2005.05.12 11:32
2005.05.16 21:42
2005.05.21 06:32
2005.05.23 14:02
2005.05.23 19:55
2005.05.25 02:55
2005.05.25 14:01
Akkor most csak röviden. Fesztivál: Glastonbury. Dolgozni megyek és így ingyen van a belépő (de csak 3 műszakot kell ledolgozni, 6 nap alatt) Graham Norton: én is szívesen néztem, amikor még volt tévénk. Nálatok saját műsora volt, vagy csak vendég volt valami talk show-ban? Ja, nem a bbc-n volt, hanem Chanel 4.
2005.05.29 20:30

Lehet hogy nalatok is ez a helyzet. Persze meg kell oket kinalni mindenfelevel, hatha egyszer meg is eszik
2005.06.01 16:03
. Eddig eleg vegyes tapasztalatokkal es erzesekkel vagyunk tele ami az NHS terhesgondozast illeti. Osszehasonlitasi alapunk viszont nincs a magyar rendszerrel, ugyhogy lehet hogy feleslegesen aggodom?! 2005.06.02 20:46
Mindenesetre többnyire jó sztorikat szoktam hallani szülésről, terhességről. 2005.06.03 13:07
, igy valoszinu hogy szuleszorvos is lesz a kozelben. En legalabbis remenykedem. 12 ev itteles ide vagy oda, azert en meg neha racsodalkozok az angol egeszsegugy "orvostalansagara" (hogy orvost csak a legvegso esetben lat az ember).
. Majd 4 hettel kesobb, 3 nappal azelott hogy Mo-ra utaztunk volna meg mindig sehol semmi. Akkor kezdtem el telefonalgatni. 2 nappal kesobb kiderult hogy a GP-m hibajabol (el nem kuldott level) nemhogy nem kaptam idopontot a nuchal scan-re, de meg csak nem is vagyok nyilvantartva az antenatal klinikan, ami azt jelenti hogy eleg komoly eselyem van arra hogy nem kapok idoben idopontot a kotelezo 12 es 20 hetes UHk-ra sem. El tudod kepzelni, vernyomas fel, teljes panik, tovabbi telefonalgatasok... A vegen kaptam idopontot a rutin UHk-ra, de a nuchal-t mar Mo-on inteztuk orvos jelenleteben.
)? Szamunkra, mint elso babas parnak, elegge oktatojellegu a musor, mert rengeteg olyan informacio elhangzik benne amit eddig meg senki nem emlitett. Bar gondolom, 22 hetes leven, a szules temaja meg csak eztan fog komolyabban felmerulni.
!
. 2005.06.03 21:38
Később Bristolba költöztem (6 hós terhesen), első dolgom az volt, hogy bejelentkeztem a védőnőknél! 2005.06.05 14:14
.
.
?!?. 2005.06.05 18:51
2005.06.05 20:08
2005.06.05 22:59
.
. Ha osszejonne nagyon idealis lenne, hiszen akkor minimalis idot toltenek kulon a babatol. Bar az a hir jarja hogy 4 ho alatt nem veszik be. 2005.06.06 20:57
. Szerencsere szuper volt a doki, barcsak kb. fel orat lattam. Amikor en eloszor mentem a korhazba a terhesseggel akkor aki eloszor latott szuleszno nagyon aranyos volt, es ahoz a szulesznohoz rakott be akivel szerinte a legjobban meg fogom erteni magam, es igaza volt, szamomra o volt a legjobb, mert a terhesseg alatt neha az enyem nem volt elerheto es akkor mashoz kellett mennem, akik annyira nem voltak szinpatikusak nekem. Egyebkent egy UH lett volna az egesz terhesseg alatt, ha nem lett volna semmi gond, es semmi kulonosebb vizsgalat, bar eleg gyakran kellett mennem a korhazba, de csak rutinellenorzesre, hogy minden rendbe megy e (suly, vernyomas, vizeletvizsg,. hasmagassag), es persze ha barmi kerdesem van. 2005.06.07 18:09
.
, es minden eselyem megvan ra hogy csaszarral szuljek. Ha netalantan ez megtortenne, akkor szeretnenk elore tudni gondolkodni azon hogy ki(k)re lesz szuksegunk es mennyi ideig a szules utan. Kosz a segitseget!
! 2005.06.07 21:10
!!!!! En is neha nagy lenduletbol belevagok a fozesbe es igy jarok. 2005.06.07 23:00
A Vince nekem is tetszik. És olyan magyar név, ami ejthető-leírható angolul is? Ezt most leírtam és nem jut eszembe egy sem, mindenesetre én így kötöttem ki a Liliomnál (egyre nem számítottam, mindenki 2 l-lel akarja írni, Lilliom). Népszerű neve van, mert Lili, de egyben különleges is.
Egyébként akkora babát akár magaddal is vihetnél órára, ha a munkaadó beleegyezik. Az én lányom legalábbis vagy aludt, vagy szopizott (kendő!). 8 hónapos korában elmentünk együtt a Glastonbury fesztiválra, ahol steward-ként dolgoztam. Igaz, csak három műszakot, de abból kettőn velem volt Lili is. Egy kétévessel ezt már el sem lehet képzelni
Egy hét után már szinte teljesen felépültem. És a gát teljesen ép maradt (egyetlen plusz oldala a dolognak
) 2005.06.12 12:08
.
?! 2005.06.12 19:41
A mi szobank meg nem tudom milyen legyen, talan valami narancsos, de nem tudunk megegyezni
Piros ajto, nem semmi
Nalunk van egy haz, asszem az is szurke, es egy nagyon eros lila ajtot tettek ra, mindig megcsodalom
)
Neha latom a chaten, ha gondolod probald meg ott. 
2005.06.14 07:26
. Mentünk volna idén, ha az amerikaiak nem vonják be a vízumunkat 
(A két kisaebb gyereknek kértünk, nemhogy nekik nem adták meg, de a miénket is bevonták)...
. 2005.06.15 03:40
2005.06.15 06:42
. Szerencsere semmi bajom nem lett, vagyis a seb egyben maradt a cipekedes ellnere (na persze en marha nem is vartam senkire, mert elobb utobb ugyis jott volna valaki, azert is egyedul). Aztan itthon tok egyedul voltam, mert nem laktunk meg egyutt a ferjemmel, de a csaszarmetszes miatt semmi bajom nem volt, szerintem egyeb okokbol kell segitseg (pl. hogy tudj aludni neha).
. Az se fordult meg a fejemben, hogy csaszar lesz, nagyon varatlan volt nekem az egesz, mert UH-ra mentem be es nem engedtek haza (a cuccom persze csak felig osszerakva itthon). 2005.06.15 11:48
Egy kis társaság, segítség jól jött volna azután is, de az jó volt, hogy nem egész nap volt ott valaki. 2005.06.15 18:39
.
. 2005.06.16 03:43
.) 2005.06.16 10:28

2005.06.16 11:29
Akkor 6 hónapos volt és én rontottam el, mivel ott egy szobában aludtunk a 4-en, meg anyósék is közvetlen a másik szobában, korán keltek, így tekintettel kellett rájuk lennem, és amint sírni kezdett azonnal kivettem az ágyából. (addig mindig szoktam várni pár percet és abba is hagyta sokszor) Mire befejeződött a nyaralás, szinte csak velem aludt PEti. Ezt 3 hónapon át olyan szintre fejlesztette, hogy már sehogy sem tudtam letenni sem, amíg el nem aldut, ill. ha elaludt akkor is felébredt a vízszint érzéstől.
2005.06.17 20:04
A múlt héten meg kórházban voltunk, mert belekóstolt a lavendula-olajba (szintén semmi baja nem volt) Mi lett az én jó kislányommal? (Oké, elég ugra-bugra, de eddig mindig nagyon ügyesen tudott esni) Na mindegy, ezt is meg kellett élni
Szokásos angliai nyár van, két nap "forróság" (mondjuk 26 fok), három nap borús, szeles. Bár állítólag jön a "heatwave" (=kánikula?)
, és azóta is boldogak vagyunk így (értsd: éjszakát mindenki átalussza) 2005.06.21 18:00
. A parom, aki eredetileg magyar szarmazasu, ugyis adja majd a szep magyar vezeteknevet. Szegeny gyereknek lesz majd mit magyarazkodnia ha felno
!
.
. Tudom ez is munka, de azert majd jelentest kerunk amikor visszakerultel a mi kis (az en kis) hetkoznapi vilagunkba
!
! Mi a titok?
. Megneztem a kepeket a profilodban es azokon csakis jokedv es deru sugarzik a kis arcarol, ugyhogy gondolom azota mar elfelejtodtek a kezdeti nehezsegek es minden rendben van!
! 2005.06.21 22:50
. Engem este nyolckor inditottak meg, es masnap du. hetkor kaptam vegre epiduralt, na nem mintha nem sikitoztam volna mar hamarabb erte, de itt varnak negy cm-ig. En mondjuk akkor mar nem akartam setalni, inkabb aludtunk egyet. Szerintem az orvostudomany egyik legnagyobb aldasa (nem ertem aki enelkul akarja vegigcsinalni, ha a fogorvos mar mindenre azonnal fajdalomcsillapitot ad akkor erre miert ne). Igaz, ha olyan szerencsem lett volna, hogy itthon kezdodik a egesz, es mire beerek mar felidonel tartunk, lehet akkor megprobalkozom anelkul, de nem igy volt. Megannyit, hogy mielott a baba kijonne az epiduralt abbahagyjak, igy azt ugyis erzed, mert a tolofajasok kellenek (bar gondolom marad nemi hatasa), de legalabb nem faradtsz addig teljesen el. Egyebkent a babanak semmi baja nem volt, csak kicsi volt, es magas volt a bilirubinszintje azert volt inkubatorba, (ott kapott valami fenyt, hogy be ne sarguljon). Szopni nem tudott az elejen, de szerencsere a negyedik napra belejott, igy hazaengedtek velem.
. Sajnos hamar eljott az orakig tarto siras ideje, de szerencsere azon is tul vagyunk mar reg. Ugy harom honaptol tiz honaposig volt a siras a legrosszabb, azt at lehet veszelni valahogy. 2005.06.24 13:11
2005.06.25 19:10
Amugy nekem meg a levendulaszin is nagyon tetszik mostanaban, az is jo nyugis. 
2005.06.30 13:28
) hogy ilyen lassu lett hirtelen ez a topik is.
. Bar azt is megertem ha van koztetek olyan aki teljes horrornak talalja
! 
2005.06.30 13:43
. Vannak uj kepeid rola?
! Na azert nem olyan szinten hogy akarnam a peldajat kovetni...
2005.06.30 20:50
Nagyon jol megcsinaltad a furdoszobat, bar nekem egy kicsit sok igy a csempevel egyutt
De ez ne zavarjon 
(ill. remelem hogy nem...) 2005.06.30 21:55
2005.07.01 15:48
. Hat igen, akinek meg nincs massal buszkelkednie...
.
!!! 2005.07.03 08:01