A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó reggelt,

Mi lehet Ficcel??? Nagyon drukkolok.

Tényleg milyen furcsa, hogy idén nincs júliusi, de még lehet ha valamelyik baba meggondolja magátKép
Mondjuk a júliusban az nem volt jó, hogy minden ismerősöm akkor utazott el amikor Brúnó született és senki nem jött meglátogatniKép (persze nem családtagokra gondolok)

Ancsi biztos volt róla szó anno, de én éppen lógásban voltamKép, kinél szülsz végül?

Moose, jelentem éjszakánk borzalmas volt, éjjel nagy bömbölés nem akart visszafeküdni sétáltam vele a sötét lakásban nagy nehezen megnyugodott, de hajnali fél 5-kor úgy érezte reggel van. Most bezzeg alszik, szerintem megérezte ezt az iszonyú szelet ami reggelre kerekedett.
zsebi2004

Semmi hír Ficről? Pedig olyan izgatottan jöttem ide... Kép ... gondoltam hátha van már egy KisVincénk Kép

Zsebi!
Remélem a mi Maszatkánk nem akar júliusi lenni, mert az már egy hét túlhordást jelentene, azt meg nem szeretném ... de szerencsére a doki szerint is valószínűtlen Kép Ancsinak meg még talán korai lenne...

Ma azt álmodtam, hogy Balogh helyett valami doknő vizsgált meg, nagyon helyes volt, és nagyon el volt ragadtatva, hogy mennyire gyönyörű szülési helyzetben vagyunk, puha rövid méhszáj, baba feje nagyon lent, és hogy ez mennyire ideális, ennek a babának már csak hopp, ki kell bújnia Kép
íegyébként érdekes, mert ez az első álmom a szüléssel kapcsolatban... Petrával anno rengeteget álmodtam róla is, szülésről, szoptatásról, most semmi ...

Na megyünk reggelizni (olyan jó, kicsi lánykám ma negyed 9-ig aludt Kép )

Bogárka (aki belépett a 40. hétbe)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt Mindenkinek!
Sajna valamikor hajnalban teljesen elmúltak a fájások. Úgyhogy ez egy jó kis tisztítókúra volt, meg hát a nyákdugesz távozása azért ad még némi reményt. Köszi a drukkokat, jó lesz még később is! Kép
Úgyhogy még simán lehetek én az utsó, ha Maszat mégis beindul. Vagy egyszerre.Kép
No nem baj, szombat van, "itt a jól megérdemelt hétvége", már azon jár a fejem, hogy milyen progira beszéljem rá a kedvesemet! Kép
fic. (túl a 41-en)
ficánka

Fic!
Már én is tiszta lázba jöttem!
Neked és Bogárkának is drukkkkkkkkk!
neet
neet

Csajok!
Most visszaolvastam, nagyon aranyosak vagytok, tök jól esik, hogy így izgultatok és drukkoltatok. KépKépKép Azért nem jelentkeztem, mert azidőtájt elég keményen fájdogáltam, meg sűrűn látogattam a klotyit, és közben meg igyekeztem pihizni.

Zsanci!
A panoráma uccában, tudod, az az, ami a fürdővel szemben megy fel a hegyre az erdő felé. És a Tiétek (vagyis nagynénié)?
És mondjuk Ti nem akartok augusztusban jönni, hm? Kép

Bogárka!
A nyaralás biztosan nagyon jó lesz így, ahogy kitaláltátok! Kép Mi újság Maszattal?

fic.
ficánka

Ó hát mégse? Pedig én már tutira vettem, hogy Vincizel! Kép
Maszattal semmi, nagyon nyugis éjszakánk volt, semmi keményedés Kép
Azért remélem nem Te leszel az utsó! Kép Vagy tényleg egyszerre megyünk! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Most jött ez a jó kis hűvöske, lehet, hogy kicsalja manókat. Reggel távozott a maradék nyákdugóm egyben. Beszéltem szülésznővel, szerinte 24 órán belül beindul a dolog, úgy legyen! (nagyon betojtam, teljesen para anya lettem). Szóval Ficánka, legkésőbb holnap, vagy éjjel a vajúdóban?
lenocs

Jajj de jó, mennyi babáért és mamáért izgulhatunkKép
Az az érdekes, hogy amikor olvasom, hogy kivel mi történik nekem is eszembe jut, hogy nálam, hogy volt. Röpke 6 óra alatt minden lezajlott, nem ám nyákdugó napokkal előtte, rajtolt a nyákdugó fájás sehol, 6 óra múlva meg Brúnó megszületett.

Hajrá lányok, az idő is nektek dolgozikKép
zsebi2004

Zsanci! Férjecskédnek boldog névnapot!
+ valamelyik fiadnak is félig (nem emlékszem, hogy Borisz Levente, vagy Igor Levente)

KépKép
KépKép
lindicita

Lenocs!
De jó, hajrá Nektek! Kép Jó lenne talizni a szülőszobán! Te megismersz engem? Mert én nemtom, olyan pici az a kép a profilodban. Ilyen szőke vagy? Különben nekem is szemcsim van, csak én kontaktlencsét szoktam hordani, de ott majd szemüvegben leszek. Majd biztosan egymásra ismerünk! Kép

Zsebi!
Köszi a drukkot! Neked tök jó volt akkor, hogy ilyen hamar megszületett Brúnó! Ügyesek voltatok nagyon! Kép

Én azt hallottam, hogy a szüléssel kapcsolatos dolgokat szokták a lányok az anyjuktól örökölni. Nos, anyukám ma mesélte el, hogy én először dec. 26.-ra voltam kiszámítva, aztán lett a jan. 3., anyu be is ment a H-ba akkörül, mert akkor még nem Bp.-en laktak, hanem 20 km-re, és nem volt autó, és nagy hó esett, ami éppen akkor olvadt kicsit, és gyorsan bementek, és én jan. 16-án születtem, de úgy, hogy indítottak! A kisebbik öcsémet meg oxitocinnal sem sikerült beindítani, rá 6 nappal magától megszületett. Akkor anyukám megevett egy fél grillcsirkét és utána rengeteg dinnyét (augusztusi a kisöcskös), és elhelyezkedett kényelembe az esti filmhez, aztán hopp, ugrott le az ágyról, mert elfolyt a magzatvíz. Kép Egyébként akkor is 16.-a volt. Kép Úgyhogy ezek után nem is csodálkozom, hogy kisVince ilyen lusta.

Bogárka!
Az sem baj nekem már, ha én leszek az utsó. De azért reménykedek! Kép
fic.
ficánka

Ficánka, megismerlek a kép alapjánKép
Én már nem vagyok szőke, ha a helyzet nem változik addig, akkor barna, hosszú haj, két copffal. Valszeg szülni szemüvegben fogok, de engem amúgy idegesít, szóval lehet, hogy marad a lencse. (amikor múltkor szültem, véletlenül egy nyomás alatt kinyílt a szemem. Éjjel meg tök beparáztam, mert kicsit villódzott a szeme, hogy jesszus, megvakultamKép )
Szerintem nem öröklünk alkatilag mindent szüléskor. Akkor lenne egy koraszülött lányom már, mert én is az voltam. Azt viszont elhiszem, ha sokat fókuszálunk arra, hogy biztos olyan lesz, mint anyáé, akkor az bejön.
Néha keményedek, de semmi rendszer! Jó lenne túlleni rajta...
lenocs

Ficánka! Igen, ezt én is hallottam.
Én 3 héttel hamarabb születtem, és Gréti is ennyivel jött hamarabb. Mondjuk ez még a jobbik eset volt, nem tudom mekkorára nőtt volna még a hasam.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Lehet, hogy Neked sem jól számoltak? Végülis mindegy, lényeg, hogy Grétibaba jól van! Kép Mekkora volt születéskor? A héten megismerkedtem egy csajszival, épp napoztam a teraszon, és ő is kint volt az ő teraszukon (ugyanúgy 6. em.) a kislányával, és beszédbe elegyedtünk. Nagyon helyes nőci, a baba meg egy édes kis tündér, 4 hónapos és ő is Gréti. KépKép Rögtön Ti jutottatok az eszembe! KépKépKép

Lenocs!
Nekem azt mondta dokibá, és a szemész is, hogy kizárólag szemüvegben menjek szülni! Mondjuk nekem elég erős (-5,5) a szemhibám, na jó, nem durva, de azért nem egy síma kis egyeske. A szülés-öröklés meg biztosan ugyanúgy csak általánosan igaz, mint annyi minden evvel kapcsolatban. Én csak azt fókuszálom, hogy szüljekmá és gyorsan! KépKépKép Neked is drukkolok!
fic.
ficánka

Gréti 3900 gramm és 56 cm volt. Én meg 4 kilós voltam. Ha jól számoltak, ha nem, ő már készen volt. Csak az volt a baj, hogy mi nem lehettünk együtt szülés után 2 órát, csak kb 2 percet, mert elvitték, mondván, hogy koraszülött.

KépKép
KépKép
lindicita

Hát tudod, ez vicces nagyon! Már hogy is lenne egy 3,9 g / 56 cm-es babácska "koraszülött"... no comment, ez Magyarország. De nem vitték másik H-ba, ugye? És mikor adták vissza?
ficánka

Eltünt mindenKép

Moose!

Hol reklamáljak ,hogy ha a babakocsi mellé szaratják a kutyát a téren?Most nem írom le a részleteket mert az előbb elszállt,de a lényeg,hogy hiába üvöltöttem a nőcivel,hogy szedje fel a kutyája piszkát,csak ment tovább.UTÁLOM!És póráz nélkül legeltetik a gyerekek között a dögeiket.
Bocs a kutyásoktól,de ezek a gazdák annyira kihoznak a sodromból.Én imádom a kutyákat na de azért ne szarjon már a fűbe a játszótéren,meg ne mászkáljon szabadon a gyerekek között!UGYE?!

Lenocs!

te kit értesítesz a nagy eseményről?

Juc
20170114224602

sziasztok!
Fic, Lenocs, Bogárka!
Gyerünk lányok, legyen hétfő v. vasárnap, és akkor Zsebivel mind3ótokat meglátogatunk. Kitoljátok az összes babót, és akkor több nem is fér el az ablak előtt...Kép Mindenkinek fia lesz? Lenocs? Bocsi, de elfelejtettem...
Elmegyek hivatásos látogatónak, jó? Kép
Lindi!
Gratulákat köszönjük, és igen, az elsőszülött kapta apja nevét...Kép Egyébként én MA tartom a névnapjukat, mert a L családja pár nap múlva, amikor Irén is van(mert igy hivják L nagyanyját) de én NEM tartom a családi hagyományokat...Kép
Én hivatásos látogató leszek!!! Kép
zs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc!
Teljesen egyetértek veled!!!!!! Ez felháboritó! Szedje össze a kutyája szarát, és sem kakiltatom a fiamat a rét közepére...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hát ez egy érdekes sztori volt, ugyanis szülés után betoltak minket a vajúdóba, ami üres volt,és 2 perc múlva már jött is a csecsemős Grétiért. Én meg mondtam, hogy nem adom, hát most született, és egyébként is az enyém. A nővér meg csak vitte volna, én meg csa nem adtam, mert reklamáltam, hogy mi van a beigért 2 óra együttléttel. Errefel ő meg, hogy ez a gyerk koraszülött, fázik, el kell vinnie, de ezt már elég hangosan adta elő. Errefel a férjem kiosztotta, hogy milyen jogon kiabál, főleg egy éppen megszületett babánál. Na erre elrohant, hogy szól a dokinak. Akkor bejött a szülésznő, hogy értsük meg, hogy a babának is jobb lesz a melegítőben, és ha smmi baj nincs , reggel 6-kor már vissza is kaphatom. Ezen én kiakadtam, hogy csak olyan sokára, mire rájöttem, hogy hát én egész éjjel szültem, és tulajdonképpen már reggel fél 5, úgyhogy odaadtam. Aztán fél 6-kor betoltak a helyemre, gyorsan lezuhanyoztam, és amikor indultam volna a babáért, már hozta is a nővér.

Jucus! Kutyáktól én is nagyon félek. Még a saját kutyánktól is féltem Grétit. Olyan kiszámíthatatlanok.

KépKép
KépKép
lindicita

Képzeljétek, Gréti tegnap hátról hasra fordult. Csak lestem. (hasról hátra már 2 hónapja tud)

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci!
Én mostmár kivárnám a hétfőt legalább, de leginkább a keddet, ha Maszat is úgy akarja Kép
Hivatásos látogató Kép Ha Maszat nagyobb lesz én is beállok újra Kép
És igen, mindhárom baba kisfiú lesz Kép

Öröklődés: én 6 nappal túl lettem hordva (persze lehet, hogy csak számolva volt rosszul), Petra T-1-re született, viszont ha első jeltől számítom és nem a fájásoktól, akkor kb. ugyanannyi idő alatt születtem, mint szültem... Ez csak azért jó, mert a 2,4 évvel fiatalabb öcskös turbó tempóban érkezett (3-6.30)...Kép

Egyébként ma teljesen nyugis minden, elvétve egy-egy kis keményedést leszámítva...

Bogárka (39+1)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!

Te mennyire rá érszKép Én is mennék látogatóba,de a 10óra nekem nagyon korai.Min.11-fél 12-re érnék csak oda.tessék legközelebb hozzám igazítani a látogatás rendjét,plízzz!

Jucus
20170114224602

Lányok !

Köszi mindenkinek aki pátyolgatta a lelkivilágomat, kezdem mostmár összekapni magam az első sokk után.Kép

Oxi!

Utólagos engedlmeddel megírtam a nyári babákhoz, hogy megérkezett a bébikéd.
Bocsi, hogy csak most szólok, de annyi minden történik, és van, hogy napokig nem tudok jönni.

Én öt liter tej lefagyasztása után, elkezdtem jégkocka zacsiba fagyasztani a tejet, mert a másik zacsi kicsit húzós árban. Így kevesebbet is elő tudok venni, ha szükséges, mert csak levágok annyi sort,amennyi kell. Kb.250-270 ml-t lehet lefagyasztani egy tasakba, és tíz darabos a csomag, ami kb.150-200 forint.Kép

Bogárka!

Ez a füredi vitorlázás nagyon jól hangzik. Én is el tudnám képzelni.Kép

Lindi!

Én is szentül meg voltam győződve róla, hogy nem lehetséges, de teszek fel egy képet.
Annyira sanszos!
Ráadásul nem is igazán volt semmi. Épphogy csak belekezdtünk, de nem volt túl kellemes, és hagytuk.
Meg is akartam kérdezni a dokit, hogy mi a bánattól fájhat, amikor császárral szültem, és elvileg hüvelyileg nem csináltak velem semmit.

Johannáról írták a nyári topikban, hogy nagyon jól van, és Fanni,Sára is.
Ma megy az egyik kis társunk látogatni, ha beszámol, majd hozom az infót.

Ficánka!

A doki azt mondta, hogy 2 hét múlva megnézzük, hogy nőtt-e valamit.
A cisztát, és a miomát teljességgel kizárta /ez is valami, hogy legalább az nincs/ és azt is, hogy egy véna keresztmetszete lenne.
Ha nem nővekszik akkor még előfordulhat, hogy valami szövetdarab ami ott maradt.
/De akkor mi az a valami a közepén?/

Mensi görcsökre melyik homeobogyit szedted?
Nekem is brutál szokott lenni, és hátha még szükség lesz rá.

A barátnőm is a dinnyére esküszik.
Megevett majdnem egy egészet, és hiába kellett pisilnie nem ment el egész éjszaka.És valszeg emiatt repedt meg a burok, ami be is indította a szülést.Kép

Ildi!

A lelkem azért van rossz állapotban, mert mióta Picúr kikerült a pocakomból, mindíg arról ábrándozom, hogy milyen jó volt terhesnek lenni.
És bár őt már semmi pénzért nem adnám, de jó lenne átélni azt ahogy ott mocorgott, és éldegélt.
Nekem ez nagyon bensőséges dolog volt.
Nem tudom megmagyarázni, lehet, hogy túl nagy nyomot hagyott bennem a terhesség, mert imádtam.
Viszont most óriási lelkifurdim van emiatt.
Mármint azért,mert állandóan ezen gondolkodom.
Lehet, hogy emiatt a tudatalattim intézkedett. Nem tudom
Meg azért is, mert császár után 1-1.5 évet várni, kell, hogy a seb kibírja az ismételt igénybevételt. Meg azért is, mert röntgenen voltam. /Bár nem tudtam, hogy nem mehetek/
Ha csak az anyagiakon múlna, /ami azért nem túl fényes/ akkor 100- szor meggondolnám, bár szerintem Marci inná meg a levét, és azt sem szeretném. 10 hósan neki nagyon szüksége lesz rám, amikor még sem beszélni, sem járni nem tud, és egy újszülött mellett, biztos háttérbe szorulna.
Így viszont, hogy még tüdőszűrőn is voltam a tejleadás miatt, nem kockáztatnám meg, hogy esetleg beteg testvérkét kapjon.

Kép

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Johannának és Fanni Sárának nagy-nagy gratula!

Én is pont azon gondolkodtam valamelyik nap, hogy ha Bogárka és Fic szülnek, utána lesz egy jó hosszú szünet... és nem lesz kiért izgulni.

Ildi!
Elmúlt a Timi lábáról a dudor?

Oxi!
Olyan 2 hetes korában Emma is baromira szenvedett a melegtől, de azóta jól bírja, igaz most már én is jobban le merem vetkőztetni.

Tegnap vettünk Emmának egy pihenőszéket, nagyon bejött, ha éppen nem alszik, egy kis időre beleteszem, és jól tud nézelődni.

Kép
Kép
manoka11

Mano!

Pannának is bejön a pihenöszék.Szerintem azért mert így sokkal töbet látnak a világból mint fekveKép

Pipocs!

Ha én járnék ilyen cipöben akkor tudom,hogy mit csinálnék.Sok mindent kell mérlegelnie az embernek és a döntése egy életre szól.Szóval nem irigyellek ,de biztosan a számotokra legjobb döntést fogod meghozni!

VOTIV!

Biztos valami újabb film eposzt fordítasz és azért nem jösz hozzánk!

Juc
20170114224602

sziasztok!
Bogárka!
Kedd okés! Kép Hétfőn 11-12 között csipő uh-ra megyünka vahot utcába, akkor is tudunk látogatni...
Jucus!
Mehetünk később is...DE CSAK EBBEN A HÓNAPBAN!!!Mert jövő hónaptól B itthon lesz...akkor sajnos nem tudunk látogatni egyáltalán...Kép
Pipocs!
Nálam pont az ellenkezője történt. Az én kis Igimet sokáig cisztának nézték. Még uh-n is megnézte egy másik orvos, az is cisztának látta. Még kétségbe is estem, és kérdeztem, h ettől lehet e még gyerekem...Erre mondta a doki,h persze...Pedig akkor már VOLT gyerekem. Egyébként egy 7. érzék azt súgta nekem, h ez nem ciszta, és egy dög erős gomba gyógyszert ezért nem vettem be, mert rá volt irva, h terhesség alatt tilos szedni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Mi meg ott legelünk valszeg hétfön a Bikáson.csörögj már rám ha készen vagytok az UH-al,megnéznem a pasidat!öreg orthopéd bácsi küldött el titeket?Kép

Jucus
20170114224602

Jaaaa, öreg orthopédbácsi....titeket nem küldött???
okés, rádcsörgök...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pipocs!
Ne legyen amiatt lelkifurdid, hogy újra terhesnek vágytál lenni. Szerintem ezzel mindenki így van Kép Petra születése után én is nagyon sajnáltam, hogy már nincs a pocakomban, mert az tényleg valami hihetetlen érzés... sokszor nekem emiatt volt lelkifurdalásom, hogy itt a gyönyörű, egészséges gyerekem, és én azt szeretném, hogy másszon vissza a pocakomba Kép
Szóval biztos nem emiatt "intézkedett" a tudatalattid!
Nem könnyű a helyzet, de tudom, hogy jól fogsz dönteni!

Jucus, Zsebi!
Pár napig nem volt mélem, így csak most láttam, hogy írtatok. Felvettelek Titeket a címlistába Kép

Votiv!
Tényleg nagyon eltűntél már megint! Nem jösz nekünk drukkolni Kép Mingyá kapsz egy fekete vivijót Kép!

Olyan jó dógom van! Kép Papi elvitte Petrát anyósékhoz, én már nagyon nem akartam menni (mint köztudott egyébként se csípem őket annyira, most így utsó hetesen meg pláne nagyon érzékeny vagyok mindenre), de azért, kell hogy lássák az unokát legalább hetente egyszer (ők ilyen strigulázós típusok). Én meg itt netezek zavartalanul Kép és fagyizok két pofára (cartedór diéta Kép )

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!

Dehogynem küldött!Ott meg megkérdezte aranyos dokinéni,hogy minek jöttünk?

Bogárka!

Én felhagytam a Cartedór fogyival mert képzeld el,hogy meguntam!Nem tudtam,hogy ilyen létezik de mégis!

Én is itten unatkozom mert Soma Petrához hasonlóan anyóséknál apával,Panna meg durmol.És már kész vagyok a takarítással is.

Jucus
20170114224602

Meguntaaad??? Az meg hogy lehet??? Nálunk májustól szeptemberig megy a nagy cartedórzaba, de ilyen még nem fordult elő velünk... Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lányok akkor tessék igyekezni a kedd délelőttömet szabadon hagyomKép

Jucus, ha megyünk látogatni a 11 óra még jobb lenne nekünk, úgyhogy átrakhatjuk és akkor neked is jóKép

Zsanci, emlékszel az nlc-n a kutyás csajra, aki az új XI.keres topikot indította???

Miért nincs itthon nekem fagyim???? Pedig már nagyon megkívántam annyit olvasok rólaKép
zsebi2004

Ugye,hogy sokkal jobb a 11?

Bogárka!

Lehet,hogy csak a diósat kell lecserélnem más ízre.Ki is próbálom!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Manóka!

Köszi az érdeklődést!
A csomó még nem múlt el Timi lábáról! Masszírozni nem nagyon merem neki, talán este nekiállok! Most másodszor borogatom! Meg bekentem neki azzal a krémmel, amit az anyatejes pöttyökre kaptunk annakidején, az valami gyulladáscsökkentő! Hátha használ!

Pipocs!

Anyukáméknak is összejött anno túl korán egy baba! Sokmindenkivel megtörténik sajnos! De nagyon jó, hogy ilyen higgadtan végig tudod gondolni mostmár!

Lenocs!

Akkor neked is megy a drukk!Kép

Az öröklődés szerencsére nálunk nem jött be! Anyukám túl kicsi méhhel született és nem is fejlődött ki neki, ezért végig feküdt velem és az öcsémmel is és koraszülött voltam Hál'Istennek ezt nem örököltem!

Lányok!

Volt már valaki a Budai Gyerekklinikán? Kedden megyünk vérvételre Timivel! Úgy volt, hogy anyu férje elvisz minket kocsival, de lehet, hogy nem jön össze, meg úgyis unom, hogy mindig meg kell kérni valakit, hogy furikázzon minket!Kép Babakocsival vagy hordozókendővel messze van? Ugye valahol a Komjádi uszinál kell leszállni? Ráadásul délre kell menni a legnagyobb kánikulában, úgyhogy megpróbálom megbeszélni a dokival hétfőn, hogy mehessünk reggel!

Neet, Votiv!

Nagyon elmaradoztok! Nem ám lemorzsolódni itten!Kép

Ildi
ildi76

Jucus!
Most pont diósat nyomtam, de nekem a csokis a kedvencem Kép Próbáltad már a Tiramisusat? Húúú, az asztán!!! Kép

Zsebi!
Kedd? Hát én szívem szerint aznap hajnalban engedném útjára Kismaszatot... nem tudom mennyire leszek fogadóképes délelőtt... De azért tudtok jönni később is a héten ha mégsem szülünk keddig?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Most akartam írni, hogy ez nem ér, hogy nálam senki nem volt látogatóban, de aztán eszembe jutott, hogy Zsanci, a hivatásos látogató meglátogatott és még mézes-epres puszedlit is
hozott.

Ildi! Miért kell Timitől vért venni?

Apjuk lelépett a lánnyal anyósomékhoz. Én meg jól itthon maradtam dolgozni, hülye zálogszerződést fordítok, fél oldalas összetett mondatokkal.

KépKép
KépKép
lindicita

Johannanak gratula, erot egeszseget stb Kép Azert tole is ugyanugy elvarjuk a beszamolot meg egy fenykepet, legalabb megtudjuk, hogy megy ez masik Hban.

Pipocs, ez valoban meglepo! baratainknal 11 vagy 13 ho a korkulonbseg, mar nem emlekszem pontosan. Hat, biztosan nehez volt a mamanak, de mostmar 2 es 3 evesek a sracok es minden oke.

Drfic, koszonom az elemzest, mostmar mehetsz a sracodert a Hba Kép

Zsebi, en ugy vettem eszre, hogy a szelet nem birja a csajom, es olyankor nem alszunk ejjel Kép

Juc, nem tudom hol kene reklamalnunk, de utananezek. Sztem onkormanyzatnal talan, hogy keritse korbe a jatszoteret meg kutya athuzva tabla, de ez utobbi onmagaban nem eleg, mert tutira nem allitanak oda egy fazont, aki rajtakapja es megbunteti a gazdikat. Becsben lattam ilyen nylonzacsektartooszlopot gazdiknak a parkban, a lapatra mar nem emlekszem... En imadom a kutyakat, de azert tenyleg! Ja, es ezt olvastatok: https://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=050521
moosejaw

Moose!

Tábla van.Külön kutya futtató is van!Ordíbálos anyuka is van(én)De kurvára nem zavartatják magukat!Egy parkör kéne aki brutál megbüntet.Ez konkrétan nem a körbekerített részen történt,de ez szerintem nem befolyásoló tényezö.Otthon sem szaratja a szönyegre biztos.Mindig arról hallani a hírekben,hogy:próbaképpen,kisérletijelleggel...stb osztogatnak zacsit,megkérdezi riporter a kutyásokat,hogy van-e nála zacskó,összeszedi-e a kutyája után...Nem kérni kellene hanem igenis büntetni!NA Svédországban vagy USA-ban hagyná ott a kakit!Olyan mértékü büntit kap,hogy utána jól meggondolja,hogy hova szaratja az ebet.Nem a kutyákra haragszom!
Ezt a homokózós dolgot hallottam én is!Kép

Jucus
20170114224602

szasztok!
én sem a kutyákra haragszom, hanem a sötét gazdikra. És én 5 éve már Prágában is láttam a kutyakakis zacsikat, oszlopra szerelve...
Zsebi!
Igen, emlékszem...Kép
Lányok!
A gyerekek mind az anyósnál vannak????? Ez nem éééééééééér! Az én apósomék messze vannak...sosem vinnék el...Kép
Meséltem, h veszünk egy másik autót? Golf, kombi, 7 éves...Kép most már tudunk majd utazni, családosan...Kép eddig csak városon belül ment. És ne tudjátok meg, hogy kell berakni egy 2 pótkerekes, 2 kerekű bicajt a corsa csomagtartójába...Kép egy szerszámos táska, egy üveg ásványviz...ezek kellenek a kitámasztáshoz, különben nem lehet becsukni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Jujj, Moose, ez a cikk nagyon durva!
Én is nagyon szeretem a kutyákat, de a gazdáikat már kevésbé. Rendszeresen látom én is, hogy össze-vissza szaratják a szerencsétlen ebeket (gondolom, azoknak is jobban esne anyaföldre pottyantani), és zacsit természetesen nem látok náluk. Az meg felháborító, ha játszótérre viszik a kőcök közé ... meg a homokozóba.
Én naív lehetek, mert azt hittem, hogy ez már nálunk is bűntetendő.
fic.
ficánka

Hello Lányok!

Most okosabb leszek és a visszaolvasás helyett az írással kezdek...akkor biztosan jut időm rá Kép

MANÓ: óriási gratula Zsombihoz, hipergyorsak volatok...

Fic, Bogárka, Johanna: hajrá, hajrá

Voltunk egyhós ajándékot venni Bogyesznek, hát kész anyagi csőd, mert kapott eg szőnyeget, meg zenélőbigyuszt a kiságyra, no meg ruhákat, szóval erről majd jól le kell szoknunk...Viszont a WestEndben egy padon szoptattam, mert a BabaMama szoba 11-15 óráig van csak nyitva....tiszta értelmes Kép

Gyermekünk délelőtt kisangyal, most iszont nyűgibogár....
Affene...mennem kell....
Csóka lányok
ada007

Zsanci!
Nekünk a Suzukiba sem fért be ugyanez a kompozíció. Többek között ezért cseréltül le egy kombi, öreg Fordra. Oda már babakocsival együtt is belefél a canga.
Gyerek lepasszolás:
Nálunk anyukám itt lakik most velünk, ergo hiába van vele a gyerek, én kellek 8o%-ban. Apósomék szerintem nem tudják a gyerekünk nevét sem, csak ünnepekkor jönnek, de akkor is csak váltott ünnepekkor.
Semmim nem fáj, csak ha belendülök, akkor keményedem. Basszus, éjjel fogok szülni, szombaton. Fog szeretni a személyzet.
Ficánka: Igen, igaziból szülni már szemüvegben fogok. És én is csak abban hiszek, hogy Gyere ki Szöcsi Öcsi izibenKép
lenocs

Pipocs!
Én voltam egy dokinőnél a problémáimmal és 1 órás elemzés után két bogyeszt javasolt: Belladonnát és Lutetium C12-őt, de én nem gondolom biztosra, hogy ez nálad is beválik, mert biztosan nem vagyunk egyformák. Azt javaslom, hogy konzultálj a konkrét problémádról egy homeós dokival, vagy egy hozzáértő patikussal! Pl. itt nálunk a Páva u.-ban nagyon ügyes a homeós patikus, és nem is kell a tanácsért fizetni, de ha akarod, megadom a homeós dokinéni telefonszámát, nála 6e volt az első tanácsadás, azóta meg bármikor felhívhatom, meg ha megyek, akkor sem kér annyit. De mostanában megelégszem a patikusnőcivel.
Most, hogy azt olvastam, hogy Te arra vágysz, hogy legyen újra a pocidban bébi, tök hülyén érzem magam, hogy én meg már napok óta azért sóvárgok, hogy végre kint legyen ... látod, sehogyse jó, mi nők tényleg nagyon összetett és bonyolult érzelmi világgal bírunk. Még az a szerencse, hogy nagyon okosak is vagyunk, ezért tudjuk magunkat kontrollálni, és lehiggadni. Drukkolok, hogy megoldódjon a probléma, és tudom, hogy a legjobb döntést fogod meghozni!
fic.
ficánka

Lenocs!
Nekem is úgy van, hogy ha felállok és mászkálok, akkor fáj, húzódik és keményedik. Most azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy mindig azt hibázom el, hogy lepihenek? Persze ez biztosan hülyeség, ha ki akar jönni a kőc, akkor ki is jön. Vagy nem? Pattanjak fel a lépcsőzőgépre? Mert egyébként tele vagyok energiával és elszántsággal! Kép
fic.
ficánka

Látod Ada, mégiscsak vissza kell olvasni...Kép Johanna már 1in1...Kép Kisleány meg már ismeri a gravitációt!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lenocs!
Te kinél/kiknél szülsz?
akkor te megérted a problémámat kocsi ügyben! Úgy várom már, hogy nekünk is beférjen a babakocsi ÉS a bicaj ÉS esetleg a kismotor!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus, Zsanci (és még aki csatlakozik a "látogassuk meg a sok mamit és babát a H-ban" csapathoz)!
Én sem tudom, hogy a kedd délelőtt tutira jó lesz-e, de hátha-nátha ... meglássuk! Mindenesetre telcsiszámokat tudjuk (Juc-nak elküldtem), megsms-zük a dógot! 7főn délután már okosabbak leszünk. Mert még akkor sem biztos nekem az oxitocin, először valami bogyót ígért a szülésznő. Persze addig még sok idő van! Kép
ficánka

Moose, akkor nálatok is volt éjjel meg hajnalban meg ma nyűgi? Mert Brúnó is a szelet gyűlöli..., lehet, hogy ezt osztották amikor ők születtek.

Bogárka, persze, hogy jó máskor is mondjuk a csütörtök.

Szerdára ne tervezzük a látogatást mert dolgozóba megyek egész napra brrrrr.

Nálunk is 160 km-es távolságnál kezdődnek a nagyszülők, úgyhogy nincs heti pesztra még havi se, így ha találkozó van velük Brúnó menekül előlük, mert idegenek, így ilyenkor sem lehet lepasszolni.
zsebi2004

Ficánka!
Szerintem is a pihenés a baj, pedig lehet, hogy rá kéne egy kicsit punnyadni! Sütöttem már tortát, megvendégeltem tesómékat, most fürdettem az alighasznált 5 évest...Mi kell még?!

Zsanci!
Az Urbán Márta a dokim és a Czakker Judit a szülésznőm.
Az autó váltás szuper, pedig én nagyon sajnáltam rá a lovettát. Hiába kaptam dührohamot, amikor cibáltam a beszorult pótkerekeket...

Most átadom a leptopot a sarjnak, mert engedélyeztünk egy mesefilmet elalvás előtt...
Remélem reggel már nem jelentkezem. Vagy még sem remélem?Kép
lenocs

Csajok áruljátok már el a csomagolási pakolási technikát mert nekünk bármilyen autónk van soha semmi nem fér el benne. Vagy ez úgy van, hogy ahogy nő a csomagtér úgy nő a szükségesnek ítélt motyó???
zsebi2004

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: