A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lányok ugye nem felejtettétek el, hogy ma van a 20 ingyen kép a Rossmann-nál?
zsebi2004

Sziasztok!

Bocsi, de csak az utsó pár hozzászólást tudom elolvasni, többre most nincs időm!

Pipocska!

Ne ess kétségbe! Persze könnyű beszélni! Sokszor elnézik az UH-t! Lehet, hogy nem is petezsák volt! Mondjuk, ha más volt, az se túl megnyugtató! De azért próbálj nem elkeseredni nagyon! És tényleg mit mondott a doki? Ilyenkor mi van?Kép

Fic!

Drukk! Drukk! Páleszhez jó étvágyat!Kép

Bogárka!

Neked is drukkolok!

Moose!

Te írtad a mozgólépcsős álmot? Csak beleolvastam, de nekem is volt már párszor tök ugyanez! Érdekes!

Johanna ugye este írt utoljára! Nagyon várom az SMS-ét! Ha tudok valamit jelzek!

Voltunk Timcsivel ma UH-n! Hála az égnek eltűnt a vesetágulata! Legalább ez rendben van! De hogy milyen szar a magyar egészségügy! Jó sokan voltak! Fülledt folyosó! Közben mellettünk vésték a falat vagy 80 deciBell-lel! Hát nem semmi!
Ült mellettünk egy 14 év körüli srác! Úgy sajnáltam! Nagyon fogta a hasát és csak görnyedve tudott menni! Anyukája valami második műtétről beszélt és próbálta nyugtatni! Látszott, hogy fájdalmai vannak! Jaj, olyan szörnyű! Iszonyú lehet, ha beteg az ember gyereke!

Megyek kajolni, mert éhen halok!

Ildi
ildi76

Zsebi!
Miii? Sütiii? Indulok is ... Kép

Johanna biztos szül, most néztem a nyári babás topikot, ott sincs még róla hír, sőt valaki küldött neki reggel sms-t, és még nem jött rá válasz. Már izgulok érte én is! Remélem minden oké, bár ha tényleg 3,8 a baba, ahogy becsülték, az hatalmas méret hozzá képest, de reméljük a sok homeo, meg tea segít majd neki!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szasztok!
Jelentem, 13.20-kor legyűrtem az itókát mindenestől, most csak azt érzem, hogy kezd a fejembe szállni, és olyan könnyűek a végtagjaim, mintha repülnék Kép És tele vagyok energiával, úgyhogy megragadtam a porszívót, és várom a hatást ... és persze mosolygok, mint a vadalma Kép
Mindenkinek cupp, még jelentkezem!
fic.
ficánka

Különben nekem 3,6-ra böcsülték tegnap az UH-n Vincét, vagy annál nagyobbra, mert nem tudta a mellkasát lemérni pontosan. Kíváncsi vagyok ... Kép
ficánka

Igen, Johanna, nagyon eltűnt, lehet, hogy már babázik, csak még nem küldte az sms-t, mert még nem pihegte ki magát? Kép Reméljük, és izguljunk addig is. Kép Nekem is a Fábry Show alatt kezdődtek a fájások...Kép

ruz
ruzicsky

Most írtam sms-t egy Johannával közös ismerősünknek, hogy tud-e róla valamit.
Szóval: Sára 3250 gramm és 53 centi. Sajnos többet ő se tud, de a lényeg, hogy MEGSZÜLETETT!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hurrrá!!! Kép Nem megmondtam? Kép Nagyon nagy gratula! Kép

Fic

És milyen volt? Nem volt nagyon szörnyű a koktél? Kép

ruz
ruzicsky

Jucus, bojkottálsz Rossmann ügyben???

Bogárka IGEN süti Kép, van egy tuti receptem amit gyorsan össze lehet vágni, egy óra alatt megvan sütéssel együtt, gondoltam megérdemlitek majd a nagy munka után.
De akkor szüljetek a jövőhéten, mert utána 2 hétre eltűnünk a BalcsiraKép Kép
zsebi2004

Ja, bocs! Zsanci! Látom Te írtad a mozgólépcsős álmot! Én a végén, amikor orra esem, azthiszem fel is szoktam ébredni!
Mi lenne, ha mondjuk mindig, amikor ezt álmodod, leírnád másnap egy füzetbe, hogy kivel mi történt aznap a családban, milyen történések vannak! És egy idő után összeállna a kép, hogy milyen élethelyzet váltja ki ezt az álmot! Csak egy ötlet!

Bogárka!
Amikor nálunk indult el a dolog és én már a H-ban voltam a vajúdóban, párom meg nem jöhetett be, unalmában az egész rokonságnak SMS-t küldött, hogy elfolyt a magzatvíz! Úgyhogy nálunk mindenki riadóztatva lett! Kivéve mondjuk anyukámat, mert Õ oda akart jönni a szülőszobához és nem akartam, hogy szegény egész éjjel ne aludjon! Úgyhogy Õ csak úgy reggel 5 felé kapott értesítést!

Gigi!
Vizsgát sajnálom! Hülye tanci! Drukkolok, hogy összejöjjön az államvizsga!

Zsanci!
Ez a Csernusos történet édes!Kép

Zsebi!
Kösz, hogy szólsz! Én nem felejtettem el a Rossmant! Csak sikerüljön leszedni a fényképezőről a képeket!Kép
ildi76

Jaj de jóKép Gratula Johannának meg Sára babának Kép Kép Kép
zsebi2004

Gratulálok Johannának!
Mégsem lett olyan nagy az a babaKép

Bogárka!
Én is inkább hétfőn szeretnék szülni, valami este távozott belőlem. Szóval Pannánál onnantól 2,5 nap volt a szülés. (csak nála véres volt a dugesz, most meg átlátszó, bocs a naturalizmusértKép )
Szóval hétfőn találkozunk a szülőszobán, jó?Kép
Ficánka, te is csatlakozol?
sziasztok
lenocs

A másik topikra is megérkezett a hír, aszerint Fanni Sára lett Kép

Zsebi!
Jövőhét tuti Kép Legalábbis remélem Kép

Ildi!
Én az autóból tervezek majd írni "elindultunk" smst a szűk baráti/családi körnek (Petránál is így volt), amibe persze Ti is benne vagytok, Zsanci lesz a hírhozó Kép (Manó és Oxi telszáma van még meg, de rájuk nem ruháznék most ilyen feladatot a pár napos babók mellett).
Aztán majd, ha megszületett is írok, remélem hasonlóan jó passzban leszek, mint Petránál, amikor a legjobb barátnőimet fel is hívtam (majd el dobták a telefont, mikor meghallották, hogy én vagyok, nem hitték el, hogy néhány órával az indulós sms után már arról csevegek velük, hogy milyen jót szültem Kép )
Aztán lehet, hogy küldök majd üziket a H-ból is, csak nálunk nem a Papi lesz a közvetítő, hanem Anyukám, aki mióta van netük (nem olyan rég), néha bekukkant ide, és nagyon tetszik neki a banda Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hurrá Johi!
Nagy-sok gratulák!

Pipocs,
Istenem-Istenem, remélem tévedett a dokibácsi. Nem tudom, mit lehet tenni ilyenkor, de...

Mostmár egészen biztosan megyek jövô héten 6 hetes kontrollra (gyerek elmúlt 2 hónapos Kép), és jól feltetetek egy spirált. Pardon a hirtelen indiszkrécióért, de semmi mást nem látok se szimpatikusnak, sem pedig megvalósíthatónak.

Pelus-ügyben: nekünk mindkét fiúnál bevált a Libero és a Babylove is, utóbbi olcsóbb, úgyhogy annál maradtunk.

Mosás: amíg csak egy gyerek volt, a miénkkel mostam a cuccait, most már kettejükét mosom egyben, szóval sztem sem kell túlparázni. A vasalást se. Szebbek kivasalva, ennyi. Nem tartom valószín?nek, hogy bármiféle fertôzést/bôrbajt kapnának egy frissen mosott, de nem vasalt ruhától.

Bori

p.s. tegnap este tengeri gyümölcsös tésztát fôztem, és vörösbort ittunk hozzá. Isteni volt. Mókusokat odébbrugdostam.
borri

sziasztok!
Johanna és Fanni Sára! Nagyon gratulálunk!!!! Igy a felmentés is megvan, amiért tegnap nem jötték H-ba...Kép Mire nem jó egy fábri-só??? Kép

Bogárka!
Köszönöm, h én lehetek a hirhozó!!! Kép

Lenocs!
Akkor téged is látogatunk!! Húúú, a jövő héten sok sok kismamát kell megnéznünk, ugye Zsebi???

Fic!
Ugye mondtam, h kell a pálesz??? Majd küld hirt, h mi van!!! Kép Kép

Rossmannt nem elfelejteni!!

Én már a 3. adagot rakom fel...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gratula Johannának és FanniSárának! Kép Tök jó, remélem csak pihizik meg babázik, és minden rendben!

Rúz!
Nem volt túl fincsi, de 3 hajtásra beittam. Kép Viszont most semmi ... mondjuk lassú az emésztésem, és az előbb volt egy büfi, tehát még valszleg a gyomorban van. Neked mennyi idő múlva hatott?

Zsebi!
Süti???? KépKépKép Nyamszli! Nálam tényleg tuttó a jövő hét, ugyanis hétfőn már pakkal kell mennünk ... legkésőbb, mert reményeim szerint már előbb megyünk. Kép Azon vagyok éppen.

Lenocs!
Igen, csatlakozom, de remélem már előbb megyek! Kép Tudom, ezt már jó soxor leírtam!
fic.
ficánka

Zsanci!
Igazad vót pálesz ügyben, sajna hamar elment a hatása, viszont extra sebességgel kiporszívóztam meg felmostam a lakásban, úgyhogy most gyönyi. Kép Vince meg bealudt a hasimban tőle. Kép
fic.
ficánka

Johannának nagy gratula!KépKépKép

Hát jól félresaccolták Sára súlyát az UH-n! Szegény Johanna meg csak idegeskedett miatta! Azért jó lenne tudni, hogy Johi hogy van! De nem akarom zavarni, hátha küld majd még SMS-t!

Bogárka!

Jól megszervezted!Kép Akkor várjuk majd az SMS-t!Kép

Ildi
ildi76

Fic

Már nem emlékszem pontosan, de elég hamar hatott, mondjuk az én emésztésem az nem arról híres, hogy jó lenne, szóval engem nagyon hamar meghajtanak dolgok úgyhogy nem biztos, hogy én vagyok a mérvadó. Próbálok visszaemlékezni, hogy miután megittam, mondjuk nekem az kb. fél óra volt, amíg legyűrtem, sokat nyammogtam rajta, mert szörnyű volt Kép, lehet, hogy azért, mert én grapefruit lével csináltam és az már eleve keserű. Sszóval az valamikor du. 4-5 körül lehetett. Utána nem tudom mikor kezdődött a hasmenés, eltelt egy-két óra, de lehet, hogy több, mert mire minden kijött belőlem (bocsi), addigra már Fábry show volt. Szóval nekem elég hamarnak tűnt, de már nem emlékszem pontosan, mert utána meg annyi minden történt. Kép

ruz
ruzicsky

Szasztok!
Én most csak enyhe émelygést érzek, meg álmos vagyok, úgyhogy le is pihizek mindjárt. Annyi történt, hogy a nyákdugesz az előbb eltávozott. Kép Vicces, mert pont zuhanyozni készültem, amikor anyukám hívott telefonon, úgyhogy a kád szélén ültem (már lábakkal befelé), amíg beszéltünk, és amikor letettem, akkor láttam a kádban azt a kis cuccost, amit nem részletezek. Nagyon enyhén fájok csak. Remélem, tényleg igaza lesz szülésznéninek, és meglesz a 7végén (vagy még ma)!KépKépKép
fic.
ficánka

Na, akkor ez egy tuti recept, úgy nézemKép Én kivárom a szavatosságom, majd lejárat után, légyszi, légyszi, nekem is a receptetKép) Drukkolok!
lenocs

Csajok!

nem tudom,hogy mit csináltam de eltünt az egész folderem amiböl a képeket akartam feltölteni a Rossmanra.Hogyan keressem meg?Fogalmam sincs,hogy mit nyomtam vagy nem nyomtam de eltünt a gépemrölKépA kukában sem lelem.JAJ,JAJ,JAJ!!!!!!

Pipocs!

Nem irigyellek a helyzetedért,tanácsot nem adok mert ugy is neketek kell dönteni.

Fic!

Ez haladás!Hétvégén tudok menni látogatni bárkihez,délelötti órákban,szóval dobjatok egy sms-t,ha mennem kellKép!Küldjem a számom?

Juc
20170114224602

Jucus!

Ha esetleg addig nem lesznek meg a képek, párom, ha hazajön, esetleg megkérdezem, hogy hova tudhattak eltűnni! Hátha tudja, hogy lehet megnézni!

Ildi
ildi76

Ildi!

Drága vagy,de ne zargasd vele a párodat.Ha Zapa hazaér akkor valszeg megoldja csak én annyira mérges vagyok magamra ,főleg azért mert fogalmam sincs,hogy mit csináltamKép

Juc
20170114224602

Jucus!

Keresővel rá tudsz keresni, csak a képekre, vagy dátumra, mondjuk a mai napra és akkor szerintem megtalálja.

ruz
ruzicsky

Fic!
Drukkkkkkkkk!!! Kép Nekem Petrával a szülés reggelén távozott a dugó, úgyhogy tényleg esélyes lehet még a ma is.
Pont most gondoltam rá, hogy Manó is Johi is hogy beelőzőtt... eszembe jutott a "júniusi pocakosok" fotója, amin kiírási sorrendbe álltunk be ... hát eléggé felborult (úgy néz ki akkor csak az első és az utolsó a tuti - Oxi és én). Pár hónap múlva majd kéne csinálni egy olyat, ahol babókkal az ölünkben, szülési sorrendben állunk Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sárának és johinak nagy gartula!!!!!!!!!!!!!!!Kép

fic,
meg lesz ez a baba,a hét végén,én érzemKép

pipocs,
hát......nem akarok pánikot kelteni de nekem kapásból 2 olyan ismerősöm van ki a 6 hetesre terhesen ment vissza!!!mit fogsz csinálni ha úgy van?

én még tanulok,nem tom mikor lesz eredmény,de ha most hülyére tanulom magam és 2 nappal elötte közlik hogy nem mehetek nagyon morcos lesz Kép
Vendég

Fic!
Ez naggggyon izgi!!! Egyébként nálam mindkét lurkóval aznap távozott a nyákesz...
Képzeljétek, vettem egy coca colát, mert már 2 napja nem alszom a skacok miatt (ők ébresztenek random) és ebben a rohadt melegben nem birtam ellenállni az édes koffeinnek. Ne izguljatok, mókusokat már megkináltam...Kép most itt pörögnek 1000-rel...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Moose: Tegnap volt csak gond, úgy nézem a ded nem szereti a nagymeleget, 26 fok már sok(k) volt neki. Meg valszeg a front, mert nyűgi volt. Meg fájt a hasa is. Ma pl. tündérlány megint Kép

Pipocska: Nem semmi... Nem is tudom, mi ilyenkor a jó, de biztos tudja a természet.

Fic: Fagyasztok, mint az őrült, már az összes kis üveg tele, apa ma hoz Aventes zacsit. Mindig paráztam, hogy nem lesz elég tejem, erre tessék Kép
A koktélba pedig tényleg csak egy minimális mennyiségű páleszt raktam, nem is nagyon éreztem az ízén (kb. 2 cl volt, a bábakönyv is csak egy kortyot ír) Mondjuk nekem nem jött be, de ennek is megvan az oka, majd a történetből kiderül Kép
Nekem enyhe fájásokat generált, de el tudtam aludni tőle, a nyákdugóm meg csak utána 3 nappal távozott.

Johanna: Gratulálok! Kép Képet kérünk! Kép

Bogárka: Azért írhatsz ám SMS-t, ha mész, vagy valami Kép Manót is megírtam Kép A fotós ötlet jó Kép Remélem azon a talin ott leszünk mindannyian Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Johanna és babája: én is nagyon örülök a jóhírnek! Jó egészséget és pont elég tejecskét! Kép
neet
neet

Sziasztok!
Na, aludtam egy jót, és most csak a gyomrom háborog, úgyhogy próbálok enni kicsit. Anyóska küldött nokedlit és csirkepörit, na a husit egyáltalán nem kívánom most, egy kis nokedlit szafttal próbálok legyűrni, elég nehezen megy. Fájdogál, főleg, ha felállok, de most speckó ülés közben is. De nem baj, ezt akartam! Úgyhogy KépKépKép, és én is bizakodok, hogy a 7végén végre megszületik Vince! Vagy mondjuk még ma!Kép

Murphy-ről annyit, hogy dominós vagyok, és szerintetek mikor fogyott el az összes egységem? Hát persze, hogy MOST!!!!! Úgy két órája még rácsörögtem a kispapira, el volt foglalva, azt mondta, hogy 10 perc múlva visszahív. És szerintetek visszahívott? Persze, hogy nem, nagyon dolgozik. Na, mindegy, amíg nincs nagy gáz, nem izgulok, ha már igen, akkor majd kérek Tőletek segítséget, de hátha hazajön nemsokára. Lemenni nem nagyon merek - feltölteni automatánál v. kártyát venni -, mert félek, hogy útközben jön rám a fosi.

Köszi Lányok, tök jól esik a drukk! Kép

Bogárka!
Igen, nekem is eszembe jutott, hogy hogy beelőzött Manó és Johi, ez elég tanúlságos. Ugye Oxi és én csúsztunk, a két csajszi időben, úgyhogy eddig 50%-ra jön ki a sacc-arány. És azt a képet megcsináljuk, mondjuk Nálatok az augusztusi talin. Én azt tudom, hogy tervezzük, hogy elmegyünk 2 hétre Zalakarosra a nyaralóba augusztusban, de majd úgy csináljuk, hogy mindenkinek jó legyen. Gondolom, más is tervez nyaralást.

Fúúú, írás közben volt egy rohanásom a slozira, eszméletlen erejű ez a koktél ... bocs!

Jucus!
Igen, küldd el a telószámodat (zsuzsannapontromankukacfreemailponthu)! Kép Nagyon úgy néz ki, hogy 7végén jöhettek látogatni! Kép

Zsanci!
Én is szeretem a coca colát, ezt sokan nem értik, de nekem nagyon fini jó hidegen, főleg citromkarikával. Isteni!!!! Kép Most a várandóság alatt csak nagyon ritkán ittam, és egyszerre csak keveset, de mindig piszok jól esett! Kép Nahát! Egy mókus ... itt a kilenckerben ... de furcsa!

fic.
ficánka

Oxi!
Dejó, hogy ilyen sok a tejcid! Kép Milyen jó is lesz az később Vikibabának! Olyan zacsit én is vettem, hátha ... Nekem is csak enyhén fájdogál, remélem csak egyenlőre, és aztán beerősödik. Legalábbis nekem enyhének tűnik, de én nagyon durván görcsöltem a menzesznél. Azért is szedtem homeót, és az tök jól elmulasztotta, de csak két ciklusom volt úgy, mert aztán megtapadt Vince. Kép További sok tejecskét és nyügimentes napokat kívánok!!!! KépKépKép
fic.
ficánka

Fic!
Nekünk is van nyaralónk zalakarosban...vagyis a nagynénéméké...gyerekkoromban nagyon sokat voltam ott!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
És mostanában voltatok arra?
(Megint szaladtam egyet a klotyira, de most oda is értem ... bocseszcsocsesz.)
ficánka

neeeeeem...Kép bár készülünk...ti merre vagytok?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

fic,
Kép Kép Kép
annyira feldob hogy mingyá' szülszKép mehetek én is Kép?
Vendég

Fic!
Mi is tervezünk nyaralást augusztusban, igaz csak 4 nap, BFüreden. Az egész úgy jött, hogy Anyósék el akarták vinni Petrát oda vitorlázni. Ezt akkoriban meg is írtam, hogy nem engedem (és ebben sokan támogattatok is Kép), aztán jött az a verzió, hogy Papi is megy velük, na ez se tetszett annyira, így nagy okosan kitaláltam, hogy a kikötő szállodájában (pontosabban a hajó van a szálloda kikötőjében) kiveszünk egy szobát, és megyünk mind a 4en. Így Petrának is van nyaralás, ráadásul, ha Após meg a Zuram akarnak egy-egy sportos kanyart tenni a hajóval, addig mi Petrával elvagyunk a szálloda kertjében, nem ott a hajón kell nekik izgulni, hogy mikor pottyan vízbe...úgyhogy mostmár egészen várom is Kép

Fic!
Nagyon izgi Kép! Az előbb nekem is volt egy nagy keményedés, enyhe fájással, rá is néztem gyorsan az órára Kép

Lenocs!
Nekem is távozott ma valami színtelen, de inkább olyan folyás szerű, csak az volt az érdekes, hogy úgy egyben jött ki... persze nem sok, csak fura volt...
Hát mostmár nagyon kíváncsi vagyok Kép

Bogárka (aki holnaptól már tényleg a 40. hétbe lép)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pipocs!

Jelentkezz ám azért, hogy hogy vagy lelkileg!Kép
Jár az agyamban, hogy én mit csinálnék a helyedben!
Jó sok kérdést kell megválaszolni, ha tényleg jól látta a doki az UH-n!

Fic, Bogárka!

Olyan furi, hogy Ti is minnyá szültök!Kép
És ki jön majd utánatok? Ki a következő a sorban???

Jucus!

Nekünk sem megy ám simán a képfeltöltés! Párom most épp elment Öcsémékhez a kábelért, mert anélkül nem megy! Meglettek a képek?

Ildi
ildi76

Ficánka!

Mizújs? Adj hírt magatokról, mert izgulok! Kép

ruz
ruzicsky

Fic!

Én is most akartam írni, hogy mi zujs!

Többiek?
Csak Ruz meg én?

Ildi
ildi76

fic???????????????????????
Vendég

Én is vagyok, csokit majszolok magányomban. Brúnó már az igazak álmát alussza én is lassan megyek még olvasok egy kicsit.
zsebi2004

zsebi,
ha ennyire ráérsz nem vennél át tőlem néhány tárgyatKép?mondjuk az eu intézmény és jogrendszerét?
csak mert nem nagyon jövök ki veleKép
most kicsit pihizek mert megzizzenekKép
Vendég

Hát lassan én is megyek alcsizni, Ficről meg semmi hír..., remélem nemsokára a baba paraméterei érkeznek majd. Kép

ruz
ruzicsky

Gigi, szívesen abár nem tudom mit érnél velem, aki állandóan féléveket halaszt mert úúúútál tanulniKép
zsebi2004

Ficánka !

Küldök emilt de olvasod még?

Ildi-Ruz!

Megoldodott problémám,apa előteremtette nekem az elvarázsolt folderemet.Az a jó benne,hogy nem csak a képek voltak ám benne hanem minden más is!

Oxi!

Csupa jó hír!Vikiről kérünk kép!

Zsanci!

Én Pepsi párti vagyok,de light.És iszom a buborékos ásványvizet is.Ez most akkor ciki?
Jucus
20170114224602

Gigi!
Adj hírt Ficről, ha megtudsz valamit azonnal! Kép Nagyon izgulok érte, szerintem már szül Kép

Ha neki is megvan a baba, már csak én maradok a júniusiak közül...

Egyébként szerintem most jön egy nagy szünet, aztán majd Ancsi augusztusban, meg Katus - ő már talán szeptember. Fura, hogy júliusban senki, júniusban meg 5-en is voltunk Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Van vki. aki Ferenczi prof. betege? Lenne egy kérdésem....
Írjon nekem a cuiccolo@yahoo.com ra.

Koszi,
Kriszti

cuiccolo

Vazzeg csajok, nem lehet képet feltölteni a rossmannra...nektek megy most????
egész nap tudtam, de most vmi gebasz van...túlterhelt???

Fic!
hajrá hajrá...sztem is elindult a bébi...Kép

Kriszti!
sajnos nem vagyok a betege...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Johanna gratulálok!
Az én nagylányom is Fanni Sára. Most Szonja Lizát várunk szeptember 13-ra.

Fic! Drukk-drukk, de lehet, hogy már meg is van??

Ki tud nekem abban segíteni, hogy a házassági anyakönyvi kivonatot tényleg ki kell kérni újra és mennyivel előbb, kérhetem júlisban is vagy inkább csak augusztusban???
ara

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: