Megnézik Timi pajzsmirigyét, ezért kell a vérvétel! Eddig még nem nézték meg neki, pedig kellett volna, mert terhesség alatt is gyógyszert szedtem, most meg gyógyszerrel meg túlműködéssel szoptattam már 5 hónapja, a tejjel meg minden átmegy! Azt sem tudom, hogy amit még a H-ban vettek le vért Timitől, annak mi lett az eredménye és tényleg megnézték-e nála a pajzsmirigy hormonokat, mert a nagyokosok, csak akkor adják ki a leletet, ha gáz van, egyébként nem! Most mondta a dokim, hogy hát igen, annak az eredménye kellett volna!
Lehet, hogy lassan elkezdek adni Timinek almalevet meg hasonlókat egy-egy kanállal!
Kérdés!
Tejpépet mindig szokás adni a gyerkőcnek vagy ki lehet hagyni és elég a bébikaja meg szopi vagy tápszer?
Ha felbontok egy almaleves vagy bébikajás üveget és berakom a hűtőbe, meddig lehet felhasználni?Az almalevet pl. csak melegítsem fel kicsit szobahőn és úgy adhatok 1-1 kanállal neki naponta? Vagy hogy kell ezt elkezdeni?
Egyébként Timi továbbfejlesztette a nyögési tudományát! Ha hasra rakom teljes gőzzel kinyújtott nyelvvel elkezdi köszörülni a torkát! És csak akkor hagyja abba, ha megfordítom! De, hogy miért csinálja?
Ildi

Vagy nyomja a hasát, és az nem jó neki valamiért. De nem úgy néz ki, mintha fájna neki, ugye?

az új autósülésben