Sziasztok!
Nahat mit latnak a szemeim??

Nagyon orultem, ahogy a regieket olvastam. Most mar egyre surubben jottok remelem!

Nem jottok a talira, ami Andreanal lesz jovo heten csutortokon? Please! Biztos nagyon jo lesz.
Lili meg alszik. Ma reggel 6-kor kelt. Kapott tejecsket es visszaaludt.

Most van idom, de azert meg tanulnom is kell.
Andrea: Te hol vagy? nagyon eltuntel. Minden rendben?
Eszter: Gyonyoruek a kepek!

Meg mindig nem valaszoltal, hogy mivel rajzolsz. Graffitceruzaval?

A szarvasos lanyfej tetszik a legjobban.

Uuuugy szeretnek egy kepet toled. Ki is fizetnem!
Pano: Beni nagyon edes!

Olyan furcsa, hogy hihetetlenul nagyot nott. Tudod toled se nagyon kaptunk az elmult idoben kepeket.
Zsuzsi: Mi ugye szemelyesen nem ismerjuk egymast? De azert kislanyod gyonyoru. Ha jol latom, neki is szep kek szemei vannak. Ejszakai szopirol leszoktatas ilyenkor mar nem egyszeru.

Ket lehetoseg van, vagy hagyod, hogy kinoje, leszokjon magarol, ami talan 1 ev korul abbamarad. De nem biztos, mert lehet, hogy hozzaszokott. Bar errol a tobbgyerekes anyukak tobbet tudnak.

Nekem Lili 11 honaposan abbahagyta a szopit. Ha te nem birod az allando keleseket, faraszto, hat akkor le kell szoktatni. Ugy tunik Emma nagyon jo sulyban van, nem biztos, hogy ehes ejszaka. Talan megszokta, hogy fel kell kelni. Probald szopi helyett egy kis vizet adni, vagy ha felkel es sir, megnyugtatni es szopi nelkul visszaaltatni. En ez utobbit alkalmaztam es sikeresen. Amikor Lili sirt, akkor az nem az ehseg jele volt, hanem inkabb a hiszti, hogy nem kap cicit. De par perc utan meg is nyugodott, ahogy enekeltem neki.
Szoszi: Balazs nagyon szep kisfiu. Szep arca van.

Nem semmi, hogy bejarsz dolgozni. Ki vigyaz addig Balazskara? talan olvastad, hogy en is dolgozom 4 oraban a cegnek, de itthonrol. En itthonrol be tudok lepni a rendszerukbe es hasznalni azt. Igy tudok dolgozni, mintha bent lennek.
Otleted nagyon jo a honlapot illetoen.
Orsi: Gergo edes lehet ahogy pa-pa-zik.

Nagyon ugyes is.

Lili azt szokta csinalni, hogyha elindul kifele a szobankbol, akkor meg az ajtoban visszanez, mosolyog es papa-zik nekunk. Majd folytatja utjat.

orulok, hogy jobban vagytok. Lili hala istennek nem nyugos, nem hisztis. Mindenki akihez elviszem megkerdezi, hogy szokot sirni vagy hisztizni ez a kislany?

Csak akkor ha elveszek tole valamit, amit nem szabad.

Akkor ujabb hisztitunet, hogy felul es a fejet beveri a foldbe. Gondolom kesobb ez valtozni fog. Mindig mast produkal ilyenkor.
Nanda: nagyon orulok, hogy jol vagytok.

Maxi nagyon szepen fejlodik, Lili szinte ugyanazokat tudja mint Maxi. O is nagyon jol kezeli a taviranyitot a hi-fi-hez.

ha zene kell egyszeruen bekapcsolja.

Ami mindig kell neki. O is razza a popojat, jobbra-balra dolve tancikal es ha kemenyebb zene van, akkor olyan mint egy haevy metalos. Dobalja a fejet. Mar csak a hosszu lobogo haj hianyzik.

Maxi megy mar nem? talan mar fut is?
Lino: Lanyok csodasak!

Erdekes, hogy 3 lany es teljesen kulonbozoek kulsoben. Vagy csak en latom ugy? Nagyon erdekes lehet igy.

Negyedik baba!

Huha!! Az nem semmi. Es belevagtok??

Talan az kisfiu lesz.

vagy ikrek?
Katica is nagyon szepen fejlodik.
Macs: Nagyon, de nagyon fogsz hianyozni.

Ne tunj el nekunk.

Azert a setaid alkalmaval terjel be internetkavezokba es ott tudsz nekunk irni.
Mese: Igen, en megkaptam a leveledet. nincs azzal semmi gond, csak idonkent a szolgaltatok rosszalkodnak. Varni kell. Bar en macs-tol is megkaptam leveleket. De en nem szolgaltatos levelezest hasznalok, hanem a ceg belso levelezeset.
Na megyek, kihasznalom az idot, amig Lili meg alszik.
Puszi Rita