A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lenocs!
Caulophillum akkor is használni fog, ha csak a vajúdáskor veszed be, mert szükség van rá! Nekem legalábbis használt!

Ancsi!
Hát igen! Nekem eleve nem akart a dokim adni béta blokkolót a gyors pulzusra épp ezekért, amiket Gigi, meg Te is írsz! Én is nehezen viseltem a vége felé nekem is volt 120-as pulzusom nyugalomban! De hál'Istennek a szülésnél nem volt gond, a szülésznő végig nézegette, hogy rendben van-e!

Ildi
ildi76

Sziasztok!

Mikee,ManoKép
GRATULALOK ZSOMBIHOZ,GYONYORUUUUUUUU BABA!!KépKépKép

FicankaKép,JohannaKép,BogarkaKép
Mennek a drukkok!!KépKép

Lanyok!
Egyszeruen nem tudom behozni magam,Ti hogy csinaljatok??
Megszoktam,hogy minden nap olvastam a topikot+irtam is,most meg orulok,ha 2 naponta el birom olvasni az irasaitokat.Es nem Akos miatt nem megy,hanem magam miatt.Biztos bennem van a hiba...

Probalom elolvasni,mirol maradtam le az elmult napokban.

Pusz
Kriszta es Ma4heteilyenkormar16percesvoltAkosom

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

szépek a babók!!! Kép
Zsombi és Ákos!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Gyors híradó: NST-n babóca aludt, aztán amikor oldalt fordított a szülésznő, akkor heves mozgást produkáltunk. Rengetegen voltak UH-n, ezért holnap du. megyek, pénteken újra NST, hétfőn pedig befekvés és indítás ... de remélem, erre már nem kerül sor, mert addig magunktól elindulunk. Sok a magzatvíz, dokibá szerint ezért is indul nehezen, mert túl jó neki odabent. Hát ez van Csajok. Kép
fic. (40+5)
ficánka

sziasztok,

Bogárka, Zsanci: remélem, tudok veletek menni holnap, mert meg kell jelennem holnap reggel CTG-n, hiszen holnapra vagyok kiírva, akkor nem tudom majd még mit mondanak, de ha tudok ott leszek. A saját kórházamba már 8ra ott akarok lenni, tehát a 10 elméletileg jó.

Ficánka: tényleg hol vagy már? csak nem Te is babázol már? Még a végén téged is látogatunk.

Ruz: hát menni a talira én sem tudok, pedig annyira, de annyira szeretnék. De hát akkor már nagyon remélem, hogy egy kisbaba mégpedig egy nagyon kisbaba boldog anyukája leszek.

Kérdésem: a nyákdugó egyben szokott távozni?
Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Nagyon szép Zsombibaba és Ákosbaba is! Kép Köszi a fotókat!

Láttam, Gigi írta, hogy romantikázunk a szabin lévő párommal, tényleg nagyon jó most nekünk így. Most, hogy látta a szülőszobát ő is, úgy látom, kicsit megnyugodott, és most jön velem holnap meg holnapután is, tök jó!

Kriszta!
Ne is törődj most avval, hogy ha nem tudsz visszaolvasni, csak pihenj, amennyit lehet! És néha tudósíts, hogy vagytok! Kép

Engem most nem vizsgált meg a dokibá, de nem bánom egy cseppet sem. Mostmár úgyis lesz ami lesz! Kép

Légyszilégyszilégyszi drukkoljatok, hogy induljon már el kifelé a kisfiam! Jobb lenne magától, mint indítósan!

És persze, hogy szólok, ha van miről, csak lenne már!
Na, bocs, nem nyafgázok, megyek inkább bújcsizni a párocskámhoz. Kép
cupp,
fic.
ficánka

FicKép
Beszeld meg a Kisfiaddal,hogy jojjon-jojjon hamar,nem jo dolog az inditasKépKépNekunk ez bejott:szerdan fektettek volna be es kedd este beindult magatol a dolog.NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép

Fic,ZsanciKép
Dicseretet koszonjukKépKép

K+Mar3orajaalszikakos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Szépek a babák!! Kép

Lenne egy indiszkrét kérdésem. Kép

Azt olvastam, hogy kb a 28. héttők kéthetente, a 35-től pedig hetente, a végén naponta kell dokit látogatni... És ezeknél a gyakoribb alkalmaknál is ugyanúgy pengeti az ember a zsetont? Készülhetünk rá?
mkatus

Kriszta!
Igyekszem, már soxor mondtuk neki, hogy tessék kijönni, kedvesen is, meg kérősen is, meg én már kicsit parancsolgatva is ... de nem akar szót fogadni! Azért nem adom fel!

Katus!
Ez hülyeség, a 37.-től kell hetente NST-re menni, addig elég havonta 1x. Persze ez alól kivétel, ha van valami gond. Zseton "ízlés" dolga, sztem ez idő alatt nem kötelező, hanem majd szülés után a nagyobb della. De ezt megmondja neked az, aki ismeri a Te orvosod szokásait.
fic.
ficánka

Szia Mindenkinek!
Ne haragudjatok, hogy tovább szívóskodok információért az orvosválasztást illetően, de mostanra váltak konkrétabbá az elképzeléseink és a kérdéseim. A Fehérvári úti rendelésre szeretnék járni, tehát nem magánba, és férfi orvoshoz. Alaposan átböngésztem az archívokat, és Balogh doktor mellett döntöttünk. Nemrég jártunk is nála, baromi jó lett volna, ha el tud vállalni, de már "be volt telve" decemberre. Lovasról és Tarpairól eddig csak rosszat olvastam, ha valakinek van ellenvéleménye, írjon! Úgy tűnik, maradt Horváth és Faludy. Mindkettőnél jártam már vizsgálaton, de nem jutok dűlőre, milyenek lehetnek "élesben". Horváth nyugodt, szűkszavú, úgy vizsgál, hogy alig érzem, de olvastam olyat is, hogy nem vállal szülést, csak ha ügyeletben van, vezeti le. Tud valaki pontosabbat erről? Faludyn nem tudok kiigazodni, mert folyton viccel. Tök ellentétes megjegyzéseket olvastam róla, de egyetlen teljes szüléstörténetet sem, olyantól, aki átélte! Írtátok, hogy Votiv tudna valamit, hol találom meg az írását, ha van? Senki sem szült Faludynál? Ha mégis, nagyon kérem, írjon! Szerintetek rizikós az a megoldás, ha gondozásra Baloghoz járok, szüléskor meg beesek az ügyeleteshez, lesz ami lesz? Előre is köszi, ha válaszoltok: Karane
karane

sziasztok,

Fic: akkor neked pénteken tuti megszületik a babád? jaj, de jó neked. bár pár nappal előrébb is vagy mint én. Mert nekem holnap van a kiírt időpontom. Azért drukkolok, hogy ne kelljen indítani, hanem magától induljon. Igyál sok tííííííít és zabáld a caulot... na jó csak vicceltem, mert az sem jó. Inkább majd ott helyben. De a bába válaszolban az van, hogy a caulot használják oxitocin helyett is. Vagy neked is marad a koktél?

Kriszta és Manó tényleg nagyon édik a babák.

Karane: nem tudok segíteni, mert nem ott szülök...:-)én csak egy idetévedt leányka vagyok.

Bogárka: hú, az jó, ha augusztusban tartasz egy talit, mert erről az ismert okok miatt mi is le fogunk maradni.

Lenocs: szerintem is szerezz be homeobogyókat, mert nagoyn tudnak segíteni. Ártani pedig nem, ha normálisan szeded. Itt sokan tudnak vagy tudunk tanácsod adni, hogy mi is kőőőő....

Ja visszatérve az elöbbi guszta kérdésemre: milyen az a nyákdugó... na jó lassan eldugulok. De mindig véres, egybe távozik? jaj, jaj már annyira szeretném, ha menne és mindenre bemesélem, hogy ez már az.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, nincs időm visszaolvasni, talán majd este, vagy valamikor... Emma leköti az összes időmet, ha meg éppen nem, akkor próbálok pihenni. Ráadásul a férjem is összeszedett egy jó kis náthát, itthon van egész héten, így most két emberre viselhetek gondot.

Óóó, látom megszületett Zsombi!
Manó!!!
Gratulaaaaa!!!! Nagyon édes babóca!

Képzeljétek, az előbb itt voltak látogatóban a sógoromék a 2év+2hós kislányukkal, Emma unokatesójával. Réka teljes extázisban volt Emmától, csomó ideig álldogált az ágya mellett, mondogatta, hogy szia Emma, meg nagyon finoman simogatta a kezét, hátát, annyira édes volt. Mi beszélgettünk a nappaliban, ő meg percenként rohangált be Emmához (aki ezalatt békésen aludt), és nézegette meg "beszélgetett" veleKép

Na, megyünk sétálni!

Kép
Kép
manoka11

Johanna!

Nekem elég sok volt és egyben távozott a magzatvízzel, de van akinek egy héten át csordogál! Lehet véres, rózsaszínes! Nekem sárgás és kocsonyás volt! Szóval változatos a kép!
De még szülés előtt pár nappal belőlem is mindenfélék csöpögtek, meg folydogáltak, amiről azt hittem, hogy az! Aztán mégsem!
Meg állítólag gombás fertőzés is ki szokott újulni így szülés előtt! Én ezt pl. nem tudtam! Érdekes!

Karane!

Szerintem azt mérlegeld magadban, hogy mennyire vagy aggódós, pánikolós! Engem megnyugtatott, hogy választott dokinál szültem, mert tudtam, hogy tud a bajaimról, amire oda kell figyelni! Ha nem aggódsz ilyenek miatt, akkor szerintem nem gáz az ügyeletesnél szülni! Én Balogh dokinál szültem! Többieket nem ismerem! Faludi dokiról jókat hallottam, meg, hogy kicsit fanyar a humora! Van aki ezt nem bírja, de más "negatívumot" nem hallottam róla!

Ildi
ildi76

sziasztok,
sikerult visszaolvasnom a mult hetet! a legtobb kerdesre persze mar valaszoltatok, v mar nem is aktualis.
egyre reagalnak:
Katus, kerdezted a moshato nadragpelenkat. mi azt hasznalunk. legalabbis reszben. probalom kihasznalni az elonyeit (megsem egy muanyag bigyoban kell dunsztolni a gyerekpopsit (en is ruhellem a betetet)), es kikuszobolni a hatranyait (amikor "megtelik", akkor ez bizony tenyleg nedves es hideg). ezert csak napkozben kapja ezt Benke, es akkor is csak akkor, ha itthon vagyunk, v ha csak rovidebb (max 2-3 oras) kiruccanasra megyunk. ejszaka dunsztolodik, h ne kelljen cserelni a pelust, ill. ujabban reggel is, mert ilyenkor van a "nagyuzemi tisztulas", amitol a monapel egy pillanat alatt atazik, meg kifolyik belole. ugyhogy nem is tudom: vegulis nem bantam meg, h belevagtunk, de nem csodalom, h sokan nem vallaljak a vele jaro macerat. de engem meg igy is elegge nyomaszt a hasznalt muanyag pelenkakkal megtoltott szemeteszacsik latvanya. (raadasul meg elegetni sem nagyon lehet: nemcsak baromi budos, de nagyon sz.rul is eg. meg nyar is van eppenKép) ja, es meg azt erdemes szem elott tartani, h csak akkor marad feher, ha napon szarad...

Bogarka: igenigen 21-e az nagyon jo szuletni!!! tudom ajanlani KépKép

Ruz, tok jo, h szervezed a bulit, de az ors az elegge messze van nekunk, foleg, h a metro is gyengelkedik...Kép

Zsombi is es Akos is nagyon helyesek!!!
Manoeknak nagy-nagy gratula a hipergyors szuleshez!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Karane!
Email címed dobd a neet kukac freemailpont hura, és írok neked privit.
neet
neet

Mondtam már, hogy utálom a 3. emeletet? A babakocsi megint csuron víz lett a pincében!KépKépKép

Hogyhogy sehol senki?
ildi76

Hahóóóóóóóó!

???????????
ildi76

Sziasztok!
Ildi, én most itt vagyok, de nem túl sokáig, mert elég álmos vagyok! Hogyhogyhogyhogy csurom víz lett a pinyóban a babakocsi? Oda hogy megy az be?

Johi, nem pénteken, hanem hétfőn indítanak, tehát akkor a tuti, de remélem, addig elindul magától! Kép

Manóka, Réka tényleg nagyon aranyos lehetett, képet nem csináltatok? Pihenj sokat, kispapának jobbulást! Kép
fic.
ficánka

Moose és Gigi!
Méltem Nektek! Kép

Ruz!
Ahogy telnek a napok, egyre valószínűbb, hogy én is passzolom a mostani bulit, mert még nagyon kicsi lesz Vince, de lélekben Veletek leszek, és majd csorgatom a nyálam itthon a finomságok után, és irigykedek, hogy Nektek milyen jó! Kép Fényképezzetek majd sokat, hogy lássam, mennyit nőttek a babócák!

álmosfic
ficánka

Bogárka!
Ha holnap jössz látogatni, azért a kórházi pakkodat ne felejtsd otthon...Kép ki tudja???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Haha Kép! Igen, Anyukám is itt aggodalmaskodott, hogy mit mászkálok én már, mi van ha elindul a szülés. Erre mondtam neki, hogy akkor jobb helyen nem is lehetnék, csak a pakkot kell, hogy valaki utánam hozza Kép
De tudod, a holnap délelőtt tabu, doki vidéken Kép.

Manóka!
Képzeld Petrának meg mindjárt kibújik az Emmája Kép Azt ugye meséltem, hogy ha lány nekünk is Emma lett volna, és ez úgy megtetszett Petrának, hogy mindig mondja, hogy Emma az ő hasában van. Ma, mikor Maszat nagyon rugdosott megsimogattam a hasam, és azt mondtam: "Jaj Donika, Donika !" Erre Petra felhúzta a pólóját megsimizte a hasát, és ugyanazzal a hangsúllyal: "Jaj, Emmácska, Emmácska!". Tegnap meg, mikor mondtam neki, hogy a dokibácsi azt mondta, hogy Doni nemsokára kibújik, ő is mondta, hogy neki is Emma, és neki is a doktorbácsi fog segíteni Kép. Úgyhogy ma le is szaladtam a Camponába, és vettem neki egy Emmababát, aki majd ott fog Doni mellett feküdni mikor először jönnek látogatni, és akkor kapja meg Kép
Remélem ő is ilyen édes lesz majd a tesójával, mint Réka Emmával Kép

Na, ma korán lefekszem...Kép

Zsanci, Johi!
Akkor holnap 10! Kép

Bogárka (38+5)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi! ez már egy új babakocsi, amit a pince tönkre tett??? nincs valami megoldás, hogy valami magaslatra tegyétek? felfúrni a falra valami kampókat és felakasztani? mégiscsak unalmas, hogy minden sz...rá megy abban a tetű pincében!!! nálunk a kinti szerszámosban van a tök új kocsi, de most meg se merem nézni, hogy áll, remélem, hogy nem ment tönkre!

TEGNAP egy 3,5 éves gyerkőc újfent érdeklődött a kisbabámról, és immáron megkérdezte, hogy "és milyen kis lukon fog kijönni"? Kép háááát, eléggé égtem!

ancsipancsi

Sziasztok,

Bogárka, Zsanci: hát eléggé sanszos, hogy ne érjek oda hozzátok, mert sokat kell majdan várnia CTG-n. De igyekszem... ha nem vagyok ott 10-kor, ne várjatok, mert általában pontos vagyok. Ha pedig késnék, felmegyek utánatok. De ez most szerintem ki fog maradni, mert 8ra nem fogok odaérni, elaludtam egy kicsit. Szóval csúszik a program és a dokim is ki tudja merre lesz.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Bogárka!
Jaj, ez nagyon édes ötlet, amit írtál! Biztos örülni fog Petra!
Akkor mehetek ma Balogh dokihoz? Nem fogsz szülni?Kép
Bár még filózok, hogy elmenjek-e, most megint mintha nem lenne semmi bajom! Lányok! Valami tisztulási folyamattól nem lehet folyás?

Ancsi!
Igen, ez már az "új" babakocsi! Letakartam neylonnal, de az is csuron víz volt, olyan nyirkos a pince! Arra gondoltam, hogy kiláncolom valahova a földszint előterébe, aztán vagy ellopják vagy nem! Más ötletem nincs!

Mostanában olyan nehezen tudom Timit megszoptatni! Olyan mint egy sajtkukac, csapkod a kezével, rúgkapál a lábával és vagy 20X kirántja a cicit a szájából és nekiáll dumálni!
Nálatok is így megy? Vagy hiperaktív a leányom?

Ildi
ildi76

Recca! Akkor nem is olyan jó, mint aminek mondják? Ha átázik az "erős igénybevételnél" Kép akkor érdemes egyáltalán vele bíbelődni? Használsz betétet is hozzá?
mkatus

Hrello Lányok!

Vendégek miatt vonultam illegalitásba Kép
Holnap már leszek.
Addigis pusza
ada007

Sziasztok,

Bogárka, Zsanci: hát amint a mellékelt ábra mutatta nem tudtam menni, sajna.. mert hosszan elhúzódott a vizsgálat. Az első ctg nem lett valami fényes, aztán voltam áramlásvizsgálaton, a dokinál méhszáj vizsgálaton és újra ctg, úgyhogy mostanra végeztem. Remélem jó volt Manónál és sok sok puszit átadtatok neki a részünkről is.

Nálunk minden rendben, bár most már naponta meg kell jelennünk a kisded születéséig. Szuper, mert egyáltalán nincs közel, úgyhogy jó kis program, legalább szokom, hogy a gyermek az ÚR...

Fic: nálatok?

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!
Megjöttünk Manótól!!! Nagyon jó volt! Zsombi életben még gyönyörűbb, Manó is nagyon jól néz ki, teljesen fel van dobódva Kép
Érdekes volt úgy ott lenni, hogy bármelyik nap mehetek be szülni Kép Már nagyon várom Kép

Ildi!
Életkori sajátosság Kép Petra is ilyen volt Kép Alig lehetett megszoptatni, paráztam is, hogy ne eszik eleget ... de evett Kép Csak mostmár sokkal jobban érdekli minden. Kép

Ja, és menj nyugodtan, ma délután nem szeretnék szülni... valahogy úgy érzem, hajnalban fog elindulni Maszatka ... és ez lehet akár a holnap hajnal is... Kép... vagy ki tudja... mindenesetre ma nagyon nyilalgat ott lent két oldalt, szerintem nyomja lejjebb a fejecskéjét. Eddig csak délután/este volt ilyan max. 3x-4x. Most szinte folymatosan, ahogy ott álltunk és dumcsiztunk Manóval Kép

Na megyek, Petra hiányol...

Bogárka (38+6)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johanna!
Kár, hogy nem voltál, jó volt Kép
Az mit jelent, hogy nem lett vmi fényes a ctg?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, mint a villám...!!!Kép Petra kapott fagyit???
Zsombi tényleg nagyon gyönyörű!!!!!!!!!!!Kép És nagyon jó fiú. Legalább 20 percet tudtunk beszélgetni, ő meg aludt!!!

na, ebédelek gyorsan...meséltem már, h Igi nem alszik egész nap???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok lányok!
Megúsztuk a védőoltást, mert a dokinéni szabin van. Sőt, ezek után úgy döntöttünk, hogy be sem adatjuk. Megkérdeztük a védőnénit, hogy mi lesz, azt mondta jelenteni fogja az ÁNTSZ-nél. Az emberek 99,9%-a beadatja az oltást, így az a 0,1% is megússza a betegségeket. A szamárköhögéses oltást egyébként Angliában és Svájcban már megszüntették.

Ildi! Gréti nekünk is izeg-mozog szopi közben. Eddig tök jól elvolt, minig ilyenkor rendeztem a telefonjaimat, most meg egy kis hangra is rögtön abbahagyja és lesi a hang irányát. Jó, ha 5 percet szopizik. De biztos elég is neki, mert 1 hónap alatt 900 grammot hízott, úgyhogy most 4 hónaposan 4850 gramm és 61 cm.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci! Igi boy nem véletlenül az izgő-mozgó anyukájára hasonlít?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Hááát, én nem tom kire hasonlit, mert iző-mozgó anyukája úúúúúúúúúgy ,de úúúúúgy aludna most...Kép
És mi várható, ha bejelentik az ántsz-nél,h nem kapott oltást???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Katus, hogy erdemes-e, attol fugg, h miert szeretned ezt hasznalni es mennyire vagy elhivatott.Kép en, mint mondtam, nem bantam meg: ezzel a felemas megoldassal eleg jol elvagyunk.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsanci!
Igen, vettünk fagyit, bár én ettem meg az egészet Kép Petrának igaziból nem is az kellett, a roletti jobban lenyűgözte, meg a végén az üres tölcsér Kép

Ja, és képzeljétek Manó pont ugyanazon az ágyon fekszik, amin Zsanci és én is anno Kép Úgyhogy ezennel alakíthatunk is egy új klubot: a 13/2-esek klubját Kép.

Nagy a pangás ma! Mi van, mindenki alszik? Kép

Fic!
Hogy vagy???

Bogárka (40mínusz8)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Nem tudom, mit tesz az ÁNTSZ. Lehet kitiltják a bölcsiből, meg az oviból, de oda úgyse akartam járatni. Legfeljebb ha minden kötél szakad suli előtt beadatjuk. Már akkor azért kicsit erősebb lesz az immunrendszere.
Adott a védőnő egy tájékoztatót az új diperte oltásról, ami sokkoal-sokkal kímélőbb, mint a hagyoányos, darabja 4770.-ft.

KépKép
KépKép
lindicita

+/- 1 számít? Mert én 14/2 voltam.

KépKép
KépKép
lindicita

Recca! Anyagiak miatt is, meg a bébi miatt is. Nekem nem jelentene gondot a mosás sem. Csak ha ereszt, akkor az nem biztos, hogy jó üzlet. Gondolom én.. Kép

Lányok! Szoktátok vasalni a babruhákat? Kell egyáltalán, mert sógornőm szerint az elején muszáj mindent vasalni.
mkatus

Katus!
A vasalás fertőtlenít, azért ajánlják, bár ha napon szárad az is nagyon jó. De én mindig vasalom, utálom, ha valami gyűrött Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Látod, vmiben végre különbözünk...Kép én vasalni utálok...Kép férjecském ki is van akadva, h gyűrött ruhákban kell járnia, én meg csak mondom neki, h ne sirjon, mert ha rajta van a ruha, egészen kisimul....Kép
Lindi!
asszem téged még bevehetünk a csapatba...Kép

És Bogárka azt elfelejtette mondani, h találkoztunk Andival is!! Én úúúúgy örültem!!!
na, megyek, mert IggggiBéb az Istennek sem akar aludni...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Igen, én is örültem az Andinak! Kép Csak azért nem írtam, mert gondoltam ez másnak nem olyan nagy szám, meg lehet, hogy sokan nem is tudják ki az ... egyébként a gyógytornász Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hogy azt a jó édes anyukáját! Elszállt, amit írtam!Kép

Lindi, Bogárka!

Köszi a választ! Akkor megnyugodtam, hogy Timi nem hiperaktív!

Bogárka!

Neked volt igazad! Nem volt ma Balogh doki! Csak az az érdekes, hogy csak nekem mondták a telefonba tegnap kétszer is, hogy lesz! Ugyanis senki nem várt rá! Faludi dokihoz meg csak ketten vártak, úgyhogy hozzá mentem be! Rögtön kiszúrta a strúmámat! Nem gondoltam, hogy ennyire látszik, vagy csak jó a megfigyelőkéje! Nekem nagyon szimpi volt, a poénkodási kényszerével együttKép! Nagyon alapos volt, rákszűrést is csinált és tanácsokat is adott! Meg persze írt fel gyógyikát a folyásra! Azt mondta ez is a pajzsmirigytől van, mert gyenge az immunrendszerem tőle! Na, tök jó!Kép

Zsanci!

Timi is fent van reggel óta és kirúgja a kiságy oldalát!Kép

Ildi
ildi76

Kép Tetszett Zsanci a hozzáállásod! Kép

Én szoktam vasalni, nem szeretem én se ha gyűrött, csak ez a kötelezővasalniababaruhákat volt furcsa.. De akkor nem kötelező, csak ajánlott. Nem?! vagy kérdezzem meg a védőnőt?

Mit javasoltok?
mkatus

Mkatus!

Kötelezően ajánlott!

Á, nem ez csak vicc! KépEleinte tényleg szokták vasalni a babaruhákat, pelusokat! Tényleg nem árt, a forró vasaló ugyanis (gőz nélkül persze) fertőtlenít! De ha nem lesz rá időd, az se katasztrófa, ha gyűröttek maradnak!

Ildi
ildi76

Na végre sikerült visszaolvasni az elmúlt napokat!

Manónak üzenem, hogy úgy tűnik, aki mostanában Kocsis doktornőnél és Veránál szül, annak mind ilyen gyorsan megy, lásd az én történetemetKép

Bogárka!
Petra édes lehetett! Majd a következő talin, amire ti is jöttök, megismerheti Emmát! Kép

Lindi!
Én is 14/2 voltamKép

Ruz!
Látom nem sokan jelentkeztek, de mi azért mennénk a talira, ha lesz! Küldök mailt!

Na megyek, mindjárt érkezik hozzánk Beetrix és Lilla!!!

Kép
Kép
manoka11

Bogárka, Zsanci: én is sajnálom, hogy nem mentem, de annyi időt töltöttem a kórházba, hogy csak na.
A nem túl fényes az volt, hogy nagyon alacsony volt a szívhang. De aztán rendben lett és újra is csináltuk, az szuper lett. Flow vizsgálat is volt, az is jó.

Most viszont fájok. A derekam majd leszakad, és néha görcsölök, de nem 10 percenként, inkább sűrűbben és nem annyira erős, de azért eltorzul az arcom. Olyan folyamatos fájás.. hát akkor ez most mi lehet? még várok, nem akarok 20 órát a kórházban vajúdni, ha már ez egyáltalán annak ar észe... JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Én tuti nem fogok vasalni, azt sem tudom, hogyan működik:-)) Na jó a pelenkáit igen, mármint amit a kis feje alá teszek, meg amit még feltétlen szükséges, de mást nem.....

Kép
Kép
johanna1975

Hali!

Én is a vasalósok közé tartozom.
Zsanci!
Hogy csinálos,hogy nem látszik a polókon a vasalás hiánya?Én nem tudok ugy szárítani,hogy simák legyenekKép

Panna kapott ma szurikat és mivel alig 30dk-t hízott ezért most mérnem kell a szopikat és ha nem éri el a napi 650-750ml-t akkor táp.Na,idáig nem paráztam,mert nem méricskéltem,de most persze elkezdtem a parát pedig a csajom tök jól van.Ja és jövő héten vinni kell mérésre.És most amikor meg akartam mérni,semmit de semmit nem evett.Tök fáradt volt szerintem.

És ILDI!

Én meg azt hittem,hogy Panna sajátja ez a rángatozós evés.Örülök,hogy nem!Babakocsit sajnálom!Nálunk is elég gáz a tároló de azért nem ennyire!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!
Voltam UH-n, ott meg azt állapították meg, hogy valamivel kevesebb a magzatvíz, de rögtön mondták, hogy nem kell megijedni, na, marha jó. Különben én nem értem, miért mennek a nők délelőtt oda, mikor délután tök nyugis, időpontra lehet menni, és a szonográfusom mindig olyan kedves és rendes meg alapos volt. Szóval ez van, a többi értéket is mondtam telefonba a szülésznőmnek, aki azt mondta, szerinte nem lesz itt gond, holnap reggel CTG. Nagyon rendes volt, megkérdezte, hogy vagyok, mondtam, hogy túl jól, de tényleg, mégcsak nem is fájok! És akkor megkérdezte, hogy a lelkem hogy van, hát igen, látszik, hogy tapasztalt. Tudja, hogy ilyenkor már elég nehéz mosolygósnak lenni mindig, amit eddig megszokott tőlem (amúgy mindenki). Nem értem, miért nem akar már elindulni ez a babácska, és elég rossz arra gondolni, hogy ágyhoz láncolva csöpög belém az oxitocin ... szóval nem túl jó a hangulatom, de azért igyekszem! Mától újra szedem napi 3*5 caulót, és most tartok 1 l teánál, gondoltam még fél lityót beiszok, úgysincs étvágyam, akkor legalább folyadék legyen elég.
Csajok, én attól a koktéltól eléggé idegenkedek, a pálesz miatt félek tőle. Vajon mi történik, ha csak ricinust fogyasztok? Már gondoltam, hogy leszaladok a patikába, mert csak olívaolaj van itthon, és az nem vált be Oxinál. Hátha ...
Hát, ezek vannak most.
fic. (40+6) kicsit brühühü
ficánka

Johi!
Ha most még Te is beelőzöl, akkor már tényleg morcos leszek nagyon! Kép Ne érts félre, nem Rád, hanem a kisfiamra, hogy ilyen szófogadatlan. Tudósíts, amíg tudsz, hogy van-e változás! És persze drukkolok is Nektek, hogy ha ez már az, akkor legyen minden rendben, ha nem, akkor pedig múljon el! Kép

Ildi!
Miért nem jó gőzölni, akkor nem fertőtlenít?

Én is vasalok, mert imádom, hogy olyan szépek a ruhák. A kicsikéét meg azért is, mert sok ruckót kaptam, és azokat így fertőtlenítem. Meg azok is gyönyörűek lettek, és nagyon jó érzés volt csinálni. Kép

Tök jó Titeket olvasni, máris jobb a kedvem! Kép
fic.
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: