A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet!

Az 1.pontot kifejtenéd?Csak nem ott volt a munkája?Én annyira utálom ezeket!

Juc
20170114224602

Manó!
Aludtam én elég nagyot, most jól is esett nagyon, mer előtte sz.rul vótam. De beültem egy nagy kád levendulás-rózsás vizecskébe, és az nagyon jót tett. Mikor lesznek készen a fiúk a tetőn? És legalább jól néznek ki?
Jaj, most látom, hogy 7 óra, rohanok, megyünk moziba Madagaszkárt nézni Kép!
CUPP NEKTEK!
ficánka

OxiRékaViki gyönyörűséges.
Nálunk ma lájtos nyűglődés van, de már kifulladtunk...pedig nem is ordít a ded, csak szimplán nem akr aludni, és nem érti me a kis gonosz, hogy mi viszont AKARUNK!!!!!!!!4
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ada007

Bogárka!
Nekem a doki azt mondta, hogy 10 perces fájásokkal már irány a kórház. És igen, a plutty a legjobb érzés!!! Kép
Jucus!
Kik azok az EZEK???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!
Ezek=pénzlevevös,hittérítö szekta.Neet még nem fekójtette ki,hogy pontosan mit ért ez alatt,de én kiváncsi Fáncsi vagyok!

Fáncsi
20170114224602

FEJTETTE
20170114224602

Oxipapa: ez a kislány gyönyörűűűűűűűűű.... nagyon édes a képen. Ha lehet még kérünk ám.

Gigi: örülök, hogy ily gyorsan megérkeztek a cd-k és még működnek is. :-)

Fic: te veszel oltás kivezetőt? én gondolkodom, bár sok időm nincs... Szerinted érdemes. A többire tuti veszek, de azt mondják ez az első nem olyan vészes. bár ki tudja. Homeóóóóóós tudorok mit gondoltok?

Lindi: reggel éppen gondoltam rá, hogy írom, hogy boldog névnapot Grétinek, de aztán rájöttem, hogy nem Gréta a neve és igy töröltem. úgyhogy igy lesz az elsőkből ucsóóóóó, igy hát fogadd tőlem is a gratulációt. Boldog névnapot kicsi cuki Gréti.

Ildi: Timcsi nagyon édes, remélem már kutya baja és lement a láza és boldog baba ismét.

Hát kiváncsi vagyok, hogy belőlem hány óra után fog kiugrani a babám. Szerintem jó sok lesz belőle, de ez majd elválik. Szorgosan iszom a teát, eszem a bogyót, erotikus masszázsban részesítem magam, úgyhogy rajtam nem múlik. Bébicske majd eldönti, hogy mit szeretne....

Manó: remélem kedvesed keze tényleg teljesen jól lesz napokon belül, hiszen nagy szükség lesz rájuk. Na mikor szülsz?

Fic: nálam semmi, bár napközben fájtam, azt hittem megszülök az Ildinél, de nem...

Leánykák: honnan kéne mérleget rendelni, akik ki is hozzák? Tudtok valami megbízható lelőhelyet?

Johi és Zsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok lányok!
Már megint csak 2 másodpercem van... Nagy gratula Oxi családnak, Viki nagyon-nagyon szép!!
Boldog névnapot Grétinek és boldog féléves szülinapot a féléveseknek!!
Ildi, remélem Timcsi jobban van, lement a láza.
Az imél címem a köv: antalmonikakukacfreemailponthu hű de nehéz volt leírni.Küldd el az életrajzot, hátha van valami férjednek való állás.
Bkriszta, ne aggódj a tejcsi-tápszer miatt, felesleges. Nálam is hasonló volt a helyzet, így teljesen átérzem a szomorúságod. Később már eszedbe sem fog jutni. Nem depizni!!!
Fic, Manó újabb teleregény:-)
Sajna mennem kell.
Minden jót mindenkinek!!
monesz

Zsanci!
De nekem tegnap jött 3 is 10 percenként Kép! Persze bízom benne, hogy az ősi ösztön meg fogja mutatni, hogy EZ már AZ Kép!
Bár ha belegondolok Petránál a 10 percesekre már simán rámondtam, hogy fájás, ezek tegnap inkább csak keményedések voltak, ráadásul állítólag a második intenzívebb is (mármint jobban fáj)... Tapasztalat?

Bogárka (38)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votivia,
Olyan jó megint itt olvasni Téged! Jót nevettem azon, amikor elképzeltem, ahogy Isti a kukás-színű partedliből mindent magára borít... Kép Tanácsot adni nem tudok, mert mi még csak gyümölcsöt ettünk eddig, és egy normál textilpelust kötöttem a nyakába és ezzel elég jól megoldottam a dolgot eddig. De amit Neet is írt, hogy belenyúl az ételbe, és utána keni szét... ez szó szerint ugyanez. De annnnyira édes, hogy ilyenkor csak megpuszilgatni tudom, semmi mást! Kép

Pipocs,
Olyan régen írtál, ugye nem rágta szét a pók a telefon- és internetkábelt?! Kép

Homeos füzet iránt érdeklődők!
A PAsaréti téri patikában nem is kellett kérni, és adták az egyik baba-mamás füzetkét, ott mindig nagyon kedvesek!

Jó hétvégét! (Hátha születik még bébi a hétvégén Kép Kép Kép, ugye Fic, Manó?)

Blaye
blaye

Johanna, mérleg: a kórházban ki van téve egy tel.szám. Másnap kihozták. kell egy tizes kaució, és minimum 2 hónap, az ára pedig asszem havi 2e. de minden ok volt,és mi is csak 2 hónapig használtuk.

votiv 8)
votiv

Blaye, aranyos vagy Kép

persze én se mérgelődöm, ha összemalackodja magát meg engem a gyermek (előfordul, hogy utána mi is öltözünk, ő biztosan, engem meg nem zavar Kép). Persze amikor az apja eteti, utána jó morgolódni vele egy kicsit, hogy: nézd meg mit műveltetek, hát hogy néztek ki, és ezt fogja megtanulni a kölök?!

Kedves Neet, kezdem azt hinni, hogy ez a sors, vagy a karma, vagy a sors karma, hogy Gáborod végül mindig otthon köt ki. Talán nem állás kellene neki (azért hívják állásnak, mert nincs benne haladás), hanem saját biznisz. Jó tudom, ez nem ennyire egyszerű, tőke is kell meg miegymás, de...nos? ;o)

kaja: van 1 könyvem, Főzzünk a babának címmel. Hát ebből veszem a recepteket. megosszak veletek párat?

na, megyek, lapzárta van, és még nem vagyok kész.
ma mintha jobb idő lenne... hmmm.

bájdövéj, tegnap telefonoztam Oxival, de nem akarom lelőni a beszámolóját, csak annyit mondok, a klasszikus "ez nehéz szülés volt" mondás iskolapéldája. Huhh. ahogy mesélte, könnybelábadt a szemem.
De Viki jól van és gyönyörű és máris nagy szopibajnok, úgyhogy ez biztosan mindenért kárpótolja! Kép

votiv 8)
votiv

és még vmi,
Oxiapa, ha ezt olvasod, hát le a kalappal! hősies volt, ahogy végig bírtad! és hogy régebben még alig akartál bemenni (te médium vagy? Kép) végül meg már Te vágtad el a kzs-t!!! légy igazán büszke magadra, és természtesen a szépséges kislányotokra! mégegyszer gratulálok!

(képek? naaa, lécilécinaaa? Kép)

votiv 8)
votiv

jesszum pepi, most olvasom, hogy a Wal-Mart meg akarja venni a magyar Corát, höhö

vajon puskatöltényt fognak itt is árusítani, vagy azt csak az államokban?...

votiv 8)
votiv

bakker, ezek az Auchant is megvennék! na, most már végigolvastam a cikket Kép

votiv 8)
votiv

Szép jó reggelt,

Votiv: mi ez a korán kelés? Mondjuk már én is megjártam a bájopiacot...

Kérdésem: ugye a caulophylumot lehet szedni már a vajúdás elött is. Én azt olvastam, hallottam, hogy a 37.héttől lehet nyomni ezt a bogyót. Mert én szedem napi 2*5golyócskában, hát már lehet, hogy lassan elhagyom a gyerket? Ugye ezt lehet, mert valaki azt mondta, hogy ez veszélyes....
pedig én úgy emléxem, hogy a szülésznőm mondta. Most elbizonytalanodtam, segííííííítsetek...

Köszi Johi

Kép
Kép
johanna1975

Hello Csajok!

Votiv szivem: te mér nem alszol még fél 7-kor????????

Oxiapa: zek szerint Te is nagy hős voltál!!!!!!!!! Igaz nemtom mi volt, de Votivnak hiszek, szóval le a kalappal.

Jajj, ma megyek kozmikushoz, addig apáé lesz a gyerök.....remélem túléljük Kép

Isti jó kisfiú, hogy a helyére köpi a kajákat Kép

Szép hétvégét Mindenkinek!

GRÉTINEK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK (még lazán benne vagyunk a 8 napban)

Csajok, hihetetlen nehéz éccakánk volt...már egy hete nem volt ilyen, szóval most nevessek, vagy sírjak?? A végén előkerült a cummer is, persze kiköpte, illetve ha tartottam cumizott egy kicsit, de aztán kiköpte...az a szar az egészben, hogy ugye egész nap alig aludt a mi KisBotrányunk, estére meg el kezdett fájni a pokája, de csak úgy lájtosan, de arra pont elég volt, hogy nem volt kedve tőle elaludni....11-kor már hulla fáradt volt, még cicin sem nyugodot meg, kicsit túlpörgött azt hiszem....végül csak bealudt a cici...de nagy meccs volt
ada007

Sziasztok!
Tényleg szép ez a reggel, juhéééééé! A tegnapi fájdogálásaim is elmúltak, elmentek messzire a felhőkkel. Remélem, mostmár csak akkor jönnek vissza, amikor már születünk. Érdekes, anyukám azt mondta, hogy én is úgy születtem, hogy előtte pár napig fájtam neki, és csak utána jött a nagy nap és a várva várt plutty, amire már persze én is nagyon vágyom!
De most jó, végre aktív napom lehet! Kép
A Madagaszkár nagyon jó volt, ajánlom mindenkinek, aki szereti a jó állatos rajzfilmet sok jó zenével! Sokat nevettünk Kép, szóval nézzétek meg! Mi dvd-n is akarjuk majd.
A hétvégére kisVincét nem ígérek, de a jövő héten biztosan meglesz! Legyen mindenkinek szép a hétvégéje!

Johi!
Nem tudom még, én is megvárnám a tanácsokat. Ha az is olyan, hogy sok bogyós, akkor szívesen megosztom Veled! Kép

fic. (40+1)
ficánka

Jucus!
Ha komolyan érdekel, és nem félsz, csekkold le ezt az oldalt, szó szerint ez történt (volna) meg, ha G marad a "cég"nél. Már elkezdödött a folyamat, csak remélhetöleg idöben riadó fújt G és kilépett.
Gyengébb idegzetüek kihagyhatják, de okulni nem rossz...
http://emc.elte.hu/~timea/hf.html
neet
neet

Neet!

Ezeket ismerem és szemetek nagyon!
Jó,hogy kilépett!És a Tom Cruise is ilyen !

Jucus
20170114224602

Közben irt a szülésznőm, hogy nagyon jó hogy szedem a cauolot, mert igy legalább van esélyem a tágulásra.... én jó sokat nyomok belőle, úgyhogy remélem kipattan majd belőlem a bébi, bár ennek még semmi jele.

Scientosok tényleg nagy genyák, úgyhogy Neet csak örülhetsz, hogy megszabadultatok tőlük...még csak egy ilyen hülye szekta hiányzik nektek...

Lindi: kedvesem főzött nem tisztitott vízből teát és rögvest kiszúrtam, akkora a különbség...

Fic: te kitől vársz tanácsot, "csak" innen vagy van más forrásod is? Nekem mondjuk a dokim kedveli a szereket, de nem akartam most felhívni.. Mikor mész CTG-re? én hétfőn szerintem, neked minden alkalommal ellenőrzik a méhszájat is? mert nekem két hete nézték csak, azt mondta a dokim, hogy feleslegesen nem kínoz. Ha szülök, azt úgy is észre fogom venni. :-))

Örülök, hogy jó volt a múúúúúúúvi, én már nem tudok ennyit ülni, amúgy sem, de most aztán végképp. Nekem mindig mozognom kell, különben fáj a derekam.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Neet!
Örülök, hogy megszabadultatok tőlük! Kép Nagyon durvák, egyszer engem is be akartak húzni, de szerencsére idejében észbekaptam. Még azért biztosan fognak nyomulni egy ideig, legyetek ügyesek!

Johi!
Itt várok tanácsot, van más forrásom is, egy homeós dokinéni, lehet, hogy fel is hívom hétfőn. Mondjuk az bizti, hogy ártani nem lehet vele a kőcnek, úgyhogy sztem érdemes beszerezni. Egyébként én is szedem már 1 hónapja a caulot, naponta 3x5-öt mondott ez a dokinéni, és ált. meg is eszem ezt, csak mostanában váltottam 2x5-re. Nagyon bízom én is benne, meg a málnalevél teában, és én is masztizom Kép magam az olajjal úgy 2 hete. Az ülés nekem is nehézkes volt, szerencsére nem volt hosszú film, különösen azért, mert néha görcsöltem. De azért élveztem, mert nagyon jó filmecske volt. CTG-re szerdán megyek, mindig szokott dokibá vizsgálni mostanában, nem is nagyon szeretem, mert elég kellemetlen, de mindig elnézést kér előtte, és biztosan igyekszik a legkíméletesebben csinálni.
Tök jó aktív vagyok ma, takarítok, mosok ... nagyon jól esik most (biztos hülyén hangzik), idegesített és lehangolt nagyon az elmúlt két nap, hogy semmit sem bírtam csinálni, most tök jó!!! Kép
fic.
ficánka

sziasztok lyanyok,
nem is tudom, mikor volt ilyen, h tobb mint egy hetig nem ulhettem gep ele. szegeny le lett gyalazva, h majd mennyivel jobb lesz utana... hat egyelore nem lett jobb, de legalabb mar ujra itthon van. azert mar hianyoztatok Kép
lelekben keszultem, h majd 2 napig csak visszaolvasok, erre meg nem lehet elocsalni az amugy nyilvan boseges hsz-termest...Kép

szerencsere az elso juniusi szuletesrol csak picit maradtam le:
Oxi baba nagggyon szep!!! sok-sok boldogot nekik!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

sziasztok lyanyok,
nem is tudom, mikor volt ilyen, h tobb mint egy hetig nem ulhettem gep ele. szegeny le lett gyalazva, h majd mennyivel jobb lesz utana... hat egyelore nem lett jobb, de legalabb mar ujra itthon van. azert mar hianyoztatok Kép
lelekben keszultem, h majd 2 napig csak visszaolvasok, erre meg nem lehet elocsalni az amugy nyilvan boseges hsz-termest...Kép

szerencsere az elso juniusi szuletesrol csak picit maradtam le:
Oxi baba nagggyon szep!!! sok-sok boldogot nekik!!

Coolio
recca

Votiv,

én elvilegn asszem már a libriben is láttam ezt a könyvet amiben minden benne van hogy hogy kell csinálni meg mi kell hozzá!az a címe hogy csipeszfigurákKép de anyagot hozzá csak hobbyboltban tudsz venni.bár én rendeltem egyszer a netről is,de nem annyira jött be,mert volt amit én nem annak képzeltem el mint amilyet küldet meg nem olyan zöld volt az zöld meg hasonlókKép
de nézd meg:www.kreativhobbi.hu
a camponába is van egy kézimunka bolt vegyítve hobbybolttal,asszem ott is van.
ha kész leszek a magasságmérővel azt is felrakomKép

bogárka,
a platty is fantasztikus,de én azt imádtam benne hogy minden nyomással éreztem ahogy lejebb és lejebb csúszik a kis testeKép és én is akarom megintKép csak sajnos most nagyon nem akuálisKép
és mindjárt sírok miatta!!!!!!
én is úgy éltem meg hogy gyors volt és kicsit szomi is vagyok miatta mert mire felfogtam volna hogy erre vártam 9 hónapja addigra már vége is volt és én meg csak annyit mondtam hogy "ennyi volt????????" nem vagyok mazoista de azért jó lenne ha a második nem jönne még ennél is gyorsabbanKép
de nekem most te leszel a példa,mert az elsőket közel egy idő alatt szültük,kíváncsi vagyok hogy lesz nálad a másodiknálKép én is úgy készülök majdKépKép aztán minden másképp lesz mint náladKépde sebajKép
szóval szüjéééééééééééééééééééééé' má''''''''' mert kivi vagyokKép

na mászok mert felébred a ded,
cupp
Vendég

Gigi!
Igen, pont arra gondoltam én is, hogy nem akarom sokkal gyorsabban megszülni Maszatkát, mert akkor tényleg olyan rövid lenne Kép Na kíváncsi vagyok mi lesz... lehet, hogy most itt parázok azon, hogy nehogy túl gyors legyen, aztán majd vajúdok egy napig... na remélem azért nem Kép Bár állítólag a fiúk nehezebben születnek, de azért ha egyszer már bizonyított a szervezetem, hogy gyorsan tud tágulni, akkor másodszor csak nem hagy cserben.
Azér még annyira ne sürgess, elvileg van még két hetünk, de addigis egy hasonló példa: köztem és Öcsikém között is kb. két év van (kicsit több), és mindkettőnkkel hajnali fél 3-kor kezdett Anyukám fájdogálni, én 12.45-re lettem meg, Tesóm 6 körül, de lehet, hogy 6.30 (de ez is úgy, hogy vissza kellett kicsit tartani, mert a doki még nem volt bemosakodva) Kép.

Bogárka (38+1)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Nekem is elso szulesnel a platty (nekem blutty Kép ) volt a legjobb! Es most masodikra ez kimaradt!!!!!Reklamaltam is rogton a dokineninek, meg azota is hianyolom az erzest...

Norka
norkini

Oxi és kis családja !

Nagyon gratulálok ! És én is várom a további képeket !

Kép
Kép
greenolive

ugy latom, en nem hianyoztam a babanetnek: mi az, h "Valamit kell irnia"?!
tessek irok. beengedsz???

Coolio
recca

bocsi mindenkitol, de csak nem akarja az igazsagot...Kép

Coolio
recca

Norka!
Hogyhogy kimaradt a bluggy?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

szasztok!
végre egy kis nyugi...Igi talán túléli az oltást, bár tegnap nagyon kakin lett estére. Éjjel germicid kúpot kellett adnom, mert úgy tüzelt, mint egy kazán...Kép És nem volt hajlandó aludni, csak az ölünkben...Kép
na, megyünk, pakolunk...hétfőn kezdődik a Nagy Átalakitás....Kép Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

GYerekek!
A másodiknál naplót fogok írni vajúdás közben, mert egy csomó minden kiesett, de így, hogy mondjátok, beugrik, h jé, volt bluggy is meg platty is. Kép Meg ez is, meg az is. Meg emez, meg amaz. De én a 20.órában már olyan fáradt voltam, és 2 napja nem aludtam, és besötétedett már, mert tél volt, és tök nyomasztó hangulata volt a szobának már a végén, szóval legközelebb jobban figyelek. Kép

Jucus és Ficánka!
Ti így ismeritek ezt a Hubbard-os sz@rt? Jééé.
neet
neet

Sziasztok Csajok!
Olyan kis aktív voltam ma, hogy az csuda! Tök jó, most szép tiszta a lakás, a babaágy is a helyére került, az erkély is gyönyörű, a kedvesem végig segített, nagyon rendes volt ... szóval most nagyon jó a kedvem. Meg is beszéltük, hogy este elmegyünk vacsizni, biztosan az is jó lesz. És ma végre nem fájok, csak nagyon ritkán, úgyhogy ez is jó. Persze sokan telefonálnak, és sokan kérdezik, hogy mikor fekszek be, meg hogy nagyon félek és izgulok-e, meg hogy nagyon unom-e, meg ilyen "okosságokat", de most még ez sem tudja elvenni a jó kedvemet!!!! KépKépKépKép Teleregénybe sem kezdek, mert szerintem én még nem túlhordok, csak egy kicsit elszámoltuk.

OxiApa!
Így, hogy hallottam, milyen ügyesek voltatok, még egy megagratula, melyet tolmácsolj Oxinak is! Gyönyörű a lányotok, biztosan máris szerelmes lettél belé! Kép Azt kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok továbbra is, mostmár így hármasban. Már igazi CSALÁD vagytok, igazi mamával, papával és babával, tök jó nektek! ÉLJEN AZ OXI-FAMILY!!!!! Kép

Gigi!
Mi van a vizsgálati eredményekkel? Ha a jövő hét elején ráérsz, és én meg még nem szülök és jól vagyo, jó lenne egy tali, mit szólsz?
cupp,
fic. (40+1)
ficánka

Neet!
Kaptam egy meghívót IQ-tesztre, és érdekelt az eredményem, úgyhogy mit sem sejtve elmentem. Õszíntén válaszoltam a kérdésekre, és naívan még másik fajta teszteket is kitöltöttem. Az lett a vége, hogy jól kielemeztek, és aztán feltárták a megoldást, hogy az ő segítségükkel hogyan fogok tudni lekűzdve a hibáimat szupernővé válni. Még sokáig nem volt az világos, hogy mi is áll az egész mögött, de egy idő után nekem egyre gyanúsabbá vált. Rábeszéltek egy könyvre, amit örülök, hogy megvettem, mert abból kiderült számomra a turpisság. Közben találkoztam olyan emberekkel, akiket régebbről ismertem, és láttam mivé lettek a szekta hatására. Szörnyűséges, elég nehezen, de végül sikerült tőlük megszabadulnom. Azóta persze még többet hallottam és olvastam róluk, tényleg nagyon erőszakos és durva, ahogyan működnek. De biztosan Ti is tudnátok mesélni, kíváncsian hallgatom, persze, csak ha van kedved!
fic.
ficánka

Neet!

Engem érdekelnek a szekták és sokat olvasok róluk.
Ez pl.egy tök érthetetlen(számomra)és teljesen világos ,hogy csak a pénzre utaznak.
A kedvencem egyébként az itthoni ami vasárnap a TV-ben is vanKép

Jucus
20170114224602

Ficánka: örülök,hogy Te is nyomod a tuti bogyókat, mert ma úgy rám ijesztettek, hogy csak na,de hülyeség és magamnak kell hinni,hiszen a saját orvosom és szülésznőm mondta, akkor mit hallgatok mások szülésznőjére... Mindjárt megyek és iszom egy kis teácskát is. Meg a golyókat is benyomom akkor. Én is takarítottam aktívan és bizony nálunk is már egész jó rend és tisztaság van. Ma szerelték az elektromos kaput, kapucsengőt és társait, úgyhogy lett egy kis rumli, de szép....

Zsanci: remélem Igi már jobban van. Nem segít még a jól bevált homeo sem?

Gigi: bizniszelhetünk máskor is cd-t..

Meg aztán tudok ám másnak is irni babazenét, ha van rá igény..... :-))

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Jucus!
A hitgyülire gondolsz?
fic.
ficánka

Sziasztok Lányok!

Már alig vártam, hogy fel tudjak végre jönni netezni! Ismét elkezedett füstölni a monitorunk és most végleg kipurcant, úgyhogy páromnak csak most sikerült működőképessé tenni a gépet!
Timi csütörtök éjjelre jól belázasodott az oltástól! Egész éjjel nem ment le neki lázcsillapítóval sem! Nem volt vészes, 38,2 fok, dokinéni szerint kutya füle, de én azért egész éjjel nem mertem aludni, nehogy föjjebb menjen neki! Aztán reggel a hűtőfürdő segített! Eddig sem voltam túl oltáspárti, most meg aztán pláne!Kép

Zsanci!
Remélem Igi jobban van!

Johanna!
Bocs! Páromat megkérem, hogy ma mindenképpen vegye át a CD-ket!

Oxi!
Hatalmas gratula! Ügyesek voltatok! Várjuk majd a beszámolót!Kép

Votiv!
Köszi a homeos infót! A Timicsi sem rossz név, bár kicsit japános!Kép

Gigi!
A névtábla szupi! Ügyes vagy!

Neet!
Mi volt ez a cég? És hogy került párod oda?
Csak, hogy résen legyünk és nehogy páromat is behülyítsék!

Recca!
Nem tudom végig tudtad-e olvasni a termést! Kérdeztem, hogy mennyi aroma kell a zöld golyóidba! Meg tudod írni?

Ildi
ildi76

Johi!
Örülök, hogy Te is jól vagy, és ügyesen takarítgatsz! Kép Meg annak is, hogy így modernizálódtok! Bogyó-ügyben meg ne hallgass más szülésznénire! Közel van a kh, úgyis beértek, meg Te amúgyis tartottál attól, hogy hogyan fog kiférni a ded, ezért biztosan segíteni fognak a természetes szerek. Bogárka mondta csak, hogy mivel neki Petra nagyon gyorsan kibújt, fél, hogy Maszattal nem érnek be a kh-ba, csak ezért nem homeózik, de ha jól emlékszem, a teácskát ő is iszogatja. És neki így teljesen igaza van. Kép
fic.
ficánka

Timinek és Iginek gyógypuszás, már előre rettegek én is az oltásoktól! Kép Olyan sz.r, hogy belázasodnak és legyengülnek tőle a kicsik! Dehát az van, hogy biztosan azért tűnt már el annyiféle betegség, amibe régen belehaltak a gyerekek, mert oltják őket, nem?
ficánka

Most beszéltem Oxival én is.Viki éppen szopizott.Jól vannak,kedden mehetnek haza.

Miután letettem a telefont és Soma megtudta,hogy Oxival beszéltem ezt kérdezte:"Megszületett már a kis Oxi?"

Juc
20170114224602

Ficanka
Nem minden ded lazasodik, elore folosleges ezen idegeskedni! Kép

Bogarka
Nemtom, valahogy annyira vartam azt az erzest, es vagy gyorsabban bujt ki Panni vagy nemtom....de nem ereztem!!!!?!

Norka
norkini

Fic!

IgenKép
20170114224602

Norki!
Köszi a bíztatást. Igazán nem is idegeskedem, csak rossz arra gondolni, hogy meg fogják a kis testét szúrni. De majd biztosan hozzá fogok szokni az ilyen dolgokhoz ... vagy nem, és akkor majd pityergek. Ez is az anyaság része, nem?

Jucus!
Soma tök helyes! Kép Még mindig imádom! A hitgyüli megagigagáz!!! Mi is nézzük néha, az első sorban szokott csápolni a kedvesem egyik kollégája ... no comment. Nekem az amway-gyűlések jutnak az eszembe, az is hasonló hangulatú volt. Kép Az a megfigyelésem, hogy ezek a szekták a bajban lévő embereket tudják behúzni, akiknek egy kicsit félresiklott az élete, vagy valami trauma érte ... Örülök, hogy Téged is érdekel a téma, sztem fontos ezeket a csoportosulásokat megismerni, hogy meg tudjuk védeni tőlük a számunkra fontos embereket.
fic.
ficánka

Fic!

Szúrikhoz nem lehet hozzászokniKépÉn is csüti viszem Pannát a 4 hósra és elöre parázok.

Nos a szekták pont az általad leírtakra alapoznak.Mert egy kiegyensulyozott,rendezett családihátterü embert nem tudnak megvezetni.Sajnos nekem is vannak ott ismeröseimKép
(ismerem ám a hosszu magánhangzókat csa nem szereti a gépem)

Jucus
20170114224602

fic,
mail ment

norka,
hogy lehet hogy nem volt bluggy???????
részletezd már plíííííííz!

bogárka,
példának nem volt rossz,most kivárlak téged aztán ha jön nálunk a következő bemegyek már a jóslóknál,hátha akkor tutira beérekKép
én példám:én először szültem és fiút és ilyen tempót diktáltKép ha a második lány leszKép??????????????márpedig jó lenne ha az lenne,de ha nem vince leszKép(bocsi fic,de úúúúúúúúúúúúúúúúúúgy megtetszett hogy jól leutánzunk majdKép )
most hirtelenjébe nem jut eszembe,de ti is 3-at akartok?

iginek és timinek jobbulást és ne is hagyják a mamikat piheni,kényeztessék csak magukatKép
Vendég

Ildi, hat persze, h nem tudok visszaolvasniKép
az aromat ilyen kis tasakban/ampullaban v miben lehet kapni. en egy olyat teszek a leirt mennyiseghez.

Coolio
recca

Fic!
Petra SOSEM lázasodott be az oltások után Kép Mázli ... Kép Egyedül a 15 hós viselte meg, akkor volt hőemelkedése, meg pöttyei...

Norka!
Na, akkor nagyon kell figyelnem, nehogy elszalasszam a nagy bluggyot Kép Bár lehet, hogy hülyeség így várni, mert akkor tényleg nem lesz olyan... az ember mindig szebbre, jobbra emlékszik Kép

Hitgyüli: brrrrr! Szembeszomszédék oszlopos tagok! Kép Én csak egyszer láttam ilyen vasárnapi bigyót, ott virítottak az első sorokban. Egyébként ez tuti valami piramis rendszer, rajtuk látszik, hogy őstagok... és valami baromi sok zsetonuk van, pedig pedagógus özvegy anyuka neveli egyedül 4 gyermekét (a 3 nagy meg már kirepült). Egyébként viszonylag normálisak, csak egyszer akartak minket megtéríteni, mikor beköltözés után nemsokkal áthívtuk őket ismerkedni. Látták, hogy nem vagyunk rá vevők... azóta békén vagyunk hagyva Kép

Bogárka (38+1)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Recca!

Köszi! Csak nem voltam biztos benne, hogy egy egész olyan műanyagizét hozzá kell tenni a golyókhoz!

Léccike írjátok meg nekem, hogy mi az a vasárnapi izé a tévében, amiről szó van, mert nem tudok rájönni!

Holnap úgy néz ki elmegyünk párommal moziba! Addig anyu vigyáz Timcsire! Már vagy egy éve sehol nem voltunk, úgyhogy ideje kimozdulnunk!
Csak nem tudom mit nézzünk meg! Van ötletetek, hogy mit érdemes? Most megy az a mesefilm, amit reklámoznak, nekem az is jó lenne, csak attól félek, hogy ott lesz az a sok gyerkőc a moziban és egyfolytában Timire fogok majd gondolni!
Mi a véleményetek?

Ildi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: