Ma egész nap a gép előtt ültem, de valahogy nem volt kedvem írni. Nem tudom miért, mert Marci ma álombaba volt: fél 9-kor kelt, evett rendesen, aludt déltől 2,5 órát és magában játszott egész nap. Bár elég veszélyes volt amiket művelt, például próbálta magára rántani a cserepes virágot, felborította a játszószőnyegét (rakok fel róla képet). A séta nem volt túl élménydús, mert egyszerűen nem volt hajlandó aludni. Szerencsére csak nyüszögött, de kb. 3/4 órára tudtuk kimenni.
Anikó!
Gratulálok a ma 7 hónapos Krisztikének!
Nagyon ügyi, hogy már üldögélni szeretne. Én teljesen meg voltam győződve, hogy Krisztike már el van jegyezve. De ha még nincs, akkor megkérném Marcikámnak.
Köszönöm a linket! Csak belepillantottam, de tényleg nagyon jónak tűnik.
Jelentem: eddig kaja bennmaradt. Bár most rossz nézni, amit Gábor művel vele, remélem nem tornázza ki belőle azt a picit, amit adta Neki.
Dia!
Gratulálok a legújabb güzütökhöz!
Na most Domi újra elkezdhet zabizni. Puszika Neki! Nem semmi, hogy már ülni akar. Egyébként én már a talin is néztem, ahogy párod próbálkozott vele és nagyon ügyesen ült. Mármint Domi!
Hát hogy jönnétek? Nem úgy beszéltük a talin, hogy a Gigiékkel? Vagy félreértettem valamit????
Ja a güzüjeinket nem fényképeztétek le! Nem baj, majd ha jöttök, oké??!!
Györgyi!
Elhiszem, hogy szomorú vagy a bátyádék miatt. Nem is tudok semmi vigasztalót írni...
Tényleg nem vagy semmi, hogy ebben a melegben bicajozol. Én az allergiám miatt méterenként megállhatnék, mert állandóan folyna az orrom
Harapás
Nekem Marci akkor harapott, amikor már vagy jóllakott, vagy játszani akart a cicin. Együttérzek. Vigyázz, nehogy elfertőződjön a seb. Most látom csak, hogy csak szomorú fejecskét kaptál, úgyhogy
Gigi!
Hát nem semmi az ülés ára. Mi szolidabb árfekvésűt néztünk ki: Chicco-t a KIKA-ban 25 eFt-ért. Remélem okés lesz.
Márti!
Szépen gyarapszik Gigi.
Hízik és nyúlik is egyszerre, ez igen! Küldöm én a fogmanót, de nem megy! Remélem, ha esetleg a 8. fog is kibújik, akkor egy időre máshoz is eltalál.
Mica!
Ismételni tudom a fentieket. Küldöm a fogmanót, de...
Zsófi!
Ügyes az iszogató Bence! IKEA-s pohár, amiből iszik? Abból nem ömlik az anyag? Mert nekünk igen, így nem is mertem odaadni a Királyfimnak.
Kata, Szilvi, Saxi!
Merre vagytok?
Egyébként látom, hogy mindenki autót cserél. Gábor rögtön megjegyezte, próbáljam eladni a Stilot
(Egyébként kereskedő vér csörgedezik az ereiben
) Na nem kell valakinek, jó áron megszámítanánk!
Puszi mindenkinek!
Melinda