Sziasztok!
Azért gondoltam, hogy bébiviz kategóriát nyitok, mert talán sokakat érdekel a dolog és még nem találtam ilyen topicot.
Előre bocsájtom, hogy bár belsős infóról irok, ez abszolút nem hivatalos közlés, nincs róla papirom.
A húgom az Országos Közegészségügyi Intézetben laboránsként dolgozik, ahol vizmintákat vizsgálnak.
Megkérdeztem tőle, hogy találkozott-e már a Humana bébivizzel vizsgálati céllal. Azt mondta, hogy vizsgálták már náluk ezt a dolgot és állitólag közel sem olyan tiszta és steril, mint elvárható lenne. Igaz, azt sem mondta, hogy káros lenne az egészségre, csak éppen van ennél jobb is. Állitólag az 'Óbudai gyémánt' ásványvizcsaládnak van olyan szénsavmentes verziója, amely picik számára készült és valóban jó minőségü. Rózsaszin üveges és babás jelzés van rajta.
Én még nem találkoztam vele, mert csak két hónap múlva szülünk, de a dolog létezik és be is vizsgálták, úgyhogy a húgom szerint ez nyugodt szivvel adható babáknak.
Remélem, senki nem ijedt meg ( ha igen, bocsánat, nem ez volt a célom!!)és hogy hasznos lesz ez az info nektek.
Ha valaki próbálta már az Óbudai gyémántot, kiváncsi lennék, hogy vált be.
Sziasztok!
Kinga