A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Na, most én leszek az első? Vagy írás közben valaki beelőz? Kép

Éljen éljen, megvan Oxibébi! Hatalmas gratula! Kép Nagyon szép a kiscsaj! Kép

Kicsit lemaradtam, mert párom pénteken szabin volt és hétvégén meg mindenféle családi program volt, csavarogtunk erre-arra. Anyósomnak szülinapja volt és szombaton étteremben is voltunk, vittük a törpét is. Kép Elég jól viselte, csak kétszer vittem ki a kocsiba szoptatni és néha beszundított a hordozóban. Kép

Ildi
Jobbulást! Nekem is valami göbök vannak a pajzsmirigyemben Kép, szerencsére nekem nem kell gyógyszert szednem. Úgyhogy átérzem a helyzetedet, néha nekem is megduzzad egy kicsit, de nagyon durván még nem volt. Remélem hamar javul a helyzet.

Beet

Mi úgy alszunk, hogy a Bendi szobájában van egy nagy kihúzhatós ágy is és azon alszunk, vagyis engem nem érdekel különösebben, hogy hol alszik, ha alszik. Kép Szóval ha elalszik az ölemben és le tudom rakni a kiságyba akkor ok, de ha nem, akkor velem alszik.

És nekem a Kertiparty nálunk c. rendezvény június 27-én lenne jó. Akkor nem zavarjuk anyósékat, mert nem éjszakások lesznek! Kép Addigra úgyis pocakosok megszültök és jöhettek is. Kép Kép

Szóval mit szóltok ehhez az időponthoz?

ja, most már biztos nem én leszek az első így hétfőn, mert írás közben be kellett iktatni egy szopi, büfi, nyafi történetet is. Kép

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Manó!
Akkor bocsi! Én úgy tudtam, hogy csak beutalóval visz a mentő, oda ahol szülni akarunk! De akkor jó, ha nem így van!

Ruz!
Köszi! Én is remélem, hogy hamarosan rendbejövök és Timivel sem lesz gond!

Ficánka!
Hol vagy? Jelentkezz, ha tudsz!

Johanna!
Írtam mailt!

Nem tudom mi van velem Lányok, de 1-2 hete annyit jár a fejemben a szülés! Minden hajnalban leperegnek előttem újra az események! Pedig nincs semmilyen évfordulója Timinek és már lassan 5 hónapja, hogy megszületett! Lehet, hogy csak teljesen rátok hangulódtam! Annyian vagytok most a finisben! Kép

Ildi
ildi76

Sziasztok,
visszaértünk egy hét esős-szeles-hideg Balatonról, de nem fogjátok elhinni, mégis nagyon jól éreztem magam: semmi háztartás, semmi főzés, csak pihenés-olvasás-evés-séta Kép szóval jóóóó volt. Dóci a felállást és a bútorokba kapaszkodva járást gyakorolta, meg az étteremben evést Kép én pedig az étteremben etetést, mert ha látta, hogy valaki eszik, és az nem ő, akkor botrány volt Kép

Oxi,
hatalmas gratula, OxiApának is, Viki gyönyörű!!!!

Beetrix,
nálunk is sok mostanában az ébredés éjszaka Kép, valószínűleg fog, még hátravannak az alsó kettesek, aztán (elvileg) 2-3 hónap szünet.

vera
kisün

Eszti, Isti, Vince,
boldog fél éves "szülinapot" KépKép

Manó,
én beirattam annak idején a dokimmal a kiskönyvembe, hogy ha szülnék, a szentimrébe vigyenek Kép csak a biztonság kedvéért Kép
kisün

Sziasztok,

Köszi a sok megnyugtatást... jól esett..... pasikám jól kimoziztamagát és boldogan tért haza. Azt mondja már annyira várja a kicsit, hogy nem tud magával mit kezdeni. Édes pofa és imádom Õt.

Manó: hú, nem irigyellek titeket, igy bármelyik pillanatosan egy autó feltörés, micsoda szenyaság. Én is azt gondolnám, hogy oda kéne vinnie, ahová te mondod, mert hiszen ott az orvosod, a szülésznőd és egyébként is. Nem is értem, hogy miért az ügyeletesbe, az jó szar lenne... De ezt meg kéne tudakolnod, mert ez fontos és legalább ne parázz ezen. Párodnak már csak ez hiányzott ilyen kézzel.

Fic: húúúú már izgi, hogy görcsök is vannak, nekem inkább azok a nyilalások jönnek soxor. Ma nem szeretnék szülni, mert 13. az nem annyira jó, hiszen soxor lesz majd péntek 13.de aztán már jöhet bármikor.

Ildi: jobbulást Néked. de azért ha nem múlik, akkor nézesd meg valakiel. megfulladni nem fogsz, nekem is volt sokszor ilyen, de nem lett semmi baj. Védekezik az immunrendszered. CD-k ráérnek, hiszen azok amiket neked irtam eredetileg, azok nálam működnek. Valamelyiket majd viszem szülőszobára is.

Jucus: biopiacban igazad van, én sem veszek túl sok zöldséget, mert nagyon gyorsan megromlanak és nem tudunk olyan tempóban zabálni. De más egyéb nagyon jó dolgot csak ott szerzek be. Pl. ott vettem nagyon jó málnalevél teát, savót, búzafüvet, és fincsi sütiket, sajtokat, kenyeret, pékárút szóval vannak jó dolgok. Való igaz, hogy néhány zöldség eléggé nyavadt..de azok között is vannak gyönyörűek és mesés ízűek. Ott ahol nagy a sor azok a legjobbak.

Ildi: jobban nem tudom elmondani, mint hogy a MOM művház kertje. Vagyis a kongresszusi központ (jagelló út) utcája és ott kell felfelé menni az Aporvilmos tér felé. Ha békávéval jössz, akkor 61-es a mom parkig és onnan séta be a művházig. Nem lehet eltéveszteni. De majd mehetünk együtt is...

Beet: nem irigyellek a sok ébredés miatt. ilyenkor még örülök, hogy bent lakozik a bébi, hiszen jók az éjszakák.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

A nyuszival mar nemcsak este szenvedunk ket orat, mire elalszik, hanem nappal is, es raadasul ejjel tobbszor felebred, atrakom a mi agyunkba, ossze-vissza rugdos minket, teljesen kivagyunk apaval. Aki meg egyebkent tokundok es biztos mar nem is szeret engem (szerinte meg en vagyok ez, de ne higgyetek neki, mert o ul egesz nap valamelyik monitor elott es nez ram gyilkos tekintettel meg zavar ki uvoltozve, mikor meg meg sem szolaltam, csak epp bementem volna abba a szobaba, ahol o van). Es hetvegen tonkrevagtam a mosogepem (a betolto ablak kallantyujat tortem el, ugyhogy most nem birom kiszedni a gyerkoc harom tokjo takarojat, mar el is temettem oket). Ja, nemreg a mobilom is tonkrement es mar az is, amit akkor kolcsonkaptam. Es nem vagyok depresszios (bar tegnap majdnem leleptem itthonrol, olyan elegem volt), csak r.h.dt szerencsetlen... Kép Azert proballak olvasni titeket, de nem nagyon megy, ugyhogy mindenkitol bocs, ha nem valaszolok valamire (irjatok mailt), a mostanaban szuloknek elore is gratulalok.

Terhessegi amnezia nekem is megmaradt.

Ja, szombaton eloszor vittuk nyuszit hipermarketbe vasarolni. Tokjol viselte, nem sirt, nem hisztizett, pedig mar odafele elaludt a kocsiban, de aztan remekul szorakozott, annyi megfigyelnivaloja volt Kép
moosejaw

Most latom, Lilla es Doci is szenved ejjel, akkor lehet, hogy ettol a sz.m.t "nyari" idotol van? vagy ez valami eletkorbeli sajatossag?
moosejaw

Zsebi, Brunival mi van? Rajta nem tort ki ez a hulyeseg?
moosejaw

Szia Lányok!

Na ma nem is volt olyan tűrhetetlen az éjszaka!

Szóval én is arra gondoltam, hogy a fogak bántják a lányzót, de állítólag ilyen korban már vannak szorongásai a gyerekeknek. Hát én mindent megteszek, ami tőlem telik, kelek ringatok, simogatok csakhogy Lillusnak elviselhetőbb legyen ez az időszak!Kép Remélem bírom tartani a tempót!Kép

Múlt héten egyébként mi is sokat mentünk és a hétvégét Egerben töltöttük( ballagás program).
Premier volt, mert a Lilla most aludt idegenben először az utazóágyban. Kicsit tartottam tőle, de tényleg nem volt vészes.

Na most lemegyünk legelni, majd jövök még!
Szép napot!
beetrix

Mano!!
Nem irigyellek téged sem!Kép Basszus, tök rohadt az emberek nagyrésze, kocsit feltörni de gusztustalan!!
Remélem hamar rendezödtök, apas keze is meg minden. És nyugodtan oszd meg a gondjaidat, mert ez egy ilyen topic már! És ez jó. Kép

Kisün!
Üdv itthon!Kép

Jucus!
Várlak!Kép
neet
neet

Sziasztok!
Nem bírtam visszaolvasni a topicot. De biztos tudtok segíteni, most készülök váltani a SOTE 1-ről a Szent Imrére. Ott szültem első gyermekemet 3,5 éve, nem részleteznéma váltás okát. Most 15 hetes terhes vagyok és egy alakalommal már jártam dr. Urbán Márta magánredelésén. A kórházban még csak látogatni voltam, ha vannak tapasztalatok, esetleg hasonlo korú kismamákra lelehetek valahol, megköszönöm a segítséget. Egyenlőre ennyi: Leppke
leppke1

Sziasztok Csajok!
Helyzetjelentés: még mindig egyben vagyunk, azóta többször is jelentkeztek a görcsök, de aztán mindig elmúlnak, ha lefexem vagy ha elalszom. Most épp tök jól vagyok, megyek is délután kozmihoz szépülni, délután meg jön anycikám hoz finom hamit meg egy huzigálós tatyeszt a kh-i csomagnak. Én igazán nem tettem oda semmi felesleges cuccost, de olyan nagy a pakk! Persze a köntös és a türcsik már önmagukban is sok helyet foglalnak, nem beszélve a kispapi 46-os papucsáról Kép Szóval most minden csendes, de már úgy érzem, nincs olyan nagyon sok hátra, csak sokáig készülődik Vince. Bent nagyon aktív, kijönni elég lusti. Kép
Na, most visszaolvasok. Cupp,
fic. (40+3)
ficánka

Mano

Kocsifeltörés Kép Kép

Tőlünk már loptak el kocsit...Kép, úgyhogy tudom mit érzel. Kép

Úgy látom a bajok tényleg nem egyedül jönnek. Ildinél is Manónál is nem elég egy baj, jön a többi...Kép Kép

Ezek után most már csak csupa jó dolgok jöhetnek. Kép Kép

Neet

Nem semmi ez a szektás dolog. Én ha véletlenül odakapcsolok a Vidám Vasárnapra akkor is csak döbbenek, hogy milyen értelmesnek látszó emberek vannak ott..., pedig az a fickó aki ott magyaráz, tipikusan olyan, hogy még a szeme sem áll jól, neki még azt sem hinném el amit kérdez és csupa idiótaságot magyaráz, ha nem látnám nem hinném el... És olvasgattam régebben az indexen egy ezzel foglalkozó fórumot ahol leírták, hogy ami a tv-ben látszik az még semmi, mert azt nem mutatják, amikor magukon kívül őrjöngenek, meg vonaglanak, mert ott az menő, mert akkor hat át igazán a szentlélek vagy mi. És volt egy csaj, akit érdekelt a dolog és elment ilyen gyűlésre de nem hallelujázott ennyire meg nem esett transzba és odamentek a biztonsági őrök érdeklődni, hogy kicsoda, mert feltűnt, hogy ő nem közülük való. Könyörgöm, vallási gyűlésen biztonsági őr???????

ruz
ruzicsky

sziasztok!
Manó!
nem irigyellek...ez mindig igy szokott lenni...egyszerre jön a sz@r!!! KITARTÁS!!!!!! Ennél már csak SOKKAL JOBB lehet!!! Kép
holnap akkor már te sem mész tornázni?
Beet!
mi nem csináltunk gondot abból, ha a gyerek velünk akart aludni...egyébként egy éves kora körül kapott egy ágyat, azóta külön alszik...
zs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lányok!

Olyan arik vagytok!
Köszönöm köszönöm!
Neet,Ruz, Zsebi nagyon édesek vagytok!

Ma már viszont kisütött a NAP nálunk!
Elvittük az autót van rajta gumi és délután megyünk üveget venni bele!

Azon gondolkodtam, hogy Zsombi azért nem jön ki, mert abszoult nem foglalkozunk vele...:-(
Vagy a tetőtéren gondolkodunk és intézkedünk vagy most az autó szóval mindig van valami amivel elvagyunk sajna.....
Nem egy minta család ahol ülnek és várják a törpe érkezését!
Szerintetek megérzi ezt???
Vagy hülyeség és fejezzem be.....
manó27

Bogárka!

Mi ma délután megyünk szülőszobára NST-re....
Utánna meglátogatom Oxit! (már alig várom!)
Hát szerintem én se megyek tornára csak ha nagyon fitt leszek holnap reggel!

Fic!
Veled mizu???
Torna???
Ha ilyen görcseid vannak akkor tényleg megfogsz előzni!
Mert azon kivül, hogy érzem, hogy tágulok nekem semilyen görcs nincsen....
manó27

A lényeget nem írtam!!!!!

Zsebi tudom, hogy 13-a DE ÉN MÁRA VAGYOK KIÍRVA!!!
manó27

Leppke!
Üdv nektek, gratula a 15 heteshez és persze a nagy 3,5 éveshez is! Én most készülök szülni, majd mesélem a friss infókat. Maradj velünk, olvasgass, sok hasznos tanácsot kaphatsz. Meg tedd fel a konkrét kérdéseidet, akkor mindenki ontja majd a tapasztalatokat! Kép

Gigi!
Én írtam, megkaptad? Kép

Ildi!
Igen, voltunk tegnap hatalmasat sétálni a Dunaparton egészen az új Nemzetiig, persze közben sokat üldögéltünk, beszélgettünk, nagyon jó volt mindkettőnknek! Kép Jaj, most olvasom, hogy sz.rul vagy, vagyis remélem, csak voltál! És köszi a taxis tanácsot, Manó tök okos csajszi, nekem eszembe sem jutott, hogy lehet, hogy nem oda visznek, ahová én szeretném.

Manó!
Sajnálom a kocsifeltörést, hülyeszemetek! Kép morcmorcmorc
Azt remélem, hogy gyorsan kipottyan, de azért ne menet közben! Kép Hogy vagy? Mikor mész nst-re?

Johi!
És Ti hogy vagytok? Örülök, hogy kispapival jófelé alakultok, lehet, hogy Nektek kell egy kis különlevés (micsa szép madzsar szó). Kép

Beetrix!
Jaj, de jó, hogy itt vagy újra! Kép Vajon miért csinálja ezt Lillus baba? Szegény Te, remélem, hamarosan befejezi ezt a kiscsajszi! Kép Esetleg valami homeóbogyeszra nem gondoltál?

Rúúz!
Hellóbelló! Kép Nekem jó az időpont, de beígérni nem merem magunkat, mert nem tudom, hogy fogok regenerálódni. De azért örülök, hogy szervezkedtek! Kép

Múúz!
A mosogép kallantyúját én is letörtem (elől töltős), és a szerelő pillanatok alatt kicserélte egy fémre. Mondta, hogy nem kis erőbedobás szükséges hozzá a vákum miatt, amit nem vártam meg, hogy elmúljon, mert siettem, de az tul.képpen egy műanyag sz.r, és amióta a fém van benne meg nem is feszegetem, azóta tök jó! Kép
Eriggyetek rossz szellemek és negatív energiák Mooseék háza tájékáról!!!!!!!
És ne tessék veszekedni, hanem szeressétek egymást, légysziiiiii!!!!!!! Kép

Kisün!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a sz.r idő ellenére, pedig mi drukkoltunk nagyon, dehát nem segített. Meg én a magam részéről csütörtökön meg pénteken már feladtam a harcot, olyan sz.rul voltam, nem nagyon tudtam senkinek sem küldeni pozitív energiákat meg jóidőt. De tök jó, hogy így is klassz volt. Merre voltatok? (tudom, hogy Balcsi, de azon belül)
fic.
ficánka

Manó!
Én olyat nem érzek, hogy tágulok, de jó Neked! Az milyen? A holnapi tornával én is úgy vagyok, hogy csak akkor, ha minden nagyon tuti holnap. Ha nem, akkor itthon gyakorlom a légzést meg a gátizomtornát, sztem ezek a legfontosabb részei. Érdekes, tegnap este nekem is az jutott eszembe, hogy mostanában nem nagyon foglalkoztam úgy Vincével, mint korábban, hogy pocisimi meg dumcsi hozzá meg befelé figyelés, és lehet, hogy ezt érzi, meg a néha rám vagy kispapára törő félelmeket ... de aztán elhessegettem magamtól ezeket a gondolatokat. Zsombi és Vince is pontosan tudják, mikor akarnak kijönni, és akkor ki is fognak jönni! Azért remélem, hogy legalább egy időszakban, hogy talizzunk odabent, és tudjunk bandázni! Kép
Gratula a 40-hez!
fic.
ficánka

ildi,
köszi,eddig is el voltam határozva hogy beoltatom magam,de most végképp!én rubeolás voltam,nekem "csak" a bárányhimlő kell.
amúgy amióta szültem(akkor kezdődött mikor a szobámba kerültem) elöttem minden nap 100szor peregnek le az eseményekKépés nem lesz jobb,sőt......napról napra jobban szeretnék kistesótKép
pont vmelyik nap találkoztam egy csajjal,akinek 8 éves a fia és ő ennyi év után is azt csinálta amit mondjuk ébKép,minden naphoz kötött valamit hogy ezen a napon ez volt mikor terhes voltam......és azt mondja még mindig minden nap gondol a szülésére és tök intenzíven él benne minden.
tehát életünk hátralevő részét így kell élnünk,nosztalgiában...Kép

manó,
én úgy tudom hogy a mentő akkor visz abba a H-ba ahová akrod ha a kiskönyvedben hátul benne van!szóval be kell külön iratni a dokiddal hogy hol fogsz szülni!
aztán ha a mentősök jó fejek nem hiszem hogy ezt ne tennék meg,csak ha nagyon büroktarikusakKép
kocsi elég durva,mi meg egy héttel a kiírt időpont elött törtük összeKépazaz belénkjöttek de szerencsére a kocsi csak behorpadt,neünk meg semmi bajunk nem lett!!!!!de én nagyon megijedtemKépés bálint azért sem indult elKép
és bálintot mi nagyon nagyon vártuk és csak vele foglalkoztam(két vizsga közöttKép )és nem jött ki,szóval szerintem nem jó a teóriádKép

zsanci,
most mi a bárányhimlő kivezetőszere,hm???????????????????nem segítesz nekemKép és ha nem élem túl az oltást?azért mert nem volt meg a kivezetőszereKép?

vera,
isten hozott itthonKép
Vendég

fic,
már válaszoltam isKép
Vendég

Láttátok múlt szerdán az RTL-en a Gyurcsány-féle kérdésfeltevős műsort?
Egy kis adalék: http://index.hu/kultur/media/0612yvette/
Elég vicces!
ficánka

gigi,
akkor megnézem, de válaszolni csak kozmi után fogok délután, ugye nem baj?

szép napot mindenkinek!
cupp,
fic.
ficánka

Gigi!
Sajna nem tom a bhimlő kivezető szerét, de ha eljössz a gazdagréti gyógyszertárba, ott biztos tudják. Ált. én is úgy megyek oda, hogy itt meg itt fáj, adjanak vmit...és mindig adnak...és eddig mind jó is volt. Az oltás bogyóját is úgy kértem, h van vmi kivezető 2 hós oltásra, mi az, és mondták, h mi, és én mondtam, h na, akkor aztat kérem...Kép
Manó, Fic!
Én szülés előtt 3 nappal még voltam tornán, úgyhogy tessék menni, és nem lazsálni...Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,

Én már nem igazodom ki, hogy miért van sírás az alvásnál és miért nincs. Fogzás, frontok miegymás. Tegnap délután hulla fáradt volt de nem akart aludni, sírt - egyhe kifejezés - ha beraktuk az ágyba, apa pesztrálta elég sokáig mire elaludt. Ehhez képest vacsora után szó nélkül lefeküdt és elaludt csak reggel kelt fel. Szóval nem értem, lassan minden nap más a program, máskor kel, máskor eszik, alszik, van, hogy nem eszik. Azt hittem, hogy ahogy nő ezek a dolgok teljesen beállnak, de most nem úgy néz ki.
zsebi2004

Kedves Ficánka!
Köszi a kedves fogadtatástKép Nagy drukk Neked így a célidőben. Konkrét kérdés:
1. Milyen a torna? Érdemes járni?
2. Szülés felkészítő eladások milyenek?
3. Urbán drnőnél szült valaki?
leppke1

Manó, Fic!
Én soha nem voltam tornán a terhesség alatt, úgyhogy nyomás lábat lógatni, azaz polcolni. Kép

Egyébként Manó ne fejezd be, ilyen mintacsaládok csak a TVben vannak, meg max a babaneten.. Kép

Leppke!
Gratula a pici és a nagy babához, kérdezz bátran, de konkrétat, hogy tudjunk felelni.

neet
neet

Leppke!
A 2esre tudok felelni: van egy lista a H honlapján, hogy mikor milyen elöadás van.
http://www.imreszul.itx.hu/szuleszet.html Én kiválasztottam azt, ami engem érdekelt, és arra mentem el. Jó volt. A legtutibb a csütörtöki baba-mamaklub vagy mi a neve, ott aztán a szülésznök elmondanak MINDENT az elsö fájástól a szoptatásig, elég részletesen, söt, (Jucus, emlékszel? ezen ültünk együtt anno!!Kép) és lehet kérdezni, és a szülöszobákat is megmutatják, ha épp nincs teltház és bolodokháza. Ez asszem a hó elsö vagy 2. csüt.je, de mindenképp nézz utána, lehet, h változott tavaly óta. (Én dec.ben szültem) Az elöadások (keddiek) meg mindenkinek máshogy tetszettek, de azért érdeklödj.
neet
neet

Leppke!
Ez az oldal az, bocsi:
http://www.imreszul.itx.hu/szulesfelk.html#eloadasok
neet
neet

Sziasztok!

Én is drukk a finiseseknek!!

Az előadásokról akartam én is kérdezni, hogy hogy zajlanak? Csak odaállít az ember, leül, végig hallgat, stb.. Ha kérdése van, felteszi, de semmi különösebb kötöttség?

Apuka is mehet? Illetve szokott menni?
mkatus

Ruz!

Van egy jó könyvem ezekről az elmebetegekről!csak elő kéne keresnem valahonnan.2x is elolvastam mert hihetetlen amit leír egy újságíró aki közéjük tartozott majd rájött a turpisságokra és ki akart szállni.Nagyon érdekes olvasmány és tanulságos!

Neet!
Mennék de sajnos ma ki kelle hagynom a vezetést mert anyu nem tudott jönni mert rosszul lett.Annyira izgulok,hogy mi lesz vele!

Jucus
20170114224602

Gigi, baranyhimlo elleni oltas nem rossz otlet!
en teljesen abban a hitben eltem, h mar voltam baranyhimlos, aztan amikor a 27. hetben elkaptamKép, a "csaladi emlekezet" is modosult: megsem voltam. rubeolas viszont ketszer is voltam gyerekkoromban. pedig allitolag ilyet nem szokas csinalni...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!
Megvolt az nst, semmi extra, ha csak az nem, hogy Maszat majd lerúgta a tappancsokat a hasamról, nagyon izgága volt végig. Keményedés nem volt, de mért is lenne, nekem csak este szokott ilyesmi lenni ...Kép
Annnyira szívesen meglátogattam volna én is Oxiékat, de Petra a sógornőmhöz volt lepasszolva, én meg még a Fehérváriba is mentem a laborleletekért, sógornőm, meg délben indult dolgozni, így most ez kimaradt. Kép Szóval vele már nem fogok a H-ban találkozni, de olyan jó lenne, ha Fic vagy Manó még ott lenne, amikor én bemegyek... erre még lehet, hogy van esély, nem? Kép

Leppke!
Üdv a csapatban! Kép Torna nagyon jó, érdemes menni, keddenként van. A délutánin nagyon sokan vannak, viszont jó időben ez lent van a kertben és az tuti Kép A délelőttin kevesebben vannak, és az azért is jobb, mert ott labdás gyakorlatok is vannak Kép
Előadások... hááát... első babánál majdnem mindegyiken ott voltam, de annyira nem volt nagyszám. Viszont amit Neet írt, a szülésznős csütörtökön, arra tényleg érdemes elmenni. Sztem ott sokkal többet tudhatsz meg a kórházról a protokollról, mint az ea-kon, ahol a fele szöveg csak általános rizsa ...
És igen, Katus, mehet Apuka is, és szoktak lenni Kép És lehet kérdésket feltenni Kép

Zsanci!
Én mááár nem megyek tornááára (nyafogós szmájli), mert olyan hamar elfáradok. Inkább megfogadom Neet tanácsát, és lógatom...bocs felpócolom a lábam Kép

Bogárka (38+3)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!
Engem nagyon érdekelne ez a könyv, bár most biztos nem lesz időm olvasgatni, de majd egyszer...
Anyukádnak jobbulást!

Ruz!
Olyan jó, hogy szervezitek a talit, csak a szívem fáj, mert erre mi biztos nem tudunk menni. Lehet, hogy még kórházban leszünk épp... vagy az utsó napokban (?)... egyébként az a nap épp Petra szülinapja, így vsz. egyébként is kimaradna.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

szasztok!
Leppke!
A tornát én is csak ajánlani tudom...nagyon szerettem!!!!
Bogárka!
Jó pihegést!! Kép
Recca!
Én is 2x voltam rubeólás, ezért amikor nyolcadikban megkérdezték, h ki kér rubeóla ellen oltást, akkor én biztos, ami zicher alapon beoltattam magam...
Jucus!
én azt nem szoktam érteni az ilyen, "rájöttem,h mit is akarnak valójában"-tipusú embereknél, h hol volt a józan eszük, amikor először betették oda a lábukat. Kép Addig áramszünet volt náluk?????vagy mi????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet, Bogarka, Zsancikant,
Köszi a tanácsokat, a Bartfaiban mire szamithatok AFP vervetel jövő pénteken, majd még dolgozni is jönnék. Fél 8-ra kell mennem, mennyit kell várni?
leppke1

Fic, koszonom a ramolvasast Kép (de dog apa most peldaul moziba ment, ugyhogy en meg osszevissza vasaroltam, es most csokit eszem, hogy jobban erezzem magam, szegeny gyerkoc meg teljesen kidolt) Zsebi, neked meg a helyzetjelentest. Itt is osszevissza megy az eves meg az alvas, de akkor nem esek akkora ketsegbe. Es sokszor nem is lehet tudni, hogy almos-e vagy nem, mert egyik pillanatban az ujjat szopizza meg a szemet dorzsoli es hozzambujik, aztan hirtelen megint ezerrel ugralni kezd, ugyhogy nehez ugy. Biztos a hulye ido miatt is, meg lehet, hogy lassan atternek a napi egy alvasra, majd tudosits Brunirol.

Leppke, en a doktornonel szultem tavaly nyaron, Ada meg egy honapja, meg meg vagyunk egy paran. Mi a kerdes?
moosejaw

Sziasztok!

Még nem írtam nektek, de most Urbán drnőhöz írok Leppkének. Én most vagyok a 39. hétben, eddig nagyon profi és precíz volt. Nem az a mutyurgatós fajta, hanem határozott. A szülésznőm Czakker Judit (jól írtam?). Nagyon szimpatikus, ketten állítólag profi csapatot alkotnakKép Konkréten talán egy hét múlva.
Nekem amúgy van már egy majdnem 5 éves leányzóm, Szöcsi Öcsit várjuk a napokban, nagy izgalommal. Bogárka, veled annó a 2oo5. nyári babás topicban találkoztam, látom te is visszaszámolsz már. (én sem emlékszem, hogy mennyire fájt, csak arra, hogy nagyon, szóval be vagyok tojvaKép )
Lenne a topikhoz is kérdésem: Mi a protokoll, ha majd lejár (ha nem jön öcsi előbb)a 4o hét? Mennyit lehet ráhúzni? Mikor fektetnek be?
Ja, és van fejőgép a kórházban, vagy vinni kell. Anno a Margitban szültem, ott volt.
Köszi a válaszokat
csaó
Lenocs
lenocs

Lenocs!
fejőgép van, de a lefejt tejet ki kell öntened...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Lenocs!

Nekem nem kellett kiöntenem a H-ban lefejt tejet, én az egészet beletöltöttem a picurba!Kép
Dokifüggő, hogy mikor fektetnek be! Van, akit 1 hét, van akit 2 hét után!
Gratulálok a gyerkőcökhöz! Írj majd, ha túl leszel a szülésen!

Ildi
ildi76

Miért? Nem lehet eltenni hűtőbe, vagy ilyesmi?
lenocs

gyerekek,

teljesen kész vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elmásztam ma a gyógyszertárba,megkérdezni hogy melyik bárányhimlő elleni oltásuk van,mert a doki elküldött mert nem akarta azt írni amire csomót kell várni!(mondjuk én nem tudtm hogy több féle van,no de nem is nekem kell,ez csak érdekesség)erre közli velem a patikus hogy ők ilyet nem tartanak és nem is tudnak rendelni mert nincs a rendszerükbe és különben is,az egész értelmetlen mert hogy ez a bárányhimlő elleni oltás,amolyan "divat" lett mostanában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azt hittem ott helyben ráborítom az asztaltKép Kép Képmégis mi a sza@rt képzel ez magáról?meg rólam?nincs jobb dolgom mint oltogatni magam?????????????????mindjárt felrobbanok!!!!!!!

Leppke,
ez jó üdvözlés volt,bocsi,de tényleg üdv ittKép
én semmire nem tudok válszoni a kérdéseid közül,de kérdezz még,hátha akad azért valami hogy én is okosat szóljakKép
Vendég

Hellóka!
Megjöttem a kozmitól, nagyon jó volt!!!! Kép
És még a promodban vettem az anyukámnak a névnapjára egy gyönyörűséges türkizkék tunikát, amilyet én is szívesen felvennék, csak most nem jön rám úgyse, de álomszép és beleszerettem. Tudjátok, én pont péntekre voltam kiírva, amikor neki a névnapja volt, és unokák szerettem volna neki adni ajeszba, de sajna Vince nem bújt ki, ezért aztán valami más csodálatosat akartam neki találni. Anyukámnak is nagyon tetszett, a nyakamba ugrott és össze-vissza puszilgatott, utána meg pityergett. Õ egy tündér. Szóval jöttem-mentem tök sokat, és nagyon jól bírtuk mindketten.

Gigi!
Méltem Neked Kép

Zsanci!
oké, oké, Te szupernőci vagy, én meg egy lustaság! Kép de tényleg elmegyek, ha olyan jól leszek, mint ma. múltkor is voltunk mindketten Manóval, és nagyon hősiesen végig is csináltuk a tornát, pedig soxor nem volt kellemes érzés, és mégis! lehet, hogy elindítja a babát?
De az is lehet, hogy inkább Neetre hallgatok, felteszem a lábam és behunyom a szemem, és megbeszélem a fiammal, hogy mikor is óhajt végre kijönni. Kép

Leppke!
Köszi a drukkot! Torna szuperjó, és ha meg tudod oldani, járj inkább a délelőttire, mert kevesebben vannak és labdán tornázunk. Persze, ha nem, a délutáni is isteni! Nagyon jól és finoman átmozgat, a gátizomtorna és a légzések hasznát pedig egészen biztos nem kell taglalnom. Az előadások is hasznosak, csatlakozom Neet-hez. Én egy olyanon voltam, amit a csecsemős nővérek tartottak, és az nagyon jó volt, meg egy összefoglaló filmvetítésen, az is egy élmény, de csak ha készen vagy arra, hogy ilyesmit nézz.

Katus!
Neked is köszi a drukkot, igen, kötetlen, amiken én voltam, voltak apukák is, lehet kérdezni sokat, nagyon hasznos! Kép

Jucus!
Jaj, remélem nincs nagyobb gond anyukáddal! Kép
Ha megtalálod, engem is érdekel a könyv, de ezt most csak zárójelben! A lényeg, hogy anyukádnak JOBBULÁST!!!!!

Pocakpacni írt nekem, kicsit ki van, mert a nagy lánya már otthon van, és Marci nagyon rosszul alszik mostanság. Érdekes, hogy többen írtátok, hogy gondok vannak alvásilag. Hát, náluk is.

Fejőgép: nekem is azt mondta a csecsemős nővér, hogy nincs lehetőség a tárolásra. De én vettem zacsekot, abban le lehet fagyasztani, nemtom megengedik-e, hogy abba tegyem. Meg hogy azt mindenki után fertőtlenítik? Lehet, hogy jobb a sajátomat bevinni?
fic. (40+3)
ficánka

Gigi!
Megértem a kitörést, remélem, neki is jutott belőle! Micsoda hülyeség az, hogy divat a bárányhímlő elleni oltás. Nem is nagyon értem ezt a szövegösszefüggést, de biztosan velem is baj van. Ez tök hüjjjjjjjjje! (Direkt a pontos j!) Remélem, megverted! Kép
fic.
ficánka

Bogárka!
Örülök, hogy minden OK Maszattal! Kép Most én is inkább a pihi felé hajlok (nem a torna felé), mert ma jó sokat csavarogtam, rosszalkodtam, és az előbb a zuhinál észrevettem, hogy a lábacskáim olyan kis husinak néznek ki, sztem ez víz. Szóval valszleg inkább pihentetni kéne. Én is örülnék, ha találkoznánk a kh-ban!!!!!! Kép Ha engem kérdezel, van rá esély, még bármi lehet. Most úgy érzem, hogy ezen a héten kibújik Vincus, de ezt csak én érzem, ő nem erősítette meg.

Na, mentem Lányok, pihentetem a virgácsaimat!
fic.
ficánka

Jucus!
Jobbulást a Mamádnak!

Gigi!
Köszönöm a mentős infót megjavult az autó!!!
Ma mindent megvettünk bele és bele is szerelték!

Lepke!
Üdv köztünk!
Tényleg jó a torna és az előadások is!

Oxit kiengedték ám!!!
Éppen az ajtóban kaptuk el a párommal!
Ja és láttam a gyönyörű kislányát!

Fic!
Akkor most alszunk egyet a tornára?
Mert ha te mész akkor énis!

Lányok elfolyt a nyákcsap vagy dugó vagy mi...
Mai NST-n semmilyen fájásaim nem voltak, de már 1-1 ujjnyira ki vagyok tágulva!
Azt mondta a Vera ha lesz este szex akkor 6 óra múlva elindulhat a vajudás!
Tehát állítólag mostmár csak rajtunk múlik a dolog(vagy nem:-))

Manó27
(40)
manó27

van egy kérdésem!

A vajudóba mit kell csomagolni????
ásványvíz, szőlőcukor csoki, apucinak papucs??? és még???
manó27

még egy kérdés:
én semmit nem vettem mint popsi kenőcs, tápszer, tea, nem tudom fürdető meg ilyenek,
mert azt mondták, hogy a gyerekorvos felírja és a gyógyszertári a legjobb a babának.

De mivan ha nem lesz tejem???
akkor nincs itthon se tea se tápszer???

mit kell venni???

jó mostmár eldugulok csak már olyan közel a vége..
manó27

Manó: Te most inkább szexelj, mint netezz....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Manó!

Nyugi! Lesz tejed! Ne izgulj! Drukkolok nagyon!
Én a pakkban fölülre raktam, ami még a vajúdóban kell! Érdemes a türcsit, meg szappant, WC-papírt is fölülre tenned, meg hálóinget, amit majd felveszel! De úgyis nálad lehet közben az egész pakk, úgyhogy ott lesz, ha kell még valami!Kép

Jucus!
Hogyhogy rosszul lett anyukád! Mitől? Talán a melegtől? Remélem nincs komoly baj!Kép

Ildi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: