2005.05.17 12:57
2005.05.18 08:28
2005.05.18 19:42

Kb fél kiló liszthez 1,5-2 deci víz kell! De a víz mennyisége függ ám a liszttöl is, hogy sima vagy fogós
no meg a mennyiségtöl is. Olyannak kell lennie ami tökre ráragad a fakanálra! Ja és közvetlenül az elkészítés elött keverd ki a tésztát, mert ha állni hagyod megdagad és pocsék lesz! Én akkor szoktam gyors összedobni, amikor már forr a víz!
Gyerekek Isteni finom lett
meg puhakenyeret! 2005.05.26 13:37
2005.05.26 14:53
! Íme:
azaz volt galuska nincs galuska
, de a képen úgy sem látszik, hogy mennyire kemény, vagy puha. Ha pöri mellé esszük, mindig tejfölösen esszük. 2005.05.30 18:45
2005.06.02 15:11
Mondanom sem kell....apa imádott
2005.06.03 11:02
2005.06.03 20:16
2005.06.03 20:38
2005.06.03 21:11
2005.06.04 13:05

Ezzel a technikával, csinálhastz spenótos tészát, karfiolt, muszakát, és természetesen a rakott krumpli is így készül...stbstb Célszerü elötte minden megfözni külön-külön!Ja és amikor elösütöd,párolod a rakotthoz való cuccokat,azokat is mindig ízesítsd!
! 2005.06.09 08:07
Söt, azt mondta, hogy ilyen finomat még sose evett és, hogy hetente egyszer csinálhatok husimentes napot
), úgyhogy el kell használni.... 2005.06.09 15:01

) Szóval hol ök jönnek hozzánk hol mi megyünk hozzájuk enni
A lényeg, hogy rakott karfiol volt náluk ebédre, amit itthon Bogi nem eszik meg de ott, zokszó nékül az egészet, amit a tányérjába szedett neki a bnöm
Itthon a karfiol levest, rántott karfiolt megeszi de a rakottat nem, pedig finoman fözök
Nem értem miért
Máshol jobban esik a kaja.....

2005.06.14 05:07
!!!
2005.06.20 07:47
2006.10.30 12:05
2006.10.30 13:42
2006.10.30 15:36

