A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Éva
Ez nagyon izgalmasan hangzik! Nagy szurkolás beindítva!!! Tudod, a természet hála Istennek kiszámíthatatlan, így minden lehetséges. KépKépKép
Ja, javítottalak. És BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! KépKépKép
Így utólag is.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Eva!

Hala az egnek a babocak nem mindig tudjak mit irnak a konyvek, nagyon drukkolok Nektek!

Timea
Timea

Éva!Kép Drukk beindítva!KépKép
Eni! Valamit biztos mond majd a doki! Szorítok neked is!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok lányok!
Itt kicsit szebb ma az idõ, mint tegnap, ettõl már is jobb a hangulatom.
MIndenkinek szurkolok, aki hozzám hasonlóan várakozik!!
Maki!
Szerintem is korai még a teszt! Sokkal biztosabb az eredmény, ha vársz még pár napot. Én a negyedik napon csináltam és negatív volt, de még mindig semmi.
Andi!
Én még "tartom" magam, bár mintha ma egy kicsit erõsebben fájna a hasam. MAjd kiderül. Nálad akkor már biztos, hogy nem sikerült?
sugarka

Szijasztok Kép

Sugárkának, Évának, Eninek szorííííítok és izgulok értetek.
Írjatok ám, ha történik valamiKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Mennem kell, el vagyok havazva..Kép
Fércegér
fércegér

Marcsi!

OFF:
Én még ráérnék március 20-ig.KépKép De megvan minden igazolás, papir, megcsinálom. (Az APEH honlapján van a kitöltést segítö program, azzal nagyon egyszerüen sikerült.) Ráadásul egy számunkra jelentösebb összeget tudunk visszaigényelni (lakáshiteltörlesztés miatt).
Azt meg jó minél hamarabb visszakapni, nem? (Ha minden rendben az adóbevallással, akkor is 30 napos az APEH határideje.)

Edelweiss!

Kép
Szombaton majd "bekukucskálunk", hogy ö hogy van. Biztos minden rendben!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Köszi a bíztatást Lányok!
Nem mertem megcsinálni a tesztet... nagyon lehangolódtam volna ha 1 csíkos... Ha hétvégéig nem jön meg, az Úr napján (vasárnap) tesztelek. Remélem kibírom addig!
Szerintetek a Medilab az jó teszt?
Pocakosodást mindenkinek!
Maki
Névtelen

Lányok!

Doris túl van a fogmûtéten, még fáj a helye, de túl van rajta és puszil mindenkit.

Edelweiss
edelweiss

Maki!

Szerintem is jobb, hogy vársz még, 2 egycsikos után én még mindig várok. Elég rossz érzés látni azt az árva csikocskát. Egyébként én is MediLab teszteet csináltam, az volt a legolcsobb. Nem tudom jo-e. A gyogyszertáros hölgyek szerint tök mindegy, ha terhes vagy, mind ki kell, hogy mutassa. De mikor???!!!

Köszi lányok a drukkolást, én is nagyon szoritok akinek esedékes a zebrásodás (Sugárka, Éva, Maki) meg mások is, ha nem olvastam elég figyelmesen.

Eni
Eni

Sziasztok lanyok!

Igazabol nalam semmi hir, vagyogatokKép

OFF
Beszti! Mert tavalyra mennyit lehet visszaigenyelni? 35 ezer es 20% a max? Mert iden mar 240 ezer es 40%KépKépKép
ON

Dorisnak pusziKép

orsoly
orsoly

En RapiPreggel mutattam ki a kisfiamat, igaz hogy csak a 6. heten. A terhesgondozoban reggeli vitt mintabol talan 500 Ft-ert csinaljak, 1-2 ora mulva lehet ertemenni, van ahol meg is lehet varni. Nekem ott is azt mondtak hogy elmaradas utan 3-4 nappal leghamarabb.
Timea
Timea

Eni, Maki!Kép
Én is váltottam a Medilab-ra, eddig kizárólag az Expect nevût használtam.
Most õrzöm otthon a fiókomban, mindkét csíkjával együttKépKép

Az volt jó benne, hogy bármikor meg lehet csinálni a tesztet, mert érzékenysége nagyobb a többinél.
Én sem bírtam reggelig (amikor is a HCG koncentrációja a legmagasabb) este megcsináltam, ahogy hazaértemKép
Határozott két csíkKépKépKép

BesztiKépKép
Jó kukucskálástKép
Én is jövõ 7en kukucskálom meg kis SzederkémetKép

Krisztinka-keri-mamiKép
Hol vagysz? Ma még nem is láttalak...Kép

Ancsi
Ancsi

Orsoly!

OFF:
Már a 2001-es évre is ez igaz (2000-re még csak a 35 ezer és 20% volt.). Mivel mi havi 60 ezret fizetünk, és a férjem is elég jól keres (elegendöen nagy az adója), ezért ki tudjuk használni teljesen.Kép És ez nagy összeg (föleg, hogy 1 havi GYES-em 20 ezer körül van, 1 éves teljes jövedelmem!). Persze ez is egy olyan kedvezmény, amit csak az tud maximálisan kihasználni, akinek van miböl.Kép
De idén nagyon megörültem Kép, mikor megláttam, söt többször át is olvastam, hogy ez biztosan ránk is vonatkozik-e (feltétel pl. az UJ lakás (épittetés, vétel stb.)). De igen!KépKép
Lehet, hogy veszünk belöle egy pianinot!KépKépKép Hurrá!
De majd kiderül.
ON:

Maki!

Jó teszt. Ha biztosra akarsz menni, akkor a menzesz késése után 4-6 napot kell várni, akkorra már minden teszt kimutatja. (Ha mindig kb. azonos idöre szokott megjönni.)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ancsi!

Neked hany nap keses utan volt hatarozottan pozitiv?

Timea
Timea

Sziasztok lányok!
Kicsit fájogat a fejem Kép és furi, hogy két nap alatt annyi pattinka jött ki rajtam, mint általában mensi elõtt Kép

Orsoly! Kép Kép
Emilt megkaptam, válaszolok hamarosan! Kép

Beszti! Kép
De jó, hogy itt vagy! Tõled valahogy olyan babásabb a hangulatom Kép

Éva! Kép
Kép Boldog születésnapot!! Kép
Én még csupán két napja (ma este lesz a harmadik) szedem a Bromot. Nekem is most januárban állapították meg, hogy milyen magas a prolaktin szintem, de mire megjött az eredmény, és elkezdhettem gyogyit szedni, addigra február lett (meg közben túl lettem egy mensin).

Ancsi! Kép
Valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy te is magas prolaktinos voltál! Olyan megnyugtató, hogy babás vagy! Neked mikor derült ki, hogy nincs rendben a prol.szinted? Milyen kezeléseket kaptál illetve miket vizsgálgattak?
Elnézést a kérdésáradatért.. Kép

Vanda
Vanda

Sziasztok Lánykák,

Ma nagyon el van mindenki foglalva, pangás van. Lehet hogy ez a vacak idõ az oka?Kép Én majd le fordulok a székemrõl, olyan álomkóros vagyok.

Éva

Boldog szülinapot!!!Kép

Na megyek tovább munkálkodni.

Puszi
Panna
Panna

Ja, Doris, együtt érzek!! Jobbulást, tudod a pozitív energia (+++++++++++++++++++++++). Ennyi elég???Kép

Puszi
Panna
Panna

Tímea!
5 napos késés után a topicos lányok hatására merült fel bennem a gyanú árnyéka, hogy esetleg...Kép
Az 5. napon csináltam meg a tesztet, este.
Ekkor határozott két csík volt a válaszKép

Az elõzõ terhességemnél az egy hetes késés után is csak egy halványka csík jelent meg, meg kellett ismételnem néhány nap után, hogy elhigyjemKép

Vanda!
Nekem novemberben csinálták a hormonvizsgálatot, amibõl az derült ki, hogy kissé magas a prolaktin-szint, aztán az ünnepek miatt csak januárban jutottam dokihoz a terápia meghatározása céljából.
Akkor azt mondta, hogy a Bromocryptin szedése elõtt biztonsági okokból csináltassuk meg az MRI-vizsgálatot.
Ezután egy héttel pozitív volt a teszt, így most Bromo helyett Duphastont szedekKépKép

Ancsi
Ancsi

Breki! Kép
Nem tudom itt vagy-e, még nem néztem meg a honlapot, amit említettél, de ha Neked "kéznél" van, és nem gond, elküldheted az emilemre.

Ancsi!
Nekem sajnos nagyon magas (és nem kicsit.. 1354 mIU/L volt a 19. napon) a prol.szintem, és MR vizsgálaton sem voltam még. E. is javasolta, így szorgalmazni fogom az orvosomnál, hogy adjon beutalót. Annyi vígasztal, hogy ha a kicsit emelkedett szint -mint nálad- ilyen gyorsan rendezõdött, akkor a nagyon magas szintet is lehet rendezni pár hónap alatt... Remélem ennek van valóságalapja.. Kép

Vanda
Vanda

Sziasztok,
Vanda, A magas prol szint kihat az FSH-ra és LH ra is. Legalábbis a szakirodalom ezt írja.
Ancsa, Beszéltél a dokival a Bromo miatt, nem kellene neked azt szedni a 10. hétig, E doktornõ is azt javasolta!
Sien, KösziKép
Doris,
Neked jobbulást a fog mûtét után, tudom milyen vacak érzés, úgyhogy át tudom érezni a helyzetedet.
Pusz: Breki
Breki

Moni
Koszi az e-mailt. Kép Kiprobaltam mindket verziot megneztem a csatolt levelben levo web cimeket is es nem ment.
Nem talalja a lapokat Kép

Edelweiss
Mi lehet a problema (N.o-bol internetezek lehet hogy itt van a bibi?)

Eni, Maki, Sugarka, Eva
Csak igy tovabb, ne is jojjon meg ha eddig nem jott Kép

Ancsi
Elmultak a barnas napok?
Jo pihenest Kép
En imadok aludni nem tudom mi lesz ha egyszer terhes leszek Kép
Melinda

Látom a ma reggeli kérdésemre senki sem mond semmit. Kép Na mindegy. Valszinü nincs rá ötlet.

Viszont van még egy észrevételem.

Több hónapos megfigyeléseim alapján miért van az, hogy a 2. fázisban ha a 37-et megüti a hömérö akkor azon az éjszakán rosszul alszom?

Vagyis úgy néz ki a dolog, ha rosszul aludtam, akkor reggelre 37 lesz a höm. Ha pedig jól alszom akkor tuti, hogy csak 36,8-as értéket mutat. Szóval már tudom reggelente mit is fog mutatni a hömérö. Ma rosszul aludtam, 37 lett. Augusztusban 14 napig csak 37-et mutatott a hömérö és 14 napig aludtam rosszul!!!! Kezdett már elegem lenni belöle.

Üdv,
Moni
mj

Melinda
Nem hiszem, hogy N.o. lehet a gond, inkább az, hogy elég terhelt ez a szerver, ahogy észerevettem. Próbáld meg kevésbé zsúfolt idõpontban.

Edelweiss
edelweiss

Moni!

Én olvastam reggel a kérdésedet, de nem tudtam rá válaszolni.Kép
nem tudom, hogy mitöl érzed még ennyire a petefészked, bár a tüszörepedés után keletkezö sárgatest is elég nagy, esetleg az is feszitheti.
A mostani kérdésed sem könnyebb, nem tudom mitöl lehet.

Melinda!

Bizom benne, hogy ez mihamarabb kipróbálhatod!KépKép
Akkor még többet fogsz aludni. Én (ha hagynak), akkor képes vagyok 11 órát is aludni egyhuzamban. Söt, ha kevesebbet (7-8 órát) sikerül napokig, akkor megvonásom lesz, és délután is képes vagyok elaludni!Kép
Na, most már az alvás emlegetésére is elálmosodtam!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Maki!
Én az elmarad menzi után 5 nappal csináltam a tesztet (RapiPreg) és már kimutatta a 2 csíkot. Kép A tesztet a férjem vette, a gyógyszertárban azt mondták, hogy ez a jobbak között van.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Moni!

Én annyira nem tudom soha hogy épp mit tapintok magamon, hogy nem tudom te mitõl gondolod, hogy a pf-ed volt az? az ébredési hõd is érdekes, és ha valóban a lelki állapotod befolyásolja akkor inkább fordítva kéne történnie, gondolok itt a hormonokra.

Edelweiss, Moni!

A zebrafarmos emailetekkel egyet értek, csak kérdés, hogy hogyan szûrjünk.

Beszti!
OFF
Tényleg ha az ember pénzt vár vissza akkor hamar megcsinálja, ez a jobbik eset. Nektek milyen internet elõfizetésetek van, hogy egész nap internetezel? Van ami már egész nap ugyanannyiba kerül, nem számít a csúcsidõ.

Marcsi
Marcsi

Alice!
2000. közepétõl próbálkoztunk, de valami mindig közbe jött. 2001 februárban megtört a jég, de májusban elvetéltem. 2001. októbere óta próbálkozunk újra. Most a 4-ik ciklusomat taposom jól felszerelve hormonokkal. az idén modnjuk még 10 ciklusom lesz. Nehogy már 14 ciklus után menjek el inszeminációra. Én addig nem bírom ki és szerintem orvosilag sem indokolt addig várni. Elméletileg rendben vagyok de ha nem jön össze - mondjuk még az inszem elõtt egy átjárhatósági vizsgálat célszerû lenne - akkor szeretném az inszemet. Csak õ nem.
Marcsi

Edina,Edelweiss
Valoszinu,hogy az a problema,hogy N.o-bol netezel.En utana jartam miert nem tudok feljutni.A mi netunk nem magyar hanem Irorszagon keresztul jon,mivel a kep.tar europaban nem elfogadott igy mi ne tudjuk nezegetni.Csak magyar rendszerrol.matavrol vagy hasonlokrolKép

MJ
Kossz a segitsegetKép

Sugar Eva Eni

Szurkolok nagyonKép

Eva
Neked boldog szulinapotKépKép

Ancsuri
Itt vagyok csak delelott kiszurtam magammal,megkivantam a paradicsomlet.Gyorsan meg is ittam 1L-t ettol aztan lett annyi savam,hogy 11-re lettem mukodokepes.Most meg kapkodok.Szedd a bogyot!!!!!!

pusssz Krisztinka
krisztinka

Sziasztok!
Sajnos rossz hírekkel szolgálhatok. Nem lesz bébink. Mégis csak igaza volt annak a tesztnek. Ahhoz képest elég jól viselem. Lehet, hogy addig nem akar megérkezni hozzánk egy baba, amíg tanulnom kell (néha elegem van a life-long learningbõl). Nem akar ideges anyukát. Ezzel vígasztalom magam.
A többieknek meg szurkolok! Szeretném, ha nektek sikerülne!!
sugarka

Marcsi,
Onnan gondolom, hogy az a pf-em, mert múlt csütörtöktöl szombatig eröteljesen szinte folyamatsan szúrkált gondolom a tüszörepi miatt, és attól fogva mostanáig csak idönként enyhén fájdogál. A fürdökádban elkaptam egy ilyen enyhe fájdalmat és kitapintottam a helyét. Ráadásul a jobb oldal tejesen sima, nem érezni semmit.

Beszti, Marcsi, KépKépKép Különben köszi a választ. Nekem sincs ötletemKép
Üdv,
Moni
mj

SugárkaKépKép
Mikor végzel a tanulás-sorozattal??

Krisztinka!Kép
Én meg gombapaprikást kívántam Kép és magamévá is tettemKép

Melinda!
A barnás napok tulképpen két napig tartott, amikor is kétszer láttam a tiszt.betéten egy-egy pici barnás váladékot.
Azóta semmiKép

Az alvásigényem egyik napról a másikra óriásira növekedett!
Egyik este még simán a megszokott módon 10-kor bújtam ágyba, másnap pedig fél nyolckor ki kellett pöckölni a szemhéjamat.
Azóta egyfolytában le akar ragadni a szemem, még napközben isKép
Dehát így van ez jólKépKép

BrekiKép
A dokival mindenképp meg akarom nézetni a hormonszintet vérvételbõl, hátha szükség lenne a bromo-ra is.

Moni!
Érdekes, nekem akkor magasabb a hõm, ha sokat és jól alszom.
Lehet, hogy neked attól megy fel a hõd, hogy nyugtalanul alszol??
Mi is volt a reggeli kérdésed???
Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, bocsKép

Ancsi
Ancsi

Lányok!

Köszi mindenkinek a szorítást. Még mindig semmi jel a mensire. Nem lehet, hogy a Serocryptin miatt hosszabbodik a ciklus?
Ancsi! Gratulálok a babához, vigyázz magatokra!!!!!!
Ma reggel csináltam egy tesztet, Medi-Labot, de negatív lett. Nem írtam volna? Bocsi. Lehet, hogy korai volt tesztelni?

Majd jelentkezem.
Pusszantás. Megyek dolgozni.

Éva
Éva

Eva
Nincs hogorbed, vagy nem tudod mikor lehetet az Ovid? A ciklus hosszabbsaga mogott allhat kesobb tortent peteeres is. (a tuszorepedes koveto 14 naptol erdemes tesztelni ugyanis a 14-15-16-napra varhato a menzi)

Sugarka
Sajnalom hogy megjott, a tulzott stressz osszekuszalhatja a hormonokat
Ot nappal ezelott magamat is sajnaltam Kép most meg mar ismet remenykedek Kép

Ancsi
Orulok hogy a barnas napok elmultak, pihenj sokat es elvezd az alomkort Kép
Hat a statisztikabol kovetkeztetve en egesz nap fogok akor aludni Kép terhesseg nelkul is tudok aludni 11-orat Kép

Moni (mj)
Ha rosszul, rosszidoben vagy tovabb alszom akor, magasabb a hom mint altalaban.
En is kitapintottam valami bogyot alul, a koldokom vonalatol kb ket cm-re jobbra, es meg dobogott is, bar az lehet hogy mar a fantaziam volt. Kép
Mindenesetre ra koveto masnap mar nem pulzalt utana meg megis jott.

Krisztinka
Szerintem is ez lehet a problema hisz az az alap hogy nem is talalja a Web lapot (mindig a keresot hivja be), raadasul kora reggel es keso este kulombozo idopontokba probaltam mar es semmi.

Edelweiss ez lehetseges?
Melinda

Móni!

Nem lehet hogy nem a pf-d hanem egy tüszõ volt. én pé. elõtt soktam kavicsot érezni, de nem tapogatom. Biztos épp a tüszüm "száll alá".
Nekem meg sajnos a serophen óta én már a ciklus második felében babásnak érzem magam. Ami végül is igaz is lehet, ha azt az eröltetett számítást nézzük hogy a terhesség a menstruáció 1. napjától számit - csak 28 napnál nem tart soha tovább az áldott állapotom, mert ugyebár akkor megjön.

Na megyek mert a drága kolleganõm 70. szülinapját ünnepeljük.

Ciao: Marcsi
Marcsi

Melinda.
hát az igazat megvallva fogalmam sincs. Nem vagyok egy túl nagy számítógép tudor, de mindig azt hittem, hogy a netnek az a lényege, hogy a világ bármely pontjáról elérhetõ.

Sugárka,
Ugy sajnáom, hogy megjött. Kép Tudod, új ciklus, új remények.. Ugye Te vagy a listában. Javítsalak?

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Marcsi,
A kiszabadult petesejt szemmel nem látható olyan kicsi. A tüszö amiben fejlödik az elérheti a 2 cm-es nagyságot! Nem a tüszöd vándorol, hanem csak a petesejted KépKép

Ancsi itt van amit írtam reggel:
"Tegnap fürödtem és a kádban fekve szabályosan ki tudtam tapintani a petefészkemet a bal olalon! Egy kisebb "csomót". Ez attól lehet, hogy kaptam azt a tüszörepi szurit! És miért érzem még mindig hogy NÉHA szúrkál, sajog a bal pf-em? Ez még mindig a tüszörepi szuri hatása lenne, amit 6 napja kaptam? A tüszöm tuti megrepedt. Képzödött volna valami ciszta ettöl az 1 szuritól? Vagy csak szimplán ez a hatása?"

Különben én is gondoltam rá, hogy azért megy fel a höm, mert rosszul alszom, de ez így van akkor is amikor a minimum értékeim vannak 36,3! Ráadásul ma éjfél 3-ig forgolódtam, utána egész jól aludtam és 7-kor mértem. Vagyis 4 óra folyamatos alvás is megvolt.
És azért 14 éjszakán át rosszul aludni .... Hát nem tudom Kép

Sugárka,
Sajnálom Kép, de csak elöre nagy lendülettel és nem feladni! KépKépKép

Üdv,
Moni
mj

Edelweiss
En is ugytudtam Kép Raadasul a magyar weblapok siman bejonnek....csak a tied nem.

Marcsi
Hogy szeded a Serophent? Es milyen a hod?
Melinda

Sziasztok!

Leszigorlatoztam a mult heten. Egy esszet kell meg irnom-befejeznem a heten es akkor azt mondthatom , hogy vegeztem erre a fel evre.
Most jottem meg az UH-rol, ahol ugy megijesztettek, hogy majdnem bogve jottem haza. Itthon felhivtam a doktornot es o meg ram csodalkozott, hogy az jo amit irtak, bar o sem ertette, hogy miert irtak azt. Szoval a leletre azt irtak, hogy: jobb oldali ov. megvastagodott 34*41 mm nagyszagu, benne 18*19mm-es {vegyes cehodenzitasu keplet} lathato.
Hetfon is voltam es akkor itt egy 12mm-es follikus volt. Kerdeztem, hogy mi lett vele? Azt mondta, hogy nem tudja, nem latja. A doktorno szerint ez a vegyes ceho.. dolog az a tuszo, csak megerett! Tenyleg olyan nevetseges. Kerdeztem, hogy most baj van? Erre: majd a doktornovel beszeljek meg hogy hogy fojtassak a kezelest. Tenyleg nem ertem hogy mire jo nekik, hogy total kiboritjak az embert. Nem vagyok egy konnyen borulos, de most nagyon megijedtem, hogy cisztam van a clostitol. Hiszen csak az elso honap, hogy szedtem.

Jo ratok zuditottam. Kép Bocsi. Baratomra mar megtettem de csak telefonon tudtam. De igyekszik haza. Olyan aranyos tud lenni, ha akar. Kép

Pucur!
Hogy vagy? A multkori talalkozaskor mondtad, hogy aggodott a doktorno. Rendben vagy mar? Vigyazz nagyon magatokra!!

Klari
Ja, a doktorno mondta, hogy kb a 7vegere fog esni az ov.-om. Tehat akkor kellene majd akciozni. A taktika bevalt eddig. Minden figyelmeztetes, celzas nelkul baratom elkezdett a 11. napon beszelni, hogy akkor mikor is legyunk egyutt. Tenyleg olyan boldogga tud tenni Kép;). Es matyivizsgalaton is voltunk. Sajnos egy kicsit keves van neki, de kapott E es C vitamint. O ugyan nem hisz bennuk, de szedi oket. Ha haragszom ra legkozelebb legyszi emlekeztessetek, hogy tud o ilyen is lenni. Kép Na abba hagyom. Penteken megyek UH-ra megint, hogy mekkorara nott tovabb. Aztan a hetfon vagy kedden kell meg, megnyugtatasul, hogy az a vegyes ceho golog eltunt.
Klari

Ancsi!
A tanulási folyamat zûrös része 2003-ban zárul le, utána már nem olyan megerõltetõ a dolog. Most majd lesz egy beszélgetésünk a párommal a dologról. Õ ugyanis azon a véleményen volt, hogy várnunk kéne addig, amíg lemegy ez a zûrös rész, hiszen a munka mellett egy héten kétszer még 140 km utazok oda, majd vissza a tanulás miatt, délután indulok, éjjel érek haza, és hétvégenként próbálom behozni, amivel elmaradok a munkában. Az utóbbi napokban ezen elgondolkodtam. Igazából nekünk ez volt ez elsõ próbálkozásunk, de lehet, hogy tényleg várnunk kéne még egy kicsit. Végül is mindketten fiatalok vagyunk még.
Melinda!
Igen, tényleg stresszes volt a hónapom. Talán ezért kéne megvárnunk egy ezt a bõ egy évet. Mert ez így lesz most mindig. És ha jön a baba, akkor rá akarok koncentrálni, teljes valómmal élvezni szeretném a helyzetet, nem pedig azon gondolkodni, hogy szombaton vagy vasárnap menjek-e be még dolgozni, vagy esetleg mindkét nap.
Edelweiss!
A listában nem én szerepelek.
Mindenkinek köszi, hogy átérzitek a helyzetemet! Ettõl könnyebben viselem. Annyi erõ és kitartás van bennetek! Hiszem, hogy sikerülni fog itt mindenkinek a babuci!
sugarka

Marcsi!

OFF:
Vivendi körzet vagyunk, a V.Net elöfizetöi közé tartozunk. Van olyan csomaguk, hogy meghatározott idömennyiséget adott pénzért netezhetünk. (Mi most 15 órát 5000+áfa (6250) Ft-ért) ISDN-ünk van, telefondijat nem fizetünk (csak az ISDN elöfizetést, meg ha tényleg vonalas telefonon beszélünk, a netezésért nem), az idökeret tullépése is fix összeg percenként. Ez azért jó, mert többnyire én netezek, és nappal. Pl. Matáv elöfizetések olyanok, hogy kedvezmény az csak estére/éjszakára vonatkozik, nappal meg nagyon drága.
A 15 órába beleférünk, pedig látod, sokat netezek. Ráadásul jó gyors.

Klári!

Nagyon el birják az embert keseriteni! Ancsi is irt valami hasonlót a babás Uh-val kapcsolatban. Örülök, hogy a barátod is ilyen jól áll a dolgokhoz!Kép
Akcióra fel!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lányok,
Még van egy ötletem, hogy mit lehetne a honlapunkra rátenni.

Azoknak a lányoknak a högörbéjét, akik babásak lettek! Ezt az infót mindig mindenki nagyon keresi! Ha egyetértetek, akkor majd beszólunk a babás topikba, hogy írják le ebbe a topikba a görbéjüket, amikor terhesek lettek. És lenne jó sok adatunk Kép
Moni
mj

mj

Ne kinozd a pici szivem, en nem lathatom azt a Weblapot Kép

Edelweiss

Nem lehetne egy olyan webcimet gyartani amit en is megnezhetek Kép
Melinda

Sziasztok lányok!
Sajna a sok munka miatt csak most jutottam internetre (és még a munkahelyemen), úgyhogy volt olvasni való.

Már nem is tudom, ki kérdezte, de nekem tavaly a terhességemet (ami sajna megszakadt KépKép )már az elmaradás után 2 nappal kimutatta a RapiPreg (én nem tudtam tovább várni és akkor ez be is jött)

Tegnap (több hónap után) elmentem egy új dokinõhöz, akit Orsoly javasolt (köszi mégegyszer), úgyhogy most én is nekilátok újra méricskélni, számolgatni, gyógyszert szedni .. és ettõl valahogy jobban érzem magam.

Évi - gratulálok a kis pocaklakóhoz

Sajnos ma derült ki, hogy nem tudok menni a találkozóra, mert kötelezõ jelleggel síelni kell mennem a kedves ügyfél meghívására. Nem örülök neki, mert szívesen mentem volna, és nem is tudok síelni. Ráadásul tériszonyom van, így nem is merek lesiklani. Meg a kötelezõ dolgok sose jók, és a férjem se örül neki. De lélekben veletek leszek.

Edelweiss! Kik kerülnek fel a listára? (Én mostanában tértem vissza, így kissé kiestem a ritmusból)

Tünde
Csibe21

Sziasztok LanyokKép
Latom Edelweiss mar tajekoztatott Titeket az esemenyekrolKép Koszi Edelweiss!
Diohejban annyit, hogy 1 es negyed orat fekudtem a "kinzohelyen" de ki lehetett birni a dolgot. A mutet nem volt fajdalmas az innyekcioknak koszonhetoen. Most egy kicsit kellemetlen de elviselheto. Mindenkinek nagyon koszonom a drukkolast es hogy gondoltatok ramKép
Timi Kedves BaratnomKép
Maganban majd irok Neked reszletesen isKép
CipomamaKép
Ezer eve nem hallottam feloletek. Remelem minden OK. Puszi Cipocskanak isKép

LanyokKép Ne csuggedjetek, ez az ev a mienk lesz es a turelem babat teremKépKép

Puszi: Doris
doris

Prolaktinosok!

Amikor kiderült, hogy ez az (egyik) baj, akkor tényleg jól utánanéztem a dolgoknak, és megnyugtató volt olvasni, hogy ez az egyik legkönnyebben és leggyorsabban kezelhetõ gond. Nekem is 3 hónap Bromo után minden OK. Egyébként nálunk (SOTE I) sem adják az ember kezébe a leleteket, csak azt mondják, hogy jó vagy sem. Külön kell kérelmezni egy másolatot, amit tök hülyeségnek tartok. A múltkor akartam kérni, de késõn jutott eszembe és a nõvérke nem másolhatja le csak ha a doki elõzõleg engedélyezte a papíromon. Végül ezért nem akartam újra bemenne, majd legközelebbb.
Most annyira bízom abban, hogy a Closti szedése valóban peteérést fog okozni, hogy kezdek kijönni a depibõl.Remélem, ez jót jelent. Egyébként milyen mellékhatásokra számítsak?

Ti hogy bírjátok az állandó vérvételeket? Az alaphormonkivizsgálásnál mindig rosszul voltam és már napokkal elõtte alig bírtam aludni. A terheléseseknél pedig komolyan majdnem elájultam. Most már abszolút laza vagyok, ha sikerül a baba, elhatároztam, hogy véradó leszek...

Mindenkinek csók
Másikviki
másikviki (m&aacut

Szia masik Viki!

Nekem ez volt az elso honap, hogy szedtem a clostit. Olyan rossz tuneteket nem okozott hal istennek. Neha egy kis emelygest. Es most a masodik feleben elegge erzem a mellem. Nagyon erzekeny. Ha docog a busz legszivesebben megfognam es tartanam. Meg a melltarto sem segit. De ez volt az elozo honap vegen is. Igy talan ez nem annyira a closti muve. De most erosebben erzem. Amitol feltem, hogy cisztam lesz. A mai UH-n azt hittem bejott. Ez egy sajnalatos mellekhatasa , de nem mindenkinek. Emiatt nagyon fontos, hogy kovessek UH-n hogy mikor erik a tuszo. Mert ugy tudom ciszta a tuszobol is kialakulhat. Mennyit fogsz szedni? En 2*1-et szedtem. Es van egy 18-19mm tuszom a jobb o. a masik o.-on pedig egy 11mm. KépKép Remelem sikerul.

Klari
Klari

Szia Doris,

Orulok, hogy tul vagy a muteten. Irtam neked emilt, nem kaptad meg?

Edelweiss,
En sem tudom megnezni a honlapot. Tiltott oldalt, pornografiat jelol. Melohelyrol nezegetnem........... Pedig ugy szeretnem latni a fenykepeket! Hamar a talcsira nem tudok elmenni.

Caldearol hallott valaki?

Cipomama
Cipomama

Szép jó reggelt!

Tegnap voltam Tapolcán. Eredmények: bár nem termelek ellenanyagot, mégsem jutnak át a kisfickók (sem a páromé, sem idegen jó minõségû sp.). A tûszõm megrepedt, de nem volt elég nagy (kb 14-16 mm). A doki szerint felesleges spontán próbálkoznunk, a baba céljából. Kedden lesz meg az összes eredmény, akkor mind a kettõnknek menni kell. Ha a többi vizsgálati eredmény jó, akkor a következõ ciklusban inszemináció. Kapok peteérés serkentõ gyogyit, meg repesztõt, és akkor inszem. Valahogy el kéne mondani a szülõknek, de olyan nehéz elkezdeni :-(
Most boldog vagyok, hogy végre történik valami, és jó kezekben vagyunk. Itt adott minden feltétel (anyagi, technikai, személyi). Olyan izgatott vagyok.

Puszilok mindenkit, Lora
Lora

Lányok!

Véletlenül vagy direkt nekem is elküldtétek Edelweissnek szóló mailt.

Cipomama!

Te is.
Itt vagyok. Vasárnap vagy utána "kell" megjönnie. Utána felhívom a dokit és szerintem február 20-án hiszteroszkópia.(Megnézik a méh belsejét)
Február 25-én lombik megbeszélés.
A 3. és 21. napi vérvételen és HÍV szûrésen túl vagy-ok-unk az eredményt még nem tudom.

Caldea
Caldea

Sziasztok!

Sajna nincsenek jo hireim. Tegnap voltam dokinál, csinált tesztet: negativ, megvizsgált, azt mondta, valoszinü nincs baba a dologban, vagyis bennem.
Ha igy maradna a trutyizás, csináljak még egy tesztet és menjek vissza jövö héten, ha megjön, probálkozzunk, hátha spontán összejön, clostyt meg majd a következö ciklustol szedjek csak. Abbahagytam a duphastont is, ugyhogy várom a mikulást. A vérjem legnagyobb vigasza, hogy legalább lesz mégegy jo honapunk. Hurrá.

Eni
Eni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: