A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ada, Manóka!

Már nem tudom ki kérdezett itt a cumiról meg az ujjszopiról.
Ezt találtam most:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=257
manó27

Manó!
NO PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIért ne lenne tejed? Ha meg nem lesz, sztem már a kórházban fog felirni a doki!!!!!!!!! És a gyerekorvost meg aznapra kell kihivni mikor megjöttök, felir mindent, kispapi elrohan és kiváltja!!!
Sztem is get down, make love...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lányok!
akkor ti se vásároltatok semmit????
És ha nem jön ki aznap akkor mivel fürdetem??
manó27

Manó!

Nem kell semmit vásárolni előre! A kórházban írasd fel a gyerekdokival a szükséges cuccokat! Õ tudja mik kellenek! (alkohol-köldökcsonk ápolásra, popsikrém, fürdető)Mi a H-ból hazajövet váltottuk ki! Amíg én pakoltam, kispapi lement a receptekkel a patikába!
Csak nyugi! Foglalkozz kispapival! Romantikázzatok, tévézzetek stb, stb...Kép

Ildi
ildi76

Hello Csajok!

Lepke: kérdezz bátran, én a drnőnél szültem, profi volt....és korrekt.

Jucus: drukk a Mamikádnak!!!!!

Manó: no para teljesen joos! semmi ilyesmit nem kell venned, beszélj a védőnőddel, és akkor ő gyerekdokival ki tudja iratni a szüksges dolgokat (fürdetőkrém, alkohol, slussz)...amúgy meg kőcnek az elején csak rád és a cicikre lesz szüksége Kép

Holnap megyünk mozgásfejlődési kontrollra (kicsike kényszertartás miatt a bizti kedvéért); anyukám lesz a segítségem, én bkv-zni akartam, de a család férfi tagjai megszavazták a taxit Kép (férfi tag = Vik)....
Most épp apika sétálgat fel-alá a kicsi lányával, de letenni még nem lehet, mert pocifájás van...

Ma voltam kozmikusnál dzsungelirtáson, meg szemöldök és szempillaigazításon....ollllllyan jól esett, mint szülés után az első zuhany Kép
Ja, és kozmikus teljesen odáig volt, meg vissza, hogy 4 hete szültem, és hogy nem is látszik, meg ilyesmi.....hájjal kenegették a kis lelkemet ezen szavak hallatán, még ha nem is igazak Kép

No, megyek átveszem Viktől a műszakot Kép

Csóka
ada007

Manó: vízzel...nekünk egy hétig nem volt olyan mosdókrmünk és a kőc tiszta vízben fürdött...és láám semmi baja Kép
ada007

Sziasztok!

Lenocs!
Üdv itt! Nem is tudod, milyen örömet szereztél nekem a felbukkanásoddal. KépSokat gondoltam ám Rátok, mert emléksztem a nyári babás topikból, hogy egy kórház, majdnem egy nap Kép Aztán egyszercsak szó nélkül eltűntél, én meg már a legrosszabbra gondoltam. Kép De ezekszerint éltek és virultok! Kép De jó, hogy Ti is Öcsit vártok! Kép Mi is! Kép
Kár, hogy nem jelentkeztél be ide korábban, nagyon jó kis csapat, volt nemrég két tali is itt nálunk, ott megismerkedhettünk volna, mert sztem annak van talán a legnagyobb esélye, hogy Veled futok össze a kórházban Kép A profilomban van kép, arról Te majd felismersz, ha esetleg tényleg nagyjából egyszerre szülnénk Kép

Manó!
No para! Egy gyereknek, mikor hazaviszed a kórházból nem kell semmi más csak a mamija melege, meg tejecske (ami természetesen lesz!!! - ha mégse, a H-ban írnak fel tápot úgy tudom)

Kórházi fejés: én Petránál nem fejtem, mert még nem kellett (csak itthon), de biztos én is fájó szívvel kiöntöttem volna, minthogy Petrába töltsem, hisz az első napokban (meg aztán mindig) az a lényeg, hogy a baba minél többször stimulálja a cicit, hisz ezzel serkenti a tejtermelést Kép

Holnap doki, nagyon izgatott vagyok ám, valahogy úgy érzem, már biztos érezni fog valamit a méhszájon, és nem a szokásos szöveget fogom hallani ("szép zárt hosszú méhszáj"), aztán hátha saccol is valamit (Petránál sikerült neki Kép - na jó nem napra pontosan, de majdnem)

Bogárka (38+3)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fic: tök vicces, hogy mostanság én is alig dumcsiztam babához... régen állandóan és hangosan és stb.. meséltem dumcsiztam vele, most pedig alig. Hogy miért van ez?
Én sem nagyon vettem semmit, de remélem majd lesz valahogy...

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Köszi az aggódást anyum miatt.Jól ránk ijesztett!Szédült és nem akart elmulni neki,csak feküdni tudott.Már majd nem kihíta a dokit(4-töl rendelt)de kialudta magát és mintha elfújták volna a szédülést.remélem,hogy tényleg csak az idötöl volt.

Bogárka!

Keresem a könyvet és közben eszembejutott,hogy kölcsönadtam a barátunknak.Telefon de természetesen nála nincs!Na,ki vagyok akadva!
De a címe:Fessz van!Bartus László írta.

Jucus
20170114224602

Lenocs: én is örülök neked és nem is tudtam, hogy honnan vagy ismerős, de ezek szerint a nyáriaktól. Hiányoltunk akkor, és örülök, hogy minden oké veletek...

Kép
Kép
johanna1975

Ada, Bogár!
Köszönöm, köszönöm!
Akkor most nem izgulok!

Zsanci!
Azt hiszem megpróbálom ugycsinálni ahogy te!
Feliratok mindent ami kell és kiváltatom!
Neked is köszönöm!

Jucus!
Azért vigyázz a Mamádra, persze ha van időd a két gyönyörű gyereked mellett!

Johanna, Ildi!
Most ne nevessetek, de holnap nem szülhetek,
ezért ma nem lehet szexelni sajna...
A páromnak előadása lesz ami 1 napos holnap...
Szóval holnap este lehet csak:-))
Hát ez van sajna
manó27

Manó!

Tiszta izgi,akkor Te vagy a következő?

Jucus
20170114224602

Zsévi!

nem válaszoltál menüett kaja ügyben,most kénytelen leszek látatlanba rendelni.De ha nem jó akkor ez a te lelkeden szárad!Kép

Jucus
20170114224602

Manó!

Akkor azért drukkolok, hogy még maradjon bent egy napot a picúr!Kép

Jucus!

Mi a gond a hosszú Õ-ddel? Nézet menüpont, kódolás, Közép-Európai(ISO)! Itt nem lehet nálad beállítani?

Ildi
ildi76

őőőőő
20170114224602

őőőőő
20170114224602

Ildi!

nem tudom,hogy miért szórakozik.Egyszer csak elmászott,de mi nem magyar programmal melozunk és olyan szokatlan volt amit írtál, de most úgy látszik,hogy jó lettKép

Jucus
20170114224602

Mano, mi ez a sok huleseg? Az eloadoknak sem szabad szeretkezni eloadas elott, mint a sportoloknak verseny elott? Kép vagy apanak fontosabb az eloadas, mint a szules, es inkabb arra menne? Kép egyebkent meg ne aggodj feleslegesen mindenfelen, a Hban is irnak fel mindent, mikor hazaengednek, es mi vagy egy honapig furdettunk csak sima vizben, pedig volt furdetokenocsunk, de a mi dokink azt mondta, eloszor meg nem kell semmi. ja, es szerintem szamit, hogy figyelsz-e ra, vagy nem, mert en is csak a 41. heten ultem csak a popomon otthon es csak a babara vartam, elotte meg egyfolytaban mukodtem.

Zs, ne irjal mar ilyet, hogy meg szules elotti napon is tokjol tornaztal, most szegeny finisesek nem mernek otthon pihengetni, mikor ki tudja meddig tehetik mar csak meg! En ezennel mindenkinek felmentest adok a torna alol. Labakat felpolcolni, valami szuperfinomat enni es szundikalni, rajta! Kép

Juc, figyu, nincs olyan kajarendelo, ahonnan lehet picuroknak is? mert ugy szeret velunk enni a nyuszi, de en egy szornyusohasemfozoanya vagyok es hetvegen donpepes rantott pulykat meg sultkrumplit ettunk a csajommal, valami isteni volt, o is nagyon elvezte, a mi kajaink egyebkent is sokkal izgalmasabbak, mint a bebietelek, ha meglatja, hogy eszunk vagy iszunk, rogton rakattan es belenyomja a fejet meg a kezet, meg akkor is egyfolytaban tatja a szajat es kanalazni kell bele, mikor marhaul nem izlik neki, minden falatnal fintorog, de keri a kovetkezot (apa spenotot evett multheten Kép ), ha meg valami tetszik, akkor ugral es nevetgel kozben, nagyon helyes Kép
moosejaw

Képzeljétek!
el is felejtettem mondani, de Igi baba ma megfordult!!! Kép 3,5 hónapos, ami tudom, h nem egy rekord, de majd' 3 hónapot rávert a bátyjára...Kép ez is csak azzal magyarázható, h nem olyan dagi, mint a bátyja volt!!

Oxiéknak üdv otthon!!!!
eszembe jutott, h én is pénteken szültem, de csak kedden jöttünk haza...
Bogárka!
Neked is ajánlom, ha megoldható, maradj annyit a kórházban, amennyit csak engedik...ez a pár nap lesz neked és Maszatkának összesen, amit tényleg kettesben tölthettek!!! Olyan jó ám...bár a kórház nem a legfelemelőbb hely, mégis sztem (!) jár ennyi "csak-enyém-a-zanya!!"-feeling a másodszülöttnek is!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
DEHOGYNEM IRTAM MÁR NEKED ANNO A MENÜETTRÕL!!!!!!!!! csak te már jól elfelejtetted!!!
egyébként a szokásos semleges szöveget irtam: nekem nagyon izlik, általában minden jó, de neked persze lehet, h egész más az izlésed!!! Na, segitettem?????
Egyébként nagyon finom a csirkés ragú levesük, a vargabélesük és a rántott csirke/pulykamellük házi burgonyapürével. Ja, és a tonhal...
De lehet, h ezek neked nem is fognak izleni!

Ui. engem is érdekelne "gyerekbarát"rendelős kaja...Kép

Zs-évi, a való viágból...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Nem mondod,hogy B 6,5 hónaposan fodult meg!Jó kis dundi lehetett akkor tényleg.Az én csajomra meg mindig azt mondják,hogy milyen picike pedig nem is, csak királylányos!Kép

Moose!

Nem tudok bébikaja rendelőset de csinálhatnánk egyet,jó kis üzlet lenne!

Jucus
20170114224602

Megint szarakodik az Õ-m.
És most is ruhashoppingolásban vagyok ám egy másik topikon de nagyon kell figyelnem mert mások is rájöttek,hogy jó ez a lány aki most teszi fel a ruhákat.Megyek is !

Juc
20170114224602

Jucus!
lehet, h nem 6,5 hónapos volt, hanem csak 6. Bocsi...nem akarom lejáratni szegényt...Kép viszont 1 évesen már járt...pedig ez után arra számitottam, h 2 éves koráig biztos nem fog járni, csak cipelteti magát körbe körbe...
nekünk is shoppingolj ruhát!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

OK Juc, en benne vagyok, de kene megvalaki, aki megfozi a cuccokat Kép
moosejaw

Kis szoknyát?Szívesen!Kép

Jucus
20170114224602

Zsanci!
Köszi a tanácsot! Igen erre én is gondoltam ám, hogy csak ott lehetek vele kettesben, sőt néha - amikor Petra szinte elviselhetetlenül pörög meg rosszalkodik - azt is gondolom, hogy a H-ban majd jól kipihenem magam Kép Persze aztán másik pillanatban meg azt gondolom, hogy egy nap múlva má annyira, de annyira fog hiányozni Kép Egyébként szerintem a H-nk tök jó hely, én kifejezetten élveztem Petrával is - na jó az első 2 napot leszámítva, mikor még mindenhez béna voltam. De az utsó két napban tényleg úgy éreztem magam, mint egy szállodában, ahol nincs más dolgom, mint hogy ölelgessem és szoptassam a lányomat, és gyönyörködjek benne Kép

Na, megyek ... most látom csak, ma is mókusokkal alszom Kép

Bogárka (40mínusz11)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!

Én is így gondoltam.Mi a marketinget csináljuk a "piszkos"melót meg valakire rásózzukKép

Jucabizniszwumen
20170114224602

Bogárka!

Már alig látok az álmosságtól és azt olvastam szoptassam helyett,hogy szopogassam a lányomatKép

Juc
20170114224602

azt hiszem elindult valami.....
drukkoljatok drukkoljatok
nagyon fáj és egyfolytában hasmenésem van....
manó27

Hajrá Manó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép

ruz
ruzicsky

Húúú! Manóóó! Kép Ez nagyon izgi!!! Kép
Mennek a drukkkkkhegyek!!!! Kép Legyetek nagyon ügyesek!!! Kép Kép Kép
Aztán sms-elj!!! Kép

Bogárka (38+4)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manó,
hú, már hasban sem szófogadó a babóca Kép mi lesz akkor idekint Kép DRUKKDRUKK, lehet, hogy már babázol is Kép

Zsanci,
gratulálok a forduláshoz Kép

Moose,
bababarát kajarendelő szerintem is jó üzleti húzás lenne... csak hát tényleg a főzés Kép

vera
kisün

Bogárka, Johanna, de jó, hogy emlékeztek rám, aranyosak vagytok!
Köszönöm a válaszokat, igazából a tej beindulása miatt lenne érdekes a fjőgép, mert az elején még nem nagyon tudja szívni a pici.
Lenne egy homeós kérdésem is: Szed valaki közületek Caulophyllumot szülés beindulása előtt? Én megvettem, de nem kérdeztem meg a dokit meg a szülésznőt (ők inkább gyógynövényeket ajánlottak), hogy lehet-é.
Bogárka, én holnap megyek CTG-re, borzasztó, hogy utána mennyit kell várni a dokimra, több, mint két órát. Megnéztelek, megismerlek, ha a szülőszobán összefutunkKép
Manó: gyors szülést!! De jó neki...
Nálunk semmi...
Menüett: én tőlük rendeltem, amíg dolgoztam. A spenótjuk hihetetlenül finomKép
sziasztok
lenocs (38+5v.6)
lenocs

Lenocs!

Ez a sőenót nagyon meggyőző volt,fel is hívom őketKép!

Juc
20170114224602

Sziasztok Csajok!
Micsoda szép nap van már megint! Nálunk nyugi van pociilag, nagyon nagy nyugi, gyanúúúúúús! Úgyhogy úgy döntöttem, hogy maradunk itthon, csak esetleg itt a környéken megyek bótba meg ilyesmi.
Olvasok vissza, hátha valami izgi történt közben ...

Jucus!
Anyukádra vigyázz, azért lehet, hogy nem ártana beszélni egy dokival erről. Annyira nem volt azért meleg tegnap ... bár hirtelen jött. Nagyon örülök, hogy jól van már! Kép Panna tényleg igazi királylány!!! Kép Soma meg királyfi! Kép

Moose!
Én hallgatok Rád, epret és málnát falizok, és inkább itthon pihizgetek. Bár most épp semmi előjel nincs, és most épp ez a gyanús nekem. Kép Nyúl tök aranyos lehet, amikor nyomul a kajcsitokra! Kép

Zsanci!
Éljen a forgolódós Igibaba! Kép

Manó!
KépKépKép Húúúúú! Hát akkor drukkkkkkkk! Amikor azt olvastam, hogy nem jó nektek a 14-e, egyből azt gondoltam, hogy akkor biztosan akkor fog kibújni Zsombi! Jujj, de izgi!!! Kép

Most akkor már én sem azt fogom Vincének mondogatni, hogy gyere már ki, hanem, hogy nehogymá kigyere ... hátha Kép

Lenocs!
Én szedtem a caulot, napi 3*5-öt, csak most álltam le vele, aztán majd a szüléskor újra fogom. Meg málnalevél teát is iszogatok, de azt néha sajna elfelejtem, meg kenegetem magam olajjal odalent. Ilyeneket csinálok, és még mindig nem szültem, de sztem kicsit elszámoltuk magunkat. Én is holnap megyek CTG-re, Te is a szülőszobához jössz?

Fic. (40+4)

Épp arra gondoltam, hogy mennyi 4-es: 14-e van, 40+4-nél tartunk, Manó is szül v. szült valszleg, milyen jó is lenne, ha énisis!
ficánka

Sziasztok!

Már néhány hete olvaslak titeket és sok hasznosat tudtam meg. Jelenleg 27 hetes terhes vagyok és a Szent Imrében fogok szülni Kocsis Évánál. Szülésznővel kapcsolatosan lenne kérdésem, ha választottam sajátot akkor a legközelebbi találkozásnál kérdezzem meg tőle bátran, hogy mindezt mennyiért vállalja? Ti hogyan csináltátok?
Köszi: ARA
ara

ara,
én nem votam szívbajos és megkérdezetemKép
és semmire nem mentem vele mert nem nyilatkozott!!!!
azt mondta amennyit gondolunk!de én hallottam már itt olyanról is aki kerek perec megmondta a tarifát,jó lenne tudni hogy a tiéd melyik csoportba tartozikKép és üdv ittKép

manóKép
remélem már szülszKépakkor most nem strapálom magam mert összedtem egy csomó okosságot a kérdésedre de ha már bent vagy nem mész vele sokraKép

zsanci,
gratula iginekKéppuszizom őtKép meg téged is,te büszek anyák gyöngyeKép
olyan jó ez az érzés,nem?

fic,
megyek válaszolni
Vendég

Megszületett Zsombor!!!! Kép
Nagyon gyors volt!!! 8.28-kor érkezett 3870 gramm és 57 centi!!! Kép

Nagy gratula a Manó-családnak!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ara!
Meg is kérdezheted, bár én nem tettem, mert a tornán informáltak a "szokásos" tarifáról. Gratulálok a Pocaklakódhoz! Első bébi ugye? Fiú v. lány, tudjátok?

Gigi!
OK, akkor majd nemsokára ránézek a mélre!
fic.
ficánka

Szia Ficánka, én a rendelőbe megyek, Bátfaiba. Aztán turkálásra alá. Fél napos program....
Akkor 3x5-öt én is elkezdekKép
lenocs

manó,

Kép

hát ez igen igen turbó voltKépgratula nektekKép
azt azért majd részletezd légyszi hogy ennyi idő alatt.........Kép

fic,
olvashatsz,elment
Vendég

HiphipHURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ! Jaj, de jó! Éljen a hipergyors kis Zsombi, éljen a Manó család! Én úúúúúúúgy örülök! KépKépKépKépKépKép
Holnap megyek NST-re, és akkor megpróbálom megnézni.

Bogárka, Te tudod a telószámot, igaz? Méld el nekem légyszi a zsuzsannapontromankukacfreemailponthura! Kép

fic.
ficánka

De gyors volt, gratulálok Manónak!
lenocs

Sziasztok!

Visszaolvasni nincs most még időm, de OxiApa nagyjából közvetített, amíg nem voltam!

Nagyon fontos info! Kép
Ma reggel Manó Zsombija is megérkezett! Kép Gyorsan jött, 3870 g-mal és 57 cm-rel született! Kép Manó teljesen feldobva hívott 11-kor, akkor volt vége a 2 órás megfigyelésnek Kép Itt is gratulálok neki!
(Csak annyit jegyeztem meg, hogy 20 perc alatt tágult 2 ujjnyiról 4 ujjnyira és hogy vágni sajnos kellett egy kicsit, mert én épp szoptattam, bocs érte)

Rólam egy kicsit:
Köszönöm a gratulációkat, kicsit nehezen jött ugyan, de ezen a világon igen jól érzi magát Viktória kisasszony Kép A H-ból már súlynövekedéssel, sok tejjel jöttünk (már csomósodik is a mellem, várom ma a védőnőt, kíváncsi vagyok, mit mond)
Kicsit fájdogál a pocija a babónak este, de tegnap éjjel, miután diagnosztizáltuk, meg is szüntettük ezt a problémát! Kép
Ma még varratszedésre megyek, meg infót kérni, mert a zárók szerint Viki nyaka körül volt a köldökzsinór, erről nekem nem szóltak.
Anyukám nagyon sokat segít, hogy itt van, OxiApa tündér módon vigyáz a kisasszonyra, egy szavam nem lehet Kép

Szép napokat! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Manó GratulaKép
Brúnó is 08.28-kor bújt kiKép Kép
És tényleg nagyon gyors volt.

Moose, miben mesterkedsz? Biztos átküldted a sírós manókat Brúnónak, éjjel 2 óránként felsírt, ma egész nap nyűgös.

Zsanci, mikor jöttök a játszóra?? Akkor mi is mennénkKép

Jucus, látok ám mindent Mariskával, még jó, hogy nem egy témában utazunkKép
zsebi2004

Manonak nagynagy gratula! Erot, egeszseget stb. Micsoda szupergyors volt! Aha, szoval ugy kell csinalni, hogy akkor ezen a napon nem jo, es egyebkent is hirtelen egy csomo dolog miatt ketsegbe kell esni na es akkor mar meg is van a gyerkoc Kép Ezt feljegyeztem. Zsombirol kepet kerunk es reszletes beszamolot, ha Mano, vagy Manopapa keze felepult.

Megint pocsek ejszakank volt. Holnap asszem szabadsagot veszek ki, a tesomra hagyom a nyulat es elmegyek vasarolni. Holnaputan meg moziba megyek apaval. Pedig inkabb ot kene kezeni, hogy mostmar aludjon rendesen.

O, es felmerult egy utazos kerdes (nagypapahoz Nemetorszagba, fu en nagyonnagyonakarok). Apa persze biztos tiltakozni fog. Szerintetek hany reszletben lehet megtenni egy 800 km-es autoutat egy egyevessel? Mondjuk ket nap alatt, hogy delelott 2-3 ora, aztan delutan 2-3, aztan valahol megszallunk feluton, es masnap is ket reszletben? Repcsivel azert nem akarok menni, mert akkor tok macera a sok csomag (autosules, utazoagy, mittudomen, ha meg nem viszek autosulest, akkor ott sem tudunk sehogyan kozlekedni).
moosejaw

Ha valakinek kell egy belépő a Libero napra az állatkertbe szóljon mert mi nem leszünk itthon, szívesen elküldöm.
zsebi2004

Sziasztok,

Manó: hát ez tényleg nem semmi, azt hiszem jobbat nem is kívánhattál volna magadnak. Szuperek vagytok. Még jó hogy elindultatok időben...:-)) Nagy nagy gratula a szép nagy Zsombi babához.
Képet tényleg kérünk, nagyon kiváncsi vagyok.

Fic, Bogárka: akkor most hogyan tovább? ki következik? Nekem állítólag még nagyon fent van a kisbébi, de hát ahogy ficánkol, érzem, hogy küzdi magát lefelé.

Lenocs: én is hasonló tevékenységeket végzek mint Ficánka, vagyis caulot szedem, maszírozok és teázgatok. Most a caulot én is visszafogtam napi 1*5 adagra, de lehet szedni, legalábbis a dokim és a szülésznőm szerint biztosan.

Zsanci: gratula Iginek a forgolódáshoz.

Magunkról: néha begörcsölök, de semmi. Nagyon aktív vagyok, le sem lehet lőni. Ma vettünk még gyorsan egy légzésfigyelőt... éjszaka viszont valami gebasz lett a fülemmel, mert alig tudok nyelni, enni és inni. De majd csüt. megyek a dokihoz és akkor ott házon belül lehet, hogy betérek egy fülspeckóshoz is.

Moos: szerintem ha a baba alszik, akkor nyugodtan lehet jól haladni. Engem nagyon sokat szállítmányoztak eyg évesen és talán még jobban lehet haladni, mint a nagyobbal. Hiszen Õ még nem unatkozik annyira, és sokat is alszik... Szóval szeirntem a két nap tuti elég, de lehet, hogy a kevesebb is. Szerintem menjetek. Mi is azt tervezzük, hogy jövőre megyünk Svájcba az pedig még messzebb van és kisbébi akkor lesz egy éves. Úgyhogy szerintem menjetek...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Moose, ezt is mint mindent, baba válogatja. Brúnó egy sajtkukac nehezen bír egyhelyben maradni, mindíg úgy indulunk vele, hogy alvásidő legyen és a kocsiban garantáltan elalszik. Amit írtál szerintem az a legrosszabb variáció. Induljatok neki bátran Kép
zsebi2004

Sziasztok!
Manóéknak mégegyszer GRATULA, most tudatosult bennem, hogy milyen szép nagy Zsombi, 3870 g és 57 cm. Azt felfogtam, hogy ilyen hamar, csak azt nem eddig, hogy ilyen nagy. Kép Örülök, és persze irígy is vagyok, de csak egy picit! Kép

Oxi!
Hellóóóóóó! Kép Jaj, de jó, hogy ilyen jól alakul minden! Bocs, hogy nem jött össze az együttszülés meg az együtt H-zás, Vince valamiért még maradni akar. Most csak abban bízom, hogy legalább Manóékkal még talizhatunk odabent! Sok tejcsit, kevés nyüszit és sok nevetést kívánok Nektek! Szép napokat!

Moose!
Szerintem is menjetek!!!!!! Előre nehéz tervezni, tudod, hogy minden nap más, ki tudja, épp milyen hangulatban lesz Nyuszkó. Induljatok el, aztán meglátjátok. Sztem hamarabb ott lesztek, és jobban fogja bírni, mint gondoljátok. Az autópályán meg úgy lehet haladni, hogy az csuda! Megálltok egy-egy kútnál, kis mozgás, tisztába tétel, egy fincsi fagyi, kávé, ebéd ... aztán husssssss tovább! Kép Mikorra tervezitek? És merrefelé a nagy Németo.-ban?

Johi!
Nemtom, nekem már mindegy, hogy hogyan tovább, de lehetőleg mi következzünk valamikor a héten. Kép Mondjuk ma. Vagy, na jó, holnap. ... Kép

fic.
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: