A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jucus!
De az MMR oltás-kivezető nozóda csak a 15 hós oltásra jó!!!!! Ne azt adjon Lindi a picurnak, aki acthib+DPT oltást kap!!!
Hallod Lindi! MMR majd jövőre kell...de tényleg, ha jófej a patikus, segit megvenni a bogyót. Sőt, sok helyen beszezik, ha nincs nekik. ja, és a Ledumot nagyon ajánlom! iginek már oltás másnapján nem volt búb a lábán, mig a vele egyidős kisfiúnak a házban most antibiotikumos krémmel kell kenegetni, mert még mindig nem múlt el neki a búb, pedig ő rendre 3 hónaposan megkapta...!! Igi meg alig néhény napja..
Állitólag van egy Di-Per-Te nevű bogyó is, abból az én dokim a C200-ast javasolta az Iginek.
Jucus!
szabolcsit irt Zsebi. A kiskőrösit hol vetted? És finom???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi!

Mi is csüti megyünk oltásra.És:azt mondta nekem homeos dokinéni aki a barátnöm növére,hogy elég 2 golyót beadni oltás után.Mivel nem a tünetek kezelésére kell,hanem ugye kivezetö és az a 2 db bogyó is tartalmazza már az információt,felesleges már elözö este is adni.Én így csinálom,de mivel bajt úgy sem okoz ezért lehet adni elötte is nyugodtan.
És azt is mondta,hogy mivel kezd elterjedni a homeo ezért kezdenek túlzásokbaesni az emberek evvel kapcsolatban és össze-vissza szednek mindenfélét amiröl hallanak vagy olvasnak pedig ez nem jó,mert akkor összezavarodnak az infok a szervezetben és nem tud segíteni a szer.
na azt hiszem ezt mondtaKép

Jucus
20170114224602

Bocsi Jucus!
Ez az MMR-es dolog nem neked szólt...Kép Kép
De te már megszoktad, nem? Hogy mindig, mindenki neked szól vissza!!! Kép
Mikee!
Okés, egyszerre megyünk, csak még azt nem sikerült eldönteni, h holnap v. holnapután. És ha holnap után, akkor mikor is pontosan...De majd szólunk! Neked nem kéne pisiltetős bulin lenned??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szóval, Bogárka, Zsebi és mindenki más!
Akkor mikor megyünk??? Azért délelőtt lenne jó menni, mert akkor kevesebb a látogató! És Zsebi! Én Igivel megyek, igaz kocsival. Elvinnélek, de plusz hordozónk sajnos nincsen, ja de van egy 9-36 kilóig gyerekülés Borisznak, aki akkor épp oviban lesz!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!

A mienk szatmári nedü.Kép

Kép
Kép
pipocska

Zsanci!

Szóljál csak be nyugodtanKép
És Kiskörösi levet itten vettem nálunk a Kelenföldi Városközpontban valami pékségben,1200FT/5L/De a Savoyában a bioboltban is van de ott az 5L-s és a 10L-es is 2490Ft.Nénit kérdeztem,hogy miért?Erre csak a vállát vonagatta.És a MOM biopiacon anyu látott azt hiszem Kiskörösit,de ott is 2500FT/5L.Ki érti ezt!

És a Szatmáriból akkor van több ízü?Hol lehet azt kapni?Bár nem variálok mert ez nagyon bejött nekünk(halkan mondom,hogy még P is megkostólta)

Jucus
20170114224602

Igen, a mom biopiacon én is láttam, és tényleg 2500 ft volt literje. De én sem tudom, h milyen volt...És mit irsz??? Az az ártatlan kisleány, aki még alig 4 hónapos almalevet iszik???? Mi lesz még itt??? Legközelebb krumplit adsz neki!!! Kép Kép Kép Irgum-burgum!! Egyébként izlett neki?????
Hun van pontosan a kelenföldi városközpont és annak valami péksége?

Egyébként az indexen lehet szavazni a Nagy Szar Könyvre...Elég jók vannak fent! Bár Emily Bronte Üvöltő szele még hiányzik...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nekünk a holnap délelőtt jó, de ha mi vagyunk a kisebbség Kép akkor nyugodtan menjetek csütörtökön, remélem Manó megbocsátKép

Zsanci, Brúnó már 9-18 kg-s ülésben feszít, de most másodiknak 9-36 kg-sat gondoltam, Nektek milyen van?

Jucus, a babaszobán van nagy kínálat, csak sajnos újspesten lehet átvenni az meg kicsit messze van. Egyébként pont P-nek lenne jó (Zsanci ezt most ne olvassa) a többi mert van alma-répa, alma-cékla páros is. Ha látok valahol majd azért szólok, de Ti is szóljatok, mert most itt teljesen elfogyott a telepenKép
zsebi2004

Zsanci!

Képzeld el,hogy ilyen elvetemült vagyok és adtam annak az ártatlan dednek belöle!De hát annyira cuppogott amikor ittuk!Kép

Burger King meg van?Na annak a háta mögött vannak kicsi bótok és ott az egyikben vagyis kettöben is árulják.

Zsebi!

benimamit ismerem,de azért kimenni hozzá tényleg messze van.Egyszer apát már küldtem hozzá bótolni de azért túl gyakran nem szeretne.

Juc
20170114224602

Zsebi!
Nekünk is jó a holnap...tudod, én kismama vagyok, egész nap nem csinálok semmit. Nekünk Brevi ülésünk van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Főleg, h eszembe jutott, ez 0-18 kilóig van, és remélem sikerül vennem fejszűkitőt (persze nem a fejét akarom szűkiteni) és akkor Igort fogom beleparancsolni, mert ezt is be lehet kötni háttal, és sokkal masszivabb, mint a hordozó. És akkor B megkapja az interneten 25 ezerért kapható Concord Lift Blablabla tipusú ülését, ami később ülésmagasitóként is funkcionál...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Most Bogárka alszik, vagy szül????
És akkor mi legyen???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
Én most elmegyek aludni...ha van vmi, irsz nekem egy sms-t? Pl. hogy akkor most holnap vagy holnap után...
majd reggel korán benézek, és akkor majd látom, és úgy készülök, jó? Ha holnap megyünk, hol tudlak felcsipni titeket Zsebi??? irj egy emilt a zsancikantkukacchelloponthu-ra, jó? Esetleg mobilszámot is irj bele, és akkor ha holnap megyünk, akkor rádcsörgök, jó?
Jucus!
Te nem jössz??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csüti oltásKép,holnap meg még nem tudom,hogy pontosan mi a programm de két deddel azt hiszem nem mennék egyébként sem.Lesztek elegen így is Manónak!
Puszát viszont küldök innen nekik!

Juc
20170114224602

Zsanci!
Remélem reggel ide is benézel, de lehet küldök sms-t is. Nekem a csütörtök lenne jobb, pontosabban: jó, a holnap sajna nem. Talán Manó is kipihentebb lenne, nem? Ja, de Zsebi,,, óóó valahogy mindenki kimarad Kép
Hát, ha Ti holnap bementek, én csütörtökön már nem zavarom Manót, nehogy tényleg sok legyünk neki...
A csüt. délelőtt azért is jó lenne, mert akkor nem szülhetek Kép Balogh doki nem lesz itthon... úgyhogy vagy megszülök holnap, vagy csak pénteken Kép

Na most megyek aludni...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsebi!
Te nem azt írtad, hogy Neked csak a csüt. délután nem jó? A 10 óra még nem férne bele? A múltkor is így találkoztunk Zsancival a főbejáratnál. Na?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Csajok akkor menjetek csütörtökön, nekem az azért nem jó mert délután megyek dogozni és olyankor délelőtt mindent el kell készítenem apánakKép

De a többiek nem ússzák megKépKép

Tényleg kismamák valami extra dolog amit vigyünk ha megyünk hozzátok? Naaaaaaaaaa tessék gondolkozni!!!!!!!
zsebi2004

Zsebi!
Mentek ma a játszira délelőtt???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Helló!

Húúúú, hatalmas nagy gratula Manónak! Kép Mostanában mindenki ilyen gyorsan szül? Kép Én bizony szívesen szülnék ilyen gyorsan, nekem sok volt az a 16 óra. Képek nagyon szuperek! Kép Az én Bendegúzomat is pont egy ilyen takaróba csomagolták! Kép És én is pont így voltam betolva az Ikea szobába a 2 órás együttlétre. Kép Tisztára feljöttek az emlékek. Kép

Akik mennek látogatni, feltétlenül adjátok át üdvözletemet Manónak! Jó egészséget és nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak! Kép

Én nem tudok bemenni, mert apu dolgozik, kocsi nála van és különben sincs jogsim Kép, bkv-val meg nem megyek, rájöttem, hogy a lehető legrosszabb babakocsit vettem meg, mert dög nehéz és nem lehet vele közlekedni. Kép

Viszont 27-én akkor nem jöttök hozzám talizni? Naaaaaaaa. Ígérem, hogy most már sütök valamit. Kép

Meg lenne egy kérdésem hozzátok, a ti csöppötöket lehet néha magára hagyni? Arra gondolok, hogy Bendi ha szemben vagyok vele és szemkontaktusban vagyunk, akkor nagyon vidám, nevetgél, stb. De ha már nem rá nézek vagy távolabb megyek tőle akkor nyafizik. Néha hajlandó magában is elleni, de max 15 percig. 10 nap múlva lesz 3 hónapos. Egy ekkora babánál ez normális? Vagy később jobb lesz?

ruz
ruzicsky

Lindi: nem akartalak megzavarni az MMR kivezetőjével, csak azt tudom, hogy ebben a két patikában lehet kapni az összes kivezetőjét elvileg. Hogy ezeket rendelni kell vagy nem azt nem tudom.... Szóval bocsi, ha kavart okoztam. Csak ez volt a válasza a doktornőnek az egyik topicon. Gondoltam úgysem ezt veszed, ha egyszer nem erre az oltásra megy. Bocsi a félrevezetésért...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Számomra követhetetlen hogy mit dumcsiztatok meg. De akkor lehet, hogy lemaradtam a taliról? mármint a Manójáratról?

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

egy napot kihagy az ember, azt' tessék.
Manócsalád! Ez eszméletlen sebesség volt! Fôleg elsôre. pedig én azt hittem, hgy a 6 órámmal a rekorderek között vagyok... Kép És Zsombi nagyon szép, formás, úgy néz ki, mintha legalább 4 hetes lenne. Szóval gratulálok.

Moose,
szerintem is menjetek le egyben! Ha jól haladtok, lent vagytok 7-8 óra alatt. Sztem azt 2 megállással el lehet intézni. Vigyetek mesekönyvet, csomó játékot, meg amit szeret. Mi tavaly szintén ekkora utat tettünk meg, csak tovább tartott, mert Horvátországba mentünk. Ábel 16 hónapos volt, és ha láttál már örökmozgót, az ô. De tökjó fej volt, csak egyszer álltunk meg. Végig dumált, mosolygott, nézelôdött. Szóval szerintem a kicsik valahogy megérzik, hogy most rendesnek kell lennei, vagy átragad rájuk az utazás izgalma, és rendesek. Szóval vágjatok bele bátran! Jó utat.

Zsanci,

én is az Üvöltô szeleket hiányoltam a listáról. Kép Egyik kedvenc könyvem.

Ruzi,
van neki ez a nézegetôs, föléállítós állványa? Babygym, vagy hogyhíjják. A mienknek van, és már 4 hetesen nézegetni kezdte (most 2 hónapos). Na nem mondom, hogy órákig elvan, de gy félórát igen, ha jó napja van. AMúgy szerintem normális, hogy nem akar nélküled lenni. Simi se szeret egyedül. Ezek már csak ilyenek...

Nyár van! Hurá!

Fic, Bogárka!
Szüjjetek má!

Bori
borri

Sziasztok!

Ruz!

Én még nem tudom, jó-e a 27-e! Nem mondom biztosra!

Bogárka!

Hogyhogy nem lesz a Balogh doki csüt.-ön! Ne viccelj! Úgy néz ki van valami nyavalyám! Úgyhogy meg kell látogatnom! De akkor csak ma tudok menni az Sztk-ba, mert pénteken Õ nincs bent! Csak az a gáz, hogy adtak egy számot, amin időpontot kell kérni! Ha kicseng nem veszik fel, máskor meg foglalt!Kép Marha jó, hogy már az Sztk-ba is időpont kell! És, ha nincs hely és valakinek sürgős, akkor mi van?

Ildi
ildi76

Zsanci, egyenlőre Brúnó épp elalvási fázisban van, és persze úgy fog ébredni, hogy már nem lehet a tűző napra vinni, úgyhogy csak 4 után játszóterezünk.

Én szívesen találkoznék Mindenkivel de mi 27-én már a Balcsin leszünk, úgyhogy, ha akkor lesz a tali mi nem megyünk Kép Majd a következőreKép
zsebi2004

Majd este rendesen visszaolvasok (mert tegnap nalunk veszhelyzet* volt), ugyhogy most csak annyi, hogy:

Manopapanak nagyon koszonjuk a fotokat, szuperek, es tenyleg csodaklassz a srac, mostmar biztos, hogy akartok belole meg legalabb kettot, ugye? Kép

Bori, szerintem azert egybe nem fog menni, de mar ki is talaltam, hogy milyen klassz lenne mondjuk odafele Salzburgban, visszafele Linzben aludni meg setafikalni, hu most nagyon beindultam, rogton mindenki meg is jegyezte (a parom, a huga, meg a mamajuk), egyebkentis utazasmanias vagyok, mar fejben csomagolok meg a terkepet bongeszem, aztan ha nem lesz belole semmi (ertsd apa ellenall), akkor jol bunak eresztem a fejem...

Zsanci, te hol kapsz Concord Lift Evot 25ert? En most epp Concort Trimaxot akarok venni, azt nem lattal? Vagy ez hasznalt?

Mikor lesz a kovetkezo piknik? Nincs meg szo rola vagy en hagytam ki megint egy-ket napot? HELP! HELP!

Kisun, ne hanyagoljal engem! Bruhuhuhu

(*veszhelyzet: apat hullareszegen hoztak du. haza Kép szerencsere ez csak otevente fordul vele elo, de most nagyon ijeszto volt, es raadasul fel akarta venni a nyuszit meg puszilgatni, mikor meg egyedul is elvagodott, ugyhogy rogton felhivtam a szuleit, akik tokrendesek voltak es vegigasszisztaltak, ahogy hat ora alatt egy tucat taccsot kidobott, a mamaja meg itt is aludt a biztonsag kedveert, szal megiscsak tokjo, hogy kozel lakunk es lehet rajuk szamitani es tokrendesek es mostanaban egyebkentis mar regota nem volt semmi gond, ugyhogy most nagyon szeretem oket)
moosejaw

Moose,
a babszobán árulnak egy vadi újat papírokkal mindennel, 37e-ért nem tudom emnnyibe kerül a boltba
http://www.babaszoba.hu/services/smallad?cid=7;t=2;p=7;k=
Remélem jó a link, az egész kell nem csak amit aláhúzott, nemtom miért csinálja, most a legutolsó az oldalon.

És tudod, hogy apának mi baja? Miért csinál ilyeneket?
zsebi2004

Moose, én nem néztem be egy hete (van igazolásom), és erre mit olvasok? A sors fintora, hogy a mi apppánk mája nem bírja a piát (örökletes rendellenesség), de ha mégis ivásra adja a buráját, akkor leissza az összes kis.haverját a placcról. Én még életemben nem láttam részegség miatt esni, de el tudom róla képzelni, hogy a gyerkőcöt majd ő is szeretgetni akarja ilyenkor. (Nekem inkább aza gond, ha évente egyszer beiszik, akkor azzal roncsolja a máját, és fosok, hogy egyszer árván hagyja a gyerekét.) Látod milyen jó, hogy a mamáék ott laknak!

Ildi! Úgy tudom, ha sürgős, akkor IP nélkül is mehetsz, ne félj! Átköltözött már a nőgyagyászat a Vahotból valahova? Mert volt róla szó. Még tőled akartam kérdezni, hogy a pajzsmirigy miatt nem volt nagyon magas a pulzusod? (vagy rosszul emléxem?)
Tegnap már nyugis helyzetben is 105-110 volt, és kissé kezdett eluralkodni rajtam a diszkomfort érzés, úgyhogy nem is bánom, hogy pénteken jövök utoljára melózni, mert alig vonszolom magam. A pajzsmirigyemet nem nézték, de azért megnyugtathatnátok, hogy nektek is sok a pulzusotok, és hogy ez normális. Nyuszisság előtt 50-60 volt, most meg 75 alatt soha nincs, de inkább 90-105.

ancsipancsi

Moose!
amit te keresel, az 34 ezerért van: www.bebibolt.hu

Kép

ZsanciKép
zsancikant

...és nem használt!!!!
Ancsi!
vahot u-ból visszaköltöztek a fehérvári útra.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!
és holnap mentek játszóra?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Johanna!
holnap megyünk Manóhoz!!!10-kor a főbejáratnál!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

nem tudok visszaolvasni mert rohanok tanulniKép,
nekem ez az igaolásom a távollevésértKép

fic,pipocs,
mail ment

ancsi,
nekem is magas volt,de nekem alapban 80-90 és ha dokit látok(hangsúly a köpenyen vanKép ) olyan 120
leszKépanno azt modták nekem hogy szedjek betalocot(ezeket a háziorvos) mert a szülésnél lehetnek gondok belőleKép azaz császár gyanu
aztán én mértem maganak itthon és mivel 80-90 között mozgott a dokimmal megdumátam hogy nem kell betaloc erre és nem is szedtem és nem lett gond a szülésnélKépigaz nem is volt időm rosszul lenni a zöld vagy fehét köpenytőlKép
ja és engem is elküldtek pajzsmirigy hormon vizsgálatra de tök rendben volt,meg az EKG is meg minden aztán így hitte el a házidokim nagy nehezen hogy csak allergia a köpenyreKép
dokid mit mond?
na tényleg tiplizek mert gáz lesz így az államvizsgánKép
Vendég

Moose!

Lehet, hogy el kellene beszélgetni pároddal, hogy tényleg miért csinál ilyet?Kép
Szeretgest meg kicsit! Akkor biztos kiönti a szívét!

Ancsi!

Igen, átköltözött már a Fehérvárira a nőgyógyi! Én is most tudtam meg!
A magas pulzus lehet attól, hogy most sokkal több vér kering az ereidben a terhesség alatt! De azért mondd a dokidnak!

Gigi!

Mikor lesz az államvizsga? Godolj arra, hogy ha azt letudod, akkor már nem kell többet tanulni! Ez biztos erőt ad a tanuláshoz!
ildi76

Ildi, Gigi, mondtam én a dokinak, ő is aszonta, hogyha tényleg magas, és ez zavar Kép , akkor elküld belgyógyászhoz és írnak betaloc-ot, vagy valamék kistestvérét. Régebben már szedtem, úgyhogy nem volt nagyon kedvem ehhez, biztos a babuci se örülne neki. Sztem ha nem melózom, majd rendbe jön Kép

ancsipancsi

Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt. Emil: pamleny@freemail.hu
pamleny

Ruz!

Én sajnos nem tudok hozzátok menni mert nagyon messze vagyunk egymástól és a két kölkömmel nem BKV-nék elKépSaját autó még csak keresés színtjén van,apa Svájcban ,szóval sajnálom de nem tudok eljutni hozzátok!

Jucus
20170114224602

Moose és a többi antialkesz!
Sztem ezért kell sürübben inni. Hogy egy alkalom ne legyen ennyire brutál. De ezt most nem viccböl írom, bár úgy is írhatnám: aki csak hébe hóba iszik, azt sokkal jobban megviseli. Na, ne értsetek félre, mi sem tartunk hetente IHB bulit, de pár vigyorgós este belefér. (Term. nem akkor, amikor terhes vagy szoptatós vagyok. De majd....Kép)
És nem kell rögtön arra asszociálni, h Mooseapának megoldhatatlan lelki problémái vannak, nekem legalábbis nem ez derült ki, lehet, h csak jólérezte magát. Egy darabig...
neet
neet

Ildi!
Balogh doki csak délelőtt nem lesz Kép, bocs, hogy így félrevezettelek Kép

Zsanci, Johanna!
Akkor holnap 10, főbejárat! Kép Remélem nem szülök meg addig, mert nagy lelkifurdalásom lenne, hogy miattam Zsebi lemondott a máról...Köszi Zsebi! Kép

Bogárka (38+5)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Nem baj Bogár büntiből Téged foglak meglátogatniKép
zsebi2004

Szerintetek Ficánka hol van? Csak nem szül? Azt tudom, hogy ma ment/megy nst-re... lehet, hogy már ottfogták...Kép
Fic!
Jelentkezz, ha még egyben vagy ... ha nem akkor is! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Oké Zsebi! Várlak majd! Meg másokat is Kép!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!
És mikor szülés előtti napon megvizsgált nem fájt a vizsgálat? Mert tőlem kérdezte, hogy fáj-e, és mivel nem volt a válasz, azt mondta, akkor a következő 2 napban tuti nem szülök. Petrával meg mikor szerdán megvizsgált már volt egy kis véres valami is utána (és pénteken született meg Kép )

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na látom, mindenki sziesztázik Kép Megyek én is Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose

Tényleg lemaradtál, mostanában keveset vagy. Én nagyban szervezem 27-re hozzánk a pikniket. Kép Úgyhogy gyere.

Egyébként aki tud jönni, az írjon egy mailt a rozsacska@hotmail.com-ra és elküldöm a paramétereket, hogy pontosan hol is vagyon a hely. Annyit már tudtok, hogy X. kerület, (Zugló és Kőbánya határánál van, de már a X. kerhez tartozik), az Örs vezér térhez van közel.

Amúgy az alkohol témában egyetértek Neet-el, néha nem árt egy kicsit iszogatni, csak hogy edzettek legyünk. Kép Férjeket meg olyan buliba kell küldeni ami ottalvós, hogy csak másnap kijózanodva jöjjenek haza. Kép

Borri

Köszi a tippet, van neki már többféle zenélő lógó micsodája, a kiságyán is, meg van boltíves játszószőnyeg, de ő is ha jó napja van akkor 15 percet van el ezekkel, de egyébként 2 vagy 5 percig. Mondjuk csak 1 hónapos korában szereztem be ezeket, lehet, hogy addigra megszokta, hogy én szórakoztatom és az sokkal jobban tetszik neki. Kép Csak jó lenne, ha már magában is ellenne, meg gyakorolgathatna már ilyeneket, mint oldalra fordulni, vagy akár teljesen megfordulni vagy ehhez hasonló dolgok, de ha csak rám koncentrál akkor hogy fog ilyen téren fejlődni?

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Tényleg sajnálom, hogy csak most csatlakozom hozzátok, jó olvasni, hogy látogatjátok egymástKép
Én annyira elkeseredtem ma. 9-re mentem CTG-re és 12 után végeztem. 2,5 órát vártam a doktornőre, azt mondja, nem tud mit csinálni a kórházi dolgozókkal, akik hozzák a rokonaikat, meg magukatKép Akkor is sok volt.
Zárt vagyok, gyermek fent van még, szóval szerinte kihúzzuk huszonvalahányigKép Bíztatott, hogy szüljek, mondtam, hogy köszike...
Megkérdeztem a Caulo-ról, nem ismeri, de ha csak a netről olvastam róla, nem javasolja. Most viszont nem fogok elvánszorogni egy homeo dokihoz.
Manó, Zsombi gyönyörű!
Ficánka lehet, hogy szül... Bogárka, semmi?
sziasztok
lenocs

Bogárka,

Én vagyok pár perc erejéigKép
nálam úgy volt hogy hétfőn megvizsgált ami nem fájt és utána kedzett elemnni a nyákdugó,de ez vagy egy hétig Kép
aztán jöv hétfőn megint megvizsgált és mondta hogy este találkozunkKép
aztán szerdán megint megvizsgáltKépés mondta hogy majd jövő héten......aztán aznap este megindultKép
tényleg nem akarom keresztbe húzni az asszociációidat csak gondoltam elmesélem má' én is Kép
fic romizik meg nst-n van,a párja szabin van és tök jó nekik most...még kettenKép
tutira nem szül mert nem írt és azt nem meri megtenni hogy szül és nem szól mert tudja hogy morcos leszekKép

ildi,
engem sajna semmi nem bíztat és vígasztal most.egyedül az talán hogy államvizsgából is van pótvizsgaKép elszokatm én mán a tanulástól...ebben a korbanKépmár ez sem úgy megyKép
Vendég

Bogárka!
Nekem sem fájt a vizsgálat, mégis kijött...de úgy látom ti péntekre edztek, hogy még egy közös pont legyen az életünkben...Kép
Ruz!Mi fiacskánk sincs el sokáig egyedül! 15 perc????Nem hiszek a csodákban!!! Kép Max.5 perc. De a második már az update-elt verzi, az első uis max. 2 percig volt el nélkülünk...

Alkoholizálás ügyben én is Neet véleményét osztom.Kell az edzés, és nem kell rögtön rosszra gondolni, ha vki jól beiszik...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Olyan érdekes, mert valami miatt volt egy ilyen pénteki megérzésem Kép Pedig inkább kedden szeretnék szülni...Kép

Lenocs!
Akkor lehet, hogy mégsem találkozunk? Kép Nekem már lent van a feje, és doki szerint 23. előtt kibújik. Lehet, hogy Ficcel esélyesebb a tali? Kép
Egyébként tényleg kár, hogy nem csatlakoztál hamarabb, nagyon jó kis családias a csapat, és olyan jók voltak a talik is!!! Kép Sajnálom, hogy a következőből kimaradok Kép, de már augusztusra beígértem egyet a csajoknak itt nálunk Kép

Gigi!
Hát ez nem semmi, remélem nálunk nem így lesz, bízom a dokibácsi megérzéseiben. Meg azt is mondta, hogy ilyen állípotú méhszájnál már nyákdugónál is menjünk, mert az már onnan pár órát jelent Kép

Na megyek, Petra felébredt (egyébként most tök édesen itt ölelgeti a hasamat, közben mondogatja: "Kittetó, kittetó").
Még este majd jövök Kép Aztán holnap meg Manózunk, de jóóó Kép

Bogárka (38+5)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet! Rrám teljesen igaz, hogy ritkán iszom, így megárt. De a párom is ritkán iszik, azt neki nem. Embere válogatja.

Az IHB bulin jót röhögtem Kép

ancsipancsi

Bogárka!
Kisérteties...először nekem is kedd volt a megérzésem, mert milyen jó lett volna a 02.22.! De akkor bementem Jucushoz, és ő mondta, h őrültek háza van a szülőszobán, erre mondtam Iginek, h akkor péntek...Kép
És bizz a dokibácsi megérzésében...Kép nekem bejött...egyébként odarajzolta a fiúk nemzetközi jelét a kiskönyvbe, mert mondta, h mostanság ezt csinálja, mert ez után gyorsan ki szoktak bújni a gyerkőcök...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Itt van a tegnap fotós által készített pár órás képünk. Ezt kapták a nagymamák az esti látogatáskor.
Kép

Manóval és Zsombival minden rendben. Megtörtént az első etetés is a ciciből. Most ismerkednek még egymással, de Manó azt mondja, hogy Zsombi mint egy búvárszivattyú szivja a cicijét. Persze már ez első cicinalvás is meg volt. Nagyon jó volt hallgatni hogy ilyen lelkes anyuka. Tegnap éjfélig voltak együtt majd reggel fél hatkor már megint együtt voltak. Most együtt pihennek két cumizás közt.

Egyenlőre ennyi.

Sziasztok
mikee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: