2005.05.31 13:18
mindent csak aja-aja, eddig tudott egyedül csúszdázni, most már nem
igaz felmászik egyedül, de nem mer lecsúszni, iszonyú görcsösen kapaszkodik. 2005.05.31 14:23
) -ha nem gond 2005.05.31 15:00
2005.05.31 15:09
2005.05.31 19:45
.
. 2005.05.31 20:56
remélem, Eszternek holnapra kutyabaja, gondolok rátok.
, csak a nagyhangú kutyáktól fél. de tényleg azt mondják, hogy mindegyiknél van ilyen időszak, amikor fél és anya szoknyájába bújik. szóval, ne aggódj, csak fejlődik a csajod
Niki műhisztiján röhögtem, és Marci ahogy dolgozott, kipirult arccal
nagyon jófejek.
seat cordoba 1,4-es fekete. 2 héten belül szállítják, előleg fizetve, részletre vettük. az opelt már áruljuk, remélem, hamarosan elviszik. az árkülönbözet (előleg és eladási ár) megy a lakásba. vásárlásra elkísértük apát, és végigrohantuk a környéket, mekiztünk, autóban aludt a csaj egy keveset. ezért hamar ágyba került. én meg főztem holnapra, hátha találkozunk Dorkiékkal
és talán Fülesékkel???
2005.06.01 08:44
. 2005.06.01 11:44
ez klassz
csak az elsö volt nehez kb 25 percig ücsörgött a csúszda tetején
, aztán a többi ment simán vagy 50x lecsúszott utána, alig bírtunk elindulni
2005.06.01 12:47
,hogy milyen jó lesz locsi-fecsizni,ere tessék...
2005.06.01 13:54
. Csak éppen végül nem jöttek Dorkiék, Panuék meg hazamentek, mire odaértünk. Szegény fiam, bár majdnem fél kilencig aludt, olyan nyűgös volt, hogy csak na. Úgyhogy prímán bemutatkoztunk a játszótérnek... (Ami amúgy tényleg szuper, jövendő talikhoz ideális!) Kb. fél órát maradtunk, mert akkor már Szabolcsot semmivel sem lehetett felvidítani. Ráadásul belefutottunk egy segítőkész nagymamiba, aki mindenáron meg szerette volna vigasztalni, amitől csak még jobban üvöltött... De ahogy betettem a kendőbe, és kijöttünk, mintha elvágták volna a nyavalygást, pedig akkora könyeket hulatott előtte, hogy csak na. hazafelé viszont végigásítozta az utat, itthon meg beájult két perc alatt.
. Nő a gyerekem
. 2005.06.01 23:04
Mi van a riasztóval ??
)
Hiányzik neki nagyon ez a kis törpe. Ma úgy nem volt kedvem kimozdulni már délután, de muszály volt. Föladtunk a postán apának egy levelet, amiben voltak hitelkártya méretű képek Nikiről (kemény műanyagban ) amit a kulcstartójára tud tenni és így mindíg nála van. Na és persze lehet mutogatni mindenkinek.

2005.06.02 12:09
én is kedvet kaptam hogy tegyek fel, ja meg hogy vegyek az erkélyre egy ilyen csúszdát
középen Dorka éppen nem látszik igazán

,
de rájöttem ,hogy még mindig nem nekem találták ki, hogy a földön lévő kosárban keresgessek valami cuccot a csajra, egyszerűen nincs türelmem hozzá, persze Õ közben lebontotta a boltot
2005.06.02 14:29
nem is nyuszi!!
2005.06.02 22:01
De szerintem nem érti még, hogy miről is lenne szó itt tulajdonképpen ezzel a bilis dologgal. 2005.06.02 22:59
nem is gratuláltam a 3 kg lecsúszásához
GRAT
ügyes vagy, így tovább. azt mondják az első fele nem annyira nehéz, de a második hónapban lehet nagyon elege belőle az embernek. mert akkor már jelentős is lehet a súlycsökkenés, ezért könnyebben abbahagyja az ember lánya
, mondván már lement x kiló... szóval ügyes vagy, így tovább.
mi történt? ugye már jobb a fogad?
meséljetek a gyerekekről
Liziről is pár jó szó: leült egyedül könyvet olvasni, sőt ott is maradt a széken ülve, jónéhány percig, aztán még tovább is, de nem egyedül, hanem velem
mostanában nem ül az etetőszékbe (eladjuk, azt hiszem), de nem is rohangál el a felnőtt székről már egy napja, amikor kaja van. csak ha befejezte
ma elégedett voltam vele. igaz, ma kevés időt töltöttünk együtt
de akkor rajtam lógott, még vécére is csak a felügyeletével mehettem el. nagyon édesen ragaszkodik. 2005.06.03 06:58
.
.
. 2005.06.03 16:17
. 2005.06.03 20:03
)
Ma reggel meg láttam rajta, hogy kakált. Éppen indultam be a szobába egy tiszta pelussal, mikor látom , hogy már levette magáról a bodyt meg a pelust is és kellemesen lehuppan a padlószőnyegre.... Hát nem örültem
Lett egy szép kisgyerek fenék forma a szőnyegen, friss kakával díszítve.
Örülök, hogy Liziről is lehet pár jó szót írni.
Nagyon ügyes, hogy ilyen nyugiban ücsörög. (néha) Rajzolni nem szeret, vagy gyurmázni ? Vagy nem ér rá ? Éljen a shoppingolás !!!Milyen lett a séród ?2005.06.03 21:30
kénytelen vagyok programokat keresni. Most ezt találtam. 2005.06.03 21:32
tök jó muri volt baromi boldog voltam. 2005.06.04 05:02
.
.
. (Õt is nagyon megkínozták a szájsebészeten, hát nagyon figyel Szabolcs fogaira.) De van egy barátnőm, aki viszont nagyon ügyelt és ügyel a fogápolásra, mégis romlanak a fogai folyamatosan. Szóval bizti lehet hajlam is...
.
. Azért nem lehet semmi ez a szétkenősdi
.
. Mesélj, hogy sikerült?
. De aztán felkaptam, és elcipeltem a buszig - ahol ki akart szaladni az autók közé mindenáron... Jól nézhettem ki, teli hátizsák, teli válltáska, egyik kezemben pelenka, másikban szatyor, és még Szabolcsot is fogtam...2005.06.04 09:28
Az autó nagyon jó dolog, és marha könnyen hozzá lehet szokni...
Így nem is megyünk ma usziba. Egy nyugodt itthon töltött hétvégére vágyok, minden izgalom nélkül. és gyógyulgatni. nem tudom, hogy mi lesz belőle... 2005.06.04 21:05
aranyos volt a képeken
sajnálom. remélem, már jobban vagy. a többit is muszáj megcsinálni, ne legyél gyáva nyuszi, mert később rosszabb is lehet, ráadásul a fog betegsége miatt annyi minden más baj is lehet az emberi szervezetben, rendben kell tartani. annak viszont örülök, hogy Fanni még mindig pörög ezerrel, mert akkor nemcsak az én lányom teszi ezt
előre felvettem mindent, és blokkosítva ott volt az adásgépben. az a jó benne (ebben a munkában), hogy megint élvezem, mennyire sok mindenről nem hallottam, és azt most megtudom.
ez jó érzés, mármint az ismeretek bővítése. főleg az elmúlt másfél-2 év után.
, aranyosak voltak. délelőtt játszótéren voltunk, majd hozzánk hazamentünk, és ott ebéd, alvás, és újra játék a kertben. egyszóval rendesen kihasználtuk ezt a nyári napot, holnap úgyis rossz idő lesz. 2005.06.04 22:08
. 
2005.06.05 05:29
.
, a házunk előtt felszállunk a 99-esre, az Europark előtt meg le, vissza ugyanígy. Igazán csak egy erős férfikéz hiányzott, de megoldottam. Amúgy mi is együtt vásárolunk apával, de tegnap a börzsönyi kiruccanás miatt nem tudtam volna vásárolni, ma meg már nem akartam ezzel tölteni az időt, inkább valami jó kis programot találunk ki.
. Aztán eszembe jutott a kulcs: zene. Úgyhogy Babazenét hallgattunk, Szabolcsnál elvágták a balhét és egy perc múlva aludt is
. Úgy kellett felébreszteni a két órás út végén
. (Amúgy nem ilyen hosszú az út, csak kicsit elkeveredtünk először.) Visszafelé a rutinosak nyugalmával szállt be, szó nélkül jött az első fél órában, aztán megint elaludt, a háztól öt percre ébredt csak fel, bár akkor elég balhésan, az igaz. De nagyon gyorsan kiengesztelődött, hogy apa vette ki a kocsiból, akit egész nap nem látott.
) Engem a hegyek közelsége nyűgözött le, a nyugalom, bár elég meleg lett, mitagadás, igaz, mi főként árnyékban voltunk. Sajnos elvesztettük Szabolcs kedvenc kisautóját, egy piros Chevroletet, beleesett egy csatorna-fedő lyukán át a csatornába... (Még a kissógoromé volt kiskorában, cirka 15 éves volt a járgány, nagyon bánkódtam utána, mert Szabolcsnak is ez volt a kedvence...) De nagyon jó kis nap volt, gyönyörű a vidék, nagyon kedvesek az emberek, egy darabig biztosan emlegetni fogjuk
.
. (Majd a visszaszolgáltatást leegyeztetjük mélben.)2005.06.05 22:05
(csak dugó ne lenne )
3 Nikivel egyidős gyerek volt, meg egy pici baba. Elvoltak a gyerekek, de nem játszottak együtt, viszont nem is verekedtek.
2005.06.06 13:33
2005.06.06 14:28
2005.06.06 21:32
nem allergia ez? mert az is tombol mostanában... szerintem annak a dokinak higgyetek, aki a legszimpatikusabb nektek. ha mást is akartok, én is tudok egyet, neki is kicsi lánya van, biztos nem fog olyan mondani, amit a sajátnak sem szeretne. de ő is felnőtt fül-orr-gégész
, a többi nem fontos számára, mert ő úgyis rohangál. azzal nem tudsz mit kezdeni, ha a másik anyuka irigy
, ettől még tanítsd a lányodat önzetlenségre. én néha engedem, hogy egymás közt döntsék el, kié legyen, néha az is kell. mi kevés játékot viszünk, de ez a rohangálás miatt van. mert én nem cipelek kosárlabdát, most ez a kedvenc, és a homokozót is csak villanásnyi időre látogatja meg, ha van otthagyott játék, akkor jó, ha nincs az is. csak a saját békája meglegyen és kész.
sikerült a torta? vagy nem te sütötted? képeket várjuk?
és ez anyóséknál történt? vagy ott is?
ma megtartottuk anyósnak a kardio-fitnesz programot
annyira mondta, hogy elmegy sétálni a Lizával egyedül, hogy végül ráhagytam (este 7-kor, amikor már a játszón lefárasztottam, egyébként anyós is du.5-kor érkezett meg a dolgáról), és kb. 20 perc múlva jöttek meg, anyós vörös fejjel, fújtatva, és meséli, hogy a gyerek fut 20 métert, majd megáll, és mire beéri újra fut, ezért egy idő után felszedte a kezébe, de az sem volt könnyebb, mert a gyerek még futni akart
, azaz izomból kellett fognia
2005.06.06 21:53
2005.06.06 21:56
volt most is,afffffene.....
2005.06.07 07:57
így buli lemondva, csaj hűtőfürdőbe és az egész hétvége elment a lázmérésekkel, lázcsillapítással meg a csomó aggódással, virrasztással
2005.06.07 10:07
. Kardio-fitness 

. Én a nemszeretem ruhákat eldugom a fiók aljára, aztán legközelebb azt mondom, már kinőtte...
, nagyon édes volt!2005.06.07 12:58
2005.06.07 21:59
a kijelzőjéből csak egy vékony csík látszott a többi meghalt
pedig reggel még működött, aztán délelőtt, amikor megint ránéztem, már nem. maga a készülék működött, telefonálni lehetett és hívást is fogadtam, de a tel.könyvet, vagy az sms-t nem tudtam használni, mert nem láttam szinte semmit. már van egy új, apa eddig azzal játszott, hogy átmentse a másikról a tel.számokat, mert nem a sim-kártyán tároltam, hanem a készülék memóriájában. de sikerült
persze, mert már tudhatja kívülről mindet. tetszik, hogy most már vigyorogva néz ránk, ha nevetünk rajta, vagy a szituáción. pl. ma este az apja vajas kenyeret evett sajttal, és mellé olajbogyót. mindez egy tálcán volt, és Lizát ingerelte a sok futkosó olajbogyó, ezért feltelepedett az asztalra (szobai kis dohányzóasztalka) és onnan terelgette a bogyókat
és közben nyalogatta az ujjait, de nem harapott volna bele egybe sem, addig jutottunk, hogy nyalogatta a bogyót is a végén
mi meg nevettünk rajta, mert igen muris pofákat vágott az új íz ízlelése közben
és ő is vigyorgott
én sem vagyok a régi. elkényelmesedtem. a bkv-n nem bírom ezt a sok szagot, inkább maradok otthon a fenekemen, vagy megvárom az autót. ha moziba megyünk, akkor ki tudok a film alatt kapcsolni, de aztán már azon jár az agyam, hogy minden rendben van-e otthon a gyerkőccel, pedig általában akkor megyünk, amikor már elaludt és ott a nagyi, aki szólna, ha lenne valami.
és akkor most pihenőállás lesz neked a játszón? én már előre irigyellek, mi még mindig maratonit futunk ott is
és ne aggódj, ma már kínomban a sírás kerülgetett séta közben, mert...: 10 méter futás, közben fejlóbálás ide-oda, hasraesés, 10 méter futás, egyenetlen talaj/járda, hasraesés, és ez így ment a játszóig. de hogy mitől van ez? ennyit nem esett korábban, ennyire nem volt béna...
most meg, mint egy kis szétesett, lökött tyúk rohangál, szó szerint észnélkül, nem néz előre, sőt az már jó lenne, ha csak egyirnyba nézegetne közben, de van, amikor szinte kicsavarodik a teste, mert félig hátranéz, miközben előre fut
biztos nem normális
2005.06.08 12:40
2005.06.08 12:54
Teljesen el tudom képzelni, ahogy hátrafelé nézve szalad előre. Egyszer csak le fog lassulni. Majd talán, ha már érdekli a rajzolás vagy gyurmázás. De a bölcsibe ősztől biztos változni fog. Szerintem jó hatással lesz rá.
2005.06.08 13:42
)és Eszti mellett szundított egy kellemeset.Gyerkőc felébred,meredten nézi az Erikát,megszólal:"Mama,ezmeg micsodaaaa??"
2005.06.08 13:49
sztem télen zseniális, amikor kint látod a sok havat bent meg a tényleg medirerrán környezetben szórakozol, tökéletes kikapcsolódás, nyáron persze meg azért jó mert nem kell aggódni hogy leégsz a napon vagy napszúrást kap a gyerkőc mert nem akar kimászni a medencéből
Mi még soha sem voltunk 2 óránál tovább mert pont elég
megéri eljönni és kipróbálni
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint