A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!

Hát velem érdekes dolog történik.
Szombaton kellett volna megjönnie, minden tünetet produkáltam is hozzá, de szombaton nem volt semmi. Aztán vasárnap elkezdtem kicsit barnázni, de csak maszatolás szinten. Na, gondoltam most már biztosan meg fog jönni. Még ma is csak ez a barna maszat van.
Szerintetek most mi van?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Véget ért a nyaralás, nem mondhatnám hogy túl jó időnk volt, de ez van!! Nekem végre megjött a műtét óta először és képzeljétek csak 4 napig tartott és nem is volt valami erős. Most próbálkozunk a párommal nem mintha így sikerülhet de legalább szeretgetjük egymást!!!

Noémi, jó hogy már a másodikon is túl vagy lassan megint élesbe fog menni a dolog, pároddal sikerült összebújnotok, hogy én is kiváncsi kacsa legyek.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok.

Eddig csak kisértem és olvasgattam a topikot, de most ahogy látom Szilva helyzetét muszály irnom, mert nagyon, nagyon szoritok.
Remélem Szilva igy is marad és nemsokára örülhetünk egy pozitiv tesztnek.
Bocsi, hogy igy bekontárkodtam.
moni978

Móni Kép

Üdv a topicban, gyere bátran.
Köszi a drukkot.
Nálatok mi a helyzet? Hogy álltok a babaprojekttal?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Szilva!
Szerintem ez jó jel. A párom unokatesója mindegyik babájánál így tudta meg, hogy terhes. Csak ilyen barna maszatkái voltak. Mikor mész vérvételre?

Én pénteken voltam a dokinál, most hívtam minden eredményem rendben van, úgyhogy csütörtökön megcsinálja a HSG-t. Egy napra be kell feküdni és túl leszek rajta. Nagyon izgulok. Főleg az eredmény miatt. A beavatkozás, hát mi már mindent kibírunk szerintem. Õszintén Lányok! nagyon szörnyű?
fjm

Sziasztok!

Szilva!
Szerintem ez jó jel. A párom unokatesója mindegyik babájánál így tudta meg, hogy terhes. Csak ilyen barna maszatkái voltak. Mikor mész vérvételre?

Én pénteken voltam a dokinál, most hívtam minden eredményem rendben van, úgyhogy csütörtökön megcsinálja a HSG-t. Egy napra be kell feküdni és túl leszek rajta. Nagyon izgulok. Főleg az eredmény miatt. A beavatkozás, hát mi már mindent kibírunk szerintem. Õszintén Lányok! nagyon szörnyű?
fjm

Szilva !!! +++++++
drukkolok ! jo jel, amit irsz...mikor tesztelsz?

Ebba/Vizkrisz - jot nevettem, amit a homerozesrol irtal , en ugyanigy vagyok vele ..azota legalabb meg a felkeles is orom reggel

Fjm - ez az atjarhatosagi,,nekem 5 perc volt az egesz. Sok helyen lehet ezt a "gyorsitottat" kerni. (dragabb ugyan)
Nekem nem fajt, az eredemnytol meg ne felj, nem lesz gond !!

Barbi - a 4 nap nem eleg? szerintem az normalis. valakinek csak 2 napig van meg. sajnalom, hogy nem volt olyan jo ido...

wish - mar mindjart meg kell jonnie,,nem? +++++

Zsizel - hogy vagy?
Tundi - remelem nem vagy elkenodve...elobb-utobb sikerulnie kell !
saci

Saci, Fjm Kép

Remélem igazatok lesz. Azt hiszem veszek ma hazafelé egy tesztet, mert csak pénteken kéne mennem vérvételre. Tényleg milyet vegyek?
Azt nem is írtam, hogy megmértem reggel a hömet, 36,9 volt. Amikor még mértem magam, szokott 37 fölött is lenni. Na min1, majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgaim.
Azért én is izgulok!

Fjm
Komolyan, a HSG nem olyan szörnyü, nekem elhiheted, én annak ellenére mondom ezt, hogy
nekem az egyik oldal a beavatkozásnál átszakadt, na az egy picit fájt, de rövid ideig tartott, és ki lehet bírni. (Mi tényleg mindent kibírunk!)
Szorítok, hogy minden rendben legyen csütörtökön!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Nagyon drukkolok továbbra is, szerintem is jó hoyg csak ez a barna van! Kép Mindegy milyen tesztet veszel, ha baba van már ki kell hogy mutassa Kép

Saci
Nem vagyok nagyon elkenődve, mert már arra gondolok hoyg augusztusban doki, és midnen kiderül Kép Addig meg kciserélődök a nyaralás alkalmávaal, és újult erővel merek nekivágni az egész herce-hurcának Kép

Tündi
Vendég

Hajrááááááááááá Szilvííííííííííí
Na, ma is hőmérőztem, 37, elég vicces volt, mert a digitalis hőmérő ugyanúgy csipog, mint az ébresztő. Reggel félálomban persze hogy az órát csapkodtam.

Wish, anesztes vagyok.
potter_76

Barbi Kép nagyon örülök, hogy végre neked is megjött. Hány nap volt végül? Azóta különben bepótoltunk mindent apával Kép visszamenőleg meg jó előre is Kép. Még nem próbálkozunk élesbe, talán majd ettől a hónaptól, vagy a következőtől. Majd meglátom hogy jön ki Kép időben, nem akarok időzíteni. Elég volt már Kép. Alina minden jel szerint megint babát vár, úgyhogy sikerülhet mindkettőnknek akár azonnal is Kép. Szorítok nektek!

Fruzsi Kép mi van veled? Rég írtál ide.

Berci Kép ha erre jársz, jelezz két sorban, hogy hogy vagytok!

Szilva Kép remélem ma is elhagy a mensi, a barnázás nem olyan nagy baj, a beágyazódás miatt is lehet. Szorítok a teszt miatt!

Fjm Kép nőgyógyászati vizsgálat, kellemetlen, de tényleg 5-10 perc. Én még nem hallottam gyorsított eljárásról, de nekem a sima is 10 perc volt öltözéssel együtt. Reméljük minden ok! Ha meglesz, jobb lesz Kép

Zsizel Kép milyen volt szombaton?

Puszi
Noémi
Vendég

Szilva Kép várjunk csak... Most te hányadik napon is vagy? És mennyivel az inszem után? Ha a BMC-ben azt mondták, hogy pénteken menj vérvételre, akkor a teszt biztosan nem fogja még kimutatni a terhességet holnap, akár téves negatív eredményt is adhat.
Vendég

Lassan esik le a tantusz, .... szóval akkor ők is vizeletet kértek volna péntekre, hogy lássák. Előbb vérből tudják kimutatni, és utána 3-4 nappal csak vizeletből.
Vendég

Noémi

május 30-án volt az inszem. Ma van az inszem utáni 14. nap. A ciklusaim eddig mindig 28 naposak voltak. Ezek szerint szombaton kellett volna nem megjönnie. A BMC-be csak az inszem utáni 18. nap kell bevinnem a reggeli vizeletet.
Azt mondta a doki, ha találnak valamit, akkor csinálnak vérvételt is.
Hát ennyi. Akkor most ne is teszteljek?
Most már semmit sem értek. Segítség!!!!!!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Én az inszem utáni 15.nap teszteltem HCG line nevű tesztel (patikában vettem). Reggeli vizeletet használtam és pozitívat mutatott. Egyébként az a 29. ciklusnap volt.
Én azt ajánlom reggel csinálj egy tesztet!
Drukkolok!!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilva, ha vizeletet kértek, akkor mehet a teszt. Az inszem utáni 14. napon kimutatható már vérből, de a beágyazódás függvényében lehetséges, hogy vizeletből csak egy-két nappal később. Remélem halvány csíkod lesz! KépKépKépKépKép
Akkor próbáld!

Azért leírom, hogy miért inogtam meg. A BMC-ben általában vizeletvizsgálat van, de ha nagyon kéred, a 14. napon az inszem után csinálnak vérvégelt is, mert a vizelet azt még nem biztos, hogy kimutatja. Nálam pl. a vérvétel kedden volt, 14 nappal az inszem után, de vizeletet csak pénteken kellett volna vinnem, ez a 28. nap lett volna. Csak azért kavargatlak itt össze Kép, hogy egy esetleges holnapi negatív teszt is lehet péntekig dupla csíkos ZEBRA!!! Hajrá!!!
Várjuk a holnapi zebrát is azért Kép Kép
Vendég

Petri Kép

Köszi, azt hiszem megcsinálom a tesztet holnap reggel. Sokat nem veszthetek, max az árát!
(Gabrielt biztos nem veszek, mert abból már volt 2 negatív tesztem.)

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noémi Kép

Na, mostmár kezdem kapizsgálni a dolgot!
Akkor tesztelek, holnap jövök a hírrel!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Kedves Szilva!

Nem tudom emlékszel-e hogy megigértem, hogy ha találkozok a zebrákkal csapatostul fogom őket ide küldeni. Mindenesetre feléd küldtem egyet, remélem reggelre oda ér!!Kép

puszi Alina
Vendég

Szilva!
Szerintem is csinálj tesztet! Én nagyon izgulok, remélem lesz kis csíkocskád!!!!!!!!!!

Lányok!
A profilban hogy tudom Hajnesz email címét megnézni? Azt írta, hogy kérdezhetek Tőle, de nem tudom megkeresni. Én már csak ilyen béna vagyok.
fjm

Noémi!

39 napra jött meg, nem hiszem hogy sikerülhet magunktól nincs magamtól pteeérés segítség kell hozzá. Mi se számolgatunk abból nekem is elég volt ahogy esik úgy pofan csak olyan lenne egy kis szerencse végre. Örülök neki hogy sikerült mindent bepótolni és annak is hogy jobb a kedved.

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Alina Kép

Nagyon aranyos vagy! Reggel megyek safarira, remélem találkozom azokkal a híres zebrákkal. Vagy csak egyetlen egy ici-pici példánnyal!

Fjm Kép

Az biztos, hogy ha rákattintassz az egyik hozzászólásánál a felhasználó névre, akkor megjelenik a profil.

Köszi a drukit!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép csodák pedig vannak! Kép
Azért mi is visszamegyünk a dokihoz, csak várunk vele nyár végéig / őszig. Azon már úgy sem múlik semmi. Viszont kicsit a lelkünk is megnyugszik.

Szilva Kép én is küldök neked zebrát!
Vendég

Szilvi én is nagyon drukkolok neked olyan jó lenne egy élettel teli , boldog írást olvasni. Szívből kívánom neked hogy holnap zebrás hírekkel gyere hozzánk.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

NoémiKép

Kívánom hogy minnél előbb szurkáljon neked is a pocid, mármint a baba miatt!KépKép

És iigggeeen!! Akár előszörre is sikerülhet!!Bárkinek!Kép

Kérdésedre a válasz, hogy miért nem megyek előbb dokihoz,:mert parázok hogy mit fog mondani.
Tudod a múltkori nagyon bennem van...hogy "itt valami nincs rendben"..
Hát ezért. Viszont a 8-9. hét körül okvetlen mennem kell. Addig is megyek vérvételre meg ilyesmi.

Alina
Vendég

HAAAT, Szilvi - ennyi drukkot reg lattam ! ugyhogy ez mar fel siker !! tesztelj, de ha veletlenul meg nem + , akkor ne kenodj el,mert meg lehet, hogy nem tudja kimutatni...

Tundi - orulok amit irtal...igazatok van !

Saci
saci

Noémi Kép
Szóval rendeződtek a körülmények? Kép Ez szuper! Kép

Szilva
Millió drukk holnap reggelre! Kép

Tündi
Vendég

Szilvi

Majdcsak jelentkezem, de munkaidőben vagyok és teljesen elhavazva.
Mint olvastam sok biztató hirt katál és rengeteg drukkot. Köztük van az enyém is.
A babaprogram nállunk kezdeti stádiumban, 4
hónapja hagytam abba a fogigátlót és mivel a
spontán dolgok hivei vagyunkj csak úgy vaktában
próbálkozunk. Valahogy úgy, hogy mindkettőnket
meglepjen. De a 4 hónap alatt nem történt semmi,
most 18 ára várom a mensim és azt hiszem
megjön. Egyre jobban tudatosul bennem és azt
hiszem jók a megérzéseim, hogy ez csak úgy nem
megy.
De azért neked nagyon szorítok.....megadrukkkkk...
moni978

Sziasztok

Szilva

Én is tesztelnék a helyedben holnap. Nagyon szorítok hogy zebrás legyen.

En még mindig várakozó állasponton vagyok. Már 9 napja késik a menzim ebben a sikertelen stimus honapban /mert 11.cn napon csak 13mm volt a tuszo és a doki azt mondta hogy a kovetkozo ciklusban találkozunk./ Amikor 4. napja késett akkor csináltam reggel egy tesztet/mert addig nem fordult meg a fejemben/ de negatív lett. Gondoltam akkor várok és elobb-utobb megjon. De még mindig semmi. Arra gondoltam hogy holnap még tesztelnék egyet hogy hátha véletlenul mégis...., de ha nem akkor is felkéne keresnem az orvost. Nem tudom mi van. Tud valaki segíteni aki esetleg már volt hasonló helyzetben?
mili

Mili Kép szerintem hívd fel a dokit és kérdezd meg. Mivel stimulált, ezért valahol felelős is a ciklusért, nem lehet csak úgy hagyni.

Móni Kép a vaktában próbálkozás általában nem jön be, csak nagyon ritán. (Pl. a sógornőmnek az első hónapban Kép) A lényeg az, hogy minden ciklus 10-15 napja között 1,5 kétnaponta legyetek együtt a pároddal. 6-12 hónapon belül sierülni is fog. Ha ennyit megteszel, akkor az már fél siker. Ha közben van energiád a hődet mérni, esetleg ovulációs tesztet nézni akkor az csak hab a tortán, de a tested jó ha ismered a ciklusok alatt. A barátnőm a 4. hónapban lett terhes ezzel a módszerrel és még sokan mások. Szóval, ne add fel, mi sajna már extrém esetek vagyunk. Neked is leírom, hogy a kismamáink többsége nincs egy éve, hogy elkezdett próbálkozni. Majd nézd meg a táblicskut Kép. Remélem nem maradsz itt sokáig nálunk. Nőként meg úgysem nehéz a pasikat szeretgtésre bírni, Elég, ha te tudod, mikor "hasznos" is KépKépKép

Alina Kép köszönöm. El sem hiszed mekkora erőt adtál nekem a pozitív teszttel. Remélem a többiek nem haragszanak meg rám, de azért próbáltam javasolni a dokit minél előbb, hogy nehogy úgy járj, mint Barbi, a méhenkívülit zárják ki mielőbb. Utána meg küldjük a GIGAMEGADRUKKOKAT annak a kisbabának! Kép

Tündi Kép hogy vagy lelkileg?
Vendég

De a méhenkivülinél erős fájdalmaid vannak nem Noémi??
Áh, lehet hogy elmegyek mégis előbb.
Vendég

Noémi.

Köszi a tanácsokat,eddig nem igen foglalkoztatott

ez a téma mert mindig úgy éreztem az igazit kell
megtalálnom mielőtt gyermeket vállalnék, hogy
érzelmi biztonságban ugyanazt nyújtsak majd vissza, mióta megtaláltam mardos az anyai ösztön
és egyre erőssebb a vágy s a félelem, hogy talán nem lehet majd gyerekem.
Hát mindenesetre ebben a hónapban sikerült a "szeretgetést" ezekre a napokra összehozni
amiket irál és a végeredményét hamarosan megtudom, mindenesetre nem árt majd tudatosan
lépkedni ezirányban, mert van egy balsejtelmem, hogy ez nem is olyan egyszerü.
Mégegyszer köszi a tanácsokat.
moni978

Móni

Noémi mindent jól leírt a próbálkozással kapcsolatban. Nekem már csak annyi maradt, hogy mielöbbi babásodást kívánjak. Remélem neked nem kell annyit várni az érzésre, mint itt néhányunknak.

Saci Kép drága, neked is köszi, hogy gondolsz rám!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noémi
Jól vagyok köszönöm, eléggé vegyeseket érzek... Örülök hoyg aug. doki, de sajnálom és nem értem, miért kell így lennie. Már csak a dokiban bízok, semmi más nem igazán tartja bennem a lelket. Ja, de, még az, hoyg biztosan tudom, lesz babánk! Talán kettő is egyszerre, ki tudja Kép Meg hogy talán még a nyaralás alatt ..... Kép
Amúgy ez a hónap ugrott mert a párom ciklusom kellős közepén elutazik, így meg próbálkozni sincs kedvem. De nem baj, legalább pihenünk egy kicsit Kép

Tündi
Vendég

Alina Kép Barbi is biztosan fog válaszolni, én úgy tudom neki nem voltak. Kép UH-on állapították meg. Legyél túl ezen, és akkor már jobb lesz. A dokid úgyis különös körültekintéssel fogja kezelni ezt a terhességed, úgyhogy ne izgulj. A fájdalmak úgy tudom ebben az esetben már később jelentkeznek, amikor már a nőre nézve életveszélyes a terhesség. Majd inkább mi átvesszük a nagyobb részt az izgalomból, jó? ... Bárcsak tehetnénk! Kép Én elmennék mielőbb, azt hiszem. Akkor legalább egy pipával több. Aztán még úgyis lesz 100 pipa, mire megszületik a baba. Kép

Móni Kép jó úton haladtok. Ha egyszer az anyai ösztön beindul Kép
Vendég

Tündi Kép szívből kívánom, hogy mielőbb kismamaként írj ide hozzánk. Inkább azt kívánom, hogy mielőbb mindnyájan a lenti topikba írjunk már végre. Az a lényeg, amit biztosan tudsz, hogy LESZ kisfiad vagy kislányod. Vagy mindkettő. Kép
Vendég

Móni, azért ennyire az elején még ne konyulj le!
Meg aztán szerintem igenis lehet vaktában próbálkozni!
potter_76

Wish - level priviben........sac
saci

Sziasztok!

Szilva, nagyon drukkolok a holnap reggeli teszthez! Kép

Wish, javíts ki légyszi a táblában - ma vagyok a 4. cn-on.

Drukkolok mindenkinek a mielőbbi babásodáshoz! Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Kép
Egyre több az új "arc". Kép

Szilva Kép
Nagyon szurkolok a holnapi teszthez. Aztán ne tessék az idegeinkel játszani, gyere hamar az eredménnyel. Kép

Wish Kép, Noémi Kép, Barbi Kép
Mostmár igazán ti jöttök.

Kép

Kép
pkagi

Halihó!Kép
Drukk ezerrel Szilvának a reggeli teszthez!!!XXX És persze mindenki másnak a mihamarabbi babásodáshoz. Kép
A HSG lehet röntgenes (ingyen) vagy uh-os (pénzért) . Nekem volt mindkettő. Az első nagyon fájt...de nem a vizsgálat hanem a katéter felhelyezésétől a végéig...mert állítólag felfújtak bennem vmit. :/ Mivel itt az orvos talált vmi gubancot, a Kaáliban megismételték...ezúttal uh-al. Be voltam parázva rendesen...de nem volt kellemetlenebb mint egy átlagos nőgyógyászati vizsgálat...ugyanaz a menete mint az inszemeknek. Ott viszont azt mondták átjárható vagyok. :/
Ennyi mára. Megyek bubukálni. Kép Jó éjt!

Kép
vizkriszisback

SzilvaKép

<font color="ff0000">Már nagyon kíváncsi vagyok!!!
??????</font>

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok.

Szilva.

Ahogy beértem dolgozni az volt az első, hogy idekukkantsa hátha találkozom egy jó hírrel.
nagyon nagyon drukkolok.+++++++++++++
moni978

Sziasztok,

Szilvi nekem is az volt az első hogy benézek, úgye jó hírt hozzol végre nekünk.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilvi,

Nagyon drukkolok, gyere mihamarabb a jó hirrel!!!!!

Lányok,
Nem tudtok valamit Berciről? Olvastam mi történt vele és majd meg szakadt a szivem...

Wish,

Légyszives irj be a táblázatba, vasárnap megjött, 5 hétre a vetélés után. Ma vagyok a 3. ciklusnapon. Kép

Már nagyon vártam, milyen furcsa...eddig sosem vártam, hogy megjöjjönKép
Még 3 hónapig elvileg szünetelni kell. De én azt gondolom, hogy nem fogok tudatosan védekezni, ha 3 évig nem lettem terhes magamtól, akkor ezalatt a 2-3 hónap alatt sem valószinü.
Vagy szerintetek felelőtlen vagyok. Titkon mindig abban reménykedtem, hogy természetes uton teherbe esem.....
Na mindegy, augustusban megyek vissza a Kaaliba, aztán hajrááá Kép

Fruzsina

fruzsina32

Sziasztok Lányok!

Nagyon aranyosak vagytok Kép
Köszi, hogy ennyire drukkoltatok.
Sajnos nem tudok + hírekkel szolgálni. A teszt nem zebrásodott be. Nagyon szomorú vagyok, de azért összeszedem magam. A barnázás még ugyanúgy meg van, talán egy picit erösebben.
Most már csak azt várom, hogy végre megjöjjön.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilvi,

Sajnálom..Kép majd a következő hónapban, előre kell nézni és reménykedni.

Fruzsina

fruzsina32

Sziasztok!

Ma 1 cn. Nagyon úgy tűnik rövidülnek a ciklusaim. Ez már a 2. hónap, hogy 4 nappal előbb jön meg.
Még nem tudom mi lesz, mert van egy kis zűr itthon. Elvileg csütörtökön mennénk a párommal dokihoz, de az is lehet, hogy elmarad. Meg az egész babakérdést is lezárjuk. Mindegy....Kép

Majd írok még, úgyis itthon es a penész a nyári szünet miatt.
Puszi Kriszta

mohácska

Szilva
KépKépKép
Majd a jövő hónap sikeres lesz!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilva!

Kép Sajnalom, de majd eljon a te honapod is, kinek elobb, kinek kesobb. Nekem inkabb kesobb jott el, de mst mar karpotol igy 3 ev utan, es nem is emlekszem a sok sirasra, meg szenvedesre.

Lanyok, ha valakinek tudok segiteni, vannak a kovetkezo gyogyszereim:

Utrogestan 100 mg oralis: 23 db, lejarat 2005-07
Duphaston 10 mg: 46 db, lejarat 2008-06
Clostilbegyt: 7.5 db, lejarat 2009-04
Elevit: 15 db, lejarat 2005-08
Actival max (ha esetleg kell valakinek ez is): kb 40 db, lejarat 2005-10

Termeszetesen ezeket ingyen adom, irjatok nekem, akinek kellene:

dodo32@freemail.hu

dodo
17+2

KépKép
Kép