A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilvi, nagyon sajnálom, pedig nagyon biztatóak voltak a jelek!!

Fruzsi, mintha a saját gondolataimat láttam volna, úgyan így gondolkodom én is ha eddig nem sikerült akor ártani nem árthat a sok gyakorlás hi-hi.Örülök hogy jobban !!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Ja, es van meg bromocriptinem is, vagy fel doboz vagy valami ilyesmi, nem tudom, mert felbe vannak vagva, mert nekem felet kellett szednem.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Friuzsina32! Kép

Vetélés után egyes esetekben sokkal jobbak az esélyei egy következő terhességnek.
Ez nálam tapasztalat is, de már másoktól is hallottam, hogy utána könnyebb teherbeesni, mivel a szervezet már felkészült rá, jobban tudja mit kell tennie..... Kép

Drukk, sikerülni fog, úgyhogy ne fogd magad vissza!! Kép)

Katie
katie

Szilvi! Ne add fel, pénteken majd mondanak tuti eredményt.
potter_76

Szilva Kép
Sajnálom! Azért én is bízom a péntekiben!
HOgyan tovább ha mégsem sikerült? Újabb ciklusban is lesz újabb inszem?

Tündi
Vendég

Köszi lányok a vígasztalást!

Tündi
Ha megjön, akkor folytatom tovább az inszemet mindenféleképpen. Nem is tehetek mást...

Puszi még1szer minden velem együttérzönek,
most majd én fogok nektek szurkolni!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép ne add fel! Pláne, hogy Áginknak is a második sikerült, úgyhogy ha mégsem most péntekig, akkor egy hónap múlva KépKépKépKépKépKép
Vendég

Szilva Kép ne add fel! Pláne, hogy Áginknak is a második sikerült, úgyhogy ha mégsem most péntekig, akkor egy hónap múlva KépKépKépKépKépKép
Vendég

Noémi Kép

Ha ilyen sokszor kérsz, biztosan nem fogom feladni!!!
Szerinted, ha péntekig nem fog rendesen megjönni, azért menjek be a BMC-be?
Vagy várjam meg a rendes vérzést?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Vendég

Ez nagyon vicces!!! Jézus, hányszor küldte el?!?!?!?!

Mindenképp menj be a BMC-be péntekig, ha nem jönne meg és vigyél vizeletet. Mert ha hétvégén jön meg, jó ha el tudod már kezdeni a stimut a következő inszemre.

Puszi

Noémi
Vendég

Noémi

OK.
Különben mostanában megint vacakol a B.net.
Egy csomószor nem akarja elküldeni az üzit, csak sokszori próbálkozásra!

Kép
Kép
szilva069

Szilva.

Most tudtam ujra netközelbe jutni, nagyon sajnálom, hogy negativ lett a teszted :-( pedig nagyon szurkoltam neked, de a pozitív érzéseim veled kapcsolatben még mindig megvannak, remélem be is teljesül és nem sokáig kell várni a jó hírre.
moni978

Szilva!
Nagyon sajnálom, de én még mindig reménykedem. Az a teszt biztos , hogy 100%-an kimutatja?
Én annyira bíztam benne, ez így nem érvényes.
Ha tényleg nem sikerült, akkor jövő hónapban újra próbálkozhattok. Én eddig ilyenkor mindig arra gondoltam, hogy minden sikertelen próbálkozás arra jó, hogy ha majd egyszer sikerül és lesz kicsi baba a pocakomban, senki nem fog tudni úgy örülni mint én, mint mi. Ezt az örömet csak mi tudjuk majd, hogy milyen is. Akinek zavartalanul sikerül a baba, annak erről szerintem fogalma sincs. Nekünk legalább ez megadatik. Így kell felfognunk. Szerintem.
De azért még bizakodjunk, hogy a teszt nem mutatott tökéletes eredményt!
fjm

Lányok Kép 28 napos ciklushoz és 4-5 napos mensihez vagyok szokva. Ehhez képest a vetélés utáni második ciklusom 24 napos volt, és már 7. napja tart a mensim. Ez normális? Pénteken megyek valószínüleg dokihoz. Van valakinek hasonló tapasztalata?

A mensim most először nem barnázással kezdődött, mint máskor és nem is nagyon tűnik úgy, hogy úgy végződne. Vagy ez a normális? Mert akkor belehúzunk apával Kép

Köszi
Noémi
Vendég

Móni

Köszi a + energiát!

Fjm

Teljesen osztom a véleményedet a babázással kapcsolatban. Nekünk, akiknek annyit kell rá várni és annyit szenvedni érte, mi biztosan meg fogjuk tudni becsülni ha egyszer megadatik.
Csak ez az állandó bizonytalanság és reménykedö várakozás ne lenne. Nehéz dolog.
Ha tudtam volna elöre, hogy ilyen nehezen fog összejönni a baba, akkor nem vártam volna 35 éves koromig.
Igazságtalan az élet. Most, hogy van egy tök jó férjem, van hol laknunk, van egzisztenciánk, és már csak egy babóca hiányzik a mindennapjainkból.....
Dehát soha nem tökéletes semmi, azért én is bizakodom!

Kép
Kép
szilva069

Noémi
Én is ahhoz vagyok szokva amihez te, de szerintem ilyen esemény után belefér ha 1-2 nappal tovább tart a menzi Kép Szerintem az a lényeg hogy ne barnázz, mert az progi hiányra utalhat. Ebben a hónapban már próbálkozhattok? Illetve folytatódhat a dolog? Kép

Tündi
Vendég

NoémiKép

Nálam ugyan ez volt, csak 17 napra jött meg, és 8 napig tartott. Aztán 29 napra jött meg, 27-re 28-ra.
Ne ijedj meg ez normális. Egyik barátnőmnél is pont így volt, úgyhogy ez egész általános.
Vendég

Noémi, szerintem igen, nekem is hasonló gondjaim vannak 4 napos volt a vérzésem elmúlt és pár napja barnás folyásom lett na ez mitől van?Dokim nekem azt mondta hogy legalább két ciklusnak le kell mennie hogy újra minden vissza álljon az eredeti kerékvágásba.Pénteken kivizsgálásra mész?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép

Nagyon sajnálom, de majd mégjobban drukkolok a következőhöz.!!!!Jó?

Előbb-utóbb úgyis sikerülni fog!
TürelemKép( tudom, tudom nehéz...)

puszi A.
Vendég

Szilva, nagyon sajnalom - foleg, hogy reg lattam ilyen drukkot itt. De ha mar csak ez kell a boldogsaghoz,,akkor ossze kell, hogy jojjon nemsokara ! ne nezz visszafele, hogy mi volt/miert vartal...biztos megvolt az oka...
Viszont lehet, hogy meg penteken jo hirrel varnak...

Tundi - sosem hallottam, hogy a barnazas a progi szint leeseset/hianyat mutatja? ez tuti?
saci

Szilva Kép
Sajnálom Kép Viszont hónapról hónapra nagyobb az esély.

Noémi Kép
Nekem volt úgy hogy 14 napig volt meg, sőtt nekem az 5 napos ciklusok nagyon ritkák voltak. Az biztos, hogy mindezek miatt nekem később volt tüszőérésem.

Lányok Kép
Kinek is kell most drukkolni?

Ági

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Szilvi, nemsokára újra próbálkozhatsz, semmi búslakodás. Csak két hét, és újra izgulhatsz a babáért. szerintem olyan klassz a felkészülés is...

Noémi, nekem jóval erősebb vérzéseim voltak 3-4 alkalommal, és hosszabbak is. Most már rendesek.
Ne aggódj.

Nekem tegnap végre volt egy tüszőrepim, és ez tuti, mert összetéveszthetetlenül tojásfehérje-szerűt láttam a bugyingón. Na persze Zoli pont nem tudott velem lenni, hiába próbálkoztam nála- ma kellett leadnia a diplomamunkáját és az egész éjszakát átdolgozta. Nem tudom, ma este érdemes-e próbálkozni és nem baj-e hogy ennyi idő telt el a repedés óta...
kisegér

Saci
Hát azt mondják itt a babaneten a különböző topikokban Kép Babanet Rendelőben utána tudsz nézni szerintem. Logika biztos van benne, de nem tudnám levezetni biológiailag.

Tündi
Vendég

Szilva

Nagyon sajnálom. De a második a buvos szám az már biztosan sikerul. Most biztosan szomorú vagy de belevágsz az új stimuba és megint optimista leszel. Nagyon szorítok.

Noémi

Merionallal stimuláltak. Fel fogom hívni a dokit de megvárom még ezt a hetet. Még egyet fogok tesztetlni és azután fogom felhívni a dokit. Ma már 11 napot késik.

Kisegér
Egy próbát mindenképp megér. Lehethogy a mai nap az ideális.
mili

Sziasztok Kép
Sokat doplgozok, úgyhogy csak olvasni tudlak benneteket. De mindenkinek mennek a drukkok, amikor szükség van rá. KépTegnap írtam este, de elszállt mint a győzelmi zászló én meg nagy mérgesen elmentem aludni. Este majd teszek fel táblát is.

Szilva Kép Nagyon sajnálom Kép
Remélem nálatok is a 2. lesz a nyerő.

Puszi mindenkinek
Wish

wish

Sziasztok!
Sajnos nincs túl sok időm írni, mert az évvégi őrület van nálunk. Holnap megyek a kórházba a HSG-re. Hát mint mondjak, be vagyok rezelve most már elég rendesen. Ha holnap lesz egy kis időtök, kérlek gondoljatok rám! Remélem pénteken jó hírekkel jöhetek. Jó volna már ott tartani és túl lenni ezen!
fjm

Fjm

Ne félj, nem olyan szörnyű dolog ez a HSG!
Szurkolok érted, hogy mindent rendben találjanak nálad!!!!! Kép

Mili

Olyan ritkán írsz! Remélem már összekanalaztad magad. A 11 nap késés nagyon sok. Majd írd meg, hogy mit mondott a doki, no meg a teszt!
Különben én sem tudom mit csináljak. Nekem 5 napja kellett volna megjönnie, de csak ez a barnázás van. Tegnap elmentem tornázni hátha ez segít, hogy végre megjöjjön. Már folytatnám tovább. Ma már sokkal jobb passzban vagyok. Igazából jobb tudni a tutit - mégha az rossz is - ,mint bizonytalanságban lenni.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok.

Lenne egy kérdésem hozzátok mert azt hiszem ti tudnátok segíteni nekem.
Arról lenne szó, hogy 4.-ik hónapja nem szedem a fogigátlót, hőmérőzni meg nem igazán birok sem tudok mert még nem próbáltam a lényeg, hogy redszertelenül alszom és ha jól értelmeztelek benneteket akkor nem ad pontos adatokat,olvasgatva benneteket felmerült bennem a kérdés, hogy egyáltalán van e már peteérésem, vagy még a tabi hatása alatt vagyok mert azt hiszem most is megjön majd, mert már érzem a jeleket. a kérdésem az lenne tudtok e valamilyen " házi módszert " a hőmérőzgetésen kivül amivel megállapíthatnám, hogy volt e peteérésem vagy lesz e következőben,és kb. a tabi abbahagyása után mikorra szokott először peteérés lenni?

Előre is köszi
moni978

Szilva
Igen mostanában úgy éreztem hogy pihentetnem kell a babatémát és azért is jottem ritkábban. A sikertelen stimu után elég rossz passzban voltam és azért dontottem így hogy megprobálom kicsit kikapcsolni az agyam. De hidd el hogy így is nagyon szorítottam neked és még fogok is.

Moni

Hát esetleg kiprobálhatod figyelni a huvelyválladékodat. A termékeny napokon nyúlósnak kell lennie, tehát ha a mutato és a huvelykujjad kozott fonalat kell képeznie. A nem termékeny napokon pedig olyan turos szeru valami tehát nem tudod kinyújtani. Talán segít.
mili

Moni
A fogigátlónak max. három honap után már nem szabadna bekavarni a szervezetedbe.
mili

Lányok, nagyon köszönöm az infot a mensiről. Mára különben elvágták. Érdekes. Tegnap együtt is voltunk apával, nem védekezünk. Ez a 3. ciklus a vetélés óta. Szóval, még egyet kéne várni, de ha eddig nem sikerült ... ki tudja.

Tegnap este barátokkal találkoztam, a végeredmény: 3 pohár sör és 4 jaeger. Hiányzott már ez a mámoros állapot Kép. Kicsit másnapos is vagyok. Szóval, élvezzük az életet. Kép

Szilva Kép gyanús ez a barnázgatás. Utrot nem hagytad abba, ugye? Kíváncsian várom a pénteki eredményt.

Mili Kép remélem sikerül talpraállnod és továbbmenni. Nagyon szorítok nektek.

Fjm Kép gondolunk rád holnap. Hamar túl leszel rajta, és akkor jó lesz. Kép

Kisegér Kép szerintem se hagyjátok ki a ma estét Kép

Alina Kép hogy vagy(tok)?

Ági Kép és veletek mizújs? Hogy repül az idő!

Puszi
Noémi
Vendég

SzilvaKép
Te kaptál Utrogestan kúpot? Mert attól is késhet.
Én amikor negatívat teszteltem (a múlt hónapban) akkor abbahagytam a kúpot és rá két napra megjött.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Mili

Köszi a tippeket, igaz a hüvejváladékomat figyeltem, de amióta abbahagytam most az utolsó ciklusomnál vettem észre csak változást, aznap akcióztunk is, akkor ha max. 3 hónapig kavarhat be van esélyünk ezentúl ha próbálkozunk.

mégegyszer köszi
moni978

NoémiKép

Köszi én jól vagyok, viszont irigyellek egy picit a mámoros állapot miatt. Nagyon jó ha az ember jó társaságban van és ihat pár pohárral.

A.
Vendég

Noémi

Ma abbahagytam az Utro kúpozást.
Biztos, hogy nem vagyok terhes, semmi olyat nem érzek ami arra utalna.
Raktam be reggel 1 tampont, majd meglátjuk délután, hogy mi újság.

Képzeljétek most adtam el a kicsikocsimat!
Sajnálom, mert nagyon szerettem 5 évig!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva, milyen kocsi? Én épp venni akarok!
Júliusban meglesz a jogsim!
Vendég

Alina Kép én meg téged Kép. Szívesen kihagytam volna a tegnapi ivászatot a babáért. De majd legközelebb kihagyom Kép
Vendég

Móni Kép
LH tesztet is vehetsz pé kimutatására. Baby mark néven DM-ben, Rossmannban, gyógyszertárban kapható.

Nóémi Kép
Jól kirugtál a hámból Kép

Wish

wish

Kép
Kép

wish

Sziasztok!

Wish!
Javíts ki légyszi, ma 2 cn!

Puszi Kriszta

mohácska

Noemi - a sorben vas van (vagy csak a Guiness ben??) , a jager meg biztos jo vmire. Inni kell neha, kulonben is allando jozansagban felesleges elni...Kép

Wish - ment a valasz, kosz a tablat. ropulnek a hetek, nem?
mindjart megjon neked is...

Tundi - ertem. csak meglepodtem, mert meg nem hallottam. De hat ezrt (IS) jo ez a topic

Fjm - ne aggodj, es gondolunk Rad !!
saci

Na megjöttem, de 14 órakkor végeztem csak.
Jó sokáig ott voltam, na mindegy végül is ráértem.
A babó jól van. 5,4 cm az ülőmagassága. Ez a popsijáig van mérve.
Azt írták még, hogy jó életjelenség, élénk magzatmozgás, hiánytalan végtagok, tlt gyomor, zárt hasfal. A nyaki redője is csak 1 mm, ami jó.
Kedden és Csütörtökön van genetikain tanácsadás megkaptam rá a beutalót. Holnap nincs kedvem elmenni, úgyhogy lehet hogy csak jövő héten megyek el.
Holnap bejelentkezem 4D-re is.
Az Utróval is leállunk. Még 4 nap és vége.
Jövőhéten megyek a kiskönyvért a védőnőhöz.
Na ennyi. Remélem nem volt túl hosszú.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Nem voltál hosszú én még olvastam volna, mi van veletek Kép
5,4 cm....hogy mekkorát nőtt ez a gyerek, mióta nem láttam Kép De tényleg, már olyan nagy, de ez így helyes nődögéljen csak szorgalmasan.

Wish

wish

Mili Kép
Jól emlékszem, hogy te írtál a Gynex cseperől? Próbáltam visszakeresni, de nem találtam meg.

Wish

wish

Lányok,

Ez annyira jó, hogy igy izgulunk egymásért, drukkoltunk Áginak, Zitának, Oliknak, Dodonak...és már a pocakjukban a baba, sőt még a terhességüket is végigizguljuk.
Nem vagyok nagy irogatós, de mindig olvasom az eseményeket és nagyon örülök neki, hogy 4 hónappal ezelőtt rátaláltam erre a topikra. Kép
Amikor bajban voltam,nagyon sokat segitettetek, tanácsaitokkal, de az is jó volt, hogy csak egyszerüen leirhattam mi történt velem. Úgy gondolom ezeket a dolgokat csak az értheti meg, aki ugyanúy küzd a babáért mint mi, itt.
Csak ennyit szerettem volna mondani..

Fruzsina

fruzsina32

Wish

Nem én írtam a gynexrol, nekem úgy tunik hogy Zituska. Probáld nála visszakeresni.

Ma reggeli tesztem negatív, menzi már 12 napja sehol. Nem tudom mi torténik velem, de max jovo héten elmegyek dokihoz.
mili

Lányok Kép
Figyelemmel kísérlek ám benneteket és nagyon szorítok mindenkinek.
Valahogy nem tudok innen elszakadni, tudom vannak olyan topikok, amelyek jobban rám illenének, de egyszerűen nincs kedvem csatlakozni. Ha nem bánjátok én inkább itt maradok.

Kép

Kép
pkagi

Fruzsi Kép
Ha bármit szeretnél mondani mindig meghallgatunk. És drukkolni fogunk legközelebb is, csak még egy kicsit jobban, ha lehet, hogy ne legyen semmi baj.

Ági Kép
Én nagyon örülök, ha itt maradsz Kép Olyan jó olvasgatni, hogy mi fog velünk örténni, ha majd elérünk mi is oda, ahol te tartasz Kép

MiliKép
Nekem is 44 napos lett a lombik uáni ciklus.

Próbálom keresni ezt a fánya gynexet, de nem találom. Lehet, hogy pont akkor írt róla valaki, amikor lehalt a szerver és elveszett egy-pár üzi?
Aza baj, hogymár csak arra emlékszem hogy volt róla szó, de hogy egy hónapja, vagy még tavaly, arra már nem.

Nekem ma leesett a hőm. Úgyhogy drukkoljatok, hogy megjöjjön és kezdhessük a lombikot.

Wish

wish

Lányok! Nektek is muszály elmondanom a jó hírt! Ma reggel pozitív lett a tesztem! KépKép

KépKép
nicika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: