, hogy állandóan felkapkodjuk a B-t. Õk szépen berakták a kiságyba a srácot, és elaludt magától. Szinte az elejétől fogva végig aludta az éjszakát, stb...már egész pici korában el tudták vinni a nagyszülőkhöz, és ott is aludt. Szóval, a családban, mi voltunk a "nagyon-elkényeztetitek-ezt-a-gyereket" szülők...Õk gyorsan belefogtak a második gyerek projektbe, hiszen, olyan ügyes szülők (és tényleg azok is). És megérkezett a második baba! És....Kép Szerintetek??????? Most jól megkapját a nagyszülőktől, hogy elkapatják a kicsit. Pedig nem, csak más az igénye...És ezt a szülők is elismerik!!!
Nálunk meg inkább forditva van. A kicsi képes elaludni magától. De erről már irtam...Kép

Bogárka!
Szűsz má????

Jucus!
Köszi az infót, ingyen fotó ügyben!!!Kép

És képzeljétek:
A nagy, majdnem 3 éves nagy fiam ma az apukámnál aludt a tesóimmal!!!!!Kép Apukámnak van egy lakása Pesten, és igy teszteltük a srácot, hogy képes e leszakadni a szülőkről...Hát, úgy néz ki, nekünk nagyobb fájdalmat okozott a hiánya, mint forditva...Kép Kép
Lehet, hogy ő sem igényelt volna engem annyira, csak nem volt szive megbántani, és csendben tűre, hogy állandóan szoptassam???????????????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hogy megy az idő!!! Kép

Ancsi,
nagyon aranyoa a babó, le sem tagadhatja hogy kislány, annyira csajos pofija vanKép
Maradtál végülis a dokinál? (mivel régen írtad hogy szabin lesz val.szinűleg a szülés idején)
zozi

Ancsi!
gyönyörű a bébi!!! nagyon szépen látszik, és nagyon szépnek is tűnik!!! Húúúúúúúúú

Kép

ZsanciKép
zsancikant

köszi lányok!!! igazán arik vagytok! tegnap este röhögtünk a kispapával, hogy milyen tokásnak látszik a képen, és biztos csak nekünk tetszik Kép , de hát a MIÉNK! Kép
szerinte a csücsöri szája rám hasonlít, szerintem meg a nagy szeme őrá.

képzeljétek, úgy fexik, hogy a tappancsai is a feje mellett meg a kezei is. (medencevégű) szóval a lábait úgy tatja, mintha épp pelenkáznánk Kép

Zozi! maradtam nála, és max helyettesnél szülök!

ancsipancsi

Szia Kisün!

Köszi a torna infot!!! Úgy örültem, hogy végre valaki válaszolt!
11 hétnél járunk és a prof.-nál fogok szülni, de szülésznőnk még nincs, nem ismerem még őket.
Ha több prof. van, akkor majd az e-mail címedre megírom a nevét, de nem szeretném ide feltenni, mert nem biztos, hogy örülne.
Ha viszont csak ő van egyedül, akkor már mindegy.

Ha van tapasztalatod a szülészettel kapcsolatatban, akkor légyszi írd meg!
Én annak az egynek nem örültem, hogy a látogatók- legalább az apuka- nem jöhet be a szobába, nem lehet a babájával, csak üvegen keresztül.
Még jó, hogy a szülésre bejöhet.
Tényleg nem a 4-en van a szülészet?
Ami amúgy a 2. emelet.

A tornával kapcsolatban még egy kérdés: mikor lehet elkezdeni, most 11 hetes vagyok,na ezt már többször is írtam, bocs!
nem korai még?

A kislányod nagyon helyes!
Szia: Cicabo

Kép
cicabo

Zsebi! még mindig annál a dokinál szeretnék szülni, akihez eredetileg járok, hacsak nem éppen akkor szabin lesz. majd az égiek eldöntik Kép

Bogárka! köszi, hogy ilyen jól nyilvántartod, hogy mikor szülök Kép , drukkolok, hogy egyikőnk se legyen júliusi lenyuszizós!

VÉRSÜLLYEDÉS: volt valakinek közűletek 88-as a süllyedése? (vagy hasonló) kissé híg a vérem, aztán gyorsan ver a motor.

PAPÁS TÖRTÉNET: a kispapa hazaért éjjel 1 hét távollétből, én meg már aludtam. (persze felébredtem már arra, hogy becsapta a kocsiajtót, elég éber vagyok mostanában) odabújt hozzám az ágyban, és első volt, hogy megpuszilgatta a hasamat, és "szia drága kislányom"-mal üdvözölte a dedet. AZ MEG NEM ELKEZDETT MOZOGNI?? jó büszke volt ám!!! Kép

az UH-n meg mi történt! én mindig is tudtam, hogyha nem is hallunk UH tartományban, a baba mégis érzékeli, vagy így vagy úgy. (akár a vizes közeg miatt, ahol másképp terjed a hang) az UH egér a feje környékén volt, nagyon közel hozzá, erre a babuci oda húzta a kezét, szétnyitotta az ujjait, és rátette a pofijára!!! úgy megsajnáltuk a szonográfus nénivel, hogy el is húztuk onnan az egeret. tökre úgy csinált, mint mikor zavar valakit a fény és eltakarja az arcát. csak úgy az UH visítása zavarta. (szvsz)

ancsipancsi

Szia Bogárka75!

Köszi a tornáról a sok-sok infot, nagyon örültem neki!
Te mit javasolsz, mikortól kezdjek el járni?
Ja és kell valamit vinni?
pl. szivacsot, amire fekszek?
Ha egyáltalán fogok feküdni.

Szép napot és köszi mégegyszer a választ!
Cicabo

Kép
cicabo

Cicabo! eleinte én sem értettem, hogy miért nem jöhet be a kispapa. aztán rájöttem. 1.) midenféle koszt-betegséget stb-t behozna a szobába, 2.) nem örülnék neki, hogy míg én félholtan vérezgetek, vagy szoptatok, addig a szomszéd kismama kispapája ott hetel tőlem fél méterre. ennél én szemérmesebb vagyok. így biztosítja a kórház a kismamák részére a rendes pihenést, és miután átgondoltam a dolgot, maximálisan egyet is értek vele.

ancsipancsi

Zsanci!

Mennyi pízt szánsz az akváriumos játékra?Gyorsan,konkrét választ kérek mert ha van akkor hoznának.

Jucus
20170114224602

Ancsi!
Gyönyörű a babóca!

Móni!
Igen, tudom én is, hogy haza lehet jönni hamarabb, csak az a bibi, hogy én egy ilyen pozitív sztreptos nőszemély vagyok, aki ráadásul gyorsan szül, így esélytelen a két antibio beadása szülés előtt, ezért Petra is kapott 3 napig (3 nap után derült ki, hogy ő negatív), tehát a 3 nap tuti...sajnos, Kép de hátha utána tényleg elengednek minket...Kép

Kisün!
Teljesen egyetértek Kép

Zsanci!
Hát ez az! Minden gyerkőc más!!! Kép Egy barátaink Petrával egyidős kislánya pl. szinte egyáltalán nem is sírt picikorában...most is egészen más személyiség, mint Petra. És nemrég született a tesó...hát kíváncsi vagyok majd, ő milyen lesz. Szerintem ez a helyzet sokkal nehezebb, mint a miénk (jaj, már előre úgy beszélek, mintha Maszat is egy nyugis, egyedülelalvós gyerek lenne...de valahogy úgy érzem az lesz Kép )

Na megyek...még nem szülni...valahogy úgy érzem nem napözben indul majd el a dolog...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szia Fic!

Nem biztos, hogy hallottál már rólam, akkor kapcsolódtam be kb, amikor Te már elmentél szülni!
Gratulálok a kis Vincéhez!!!

Kép

Cicabo

Ui.: Remélem megjelenik a kép!

Kép
cicabo

mi, Ficánka megszült????????????

GRATULÁLOK A BABUCIHOZ, és persze sok boldogságot kívánok!!!

ancsipancsi

Cicabo!
12 héttől elvileg már lehet, én 17-től kezdtem...
A délutánira kell polifoam, vagy vmi, amire fekszel, a délelőttin van a teremben, oda nem kell semmi. Kényelmes ruha, és elég zokni, cipő sem kell...

Ja, és úgy tudom prof. csak egy van...Kép

Szülészet: szerintem nagyon klassz hely, tényleg ez az egyetlen gond, hogy a papa miután megszült veled 4 napra ki van tiltva...Kép. A probléma csak az (ez egy előadáson hangzott el), hogy hol húzzák meg a határt. Mert pl. ahol van nagyobb gyerkőc, ott ő se szoruljon ki, de mi van ahol már 7 nagyobb gyerkőc van??? (élő példa volt ott az ea-n). Õk már be se férnének a szobába.
De nem olyan vészes, kibírható, akkor úgyis minden percedet a baba tölti ki majd ... Kép

Ancsi!
Lenyuszizós Kép Ez aranyos! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Még egyszer köszönöm a gratulációkat, nagyon jól esik. Bébi tényleg gyönyörű, de hát melyik nem az? Édes pofa. Azért éjszakát végi akarta szopizni,most bezzeg már majdnem 3 órát kibirt. Na mindegy, ránézek és minden "mérgem" elszáll, ami van egy egy nagyon korai ébredésnél. :-))

Ma rendesen szúr a petefészkem vagy mim? ez lenne a méhösszehúzódás, eddig semmi erre 5 vagy hányadik nap tessék...

Ancsi: babóca tényleg nagyon cuki, jó kis pufóka arcocskája van. Vérsüllyedés: nekem is magas volt, de a dokim direkt nem szokta nézni, mert azt mondja, hogy terhesség alatt nincs is értelme, tehát felesleges ezen aggódni, nekem is ennyi volt. És lám lám minden okés. Tényleg szinte soha nem is nézik.

Fichez mentek majd be? sok sok puszit neki.

Bogárka lassan eljön a Te napod... hú de izgi.

Zsanci: köszi az infót, megszakértem, hogy mi van nekem itthon, aztán szerintem nekem is az a csepp fog tetszeni, szeretem a komplex készítményeket. meg azt hiszem az elöbb fel is szívódik. Egyszerűen nem tudom hogy csináltad a sok homeobogyi szedését, plusz 3 liter ivás, evés és akkor még nem szedtem be a vitaminomat és hasonlók.. időben nem fér bele.

Most ennyi, jön a védőnéni...

Johanna Fannibaba

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi,
nagyon aranyooooos babuci!!!! Kép Ha sárga napernyője volt a kocsinak, akkor minket láttál, mert tótól hazafele mindig Diószegin megyünk Kép ja, meg odafelé is... de asszem emlékszem rád, azért írtam a visszafelét: hogy néztél ki? Kép Majd egyszer sétálj velünk! Párod meg egy tündér!!! Kép

Cicabo,
szerintem csak egy prof van, szóval már úgyis késő Kép egyébként elképzelem, ahogy a szentimrés orvosok mind ott neteznek, és olvassák a fontosabbnál fontosabb infókat rólunk, és a kórházról meg egy szó sem esik napokon keresztül Kép
Tornára betöltött 12. héttől lehet menni. Orvos igazolása elsőre nem kell, a kiskönyvbe szokta Andi (a gyógytornász) beírni, hogy "járhat tornára" vagy valami hasonló, és akkor a dokid aláírja meg alápecsételi Kép
Vinni érdemes: törülköző vagy polifoam, utóbbi kényelmesebb, főleg ha kint vagytok a füvön. Innivaló is jól jöhet, meg csereruha, de nagyon leizzadni nem fogsz Kép viszont jól esik egy kis mozgás Kép
Apák a szülészeten: abszolút igaza van Ancsinak, előre és előtte kicsit "kegyetlen" gyakorlatnak tűnik, de ha félmeztelenül rohangálsz, akkor hálás vagy, hogy a szobatársad párja nem nyithat be csak úgy Kép És az a négy (vagy most már lehet, hogy csak két Kép) nap iszonyú gyorsan elrepül Kép Mint ahogy a 9 hónap is, meglátod, sitty-sutty szülsz is Kép
És Dóci köszöni a bókot, most épp szunyál Kép
kisün

Johanna!

FAnni nagyon klasz kis csaj,gratulálok!

Cicabo!

Dobj fel egy képet a profilba,hogy megismerhessünk látásból isKép

Hivatásos látogatók!
Fichez mikor megyünk látogatni?

Jucus
20170114224602

Hú egy kérdés még, mikor leeht kimenni sétálni vele... már mennék egy kis kört babakocsival, szerintetek lesz valami baja?

Lindi: ugye milyen jó a viztisztitó? tényleg ha olyan vizet használsz, kell forralni?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: