A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!
Tudna nekem vki segíteni?
a kérdésem, mikor és hol van a Szt. Imrében kismama torna, ki tartja, mit kell vinni és mennyibe kerül?
Ja és mennyi ideig tart?
Remélem van köztetek valaki, aki már tapasztalt ez ügyben.
Kiváncsian várom válaszát!
Cicabo

Kép
cicabo

Koszonjuk a bokokat Kép Ha nem lattok nick-es cuccokat, akkor gyarthatunk. Megprobalkozom majd a ravasalhato papirra nyomtatassal, es ha sikerul, szolok. De a ravasalast mar nem vallalom, azt majd ti, jo? Vagy tudsz mas technikat Juc? Te vagy az executive manager a creative division-on, vagymiaszosz Kép

Beetrix, ez a ragas nalunk is brutalis, a kisagyban mar kethonapja felkotoztem a racsvedot a racs tetejere, tegnap meg a mi agytamlankat is letakartam egy pokroccal, mert mar kisebb darabokat harapott ki belole a csajom. Ja, es ma delelott meg ugy beleharapott az egyik butorba, hogy felsertette az inyet, marhaul megijedtem, hog ymost akkor mit is kell tenni, meg hova vigyem, de szerencsere rogton elallt a verzes! Ugyhogy nagyon figyelj Lillusra, mert ez r.h.dt veszelyes uzem. Neki most a hatodik foga jott ki, de szerintem ez nem is attol van, mar honapok ota egyfolytaban rag, harap, ez mostmar mindig igy lesz Kép Ja, es ugy ad puszit, hogy iszonyu erovel beleharap az arcomba, mikozben a ket kezevel a hajamba kapaszkodik es tepi, hat, en sikitozok meg morgok meg azt kiabalom, hogy mostmar nem fogok vele baratkozni stb., ahogy probalom lefejteni magamrol, rosszabb vagyunk, mint a laokoon szoborcsoport... es mar a szimpatikusabb csaladtagokat is igy nyuzza, pedig eddig csak en voltam a szerencses, mitevo legyek?

Viszont az alvas most valtozott. 4-5 napja mar csak egyszer alszik napkozben, kb 12-15 kozott egy bo ketorat, aztan este meg korabban alszik be (20). Szoval ez igy megy, hogy egyik naprol a masikra egyszercsak megno? Majd leshetek, amikor hazajon a sulibol es kijelenti, hogy holnaptol dolgozni fog? Meg hogy jovo heten ferjhez megy? Kép

Gig, te most AZONNAL elhuzol tanulni! Sipirc. Na, jovan. Es akkor most leirom a receptet, hogy ha visszaolvasol a vizsga utan, megtalald (mert en ket percig nem tudok megjegyezni semmit, ugyhogy most rogton kell valaszolnom, kulonben elfelejtek): elmentek Becsbe (vagy mas, szamotokra igen kellemes kornyezetbe), jol elfaradjatok magatokat egesz nap es este egy jo nagy, kenyelmes kadba bujtok Kép (az otthoni nekunk szornyupici), agy mindegy mar, az marad az alvasra, masnap iszonyu mennyiseg elfogyasztasa a szuper svedasztalos reggelibol a szallodaban (Becsben kulonos tekintettel a kuglofra) es tovabbi varosnezes. De nem vagyok am 100%biztos, hogy ez volt, lehet hogy mikor itthon kipihentuk az utazast (es akkor meg a kad mindegy, de az agy legyen nagy, puha, kenyelmes Kép ). Na mindegy, a lenyeg, hogy utazni mindenkeppen kell. (Az a hulye apa meg nem akar iden sehova sem menni, mi lesz igy a sracommal?)
moosejaw

Pipocs!

Neked is köszi!És dehogy is nem mernéd használni kullancs csípeszt!Ha meglátszt egy rohadékot a deden,rögtön támadásba lendülsz!

Moose!

Szalvétatechnikával is lehet pólókat csinálni,de nekem is a vasalós jutott eszembe!Én is tudok olyat.Ha mindenki keres magának figurát vagy mit akkor megcsinálhatnánk,de szerintem csak összel mert most szétreppenünk nyaralni!

Jucus
20170114224602

Moose, nálunk még semmi váltás alvásügyileg, akkor Brúnó még baba?Kép Ha nincs időjárásváltozás, vagy fogmizéria, Õ még nap 2x de van, hogy 3x alszik.

Lányok akinek kell a homeos füzet másolatban írja meg e-mailben, hogy hanyas sorszámú füzet és hova postázzam.
bartus.peter@chello.hu

Manó, de jó, hogy ismét itt vagy, nagyon ügyesek voltatokKép
zsebi2004

Sziasztok!

FanniSára nagyon édes baba!!!

Ruz!
Mi megyünk (de ezt már úgyis tudodKép), és ezennel buzdítom a többieket is!!! Gyertek Ruzhoz kertipartira (talira) !!!
Bendegúz tényleg szép nagy baba, Emma is majdnem egy kilót hízott az első hónapban, mekkorára fog így nőni? Ja, és lehet, hogy van valami a levegőben, mert ma éjjel Emma is szuper sokat aludt, este 9-től hajnali 4-igKép

Gigi!
Remélem tanulsz!!!

Bogárkáról tudtok valamit??? Lehet, hogy elment Fic után a H-ba???

Kép
Kép
manoka11

sziasztok!
munkások megjöttek, dologznak is -1000-rel- Reggel 9-kor még nem voltak, aztán mire hazaértünk, már a 2. emeletnél tartottak. Ez volt 11 körül. Aztán leültek ebédelni, most 2 óra van, és már majdnem itt vannak nálunk a 3. emeletem. Ja, és ma még csak az állványokat szerelik össze...és amilyen szerencsém ma van, Igi pont most aludt el, amikorra ide felértek. Itt zörögnek nagyon hangosan, sztem nem fog sokáig tartani az alvás...Kép
ezt nézzétek meg, tök jó: http://www.eviltree.de/zoomquilt/zoom.htm

Jucus!
Ha a recontra olyan drága, hol szerezzem be a szuper chicco babakocsit, amit ők forgalmaznak??? Azt hittem spórolhatok 1-2 ezret, ha náluk veszem meg, és nem a kikában...de akkor mindegy...
BASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZUSSSSSSSSSSSSSSSS!!! ezerrel!!!!!!!!!
egésznap egy fél centit nem fúrtak, felértek az elmeletünkre, és elkezdte ipari ütvefúróval fúrni,majd' 10 percen keresztül...Igi meg alszik...én úgy megijedtem az első fúrásnál, mert NAGYON hangos...Igi meg aludt, mondjuk odarohantam mellé és befogtam a fülét, de ez teljesen kiakasztó. Rosszabb, mint gondoltam!!!!
De ez mondjuk most egy jó főpróba volt...at ütvefúró nem ébreszti fel. Vajon az erkélyünkön ordibáló munkásbácsik?
A következő részből ezt is megtudhatjátok...
Sziasztok, gyerekek...

Ui: ma voltunk uh-nm csak az uh-s doktornéni nem...sebaj, jövő héten...
Na, megint fúrnak ezek az anti-álommanók...De ez a fúróhang most nem is kintről jött... és Igi is felébredt............Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Tudom, hogy sokat volt szó a Karolina úti csípőszűrésről, de akkor még nem nagyon érdekelt a dolog, és bevallom, nem figyeltem oda. De ugye jól emlékszem, hogy nem lehet időpontot kérni? Az ember csak odamegy és kivárja a sorát, vagy hogy működik ez? Babakocsival be lehet jutni? Tömeg van?

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok !

Manoka !
Nem kell kérni időpontot , viszonylag gyorsan lehet végezni , be lehet menni babakocsival is . Elég sokan voltak , de gyorsan pörgött .

Kép
Kép
greenolive

Szia GreenKép

Köszi! Ti hány hetes korában vittétek Áront? Mi most megkaptuk a beutalót, de azt mondta a doki, hogy nem kell elsietni.

Zsanci!
Eviltree tényleg jóKép
Nálunk Emma tök jól aludt a fúrás mellett, engem sokkal jobban idegesített, meg persze azon paráztam, hogy mikor ébred fel, de eszébe sem volt!

Kép
Kép
manoka11

Zsanci!

Milyen az a szuper babacsoki?Kiváncsi lettem nagyon!

Zsebi!

Mélek neked.

Jucus
20170114224602

4-5 hetesen voltunk, mert a házidokink kicsit kötöttnek látta , de szerencsére csak túl alapops , nincs semmi vele Kép

Kép
Kép
greenolive

Manóka!
Itt vagyok még! Nem mentem Fic után Kép. Pedig hajnalban ma is azt hittem lesz valami eksön, de két keményedésen kívül semmi...Pedig már úúúgy várom!!! Kép. Érdekes Petrával semmi ilyen nem volt, hogy találgattam volna, hogy melyik nap, meg megérzés, ilyesmi, egyszercsak úgy megszületett Kép Most meg itt gyártom az elméleteket, hogy melyik nap miért lenne jó szülni... Kép De tényleg nagyon jó lenne a kiscsaj szülinapjára hazajönni...vagy ha más nem addig húzni... de azt meg már nem szeretném...

Ficről eddig semmi hír, ígérte, hogy küld majd sms-t, ha van valami...

Bogárka (39+3)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, két hete a mi dokink is azt mondta, hogy látszik, hogy nagyon a bal oldalán feküdt Emma a pocakomban, ő is úgy látta, hogy kötött, de most már azt mondta, nincs semmi gond, de úgyis muszáj elmenni.

Kép
Kép
manoka11

Szia Bogárka!
Pedig már azt hittem, ott bandáztok Ficcel a H-banKép
Azért az izgi lenne, ha mindkét gyerkőcödnek egy napon lenne a szülinapja!

Kép
Kép
manoka11

Igen, én nagyon ezt akartam neki beszuggerálni az elején Kép Lehet, hogy már akkor hallgatott a szóra, ezért nem akar még kibújni? De aztán többen mondták, hogy állítólag az ikrek azt utálják a legjobban, hogy nincs egy saját napjuk, ami csak az övék. Akkor már kicsit meginogtam, hogy biztos jó-e, ha egy napon van a szülinapjuk...akkor már csak azt akartam, hogy azért legyen közel, de ne egy napon Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!
Õ az: http://www.recontra.hu/img/news/chiccoct5pla.pdf?PHPSESSID=a4b9b6ce510778b579e57 224f5205649

amit a néni tol...álmaim esernyőre csukhatós babakocsija. "Rendes" babakocsiban sok sok álom járgány van...peg perego, quinny, stb...

Bogárka!
szóval no eksön? sebaj...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hello csajok

johi: fannibaba széééééééééép

zsanci: én is teljesen rá vagyok parázva a bkocsikra, de nekünk a nagy bkocsink quinny, olyan futós és aranyárban volt, szóval esélytelen lesz még egy csokit vennem a 3 gyerek alatt, mert ez tutter kibírja.....esetleg egy esernyőkocsit.... we'll see....

5 hetesek vagyunk és 4050 grammot mért ma a védőnéni Kép pont átlagos (3400 g-vel született babácska)

bogárka: szüjjélmá' Kép
csóka
ada007

Zsanci!

Képzeld el,hogy lefagyok a Recontrától de azért biztos szépséges!
Én Sománál vettem egy tök jó,könnyü ABC designet és az annyira jó.Nem esernyöre csukható hanem lapra de így kisebb helyet foglal a csomitartóban.

Jucus
20170114224602

sziasztok!
Jucus!
Ez biztos, h csúcsszuper, már kipróbáltam a kikában, és nekünk az előző verzió volt B-vel...
A kika újságban is benne van...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok csajszik,
jó vagyok,ma még csak másodjára vagyok ittKép
ma úgy érzem sokat tanultam de még 2 és fél tárgy hátra van!de a fél ma meglsz,addig nem fekszem le!már tök ideg vagyok,nappalin ma volt az első vizsganap és megy ezerrel a apráztatás hogy gecik meg blablabla....
szóval tanulok ezerrel!

nem emlékszem ki írta hogy örül hogy halasztott,én meg annak örülök hogy nemKépde tényleg,ha most megszakítom nem tudtam volna magam rávenni hogy újra elkezdjem!most nagyon szar mert alig látom a gyereket meg le van nőve a hajam meg szőrős vagyok meg le van nőve a körmöm,egy pedikűr is rám férne...szóval teljesen le vagyok amortizálva,fáradt vagyok,álmos,hisztis meg pms,meg ezer más bajom van és nem tudok semmit és meg fogok bukni!de ha túl leszek rajta tök jó lesz nekem!!!!!!!

cic,
te is vedd rá magad és csináld meg az elmaradt tárgyakat és irány az államvizsa!jó poén,soha nem fogod magad olyan szarul érzeni mint akkorKép

músz,
recept jegyezve,este előadom apánakKépde kivételesen semmi kedvem gyereket csinálniKépúgyhogy majd később használom felKép
na éjjel még jövök addig is zavargásszatok elKép

cupp,
gigi
Vendég

Hali
Zsuzsinak az NST vizsgálat után megindult a magzatvize.
A szülésznő azt mondta éjszaka meg lesz a baba.
ficánka

Drukkkkk!

Nálunk megint egész nap megy a bömbi... Pálinkáskenyér, vagy máktea? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Én is nagyon drukkolok! Kép

Oxi ezek a lehetőségek engem is nagyon csábítottak az elején. Kép Kitartás, az erő legyen veled! Kép

Nekem Bendivel minden nap egyre több a vidámság és egyre kevesebb a hiszti. Kép

ruz
ruzicsky

hali,

csak gyorsan bemásolom az üzit amit fictől kaptam aztán húzok tanulniKép

"dokibá szerint 3-4kor lesz baba,fájások kb 10 percenként,de én úúúgy örülök!magától elindult a víz,folyamatosan csurog!most kicsit rápihenek az éjszakára!cupp"

szóval nagyon drukkoljunk nekiKép!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Húúú! Kép Kép Kép
Ezekszerint Ficnek összejön a 21-e!!! De jóóó neki! Kép Én is mennék már nagyon!!!
Holnap nst, de én inkább szülni mennék helyette!!! Úgyhogy drukkoljatok nekem is, hátha belehúz Maszat az éjjel!!! Kép

Bogárka (39+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szia Csajok!

Először is nagyon köszi a bíztatást Lillus nevelésével kapcsoltban. Ezek szerint magamat kell erősíteni az elkövetkező időkre, hogy majd egyszer kétszer beégek, de majd elmúlikKép

Az útipatika tanácsok is jól jöttek, köszönöm. Nem is tudtam, hogy van kullancs-csipesz. Hol lehet azt venni?

Ma a párom elment a Recontrába és kinézett egy Maxi cosi ülést. Köszi a tippeket! Megnéztük a másik boltban is, de nincs sajna köztük nagy árkülönbség.

Moose!
Ezek a kiscsajszik kész vannak. Lilla ma rájött, hogy a fiókokat ki lehet húzi és az ajtókat ki lehet nyitni.Persze ezek mellett nagyokat lehet esni. Ti hogyan védekeztek ezen balesetek ellen?

Ja ma voltam nőgyogyónál. A csomó elmúlt a hónom alól. MegkönnyebbültemKép Viszont az nem volt olyan vicces, hogy már több, mint 2 hete menstruáltam és lassan minden vérem elfolytKép Bocs a részletekért! Szóval egy másik fogamzásgátlót kell szednem és rendbejövök.

Na most mennem kell de jövök még!
Fic hajrá!
pusz
beetrix

Cicabo,
gratulálok a babához KépKépKép és üdv köztünk Kép
kismama=torna kétszer is van, mindkettő kedden, az egyik délelőtt, az a Rendelőintézetben, pl. Bogárka járt rá, ő tudja a pontos helyet+időpontot... bár lehet, hogy most a válasz elől jól elmenekül szülni Kép Előnye, hogy itt kevesebben vannak, és "labdáztok," tehát labda-gyakorlatok is vannak.
A második délután, ha jól emlékszem 4-kor (de többiek javítsatok ki, régen volt már Kép). Ennek az előnye, hogy közvetlenül megelőzi az előadásokat, ill. hogy ha jó idő van, akkor kint vagytok a kertben. Viszont itt nagy a tömeg.
Mindkettőt Andi tartja, az ár: önkéntes alapon megy, annyit adsz, amennyit tudsz, az "én időmben" 200-400Ft volt, de a többiek a tornán biztos meg tudják mondani Kép

Ficánka,
hát hajrááááááá, holnap már baba legyen, meg Bogárkának is! Kép

vera
kisün

Hali!

Ma találkoztunk Zsanciékkal.Igi kicsit szomorkás volt mert feleslegesen mentek UH-ra,nem volt rendelés.És sírdogált.Pannának nagyon tetszett,simogatta.De tényleg!Ugye Zsanci?

remélem Fic dob egy sms-t ha készen vanKép

Juc
20170114224602

Beet,
fú, nem irigyellek a fióknyitogatásért, Dóci szerencsére még nem jött rá, ő még csak az asztalról meg egyéb alacsony helyekről szemezget(ne) Kép esés nálunk is van, de szerencsére - nem tudom, hogy az "edzéseknek" köszönhetően-e Kép - nem nagyok, általában elég jól kitámasztja magát. Szóval kisebb ijedtségen kívül eddig még nem történt semmi - itt NAGY lekopogás Kép a sarkokat megpróbálom levédeni (de eddig csak elég idióta sarokvédőket láttam), mert abból azért lehetnek sérülések, meg nem hagyjuk egyedül, ill. olyan tárgyak társaságában, amik veszélyesek (olló, nagykés, kutya) de egyébként hadd tanuljon Kép
kisün

Ja, és most tanítom Dócit lemászni helyekről, mert eddig kamikaze módon fejjel előre akarta levetni magát pl. az ágyról Kép, mutattam nekik, hogy hátrafelé sokkal kevésbé veszélyes, és OLYAN BÜSZKE vagyok, mert ma először magától fordult, és mászott lefelé az ölemből hátrafelé KépKépKép
kisün

sziasztok!
Igen, ma taliztunk Jucussal, de azt hittem ezt már irtam...bocsi...Kép
Bigi nyafi volt, viszont miután szopizott, beraktam a babaülésbe, és csodák csodájára ELALUDT és egy szava sem volt...Kép Egyre mama-barátabb verzióvá válik!!
Fic!
hajrá hajrá, majd megyünk látogatni, Zsebivel és Jucussal. Ugye Bogárka te már nem jössz velünk? Kép
Bogárka!
Szóval a hajrából még nektek is jut!!!

Megjöttek a Rossmann képek...viszont egy kérdés: egyik rendelésnél rossz emil cimet adtam meg. Akkor ugrott a rendelés??? De a cim meg minden stimmel...szerintetek????

na, megyek...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dóci nagyon ügyes nagy leány!!! Kép Kép Gratula!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hali Lányok!
Itt ülök dugótlanul Kép Legalábbis azt hiszem, mert a fürdőkád vizében egyszercsak úszott vmi áttetsző "dugószerű" képződmény (bocs a részletekért) Ez az lehet nem? Petránál ilyen nem volt, csak a szülés reggelén nyálkás, véres folyás. Na, Balogh doki azt mondta, hogy innen akár pár órán belül szülés lehet - talán beérem Fic-et a szülőszobán? Kép - úgyhogy húzok is aludni, de nem menekülök el a tornás kérdés elől:

Cicabo!
Torna keddenként, vagy de. 11-12 Bártfai u. III.em, vagy 16.30-17.30 F épület tanácsterem. A délelőttin kevesen vannak, bár a terem is kicsi, és vannak nagy labdák, a délutánin sokan vannak, bár a terem nagyobb, de sokszor így is szűkös, viszont jó idő esetén a kertben van, és az szuper. Tiszteletdíj: 200 péz.

Na, most tényleg megyek, sms megy Zsancinak elindulásról... Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
VÁROOOM!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!Ruz!
Bendi és Igi mennyi idősek pontosan???? Mikortól várjam az egyre kevésbé nyűgis napokat???? Nem mintha panaszkodhatnék, mert kicsilány 4 óránként eszik, átalussza az éccakát és emellett rendesen hízik...(5 hét alatt 800 g)no meg általában jó a kedve...

Pipocs:
Pocakbulik múlóban, a szélcső és a Gripewater!!! nagy segítség azért Kép

Fic!!!!!!!!!!
LizaHanna is a befekvés előtti utsó pillanatban indult el kifelé Kép Hajrááááááááá

Bogárka, Te öreg motoros!!!!!!!
Hajrááááááááááááááááááááááá...

Jesszus lányok, én úgy szülnék Kép most azonnal....persze előbb apira kellene rávetni magam úgy istenigazándibúl.....holnap leszünk pontban 5 hetesek, jövő hét kontroll, de asszem a holnapi napot megünnepeljük Kép én úgydeúgy....khmmmmm szóval hiányzik a férjecském, nnnnna

Jucus, Zsanci, Zsebi!
Következő látogatós körből ne hagyjatok majd ki....most is mennék, de még itt vannak a svéd nagyszülők Kép

Gigi: kitartás!!!!! nemsoká vége az egésznek...

Lányok!
El tud valaki vinni Ruzékhoz hétfőn, vagy kezdjem el böngészni a bkv útvonaltervezőt ?????

No, elmenek alukálni, holnap várost nézni megyünk az idegenekkel, meg az ÖTHETESEMMEL Kép

Nyugodalmas, illetve babaesős jóccakát kinek-kinek kedve szerint.
ada007

Hát Csajok, még itt vagyok. Éjszaka éjféltől 2-ig jöttek keményedések, enyhe húzódással fűszerezve, de gondoltam még hagyom a Zuramat kicsit aludni... erre 2-kor úgy elaludtam, mint akit fejbevágtak, és most ébredtem nemrég...
Olyan csalódott vagyok!!! Kép Ez a Maszat jól érzi magát bent, nem akar kibújni még...
Holnap telihold, abban nagyon bízom!!! Kép
Most megyek készülődni, robogok nst-re ...brrr...

Bogárka (39+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

csajok,

fic 03:57kor írta:" 2:10kor kibújt vince 57cm 3500g!:D vagynk és most nagy szunya!cupp"

szóval mégegyszer itt is nagyon garulálunk!!!!éljen kisbaba és kismama egyarántKép!

Bogárka,
mi van,hol vagy,mit csinálszKép?szorítok!

ÉN:tegnap megtanultam azt amit akartam,de attól még semmit nem tudok,és egyre idegesebb vagyok!!!!!!!heeeeeeeeeeelp!
Vendég

bogárka,
beelőztélKépamíg írtam te is írtálKép!nekem a telihold tette meg a hatásátKép legalább is én annak tudom be és készKép!szóval gyerünk,ki haza ne gyere már nst-rőlKép
Vendég

Ficánka,
gratulálok!!!! Vincének is, és a párodnak is KépKép Pihenjetek, aztán várunk vissza Kép

Cicabo,
kinél szülsz?

Gigi,
drukk államvizsgához, ne idegeskedj, aki ide eljut, azt már nem rúgják ki Kép

vera
kisün

Bogárka,
az már szerintem is a nyákdugó volt. Egyébként a terhességem vége felé én is állandóan szülni akartam Kép aztán Dóci jót röhögött, és 39+6-nál bújt ki, tulképp pont a kiírt időre, de hát ha az embernek azt mondják, hogy 37+0-tól már jöhet, akkor már másnap szeretne Kép... legalábbis én Kép

Zsanci,
köszi Kép én lenni büszke anya Kép

vera
kisün

De jó, direkt benéztem gyorsan, hátha van hír Ficről.

Fic!
Gratulaaaaaa!!!! Jó egészséget meg sok tejecskét!

Off: van valakinek otthoni hordozható klímaberendezése? Mik a tapasztalatok? Nekünk jó lenne beszerezni egyet, de az imserősi körben nincs senki, akinek lenne és elmondaná, hogy megéri-e. Köszi!

Kép
Kép
manoka11

Fic!
Nagy gratula Nektek!!! Végre végre kibújt Vincebaba!!!
Olyan jó lenne még találkozni a kórházban! Igyekszem!!! Kép
Persze nst-n semmi, ilyenkor napközben mindig békés minden, aztán este, hajnalban lesz durvább...
Holnap 6.15-kor van telihold, nagyon reménykedek benne!!! Kép
Kisün!
Petra is pont 39+6-nál bújt ki Kép De én akkor nem akartam ennyire szülni... jó volt pocakosnak lenni, nem siettetem semmit egyáltalán... és egyszercsak kibújt. Lehet, hogy most is rá kéne lazulni, kicsit elterelni a gondolataimat...

Bogárka (39+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fic: Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kép soksok tejcsit, mososlygós babát! Kép Boldog szülinapot Vince! Kép

Bogárka: Lassan csakcsak bújik Doni is Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!
gratula Ficnek és Vincének!!!!!!!!!Kép

Bogárka!
Semmi vész, én is túlhordtam, csak nem tudtam róla. Egyébként elsővel én sem akartam szülni mindenáron, most meg már hónap elején türelmetlen voltam. Főleg miután Lindi és Jucus is megszült...Kép Sztem ez az internet és a fórum átka, folyton hallod, hogy ki szült már meg, stb...

na, mentem tusolni...
Munkások ma egész belehúztek, már az 5-6. emeletnél tartanak...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok lányok!

Nagy-nagy gratula Johannának és Ficánkának. Sári baba nagyon édes.

Képzeljétek, második napja Gréti átalussza az éjszakát. Tegnap 5-ig aludt, ma meg 6-ig, és gyors kaja után ilyenkor kiköltözök a nappaliba, a széthúzott kanapéra, és alszunk együtt tovább, ma negyed 10-ig sikerült. Annyira imádok vele aludni.

Ada! Nekem az első 2 hónap nagyon húzós volt Grétivel. Sokat sírt, és én nem hallgattam a nagyokosokra, hogy attól tágul a tüdeje, meg majd álomba sírja megát, szóval én mindig felvettem és ringattam olyankor. Állandóan a cicimen akart lenni, aztán a szájába nyomtam a cumit, az jó volt, viszont így is csak a kezemben volt el. Ráadásul éjszakánként 2-3x kelt. Aztán a 3-ik hónap már valamivel jobb volt, kb 10 perceket már magában is elvolt, de még sokszor nyűgös volt, főleg esténként, ráadásul össze-vissza evett, volt hogy óránként. Aztán bevezettük a 3 óránkénti kaját, 1-2 húzós nap után rászokott, és onnantól kezdve már sokkal könyebb és kiszámíthatóbb volt az életem. A 4-ik hónaptól meg már egyszerűen egy angyal. Tök jól eljátszik magában, már használja a kis kezét és mindent töm be a szájába. Már a cumi se kell. Plusz elkezdett 4 óránként kajálni, sőt, van, hogy még ennyi idő elteltével sem éhes.
Szóval kitartás!

Zsanci! Én akarok menni babaúszásra!

KépKép
KépKép
lindicita

Ja, és azt elfelejtettem írni, hogy aki látta, hogy Gréti mindig kézben van, és ha megnyekken máris rohanunk hozzá, azok azzal ijesztgettek, hogy jól elkényeztetjük a gyereket. Mi meg mindig azt válaszoltuk, hogy nem jól elkényeztetjük, hanem jól megszeretgetjük. És láss csodát, Gréti mégsem lett elkényeztetve, hanem egy tök nyugis, mosolygós kisbaba lett belőle, aki 4 hónapos korára szokott hozzá a kinti élethez.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Jaj, de jó!!!
Mikor jó neked? Mi most a szerda 3-tól csoportba iratkoztunk fel. Nektek az jó lenne?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi!
Kép egyébként volt egy kutatás, vhol az indexen, vagy nőklapján olvastam, hogy NEM tágul a gyerek tüdeje attól, hogy sir. Tehát, semmi gyakorlati haszna nincs a gyereket sirni hagyni...Kép Éljenek a felvevős anyukák!!! Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci! Szerintem jó, de nemsoká jön apjuk és megkérdezem. Még van hely ugyanabba a csoportba? Hány kísérő lehet a babával. Egy héten csak egyszer van? Mennyibe kerül? Hoyg lehet rá jelentkezni?

A sírásról meg annyit, hogy megvettük a Szülők iskolája sorozatot, az egyik könyv címe "Az alvás". Abban is benne van, hogy a gyereket alvásidőben ébren tegyük be az ágyba, hagyjuk elaludni akkor is, ha sír. Egyszer próbáltuk, aztán pár perc után bőgve mentem Grétiért, és soha többet nem csináltuk. Pár héttel későbbb egyszer éjszaka fél órával kaja után is felsírt, apjukkal összedugtuk a fejünket, és kitaláltuk, hogy semmi baja nem lehet, hagyjuk visszaaludni. Aztán amikor én már jobban sírtam, mint Gréti, megint kivettük. Kicsit evett és visszaaludt. Szóval az egész nevelés nem ér annyit, hogy rossz legyen a lelkiismeretem. Egyébként sem szokott sírni éjjel, ha éhes is arra ébredek, hogy "dolgozik" (forgolódik és nyögdécsel hozzá)

KépKép
KépKép
lindicita

Én is csatlakozom a felvevős anyák klubjához Kép!
Petrát is mennyit, de mennyit cipeltem, és én is megkaptam ám apóséktól, hogy hogy el van kényeztetve. Egyébként meg ilyankor alakul ki az ősbizalom, a kötődés alapjai (szakdolitémám Kép ), ilyenkor tanulja meg, hogy számíthat-e ránk. Az a gyerek, aki pár nap után már nem sír, nem megnevelődött, hanem egyszerűen megtanulta, hogy felesleges energiákat pazarolni arra, hogy jelezze a szükségleteit, hiszen úgysem történik semmi. Aztán ha ezt rávetítjük a gyerekkorra (sőt egyes kutatások még a felnőttkorral is összefüggésbe hozták), akkor kapcsolatban lehet az akaratgyengeséggel, önbizalomhiánnyal, kapcsolatteremtési zavarokkal... Na, jól megideologizáltam? Kép

Bogárka (aki még mindig nem szül)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: