A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Breki!KépHa tényleg így lesz, akkor ezt a banyaságot már senki sem moshatja le rólad!Kép Szeretem a jó boszorkányokat!KépKép
Húú Eni!Kép Ez tényleg elég veszélyes munkakörnek tûnik!
Azért én drukkolok, hogy a baba miatt késsen!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sugar!

En is meg varakozo pozicioban vagyok, bar ma nagyon rosszul viselem. Igaz, hogy ehhez valoszinuleg hozzajarul a munkahelyi dilis allapot.
A ma reggeli hom 37. Es talan kicsit tobbet jarok pi..ni, mint altalaban. De semmi mas jelet nem tapasztalok.
Bar nagyon felek, hogy ezt is csak bemeselem magamnak.
Tegnap megfogadtam, ha meg 10 napig semmi csunya nem tortenik, es a hom is fennt marad, akkor tesztelek.
De hogy fogom addig kibirni?

Ancsi, hogy mennyire irigyellek. Mindig sugaroznak a soraid a boldogsagtol. Neked ez lesz az elso babad, ugye?
Vigyazz nagyon ra!!!!

Andi
andi28

Sziasztok Lanyok!!

KisVuk vagyok. Nagyon sok dologom volt (munka) ezert nem tudtam feljonni. Ja..december 1-jen volt a legutolso verzesem, azota nem jott meg.. Nem vagyok babas, mert voltam verteszten. A nogyogyim azt mondta, hogy most varjunk. Igaz beteg is voltam Januarban, talan amiatt zavart be. Na mindegy, amugy jol vagyok.
Sziasztok :KisVuk
kisvuk (kisvuk)

Sziasztok Lanyok!

Vegre elment a delegacio. Marcsi (vagy aki kerdezteKép), egyebkent a belgradi fopolgarmester volt itt.

Vanda! Oke, irok mejlt minnyaKép Egyebkent kijaba mennel el 18 evesen rendszertelen mensivel, addig semmit sem csinalnak amig babat nem akarzs.

Lellanak en is gratulaaaaKép

Doris! Kalappal holnapra!!!KépKépKép

Alice! jajj, en ezt csak azert mondtam el, hogy a kis dragamnak is kellett vagy 4 honap mire ide eljutott, szal az urad sem menthetetlen, csak lehet ido kell neki, amig rabolint a babaraKép

Pusssz: orsoly
orsoly

EdelweissKép
Megkaptam a mélt, de sajnos nem tudtam eljutni az albumokigKép
Beírtam a címhez: tar.hu/zebrafarm, de azt írja, hogy
az oldal fejlesztés alatt áll.
Mit kell a címhez írni? Mi a kezdõ weboldal?

Andi!Kép
igen, talán, mert elégedettnek is érzem magamKép
Egyébként hányadik napon vagy???
A hõd jó, a pisilés is jóKép

orsolyKép
Nem irigyellek a sok melóért, rád férne egy kis pihiKép

Eni!
A Duphaston fehér doboz, sárga csíkkal a végén. 20 db-os, egyenként 10 mg dydrogesteronum-mal. Ja, és picikék a tabletták.
Szerintem nem lehet túl sok különbség a két bogyó között, ha a hatóanyag-mennyiség ugyanannyi. Max több a mellékes por..Kép

Moni!
Az értékek valóban alacsonyak, de azt hiszem a nem luteális szakaszban nem is kell túl magasnak lennie.
A 24-es érték sem túl magas...az is igaz...Kép
na, de most a Duphastonnal megdobom egy kicsit a szintet...aztán ölelgethetem a wc-csészét..KépKép

Szerintetek mennyit vegyek be belõle?
E. 3x1-et javasol, a gyógyszerész pedig 2x1-et mondott, mert nem tesz jót a túladagolás, sok a mellékhatás stb.

???

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lanyok!

Regen tudtam mar jelentkezni, azt sem tudom hol all a fejem mindenfele csak rohanok. Mult heten voltunk uh-n 5-6 hetes a pici bar meg csak egy kis burok latszott az 12 mmes volt. A verveteles eredmenyeim is mind jok egyet leszamitva, sajnos meg egy ev utan sem vagyok immun a cicamra. Kép
Tunetem meg mindig nincs, az orvosok meg szorakoznak velem mindegyik a masikhoz akar kuldeni. Igy meg mindig a haziorvoshoz jarok, itt ha nem vagy beteg nogyogyaszt nem is latsz a terhesseged alatt csak 3szor utan meg a szuleszt.
Nagyon orulok Lellanak, akkor pont egy idosek vagyunk, mindjart megyek is es irok neki.
Remelem jo hetvegetek volt. Sajnos meg nem tudtam elolvasni mi tortent az elmult napokban.
Mindenkinek kellemes napot!
Edina

Majdnem elfelejtettem, a hogorbem este, ha nem felejtem el felrakom.
edina

Ancsi

kep.tar.hu/zebrafarm

A többi infó benne van az emilben.

Edelweiss
edelweiss

Andi!
Tudom, hogy nehéz várni, azt hiszem sokan tudják ezt itt, és átérzik a helyzetedet. (én biztosan igen) De ezek szerint érdemes várni, látod a dokim is azt mondta. Bár én nem nagyon reménykedek már. A hõm ma megint elég alacsony volt. Igaz este mindig hõemelkedésem van. A párom ragaszkodott hozzá, hogy megmérjük, tegnap és tegnapelõtt, mert annyira melegnek talált. Mindkétszer 37.3 volt.
Én is megfogadtam, hogy kivárom a két hetes késést, és csak akkor csinálok új tesztet. Azért szerintem célszerû addig is vigyáznod magadra, kímélõbb életmódot folytatni, hogy ha a babuci már ott fejlõdik benned, akkor neki a lehetõ legjobb legyen. Ha babát várnék azt hiszem sok mindenen változtatnom kéne, mert túl sok, amit csinálok.
sugarka

Teli gyomrocskával Kép

Köszönöm a mélt a zebrafarmról! Kép Kép Ha jól csináltam, akkor maga a weboldal cím nem mûködik még, fejlesztés alatt áll. De a képtár az oké, és mindenki nagyon helyes rajta!!!
Keresek majd egy klassz kis fotót magunkról, és megpróbálkozom én is feltenni.

Alice Kép
Azért csak meg kellene beszélni ezt a babásdolgot párocskáddal. Te NAGYON szeretnél és hátha meglágyul a szíve. "Becsúszni" hogy fog, ha tökéletesen tisztában van mindennel? A babához két emberke kell, ugye Kép

Sien Kép Breki Kép kedves sorstársaim Kép
Ugye milyen ördögi ez a prolaktin. Itt a melóm annyira stresszes már, hogy elterveztem, elmegyek babázni egyet. Kép De pont a sok munka idegeskedése miatt nem lehet egyenlõre... Egyébként azóta kicsit lazábban fogom fel a dolgokat, hisz nem ez az életcélom, itt megöregedni! Igenis családot szeretnék, legalább három babót! Kép

Sien! Az MRI vizsgálattól miért tartassz? Ha kontrasztanyagot nem adnak, Breki leírásából nem tûnik nagyon rossznak. Persze nekem sem volt még, de ha elküldenének legalább biztosabb lennék a magas prol.szintem okáról.

Breki! Te is sajtot eszegetsz? Kép Nekem ez olyan ösztönös volt, csak nyúltam a hûtõbe, hogy gyorsan valamit.. Nem tudod mi annak a német gyártású gyógyszernek a neve? És a fent említett betegséget (mikroada... hú nem tudom leírni) milyen vizsgálattal lehet kideríteni? Nekem a sella nem mutatott semmi elváltozást.

Lella is magas prolaktinos volt ugye? DE jóó, én annyira örülök neki!

Panna! Kép
Nagyon helyesek vagytok a képtárban! Kép

Eni! Kép
Nagyon érdekes munkád van, de egyúttal veszélyes is! Teljesen elcsodálkoztam, hogy "ilyen is van", pedig hát van! Kép

Orsoly! Kép
Várom az emil urat, - talán már itt is van, de még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem. Kép
Sajnos hogy így van! Amíg babát nem akarunk, addig mit számít rendszertelen ciklus?.. Egyébként az orvosom még várt volna két hót, én vettem rá a hormonszintmérésre. És ki is derült, hogy baj van.

Puszilok mindenkit! Újult erõt a délutánhoz mindenkinek! Kép Kép
Vanda

Szeretnek en is belepni a zebrafarmra, ugye mehetek? Kép
a cimem vasorru@mailbox.hu

koszi
edina
edina

Lányok!

Megcsináltam a kezdõoldalt. Per pillanat semmi infó nincs rajta. Ha valakinek van valami ötlete, ami szerintetek publikussá tehetõ, szóljon, jó?

Edelweiss
edelweiss

Lányok,

Én meg tettem még fel egy képet, a cicusomról!

Ha van kedvetek, nézzétek meg!!
PannaKép
Panna

Sien, köszi szépen. Holnap is megyek, majd megírom mi volt. Vár van több csajszi, akiket többször láttam a váróban, és mindig mosolygunk egymásra, ha valaki megjön. Hamarosan beszélgetés lesz belõle.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vérvételed eredménye. Remélem, az amit várunk. Ha helyreáll a hormonszinted, akkor már semmi nem állhat az utatokba.

Lora
Lora

Felkukkantottam a zebrafarmos képtárra....

de helyesek vagytokKép
Végre el tudom képzelni, milyen arc tartozik valójában az egyes nevekhez.Kép

Nekem is vannak képeim, hogyan tudom felrakni õket?

Ancsi
Ancsi

Koszi szepen Edelweiss, bar nekem egyelore nem nyitja meg, de probalkozom Kép
edina

Vanda!KépAzt hiszem, hogy nem is magától a vizsgálattól félek, hanem inkább attól, hogy valami rossz derül ki ...Kép nem tudom, hogy hogyan lehet kezelni ezt a mikroizét!
Na mindegy, egyenlõre erre nem is gondolok és csak azt programozom magamba, hogy igenis lejjebb megy a prolim!!Kép
Amúgy a munkahelyi ördögi körrel teljesen egyetértek, hisz én is ebben a körben vagyok!
Edina!KépPróbáld meg kerülni a cicust, amennyire lehet, és akkor nem lesz baj!KépVigyázzatok Magatokra!Kép
Sugárka, Andi! Kitartás!KépKép
Ancsi+Szedrecske!KépNem nagyon tudok mit javasolni ebben a Duphaston-os ügyben...E. a hormoneredményed után javasolta a 3x1-et? Ha igen, akkor én rá hallgatnék!

Pusz, Sien.
Sien

Lánykák!

A zebrafarmon hol talállak meg benneteket????,
Alice
Alice

A képtárban.
edelweiss

Ancsi
Belépsz asz adminisztrációnál a z.... azonosítóval, és máris kalózkodhatsz. Kép

Edelweiss
edelweiss

A képtáron belül melyiket nyissam meg? hol?Vagy csak én vagyok ilyen bénácska.
Alice

Csak tudnám, hogy nekem mér lettek ijjjen nagy lovak a képeim!!!??? Na mindegy, igy is lehet látni a lényeget. Szánom-bánom, a kutyimat nem tettem még fel, de minnyá!!

Azért látszik, hogy kik nekem a fontosak! Azt hiszem teljesen állatb..i vagyokKépKépKép

Panna
Panna

Sien! Kép
E. írta nekem, amikor még nagyon tartottam a röntgen eredményétõl, hogy ha kiderül valami baj, akkor mi lesz. Erre õ azt írta, hogy ha kiderül (azaz találnak valamit) az a jó, mert akkor tudják (a dokik) kezelni, ha nem, akkor nem tudják mit kell kezelni!

És ennek tudatában nekem nem találtak semmit. Nem is tudom melyik a jobb! CT-re vagy MR(I)ra azért elmennék még.

Ha találnak is valamit, az valamiféle sejtburjánzás lehet, esetleg "megnagyobbodott" az agyalapi mirigy és jól kezelhetõ gyogyival! Csak kivételes esetekben van szükség sebészeti beavatkozásra! (Ezt az orvosom mondta, és számos ezzel kapcsolatos cikkben olvastam.)

Egyébként ha gond van, azt jelzi a tested: szokott-e fájni a fejed? Kettõslátásod van-e? Szemüveges vagy, és romlott mostanában a szemed hirtelen? stb. Ezek utalhatnak (a magas prolaktin szint mellett) valami problémára ott az agyalapi mirigyben.
Remélem nem mondtam butaságokat.

Vanda
Vanda

Sziasztok Lányok!

Emlékszik még rám valaki? Ne haragudjatok, de rengeteg a munka, így teljesen lemaradtam az eseményekrõl.
A kismamáknak gratulálok.
Idén januárban elkezdtünk járni a Budai Meddõségi Központba. Kiderült, hogy magas az FSH-m és a prolaktinom, a páromnál pedig több a kóros alakú spermium, mint ami még normális. Hamarosan inszem.-et végeznek, ha javulnak nálam az eredmények.
Sien, Breki.
Én is szedek Serocryptin (ugyan az mint a Bromocryptin) minden este 1 tbl.-t. Fél tbl.-ával kezdtem, de néhány nap után felemltette a dokim 1 tbl.-ra. Nekem semmi panaszt nem okoz. Ha megjön, akkor kell mennem kontroll vérvételre hogy rendezte-e a prolaktint ez a bogyó. Viszont a magas FSH-ra nem kaptam semmit. Erre mit szoktak felírni? Mit tudtok errõl?
Most abban bízok, hogy megtalálták a problémánkat és így tudnak is majd segíteni nekünk, mert az itteni kórházban minden lelet és eredmény jó volt, Pesten meg egybõl kibukott, hogy mi a hézag.
Megígérem, hogy megpróbálok gyakrabban jönni, mert az az igazság, hogy hiányoztok.
Vissza tudtok még fogadni engem ebbe a szuper csapatba?

Sziaszok: Éva
Éva

Edelweiss!

Help!!!! Nekem is irj emilket pls, mar en se tudom hogy mi a felhasznalonev, mi a jelszo stbKép

Jahh, nekem tok jol nez ki a gorbem lanyokKép A 8. nap ota merem, es azota 36.5 es 36.65 kozott ugralKép Majdhogynem egyenesKép

orsoly
orsoly

Orsolyka
Emil ment.

Alice
Ha rákattintasz az albumok címére, feldob egy ablakot, ahonnan be tudsz lépni. Ha ránk vagy kíváncsi, a középsõ albumot nyitsd meg.

Edelweiss
edelweiss

Vanda!Kép
Köszi, most azért nagyon megnyugtattál!Kép Óriási kõ gördült le a szívemrõl!Kép Amúgy az általad leírt tünetekbõl egyiket sem produkálom, kivéve a fejfájást, ami viszont inkább melegfront függõ!Kép
Szia Éva!Kép Hát persze, hogy emlékszünk Rád!Kép
Érdekes dolog ez, hogy egyik dokinál minden tökéletes, aztán egy másik orvosnál meg sorra kiderülnek a problémák.. Az ember laikusan azt hinné, hogy az orvostudomány azért elég objektív dolog! Mindegy, az a lényeg, hogy most már tudják, hogy mi a gond, és hamarosan ki is gyógyítanak belõle!Kép A magas FSH-ról túl sokat nem tudok. Én azt gondolnám, hogy ez az érték is a magas prolaktin miatt tér el, így ha beállítják a proli-szintet, akkor helyreáll az FSH is. Ez csak az én agyacskám kombinációja, úgyhogy inkább valaki szakértõt is kérdezz meg!Kép Az inszem miatt meg szorítok!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Éva! Kép
Nekem is magas a prolaktin szintem, sõt nagyon magas. Most kezdtem el szedni a Bromo-t. Az FSH nem tudom mennyire magas? A magas prolaktin szint oka lehet az alacsony progeszteron szintnek. Ezért azt gondolom, hogy ez utóbbi meg hatással lehet az Fsh-Lh arányra, úgyhogy ha rendezõdik a prolaktin, akkor más képet fog mutatni megint a hormonok aránya.
Neked mennyire magas a prolaktinod? Mikor derült ki, mióta szeded a gyógyszert? Ez a serocryptin mennyiben más a Bromocriptinnél?
Vanda

Sien Kép
Látod nem kell izgulni Kép Kép Örülök, hogy meg tudtalak nyugtatni.
Vanda
Vanda

Vanda,
A mikroadenomát és a makro-t is eredményesebb gyógyszeresen kezelni mint mûteni. Erre egyébként a szegedi OTE honlapján az egyik kutatási és hozzáférhetõ anyagok között leltem rá, és ezt a dokim is megerõsítette. Mûtétre kizárólag akkor kerül sor, ha már olyan súlyos, hogy már a látóideget nyomja a jóindulatú daganat és a látás minõségét jelentõsen rontja.
Jók ezek a gyógszerek, nagyon sok meddõ asszonynak ezek segítettek. Ma sajna nincs idõm a keresõn bibelõdni, de az origo keresõjén ha beírod a prolaktin szót, akkor a magyar Weben fellelhetõ valamennyi oldalt mutatja és utána tudsz keresgélni, ha nem találod meg, holnapra megpróbálom becopy-zni,ok?
Sien, BanyaságomatKép remélem igazolod!
Éva, az FSH és a progira ha a magas prolaktin!
Breki
Breki

Ja, a CT a csontos vizsgálatoknál használják, az MRI-t a szövetes lágy részeknél!
Breki
Breki

Eva! Persze hogy emlekszunk rad, es persze hogy kozenk tartozolKép

Az infertility.hu-n van egy hormontablazat, abba az van vesve, hogy a nagyon magas FSH azt tukrozi, hogy bnezezen stimulalhato a petefeszek....Nem akartalak ezzel megijeszteni, lehet hogy nem minden esetben van ez igy. Nezd meg te isKép

Pusssz: orsoly

Ps: Edelweiss: megkaptam, koszi, igy mar bizti meg tudom nezniKép
orsoly

Sziasztok lányok!
Ha még emlékeztek, pénteken kérdeztem hogy valaki volt-e alergiás a gynevacra, mert nekem kiütéseim lettek.
Nos megcsináltattam a formalin, és thiomrsal tesztet, de úgy tünik nem vagyok érzékeny, mondjuk, csak ma vették le a karomról és három nap kell amig a bõreakció láthatóvá vállik, ezt mondták, de semmi még csak enyhe pirosodás sincs.
Úgy hogy nem igen hiszem, hogy ez a baj. Nagyon örülök, így tovább adathatom a gynevac-ot.
Alice!
Annyira "ismerõs" a gondod, problémád......Írj!
e-mail címem: adobolyi@yahoo.com
Nyuszi
Névtelen

Nyuszi!

Holnap írok neked bõvebben,mirõl szeretnél tudni?
Puszi Alice
Alice

ProlaktinosokKépKép
Most hogy végig gondoltam az elmúlt idõszakot, nekem sûrûn fájt a fejem és szinte migrénes volt addig amíg a prol. csokkentõ Bromo-t el nem kezdtem szedni. Lehet, hogy van összefüggés?
Breki
Breki

Kerlek irjatok nekem is bovebben errol a Zebrafarmrol hol talalom stb?
Az azonosito ablakban van az e-mail cimem...

Lella
Gratulalok! Kép
Melinda

Sziasztok!
Volt már valamelyikõtök úgy, hogy 24 napos ciklusai vannak és esetleg már a 24. napon kimutatta a teszt a terhességet? Nem merem megcsinálni a tesztet ma vagyok a 24. napon és fájdogál a hasam meg a derekam, de még nem jött meg. (félek, hogy 1 csíkos lesz a teszt, de remélem, nem.)
Szerintetek megcsináljam mondjuk holnap reggel?
Várom a jótanácsaitokat és az ötleteiteket!
Elõre is köszönöm!
Maki
Névtelen

Maki,
Ha tényleg mindig 24 naposak a ciklusaid, akkor holnap reggel megpróbálhatod. Nem biztos, hogy pozitív lesz, mert lehet, söt valószínü hogy túl korai lesz. De elöfordulhat, hogy a reggeli vizeletböl kimutatja. (Volt már olyan lány akinek kimutatta. )De ha nem pozitív, akkor nem szabad elkeseredni, mert az még nem jelent semmit.

Azonban, ha nagyon aggódós fajta vagy és tudod, hogy nagyon megrázna egy negatív teszt akkor még várjál 3 napot. És akkor csináld.

Az is jó lenne, ha holnap reggel mielött kikelsz az ágyból megmérnéd a hödet. Ha 37 felett van az jó. Hüvelyben vagy popóban mérd!

Remélem segítettem,
Üdv,
Moni
mj

Breki!Kép
Szerintem ne aggódj a fejfájás miatt! Ha tényleg a prolaktintól van/volt, akkor el fog múlni, ha sikerül beállítani a jó proli-szintet! Az MRI vizsgálat pedig kimutatta volna, ha lenne valami elváltozás!
Vedd úgy, hogy most a Bromo szedésével két legyet ütsz egy csapásra!KépKép

Nyugi!Kép
Pusz, Sien.
Sien

Breki Kép
Az jó lenne nekem is, ha elmúlna a Bromo-tól a fejfájásom. E-nek leírtam, milyen migrénes fejfájások gyötörtek 14-15 évesen, és azóta csak kétszer (hála). Emellett napi szinten sajogat a fejem, estére már kész KO vagyok. Ha ezen segítene -és nem rontana- a bromi, annak én nagyon tudnék örülni!
Vanda
Vanda

Sziasztok!

Tegnap nem voltam.
A fiam lábával minden rendbenKép, de még 3 hét múlva lesz egy vérvétel, valami enzimértéke volt magasabb.
Sikeresen lebeszéltem a munkahelyemmel is, hogy megint jön a baba, jól fogadták!Kép

Lellának gratulálok!Kép

Beszti

(Ma már leszek, csak mellékesen megcsinálom az adóbevallásunkat...)

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggelt lánykákKép

Kezdõdik a visszaszámlálás...még két napig leszek, aztán otthon pilledek és növesztem a pocakomatKép (+a popómatKép)

Megpróbálok azért felcsattanni néha a netre, talán a fõsuliból menni fogKép

Szedegetem a Duphaston-t....mintha nyugtató lenneKép

Képzeljétek, tegnap már a Barátok közt elsõ részét sem láttam, fél nyolctól hortyogtam..KépKép

Nálam most kezdõdik a tél...a téli álomról ítélveKép

na, megyek a zebrafarmra....kalózkodniKép

cuppa,
Ancsi
Ancsi

Jo reggelt Lánykák!

Ma még mindenki lustizik ilyen késön?
Megnéztem a Zebrafarmot, jo ötlet volt, hogy megcsináltad Edelweiss. Ha végre meggyogyitják az othhoni gépünket, én is rakok fel képet. Vankét tüneményes kutyusom is.

Ma este megyek dokihoz, gondolom, semmi nem fog kiderülni, de azért szoritsatok.

Lellának gratulálok. Kép Olyan joooo nektek!

Maki, csináltál tesztet? Szerintem még korai. Persze van akinek kimutatta, de engem még a 10. napon is csak a bizonytalanság gyötör.

Kellemes, mosolygos napot mindenkinek.

Eni
Eni

Sziasztok!

Azt hiszem lassan visszamaszok a lista elejere, mert tegnap este megjelentek a barna foltocskak, ma pedig mar a hom is csak 36.8 (igaz 1.5 oraval korabban mertem.)
Annak ellenere, hogy probaltam nem beleelni magamat, eleg rosszul fogadtam a csalodast. Raadasul a munkahelyemen is zurok vannak, es ez a ketto egyutt most kicsit sok.

Sugar! Te meg tartod magad?

Eni!
Nem akarlak elkeseriteni, de nekem ugy kezdodott a rendszertelen mensi, hogy a nyaron 40 napra jott meg. Es persze nem voltam babas. Azota viszont ezzel szenvedek minden honapban, es nagyon felek, hogy baba szempontjabol ez nagyon rosszat jelent.

Edelweiss!
Nekem is kuldesz egy note-ot arrol, hogy lehet megnezni a zebrafarmot?

Koszi!

Szep napot mindenkinek!

(nalunk a napot sajnos eltakarja a tejfeher kod)

Andi
andi28

Szep jo reggelt mindenkinek!

Maki!
Megcsinaltad a tesztet? Ha igen es esetleg negativ ne aggodj, az en elso tesztem egy hetes kesessel is negativ volt, es most ott jatszik a bolcsodeben! :-)
Csak lenne mar egy testverkeje!
Jo munkat!

Timea
Timea

Sziasztok Lánykák!

Ilyen csúnya idõjárást... Minden tejfehér ködben úszik nálunk. Mit mondjak, eléggé lehangoló. A hõm viszont ma reggel visszament 36,5-re. Nagyon kíváncsi vagyok a további fejleményekre. Kép

Küldtem nektek emilt, és nagyon kíváncsi vagyok a véleményekre!

Beszti
Örülök, hogy jobban van a fiacskád lába. És a kis pocilakó? Remélem Õ is jól érzi magát! Kép

A mai tabella:

<pre>
Kisvuk 4c 68 cn Svájc 27 év
Doris 10c 57 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 54 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 52 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 34 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 32 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 32 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 31 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 29 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 28 cn Los Angeles 35 év
Éva 33c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Indigo 3c 25 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 22 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 21 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 20 cn Budapest 27 év
Lora 16c 19 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 17 cn Budapest 30 év
Klari 9c 16 cn Budapest 31 év
Sien 17c 13 cn Budapest 29 év
Edi 11c 13 cn Maglód 33 év
Timea 3c 13 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 12 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 11 cn Szeged 32 év
Vanda 10c 11 cn Szolnok 26 év
Mamacs 14c 8 cn Budapest 24 év
Alice 36c 7 cn Budapest 29 év
Alma 8c 7 cn Györ 29 év
Melinda 7c 5 cn N-o. 26 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Vanda! Most januárban derült ki, hogy magas a prolaktin szintem, 12 napja szedem a Serocryptint, ami ugyanaz, mint a Bromocryptin hatóanyag szempontjából. Nem tudom, hogy milyen magas a prolaktinom, mert a dokik a Budai Meddõségi Központban nem közlölnek semmilyen értéket, csak azt hogy magas az érték. Te mióta szeded?

Sien, köszi a választ!

Breki! Nem igazán értem amit írtál az FSH, prolaktin és prgeszteron szintekrõl. Lécci mégegyszer a kedvemért megírni. Biztos én vagyok gyenge és azért nem értem. Bocs. És köszi.

Lányok!
Ma kellene, hogy megjöjjön. És még semmi sincs. Ráadásul a mensi elõtt 3 nappal már barna folyásom szokott lenni és most ez sem volt. Se barna folyás, se hasfájás, semmi. A hõm 37. Nem értem. Pedig azt mondta az orvos, hogy ilyen FSH és prolaktin szinttel nem lehet teherbe esni. Bár én nagyon boldog lennék ha mégis sikerült volna, csak nem értem.

Valaki a listán majd javítson már ki, mert már nem 26, hanem szombat óta 27 éves vagyok. Hát ez van, telik az idõ.

Köszi, hogy itt lehetek közöttetek.
Ki lett új kismama? És ki most a babára esélyes?

Remélem tudok még jönni, de most húzok dolgozni.

Sziasztok

Éva
Éva

Jó reggelt mindenkinek!

Ancsi! Örömmel hallom hogy végre otthon fogsz pihenni. Nagyon helyes.

Beszti!
Szegény, nekem is majd el kell készítenem de húzom halasztom amíg lehet.

Alice!
Képzeld el én azon "küzdök" a párommal, hogy ha nem jön össze a baba elmenjünk inszeminációra. Hallani sem akar róla, neki elvei vannak és azt szeretné, hogy otthon fogandjon meg a baba. Max jövõre. Én meg nem szeretnék jövõ évig várni.

Marcsi
Marcsi

Lányok akik szedtek hormongyogyikat, Kép
Tegnap fürödtem és a kádban fekve szabályosan ki tudtam tapintani a petefészkemet a bal olalon! Egy kisebb "csomót". Ez attól lehet, hogy kaptam azt a tüszörepi szurit! És miért érzem még mindig hogy NÉHA szúrkál, sajog a bal pf-em? Ez még mindig a tüszörepi szuri hatása lenne, amit 6 napja kaptam? A tüszöm tuti megrepedt. Képzödött volna valami ciszta ettöl az 1 szuritól? Vagy csak szimplán ez a hatása?

Krisztinka Kép
Emil ment.

Üdv,
Moni
mj

Szija ÉvaKép

Jókat olvasok róladKép
Ha még fenn van a hõd, az szuperKép
Tudod, nekem is kiderült, hogy magas a prolaktinom és már egy MRI vizsgálatra is be voltam jelentve, aztán két hete kiderült, hogy az eredményektõl függetlenül beköltözött a pocaklakóKépKép
Most már a 7. héten vagyok, a picuri 6 hetesKép

Úgyhogy....KépKépKép
Talán tesztelned kellene...????Kép

cuppa
Ancsi
Ancsi

Marcsi!
Te mennyi idje próbálkozol hogy összejöjjön?

Éva!
Nagyon drukkolok neked hogy pocaklakód legyen,értesíts minket azonnal ha tudsz már valamit O.K?

Eni!
Hogy vagy? van valami tüneted?Úgy izgulok miattad is nemvettél még egy tesztet?

HAJRÁ LÁNYOK MINDENKI HÚZZON BELE KépKépKép
éRZEM AZ IDÉN SIKERÜLNI FOG!

Puszi Mindenkinek
Alice
Alice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: