hajrá hajrá!!!
Jucus!
Köszönöm az akváriumos projektet...akárhogy is végződik.
Lindi!
Ne haragudj, de nem emlékszem mit kérdeztél homeó ügyben...irj egy emilt!!
Johanna!
Én megkérdeztem homeós nénit oltás ügyben. Õ azt mondta Di-Per-Te C200 kell, de én a gyógyszertárban at acth-hib+DPT D30-ast kaptam. Ezt adom előző este, oltás reggelén és közvetlenül oltás után. 1-1 bogyó. Aztán Ledum D30-as (Votiv mondta) ugyanigy adagolva, a szuri helyére. Akik már túl vannak a 3 és 4 hónapos oltáson, azt mondták, nagyon segitett, mert amig nem adták, addig csomó lett az oltás helyén, viszont Ledummal semmi nem maradt. Sőt, a régi oltás csomója még mindig megvan a baba lábán, az újnak meg hire-hamva sincs...
Lehet, hogy ezt kérdezte Lindi is???
Egyébként nagynénémhez is ment egy viztisztitós bácsi, a gép 300 ezer Ft, de mondta a nagynéném, hogy nagyon jó, kipróbálták az otthon fellelhető asványvizeken. A "legmocskosabb" ásványviz a Visegrádi lett, a legjobb meg az Auchanban kapható nagyon olcsó Ave, amit most Világdijas lett, és gondolom msot már drágább. Azt is mondta a pasi, hogy a francia és olasz vizek a legkoszosabbak...
Ficánka!
Én a kakaós palit pont úgy szeretem, hogy rendes kakaóból, porcukorral, és NE olvadjon bele, hanem maradjon poros! Húúúúúúúúúúúúúú, de imádom úgy!!!!!!!!!!!!!! Balatonlellén van egy palis, és ott szoktam igy enni. Csak nagyon kell sietni, mert gyorsan beleolvad. Úgy is finom, de nekem nem az igazi...
na mentem, zs.

ha tudok valamit szólok!!!!!de apáéknál is szar a helyzet,most rugtak ki 6 embert!