A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

rékaviki gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűű

raktam fel képet a profilomba a névtábláról amit bálinnak csináltam,csodáljátok meg Kép
Vendég

Csajok!

Viki baba száját én teljesen olyannak látom, mint Oxié. Kép Szerintetek is?

És nálatok is olyan furán jön be a topic, hogy odafönt üres sorok vannak?

Kriszta!
Persze, hogy kíváncsi vagyok Rád/ Rátok! Kép Mindig örülök, ha hallok hírt rólatok! És ezzel biztosan nem vagyok egyedül!
fic.
ficánka

Gigi!
Ez tök szupi! Hogy csináltad? Te ilyen ügyes vagy? Textilből van? Voltak sablonjaid, vagy csak úgy ... nagyon tecccccciiiiikk!
fic.
ficánka

Oxi apa!

Köszönjük a csodás lánykáról a képet!

Zsebi!

Tökéletes a fénymásolat!És én vagyok a legöregebb anyuka a képeken,de tényleg én vagyok a topic nagy öregjeKépJa és rólad sincs kép csak dedről.

Jucus
20170114224602

A család egyhangúlag megszavazta, hogy lánykámnak ma tartsuk a névnapját. Elvileg Margaréta július 20-án van, de a naptárban akkor Illés szerepel. Mi meg úgyis Grétinek becézzük és biztos mindenki ilyenkor köszöntené.
Úgyhogy ma ünneplünk! Csak ajándékunk nincs ilyen hirtelen.

Blaye! Tegnap végül tudtál Vincinek ajándékot venni?

KépKép
KépKép
lindicita

Zsebi! Én is kérnék fénymásolatot, vagy ha be tudod szkennelni és elküldeni, úgy is jó.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!
Oxi család!
Hatalmas gratula!
Kisleány GYÖNYÖRÛ!!!!!! És nagyon bátor, ha ezen a csúnyácska napon volt mersze kibújni!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Éljetek soká!!!!!

Gigi!
15 hós oltásra az MMR nevű kivezető szer kell. De ha elmész a gyógyszertárba, akkor mondod, hogy 15 hós lesz, és adják neked aztat. Kép De rásegithetsz, ha mondod, hogy EMEMER!!! Kép
Votiv!
Isten hozott vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyébként én is dolgozom, két fijjút nevelek (félre) és mégis van időm a második családommal lenni!!! Kép

szegény BigiBendi megkapta ma az oltást...Kép Adtam neki mindent, sőt, előre ittam a medve bőrére, és egy viburcolt is toltam neki...
Annyira szomorú. Õ is mosolygott rám...Én fogtam le a lábát...és éreztem, ahogy a husijába nyomja a doki a tűt!!! Kép ÚÚÚÚÚÚÚÚgy sajnáltam!!!! Sztem benne is rögtön megszűnt az ősbizalom a dokik iránt...
Egyébként 7 kiló és a doki jól leszabott, mert nem tornáztatom eléggé a lábát, és aztán majd baj lesz...Hát most fogom. Jövő hónapban már egészen hátra lehet majd neki tekerni a lábát. Mint a játék babáknak...
Lindi!
Szivesen az infót, remélem be tudod szerezni a bogyót. Itt a gazdagrétiben biztos van.

Egyébként sikerült annyira kitolni az oltást, hogy az 5 hósat együtt fogja kapni a bátyussal, mert ő meg addigra lesz 3 éves...Kép Jó, kis szülinapi ajándék lesz, mi???

Ja, és nem vittem oltási könyvet, ezért megkaptam a dobozt, és mondta a doki, hogy irjam be a számát. No, de ezen a dobozon KÉT szám is van...Biztos, ami zicher alapon, mindent beleirok..
Na, megyek a mókusok elé, mert megint szóf.sásom van...
zs. aki csak irna irna irna irna, meg beszélne beszélne beszél... NEEEEEEEEEEEEEEEE

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucus,
Még jó, hogy nem raktam fel képet, akkoriban bujdokoltam a fényképezőgép elől, inkább Brúnóról csináltuk a képeketKép

Akkor fénymásolok mindegyikből néhányat és akinek kell annak elpostázom.

Gigi, nagyon ügyes vagy, szerintem olyan jók ezek a vidám dolgok, egy darabig észre sem veszik azután meg minden nap tarthatod az ajtó előtt órákig, hogy nézze őketKép
Csak én vagyok kétbalkezes, aki nem ért az ilyenekhez.

Lindi, akkor Grétinek boldog névnapot végül is ma Margit meg Gréti névnap van, ha összetesszük a kettőt akkor majdnem kiadja a MargarétátKép
zsebi2004

Leirjam, hogy mi van az oltásban, és hogy mit okoz? Mert most megvan a kis prospektus...elég csúnyán hangzik...
de nem akarok hisztériát kelteni...Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi!
Akkor boldog névnapot Grétinek! KépKépKép Biztosan nem fog most megharagudni "Gyöngyvirág", ha később lesz ajesz! Tudod, szerintem is ma van Gréti nap, anyukámat mindenki így hívja, tehát ő igazából GRÉTI, csak az anyakönyvbe van írva az, hogy Margit.
ficánka

Zsanci!

Melyik doki szúrt le a csípeje miatt?Pannának sem lehet hátra tekerni a lábát,nem hagyja az "elvetemült"pedig azt mondta az öreg orthopédbácsi,hgy akkor jó ha teljesen le tudom nyomni neki .

Zsebi!

Tök jó,majd utalom a postaköltséget oksa?

Jucus
20170114224602

Gréti Baba!
Sok boldogságos névnapot kivánunk!!!!!!!!!!!!! Kép Kép
Zsebi!
Én is béna vagyok...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ManokaKép
Es mennyi ido utan mult el a para Nalad??
NukKépKép Hasonlo izlese van a gyerekeinknekKép

OxiapaKép
VIKI GYOGYORUSZEP!!!!!KépKépKépKép
Meg-meg fotokat!!(egyebkent nem vagyok telhetetlen... Kép )

LindiKép
Boldog nevnapot Gretinek!Kép (ha ma tartja,de ha nem,akkor is)

GigiKép
Nagyon jol nez ki a nevtabla-ugyi vagyKép

FicankaKép
No,ne legyelmar nyomott,-don't worry!!Aludj egy nagyot es almodj szepeketKép

Kriszta es IgazakalmatalvoAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Zsanci!

Ne keltsd a feszültéséget!

Zsebi!

Nekem a terheses nem kell,köszi már nem akarok terheses lenni!Kép

Jucus
20170114224602

Most tök gondban vagyok ezzel a számmal...a dokibá múlt hónapban nem irta be a számot, csak az oltás nevét: hiberix. Nektek is ez volt a 2 hónapos?
A 3 hónapos meg tetracoq 05. Nektek is? egyébként ebben tényleg nincs higany, "csak" aluminium-hidroxid.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!
Köszönöm előre is, nagyon fogok neki örülni, mert a gonosz patikusoktól nem tudok szerezni! Pedig még az esdeklő tekintetet is bevetettem, tudod, mint a shrek2-ben a macskusz, meg most a madagaszkár reklámjában is láttam egy állatkát, aki úgy nézett ... ma megyünk megnézni a moziba!
De tényleg, annak biztosan lesz nagy-nagy kőtsége postailag. Jössz a köv. talira?
fic.
ficánka

Sziasztok!

Oxipapa és Mama nagy nagy gratula!

Annyira örülök Oxinak, hogy már el is felejtettem, hogy nekünk is szülni kéne...

Ficánka, Bogárka!
Tegnap délután nekem is valami volt ami legalább 40 percig tartott, de egyfolytában feszült a hasam és ugyéreztem alul valami feszít nagyon nagyon.
Nem tudom mi volt de eléggé lefárasztott.
Persze mindez az Uzsoki kórházba ameddig a párom kezéből szedték a varratokat meg ujragibszelték meg röngeneszték.....
Már azon gondolkodtam, hogy visszafelé Szent Imre és mire a Lágymányosi hídhoz értünk mintha elvágták volna.

Na ez mi lehetett???

Manóka!
Gyönyörű a kiscsajod!
manó27

Gigi!
Irtam már, hogy a névtábla valami gyönyörűséges????? tényleg! versenyezhettek Jucussal! Mindketten KIRÁLY(NÕK) vagytok!!!!
Jucus!
Értettem! feszültségkeltés elhalasztva...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manó!
Én nemtom mi a túró, nekem is ma különösen soxor fáj és feszül, nem tudtam elaludni sem tőle, sehogyse jó, úgyhogy szerintem: SZÛJJÜNKMÁ!!!!! Kép
Párodnak már jobb azért a kacsója, igaz? Még be is van gipszelve?
fic.
ficánka

Kriszta!
Köszi Kép, megyek ebédezek, aztán megpróbálom újra az alvást!
ficánka

Csajok menjetek má a postaköltséggel, majd több sütit eszem a következő talin Kép Kép Kép
zsebi2004

Oxiapa!
RékaViki gyönyörű, és szerintem is olyan a szája, mint Oxié!!!

Lindi!
Grétinek nagyon boldog névnapot!
Én is azt vettem észre mostanában, ha hátára teszem Emmát, sokkal jobban folyik ki a cucc, mint ha hason van. Akkor van úgy, hogy egyáltalán nem jön ki. Bezzeg ha böfiztetem, rám mindig jutKép

Kriszta!
Para 2-3 napig tartott csak, aztán erőt vettem magamon, azt mondtam, a légzésfigyelő úgyis be van kapcsolva, meg Emma egy stramm kiscsaj, azonkívül meg nem fogom azzal zavarni, hogy percenként odalopózok az ágya mellé, és figyelgetem.

Gigi!
Szuper ez a névtábla, nagyon tetszik!! Milyen kár, hogy én nem vagyok ilyen kreatívKép

Fic, Manó!
Tényleg szüjjetekmá', ne izgassatok itten minket!

Na megyek ebédelni, amíg ded alszik!

Kép
Kép
manoka11

Manó!
Én szülés napján fájogattam, aztán mikor elindultunk a kórházba, fájás abba maradt, és mire kórházba értünk már semmi sem volt. És csak hosszas rábeszéléssel volt hajlandó újra fájni...De utána meg kiugrott. Na, ez mi???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na csajszik átültettem a virágokat, kitkarítottam a kamrát azt hiszem ma is megvan a norma...
Jaj és most járt le a mosógép tehát megyek terigetni.

Fic!
Annyira irigyelek nekem itt vannak ma is a fiúk a tetőn és én miattuk nem nagyon tudok alukálni sajna....
Aludj helyettem is!!!
Hát a Páromnak kicsit érzékenyek lettek az ujjai de egyébként minden rendbe.
Már csak 1 ujjába hagytak varatot meg fémszálat, ezért kell még a gipsz.

Zsanci!
De neked az elsőnél volt vagy a másodiknál???
manó27

SZÜJJJJJJJJJJJJJJJJJETEK MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ'

köszi a sztárolástKép
ezek csipeszfigurák és a sablont meg a könyvet hozzá bárhol megveheted.én a savoyába vettem abba a hobbyboltba.

grétinek boldogotKép!

zsanci,
ez a kiugrott ez jó,hülyére röhögöm magam rajtaKép
Vendég

Hahó!

Oxi!
Akkor újabb gratula, hisz Vikibaba gyönyörűűű! Kép

Lindi!
Grétinek pedig boldogságos névnapot! Kép

Pocakosok!
Ne féljetek, nem akarok itt senkit beelőzni, bár tegnap este azt hittem még Oxit is be fogom, annyira jöttek a keményedések. Kép

Zsanci!
És hány fájás után, meg hány perces fájásokkal mentetek akkor be? Mert én tegnap komolyan azt gondoltam, hogy el kéne indulni. Annyira mindenki azt mondja, hogy a második nagyon gyors, ráadásul nekem Petra se volt lassú Kép És nem akarok a kocsiban szülniiii!

Bogárka (38)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

mi számít kiugrásnak???????????
a 9 óra az az?úgy hogy mondjuk az utolsó 4 óra fájt belőle?mert akkor belőlem is kiugrottKépelsőreKép
Vendég

Jucuuuuuuuuuuuuus!

Regisztráltam az RTL klub honlapján és a fotóelőhívásnál nem enged be, bruhahaaaaaa, pedig aktiváltam is a regisztrációt Kép

Nektek is nyűgik ma a dedeitek????
Enyim HannaBébi ma extra anyás üzemmódban játszik, kézben jól elvan, ha leteszem meg brekeg, meg nyüszög...
Oké, most épp alszik. El is megyek tornázni, mert kézben a deddel a netezés még csak-csak, de a kitörések nem igazán mennek Kép

No, pá.
ada007

Bogárka!
Nyugodtan szülhetsz kocsiban, itt olyan még úgyse volt. Kép

Lindi-Grétinek nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Istinek ismételten boldog 6.hónapot, hátha már az anyukája is olvassa, és továbbítja, ugye Votivia?. Kép

Viki tényleg nagyon jól sikerült!! Kép Gratulálok mégegyszer!

Gigi!
Az a neves izé tényleg tökjó!

Manó27!
Remélem, mihamarabb rossz emlék lesz csak ez a papa-keze-ügy. Hajrá!
neet
neet

Ha jobban utánagondolok, Eszter is kiugrott. Csak elötte úgy 20 órát nekifutott és elrugaszkodott és dobbantott és csak aztán ugrott. De ez így volt jól. Kép
neet
neet

Lányok! Én olyan, de olyan boldog vagyok!

KépKép
KépKép
lindicita

Isti meg párszor elvétette a dobbantót. Na és? Kép
neet
neet

Lindi!
Az tök kis jó! Kép
neet
neet

Neet!
De ne én legyek mááá az Kép Én ehhez nem vagyok elég laza... még másodszorra se Kép

Gigi!
Nekem is pont így volt! 9 óra, és ebből az utsó 4-ben voltak fájások, előtte inkább csak keményedett Kép Szóval Petra is kiugrott Kép Legalábbis én így éltem meg.

Egyébként tudjátok mit várok az egészben a legjobban? Azt a nagy bluggy-ot, mikor kijön a teste... az valami annyira leírhatatlan érzés Kép Nem?

Bogárka (38)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Énis akarok már bluggyot bluggyot!!!
manó27

Sziasztok!

Oxi családnak nagy, naaaagy gratula!!!
Fic, Manó: tessék már bluggyogniKép

Egyébként most készülünk a lányom ovis ballagásásra, tök izgi, csak az időt szidom, mert összesen 3 csoport van az oviban, tehát picike óvoda. Viszont most gyerekenként min. 6-10 ember lesz ott. Kíváncsi vagyok hogy a pocak miatt odafigyelnek-e.
Internetről lemondtam, nincs rá pízKép, tehát majd Ficánkával megdumálom, hogy néha rajta keresztül tájékozódom, meg üzenek nektek!

Sok puszi mindenkinek: babáknak, mamáknak, pocakososknak!
Pocakpacni, Daniella, Marcell és Benjámin(28 hét)

Pussz: Pocak
pocakpacni

Oxi-családnak mi is nagyon-nagyon gratulálunk, Viki gyönyörű és szerintem is nagyon hasonlít Oximamára! Kép

Gréti,
akkor boldog névnapot mégiscsak mára!!!
Lindi, igen tegnap végülis el tudtunk menni, amikor kicsit alábbhagyott az eső, de ma nagyon nyomaszt ez a bezártság, tisztára mint novemberben... Szép idő, nyár, napocska, gyertek!!!
blaye

Ada!

Én tegnap éjjel csináltattam meg az RTL-en a képeket.Nem értem mi lehet a gond.
Csak jún.12-ig van az akció,ha még akartok akkor gyorsan!

Juc
20170114224602

Kedves Neet, köszönjük a köszöntést, és el is mondom neki, csak most durmol Kép
persze köszi Mindenkinek!

Kedves Oxiapa! gratulálok az első apaságodhoz és főleg a gyönyörűszép kislányotokhoz!!!! első pillantásra tényleg Viktória! de majd meséld el, hogy végül mi alapján döntöttetek! és persze mesélj el mindent! Oxi jól van? persze ez hülye kérdés attól, akinek ilyen szép kisbabája született ma reggel KépKép
én a képtől teljesen elérzékenyültem Kép kérünk még, léciléci!!!

Neet, a Gladiátornak lejárt a forgalmazói joga, és újra eladták, azok meg újrafordíttatták. ennyi.
jaaj most olvasom, hogy Gáborodnak megint nincs melója KépKépKép basszusbasszus.

Ficánka, a BCG-nek is van nozódája, neve BCG Kép
hát látod én nem voltam annyira alapos, hogy ezt is beadjam neki
majd megkérdezem a dokinőnket
egyébként nekem tök sokat segített, amiket 1 hónapja adott, sokkal több energiámat tudom elpocsékolni Kép

homeós kérdésekkel nyugodtan forduljatok ám Zsancihoz, Borihoz vagy Jucushoz, ők még nálam is jobban tudják!
ápropó, akit a homeopátia érdekel, a Pax tévén, ha véletlen vki odatéved kb 3 napja napi min 2x leadnak egy kisfilmet, ami egy homeós gyógyszervizsgálatról szól, és azt is bemutatják-elmagyarázzák, hogy készül a szer, mi a potenciálás stbstb. én már 2x láttam, másodszorra is érdekes volt.

főztem a kölöknek ma szülinapi banános búzapehelydarát, kész luxus, hogy neki külön kell, de sebaj, a mama drága pici fiacskájának mindent Kép

Bogárka, olyan aranyos vagy! ne izgulj, biztos beértek időben!
nekem volt még téves riasztásom is, egyszer potyára mentünk be a H-ba. majdnem sírva jöttem haza, kudarcnak és szörnyen kínosnak éltem meg a dolgot. most persze röhögök akkori önmagamon, és aki végigkövette a teleregényünket, az meg is érti Kép

votiv 8)
votiv

Grétinek
Kép

votiv 8)
votiv

Gigi, állatijó ez a felirat! nagyon ügyes vagy!!! szerinted lehet máshol is csipeszfigurákat kapni? én a savoyában még soha nem voltam...

votiv 8)
votiv

Moose, Portugáliában papika volt, hozott nekem 2 orchidea-hagymát. no nem ezért ment..
a reptérre kimentem elé, behajtottam a tilosba, és mikor vissza akaram tolatni, lemeszeltek a zsernyákok, ráadásul a biztosítás csekk meg a papi pénztárcájában volt. "így megy ez", ahogy Kurt Vonnegut írná.

votiv 8)
votiv

Votiv!

Na bravo!(reptéri túráért)Kép

Juc
20170114224602

vettem a héten a gyermeknek 1db oldszkúl kukássárga (nem a mostani neonzöld) kemény partedlit.

sajnos a nyakára túl bő, ezért a legszükebb fokozatban is képes aládugni a száját, és odaköpködni az ételt. amit nem ő nyammog ki, az meg a keskeny résen folyik be a partedli alá.

a csúcs mégis az volt, ahogy etetés végén Istók "fellebbentette" a partedlit, és az arcára-nyakába és a hátára borította az összes cuccost, ami a partedli "zsebében" volt.

azóta inkább a viaszosvászonszerű beöltözős partedlit használjuk, de ötleteket elfogadok!

votiv 8)
votiv

Jucus, te csak ne kárörvendj, hamarosan neked is a nagy forgalomban kell majd közlekedned! Kép

votiv 8)
votiv

méghozzá egyedül!!! Kép

votiv 8)
votiv

DRága Votivia!

Nem kárörvendtem csak röhögtemKép
Reptér környékére én kb. 8 évig nem fogok menni!Kép
És Homeo témában én csak kotnyeleskedem,töled származik a sok informáciom 70%-a.

Jucus
20170114224602

És Isti miket szeret enni?
20170114224602

Votiv!
Ez engem is érdekelne. Hogy Isti mit eszik. És hogy oldod meg, hogy ne markoljon bele a tálba, kanálba, és ne kenje a hajadra az egészet. Mert Eszti kissé furán csinálja ezt az evésdolgot. Belenyúl, majd torkonragad vagy grabancon. Amíg 40fok volt, nem volt gond, ehettünk szinte pucéran, de most így az ösz gyors beköszöntésével egy etetés komplett baba-mama ruhacserével jár.
neet
neet

Votiv!
Az, hogy Gáboromnak nincs melója, az most: Kép Kép Kép
Mert 1: megszabadult egy hittérítö, pénzlenyúlós szektától. (Reméljük, még idejében)
2: sokat van itthon velünk.
Na jó, hát pénzt nem kap, de mindent ne akarjunk. Kép (Ez egy fogait csikorogtató szmájli...)És 3: always look on the bright side of life, fühütty, fühütty, fühüfühüfühütty...
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: