A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nicika Kép
Gratulálok KépKépKép
Néztem is a táblában, hogy már jelentkezned kellett volna, hogy mi van veled. Kép

Wish

wish

Köszi Wish!

KépKép
nicika

Wish!
Gynex

Bioinformációkat tartalmazó, széles körben alkalmazható, regeneráló készítmény, amely gyógynövényekből, illóolajakból és ásványokból áll. A hormonrendszert, azaz a belsőelválasztású mirigyek működését segítheti, nőknél és férfiaknál egyaránt.
Ezáltal jótékny hatást fejt ki azokra a problémákra amelyek ezen szervek elégtelen működéséből erednek.

Összetétele:
fehér akác, libapimpó, közönséges mesterlapu, nehézszagú gólyaorr, kecskeruta, közönséges kömény, tejoltó galaj, hólyagmoszat, igazi édesgyökér, körömvirág, lóhere, fehér árvacsalán, közönséges palástfű, fekete áfonya, őszi vérfű, malachit, damourit, fluorit, pyrop cseh gránát.

a készítmény használata kiegészítő szerként az alábbi problémák esetén segíthet:
- gyulladásos vagy hormonális jellegű ginekológiai problémák esetében - menstruáció előtti tenziók, menstruációs ciklus-zavarok, hormonális problémák, petefészek- méhgyulladás, folyások, gombás megbetegedések.
- csomók a mellben - mindíg szükséges orvosi kivizsgálás!
- anyatej termelődésének elősegítésére
- klimaxos időszakban tapasztalható panaszok, hőhullámok kezelésére
- csontritkulás során
- pajzsmirigy megbetegedéskor
- a gyomor gyulladásos megbetegedései esetében
- elégtelen hasnyálmirigyműködés során
javítja a szervezet energetikai állapotát és lassítja az öregedést

Zituska írta márciusban.
Nekem van telefonszámom: Hungaro Energy Kft, 1065. Bp. Nagymező u. 49., 354-0910 és 354-0911. Kb. 5500 Ft, de Szlovákiában sokkal olcsóbb, kb. 3000 Ft.

Remélem segítettem.

Nicika!
KépKépKépKép Irigykedek.

Lányok!
Nem hiszem, hogy a továbbiakban foglalnom kellene a helyet a táblában. Az a helyzet, hogy január óta várok arra, hogy a férjem elmenjen vizsgálatra. Már 3x is megbeszéltük, hogy elmegy, az utosó a mai napra volt, nem ment el. Tegnap du, azt mondta, hogy megbeszéljük este. Nem szólt se este, se reggel. Ezen kívül a vitánk sem rendeződött, és végiggondolva a dolgokat, úgy döntöttem, hogy nem biztos, hogy kellene nekünk még egy gyerek. Na nem miattam. Igazából a párom sem gyerekellenes, csak... Na mindegy, bonyolult, meg nem szívesen teregetném ki a helyzetemet. Na nem is ragozom tovább, mert mindjárt bőgök...
Azért maradok olvasó üzemmódban, mert nem fogok tudni megválni tőletek. Nem mintha aktív levelező lettem volna, de akkor sem. Időnként azért bele is fogok kotyogni, ha tudok.

Puszi Kriszta

mohácska

Kriszta Kép tudunk segíteni? Úgy érzem a hangodból, hogy valami kis vita miatt alakult így a dolog, de talán ha átbeszélgetitek és adtok időt egymásnak, akkor boldogan jön a következő baba hozzátok. Maradj csak a táblában, nem foglalod a helyet. Ki tudja, talán így fog sikerülni? Szívből kívánom!

Nicika Kép ez igen! Gratulálok! Szép kis zebra, van még belőle? Kép

Fruzsi Kép legközelebb én is több drukkot küldök neked. Sikerülni fog, biztos vagyok benne! Lassan te is készülődhetsz a következő inszemhez, ugye?

Sac Kép remélem te is élvezed az életet Kép hogy vagy?

Puszika
Noémi
Vendég

Ági Kép én személy szerint nagyon örülök Neked, hogy még írsz ide. Talán emlékszel, mikor még azt gondoltam, hogy zavarhat titeket ha kismamaként írogatok ide, én is egy éve már aktív topiklakó vagyok. És most már látom, hogy mennyire jó ha a kismamáink nem felejtenek el minket és segítenek a tapasztalataikkal. Vagy csak egyszerűen reményt adnak. Mert én igenis vágytam annakidején ide, csak nem tudtam ez mennyire rossz nektek/nekünk, akik kűzdünk azért a zebráért Kép. Most már tudom, hogy nem rossz, sőt Kép.
Néha Cat Kép és Orsi Kép is vissza-visszatérnek és szólnak egy-két jó szót, nagyon jóleső érzés. Szóval, maradj itt nyugodtan, sőt, én kérlek is rá Kép. Kismama kérdésekben pedig a lenti topiklakók úgyis segítenek.

Puszi
Noémi
Vendég

Mohácska Kép
Köszi a gynex infót Kép Szuper vagy.
Ha szeretnéd kiveszlek a táblából, de nagyon szívesen látunk továbbra is.
Nem tudom milyen gondotok van otthon, de remélem megoldjátok idővel Kép
Szerintem nem olyan nagy baj ha a férjed nem megy el vizsgálatra, tudod ők ezt sokkal nehezebben élik meg és mivel már van egy fiatok szerintem el sem hiszi, hogy nála gond lehet. És hát pont ez ad reményt, hogy sikerülhet megint.
Kitartás, mi itt szurkolunk Nektek Kép

Wish

wish

NicikaKép

Nagy-nagy gratula!!!
Mikor mész orvoshoz?

A.
Vendég

ÁgiKép

Gratulálok a nagy babócádhoz. Szép eredményekKép
Viszont kérdeznék tőled, én már elmultam 5 hetes és gyakran erős szurkálásokat érzek az alhasamban, egyszer bal oldalon aztán a jobbon. Neked volt ilyen????

Válaszodat előre is kösziKép

A.
Vendég

Noemi - koszi , remekul vagyok ! imadom es elvezem a nyarat, akciozunk ezerrel es imadkozom, hogy osszejojjon a bebi hamar. Ennyi

Wish/Kriszta - aranyos vagy,amit irsz a Krisztanak, de (lehet, hogy nem leszek nepszeru), de mi az hogy a ferfiaknak nehezebb? haat a fenebe is ! minket hormonoznak, szurnak, vizsgalnak, es nekik csak 1 feladatuk van..nagyon ritkan kapnak ok gyogyszereket. Szoval en nem sajnalom oket ! az persze mas, ha vki nem akar gyereket. ahhoz is joga/joguk van.
Bocs, de ez kikivankozott.

Nicike -en lehet, hogy nem is ismerlek, de nem baj - igy is gratualok ! szeretnek mar en is ott tartani. Egy szoban leirod, hogy hogy jott ossze? inszem, vagy lombik, vagy spontan? mi a trukk?

Agi, edes vagy, persze, hogy jo, ha maradsz! Mar mekkora a bebid ! nagyon jooo.
Remeljuk a babasok adjak nekunk az energiat. Rankfer ! Legalabbis ram, nagyon !

Fruzsi - de jol esik,,hmhmh

Szilva - mi van? hogy vagy?

saci
saci

Kép Wish - egy apro javitas, sajnalom a ferfiakat, de egy kicsivel sem jobban, mint magunkat.
kulonben mit segit a sajnalat? Kép
ugy latszik ilyen cinikusban vagyok ma...
de szep napot mindenkinek !!

sac
saci

Saci Kép
Értelek és igazad is van. Ugyanakkor bennük nem dolgoznak az anyai ösztönök és férfiasságukat feszegető kérdésnek élik meg az ilyen vizsgálatokat. (persze nem mindenki az én párom kisangyal Kép)
Szóval nekik nehezebb rászánni magukata vizsgálatokra, de persze mi szívunk-szenvedünk többet, az nem vitás.

Wish

wish

Nicika

Gratulálok a csíkjaidhoz. Én is irigykedem!

Mohácska

Nagyon sajnálom, hogy nehézségeitek vannak a házasságban, de biztos vagyok benne, hogy meg fogjátok oldani. Mindenhol vannak problémák kisebbek-nagyobbak...
Én is azt tanácsolnám, hogy talán tényleg pihentessétek a témát picit. Lehet, hogy ez a férjedet is megnyugtatná.
De ne hagyj itt minket!

Noémi

Nissan Micra volt, kicsi 1000-es motorral.
Nagyon szerettem. Tudom ajánlani a típust, soha semmi baja nem volt, pedig már 10 éves.

Wish
Légyszi lökj le a tábla tetejéről!!!
Ma van a 2. cn-om.(2. inszem)
Voltam ma a BMC-ben, kezdjük újra a stimut.
Megbeszéltük a dokival, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó inszem, utána lombikolunk. (Már ha szükség lesz rá!)

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Wish - ertelek !
ment a level mindket cimre

Szilva - sajnalom, hogy megjott . de a lombiknak megtobbb az eselye, es ez jo !!!
saci

Sac Kép én osztom a véleményed, de csak most jutottam géphez reggel óta. Az én férjemnek egy hangja sem volt a vizsgálatokhoz, sőt, mivel mindig kértem, hogy kísérjen el a dokihoz, ezért ő mondta megsajnálva, hogy milyen igazságtalan az élet, hogy ennyi sz.r vizsgálaton kell átmenni, és az ő része "csak" egy Kép kis irányított élvezet. És szívesen átvállalna belőle, ha tudna. Ezt a szurikkor és a vetélés után mondta nekem. Nem drága? Persze gondolom azzal a tudattal, hogy hál' istennek nem tud. Kép Ezt már csak én teszem hozzá.

Wish Kép a rászánás részemről náluk max. az urológus lehet, az andrológus nem. Kép Drukkolok a mensihez Kép

Szilva Kép gyűjtjük a drukkokat neked kb. 10 nap múlvára KépKépKépKép hajrá!!! Remélem nem lesz szükség a lombikra, hanem inkább egy jó szülészorvosra Kép
Vendég

Wish - ertelek !
ment a level mindket cimre

Szilva - sajnalom, hogy megjott . de a lombiknak meg tobb az eselye, es ez jo !!!

saci

Noémi Kép
Az én párom most az akupunktúrás varratáskor is mondta, hogy ez legalább igazságos, mert mind a kettőnket megszurkálják Kép
Tényleg olyan rendesen jön velem a vizsgálatokra, megy az andrologushoz, eszi a bogyeszeket, beadja a szurikat, fogja kezemet, adogatja a zsepit, ha bőgök, szóval csiál mindent, hogy egy szavam se lehet. De nem mindenki ilyen, úgyhogy meg is becsülöm az enyémet Kép

Wish

(Az külön vicces, hogy a kiskatonavizsgálat egyenesen JÓ nekik, mégis sokan nem akarnak elmenni megcsinálni.)

wish

Wish Kép én is megbecsülöm az enyimet Kép, pláne, hogy kocsmázni is elengedett hajnali 1-ig Kép.
Õ is mindenben segít nekem, bár néha szerintem sok vagyok. Az igazság az, hogy a fiúk nem nagyon tudnak mit kezdeni ezzel az anyaság érzéssel, ezért nem szabad mindent az orrukra kötni. Mióta a babaneten ezirányú igényemet is ki tudom elégíteni, sokkal jobban tudjuk kezelni a baba iránti vágy miatti stresszt és kihívásokat. Köztük a vetélést is. Kép Õ is kiegyensúlyozottabb és én is. Babanet, köszönjük Kép
Vendég

Noemi - egyetertek ! nalunk is ugyanez a helyzet....
szerintem sem kell nekik allandoan a temat nyomatni...eleg, ha mi itt lanyok dumalunk Kép
Wish,Noemi - jo hallani, hogy vannak rendes pasik is , de en sem panaszkodom, bar en a vizsgalatokra sose viszem el - jo nekem az ujsag is Kép
saci

Sziasztok Kép
Most tudtam csak jönni, mert itt volt nálunk a sógornőm és a 2 éves kislánya.
Tündéri a pici, majd megzabálom, főleg mert mindent velem akar csinálni. (úgy hív, hogy Ágicám Kép , pedig senki sem hív így)

Alina Kép
Tudom ajánlani neked a MagneB6-t. Nekem segített. Ez méhösszehúzódásra jó. Bal oldalt alul pedig azért fáj, mert termelődik a sárgatest hormon. Tényleg és kerüld a hirtelen mozdulatokat, mindent csak szépen megfontoltan. Kép

Noémi Kép
Jó, hogy ezt írod. Kép Én is nagyon szívesen olvastam volna a kismamikról, de mindenki szinte teherbeesés után elpártolt innen, pedig én úgy ézem jönnek folyamatosan újak, akiknek igenis segíteni tudunk és reményt is tudunk adni, hogy bizony sikerülhet.

Nálunk a férjem nagyon klassz volt végig. Nálunk a család most teli van gyerkőcökkel és ő állandóan velük foglalkozik, ha ott vannak. A tesójának a kislánya egy csúcs kis csajszi. Na ő teljesen le tud minket venni a lábunkról. Kép
Szóval a párom nagyon érdeklődő a babó iránt és a babót megelőző témákban is nagyon otthon volt. Kép
Most velem volt az UH-n és egy csomó kérdést tett fel az UH-s dokinak.
Szerintem az a titok nyitja, hogy a pár mindkét tagjának ugyanúgy kell akarni a babát. Kép

Na megyek aludni.
Jó éjszakát nektek. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ágica Kép jó, hogy itt vagy. És jó látni, hogy vannak még angyali férjek. Az enyém is tüneményesen bánik a gyerekekkel, leveszi a lábáról őket Kép ő meg engem Kép.

Jó éjszakát!

Hétvégén nem leszek, úgyhogy jó hétvégét is nektek, hétfőn tudok jönni.

Puszi
Noémi
Vendég

Nicika

Hatalmas gratula nektek. Sok boldogságot és boldog gombolyodést kívanok. Majd írj hogy mi volt a dokinál.
mili

Sziasztok!

Köszönöm, hogy ilyen jók vagytok hozzám!!!!!!!!!!!!!!!!
Igazából nem a babatéma miatt vesztünk össze. De az, hogy tegnap nem ment el, számomra csak hab volt a tortán. Részletezni nem szeretném, családom egyéb tagjai olvasó üzemmódban működnek... (anyukám). Próbált velem beszélni ÉJJEL(!), én nem akartam. Persze aludni sem sokat aludtam. Aztán egész kora reggel megint próbálkozott. Mondtam neki egy-két dolgot, eméssze meg. Persze leesett az álla, pillanatig levegőért kapkodott. Most várok...
De ma már sokkal jobb. A tegnapi napot végigbőgtem. Igazából még mindíg nem tudom,mi lenne a legjobb megoldás. 12 éve vagyunk együtt, éveken keresztül voltunk sokkal-sokkal rosszabb passzban is, de úgy érzem, többet nem bírok, és nem is akarok bírni. De köszönöm nektek a sok jót, amit adtok, a bátorítást. Még jelentkezem.

Kriszta

mohácska

Szilva
Õszintén sajnálom! Remélem nem lesz szükség a lombikra!

Tündi
Vendég

Sziasztok!Én még itt uj vagyok,és véleményeteket szeretném kérdezni a hömérözésröl.
13.nap 36,7
14.nap 36.7
15.nap 36.8
16.nap 36.9
17.nap 36.9
18.nap 36.8
19,nap 37
20,nap 37.2
21.nap 37,2
Akor ez azt jelenti ,hogy volt peteérésem,ugye?
Már nagyon szeretnék babát,és elég régota probálkozunk,remélem hogy most sikerülni fog!
Vendég

Sziasztok!Én még itt uj vagyok,és véleményeteket szeretném kérdezni a hömérözésröl.
13.nap 36,7
14.nap 36.7
15.nap 36.8
16.nap 36.9
17.nap 36.9
18.nap 36.8
19,nap 37
20,nap 37.2
21.nap 37,2
Akor ez azt jelenti ,hogy volt peteérésem,ugye?
Már nagyon szeretnék babát,és elég régota probálkozunk,remélem hogy most sikerülni fog!
Vendég

Bocsika ez 2-szer ment el!De várom a véleményeket!!Elöre is köszike nektek!!
Vendég

Nicika nagyon gratulálok a babádhoz!!!!!:-))
Voltál már orvosnál?
Vendég

Sziasztok!
Lelkes olvasója vagyok a Babanetnek.
Szeretném kikérni a véleményeteket!
Használta már valaki a Babymark ovulációs tesztet? Mi a véleményetek róla? Ezt a Rossmannban vettem és kíváncsi lennék, hogy amit a gyógyszertárban lehet kapni 3500.- Ft-ért az mben más? Lehet, hogy azt kellett volna meg venni?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Biba
biba

Szia Biba!Szerintem az is van olyan jo amilyen a gy.tári,én nem használtam még, de sokan dicsérik!edit:-)
Vendég

Szia Biba!
Én még új felhasználó vagyok, viszont e hónapban kezdtem használni a Babymark tesztet.
Egy hét múlva kell megjönnie, ezért tapasztalatom még nincs, de a teszthez viszonyítva voltunk nagyon aktívak. Viszont szívesen megosztom később tapasztlataimat. Egyébként a köv. web-lapon kicsit olcsóbban megkapod és diszkrét csomagolásban oda postázzák 2-3 napon belül, ahova kéred:
http://www.infertility.hu/bm.htm
Üdv:
Réka
Vendég

Ja és bízzunk benne, hogy nem is fogjuk nagyon kitapasztalni, mert esetleg nem is lesz rá több hónapig szükségünk!
Türelmet mindannyiunknak!

Réka
Vendég

Sziasztok Kép
Üdv az újaknak Kép

EditkeKép
Sajnos ennyiből nem lehet megmondani, volt-e pé, ha volt, akkor a 13. nap elött. Az azt jelzi, hogy leesik a normál hőmérsékleteda lá 2-3 tized fokkal a hőd, és utánna valamelyik nap felmegy.
Szerintem következő hónapban korábban kezd el mérni.

Bibba Kép
A baby mark teszt ugyanolyan jó, mint a gyógyszertári. Mindegyik ugyanazon az elven működik, az LH csúcsot mutatja ki.

Nekem ma megjött, úgyhogy voltam is a dokimnál, és kezdjük a második lombikot. Felírta a gyógyszereket, amit ki is váltottunk. Hát jó lapos lett a pénztárcám (48e Ft) Azt beszéltük meg, hogy nem változtatunk a gógyszerezésen, mert a múltkor is elég tüsző lett tőle. Hétfőn el kell mennem vérvételre, kedden kezdjük a szurikat, pénteken ultrahang. Szóval végre elkezdtük megintKép

wish

Dear Wish,

We wish you good luck!
...nem hagyhattam ki ezt a szóviccet, de igazán igazat írtam! Sok szerencsét a lombikhoz!

Réka
Vendég

WishKép

Nagyon fogok Neked drukkolni hogy most sikerüljön.Kép

Kedves DudduKép,KeditkeKép,BibaKép

Én is üdvözöllek Titeket itt, és kívánom hogy minnél előbb a lejjebb lévő topikba kerüljetek!!

AlinaKép
Vendég

Wish köszi a választ,de tudod az én mensim 35. nap szokott megjönni,és nekem a 18 nap körül van a pé-m.amugy mértem egész honapba de a 19 napom ment fel a höm és akor ez jot jelent,ugye?Juliusba mindenkép megyek dokihoz,remélem minden rendbe lesz,szoritsatok értem!
Alina köszi a biztatást nagyon rám fér,tudod már 11 honapja probálkozunk a babával remélem most már összejön .(Anyu mondta neki több mint 1 év után sikerült)Na mindegy ,puszi nektek!!
(:-))
Vendég

ReditkeKép

Nem voltál még 3 vagy 16 napos vérvételen? Ahol megtudják a vérből mondani, hogy megfelelően vastag a méhnyálkahártyád, (a beágyazódás miatt) vagy hogy tényleg van-e peteérésed? Mert azért elég hosszú a 11 hónap, és lehet hogy ha megcsinálnád a vérvételt, vagy apát elküldenéd kiskatona vizsgálatra, (de úgyis lehet hogy te viszed be kis tégelybe a mintát),... na szóval kiderülne hogy esetleg csak neki kéne valamit szedni és hamar összejönne a babó.

Szerinted? Mi a véleményed?

A.
Vendég

Bocs Keditkét akartam írniKép
Vendég

ÁgiKép

Köszi a választ, na ezt tényleg nem tudtam hogy mért szurkál a bal oldalon.Kép

Mennyit szedtél a Magene B6-ból?

A.
Vendég

Szia Alina!Kép

Én is olvastalak, hogy fájdogál a hasad alja néha!
Ne ijedj meg, ahogy ÁgiKép is írta, vagy a sárgatest munkáját érzed, vagy a szalagok nyúlását!
Nekem is sokat fájdogált az elején!
Én MagneB6 helyett a Béres Magnézium+B6 vitaminját szedtem, ill. szedem, mert egyrészt olcsóbb, mint a MagneB6, másrészt sokkal több Mg-ot és B6-ot tartalmaz, ezért elég belőle napi egy tabletta, nem kell belőle kettesével szedni, mint a MagneB6-ból!Kép

Pusz!
Zitus
13+1Kép

Kép
Kép
zituska28

Alina!Még nem voltam,de orvost akarok váltani.Nem is tudom mire,vártam edig,nem mertem neki elmondani a gondjaimat,mert félek hogy rajtam csámcsogna a fél város(az aszisztens elég pletykás).Magánba nem akarok járni mert az elég huzos lenne.De majd megirom hogy mit mondod a doki ,de csak juliusba tudok hozzá menni ,mert sokat dolgozok!Pedig alig várom ,hogy dokihoz menjek!
Vendég

Keditke Kép
Értem. Tényleg fel megy a hőd a 19. napon, de elötte kicsit jobban le kellene essen. Olyan 36,6 környékére. De lehet, hogy nálad nem így van, végülis nem vagyunk egyformák. Ha volt tüszőrepid, akkor most is a 18. napon Kép
Hol méred?

Duddu Kép Alina Kép
Köszönöm Kép

wish

Sziasztok uj Lanyok !! Wish mar mindent leirt, szoval tudjatok a lenyeget.

wish, akkor jo, hogy megjott ! es uj kezdet/uj remenyekel - drukkolok, hogy sikerrel ezuttal ! vki meg kukorekol ilyenkor? mi vacsin voltunk baratokkal es most ertem haza.

Jo ejszakat ! Saci
saci

Én a számba mérem(nyelv alatt),Minden reggel mielött felkelnék az ágybol!
Vendég

Szia Zitus 13+2!!Kép

Köszi szépen akkor ezt fogom szedni. Képzeld végre elhatároztam hogy elmegyek dokihoz, és kiderült hogy jövőhéten szabin van, utána lévő héten teltház, tehát legkorábban 3 hét múlva mehetek.Kép Ha csak be nem megyek a kórházba hozzá, de azt nem szeretném, mert ott nagyon sokan vannak, és nincs ideje velem dumálni. Nekem viszont 1000 kérdésem lenne. Úgyhogy várok..

És veled mizu, elmúltak már a hányingerekKép nőt a pocidKépFelszedtél pár kilótKép, melltartóváltás voltKép??? Igazán mesélhetnél már.
Nálam csak annyi van hogy kezd a cicim megfeszülni, fel van a hasam fúvódva, és kezdek reggel nem túl jól lenni.Elvileg most valahogy vagyok 6 hetes.

A.
Vendég

Keditke Kép
Ha most nem jött öszze a baba, sZerintem jövő hónapban próbáld meg hüvelyben vagy popsiban.
Az pontosabb, mert maghőt mutat.
A hónaalj és a nyelv alatti jobban függ az alvás körülményeitől (ki- vagy betakarózva, csukott, vagy nyitott szájjal stb)

Én egy hónapig triplánmértem (száj, hónaalj, hüvely) és a hüvelyi görbe volt a legegyenletesebb. legtankönyvibb.

Saci Kép
Mi kukorákoltunk csak nem voltam gép elött. Háromig playstationoztünk. Még jó, hogymár tegnap megfőztem az ebédet, különben sokára ennénk (most keltem) Kép

Wish

wish

Kép
Kép

wish

Sziasztok

14 napi késés után ma megjott. Csutortokon megyek dokihoz és remélem kezdhetjuk a kovetkezo stimut.

Wish
Szoval akkor ma 1cn nap. Ha lesz kedved meg idod valamikor javíts kérlek be. Koszi
mili

EditkeKép

Wish a "számból vette ki a szót." Mármint a hőmérőzéssel kapcsolatban.Kép Egyébként ez mindig vita tárgya, de szerintem a popsiban vagy a hüvelyben mérd, mielőtt felkelnél az ágyból.
A szájban szerintem sem jó ötlet, mert a szádba folyamatosan beáramlik a levegő, és befolyásolja a testhődet. A hüvelyedbe de méginkább a popsidba ez nem valószínű.Kép

A
Vendég

Szia Mili!

Sajnálom hogy nem sikerült. Gondolom eléggé kiidegelt hogy mért késett ennyit. De ne szomorkodj soká', gondolj arra, hogy nemsokára lesz Neked is babód, lehet hogy már a következő 1-2 hónap múlva?? Kép Úgy legyen.
Na, ehhez szorítok Neked majd nagyon.

A.
Vendég

AlinaKép (mikor lesznek a neved mellett számok?Kép)

Örülök, hogy jól vagy!Kép Én biztos nem bírnék magammal, hogy ne menjek el egy Uh-s kukucsra!Kép
De megértelek, hogy a saját dokidnak szeretnéd feltenni azt az 1000 kérdést!Kép
Így, mire látod a babád, már szép nagy lesz!Kép

Mi jól vagyunk, köszönjük!Kép
Émelygés elmúlt, húsundor maradt...na de ez legyen a legnagyobb baj!Kép
Poci mintha növögetne, de ez kivülállónak olyan, mintha kicsit többet ettem volna! A hasam még mindíg puffad esténként, nem tudom, ez meddig fog tartani!
A legjobb, hogy eldobhattam a push-up melltartóimatKép, és egy számmal nagyobbat kell venni! Ez így nyárra szuper időzítés!Kép
Plussz kilók (mégKép) nincsenek!

Vigyázz magatokra, és gyere néha elmesélni, hogy hogy vagy!Kép

Puszi!
Zitus
13+2Kép

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: