A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Virág!

Nagyon édes a kis duzzogós.

Dancsi!

Az én kis ördögöm pedig egész nap akcióban van.Nézi,hogy mit lehet tönkretenni. Tegnap kihúzta a WC-ből a WC papírt,és magára csavarta.Azt hittem,hogy az apjával van a konyhában,ő pedig garázdálkodott a WC-ben.A múlt héten pedig az alufóliát dobta bele.Imádja a lakás ezen helyiségét.(Néha nyitva marad az ajtaja,de most már figyelünk rá.) Én meg nem fényképeztem le...Már bánom.

Ildi
tfildiko

Virág:Kb. 5-6 hét múlva lehet kicserélni, ne felejtsd el forgatni a fülbevalót!

Bea: De jó, hogy nem kell kétszer szúrni, és még mellékhatása sincs. Olyan rossz mikor fáj a lábikójuk meg lázasak és csak nyűglőcnek. De jól megkérik az árát!

Gabi
inecsg

Bea: Húúú azannya, dejó súlyban van GrétiKép Ügyik vagytok! Nekem miért nem mondta a doki, hogy van másmilyen vakcina is??? Nem mintha megvettem volna, de azért szólhatott volna, hogy egyáltalán tudjon róla az ember, hogy vannak lehetöségei... A 4 hós oltás jár 2 szurivalKép Tiszta láz volt töle Viola!Kép
Köszi megkaptam már válaszoltam isKép

Karmen: Írtam Neked mélt doki ügyben! Megkaptad?

Dancsi: Én Fenistilt kennék a szúnyogcsípésre. Attól szépen lelappad. Boginak is van, hogy bedagad a csípés (nem mindig), de itt lent a jáccón ahova járunk szinte minden gyereknek egy-két csípése bedagadKép Lehet, hogy valami mutáns szúnyogok vannak...

Virág: Nagyon jól áll Dorkának a fülbevaló. Nagyon csinatos! Én Boginak 1 évesen vettem ki a füléböl azt a gyógyfülbevalót, amit belöttek, neki és akkor cseréltem ki másikra. Addig úgy éreztem maradjon....olyan kis picike volt a fülecskéje, de elöbb is lehet természetesenKép

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zita, Virág nagyon édesek a babáitok:-)

Dancsi félek tőle, hogy Pipit erőszakkal kell leszoktatnom a ciciről. A jövő héten bepróbálkozok vele, először a délutánit , majd az estit, végül a hajnalit vonom meg. Már előrre fáj a szívem....Õ nem a tej kedvéért, hanem a megnyugvásért szopizik, ezért tuti nem hagyná el akkor sem, ha babát várnék. Így marad a kényszer (de randa szó).Jozsóval mi hír? Mi van a szúnyog allergiával? Ilyet még nem is hallottam, megáll az eszem, mikre lehetünk allergiásak....

Enikő, Viola jól van?

Nem is dicsekedtem, Pipi már 4 mondókát tud:-)Hinta-palinta, zsip-zsup kender zsup, csiga-biga gyere ki (ez a kedvence), süss fel nap. Elő kell keresnem egy jó pár ilyen alap mondókát, mert nem tudok többet:-)Esetleg még a boci, boci tarka, nah mindegy...Jah és tegnap megint bilizett. Szerintetek normális, hogy 4 óra múlva csurgatott csak bele? Ennyire vissza tudja fogni vagy ennyire nem kellett neki?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Bea, hát jó árban van az oltás, de én is arra szavaznék. Gréti szépen hízogatKép

Zita, Virág, olyan szépek a babáitok!!!

Ildi, Noémi jó kis akciókba kezdett, nem fogsz még egy darabig unatkozni melletteKép

Anita, de ügyes már Pipi, így megy neki a bilizés. Szerintem előfordulhat, hogy ilyen sokáig nem pisilt, főleg délután, de lehet kicsit gyakrabban kell majd itatni ezután.
Én Daninál úgy hagytam el az esti(leghúzósabb) szopit , hogy énekelgettem neki, meg ringattam, és 3 nap múlva már nem is igényelte. Õ ekkor 15 hós volt.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Bea!

Mikor jártál Incihez szülésfelkészítőre? Én márc-ápr. Nem jártunk együtt?

Gira
Vendég

Ma este a sörfeszten Demjén Rózsi ad koncertetKép Mi megyünk bnömmel!
Ha valakinek van kedve csatlakozni.....Kép
Enikö

ceniko
Szeged

Bea!

Most már biztos vagyok benne, hogy együtt jártunk szülésfelkészítőre. Visszaolvastam, és a sztori (koraszülés miatt bennfogott a dokinő) uyganaz, mint azé a Beáé, akivel együtt jártunk Incihez. Én általában jobbra ültem tőled, többnyire a szélén. Emlékszel rám?

Gira (Ági)
Vendég

Sziasztok

Szúnyogcsípésre is van homeós bogyó, Apis 15 CH. Most amúgy is csúnyák a csípések, biztos az irtástól mutálódtak.

Ildi, nagyon aranyos lehetett Noémi a WC papírral. Kép

Anita, örülök felvídított, nincs annyi vérvétel. Kép Ha aktuális lesz, szerintem neked is közelebb lesz a Bduapesti krt-i rendelő, ott alig vannak vérvételen. Szerdánként pedig cukorterhelést is csinálnak.
Kicsi és pici is jól megvan. Virág hisztizik, de játszótéren semmi baja, a pici meg bukfencezget odabent, és rugdossa a tesóját, ha nagyon hozzám bújik. Kép

Gigi
gigi1

Bea! nekem ezt modta a védönöm hogy már lecserélték erre az oltást, és a tb. ezt támogatja. Kedden jön, megkérdem, remélem nem felejtem el. Addig semmi képpen ne vegyél.

Zita! gyönyörü ez a baba!!!!

Enikö! Igen, holnap tudok reagálni rá, nem baj, ugye? Most jöttem haza, Orsi már rohan fürdeni, aludni.

Dancsi! Ma Orsi is elaludt kaja közben, nem volt sirás mert kimaradt a déli szopi. Érdekes hogy lassan 1 hete nem szoptattam, de délben azért kérné még. Bár ha felvettem ringatni az is elég volt helyette, csak a csunya anya nem akarja helyette erre szoktatniKép

Virág! Dorka duzzogva is nagyon aranyos!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
Jozsó tényleg elvan cici nélkül. Ma nem kapott, kicsit panaszkodott, meg tépte a pólómat, de nem sírt. Mondom neki, Jozsóka nincs cici, idd meg szépen a tápidat. Õ pedig kiabált velem, hogy dedededede. Olyan édes volt. Kép Kép Végül megitta a tápiját.

Ha nagyon nagyon akarnám, már rég nem szopizna. De nekem olyan jó néha, hogy odabújik. Meg ha nagyon nyűgös, a cici mindig megnyugtatja. És vannak napok, amikor kiköveteli magának. Máskor pedig napokig elvan nélküle.

Amúgy fejed a melledet? Nekem szerencsére nem kell, mert nincs mit.

Tetszik a házatok. Kép Kép Jó nagy lesz.
Vendég

Ildi,
mizu a Noémi alvásával? Mostanában nem panaszkodsz az éjszakákra.
Vendég

Ti hol vesztek cipőt a gyereknek? Jozsónak kell egy szandi, meg egy kicsit zártabb cipő is. A Brendonon kiakadtam, meg a SIesta árakon is. Semmi kedvem 10-10 ezer forintot kiadni cipőcskékre.
Vendég

Sziasztok!Kép

Jó rég jártam már erre!!

DancsiKép
Örömmel olvasom, hogy újra babát vársz!Kép Gratulálok!KépKép
Szerintem lassan menj el a könyvedért, mert nem a 16. heti vérvétel az első, hanem már a 12. hét után van egy nagy labor, ill. leveszik a vért toxoplazmára, hepatitisre és rubeolára!
Én most vagyok 13 hetes, és most vagyok túl ezeken, ezért okoskodom ittKép, remélem nem gond!Kép
A következő tényleg a 16. heti AFP lesz, de ezt az elsőt szerintem ne hagyd ki!

Hali!Kép
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Erika!

Hát,unatkozni sosem tudtam a Noémi mellett.

Dancsi!

Elég jók az éjszakák.Párszor kelek hozzá cumit bedugni.
Én Nagykanizsán vettem neki még áprilisban egy szandált,le volt árazva.Siesta,csak 6000Ft volt.Most,ha hazamegyünk, megint megnézem abban a boltban.

Jó hétvégét mindenkinek!

Ildi
tfildiko

Zituska,
köszi, én is így tudtam, mert Jozsóval így volt. De a védőnőm azt mondta, hogy most az AFP az első. AMúgy szerdán megyek a kiskönyvemért. Fogok kérni beutalót vérvételre, csak mert kíváncsi vagyok a vérképemre. Ugye terhes voltam, majd 1 évig szoptattam, most megint terhes vagyok. SZinte biztos, hogy vashiányos, meg mittomén még milyen hiányos vagyok. Az iszonyú fáradtságból legalábbis erre következtetek. Jozsóval közel nem voltam ennyire fáradt.
Vendég

Sziasztok!

TFIldi: Mikor utaztok megint Zalába? Ha anyudék kertes házban laknak, akkor az NOéminek maga a paradicsomKép Látom Bogimon mennyire élvezi a nagy kertet! Ez a panel nem egy gyerekbarát...sztem!

Dancsi: Amikor tavaly nekem levették az AFP-met a védönö közölte, hogy mi (az akkor terhesek)vagyunk az utolsó generáció, akiknél néznek AFP-ét (Mert ugye az esetek nagy %-ban nem ad valós adatot). Akkor ezek szerint ez nem igaz?? Továbra is nézik? De minek? Oly sok bosszúságot okoz! Emlékszem Bogival magas lett és újra vették a 18. héten és akkor már jó volt, de azt a 2 hetet nem kívánom senkinek.....KépAnnyira pontosan kell levenni a vért, nagyon sok kismamának megkeseríti a terhesség legszebb napjait, ha magas vagy alacsony érték miatt ismételni kell a vérvételt és mire megjön az új eremény....áhhhh és az esetek 99%ban minden okés a babával szerencsére!!! Külföldön már szinte sehol sem nézik!
Szeded a terhesvitamint? Próbálj meg sokat pihenni (hihi Jozsó mellett... mindent lehet csak pihenni nemKép)

Karmen: KösziKép A dokis is megoldódott köszi!

Jujj képzeljétek hétfön szülöi értekezletre megyekKép Életem elsö szülöijeKép

Viola egyre nyitottabb a külvilág felé. Akkorákat nevetgél, hangosan, nyögdécsel, kiabál, próbálja képezni a hangokat a kis tokábólKép Nagyon édes és annyira élvezi, hogy sikongatKép Megzabálom! Nagyon nyúlkál a babatornáztató felé, fogja a csörgöt ezerrel és rázza mint állat (persze nem tudatosan, vagy nemtomKép) jajj annyira imádomKép MindkettötKép

ceniko
Szeged

Dancsi! kb. ápr. eleje óta nem fejtem. Ház. Én igazábol 1 szintes, 4 szobásra vágytam, de ez olcsóbb lesz mégis igyKép Nálatok nem voltam fent, most már bánom nem láttam milyen, ötletnek hátha jó lett volna, de most már sikerült a véglegeshez nagyon közelit kitalálni, kialakult mit akarunk. Nekünk is nagyon tetszikKép

Ildi! ha ez vigasz, mióta Orsi nem szopizik 1x kel éjjel, ma pl. egyszer sem.

Zitus! nekem ezeket mind 16. héten nézték meg. Szerintem semmit se jelent ha késöbb van meg az eredménye, egyik sem olyan hogy feltétlen kellene a 12.héten már

Karmen

Itt az uj frizuraKép
KépKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

DancsiKép

Ahogy mondod Te is, pont a vashiány miatt jó tudni az eredményt már hamarabb, így hamarabb el lehet kezdeni kezelni is, ami szerintem egyáltalán nem lényegtelen.
Én is vashiányos vérszegény vagyok, pedig még nem voltam terhes, meg vitaminokat is szedtem, de ez perpillanat kiegészítésre szorul.Kép

KármenKép

Szerintem azért jó tudni hamarabb, ha valami kezelésre szorul, legalábbis én így gondolom!Kép
Persze nincs későn a 16. héten sem, de én így nyugisabb vagyok!Kép
Na egyébként se vagyok egy pánik-bombaKép, pedig a védőnénim próbálkozikKép.

Orsi nagyon csinos!Kép

Zitus

Kép
Kép
zituska28

Enikő!

Anyuék kertes házban laknak.Biztos,hogy élvezni fogja a Noémi.Mához 4 hétre megyünk haza.Már számolom a napokat...Anyu is már nagyon várja az unokáját...

Kármen!

Engem nem zavar,ha párszor fel kel kelni.A 3-4 alkalom nem sok.
Jól áll az Orsinak az új frizura.

Ildi
tfildiko

Kármen: Nagyon szép ez a kislány, le a kalappal!

Ildi: Én is számolom már a napokat. Mi jövö szombaton megyünk haza, és már most jó belegondolni, hogy végre kitolhatom a babakocsit nyugodtan a kertbe;de akár a föutcára is, mert Tapolca nem egy "világváros"

Enikö: Milyen a sörfesztivál? Hogy tetszett a koncert?

Szerintetek kérhetek a doktor nénitöl vérvételre beutalót? A lányom olyan aluszékony, hogy már komolyan aggódok. Kétóránként le kell tennem aludni, ilyenkor 30-40 percet alszik. Este már öt óra körül tiszta dilinyó, hiába próbálom húzni a lefektetést, hat körül muszáj fürdetnem és altatnom. Másnap reggel hatig képes végig aludni. Össze sem merem számolni, de sztem egy újszülött alszik ennyit.
kissvirag

Enikő!
Te hogy csinálod Violának a tápszert? Sajnos lehet, hogy lassan pótlásra szorul a Márk, és a dobozon azt irják mindig frissen forraljuk a vizet, meg ilyesmi. De mire elhül az a viz, addigra éhen hal a gyerek.
Kösz.
Zita
zita_29

Ildi: óhh az szupi Kép Majd meglátod nem akar visszajönni a Noncsi..Kép

Virág: Nem mentem el végül is, mert Viola ismét belázasodottKép,pedig annyira szerettem volna. De nem mertem itthagyni apájával.... Majd legközelebb! Jó ötlet a vérkép, biztos ami tuti alapon jó ha megnézik. Persze, hogy kérhetsz beutalót! Kutya kötelesség adni!

Zita: Én naponta 2x forralok vizet egy tiszta literes edényben (aminek van fedöje). Ha éhes, csak gyorsan belemerek vizet a cumisüvegbe, be a mikróba és utána rákanalazom a megfelelö mennyiségü tápszert és kész! Miért kell pótolni Márknak a tejcsit? Úgy érzed nem lakik jól töle? Vagy nem megfeleleö a gyarapodása? Mindegy ha kell, akkor kell, inkább minthogy éhezzen! Vagy ha van vízforralód abba is forralhatsz vizet,nem kell azt akkor forralni mielött adod neki! Ez hülyeség. Nem beszélve arról, hogy szar a viz minösége és elvileg csak ülepítés után fogyasztható.....
Ha van még kérdésed kérdezz nyugodtan, tápszerben otthon vagyokKép

Szép napot!

ceniko
Szeged

Enikő!
Azért gondolom,mert nem is nagyon hizik, meg olyan mintha a tej se lenne túl sok.Kösz az infót.
Zita
zita_29

Virág!

Biztos,hogy adnak beutalót.Hát,nekem még ilyen gondom nem volt.Nem sokat aludt a Noémi már újszülött korában sem.Annyit aludt akkor is,mint most.KB.12órát.

Zita!

Én Óbudai Gyémánt babavízből csinálom a tápiját.Minden nap új üveget nyitok,és nem forralom.

Enikő!

Nagyon kíváncsi leszek,mert az apja nem marad otthon velünk.Biztos,hogy nagyon fog neki hiányozni a férjem.
A sógoromnak sok állata van.Pulyka,liba,kacsa,malac stb.És még őz is szaladgál náluk.Élvezni fogja a lánykám.

Ildi
tfildiko

Karmen,
akkor legközelebb ha taliztok, gyertek ide és szétnéztek. Kép
Vendég

Dancsi! te mesélted hogy Jozsó nagyon csámpi. Mi lett vele? Orsinak most vettem észre irtóra befele döl a bokája és nagyon ludtalpas. Nektek mit mondtak, ez normális ilyenkor v. gyógycipö kellett?

Anyuéknál 22 fok volt ma a szobánkban, jót fogunk este aludni.Kép Már nagyon várom ott lakjunk, elegem van a dobozolásból meg Orsi is imád az udvaron kint lenni

Én este forraltam mindig vizet, mert az reggelre elhült. Azt itta Orsi. Mivel ö föleg szopizott, igy nekünk elég volt naponta 1x forralni egy cumisüvegben.

Szerintem Orsi csinosabb volt hosszú hajjal, de praktikusabb neki a rövidKép De aranyosak vagytok hogy azt mondjátok jól állKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zita: Jó fej a fiad Kép

Virág: Duzzogós lány cukipofa Kép

Karmen: Szerintem is nagyon jól áll Orsinak az új frizurája, és nagyon barna már! Ja, és gyönyörű a szemöldöke! Meg úgy egyáltalán Kép

Komolyan mondom, olyan szép babák vannak mostanában, mindenki olyan édes. A kórházban is annyira szépek voltak az újszülöttek. No persze Gréti volt a legszebb Kép Kép Nekem mindenképp Kép
Pedig láttam már nem szép kisbabát Kép

Ildi: Léci legyen mindig fényképező a kezedben, aranyos lehetett Noémi!

Karmen: Oltást még semmiképp nem veszek, majd ha eljön az ideje, de nagyon kíváncsi vagyok mit mond a védőnőd.
Amit most fog hamarosan kapni abból a tb által támogatottat fogja, meg az után is, csak ez a 2 szúrásos lesz a fizetős, utána meg nemtom.
Milyen lesz a házatok???

Enikő: Sajnálom Violát Kép Az eddigi oltások nem viselték így meg? Remélem azóta rendbe jött már.

Gira: Te vagy aki nem jártál végig Incihez, mert megszületett a kisbabád? Akkor emlékszem rád, azt hiszem. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ja, vannak új képek a Grétiről, itt:
www.kutasgreta.fw.hu

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jó reggelt!

Kármen!

Én is nagyon kíváncsi vagyok a házatokra.Majd a talin megbeszéljük.A héten valamelyik délelőtt???

Bea!

Nekem nem nyitotta meg a képeket,de tovább próbálkozom.

Enikő!

Hogy van a Viola?

Ildi
tfildiko

Karmen,
Elmúlt a csámpássásga, amint elkezdett járni. Elvileg most kellene visszamenni a TOrnyos SZabolcshoz. Õ nem aggódott. Szvsz mutasd meg szakembernek, hogy megnyugodjál.
Vendég

Sziasztok!
Zita: És milyen tápszert írt fel a dokitok? Elfogadja Márk? Ildinek igaza van, babavízböl is lehet csinálni, akkor nem kell forralgatni, csak az úgy elég drága hosszú távon, viszont a legkényelmesebb megoldás!

Ildi: Akkor sógorodéknál is babaparadicsom van, ha már ennyi állat van, özike is?Kép hú lazannya!Kép Édes lehet!
Köszi már jól van Viola, az elsö nap volt a legrosszabb, utána már "csak" egy kis höemelkedése volt. Igazából már nem is nyüglödik, viszont a fogacskája gyötri, mert egyfeszt a szájában turkál, és látszik rajta, hogy fáj neki!Kép Olyan rossz, hogy nem tudok segíteni rajta.

Bea: Milyen kis falat Gréti baba azokon a képeken melyeken a babakocsiba van lefényképezveKép. De édesKép Meg amúgy is nagyon gyönyörü és milyen szép a fejvédöjeKépKép
Ennyire nem viselték meg az oltások, mint ez,de ez várható volt, mert a 4 és az 5 hós szuri a legrosszabbKép!

Karmen: Nekem sokkal jobban tetszik Orsi így, mint hosszabb hajjal. Sztem annyira szép, arca van, olyan igazi kislányos bájos, hogy nagyon jól áll neki a rövid haj!!!Kép Nagyon jól sikerült ez a kislányKép

Dancsi: És adtál valami speciális cipöt Jozsóra? Vagy semmi extra...?

Épp ma terveztünk kimenni a strandra, erre megjött! Amióta megszültem óramü pontossággal minden 4. vasárnap megjönKép
Legalább tudom hozzá igazítani az életem! Csak ne fájna így a hasamKép, meg ne lennék ilyen pocsékul...

Szép napot!
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő,
dr. Leo cipőt vettünk. Ezt már kinőtte, most kell újat venni.

szerintetek ezek milyenek? Tényleg nem akarok újabb tizenezrekért csukát venni a gyereknek.

http://www.bebicipo.hu/default.asp

Jobbulást Enikőnek! Ha mensizel, attól még mehetsz strandra, nem? Én anno mindig jártam akkor is.
Vendég

Enikő!

Igen,van őzike is.
Jobbulást neked!
A Noéminek kinn a 7. és a 8. foga.
Már újszülött kora óta veszem neki a vizet.Akkor még ezt is felforraltam.Nem sajnálom rá a pénzt.Nem a kényelem miatt adom ezt,de a szegedi vizet én sem iszom meg.Érdekes,de Zalában jó a csapvíz is.Ott soha nem iszom ásványvizet.

Dancsi!

Aranyosak ezek a szandálok,de nem tudom,hogy milyenek.

Ildi
tfildiko

Dancsi: de mehetnék, csak az elsö 2 napon annyira vérzek, hogy nem elég a tampon! Úgyhogy nem megyekKép Hétközbe meg nincs kivel mennem, egyedül a 2 gyerekkel nem merek elindulni! Bnömék meg ma mennek, úgyhogy tárgytalanKép
Dancsi ezek a cipök a kurvajók amik ezen az oldalon vannak, sztem! Jónak is tünnek, meg az áruk is nagyon korrekt!

ceniko
Szeged

Dancsi! Én elsö cipönek csak olyat vennék, amiket ajánlottak az ortopédusok. A Siesta szandi amugy 7e ft a Cityben, de ha van Bababonusz kuponod arra ott lejön az engedmény. Ciciben nem olyan drága, ott is lehet kapni, de abból nagyobb a választék a Passzázson. Vagy a Markóban árulnak még jo cipönek, az Asti v. mi a neve nem olyan drága és ugyanazt a Cserepes legutolsó sorában levö bébicipö árus olcsóbban adja kb. 4500ft-ra emlékszek

Enikö! nem felejtettem el a barátnödet, csak nem volt idöm megkeresni még a számot. Ma elküldöm

Ildi! A héten nem tudom még, mert kedden védönö, szerda strand a többi nap meg eléggé kell csomagolni

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

A férjem vett Jozsónak ma a Mars téri gyerekcipőboltban rohadt jó talpbetétes bőrszandit 4000 pénzért. A zártat pedig kipróbálom a netről.

Enikő,
hú, ez gáz
Vendég

Ildi: Amikor bejön a fehér lap, a bal felső sarokban van egy "itt" link, arra kell rákattintani. Nem elég feltűnő sajna Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok szegedi anyukákák, kismamák!

Érdeklődöm, hogy ismeri-e valaki Deákné Inci szülésznőt a II. kórházból? Esetleg segített valaki szülésénél választott szülésznőként? Milyenek a tapasztaltok? Gátvédelem érdekelne elsősorban.

Előre is köszi:

Kobudo Kecskemétről

Kép

Kép
kobudo

Bea!

Hú,de vak vagyok...Észre sem vettem.Köszi.
De most már megnéztem,nagyon szép a lánykád.

Ildi
tfildiko

Bea! Igy már én is észrevettemKép Csodaszép baba!!

Dancsi! Nemsokára megyünk ortopédiára a csipöje miatt, majd akkor megkérdezem ezt a csámpásságot is. Tesom szerint min.1 hónap mire idöpontot kapok, szoval azért nem egyhamar jutunk el oda.
Hol van a Mars téren gyerekcipöbolt??

Kubudo! Én császáros voltam, de amikor bent feküdtem többen dicsérték. Gátvédelemröl nincs infom

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
néha járok erre, de valami nagyon érdekelne.
Hol vettétek meg a babáknak a dolgokat, kiságy, babakocsi, ruhák stb.?
Betévedtem a Brendonba, és abba az akármilyen Mackó nevű boltba, nem sok kellett h. sírva fakadjak, elég lehangoló a választék, van még ezeken kívül bolt?
gyűlölöm h. veszek valamit és választék sincsen, és ezek nem is olcsó dolgok.
hihetetlen h. egy ekkora városban nagy nulla amiből lehet választani.
vettem egy kismamagatyót, egyszer tudtam felvenni, kinyúlt ahasán a gumi( 7ezer forint volt)
köszi.

Zozo
Vendég

Karmen,
nemtom, a férjem intézte, ha beszéltek legközelebb, kérdezzél rá nyugodtan.

Zozo,
szal mi: babakocsi - Brendon
bútor - Faktum (Madách utca)
kismamaruha - Micimackó, ill. varrattam egy csomót, meg örököltem egy párat a tesómtól, sógornőmtől.
babacuccok - Cora, Tesco, ZSebibaba (Nagyáruház emeletén), turi (az angol turi a Tisza Lajos krt-on, ne idegenkedj tőle, gyönyörű cuccaik vannak, teljesen újak, márkásak, szépek, ilyet sehol, még a Brendonban sem kapsz)

A Faktumban klassz plédek is vannak. Mellszívót a Rossmannban vagy DMben vettem meg. Mérleget az orvosi műszerboltban. Van egy listám, ha megtalálom, átküldjem?
Vendég

Zozo:

- pelenkázót, szekrényt, kiságyat a férjem csinált (töredékéböl kihozta, mintha megvettük volna)
- babakocsit a szüleimtöl kaptam, Tapolcán vették
- babacuccok: több zsákkal örököltünk, de szinte csak használtat veszek (ld. Tisza Lajos krt-on baromi jókat ki lehet fogni, Gutenberg utcában, Bartók téren, Lengyel utcában is szuper cuccok vannak)Dorka kb. 2 hetente növi ki a ruhákat
- mellszívó: Faktum
-textilpelenkák: a férjem régi pelenkái, 25 év után is szétnyühetetlenek, és jobbak, mint az újak

- fejvédö, huzatok, takarók, falvédö: mindent varrtam (anyag kb 2500 Ft volt,+ volt szivacsunk)

Nekünk szerencsénk van, mert anyósomnak drogériája van,így az összes babaápolási terméket töle kapom.
kissvirag

Bocsika! Barátnöm árulja ezt a babakocsit. Hátha kell valakinek! Amcsiba vették, ha valakit érdekel bövebben írjon mélt, képeket is tudok még küldeni!Köszi
Kép

ceniko
Szeged

Köszi Dancsi, Kissvirág!
szétnézek akkor ismét, a férjem bejött velem a Brendonba, körbenézett és azt mondta menjünk Pestre, de oda sincs kedvem állandóan mászkálni,itt csak kénylemesebb lenne.
DAncsi, küld át légyszi ha megtalálod.
hol van ez a turi a krt-n?

Kissvirág!
ügyes vagy nagyon, én varrni nem tudok sajna, a férjed is ügyes.

oviandi@invitel.hu
Vendég

Zozo,
a Brendon szerintem klassz, de nagyon nagyon drága. Átküldöm a listát mindjárt. Szerintem felesleges Pestre menni, ha van időd, akkor Szegeden is mindent meg tudsz venni. Én nem hagynám az uccsó pillanatra, kb. félidőbtől kezdenék el vásárolni.
Vendég

Karmen: KösziKép

Kobudo: Nem tudok neked segíteni, nem ismerem öt! A kettesbe fogsz szülni?

Zozo: Gyrekbútort én mindenképp a Faktumban vennék. Babakocsink Graco azt a Micimackóban vettem,a kiságyunkat a Corába. Babacuccokat pedig mindefelé. Szabadkán a piacon, Pesten a Kenguru gold üzletbe (szegeden a nagyá emeletén is van!!! nekem ez a kedvenc márkám babaruhában) Vettem egykét holmit a Micimackóban is. Néha kurvajókat lehet kifogni a Tecsóba, Corába, és abba a turiba is sokat találtam amit már Dancsi javasolt neked. Pelenkát, kifogót,törölközöt, takarót Szabadkán a piacon vettünk az "Ivona márkaboltba", olyan régi minöségben! Az itteni pelenkák nem jók, mert 10et vettünk itt is, de nagyon rossz a nedvszívó képességük (a szabadkaiakhoz képest) A takarók, fejvédök meg jóval jóval olcsóbbak, mint itt bárhol és gyönyörüek! Bogi már 3 éve nyüstöli a kedvencét, de még mindig takaró. Igaz kicsit már rojtolódzik a széle, de hetente mosva van, szóval ahhoz képest naggyon jól bírjaKép!!! KIsmamarucit pedig a barátnöm küldött Londonból néhányat. Ott nagyon nagy a választék és olcsók is! Az Oskola utcában megnézted már? És a Severbe is lehet jókat találni. A szomszédasszonyom 36 hetes most és rengeteg kismamarucit vett magának a Severbe! És nagyon csinos mindig! Mondjuk egy vagyonba kerül, hogy ilyen csini legyen sztem....de én még ilyen csinos kismamát sose láttamKép
Egyébként gömbölyödsz már? Növöget a pocakod??? Hány hetes vagy most?Kép
E

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak így bejöttem, de
egy nagyon fontos felmérést végzek a Szoptatásért Magyar Egyesület megbízásából, az anyatejet helyettesítő termékek marketingjét szabályozó WHO-kódex betartásának magyarországi helyzetéről.
Lenne egy pár kérdésem a 6 hónapnál fiatalabb babák anyukáihoz:
-a csecsemő életkora?
-táplálja-e csecsemőjét valamilyen gyári élelmiszerrel?
-ha igen, milyen márkájú tápszert, teát, tejpépet, gabonakészítményt vagy egyéb élelmiszert használ, és miért?
-miért?:-A: az orvos javasolta B:a védőnő javasolta C: a dietetikus javasolta D: más egészségügyi dolgozó javasolta E: saját, előző gyermekével szerzett tapasztalata alapján F: reklám alapján választotta G: rokon vagy barát javasolta H: egyéb:....
- kapott-e ingyenes mintát csecsemőélelmiszert (és teát,cumit?) gyártó cégtől? (Nestlé, Milupa, Hipp, Kecskeméti, Humana, Mildi, Avent, Chicco, Mam stb.)
-hol?:A: egészségügyi intézményben B: gyógyszertárban C: otthon D: üzletben E: postai úton F: egyéb:...
-ki adta?: A: a cég üzletkötője B: egészségügyi dolgozó C: egyéb:...
- kapott-e bármiféle tájékoztató vagy reklámfüzetet, ajándékot?
- ajándékfajta: A: cumi- cumisüveg B: előke C: pelenka D: játék E: dísztárgy F: pelenka és cumisüveg együtt G: ajándékcsomag H: egyéb:...

Bármit amit kaptatok szülésnél, vásárlásnál, postán, bárhol, kérlek írjátok meg nekem, azt is amiben nem vagytok biztosak, hogy ide tartozik.
Melyik kórházban született a baba?

Köszönöm, hogy ídőt szakítottatok rám és elolvastátok.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Sziasztok, Petra
anyatigris2

Babakocsit én a Tisza L. krt-n vettem, Baby Bellben (már megszünt) de a Micimackoban is annyiba került volna. Ruhákat nagyok sokat kapok, de vettem párat még a La Halleban és a Csongrádi végén a használt ruhás bababoltban.
Mellszivót kaptam kölcsön, kiságy, ágynemü Micimackó

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: